SACCSIV – blog ortodox

VIDEO – Felix Koppelman, presedintele comunitatii evreiesti Oradea: IMPLANTUL CU CIP ESTE NECESAR

Posted in CIPURI, EVREI by saccsiv on septembrie 4, 2010

   De fapt il cheama Felix Koppelman pe presedintele comunitatii evreiesti Oradea. Nu Felix Kopperman.

   Nu stiu ce sa zic … Filmuletul a fost postat in 8 aprilie 2009 si cand l-am preluat avea doar 16 vizualizari. L-am gasit azi la articolul SFATURI ”DUHOVNICEŞTI” DESPRE CIPURI DIN PARTEA ”OPOZIŢIEI”, de pe blogul Maicii Ecaterina Fermo.

   La o cautare destul de sumara pe google, n-am gasit nici o fotografie a presedintelui Felix Koppelman, pentru a verifica daca e sau nu e el cel din video. Personajul din inregistrare pare destul de serios cand ne spune ceea ce ne spune. Cel ce-i ia interviul insa, pare cam zbuciumat. Si cum in coltul din stanga jos gasim un soi de titlu de emisiune, „Ciocolata cu piper”, ma gandesc sa nu fie totul o caterinca.

   L-am postat totusi, caci poate cu ajutorul cititorilor ne vom dumiri ce si cum. Daca personajul este chiar Felix Koppelman, presedintele comunitatii evreiesti Oradea, atunci este foarte grav …

51 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on septembrie 4, 2010 at 10:58 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Tony said, on septembrie 4, 2010 at 11:07 am

    Sunt din Oradea si cel din inregistrare este chiar Felix Coppelman, pe care il cunosc si este presedintele comunitatii evreiesti Oradea de foarte multa vreme.

    Apreciază

  3. RA said, on septembrie 4, 2010 at 11:19 am

    vedeti cum spune parerea noastra nu conteaza doar a celor mari.
    Sunt posedati astia.

    Apreciază

    • MMG said, on august 4, 2011 at 4:10 pm

      Parerea mea este ca omu’ stie doar ce i s-a spus… pare cam depasit de situatie dar stie poezia invatata de la cei mai mari care i-au spus directia…el a inteles ca trebuie invatata… Interesant este partea cu numele celor „de gasca” , ierarhi etc…

      Apreciază

  4. acelas said, on septembrie 4, 2010 at 11:45 am

    ieri, la numirea ministrilor in locul celor remaniati …

    dupa politica „CSAT”, si mai ales in urma imbulzelilor iscate de legea drepturilor de autor .., la min 8.30, presedintele insista pe „reforma” care trebuie facuta in departamentul telecomunicatiilor, si cere ministrului cu pricina, ca prioritate, sa ia act de „vointa” CSAT-ului, care vrea pana in 2011 sa se realizeze unificarea informatiilor (s-au dat multi bani) … ; nu dorim sa punem paie pe foc mai mult decat este, dar ramane o realitate .. , nu stiu daca e vorba de eRomania.

    http://www.antena3.ro/romania/traian-basescu-la-depunerea-juramintelor-numai-prin-austeritate-putem-iesi-din-criza_106377.html

    http://www.mediafax.ro/economic/basescu-ii-cere-lui-vreme-sa-realizeze-unificarea-infrastructurilor-de-transmisie-a-bazelor-de-date-7098524/

    Apreciază

  5. mucenicul said, on septembrie 4, 2010 at 12:51 pm

    @ saccsiv
    aici e poza lui http://imagine.bihon.ro/imagine/news-20090211-05002272-image.jpg

    Apreciază

  6. rica said, on septembrie 4, 2010 at 1:03 pm

    pai pentru el este necesar,dar pentru altii nu este necesar! nu ziceam ceva cu demonocratia?aaaaaaaaaa scuze democratia suna mai corect politic

    Apreciază

  7. fanu said, on septembrie 4, 2010 at 1:43 pm

    şefu ăsta al comunităţii jidăneşti nu pare dar chiar este idiot…

    Apreciază

  8. Ortodox pe stil vechi said, on septembrie 4, 2010 at 2:47 pm

    De acum joaca cu cartile pe fata si cei ce trebuie sa ia decizi nu mai au decizi pentru sinplu fapt caci statul cum zicea dumnealui sa clasat peste religi dar peste stat cine sa clasat ?Normal Bancheri lor .E linpede de intales caci au trecut la fapte in Izdraiel pe aieroport deja se intra cu cip si sant ceva pesroane care si-a facut problema cea mai marae ca ne introduce microcipul cu viclesuc iar apoi ca misloc de aparare parca suntem vite si culmea ca aceasta flacara va antrena si pre alti de alte religi numai bine sa inceapa ceva ca mai apoi sa vina cu pretextul ca ne uneste si noi oare cum parem cei dezbinati caci nu mai avem lideri defapt uitam caci Dumnezeu e Pastorul nostru si ne incredem in acele persoane care astazi sunt lupi .Practic inpusca mai multi iepuri o data .S-au dezlantuit si vizeaza la si mai mult parca deacuma e era lor.Caci ziceau intr-un documentar caci astazi la Ierusalim au conflict cu musulmani iar nu de mult Cruciati i-au atacat la fel si Hitler nu-i ia sinpatizat de aici spuneau ei caci trebuie sa-i faca lui Dumnezeu tenplu lui si sa poata veni sa domneasca printre oameni deci zicea ca la Ierusalim sunt trei religi cu acelasi Dumnezeu ,(Dar de crestini ortodocsi nu pomeneau nimic).de aceia cica trebuie sa vina mesia lor sa poata sa faca pace.Iar noi stim bine caci acest mesia a lor e Anticrist care nu stie sa se smereasca si care va duce razboiu doar cu Crestini care al Au Pe Adevaratul Dumnezeu Iisus Hristos cel care din dragoste sa Rasticnit pentru noi pacatosi.Ei deacuma urmeaza treapta cu treapta in Drumul lor Mandru iar noi trebuie sa ne Smerim treapta cu treapta in Drumul nostru caci bine zicea un Pusnic”Dracul nu stie sa se smereasca”.Dumnezeu sa ne lumineze inimile si mintile sa mergem pre drumul cel bine placut.

    Apreciază

  9. Ion de la Chiuiesti said, on septembrie 4, 2010 at 2:48 pm

    Categoric este o farsa.

    Apreciază

  10. cristian said, on septembrie 4, 2010 at 3:23 pm

    ESTE INTERESANT…ARE INCREDERE IN STATE…DECI SE PARE CA STATELE SUNT SUPUSE EVREILOR SPRIN CONDUCATORII LOR CORUPTI….SI SUNT ORGANIZATII CARE NU SE SUPUN STATULUI…IAR DACA AI MULTA LIBERTATE ESTE ANARHIE…INTERESANT..PAI SA NE ASTEPTAM IN CONTINUARE LA LIBERTATE…AR FI INTERESANT SA STIM CARE COMPANII FAC BULETINELEIN CEST MOMENT IN ROMANIA…IN 1995 ERAU SIGUR EVREIESTI..ACUM?

    Apreciază

  11. cristian said, on septembrie 4, 2010 at 3:31 pm

    Sincer sa va spun pana acum am vazut pozitiile romanilor …nu am avut posibilitatea sa vad o pozitie a unui evreu…sunt ingrozit…auziti……libertate =anarhie! Stiam ca in comunitatile lor evreiesti nu este anarhie adica libertate..dar ca sa-ti doresti acest lucru intregii lumi e diabolic….

    Apreciază

    • greygrey said, on septembrie 4, 2010 at 4:14 pm

      anarhia nu exista 🙂

      Apreciază

    • agerstress said, on septembrie 5, 2010 at 1:47 pm

      Interesant faptul ca mai la-nceput vorbea de stat democratic si religie democratica (?!?… eu nu cunosc decat religia Deocratica nicidecum democratica dar acesta e alt aspect) iar cand s-a pus problema libertatii a echivalat-o cu anarhia… Oare cum se traduce „coerenta” si „consecventa” in ebraica?
      Prestatia reporterului este vizibil una de bascalie insa ovreul a inghitit momeala…
      Concluzia este una dinainte stiuta: sionismul evreiesc militeaza fatis pentru implementarea protocoalelor sionului. Era undeva o profetie conform careia li se va da lor stapanire peste „neamuri” sa le conduca cu drugul de fier si probabil sub imboldul interpretarii dupa ureche a acesteia in stilul lor caracteristic isi pregatesc „drugul”…. dar sunt atat de „viteji” si de „cinstiti” incat fac totul pe ascuns, in intuneric, prin conspiratii nerusinate.
      O intrebare decenta pe care si-o pune orice om rezonabil: Prin ce se mai identifica poporul asazis „evreu” de astazi cu „poporul ales”? Si cu ce demonstreaza legamantul facut de Dumnezeu cu patriarhii lor din vechime daca dovada acelui legamant (Chivotul Legamantului) nu mai este la ei? Cum e cu putinta sa-l fi pierdut? Cum e cu putinta sa le fi fost furat cand mineni neautorizat nu-l putea atinge? Atunci la cine se refera de fapt profetia si ce legitimitate au acestia de a si-o dedica lor?

      Apreciază

  12. […] Read more: VIDEO – Felix Koppelman, presedintele comunitatii evreiesti Oradea: IMPLANTUL CU CIP ESTE NECESAR […]

    Apreciază

    • Mircea said, on septembrie 4, 2010 at 5:00 pm

      implantul o fi necesar la evrei …ca eu asa am inteles !
      deci sa-i lasam sa si-l puna daca chiar vor, pt. marirea securitatii lor….FEREASCA DUMNEZEU DE ASA ORBIRE !

      Mircea

      Apreciază

  13. Mircea said, on septembrie 4, 2010 at 4:57 pm

    Evreii astia saracii, imi este sincer mila de ei ! Va dati seama cit de lipsite de aparare siunt aceste suflete care nu cred in Hristos, in Invierea Lui ?! Va dati seama cit de torturate sunt aceste suflete de satana ?! Cind ma gindesc ca Mintuitorul cind a fost aici pe Pamint, a ales ca sa vina in acel popor…Este un mister, o Taina aici. Un paradox.

    Dragii mei, noi, de fapt dam lupta in noi insine ! Acolo, in inimile noastre dam lupta cea mare a credintei ! Sa iubim, sa iertam, sa avem Mila de toate sufletele ratacite, sa avem ingaduinta pentru neputintele semenilor, sa ne pocaim, sa luptam impotriva dragostei pentru noi insine, toate in numele lui Hristos ! Sa ne lepadam de patimi, de noi insine pt. a putea iubi pe Dumnezeu ! Astfel ca Dumnezeu va ramine cu noi si ne va intari ca sa trecem cu bine prin toate !
    Vedem „orbi” ?! Sa ne fie Mila de ei, sa rugam pe Dumnezeu sa-i ajute, cum stie El care toate le stie.
    DOAMNE MINTUIESTE TOATE SUFLETELE ! AMIN !

    Mircea

    Apreciază

    • agerstress said, on septembrie 5, 2010 at 2:08 pm

      Nu este nici un paradox. Poporul evreu din vremurile acelea era singurul popor care se inchina, cel putin formal, Lui Dumnezeu dar printre ei erau multi care se inchinau cu adevarat si cu smerenie. Insa venirea Mantuitorului in mijlocul acelui popor a fost dupa cum Dumnezeu a promis acestui popor prin proorocii din vechime dupa ce a incercat puterea de sacrificiu a lui Avraam. A adus jertfa pe propriul fiu pentru mantuirea poporului sau dupa cum Avraam l-ar fi jertfit pe fiul sau Isaac pentru Dumnezeu. Problema este ca urmasii acestui popor nu L-au acceptat pe Mantuitorul cand a venit la ei. Cei invitati la „nunta” au refuzat sa vina iar „mirele” i-a chemat pe cei de pe marginea drumului insa si dintre acestia vor fi izgoniti cei care nu sunt „imbracati” ca pentru acea „nunta”.

      Apreciază

      • nuConteazaNumeleMeuCiAdevarul said, on septembrie 5, 2010 at 7:49 pm

        In fapt e vorba de purtarea crucii adica de iubirea Adevarului mai presus de suferinte. Toti (proorocii, mucenicii, sfintii parinti) si-au purtat crucea. Noi suntem urmasii acestor purtatori de cruce. Evreii actuali nu mai sunt.

        Apreciază

      • agerstress said, on septembrie 6, 2010 at 12:48 pm

        Asa este dar invitatia la mantuire este venita prin har nu este o tranzactie comerciala. Se cere doar o inima curata, sinceritate si credinta si nu in ultimul rand pocainta. Cine poate mai mult decat atat, de mai multa cinste se va bucura acolo, atunci. Cel mai bine se intelege din Evanghelia dupa Matei capitolul 5 unde Mantuitorul binecuvanteaza diferite categorii de oameni dupa virtutile lor dar trebuie citit intreg capitolul.

        Apreciază

  14. este autentic said, on septembrie 4, 2010 at 5:09 pm

    Este o emisiune preluata de la postul local de televiziune TVS Oradea. Discutia este ingrijorator de reala.

    Apreciază

  15. Marcel said, on septembrie 4, 2010 at 5:28 pm

    „- Cifra 666 nu exista in literatura de specialitate evreiasca?
    – Nu.
    – Cine e dracu in literatura de specialitate evreiasca?… Talmud, Talmud se numeste?… Talmud!?!…
    – Tora.
    – Tora. Tora. Tora. Cine este dracu in Tora? Doamne iarta-ma, eu vorbesc cu dracu aicea, doamne iarta-ma…. Parca nu-s normal.
    – Poate vi se pare interesanta. Stiti cum e!?! In religia noastr….
    – … este numai Dumnezeu. Hitler a pus dracu (pentru el/pe pamant)
    – … e!?… nu singurul, nu singurul.
    – … dracu…. a mai fost…….
    – dar a mai avut atitudini, atitudini… diabolice, sa spun asa.
    – A fost un om rau, om rau… De-a lungul istoriei au mai fost…
    – … si nu numai pentru evrei ci si pentru foarte multe categorii de oameni.”

    Nu stiu cat de serios este acest dialog. Un fel de mascarici ia un interviu unui presedinte al unei organizatii evreiesti. Fondul muzical intareste nota de cuplet, sau o scena de teatru.
    Pare ceva usor digerabil, fara mare sobrietate, ca si cum o bucata de plastic pluteste pe apa jucausa a unui rau deschis ochilor publicului, acestia nu o iau prea in serios, dar agitatia bucatii de plastic le atrage in mod buclucas atentia si privirile, neintuind faptul ca acea bucata de plastic contine explozibil.
    Asa vad eu lucrurile din acest filmulet. Este aruncat in ochii publicului o problema de viata si de moarte (din punct de vedere ortodox) si ca oamenii sa-si deschida sufletul, pentru a li se inocula idei contrare vietii vesnice, se folosesc de un context comicaresc, pentru ca numai asa sufletul omului nu se ancoreaza in pozitie de lupta. Pe de alta parte probabil se asteapta si o reactie a maselor.
    Daca personajul principal nu ar fi fost un om greu, toate acestea nu mai reprezentau nimic.

    Dar pentru ca aceasta ipoteza saz fie valabila, cred eu, trebuie aflat daca acest reportaj a fost realizat de o televiziune locala, daca a fost difuzat pe vreuna din televiziuni, sau numai pe Youtube? Eu personal nu am gasit referinte pe net la vreo emisiune la vreo televiziune. Poate altcineva are mai multe informatii in acest sens

    Apreciază

    • Apa trece, pietrele rămân. said, on noiembrie 30, 2016 at 4:57 pm

      Comic de limbaj: ,,vorbesc cu dracul”!

      Apreciază

  16. Elena said, on septembrie 4, 2010 at 6:05 pm

    Nu mai ma mira nimic. Dupa cum spun Sfinti Parinti acum este cernerea. Ma rog la Dumenezeu sa ne tina langa El, si pentru inainte mergatori lui anticrist ma rog rugam sa le deschida Dumnezeu ochi , ca vai de ei ce se vor chinui in iad.

    Apreciază

  17. este autentic said, on septembrie 4, 2010 at 6:58 pm

    emisiunea a fost difuzata la data de 11 martie 2009, ora 21, la postul TVS Oradea

    Apreciază

  18. DeSeKapa said, on septembrie 4, 2010 at 7:09 pm

    Absolut frapat sunt de ceea ce spune acest evreu jerpanos. Daca este neintentionat si chiar crede ceea ce spune inseamna ca este deosebit de prostavan!
    Insa eu cred contrariul neintentionarii!

    Apreciază

  19. abc said, on septembrie 4, 2010 at 7:27 pm

    reporterul cică ar fi şi psiholog ,spune el, cu aşa psiholog după prima şedinţă te sinucizi.

    Apreciază

  20. iustin said, on septembrie 5, 2010 at 5:09 am

    @Elena:

    Ati spus:

    ,,si pentru inainte mergatori lui anticrist ma rog rugam sa le deschida Dumnezeu ochi , ca vai de ei ce se vor chinui in iad.”

    A vrea sa si numeri oamenii este pacat de moarte, daramite sa-i insemnezi cu de-a sila cu 666, pecetea lui Antihrist.
    Iata ce ne spune apostolul despre cei ce fac PACATE DE MOARTE:

    Întâia epistolă sobornicească a Sfântului Apostol Ioan 5, 16:

    ,,Dacă vede cineva pe fratele său păcătuind – păcat nu de moarte – să se roage, şi Dumnezeu va da viaţă acelui frate, anume celor ce nu păcătuiesc de moarte. Este şi păcat de moarte; NU ZIC SA SE ROAGE PENTRU ACELA.”

    Deci, sa nu-L maniem pe Dumnezeu!

    Apreciază

  21. iustin said, on septembrie 5, 2010 at 9:42 am

    … eu am remarcat azi o moda apocatastatica, dar nici chiar asa…
    Azi multi se folosesc de scrierile Sfantului Siluan Athonitul despre iubire, tocmai pentru a introduce insidios in ortodoxie aceasta idee origenista.
    Daca sfintii nu ar putea fi nicidecum fericiti pentru ca unii eretici au ales DE BUNAVOIE iadul, asta ar insemna sa negam posibilitatea vesniciei raiului, ceea ce e o nebunie!

    Iata un fragment din interviul ,,Ortodoxie si secte”, luat parintelui Arsenie Papacioc:

    ,,- Dumnezeu îi iubeste pe cei din iad?

    – Îi iubim si noi, si nouă ne pare rău, dar sunt acolo după faptele lor, după faptele lor cele mai grozave. Sunt pentru că au ignorat învătătura crestină. Si tot ce făcea Dumnezeu pentru ei, ei ignorau. De aceea este grav. Nu pentru faptul că a făcut cutare, după culoarea care a avut-o, ci pentru faptul că ei nu se pocăiau.”

    Apreciază

  22. Ziera said, on septembrie 5, 2010 at 11:39 am

    Stiati ca telefoanele portabile oferite gratuit de Romtelecom in momentul in care sunt instalate afiseaza pe ecran cifra 666 si cipul incorporat incepe sa preia informatii din mediul in care se afla. Monitorizarea functioneaza din plin pe toate caile.Lagarul informatic este o fateta a razbunarii evreiesti pentru holocaust.

