SACCSIV – blog ortodox

EXTRATERESTRII sunt DRACI. NEW AGE ii numeste SEFI SECRETI …

Posted in draci, EXTRATERESTRI, NEW AGE by saccsiv on august 11, 2010

   Iata comentariul cititorului Anonim, postat la articolul Astronomul Vaticanului: “DUMNEZEU SI EXTRATERESTRII COEXISTA” …:

† Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieşte-mă pe mine, păcătosul

Pentru cine are rabdare sa citeasca cele doua articole sunt marturii concludente pe cat se poate si concluzii care sunt cat se poate de logice http://www.sfaturiortodoxe.ro/_ozn.htm

Voi relata o intamplare care mi s-a intamplat intr-o seara prin noiembrie 2009 venind spre casa am vazut o lumina puternica langa turnul de apa pe langa care treceam pe la 30 de metri inaltime, opresc masina, ma dau jos, imi fac instictiv o cruce si zic “Doamne” (pe atunci nu stiam ca extraterestrii sunt diavoli si nici ca acestia iti pot influenta gandirea ba chiar studiam pasiv articole despre fenomenul OZN) la care lumina se ridica, face brusc spre stanga si o ia in jos, ma urc la volan si o urmaresc pana o ia inspre o zona de periferie, unde nu am mai putut merge pe moment, pana sa imi treaca prin cap sa o filmez deja disparuse. A doua zi imi da necuratul prin cap sa merg sa caut luminita poate e ceva pe acolo si merg cautand luminita si pentru o clipa mi-au luat privirea de la drum desi nu vazusem pe nimeni in fata ma trezesc ca am ciocnit cu oglinda o masina. Ne oprim la care primele cuvinte rostite de omul care s-a dat jos din masina au fost “Multumesc lui Dumnezeu ca nu a fost mai rau”. Acum imi dau seama ca imi intunecase necuratul mintile in asa hal ca nici nu vazusem masina de pe contrasens dar si intrasem jumatate pe contrasens desi am undeva la 150.000 KM parcursi fara incidente majore multumesc Lui Dumnezeu, dar si un semn de la Dumnezeu ca ceva nu e in regula. Daca veti citi cele doua articole veti vedea ce nu e in regula…era tocmai inainte de prima mea spovedanie adevarata…nimic nu e intamplator

Insa intamplarea mea poate fi conectata cu ce “propovaduieste” si Yoga vorbind de sferele de lumina si atunci avem o oarecare imagine despre aceasta ratacire http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?item=4455〈=RO dar sfere care au aparut si in cadrul Profetiei de la Fatima de sorginte catolica http://cristiannegureanu.blogspot.com/2008/12/jacques-vallee-la-fatima-au-fost-ozn.html . Deci catolicismul daca ar fi o religie cu har de la Dumnezeu, ar avea sfinti care sa ii indrume in hatisurile noilor capcane diavolesti si nu ar mai cadea in ele asa cum se vede, tocmai de aceea cred ca ar trebui sa isi puna niste intrebari despre veridicitatea religiei lor… As mai adauga ca pe PROTV apar la calupurile publicitare tot felul de globuri luminoase…oare de ce? De ce tocmai le ei…?!?

† Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieşte-mă pe mine, păcătosul

   Comentariu saccsiv:

   La cele ce le puteti citi in articolele indicate mai sus, vin cu cateva completari.

   Initiatoarea amplei miscari New Age, Alice Bailey (1880 – 1949), este continuatoarea Theosophical Society ale carei baze au fost puse de catre Madame Blavatsky. Intre 1919 si 1949 a scris multe lucrari dictate de catre “maestri ai intelepciunii“, non oameni din zona Tibetului. A considerat ca lucifer este un zeu al intelepciunii considerat pe nedrept de catre crestinism ca inger cazut.

   H. P. Blavatsky (1831 – 1891) se stabileste in 1886  in Germania unde scrie o mare parte din Secret Doctrine, o lucrare plina de teorii rasiste, ce spunea ca i-a fost inspirata de aceiasi maestrii non umani. Jackson Spielvogel si David Redles de la Simon Wiesenthal Center, au fost nevoiti sa accepte ca lucrarile maleficei femei l-au influentat decisiv pe Adolf Hitler.

   Karl Maria Wiligut (Weisthor), initiat de “maestrii intelepciunii“ l-a influentat pe seful SS Heinrich Himmler iar Haushofer, initiat si el de diavolii din zona Tibetului, l-a influentat pe Rudolf Hess. Astfel incat Heinrich Himmler si Rudolf Hess au trimis expeditii in Tibet, nu doar sa caute stramosi comuni cu rasa germana ci si … teritoriul de sub pamant Shambhala, de unde uneori vin acesti „maestrii”.

   Prea multe descrieri ale acestora nu avem. Totusi, in 1947, inainte de a muri, Aleister Crowley (1875 – 1947, maestru mason si bisexual) a lasat o schita a infatisarii unui astfel de “sef secret“. Arata aidoma unui asa zis extraterestru:

   Si ne amintim ca odata cu aparitia si raspandirea organizatiilor Theosophical Society a inceput o explozie de literatura SF despre alien. De asemenea UFO. Analistii fenomenului sunt de acord ca lucrarile lui Bailey, Rudolf Steiner (Thule Society din Germania, alta “fiica“ a Theosophical Society, care a fost piatra de temelie a Nationalsozialistische Arbeiterpartei a lui Hitler …) si ale Theosophy-ei in general au influentat crearea “religiilor“ UFO, inclusiv Order of the Solar Temple.

   Un foarte important personaj New Age este Benjamin Creme (1922 -), seful Share International. A fost de asemenea membru Aetherius Society (o miscare a noii “religii“ UFO). Ca si Helena Blavatsky sau Alice A. Bailey a fost contactat de “maestrii intelepciunii“. In 1959 spunea ca acestia i-au spus ca dupa aproximativ 20 de ani va apare pe pamant “maestrul maestrilor“ … Iar lui Benjamin Crème i se va da un rol important.

   In 1982 declara: “Cristul este printre noi “ …

   Daca este vorba despre antihrist , s-a nascut prin 1979 , deci are aproximativ 31 de ani.

   Un astfel de „sef secret„ non uman i-a dat in 1937 lui Bailey “Marea invocatie“. Aceasta a fost folosita inclusiv dupa evenimentele din 11.09.2001 de catre Findhorn Foundation (pe care o invoca de la infiintare ei). Este o invocatie folosita si de miscarea new age UFO.

   Findhorn Foundation a fost fondata in 1972. In 1997 este membru Conference of Non-Governmental Organizations in Consultative Relationship with the United Nations (CONGO) si membru fondator al mai multor grupuri active in UN Headquarters , intre care amintim The Spiritual Caucus in al carei site oficial gasiti fotografia United Nations Meditation Room, camera de rugaciune de care aminteste si documentarul „Ingerul digital„.

   Alt greu al Natiunilor Unite, mare iubitor de draci este Robert Muller (1923 -). Asistent al Secretary General de peste 40 de ani. Poreclit “filosoful“ UN pentru liniile directoare pe care le traseaza. E plin de idei despre guvernarea mondiala. Recunoaste ca este influentat de Alice A. Bailey si o admira caci a fost contactata de “maestrii intelepciunii“ …

   Pe noi invatatura ORTODOXA ne invata ca „extraterestrii„ sunt diavolii din vazduh, iar faptul ca aceeasi initiatori ai nebuniei UFO exprimau limpede in scrieri ca il considera pe lucifer ca dumnezeu lor, nu face decat sa confirme acest lucru. Sa nu ne miram deci ca asistam la o explozie fara precedent a acestui subiect in mass-media. Tot Sfintii Parinti ne spun ca in vremurile din urma dracii vor umbla pe pamant. Prezentandu-i ca extraterestrii, oamenii vor fi astfel mai putin suspiciosi. Iar pregatirea mentala se face de la varste fragede. Urmariti desenele animate pentru copii, pline de astfel de personaje …

   Cititi va rog si:

Personalitati si organizatii: ALICE BAILEY si FOSTER BAILEY

Personalitati si organizatii: MADAME BLAVATSKY (H. P. Blavatsky)

NAZISMUL (partea 1): religia nazismului, asemanari contemporane alarmante

Aleister Crowley si REVOLUTIA SATANISTA (rock, sexualitate, droguri) – video si completari necesare

Articolul zilei (27.05.2009) si completari utile despre NEW AGE si MASONERIE: „Obiectivul Patriarhului, acelasi cu al masoneriei: “Unitatea spirituala a lumii””

 

80 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on august 11, 2010 at 5:53 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. boddyca said, on august 11, 2010 at 6:02 pm

    Cand eram mai mic imi era intotdeauna frica de extraterestrii. Cum spune si Anonim, asta era inainte sa stiu ca extreterestrii sunt draci. Era ceva instinctiv. Chiar si acum cand vad unul intr-o poza ma ia un fior rece pe spate, dar apoi imi dau seama ca Ingerul meu pazitor e langa mine si n-am de ce sa-mi fie frica 🙂

    Apreciază

    • boddyca said, on august 11, 2010 at 6:05 pm

      Exista o vorba foarte buna, mai ales in vremurile astea: „Frica e de la diavol!”

      Apreciază

  3. Cineva said, on august 11, 2010 at 6:27 pm

    OFFTOPIC: Ajutaţi-l pe bebe Siluan:http://bebesiluan.wordpress.com/

    Apreciază

  4. a4m said, on august 11, 2010 at 7:19 pm

    in copilarie nu stiam cum arata extraterestrii… dar stiu ca stateam uneori si priveam cerul sa vad daca observ cumva vre-un OZN… aveam mari sperante ca as putea vedea ozn-uri, pentru mine erau minuni si nu ma temeam deloc de o posibila „intalnire”… bine ca m-am trezit…

    Apreciază

  5. cris said, on august 11, 2010 at 8:07 pm

    aveti dreptate dar numai intr-o mana, nu pot fi toti extraterestri draci (draconieni) pentru ca mai sunt si reptilieni sau serpilieni. Pe de alta parte nu poti sa comnamni toate fiintele inteligente de universul mare sustinant ca toate sunt unelte ale raului, o mai fi printre ele si natii mai evoluate de inspiratie divina! Daca cititi cu atentia Vechiul Testament acolo unde scire despre Sfantul Ilie veti constata cu „stupoare” ca se spune ca acesta n-a murit ci s-a ridicat la cer intr-un car de foc (nu s-a inaltat ca IIsus) pentru a fi adus inapoi in vremurile cele din urma. Si ca sa mai vedeti ce inteligenti erau cei care au scris biblia tot la partea cu Sf Ilie se vorbeste despre Dumnezeu lumina din partea intunecata a Universului (Dum in traca si daca inseamna intunecat), in fapt materia neagra pe care o banuiesc si inca o mai cauta savantii alctuali (dupa mine imaginile in mintile noastre cazute in intuneric se formeaza ca pe negativul unui film, noi vazand ca neagra partea luminoasa a Vietii si alba pe cea intuneacata… Sper ca m-am facut inteles, nu am vrut sa fac aici apologia extraterestilor. O indrumare buna in acest sens o gasiti in cartea Ortodoxia si religiile viitorului scrisa de calugarul californian ortodox Serafim Rose unde se explica foarte clar cum e cu „extraterestrii” si ce vor ei…

    Apreciază

    • DM said, on august 11, 2010 at 8:50 pm

      Extraterestrii sunt draci!
      NU exista alte civilizatii inteligente in univers si alte cele. Nu mai raspandi idei aiurea pe site-uri ortodoxe.
      Nu poti sa faci o ciorba intre Ortodoxie si credinta in extraterestri. Ori cu una, ori cu alta.

