SACCSIV – blog ortodox

SILVIU PRIGOANA vrea PROSTITUTIE LEGALA

Posted in prostitutie, SILVIU PRIGOANA by saccsiv on septembrie 9, 2010

   Citez din articolul Prigoană vrea prostituţie legală, ca “în toate ţările cu apă caldă permanentă”. Biserica îşi face cruce şi spune “Niciodată”. PLUS: Ce partide susţin proiectul:

   Deputatul Silviu Prigoană a declarat, ieri, că propunerea sa privind legalizarea prostituţiei este „o lege copiată din Germania, tradusă şi pusă pe masa deputaţilor şi senatorilor” într-o formă puţin modificată.

   Potrivit lui Prigoană, „în toate ţările cu apă caldă permanentă” există o asemenea reglementare. Deputatul PDL a arătat că în toate ziarele din România sunt oferite prestaţii sexuale la mica publicitate, dar nu sunt reglementate. Proiectul de lege prevede prestaţii sexuale contra cost, eliberarea de chitanţă fiscală şi carnet de sănătate pentru cele persoanele care lucrează în acest domeniu.

   Biserica, în schimb, dezaprobă iniţiativa parlamentarului. „Patriarhia Română consideră iniţiativa deputatului Silviu Prigoană privind legalizarea prostituţiei, un atentat la demnitatea persoanei umane, la instituţia sacră a familiei şi la moralitatea publică”, potrivit unui comunicat de presă trimis marţi, de instituţie.

„Patriarhia Română îşi menţine poziţia, exprimată public în repetate rânduri conform căreia legiferarea prostituţiei nu rezolvă o problemă socială gravă, ci, dimpotrivă, amplifică fenomenul sub forma unei sclavii motivate financiar”, se mai arată în comunicatul Patriarhiei.

   „Iniţiativa lui Silviu Prigoană este total neserioasă, mai ales într-un astfel de moment în care situaţia economică este dezastruoasă, pensiile s-au diminuat şi preţurile cresc”, a apreciat purtătorul de cuvânt al PSD, Radu Moldovan. În opinia acestuia, proiectul privind legalizarea prostituţiei ar putea fi motivul pentru care Silviu Prigoană a fost reprimit în PDL. „Poate că aceasta a fost condiţia, să nu se întoarcă cu mâna goală. Şi, cum proiectul a fost anunţat de ieri, poate că a fost şi un cadou pentru ziua domnului Boc”, a adăugat Moldovan.

   Întrebat dacă social-democraţii vor vota proiectul în momentul în care acesta va ajunge în plen, purtătorul de cuvânt al PSD a spus: „Nu comentez astfel de lucruri neserioase”. La rândul său, reprezentantul PNL, deputatul Mihăiţă Calimente, ne-a declarat nu va vota niciodată pentru legalizarea prostituţiei. „PDL nu este preocupat de problemele României.

   Probabil că domnul Prigoană şi-a imaginat că va rezolva cu banii prostituatelor problema pensionarilor”, a arătat Calimente. În ceea ce-i priveşte pe partenerii de guvernare ai PDL, udemeriştii nu resping din start iniţiativa lui Prigoană, ci aşteaptă să o discute în şedinţa de grup de lunea viitoare.

   „Oficial, UDMR nu a stabilit cum va vota proiectul. Vom decide la şedinţa grupurilor parlamentare”, ne-a declarat viceliderul grupului UDMR din Camera Deputaţilor, Mate Andras Levente. „Moral, nu sunt de acord cu prostituţia în sine. Din punct de vedere sociologic, ar fi un avantaj pentru că ar reduce situaţiile în care fetele se prostituează. În plus, cei care se vor duce la asemenea prestaţii vor avea şanse să scape de bolile cu transmitere sexuală”, a adăugat viceliderul grupului UDMR.

   Cititi va rog si:

Patriarhia Romana despre legalizarea prostitutiei: O forma de sclavie moderna!

Ce spune Biserica despre legalizarea prostituţiei: „Ar creşte rata divorţurilor şi ar degrada moralitatea societăţii”

SILVIU PRIGOANA recunoaste ca este MASON, ataca crestinismul si promoveaza cipurile – video

MASONUL Silviu Prigoana vrea ca PREOTII SA NU MAI PRIMESCA SALARIU DE LA STAT iar bisericile sa nu mai primeasca bani pentru cheltuieli de reparaţii

Reclame

Un răspuns

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on septembrie 9, 2010 at 4:33 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: