SACCSIV – blog ortodox

Iata ca majoritatea dintre noi am avut dreptate. Mihai Şeitan: până la sfârşitul lunii septembrie va fi posibilă plata on-line prin portalul e-Romania …

Posted in eRomania, MIHAI SEITAN by saccsiv on august 26, 2010

   Citez din articolul Şeitan: Plata contribuţiilor pentru venituri de natură profesională se va face on-line; declaraţiile nu trebuie depuse lunar:

   Ministrul Muncii, Mihai Şeitan, a declarat, joi, că până la sfârşitul lunii septembrie Ministerul Comunicaţiilor va face posibilă plata on-line a contribuţiilor pentru veniturile de natură profesională prin portalul e-Romania.

   Ministrul a amintit că actele se pot transmite prin Poştă, iar banii pot fi viraţi în conturile agenţiilor judeţene de ocupare şi a caselor de pensii pentru a fi evitate cozile de la ghişee.

   Şeitan a precizat că termenul până la care trebuie finalizat acest lucru este 25 septembrie, el adăugând că declaraţiile nu trebuie să se depună lunar, acest lucru fiind necesar doar acum, iar din lunile următoare se vor face doar corecţii dacă apar schimbări.

   Demnitarul a spus că penalizările se vor da din momentul în care sistemul va fi pus „pe picioare” şi va funcţiona, interesul în acest moment fiind ca oamenii să vină şi să-şi achite contribuţiile.

   „Penalizările se fac din momentul în care ştii pe cine trebuie să penalizezi. Totul este ca oamenii să participe la aceste bugete şi ca ei să poată beneficia de drepturile pe care le au în urma efectuării acestor plăţi”, a declarat Şeitan.

   El a explicat şi cauzele aglomeraţiei de la ghişee din aceste zile prin faptul că oamenii, când au anumite termene, vin în ultimele zile să plătească, acest lucru fiind valabil şi în cazul plăţii taxelor sau impozitelor.

   Ministrul a arătat că a dat o circulară prin care cere reprezentanţilor Casei de Pensii şi agenţiilor de ocupare să nu penalizeze persoanele care nu au reuşit să depună declaraţiile până în 25 august.

   Întrebat dacă o circulară este mai presus decât o prevedere stabilită prin lege, Şeitan a explicat că penalizarea nu se dă automat pentru că pot exista situaţii de forţă majoră ca în cazul de faţă când oamenii nu pot sau nu reuşesc să ajungă să depună la timp aceste declaraţii.

   „Nu încerc să penalizez pe cineva de dragul penalizării, încerc să-i fac să intre în sistem”, a conchis Şeitan.

   Ministrul Muncii, Mihai Şeitan, a declarat, miercuri, că va emite o circulară prin care va solicita autorităţilor care înregistrează declaraţiile de venituri din activităţi independente să nu perceapă penalizări la întârzieri până când noul sistem de impozitare nu va deveni pe deplin funcţional.

   Comentariu saccsiv:

   Importanta e prima parte din articol. Si arata ca majoritatea dintre noi am avut dreptate … Cititi va rog si:

Comentariul zilei (25.08.2010): Imbulzeala de acum de la ghisee e gandita special pentru a imbratisa cu totii eRomania? Sa ne amintim ca este numit de autoritati un proiect care “NU VA PUTEA FI OPRIT DE NIMENI” si cu care “NIMENI NU-SI VA PERMITE SA SE JOACE” …

11 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on august 26, 2010 at 3:50 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. fanu said, on august 26, 2010 at 4:29 pm

    ĂSTA DA cinism, şeitan adică satan în turcă ne anunţă biometria

    Apreciază

  3. Aurora said, on august 26, 2010 at 6:40 pm

    Ai dreptate, Fanu, ma trec fiori cand aud numele acestui ministru.

    Apreciază

  4. Iones said, on august 26, 2010 at 9:04 pm

    Deci asta era cauza pentru care au fost scazute salariile bugetariilor, asta era cauza pentru care medicinii, si profesorii nostri dispun de conditii jalnice de lucru….

    Toti acesti bani de care ar fi trebuit sa aiba parte multe dintre ramurile sociale ale statului romani a trebuit sa dispara deoarece jidovii trebuiau sa-si puna la punct sistemul lor idiot si satanic ca sa ne monitorizeze cum vor muschii lor…. Deci de asta tace Basescu malc…
    de asta nu scoate un sunet despre banii care trebuie sa se duca pe buletinele elctronice si si programul e-Romania…. Pentru ei proiectul lor jidovesc este mult mai important decat viata cetatenilor acestei tari.

    Acesti jidovi pana nu le-o da cineva in barba nu se lasa.

    Parintele Paisie Aghioritul spunea ca in Germania va aparea un nou Hitler… Se pare nemtii nu se lasa majiti de ei cu una cu doua ! ….Si au destule motive.

    Apreciază

  5. legheon said, on august 27, 2010 at 8:35 am

    @Iones
    Cred ca faci niste confuzii, desi rationamentul tau e sincer. Sa ma explic:

    1. Base nu cred ca stie totul, o sa ia o mare tzeapa in dorinta sa de a fi dictatorul perfect, in relatii perfecte cu Sefu’. Probabil si noi o sa ne-o luam odata cu el, oricum ne va fi ff greu…Se spune ca vom avea sute de mii de refugiati evrei in zona Jud.Brasov…se spune…dar daca va fi asa, nu vin aici ca sa mai plece, asta e sigur !

    2. „Jidanii” de care zici, sa nu-i confunzi cu evreii normali, religiosi sau ultrareligiosi, sionistii chiar – unii dintre ei, sau, au aparut acum, mai nou, crestini evrei foarte bine pregatiti si cred ca si bine intentionati, care il recunosc pe Iisus ca si Fiul lui Dumnezeu si Mesia.
    Jidanii aia perversi nu dau doi bani pe evreii din Israel si nici macar pe Statul Israel, si merg mereu la cacialma, bagand discordie si scotind carbuni cu mana altora, ceea ce vor face si cu WW III si anume:

    uita-te in istoria moderna, ultimii 100 de ani, si ai sa vezi:
    1.Pearl Harbour (se stia, dar…pt intrarea Americii in razboi)
    2.Turnurile gemene(se stia, dar…pt invadarea Irakului)
    3.Conflictele artificial mentinute cu palestienii statele arabe vecine Israelului, pentru a mentine impresia de victimizare a evreilor. La fel ca manevra cu Holocaustul evreiesc(mai striga cineva despre holocaustul polonez, atat dinspre vest cat si dinspre est?)
    4.Sponsorizarea masiva a Germaniei inainte, in timpul si dupa WWII

    urmareste te rog:
    tu vorbesti de Germania, care a fost finantata de bancherii evrei inainte, in timpul si dupa WWII…pt ca sunt mereu buni de bagat in fatza pentru planurile lor (ale jidanilor)de dominare a lumii (si) prin razboaie, nu doar prin crize (inginerii) economice

    Astazi, dusmanii (oponentii) lor cei mai puternici sunt:
    in Orient: Turcia, Iran, Siria (ar mai fi Liban)
    in Eurasia : Rusia si China

    ghici ce vor face in Golf?
    eu cred ca reteta va fi aceeasi:
    ai vor pune sa se bata intre ei (pe oponenti), dupa ce VOR SACRIFICA mica armada (portavioanele americane si fregata germana), plus evreii din Israel (respectiv cei cu sange evreu, adusi si colonizati acolo, din Rusia, Etiopia, si altele…

    acea zona importanta strategic atat dpdv energetic cat si geopolitic (militar), va fi teatru de razboi in care ei spera sa distruga Turcia si Iranul cu ajutorul Rusiei, pe care apoi sa o atraga la randu-i intr-un conflict zonal si sa o anihileze cu ajutorul aliatilor…europeni (Germania cea mandra si puternic tehnologizata)

    e simplu: nimeni nu vrea razboi, dar in urma victimizarii Israelului si trupelor aliate, toata lumea va vota pentru ! distrugeti dusmanul – inca nu se stie care, desi se arata cu degetul spre iran! la fel ca la Pearh Harbour si Turnurile gemene(daca stii istoria cumpararii lor cu doua saptamani ininte, si impanarii cu explozibil in vederea distrugerii totale si fara gres)

    Ce vor face cu China dupa ce vor face varza Rusia (repectiv Orientul)…?
    China va lua Siberia k cadou…k sa-si tina boii acasa un timp…

    de unde stiu toate astea?…vorbesc unii…de cateva sute de ani, altii mai recent, iar daca deschizi bine ochii, poti sa observi si tu in clar

    PS Stai sa vezi pe la mijlocul conflictului tunuri si bombe EMP si bio-EMP, sa vezi cum adorm cazacii pe tancuri si cad bombardierele ca mustele…da’ asta dupa ce-i lasa sa-si faca de cap in Orient
    Noi asa saraci si neinarmati cum suntem, poate scapam doar cu o mare foamete…

    Mult poate rugaciunea pentru Pace, daca erau cinci crestini adevarati, rugatori in duh si adevar in Constantinopol…se rataceau otomanii pe drum…
    Chiar nu mai e de glumit aici…viitorul depinde de cat de aproape de Dumnezeu vom pute fi acum.

    Apreciază

  6. […] şeitan sau SATAN ne anunţă eRomânia […]

    Apreciază

  7. Iones said, on august 27, 2010 at 11:26 am

    E foarte posibil sa se produca ceea ce afirmi… Sunt profetii care spun ca Germania va veni la Ortodoxie „in cartea „Sfarsitul Omului” de Zosima Pascal, la fel exista profetii care spun ca Franta va redeveni monarhie (Sfantul Serafim de Sarov parca a spus asta)

    Din alte surse se spune ca Traian Basescu este evreu a fost abandonat de mic de o familie de evrei si adoptat de o familie de romani, asa spun unele surse.

    Dupa fizionomie, urechi, buze nas si tot ce vrei, fizionomia e tipic de jidov, mai sunt multi in conducere personal nu sunt la curent care sunt dar multi sunt in posturi importante (posturi cheie) de unde sa poata trage sforile cat mai usor.

    Lista celor mai reprezentativi evrei-comunişti care au pus mâna pe România după 1944

    * Ana Pauker ( Hannah Rabinshon) poreclită ”Stalin cu fustă”; secretar gen. al CC al Partidului Comunist Român (1944-1948).
    * Ella Diamantestein – secretara Annei Pauker.
    * Ilca Melinescu (Ilka Wasserman) – şefă a MAE; directoarea editurii Cartea Rusă.
    * Carol Lustig – director MAE(1948-1952).
    * Ana Toma (Ana Grossman) – soţia lui Pantelei Botnarenko, şeful Securităţii; ministru la MAE (1950-1952).
    * Avram I.Bunaciu (Abraham Gutman) – Ministru al Justiţiei (1948-1952); ambasador la ONU (1956-1957); ministru MAE(1958-1961).
    * Leonte Răutu (Lev Oigenstein) – membru CC al PCR (1948-1972) şi multe alte funcţii înalte.
    * Miron Constantinescu (Meher Cohen) – membru al CC al PCR; ministru al Minelor.
    * Ghizela Vass – membru CC al PCR (1948-1984); membru în conducerea Comitetului Democratic Evreiesc în 1950.
    * Leopold Filderman – Preş. al Comisiei Superioare de Epuraţie de pe lânga Federaţia Uniunilor de Comunităţi Evreieşti.
    * Gheorghe Apostol (Aaron Gerschwin) – conducătoral PCR; contracandidat al lui N. Ceauşescu (1945-1988).
    * Heinrich Kreidl – secretar gen. în Min. Lucrarilor.
    * Jean Coller – şef Direcţia de cadre (1945-1950).
    * Walter Roman (Erno Neulander) evreu din Oradea; şef al direcţiei Politice a Armatei; tatăl lui Petre Roman (Prim Ministru al României 1989-1991).
    * Silviu Brucan (Saul Bruckner) conducătorul campaniei de bolşevizare a României; ambasador la Washington (1956-1962).
    * Leonte Tismaneanu (Enea Leon Tismeneţki) redactor şef la editura PCR; profesor la Fac. de Marxism-Leninism; tatăl lui Volodea Tismaneanu, actual preşedinte al IICCMER.
    o Alexandru Nicholschi (Boris Grundberg); evreu basarabean, şef NKVD pt. România; şef la DGSP/MAI (1948-1961).
    o George Silviu (Gersch Golinger); secretar gen. al MAI (1946-1953).
    o Teohari Georgescu (Burah Tescovici) agent NKVD; ministru MAI (1944-1952).
    o Moises Haupt – general, comandant militar al Bucureştiului (1944-1950).
    o Ştrul Mauriciu, colonel, director al Securităţii Galaţi (1948). Foştii deţinuţi politici îi atribuie acte de o deosebită cruzime. În zona Vrancei, cu prilejul revoltelor ţărăneşti din 1950-1951, Securitatea îi lega, pe cei capturaţi, cu sârmă ghimpată, scuipându-i şi umilindu-i înainte de a-i împuşca.
    o Bondarenco Pantelimon (Pantiuşa), general. A fost şeful D.G.S.P. din august 1948, ministru adjunct şi locţiitor al ministrului de Interne (1949-1956). Responsabil de moartea a peste 400.000 de victime anti-comuniste din închisori şi lagăre. L-a arestat personal pe Lucreţiu Pătrăşcanu. Singurul asasinat care i se atribuie personal este cel al lui Ştefan Foriş, în subsolul unei clădiri de pe Aleea Alexandru, în 1946. Ajutat de şoferul lui, Dumitru Neciu, Pantiuşa l-a ucis cu o rangă de fier, apoi l-a aruncat într-o groapă săpată în prealabil în aceeaşi curte, acoperindu-l cu moloz.
    o Fuchs (Fux) Iani, maior, Fălticeni – arestase copii de 12 ani fiindcă se jucaseră de-a partizanii la marginea unei păduri, cu arme de jucărie. Conform documentelor interne ale Securităţii, pe aceşti copii i-a torturat într-un mod barbar. Tot la Fălticeni, superiorii lui veniţi în control au relatat despre starea îngrozitoare a unei femei arestate de circa opt luni. Reţinută într-o celulă al cărei pat nu avea scânduri, cu răni grave la şoduri, stătea direct pe ciment unde îşi făcea şi nevoile. De jur-împrejurul ei forfoteau viermii, iar mirosul era sufocant. Femeia înnebunise deja, urlând de disperare când i s-a deschis uşa. Irina Itu, curiera personală a lui Iuliu Maniu şi-l aminteşte şi ea pe “fiorosul maior Fux” care i-a scos unghiile cu cleştele.
    o Feller Moritz, locotenent, Botoşani. Torţionar sadic, pe tatăl lui Ilie Alexoaie l-a torturat folosind curentul electric de peste 80 de ori, pe Gh. Anghelache l-a bătut cu funia udă şi l-a scuipat. Conform mărturiei lui Emanuel Babii, Toderiţă Fediuc a decedat în urma bătăilor aplicate de Feller.

    Lista este lungă şi cuprinde încă 211 nume de evrei-comunişti din posturile cheie ale Partidului Comunist Român !

    Apreciază

  8. legheon said, on august 27, 2010 at 12:42 pm

    …sa nu jicnim pe evrei… „nu e ovreu, e (cel mult) un jidan scarbos…” – V.I.Popa

    de parca mai conteaza ce natie e – toti suntem egali in fata lui Dumnezeu –

    conteaza ce face, sau ce-si inchipue ca face…

    Apreciază

  9. Iones said, on august 27, 2010 at 1:29 pm

    Exista o judecata unde Dumnezeu va rasplati fiecaruia dupa faptele sale…

    Deci nu toti suntem egali inaintea lui Dumnezeu (poate numai din punct de vedere ca suntem oameni ) Toti avem sanse egale pentru Imparatia Cerurilor insa nu si toti vom ajnge acolo… Asta Dumnezeu va decide…nu stim noi…

    Daca ar fi fost asa nu ar mai existat judecata nu ar mai fi existat nici iad nici rai si Dumnezeu ne-ar fi trecut pe toti direct in rai la Fericirea cea vesnica …Ce simplu ar fi fost…

    Bineintels ca din pucnt de vedere duhovnicesc un om duhovnicesc se vede mai pacatos de cat toti chiar daca in realitate nu este asa, el nu se vede nici macara egal cu semenii si se vede mai pacatos decat toti ceilalti… Dar gandind asa el este de fapt sfant si se ridica deasupra noastra care ne cunoastem in mod real pacatosenia… Aici insa e cu totul o alta discutie iar evreii si nu numai ei, si toti care neaga Dumnezeirea Mantuitorului Hristos nu-si pot gasi locul intr-o astfel de discutie.

    Om se cheama numai acela care isi recunoaste greselile si pacatele si incearca sa se indrepte, cu ajutotul lui Dumnezeu bineinteles… Numai un astfel de individ poate spera la o renastere la o reinoire a sa pentru a se intoarce la conditia de odinioara – aceea de om, la ceea ce a fost candva atunci cand Dumnezeu l-a creat si ia da suflare de viata.

    Apreciază

  10. adrian said, on august 31, 2010 at 6:02 am

    Draga Saccsiv.
    Vreau sa iti aduc la cunostiinta urmatorul fapt…aseara , urmarind stirile pe canalul spaniol TVE, am vazut o stire ce faca ca obiect noile carti de identitate din Spania, CELE CU CHIP….NORMAL.
    In orasul Segovia, singurul din Spania care a implementat acest sistem de plata a taxelor prin intermediul sistemului de televiziune (tip UPC, DOLCE, ETC..Sistemul acela cu reciver ).Pur si simplu introduci ID-ul in reciver si de acolo te conectezi la pagina primariei si iti platesti taxel…..”ESTE UN SISTEM BUN, MAI ALES PT CEIO BATRANI CARE NU SE POT DEPLASA..ECT, ETC…CUNOASTEM DEJA ”PLASA ” CARE NE ESTE INTINSA.
    Sa ne fereasca Dumnezeu ….

    Doamne Ajuta !

    http://www.indracompany.com/noticia/indra-desarrolla-en-segovia-un-sistema-pionero-que-facilita-la-t-administracion-mediante-el-dni-electronico

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.