      Doamne ajuta!

      Apreciază

    • G-man said, on august 11, 2010 at 11:36 pm

      cris sarpe ce esti .. unde ai citit tu ca parintele Serafim Rose zice prostiile care le zici tu ????
      securistule nici un crestin nu afla cu stupoare de Sf Ilie .. pt ca , crestinii stiu cum a fost luat la cer si nu accepta explicatiile tale ridicole..

      Apreciază

    • G-man said, on august 11, 2010 at 11:43 pm

      citat :” Poate niciodata de la inceputul crestinismului , puterile demonice nu s-au manifestat atat de fatis si in numar atat de mare ca in zilele noastre. Teoria „vizitatorilor din spatiu cosmic ” este doar unul din multele pretexte pe care aceste puteri le folosesc pentru a acredita ideea unor ” fiinte superioare ” care se pregatesc sa preia conducerea destinului omenirii.In al doile rand , OZN-urile nu sunt decat una din cele mai recente tehnici mediumistice , prin care diavolul isi atrage , si initiaza victimile in sfera lui oculta.”
      din cartea Ortodoxia si Religia Viitorului

      Apreciază

    • G-man said, on august 11, 2010 at 11:47 pm

      citat :” Noi traim sfarsitul acestei ere cumplite de triumf demonic , in care ” umanoizi „ciudati ( o noua masca a diavolului ) se lasa vazuti de mii de oameni si pun stapanire , prin aparitiile lor absurde , pe sufletele celor de la care s-a departat harul lui Dumnezeu.”
      din cartea Ortodoxia si Religia Viitorului

      Apreciat de 1 persoană

    • G-man said, on august 11, 2010 at 11:49 pm

      citat: „In schimb el stie (crestinul) ca exista intra-devar „inteligente avansate ” in univers , in afara de om , si ca acestea sunt de doua feluri : ingeri si diavoli .”
      din cartea Ortodoxia si Religia Viitorului

      Apreciază

    • G-man said, on august 11, 2010 at 11:52 pm

      asa ca @cris, pui de vipera cand postezi intai gadeste.
      esti in inselare sau esti securist platit? asta e intrebarea ?
      si un sfat : fereste capu de frig ….ca de prostie … prea tarziu.

      Apreciază

    • rortodox said, on august 12, 2010 at 12:39 am

      @ cris

      Am fost in Focsani acum o luna de Sf. Ilie si auzind o predica foarte buna m`am lamurit si eu cum sa explic ” carul de foc ” de care toti rau intentionatii spun ca ar fi ozeneuri. Acel parinte spunea ca asa a fost vazut Duhul Sfant, ca un car de foc, la fel cum in momentul Cincizecimii Duhul Sfant a fost vazut ca ” limbi de foc ” pogorandu-se peste Sfintii Apostoli.
      Si daca in cartea Ortodoxia si Religia Viitorului ( pe care am citit-o scoarta-n scoarta ) scrie de mai multe feluri de ‘extraterestrii’ eu o mananc ..

      Apreciază

      • ioana said, on august 12, 2010 at 11:06 am

        rortodox,
        Interesanta explicatia carului de foc.
        A scapat cartea, nu o mancati 🙂 !

        Apreciază

  6. kosk said, on august 11, 2010 at 8:32 pm

    serpilieni?..reptileni?…de unde le scoti frate? Esti fan lorin fortuna? 🙂 …nu te ratacii si tine Calea. Nu exista extraterestrii in sens”stiintific” sau hollywoodian ( viata pe alte planete..) doar fenomene si aparitii demonice (asa numitul fenom. ozn ) si evident ostirea cerurilor, ingerii lui Dumnezeu (Apoc 19;14). atat restul sunt minciuni, speculatii fara valoare, farse.

    Apreciază

    • DM said, on august 11, 2010 at 8:52 pm

      Salut kosk!

      Si eu am facut Politehnica in Timisoara. Cand am citit ineptiile lui Cris m-am gandit la Fortuna. Numai el mai vorbea in nestire despre asa ceva.

      Apreciază

      • timisorean1 said, on august 11, 2010 at 9:53 pm

        Si la Tibiscus ne obosea cu chestii de astea. Eu incercam sa am respect fata de el ca doar era profesor, dar uneori ma mai pufnea rasul(mascat).

        Apreciază

  7. kosk said, on august 11, 2010 at 8:56 pm

    .. un exemplu de farsa reusita; citirea la radio de catre Orson Welles a romanului sf razboiul lumilor in 1938. Ratacitii aia de amerloci au crezut ca i’au invadat”martienii” si s-a instaurat panica si au fugit toti pe campuri…. 🙂
    Nebunia si subcultura fenomenului „ozn” de acolo a pornit si a otravit mintile oamenilor din intreaga lume. O ratacire, o ineptie ‘post-moderna’.

    Apreciază

  8. Aurora said, on august 11, 2010 at 9:07 pm

    Doamne fereste-ma de omuletii verzi si de naivii care cred in ei !

    Apreciază

  9. Narcis said, on august 12, 2010 at 12:14 am

    Uitati aici amalgam new Age in care este amestecat si Parintele Arsnie Boca…

    Apreciază

    • acelas said, on august 12, 2010 at 2:20 pm

      acea carte este o mizerie de neinchipuit, la adresa unui parinte precum Arsenie Boca, sau poate tocmai de aceea …

      am vazut ceva odata la tv, pt acel Streinu, care este fost ofiter in armata romana, chestiii cu parapsihologia etc …, niste brambureli de te doare capul, dar pana si unul ca aceste spunea de „radu cinamar” ca nu exista in realitate, este un pseudonim al unei persoane ff dubioase, si ca scrierile lui nu pot avea absolut nici o baza reala, el insusi (autorul) necrezand nimic din ce scrie…… , deducem vadita rea-vointa si interesul „exterior” intru care scrie …

      Doamne, fereste-ne !

      Apreciază

      • oarecare said, on august 20, 2010 at 7:32 am

        GRAV ESTE CA DIN ACEASTA CARTE E PRELUATA O POSIBILA PROFETIE A PARINTELUI ARSENIE BOCA SI IN CARTILE CARE II POARTA NUMELE CUM AR FI CELE DE MARTURII DIN TARA FAGARASULUI. SA NE RUGAM LA DUMNEZEU SA FACA LUMINA SI SA NU DEZNADAJDUIM. E VORBA DE PROFETIA CU …LUMII MATERIALISTE… DEOARECE TIN MULT LA PARINTELE ARSENIE BOCA EL (SCRIERILE) ADUCANDU-MA CATRE ORTODOXIE NADAJDUIESC LA DUMNEZEU CA ACEASTA SCRIERE NU II VA AFECTA IN VREUN FEL MEMORIA VIE CE TREBUIE SA I-O PURTAM. DOAMNE AJUTA!

        Apreciază

  10. Erica said, on august 12, 2010 at 2:57 am

    Din viziunea a doua a staretului rus Antonie [u]”Iată încă un rău pricinuit de stăpânii televiziunii – faptul că îi deprind pe oameni cu chipurile dracilor! Această învăţătură se desfăşoară din plin: din toate părţile oamenii sunt priviţi de monştri! Îi numesc acum extraterestri sau nu mai ştiu cum, dar aceştia sunt draci. Va trece timpul şi ei se vor arăta liber oamenilor, fiind în slujba antihristului şi a slugilor lui. Cu mult mai greu va fi atunci de luptat cu ei!”[u]

    Deci nu este vorba de a nu crede in extraterestrii, pt ca ei exista, nu e nici o ineptie. Doar prostirea oamenilor cum ca acestia reprezinta o civilizatie avansata de pe alte planeta. Iar „Razboiul lumilor” al lui Orson Welles a fost mai degraba unul vizionar, poate s-a testat atunci reactia oamenilor. Insa asa se va intampla, dar mult mai infricosator, va fi o invazie de OZN-uri, acei „omuleti”, slugile lui Antihrist vor teroriza populatia.

    Si eu cand eram copil (dar si mai tarziu) aveam dese cosmare in care multimi de oameni fugeau inspaimantati sa se ascunda de sfere de lumina care pareau ca ii urmareau, si nici nu auzisem vreodata macar de ozn-uri (era inainte de ’89). Si mai de curand, trezindu-ma dupa un cosmar cu ozn-uri (desi in mod rational niciodata nu m-am temut de acestia, crezand pe atunci ca sunt doar o alta civilizatie), mi-am revenit greu din spaima care o traisem ca in realitate si am realizat atunci un lucru (care parea ciudat si pt mine) si anume ca o sa se intample ceva foarte rau pt oameni de la acesti „extraterestrii”. Pt cine mai are dubii cu privire la identitatea acestora sa citeasca cazul de la Balea Lac si cazul Kelly-Hopkinsville:
    http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,1552.0.html

    Apreciază

  11. PG said, on august 12, 2010 at 5:46 am

    Valentina Garlea de la Iasi povesteste intr-o inregistrare cum s-a intalnit cu un extraterestru la o conferinta la Arad .Spune ca a venit la tribuna un tanar de 18 ani cu par castaniu si i-au dat de incaltat si de imbracat ca era in maneca scurta si cu o geanta. Pe la pranz arata ca un om de 60 de ani iar seara arata ca un om de 90 de ani cu par alb . Seara la masa Valentina le-a spus apropiatilor ca ” omul” are un inel cu o piatra care face parte din meteoritul cazut la rusi acu 100 de ani ,si poate sa faca ce vrea ;acela sa apucat sa stambe o furculita doar privind-o . Avea 40 de doctorate luate in 2 zile si 2 nopti ! Valentina il descrie si cum arata in interior :nu avea materie cenusie ,era altfel ,nu avea organe interne ci doar un „mat” (intestin) ;venea de pe planeta Paladis …si a vorbit in vazul lumii cu el si i-a spus ca stie ce a facut la Moscova ,ce a facut in NATO ,ce face la Arad si atunci el a disparut .
    Sunt foarte multi martori dar nu spun nimic!? Interventia lui peste tot explica multe .
    Cred ca se intampla prin 1999 .

    Apreciază

  12. PG said, on august 12, 2010 at 5:47 am

    Doamne fereste-ne si ne apara de rau !

    Apreciază

  13. Stefan said, on august 12, 2010 at 7:27 am

    Intotdeauna au existat ‘aparitii’ ale unor fiinte necunoscue. Bunicii nosrii erau foarte familiarizai cu asemenea fiinte si-i cunosteau bine numindu-i pe fiecare dupa categoria din care faceau parte :sînziene,moroi, zinele, sirene…le cunosteau puterile si stiau cum sa se fereasca de ei si ce rau putea face fiecare. Nu toti extraterestrii arata ca „sefii-secreti”.

    Apreciază

    • saccsiv said, on august 12, 2010 at 8:03 am

      Stefan

      N-ai inteles aproape nimic din articol.

      Apreciază

    • Veaceslav said, on august 12, 2010 at 9:45 am

      @Stefan
      zici „Nu toti extraterestrii arata ca “sefii-secreti”.”
      iar noi iti spunem ca toti extraterestri sunt draci (naluciri dracesti)

      Apreciază

  14. Lavinia said, on august 12, 2010 at 9:27 am

    Din toata povestea asta, cel mai rau e faptul ca cei mici sunt influentati in mod negativ…jocurile copilariei noastre sunt acum inlocuite de desene animate cu roboti si extraterestri…cum acestia invadeaza pamantul etc. Copiii mai au acces si la internet sau jocuri destul de sadice…si ne mai miram ca au un comportament violent?! Chestia cu ozn-ul a prins bine la public pt. ca a venit in momentul cand omul contemporan s-a lasat de credinta in D-zeu si s-a apucat de aceste” noi descoperiri”…E smecher dracul, stie cum sa ne distreze si sa ne capteze atentia….Am o matusa care crede cu tarie ca exista reincarnare si poate si extraterestri si ca mai nou in rai e plictiseala:” ce sa faci acolo ca nu e muzica , femei si veselie?” si are in jur de 68 de ani! Am ramas masca si nu stiam ce sa-i mai zic…si am tacut…ce puteam sa-i mai spun? si sunt multe altele de zis…. omul se lasa influentat destul de mult de mass-media…si uita compet de biserica si de D-zeu….
    D-zeu sa ne pazeasca!

    Apreciază

  15. Valentin said, on august 12, 2010 at 11:01 am

    Scuze penru off-topic, dar asta e o stire de luat in seama : http://www.antena3.ro/romania/din-2011-vom-avea-carti-de-identitate-electronice_105233.html

    Apreciază

  16. ascos said, on august 12, 2010 at 7:43 pm

    se pare ca si parintele Cleopa s-a intalnit cu extraterestrii pe vremea dansului
    http://www.trilulilu.ro/alonewolf/f194bcea1751aa

    voi ce parere aveti?

    Apreciază

  17. G-man said, on august 13, 2010 at 5:56 am

    aceeasi cu a parintelui Cleopa .

    Apreciază

  18. cosmin said, on august 14, 2010 at 11:16 am

    E clar ca trebuie sa fim circumspecti in privinta asa zisilor „extraterestrii”, o civilizatie superavansata stie clar ca nu are voie sa se implice in metabolismul unei civilizatii mai putin avansate deoarece incalca principiile Armoniei Universale, cu atat mai mult rapirile si experimentele pe subiecti umani sunt condamnabile. Ostile Ceresti in frunte cu Mantuitorul nostru Iisus Hristos nu vor intervenii decat in momentul stiut doar de catre Tatal Ceresc, si cu siguranta vom stii si vom simtii in sufletele noastre acel moment. Controversatul film „The fourth kind” ne lumineaza putin in privinta „bunei intentii” a acestor extraterestrii, film din care rezulta clar ca „extraterestrii” nu sunt altceva decat demoni. Personal, studiez din pasiune de f multi ani acest subiect, dar pe masura ce trece timpul, mai ales in ultima perioada, constat si intuiesc cu dezamagire, ca intentiile acestor intrusi nu sunt tocmai ortodoxe. Dumnezeu sa ne pazeasca!

    Apreciază

  19. […] EXTRATERESTRII sunt DRACI. NEW AGE ii numeste SEFI SECRETI … […]

    Apreciază

  20. […] Intre 1919 si 1949 a scris multe lucrari dictate de catre “maestri ai intelepciunii“, non oameni cica din zona Tibetului, dar de fapt draci. A considerat ca lucifer este un zeu al […]

    Apreciază

  21. […] EXTRATERESTRII sunt DRACI. NEW AGE ii numeste SEFI SECRETI …  […]

    Apreciază

  22. […] Intre 1919 si 1949 a scris multe lucrari dictate de catre “maestri ai intelepciunii“, non oameni cica din zona Tibetului (de fapt draci). A considerat ca lucifer este un zeu al […]

    Apreciază

  23. […] Intre 1919 si 1949 a scris multe lucrari dictate de catre “maestri ai intelepciunii“, non oameni cica din zona Tibetului (de fapt draci). A considerat ca lucifer este un zeu al […]

    Apreciază

  24. […] Intre 1919 si 1949 a scris multe lucrari dictate de catre “maestri ai intelepciunii“, non oameni cica din zona Tibetului, dar de fapt draci. A promovat ideea ca lucifer este un zeu […]

    Apreciază

  25. […] EXTRATERESTRII sunt DRACI. NEW AGE ii numeste SEFI SECRETI … […]

    Apreciază

  26. Cosmin said, on mai 22, 2012 at 8:47 pm

    saccsiv,

    Aici ai schita lui Aleister Crowley:

    Ai putea sa adaugi in articol fotografia inaintea celei existente, pt ca cititorii sa aiba termeni de comparatie.

    Asemanarea este evidenta.

    Marturisesc ca acest articol, de altfel unul de referinta, a fost piatra de incercare pentru mine, determinandu-ma sa imi schimb radical unghiul de analiza a asa zisului „fenomen extraterestru”, fenomen de care am fost pasionat inca de la varsta de 9 ani.

    Ma bucur ca am gasit blogul tau in urma cu acum mai bine de 2 ani.

    Inca o data: articol foarte valoros !!!

    Doamne ajuta!

    Apreciază

  27. […] EXTRATERESTRII sunt DRACI. NEW AGE ii numeste SEFI SECRETI … […]

    Apreciază

  28. […] EXTRATERESTRII sunt DRACI. NEW AGE ii numeste SEFI SECRETI … […]

    Apreciază

  29. duhovnic said, on noiembrie 4, 2013 at 3:38 pm

    adevarat!

    http://nordortodox.webs.com/

    Apreciază

  30. […] EXTRATERESTRII sunt DRACI. NEW AGE ii numeste SEFI SECRETI … […]

    Apreciază

  31. […] EXTRATERESTRII sunt DRACI. NEW AGE ii numeste SEFI SECRETI … […]

    Apreciază

  32. […] EXTRATERESTRII sunt DRACI. NEW AGE ii numeste SEFI SECRETI … […]

    Apreciază

  33. […] EXTRATERESTRII sunt DRACI. NEW AGE ii numeste SEFI SECRETI … […]

    Apreciază

  34. […] EXTRATERESTRII sunt DRACI. NEW AGE ii numeste SEFI SECRETI … […]

    Apreciază

  35. cristina said, on martie 29, 2014 at 1:39 pm

    In ultimul timp,suntem asaltati cu tot felul de stiri despre extraterestrii,OZN-uri si tot felul de teorii bizare.De ce pana acum aceste informatii erau TOP SECRET si acum,dintr-o data se fac publice ? Pentru ca ELITELE planuiesc o asa zisa invazie extraterestra,ceva asemanator cu proiectul BLUE BEAM pt a ne speria si a ne face sclavi in NOUA ORDINE MONDIALA. Ei pregatesc inscaunarea lui Antihrist,la Ierusalim.Antihristul va fi din neamul lui Dan,asa ne spune Biblia,va fi un om destept si placut la infatisare,va face multe minuni si va reusi sa amageasca multi oameni.Deci stim clarca,Antihristul va fi evreu si probabil ca se apropie timpul ca el sa fie pus pe tron,pt ca trebuie sa se implineasca Sfintele Scripturi,Mesia pe care il asteapta evreii,va fi de fapt Antihristul,deci atentie mare ,ca sa nu fiti inselati.Nu mai credeti tot ceea ce spun astia pe la TV,pentru ca aceste stiri sunt facute special,ca sa induca lumea in eroare .Dumnezeu sa ne arate calea cea dreapta si sa ne apere de blasfemie si ateism ! AMIN !

    Apreciază

  36. […] EXTRATERESTRII sunt DRACI. NEW AGE ii numeste SEFI SECRETI … […]

    Apreciază

  37. […] EXTRATERESTRII sunt DRACI. NEW AGE ii numeste SEFI SECRETI … […]

    Apreciază

  38. […] EXTRATERESTRII sunt DRACI. NEW AGE ii numeste SEFI SECRETI … […]

    Apreciază

  39. […] EXTRATERESTRII sunt DRACI. NEW AGE ii numeste SEFI SECRETI … […]

    Apreciază

  40. […] Recunoasta ca era influentat de Alice Bailey pe care o admira caci a fost contactata de “maestri ai intelepciunii“ […]

    Apreciază

  41. […] EXTRATERESTRII sunt DRACI. NEW AGE ii numeste SEFI SECRETI … […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.