    Apreciază

  23. este autentic said, on septembrie 5, 2010 at 5:15 pm

    Revin pentru a da cat mai multe date in ce priveste autenticitatea acestei emisiuni „Ciocolata cu piper”. Realizatorul ei este Romulus Grupa, absolvent al Facultatii de Psihologie. Am reusit sa vad intreaga emisiune – dialogul prezentat aici este amplasat intr-un context blasfemiator. „Domnul Bercea” este episcopul greco-catolic.
    Ce sa mai spun?
    Asistent platou: Bokos Emese si Arin Pernes
    Operator imagine: Daniel Turdeanu
    Editor imagine: Bara Lilla
    Chiar daca pare socant si chiar incredibil- nu este vorba despre o caterinca.
    Elementele care mi se par importante:
    -evidenta intentie a ingradirii „libertatilor individuale”
    -chestionarea episcopului ortodox (care l-a asigurat „ca nu este nicio pr..”)
    -rolul statului

    Apreciază

  24. clement said, on septembrie 5, 2010 at 7:11 pm

    Domnilor, dar de ce atata risipa de cuvinte despre un om care nu are tot capul?!
    Nuu, nu toti evreii gandesc ca el si imi pare rau ca nu stim care este parerea coetnicilor sai de rit iudaic.
    La Oradea exista si Federatia comunitatii Mesianice ce ii cuprinde pe evreii care CRED ca Mesia este Domnul Iisus Hristos. Presedintele comunitatii este David Nagy. In 2009, cu binecuvantarea Mitopolitului Teofan, la Manastirea Neamt s-a desfasurat conferinta” Spre al doilea Sinod de la Jerusalim”. La aceasta adunare a luat cuvantul si Parintele Vasile Mihoc, profesor la Facultatea din Sibiu care a incurajat atitudinea marturisitoare intru Mantuitorul nostru, de catre evrei.
    Evreii mesianici au foarte putine aparitii publice si este simplu de inteles din ce motiv. Important este ca ei EXISTA!
    Un lucru exceptional imi pare faptul ca prima comunitate de acest fel in Europa, a luat fiinta la Chisinau in 1860.
    Daca e sa avem de ce ne teme si sta pe ganduri este duplicitatea exprimarii in chestiunea cipurilor a unei parti a preotilor ortodocsi. Tot Parinte Vasile Mihoc ii sfatuieste public pe enoriasi sa nu carteasca in acceptarea noilor carti de identitate. Nu stiu daca aceisi atitudine o are fata de crestinii din tara, dar in strainatate, asta propavaduieste.

    Apreciază

    • este autentic said, on septembrie 6, 2010 at 8:49 am

      Pentru ca ne izbim de realitatile tesute de oamenii „care nu au tot capul”

      Apreciază

  25. Cristian said, on septembrie 5, 2010 at 8:27 pm

    Este foarte important ce spune in primle minute… Religiile sa se supuna statului…stat care in principiu nu se va supune nimănui..numai Vointei poporului… Oare de când nu mai avem drept la vot?….alegem pe cei care apar la televizor.. Iar cei care apar la televizor cine sunt.?. De cine sunt sustinuti? …nu de cei cu bani?…cine au cei mai mulți bani…?…gata sa cumpere tari ca Polonia sau Romania?…chiar nu mai e o teorie…se pare ca raul trebuie sa vina si nu mai este cine sa se opuna… Te iau de nebun chiar si cei neinteresati dacă incerci sa le deschizi ochii… Omul a ajuns sa fie robit de cele materiale…din păcate … Si totuși ”sa nu ne scandalizam , sa nu ne tulburam de cele ce se întâmpla in lume, sa nu ne framantam gandurile… Ci sa ne lăsăm in Tainca purtare de grija a Lui Dumnezeu … ca sa avem parte de cele viitoare”….Dumnezeu sa ne ajute! … Referitor la o întrebare pusă de un pelerin unui Parinte Athonit despre cipuri … Acesta a răspuns: ” voi îl aveți acolo pe Parintele Iustin. Amin”

    Apreciază

  26. […] VIDEO – Felix Koppelman, presedintele comunitatii evreiesti Oradea: IMPLANTUL CU CIP ESTE NECESAR […]

    Apreciază

  27. […] VIDEO – Felix Koppelman, presedintele comunitatii evreiesti Oradea: IMPLANTUL CU CIP ESTE NECESAR […]

    Apreciază

  28. Kyoto said, on iulie 25, 2013 at 8:07 pm

    pai daca este necesar atunci sa si-l bage in %^#^^ !!! 🙂

    Apreciază

  29. […] VIDEO – Felix Koppelman, presedintele comunitatii evreiesti Oradea: IMPLANTUL CU CIP ESTE NECESAR […]

    Apreciază

  30. […] VIDEO – Felix Koppelman, presedintele comunitatii evreiesti Oradea: IMPLANTUL CU CIP ESTE NECESAR […]

    Apreciază

  31. Mălin said, on noiembrie 12, 2013 at 2:41 pm

    Se stie ca 666 exista in literatura de specialitate evreiasca dar minciuna la evrei este un lucru obisnuit :

    Sfântul Evanghelist Ioan ştia ce va face diavolul, precum şi proorocii au proorocit că-L vor vinde pe Hristos pentru „treizeci de arginţi”(Zah. 11:1-13;), că-L vor adăpa cu oţet (Ps. 68:22), că-I vor împărţi hainele (Ps. 21:19). Cu 2000 de ani în urmă s-a scris în Apocalipsă că oamenii se vor pecetlui cu numărul 666. „Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase”(Apoc. 13:18). Pentru evrei numărul 666 este simbolul economiei. Evreii, precum se arată în Vechiul Testament, au pus impozit concret neamurilor pe care le-au supus în diferite războaie. Impozitul anual era de 666 talanţi de aur (3 Regi 10:14 şi 2 Par. 9:13). Acum, ca să supună toată lumea, pun iarăşi acest număr de impozit vechi, care se leagă de trecutul lor slăvit. De aceea nu vor să-l înlocuiască cu alt număr. Adică 666 este simbolul lui mamona. L-au luat de la greutatea aurului – nu ştiau aceasta ce o spune Sfântul Ioan în Apocalipsă – dar nu încetează să fie mamona. Evanghelia însă spune: „sau Hristos sau mamona”. „Nu puteţi sluji lui Dumnezeu şi lui mamona” (Mt. 6:24). Lucrurile înaintează în mod programat.
    https://saccsiv.wordpress.com/2013/07/14/parintele-paisie-aghioritul-interviu-despre-antihrist-sionisti-si-666/

    Apreciază

  32. […] VIDEO – Felix Koppelman, presedintele comunitatii evreiesti Oradea: IMPLANTUL CU CIP ESTE NECESAR […]

    Apreciază

  33. cristian said, on aprilie 3, 2014 at 1:24 pm

    Este o miniuna mare si o nesimtire din parte lui Felix Koppelman sa argumenteze ca Cipul RFID implantabil nu este pecetea Antihristica.In apocalipsa spune clar ca cine nu va purta semnul fiarei pe mana sa dreapta s-au frunte nu va putea cumpara s-au vinde nimic ceea ce in america aceste dracoveni sunt deja la moda.Asta de vorbeste este un eretic si un cretin impotriva Lui Dumnezeu.Cipurile nu ne pot oferi securitate.NU va amagiti dragi crestini.

    Apreciază

  34. […] VIDEO – Felix Koppelman, presedintele comunitatii evreiesti Oradea: IMPLANTUL CU CIP ESTE NECESAR […]

    Apreciază

  35. […] VIDEO – Felix Koppelman, presedintele comunitatii evreiesti Oradea: IMPLANTUL CU CIP ESTE NECESAR […]

    Apreciază

  36. […] VIDEO – Felix Koppelman, presedintele comunitatii evreiesti Oradea: IMPLANTUL CU CIP ESTE NECESAR […]

    Apreciază

  37. Numlock said, on noiembrie 30, 2016 at 7:18 am

    Căutați in legile talmudului şi o să înțelegeți de ce gândesc aşa ei. Tot omul care nu este evreu este o vită, fără drepturi şi proprietăți. Oricând pot să ia tot ce vor de la tine

    Apreciază

  38. […] In 2010 preluam pe blog video de mai jos. Il repostez acum, cand ni se tot spune ca cipurile nu reprezinta nici o problema: […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.