SACCSIV – blog ortodox

ISRAEL Coca-Cola Village: primul eveniment RFID – Facebook – lumea reala …

Posted in COCA-COLA, Facebook, RFID by saccsiv on septembrie 2, 2010

   Citez din articolul Coca-Cola Marketing Event Tracked Facebook Users Via RFID:

   Pentru adolescentii care au luat parte la parcul de amuzament Coca-Cola Village, din Israel, evenimentul a fost probabil nu mai mult decat putina distractie. In ochii networking-ului social si a marketing-ului online, primul eveniment RFID in viata reala din lume legat de Facebook a fost un eveniment cu o semnificatie mult mai mare.

   Felul in care a functionat, conform Adland, este ca vizitatorii parcului de amuzament au purtat bratari RFID. Acest lucru le-a permis participantilor sa acceseze conturile lor de Facebook si sa marcheze ca ‘like’ (a place) diferite atractii ca topoganele pe apa si jocurile video. Daca fotograful parcului le-a facut poza, nu trebuiau decat sa arate bratara pentru a fi marcati in poza.

   Integrand evenimentul de trei zile cu Facebook prin RFID a fost ideea de baza pentru a face publicitate agentiei Publicis E-dologic si se pare ca a fost extrem de reusita. Conform video-ului atasat mai jos, adolescentii au folosit functionalitatea Facebook non stop. Au fost mai mult de 35000 de update-uri zilnic cu toate ca satul gazduieste doar 650 de adolescenti odata.

   Seful executiv al E-dologic, Enon Landenberg a spus: “Cautam in continuu modalitati de a conecta lumea fizica cu cea virtuala. Ideea din spatele “Masinii Like” este solutia cea mai buna. Este o metoda inovativa si dechizatoare de drumuri, si prin aceasta posibilitatea de a antrena prietenii de pe Facebook in evenimentele si experientele la care luam parte, devine o realitate foarte adevarata.”

   Este o idee foarte inteligenta si se pare ca s-a gasit calea perfecta si demografica pentru a o testa. Cineva trebuie sa incerce sa faca o replica in curand – totusi data viitoare cand un astfel de eveniment are loc s-ar putea sa includa si o integrare cu Facebook Places. Pare o combinatie cat se poate de evidenta ca Facebook a folosit RFID pentru a-si testa serviciile de locatie la conferinta f8 developer din Aprilie.

   VIDEO:

http://adland.tv/commercials/coca-cola-real-life-2010-israel

   Iata cum se obisnuieste omul cu „binefacerile” tehnologiei. Ce triunghi „minunat”: lumea reala – RFID – lumea virtuala … Iar ca deschizatori de drum sunt folositi adolescentii habauci dornici de distractie Coca Cola. Locatia: Israel.

   Cititi va rog si:

Importanta NUMELUI si raul ce-l reprezinta alipirea numelor de cate un NUMAR UNIC al sistemului antihristic

10 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on septembrie 2, 2010 at 4:43 am

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. iustin said, on septembrie 2, 2010 at 6:27 am

  S-a afirmat – inclusiv de parintele Iustin – ca actele cu cip sunt premergatoare pecetluirii.

  Eu observ totusi ca nu este vorba numai se succesivitate, ci chiar de simultaneitate!
  Exista IN PREZENT oameni cu implant…

  ESTE MAI TARZIU DECAT CREDEM!

  Parinte Serafim Rose, mijloceste pentru noi in fata Sfintei Treimi!

  Apreciază

 3. Vasile said, on septembrie 2, 2010 at 8:55 am

  „Cautam in continuu modalitati de a conecta lumea fizica cu cea virtuala” .
  suna inofensiv ?
  Traducere : Cautam in continuu modalitati de a urmari lumea in timp real

  http://ro.wikipedia.org/wiki/Noua_Ordine_Mondial%C4%83

  „Scepticii avertizeaza asupra promovării consumului, cum ar fi Katherine Albrecht si Liz McIntyre[19], care susțin că guvernele și corporațiile planifică urmărirea fiecarei mișcari a consumatorilor și a cetățenilor cu RFID, fapt care ar fi ultimul pas spre un stat totalitar care își supraveghează cetățenii ca în romanul 1984 scris de George Orwell. De aceea creștinii ar trebui să se împotrivească deoarece scepticii susțin că bazele de date și tehnologiile moderne de comunicații, împreună cu comercializarea echipamentelor sofisticate de captare a datelor și identităților și a sistemelor de autentificare, face posibil astăzi să se solicite un număr biometrical asociat sau un semn pentru a putea face achiziții. Ei se tem că această capacitatea de a implementa un astfel de sistem se aseamănă foarte mult cu numărul fiarei proorocit în Cartea Apocalipsei.[6]”

  Apreciază

 4. Buhar_Tescovici said, on septembrie 2, 2010 at 9:35 am

  Off-topic: ff bun articol pe eufrosin al lui Iulian Urban, senator care desi nu este prea crestin cred ca a surprins excelent chingile evreiesti din 2010 pentru Romania!!! CRED CA NU ESTE INTOXICARE, pentru ca asa vedeam si eu, ca si multi alti prieteni, situatia. Multumesc lui Dumnezeu ca nu am facut credite, mai bine conduc Dacie si mananc temiri ce si alte restrictii,… si stau la tara decat sa fiu sluga la jidan PE VIATAi!!!

  Apreciază

 5. Ciprian said, on septembrie 2, 2010 at 11:50 am

  despre asta e vorba circula de o vreme pe si se pare ca se leaga….

  “În vreme ce romanii sunt hipnotizati de campania electorala, se trag sforile de catre grupurile financiare care se pregatesc sa cumpere activele majore ale tarii, in regim de solduri. O sa va invit sa urmariti o discutie purtata de mine cu un bancher, pe tema scenariului pentru 2010, si o sa va las sa trageti concluziile.
  Nu conteaza banca unde lucreaza acest om, ci pur si simplu, strategia ampla, pusa la cale peste capetele noastre, care par sa nu se mai dezlipeasca de manipularile si circul campaniei electorale.

  Un fost sef de la CIA spunea ” daca stii cum si cu ce sa manipulezi atentia cetateanului, si pui in stanga lui un spectacol de circ, nu o sa observe portavionul din dreapta lui”

  UI : Cum priveste banca si grupul financiar din care faceti parte, ce se intampla in Romania, in plan economic si politic ?

  Bancher : Suntem incordati insa extrem de motivati, intrucat asteptam producerea momentului la care lucram de circa 10 luni de zile; Banca noastra si-a redus extrem de mult expunerea in Romania, a inchis robinetul creditarii, si am trimis catre headquarter-ul grupului, cat de multa moneda euro am putut; Repet, asteptam acum producerea rezultatului muncii noastre, in cadrul unui plan la care participa extrem de multe grupuri financiare si bancare externe;

  UI : Adica concret in ce consta acest rezultat pe care il asteptati ? Sperati in revenirea economica a tarii ? Veti relua creditarea ?

  Bancher : Naivitatea este o slabiciune de caracter a romanilor; Ma intrebi daca speram in revenirea economica a tarii ? Pai noi speculam si vom castiga enorm de multi bani, tocmai in momentul in care, economia nationala romaneasca, va atinge fundul cel mai de jos al graficului. Himerele legate de cresterile economice din 2010, sunt lansate concertat de analisti, pentru ca aceasta este parte a strategiei noastre, pentru a ne maximiza profitul pe care il vom face, cand balonul speculativ imobiliar si al cursului valutar, ne va indica faptul ca suntem pe trendul castigului maxim. Ma intrebi daca vom relua creditarea ? Creditarea in Romania, s-a facut cu cap; Este adevarat, ca si guvernarea din 2007-2008 ne-a ajutat enorm, atunci cand, ne-am consolidat si ne-am asigurat prin intermediul creditului de consum, dependenta totala a populatiei active, a fortei de munca romanesti;

  UI : In se sens v-ati asigurat dependenta lor totala ?

  Bancher : Simplu; Populatia Romaniei si romanul in general, are un singur bun de pret, care ne intereseaza pe noi bancherii : activele imobiliare. Mai exista si forta de munca a individului, insa aceasta, dupa ce l-ai prins in mreje, este utila de speculat, pentru ca acel individ va munci perpetuu pentru noi. Trebuia sa ajungem cumva la aceste active imobiliare ale romanilor; Normele BNR si legile, nu ne permiteau sa putem acorda in masa, credite ipotecare, plus ca aceste credite ipotecare, nu erau 100% avantajoase pentru noi; Asa , ca am profitat de lentoarea in decizie a BNR, si am investit masiv in publicitate pe segmentul creditului de consum. Stiam inca de la bun inceput, faptul ca, cei carora le acordam credite de consum, nu vor avea resurse sa le restituie, astfel, incat, coroborat cu faptul ca, stiam din 2008, ca aceasta criza financiara va lovi si Romania, am calculat totul extrem de bine; Nu trebuia sa fii geniu bancar, ca sa iti dai seama ca intr-o tara precum a voastra, pur si simplu, efectele crizei urmau sa fie devastatoare pentru ca :
  [1] nu mai produceati nimic;
  [2] pietele emergente sunt dominate de multinationale, legate de grupurile financiare si bancare pe care noi le reprezentam; [3] urma sa aveti in 2009 un an electoral in care , pe fondul disputelor politice, era de anticipat ca va veti sapa singuri groapa; La acest din urma punct recunosc ca a trebuit sa ne implicam; si asta pentru ca, daca in 2008, actualul presedinte avea o cota de popularitate de vreo 60 %, noi trebuia sa incingem campania, pentru a impinge politicienii sa ia masurile pe care noi le asteptam.
  UI : Ce masuri asteptati sa ia politicienii ? Spuneti ca ati manipulat partidele ca sa va atingeti scopul economic ?
  Bancher : Iulian, hai sa ne gandim putin. Noi nu a trebuit decat incingem spiritele, si sa creem un cadru in care, oponentul in alegeri al actualului presedinte, sa recupereze handicapul de imagine, astfel incat sa creem romanilor si politicienilor, impresia unei lupte stranse; Iar de aici pana la luptele politice din Parlament, care au intunecat mintile tuturor partidelor a fost doar un pas, insa decisiv a fost momentul in care tara voastra a ramas fara Guvern. Atunci, si acum in acest moment, orice guvern se va forma, este legat ombilical si total la mana noastra, intrucat, are nevoie de banii nostri, pentru a plati salariile, pensiile, etc. Voi v-ati ales cu spectacolul din presa, noi ne alegem cu banii si castigurile. Practic Romania este a noastra, iar dependenta voastra de noi va deveni totala.Actualul presedinte, ne-a pus putin in dificultate, atunci cand a venit cu guvernul PSD-PDL, pentru ca ceea ce noi ne doream era instabilitate economica si politica; a trebuit sa presam extrem de mult pentru ca ruptura la nivel guvernamental sa se produca, sa cada guvernul, sa se amane sosirea transei de bani de la FMI, insa pana la urma, cunoscand mentalitatea colerica romaneasca, am reusit.
  UI : Nu imi vine sa cred; este evident ca suntem naivi si starnim furtuni in paharul cu apa; Hai sa revenim putin la acea legatura intre casele romanilor si creditul de consum.
  Bancher :Iti spuneam ca in 2008, am dat masiv credite de consum; am dat bugetarilor, am dat angajatilor din sectorul privat; Atractia era mare intrucat, nu trebuiau sa prezinte garantii, insa noi stiam ca in 2009, ne vom atinge scopul. Si , in 2009, intr-adevar, pe fondul crizei economice, au explodat restantierii. Asta inseamna ca oamenii nu si-au platit ratele catre banci, iar noi am trecut la executare silita; Aici am avut iar nevoie sa ne concertam eforturile, astfel incat, sa nu existe grupuri financiare romanesti, companii sau persoane private , care sa ne strice planurile, intrucat riscam sa ne trezim ca vin sa cumpere activele imobiliare scoase la vanzare; Asa ca a trebuit sa lovim si mediul de afaceri privat, pentru ca oamenii de afaceri, sa se lupte pentru supravietuire, si sa nu aiba lichiditati pentru a cumpara nimic; A trebuit sa-i facem sa devina preocupati de grija zilei de maine, si sub teama falimentului, ne-am eliminat competitorii. Seful BRD Soc. Gen. spunea intr-un ziar romanesc ca este momentul sa ne eliminam competitorii; Exact asta facem, va eliminam din jocurile economice din propria voastra tara;
  UI : Ati eliminat concurenta autohtona, blocand creditarea pentru firme si blocand piata executarilor silite ?
  Bancher : Corect. Si nu a fost greu. Pe o piata interna gatuita de blocajul financiar, firmele romanesti au fost sufocate de lipsa lichiditatilor, iar guvernul din 2009 a fost lasat fara nici o posibilitate de a asigura resursele financiare; Daca intr-o tara guvernul nu are bani pe care sa-i injecteze in economia nationala, iar noi bancherii, va blocam accesul la credite, firmele ajung fix ca o gradina de flori, expusa arsitei zilnice, pe care nu o mai uda nimeni, si care pana la urma va muri; De aceea spuneam ca a trebuit sa ne agitam putin pentru a impiedica acest guvern din 2009 sa puna in aplicare masurile economice, si sa abatem atentia asupra luptei din campania electorala. Dupa ce ne-am asigurat ca pur si simplu nu va exista riscul sa apara intrusi care sa cumpere activele imobiliare, case, terenuri, scoase la vanzare de executorii nostri bancari, am inceput sa trimitem pe banda rulanta dosarele celor care au luat credite de consum , catre executori. Nimeni nu a sesizat faptul ca, nu ne interesa de fapt sa le vindem casele, ci sa manipulam piata imobiliara, sa o tragem in jos, asigurandu-ne in acelasi timp, ca la momentul potrivit, cand curba prabusirii imobiliare va atinge cel mai de jos nivel, grupurile financiare din tarile noastre de origine, sa cumpere masiv si la preturi de nimic aceste active; Te asigur Iulian ca in 2010, un apartament cu trei camere care in 2008 era evaluat la 150000 euro, va fi scos la vanzare , la executare silita, la preturi de sub 30000 de euro si nu va veni nimeni sa cumpere, pentru ca in 2010 toti vor fi preocupati sa tina bani deoparte pentru ziua de maine; Va fi momentul perfect sa cumparam totul pe nimic. Romanii vor deveni chiriasi in propriile case, pentru ca acesta a si fost obiectivul nostru primordial, si anume achizitiile la preturi infime. Pentru asta era obligatoriu sa ducem piata imobiliara la un maxim, pentru ca pe fondul prabusirii acesteia, noi sa culegem caimacul. Si la plan se adauga si presiunea pe moneda voastra nationala.
  UI : Ce presiune ? Vad acum ca leul se intareste, desi, intr-o tara care nu produce nimic, aflata in criza politica, lovita de criza financiara, nu imi explic care poate fi suportul de intarire a leului.

  Bancher : Pai este vorba de aceiasi reteta, care se invata la orice curs de MBA. Asa cum piata imobiliara a fost dusa de noi la maximuri ireale, pentru ca trebuia sa va dam credite la valori foarte mari, ca sa aveti pe urmatorii 30-40 de platit rate uriase catre noi, pentru a deveni in acest interval de timp, atat proprietarii caselor voastre, dar si asigurandu-ne ca veti munci voi si familiile voastre pentru noi, pentru a plati aceste rate ireale, tot asa, bula speculativa a monedei nationale, trebuie manipulata , insa in sens invers. In cazul speculatiilor pe moneda nationala, trebuie sa ducem leul la un nivel minim, cat mai mic posibil, lasandu-l apoi sa explodeze, sa urce la valori mari, valori reale, undeva catre peste 5 ron pentru un euro. Adica vom face euro atat de scump incat, sa nu va puteti permite sa cumparati activele imobiliare scoase la executare silita, nici cand ele vor avea valori in euro, relativ mici, dar si pentru ca, micimea salariilor romanilor, salarii platite in lei, sa faca din rata catre banca, un cosmar al vietii de zi cu zi. Totul legal, profitand de naivitatea generala, de ternele lupte politice si de tot acest context romanesc , care din 2006 lucreaza pentru noi si in interesul nostru. Iata ca ieri euro era deja la 4,21 lei.

  UI : Asadar totul este componenta a unui plan; cand va fi detonat ?
  Bancher : In ciuda galopului inregistrat de alte active din aceeasi clasa de risc in ultimele zece luni, leul nu are cum sa participe la aceasta revenire , fiind evident pentru orice incepator, ca este totul o bula speculativa ; ” investitorii urmaresc cu ingrijorare mai intai derularea acordului cu Fondul Monetar International, iar mai apoi turbulentele de pe scena politica”, spune Koon Chow, analist la Barclays Capital, una dintre cele mai mari banci de investitii britanice. El considera ca euro ar putea sa coboare spre 4,1 lei.Balon de sapun, care este un element al sarjei finale de cumparare a Romaniei la OUTLET.Pentru ca defapt, prin incingerea campaniei electorale, noi avem acoperirea perfecta ca nimeni nu mai are timp sa ne strice planurile.

  UI : Ce veti face cu acte active, cu casele romanilor ?
  Bancher : Pai este esential sa controlam aceste active, intrucat, ele sunt o moneda de tranzactionare pe pietele internationale; Uitati-va la Dubai acolo unde expunerile bancilor noastre, se lovesc de nevoia de a acoperi pierderile; Pierderile se acopera prin cresterea ritmului de exploatare a muncii celor care au credite la banci; Ei trebuie constransi sa lucreze mai mult, si sa plateasca rate mai mari catre noi; Avand in mana bunul cel mai de pret al unui om, locuinta, acesta va munci pentru noi; Recreem astfel sistemul sclavagist perfect, in care aparenta de libertate, in care mintea si atentia cetateanului este atrasa de lupta politica, fara ca cineva sa mai aiba timp sa se gandeasca la ce li se intampla cu adevarat. Iar cand se vor trezi va fi de fapt foarte tarziu; Noua ne trebuie sa exploatam forta de munca a voastra , sa va impingem sa munciti mai mult ca sa ne platiti noua mai mult.
  UI : Mai am o singura intrebare; Spuneti ca ati contribuit la incingerea campaniei electorale, pentru ca trebuia sa saditi samanta unei confruntari politice puternice, intrucat instabilitatea politica era necesara; Concret, ati platit politicieni romani sa puna umarul la actuala criza politica ?
  Bancher : In mod evident, in 2007 si 2008 am sprijinit si sustinut politicieni care avea acces la fraiele guvernarii, ca sa fim lasati sa derulam amplul program de acordare masiva a creditelor de consum. In 2009 fiind an electoral, grija noastra a fost sa alimentam puternic aparitia unui contracandidat puternic pentru actualul presedinte, care avea o cota mare de popularitate, si am reusit. Mult mai usor si mai ieftin decat ne imaginam. Sa ne intelegem : noua nu ne pasa cine va iesi presedinte, pentru ca sunteti la mana noastra, in plan guvernamental. A fost mai usor pentru ca, aveti in Romania o pasiune extrem de mare, sa va consumati energiile fix in directiile care nu va aduc avantaje, care va ingroapa sansele la un viitor mai bun. Suntem si noi uimiti de modul in care, marea masa a jurnalistilor, ne-au facut misiunea mult mai usoara, implicandu-se in aceasta campanie electorala emotional, doar pe fondul ideii ca actualul vostru presedinte trebuie dat jos, fara sa aiba nici un fel de viziune economica asupra realitatii. Repet, noi doar am alimentat ascensiunea unui oponent puternic pentru dl. Basescu, si restul l-a facut mass-media, si naivitatea voastra , de la sine. Anul 2010 va aduce si rasplata pentru munca depusa de noi in ultimii 4 ani, pentru ca vom aduce Romania la statutul de tara total si , cel mai important, ireversibil dependenta , de fraiele complicatului sistem financiar-bancar mondial. Nu vreau sa par cinic insa, in 1989, toate activele tarii erau ale clasei proletare, adica de fapt ale nimanui, fiind controlate de o mana de oameni care decideau in aceasta tara si pentru a caror bunastare, muncea intreaga natiune ; La 20 de ani, veti fi ajuns fix in aceeiasi situatie, adica nimic nu va mai fi in proprietatea voastra, si veti munci sa va platiti datoriile. Iar economia nationala va fi dominata de multinationalele controlat indirect tot de noi, in vreme ce falimentele firmelor romanesti, detinute de romani, vor continua si in 2010, intrucat fara finantare , fara credite, si cu un guvern care nu are resurse financiare, nu exista sanse de supravietuire. Astfel incat, tinerii romani vor avea doar doua optiuni : angajati la stat, sau angajati la multinationalele straine; In ambele variante, numai noi castigam.”

  Apreciază

 6. Ortodox pe stil vechi said, on septembrie 2, 2010 at 2:46 pm

  Ciprian @ hai sa fac si eu un rezumat: Inainte de Capitalism si Comunism omul traia la tara acolo era in linistea lui avea 5 vaci si 5 oi aducea pe lume si el 5 copii toti erau fericiti si munceau doar retine aspectul doar pentru a avea si timp Duminica si de sarbatori sa mearga la Biserica si iarna sa mearga la Claca ,hore si alte activitati.Odata ce Comunismul o fiara satanica Rece nea obligat ca si in armata sa facem nu de buna voie ci din obligatie servici pentru „Popor” caci cea facut Ceausescu cu „Casa Poporului” ne-a mintit sa muncim pentru binele lor oare cine sta in casa poporului?>normal caci acum se numeste Parlament si stau parlamentari si modelul l-a copiat si parinti nostri care si-au facut o casuta sau au cunparat un apartament ca sa ce?:
  sa munceasca toata ziulica sa mai faci ceva la casa ei concediu repari boxa ei un liber repari ghiuveta ei concediu varuiesti in casa .Numai de cele sufletesti nu ai timp ,de un concediu la munte sau pe la o manastire nu se punea si nu se pune nici in ziua de astazi problema celor ce inca au mentalitatea de a face dintr-un ordin care nici astazi nu mai stim sa ne oprim.Vedem cum de mici suntem crescuti in ordinea militareasca si disciplina dar nu se face din Dragoste ci doar din obligativitate.Nu e bine vazut acest aspect ca mai apoi sa faca astazi cu
  Capitalismul o mega informare ca nu mai sti unde sa te uiti si ce sa mai faci sa fi auzit doar pentru a face o reclama sau o publicitate sa mai vanda omul ceva.Nu se mai deslipeste lumea de tv si nu se mai satura sa piarda atata timp aiurea.Dar de suflet nici nu mai se grijeste sa mearaga undeva intr-o statiune de recuperare ceva sau neaparat de vreo doua ori pe an la manastire dar nu la manastire in vizita 5 minute si atat sa stea sambata seara la slujba si mai ales Dumineca sa se incarce cu adevaratele mancaruri sufletesti si sa guste si la sfarsit dupa Sfanta Slujba si ceva trupesc din bunatatile pregatite de maici sau de calugari.
  Astazi e un supermarket de informati toti abereaza in cele mai nastrusnice idei si ipoteze dar raman la nivel de vorba de facut cine sa mai faca caci timpul e prea scurt la cate prioritati trebuiesc sa facum caci de ce ai multe de aceia trebuie sa te grijesti mai mult dar se uita de Suflet care e infinit.Unde e infinitul nostru la Discoteca la Bar la Moll la discuti neavenite of unde e Zambetul nostru care erau alta data? E numai tristete omul e prea lacom sa aiba atat de mult cineva ia spus ia cat poti dar el nu se mai satura oare a cui vina este nea gasit slabiciunile nu mai dati vina pe nimeni noi suntem vinovati caci ascultam mereu la Televizor si in masmedia ordinul lor care ni-l da si noi atata sti doar sa executam dar nu facem din placere ci din obligatia celui ce ti-a inspirat informatia grestita cu care te incarca pana cand nu o sa poti duce si la propriu si la figurat si atunci ce se intanpla:
  ne pune Microcipul pentru a avea controlul si mai mult la detaliile ordinului pre care al facem din obligatie ori cum caci astazi greu mai faci ceva din placere de aceia tot zice si Dumnezeu Iisus Hristos „poti avea credinta sa muti si munti daca dragoste nu ai nimic nu ai”
  ramane ca cei ce fac totul din Dragoste sufleteasca sa urmeze din placere Drumul cel bine placut de Dumnezeu si sa faca intru totul voia sa de aceia trebuie sa fim puternici lasuflet si la fapte bune sa nu fim caldicei caci ne ia valul trupesc cu pofte si valul omenesc cu naravuri si patimi.
  Dumnezeu sa ne lumineze inimile si mintile sa mergem pre drumul cel bine placut.Iertati-ma si Dumnezeu sa ne ierte.

  Apreciază

 7. mihaelaa said, on septembrie 2, 2010 at 3:17 pm

  dureros!Nu prea avem sanse!

  Apreciază

 8. Ortodox pe stil vechi said, on septembrie 2, 2010 at 3:41 pm

  mihaelaa@ avem chiar foarte multe sanse dar trebuie sa privim ca prioritate Sufletul nu trupul cel ce ne trage in focul cel vesnic dar repet acele portite ce duce la rai pleaca doar DIN INIMA BUNA si Smerita Dumnezeu nu o fa Urgisi.Mai repet acele arme pre care trebuie launtric sa ne inarmam:Credinta ,Nadejdea si Dragostea Sufleteasca apoi Smerenia ,Rabdarea si Statornicia.Aceste arme le avem toti dar uni le intorc cu cealalta parte de aceia se intanpla ce mai bine sa nu stim ce se intanpla noi trebuie sa avem doar exemple bune Din vietile Sfintiilor ca sa putem sa ne oglindim in acestea.Dar cel mai mare exemplu ni-l da Domnul Nostru Iisus Hristos care din dragostea nostra sa rasticnit si a patimit ca sa ne salveze sufletele noastre deci si noi se cade sal urmam si sa-l proslavim in veci amin.

  Apreciază

 9. petru said, on septembrie 2, 2010 at 6:41 pm

  @ ciprian,ce plan diabolic,incredibil,incredibil,cum incearca sa distruga tot,slugile banilor,jidanii neau nenorocit Romania e vanduta lor

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: