SACCSIV – blog ortodox

Foto: SATANISM in noile reclame ORANGE

Posted in ORANGE, satanism by saccsiv on iulie 29, 2010

   Am primit de la patru (pana acum) persoane diferite urmatorul mesaj pe e-mail:

   In aceasta captare foto (neprofesionala) din mass-media – focalizata pe un spatiu publicitar al companiei de telefonie Orange –  o vedem pe cantareata Rihanna care apare incornorata, avand capul pozitionat intr-o aura luminoasa, din centrul careia se raspandesc raze, tot acest ansamblu pe fondul simbolisticii masonice a triunghiului cu varful in jos. In cadrul campaniei Orange Young, intr-o alta fotografie prelucrata aproape pe acelasi calapod, in spatiile publicitare de pe cladiri o vedem pe Lady Gaga, al carei satanism de la Gala Premiilor MTV 2009 este de notorietate.

   Daca in pictura bisericeasca, prin nimbul din jurul capetelor sunt recunoscuti sfintii, Maica Domnului si Mantuitorul, prin aceasta campanie desfasurata de Orange, se incearca promovarea exact a contrariului, adica “sfintenia” diavolului si a slujitorilor sai. Sa nu fie!

   Aceste incercari de propagare a unui mesaj antihristic, care acum apar  oarecum subliminal, sunt metodic elaborate, caci numitul << Albert Pike (1809 – 1891), mason, gradul 33 ritul scotian (rit pe care de fapt el l-a transformat dintr-o societate minuscula, la influenta enorma pe care o stim astazi) a formulat dogma divinităţii lui lucifer în “Morals and Dogma“:

   “Lucifer, Zeul Luminii, lupta împotriva lui Adonai, Zeul Bibliei; da, Lucifer e Dumnezeu “

   „ Lucifer este purtătorul luminii. Nume straniu şi misterios al celui ce este Spiritul întunericului! Lucifer, fiul dimineţii! Este cel care aduce lumina şi în toată splendoarea sa intolerabilă orbeşte pe cei slabi sau sufletele egoiste. „

   Despre francmasonerie, Albert Pike sustinea in lucrarea sa “Dogma si ritual”, ca: „Francmasoneria are două doctrine, dintre care una este ascunsă, cunoaşterea sa fiind rezervată doar Maeştrilor…, iar cealaltă este publică…”

   In 1869 [Albert Pike] a fost unul din liderii de seama ai Cavalerilor Ku Klux Klan (KKK) [1] >>

   Asadar va indemnam pe toti sa sabotati orice serviciu oferit de aceasta companie transnationala ce este puternic angajata in activitatea de pervertire a mintii tinerilor, si nu numai !

   Intarire de la Hristos!

   [1] saccsiv.wordpress.com

   Comentariu saccsiv:

   Nu stiu cine a scris textul de mai sus insa consider ca e bine sa-l promovez. Cititi va rog si:

   MUZICA:

STARPITURI – Elton John: IISUS ERA HOMOSEXUAL

VIDEO: DR. DRE, Hewlett-Packard si multe simboluri …

VIDEO – Un clip plin de simboluri: “ALEJANDRO” – Lady GaGa

VIDEO (si transcriptul): SATANISMUL piesei „JOHN THE REVELATOR” – DEPECHE MODE

VIDEO: „THE INDUSTRY”: site-ul si noul cont youtube

VIDEO: CHRISTINA AGUILERA – Simboluri si blasfemii in clipul „Not Myself Tonight” – BIONIC …

VIDEO: Evolutia adolescentei MILEY CYRUS (Hannah Montana) …

VIDEO: Piesa “On To The Next One” a lui JAY-Z transmite un mesaj?

VIDEO: Premiile Grammy 2010. Ce SIMBOLURI recunoasteti la Beyoncé si Lady Gaga?

   RECLAME:

VIDEO: Reclamele la HULU sau ceva de genul “v-o spunem pe fata si va place, atat de tare v-am tampit”

VIDEO: Promovarea HOMOSEXUALITATII intr-o reclama McDonald’s Franţa

VIDEO si FOTO: Stricarea societatii prin RECLAME (partea 1)

   DESENE ANIMATE:

VIDEO (desene animate): SIMBOLURI in TOM & JERRY “The Fast & the Furry”. De ce atat de pe fata?

Comentariul zilei (28.01.2010): Promovarea NOII ORDINI MONDIALE prin jocurile video si desenele animate

   PRESA:

Anti crestinismul revistei TABU nu are limite …

In seria „REALITATEA.NET vă prezintă conspiraţii celebre” aflati despre inexistenta lui IISUS HRISTOS, a NOII ORDINI MONDIALE, a EVREILOR bogati, dar si despre existenta EXTRATERESTRILOR …

   FILME:

STARPITURI: EVREUL Larry David urineaza pe o pictura reprezentandu-l pe Iisus Hristos, intr-un serial HBO. Altii fac piese de teatru in care-L descriu pe Mantuitor homosexual …

   Am insa obiectii fata de chemarea la boicotarea companiei Orange si asta deoarece toate multinationalele ba chiar industrii intregi au mesaje anti crestine in reclamele lor. Asadar, ori le boicontam pe toate, ori niciuna, altfel, ar parea ca firmele concurente sunt in regula …

   Oricum, boicotarea nu se va putea realiza, din simplul motiv ca cei treziti sunt cu mult mai putini decat habaucii. Putem incerca insa o trezire a publicului fata de reclama Orange Young. Dar young inseamna tanar, iar majoritatea acestora nu sunt habauci, ci dati cu smirghel pe creier. Dar datori suntem sa incercam.

   Legat de pasajul despre Albert Pike, pe care autorul l-a preluat de pe blogul meu, consider ca este util de citit si:

Citate celebre ale unor masoni sau evrei sionisti faimosi

38 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on iulie 29, 2010 at 10:40 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Dan Tanasescu said, on iulie 29, 2010 at 10:54 am

    Am văzut şi eu aceste reclame la metrou şi pe stradă şi m-am gândit la acelaşi lucru. Nu am avut însă un aparat foto pentru a le imortaliza.

    Apreciază

  3. b said, on iulie 29, 2010 at 11:04 am

    bravo pt aceia care s-au sesizat. NU DORMITI !

    Apreciază

  4. Vasile C said, on iulie 29, 2010 at 11:10 am

    iata pe ce tampenii mai arunca cu milioanele de euro guvernantii:

    http://www.antena3.ro/romania/udrea-a-lansat-noul-brand-turistic-al-romaniei-logoul-aproape-identic-cu-unul-britanic_104481.html

    Apreciază

  5. cb said, on iulie 29, 2010 at 11:12 am

    Unii se vor trezi, dar din pacate doar pe moment… apoi cand toate simbolurile vor fi pretutindeni si vor deveni banale, vor adormi din nou.

    Apreciază

  6. Mirona-Ioana Tatu said, on iulie 29, 2010 at 11:50 am

    Eu am abonament pe Orange, unul foarte convenabil ca numar de minute in retea, nationale si sms-uri. Acum ce sa fac? Sa renunt la Orange doar pentru ca au luat-o si ei razna?! Pai, in curand le vor calca pe urme si celelalte firme de telefonie mobila, ca doar asa-i „trend-ul”. Pana la urma nu de simbolurile din reclame, fie ele si sataniste, sa ne ingrijoram, ca doar avem discernamant, ci de pacatele si slabiciunile noastre care ne fac vulnerabili in razboiul nevazut. Acolo sa ne concentram atentia: pe ce avem noi de pus la punct in sufletul si mintea noastra, ca sa nu mai dam prilej diavolilor sa ne biruiasca.

    Iar ochii ni-i putem pazi, ca sa nu mai vada reclamele astea, daca ne tulbura atat de tare…Pur si simplu nu le privim!

    Doamne ajuta!

    Apreciază

    • G-man said, on iulie 29, 2010 at 12:16 pm

      eu zic si mai si cand o sa il vedem pe anticrist …Pur si simplu nu il privim!… ne vedem d etreaba noastra el cu a lui noi cu a noastra ..e cel mai bine..

      auzi fatuca daca nu ai nimic de a face cu ortodoxia de ce vii mataluta pe aici doar ca sa te afirmi pe spatele lui saccsiv… nu tia zis nimeni sa renunti la abonament …ba mai mult vad ca nu tia zis nimeni sa renunti la zodii … asa ca lasa-ne pe noi cu ortodoxia si tu veziti de anul cocosului in continuare.

      Apreciază

      • Bogdan said, on iulie 29, 2010 at 1:10 pm

        Si eu am vazut reclamele si nu sunt de acord cu ele, dar ii dau dreptate Mironei. Pe langa aceasta, consider ca raspunsurile de genul celui dat de tine tradeaza o puternica lipsa de induhovnicire. Genul de ortodoxie in care te bati cu pumnii in piept in fata tuturor in timp ce adevaratii ortodocsi (printre care nu am pretentia ca m-as afla) tac si duc lupta cea buna. Iarta-ma pentru aceasta critica, dar pur si simplu m-am saturat de atitudinea aceasta anti-crestina, poate chiar sectanta („noi avem dreptate, tu sterge-o pana nu-ti dam cu Biblia in cap!”) predominanta printre comentariile de pe blogurile ortodoxe.

        Nu aceasta este atitudinea Sfintilor Parinti. Sfintii Parinti erau smeriti, nu criticau, chiar si atunci cand mustrau o faceau bland, fara cuvinte de genul „auzi fatuca”. Acest apelativ tradeaza un sentiment de superioritate si de dispret fata de semenii aparent mai putin sporiti, nici pe departe smerenia pe care ne-o ofera ca model traitorii crestini autentici.

        Nu exista aproape niciun articol in care sa nu se gaseasca cineva sa comenteze intr-un mod similar. Va intreb: asta e cu adevarat ortodoxia noastra? Daca este asa, atunci sa ne fereasca bunul Dumnezeu de vremurile ce vin…

        Apreciază

      • G-man said, on iulie 29, 2010 at 1:20 pm

        Bogdan te-ai saturat ca nu ai habar de aia .. nu se bate nimeni cu pumnu in piept dar inainte sa comentati pe un sait ortodox trebuie sa fii ortodox .. nu sectant ..daca esti cu zodii cum are ea la profil anu cainelui nu esti ortodox .. dar in tara asta sunt unii care sunt si mai si se duc la vrakitoare apoi la preot si se cred ortodocsi ..
        nu mai cita din sfintii parinti ca se vede ca nu ai habar nici tu iar faptul ca iai luat apararea fatucii iar demonstreaza ca nici tu nu ai nimic impotriva credintei ” zodiilor” gen anul cainelui cocosului .. deci esti ortodox praf si facut gramada ..eu nu mam declarat sfant si nu imi pot controla tot timpul cand vad cati sectari care se cred ortodocsi sunt in tara asta .. nu te obliga nimeni frate sa fii ortodox ..intra aici si zi baieti eu cred in zodii dar o sa imi spun parerea si eu ..si e mai corect nu are nimeni nimic cu tine ,, da nu intrati asa ca parsivii … ca ba boilor nu e vorba numai de voi sunt copii de 12 ..15 ani care se informeaza numai de pe net nu mai au treaba cu cartile ..si majoritatea acestor copii sunt dusi in iad de nenorociti ca voi cu credinte desarte …paote zici ceva si de reincarnare ,,,si apropo d ecum mustra sfintii hai sa iti dau si tie un citatat ce lam dat recent
        ” Ce spui o spurcatule si ticalosule ? Cel Care a poruncit celor vindecati sa taca , Cel Care a trecut sub tacere mii de minuni , Acela e iubitor de slava?”
        din cartea Omilii la Matei pagina 382.

        Apreciază

      • G-man said, on iulie 29, 2010 at 1:27 pm

        teai intrebat vreodata ce se intampla daca ii spui unui copil de 14 ani ca nui nimic ca face aia ,, nu e pacat ,,nu e nimic ca crede in zodii nu e pacat,, nu e nimic ,..totu e iubire si Dumnezeu iarta tot .. nu trebuie sa iti fie frica de Dumnezeu .. te-ai intrebat?
        unde il duci tu pe copilu ala care oricum datorita varstei e pornit catre libertati care si le acorda singur .. ganditi si apoi vorbiti ..lasa=ma pe mine sa imi fac pacat ca mam infuriat dar macar sa stiu ca nubag pe nimeni in iad din cauza a ceace scriu pe aici.

        Apreciază

      • Bogdan said, on iulie 29, 2010 at 1:38 pm

        iarta-ma ca te-am suparat

        Apreciază

      • G-man said, on iulie 29, 2010 at 1:43 pm

        eu te iert frate si tu sa ma ierti .

        uite iti dau o statistica poate sa o faca oricine ..intr-un grup de 20 de copii cu varste 13-17 ani , intrebati in ce cred ei . majoritatea raspund cu reincarnare , nimic dupa moarte , anul 2012 ..etc ,, doar 2 din 20 cred in Dumnezeu si in IISUS HRISTOS . sigur sunt de vina in primul rand parintii , apoi profesorii etc..dar intrebati de ce cred asta raspunsul este pentru ca parintii nu le spun nimic iar ei isi iau informatiile de pe net ..de e generatia computer de la 2 ani … altii au fost generatia mtv.. deci sa avem mare grija ce spune pe aici pe paginile aste de net.

        Apreciază

  7. ROrtodox said, on iulie 29, 2010 at 11:56 am

    Perfect de acord cu Orange .. dar alternative nu exista.

    Vodafone:
    http://wireless.3yen.com/wp-content/images/vodafone_kigurumi_keitai_bull.jpg
    http://members.ziggo.nl/henryv/img/vodafone666_hr.jpg
    http://members.ziggo.nl/henryv/img/vodafone12.jpg
    http://www.bloombiz.ro/assets/articole/2008/09/vodafone.jpg ( 6 la inceput, 6 in primul O si altul in al doilea .. )

    deci ..

    Apreciază

  8. boddyca said, on iulie 29, 2010 at 12:04 pm

    aceeasi reclama e promovata si pe facebook…

    Apreciază

  9. daniela said, on iulie 29, 2010 at 12:10 pm

    am vazut si eu aceeasi reclama in ploiesti, am ramas socata pe moment si mi-am dat seama ca are legatura cu masonii si cei care conduc lumea din umbra. cel mai bine ar fi sa le ignoram, sau sa ne inarmam cu scari si noaptea sa mergem sa le dam jos.

    deja incepe razboiul sau a inceput

    Apreciază

  10. Roland said, on iulie 29, 2010 at 1:56 pm

    „eu zic si mai si cand o sa il vedem pe anticrist …Pur si simplu nu il privim!… ne vedem d etreaba noastra el cu a lui noi cu a noastra ..e cel mai bine..” : EXACT. Ironie ironie insa tu ce ai de gand sa faci cand o sa il vezi ? Cat despre orange , fa campanie de informare a copiilor cu privire la reclamele satanice , nu te umfla in pene in fata cuiva care NU se adresa acelor copii pe care ii invoci ca pretext pentru abuzul tau „ortodox”. Cati copii de 12-15 ani citesc blogul lui saccsiv si cati dintre ei sunt smirgheluiti ? Nu ti se pare putin incompatibil ? Sari repede cu zodiile in capul ei desi tot ce a facut a fost sa umple doua casute , lucru care nu dovedeste ca ESTE CU ZODIILE sau ca CREDE IN ZODII . Poate crede , poate nu e suficient de avansata in Ortodoxie , cum esti tu , luminatule, dar asta nu e motiv sa ii sari in cap MAI ALES CA NU ERA ASTA IN DISCUTIE. Ai cautat prilej de scandal si ai gasit , ORTODOXULE. Sper ca ai realizat ca bogdan si`a cerut iertare doar pt ca el urmeaza sfatul pe care ti l`a dat tie si nu pentru ca ar fi gresit. Cat despre citat , nu gasesc cartea insa sunt convins ca e o mustrare pentru ceva FOARTE GRAV si nicidecum pentru un sfat precum sa nu ne uitam la reclame satanice( sfat foarte rau de altfel , uita-ti-va ca ea e cu zodiile si deci nu zice bine). Ortodoxule.

    Apreciază

    • G-man said, on iulie 29, 2010 at 2:05 pm

      Roland eu te cred ca ai nume de cal dar macar scote-ti ochelarii .. sau nu stii cum vine diavolul in casa ta … intra prin cuvinte bune apoi iti arata ca esti o zodie , apoi ca esti reincarnat in calul regelui .. da din copite ca nu ma astept sa fie nimeni de partea mea , credinciosii sunt mai putini ca necredinciosii .. si da copii se uita pe saituri din astea.
      ps:
      petru copii sfat :
      1 cine are zodii la profil nu e demn de luat in considerare cu sfaturile lui spirituale .
      2 cine crede in rencarnare nu e ortodx e ucenicul diavolului

      credinta adevarata e in IISUS HRISTOS!

      Apreciază

      • G-man said, on iulie 29, 2010 at 2:08 pm

        ps : daca cauti cartea pe net nu o gasesti dute la pangarele manastirilor si intreaba.

        Apreciază

    • G-man said, on iulie 29, 2010 at 3:19 pm

      auzi la el abuz ortodox ,, pai abuzu tocmai de la cei ca voi vine care sunteti peste tot cu zodii cu reincarnare cu vanga cu nostradamus ,, cu toti ratacitii astia ..asta e abuz ca nu poti intoarce capu si te lovesc peste ochii teoriile astea .. aici nu au loc aceste teorii ..

      apopo saccsiv uitate pe otv la nea barbu abordeaza o tema interesanta acum dar daca poti sa dai pe mute tv ca ,comentariile ascultatorilor sunt jale …reincarnare ..etc .. si daca ii intreaba cineva sunt ortodocsi.

      Apreciază

  11. G-man said, on iulie 29, 2010 at 2:37 pm

    calule cand scrie la profil zodia si anu cocosului nu ma iei pe mine cu poate ..
    credeti nimica sa zi credintele astea desarte? asa credeti ca nu e nimica … vai de voi ..
    auzi ce zice Domnul :

    „Când tu vei striga, să te izbăvească idolii tăi! Pe toţi ii va duce vântul Şi o suflare îi va face nevăzuţi! Dar cel care îşi pune nădejdea în Mine va moşteni pământul şi va stăpâni în muntele cel sfânt. „

    Apreciază

    • floarea said, on iulie 29, 2010 at 4:14 pm

      sunt intru totul de acord cu G-man. Si eu i-as fi raspuns mironei cam la fel, pentru ca sunt destul de impulsiva. Recunosc, mai am de luptat cu mine, dar asta nu inseamna sa nu recunosc ca sunt asa de slaba, incat decat sa renunt incet incet sa le umplu buzunarele companiilor de telefonie, mai bine zic ca nu-i bai … si imi pazesc confortul cu dintii, indiferent de pret.

      mirona, cumparaturile in care supermarket ti le faci?

      Sa intelegem odata toti romanii ca noi ne-am sabotat singuri punand botu la tot ce ofera imperialistii economici.
      Acum 20 de ani traiam foarte bine si fara telefoane mobile. Ne-au facut ele viata mai buna? NU! de ce nu putem renunta la ele? De ce spunem ca nu e nici un rau acesta? Suntem sclavii tehnologiei si ai patimilor noastre.
      macar sa recunoastem si tot e ceva.

      Doamne, nu ne lasa!

      Apreciază

  12. Dan Tanasescu said, on iulie 29, 2010 at 3:13 pm

    @Mirona-Ioana Tatu: „Eu am abonament pe Orange, unul foarte convenabil ca numar de minute in retea, nationale si sms-uri. Acum ce sa fac? Sa renunt la Orange doar pentru ca au luat-o si ei razna?!”

    Tocmai faptul că gândeşti aşa arată că eşti sub influenţa acelor simboluri. Dacă tu consideri că a avea un abonament convenabil cu minute incluse în reţea este un lucru atât de nemaipomenit… nu ştiu ce să zic… Mai degrabă ai renunţa la Dumnezeu decât la aşa o minunăţie de la Orange!

    Apreciază

  13. Pr.Gabriel said, on iulie 29, 2010 at 3:53 pm

    Intr-adevar e de rau. Se poate vedea, incet,incet, cui slujesc.
    Problema ar fi la acei clienti care si-au contractat pe 1-2 ani un abonament cu telefon cu tot. Daca renunta acum, trebuie sa plateasca o despagubire. Nu stiu daca primesc tel. inapoi ,cei de la orange, insa cred ca vei fi bun de plata.
    Deci, intr-un fel sau altul, tot te-au „agatat”.
    La fel, cred ca ai putea sa le dai un email sau sa vorbesti frumos cu cei de la „relatii cu clientii” si sa le spui pasul tau, ca ai de gand sa reziliezi contractul pt. faptul ca reclama iti lezeaza credinta religioasa. Faza e ca aceasta nu cred ca au stipulat-o in contract, si asa a-i putea sa termini cu ei, chiar daca ar fi sa mergi in instanta.(cat va mai merge asta, nu stim insa, in instantele judecatoresti).
    Doamne ajuta!

    Apreciază

    • floarea said, on iulie 29, 2010 at 4:29 pm

      Ne-au pacalit,

      iar acum pot sa-si dea linistiti masca jos, ca au clienti devotati pe viata. Cine ar renunta la atatea avantaje pentru trancanelile zilnice fara rost doar pentru un rau atat de mic…?
      Ca e orange, ca sunt altii, toti sunt la fel. Cele mai mari firme din lume au aceiasi stapani.
      de luat aminte!

      Apreciază

      • agerstress said, on decembrie 6, 2010 at 12:42 pm

        Daca dracul va da o bomboana e chiar atat de greu sa renuntati la ea cand va dati seama de unde vine, oricat ar fi ea de dulce si aromata? Au pus stapanire pe retelele de comunicatii, era de asteptat. Initial trebuie sa facem presiuni asupra companiilor respective si daca nu schimba „macazul” sa renuntam la serviciile lor, pur si simplu. Cosmote se pare ca este detinut de greci si astia mai au o farama de credinta ortodoxa. Ar fi o alternativa de luat in calcul. Daca alte companii vor sa se „sinucida” ca prezenta pe piata romaneasca n-au decat. La nevoie trebuie sa le „ajutam” si noi, daca insista…

        Apreciază

  14. Diego said, on iulie 29, 2010 at 6:54 pm

    „Să vă iubiţi-vă unii pe alţii, cum v-am iubit Eu” (Ioan 13,34)

    „Iar din pricina înmulţirii fărădelegii, iubirea multora se va răci”(Matei 24,12)

    Apreciază

  15. fanu said, on iulie 29, 2010 at 8:57 pm

    şi eu am văzut în Iaşi reclamele, în curând am să şi pun pe blog foto cu acestea dar cu încă un adaos de legătură, anume reclamele la rotary a căror sorginte este tot masonică…

    Apreciază

  16. Aurora said, on iulie 29, 2010 at 9:24 pm

    Nu stiu ce li se pare unora asa convenabil la Orange, cunosc o gramada care s-au mutat la Cosmote, unde sunt si eu, de altfel. Nu fac reclama niciuneia din companii,dar inclin sa cred ca majoritatea parlitilor ca mine sunt la Cosmote. Acum sa vorbim despre COARNE. Parerea mea e ca toti cei care promoveaza coarnele ( vezi Cronica carcotasilor s.a.) il promoveaza pe antihrist. Slugile intunericului cuceresc zi de zi, centimetru cu centimetru inimile oamenilor, in special ale tinerilor.Ei, sarmanii, daca vad simboluri satanice peste tot, se obisnuiesc cu ele, li se par chiar normale.Deci pas cu pas, antihrist isi netezeste calea.Lumea nu intelege nimic si nu vede niciun pericol pt. ca ea e preocupata de betie si de moda.Nimeni nu citeste Scriptura, prefera sa joace table, sa asculte manele, sa vorbeasca de meci, sa faca orice care sa-i tina departe de Dumnezeu.

    Apreciază

    • Iacoboaie Radu said, on octombrie 13, 2013 at 1:09 am

      Aţi subliniat foarte frumos unele aspecte importante. Aşa este. Nu sunt o autoritate morală sau un bătrân înţelept şi venerabil al satului. Dar nu m-am putut abţine să fac această remarcă.
      Mass media îl promovează într-adevăr tot mai mult pe antihrist (nici nu se merită a pune majuscula în acest cuvânt). S-au făcut filme blasfemiatoare la adresa Mântuitorului Hristos şi multe altele. Era logic şi de aşteptat, că şi reţelele de telecomunicaţii vor face acelaşi lucru. Conducătorii din umbră sunt până la urmă aceeaşi sau sunt din aceeaşi branşă a stăpânilor întunericului…

      Apreciază

  17. Laurentiu said, on iulie 30, 2010 at 12:25 pm

    ‎…bre ,ce porcarie INFERNALA…ce belzebulareala cretinopato-scatologicaX(X(X(…vede-i-as pe toti aia de la rahatu’ asta cacanio-diareic de telefonie infipti cu curu’ in cate o antena de celula…si vorbesc destul de elegant despre serviciile absolut MIZERABILE,SCUMPE si PROASTE de telefonie pe care le ofera….Acu’ sa mai platesc si SATANISMUL lor?…Si ce IDIOT/IDOATA de la marketingul firmei cu pricina a hotarat pt. mine ca o ascult pe parasuta aia oribila ca o scroafa de Bazna a.k.a. rihanna si pe poponaru’ ala libidinos si oligofren de mika?…HAI SICTIR,ORANGE…X(X(X(X(X(X(X(:-&:-&:-&
    p.s.
    ….sunt unu’ care are ghinionu sa aiba doua telefoane in reteaua asta de voma dorsala…cu scuzele de rigoare pentru limbajul folosit….si nu sufar de sindromul Tourette…

    Apreciază

    • Horia said, on iulie 31, 2010 at 7:58 pm

      Frate Laurentiu cata dreptate ai! Orange si Vodafone intotdeauna au facut publicitate tuturor vedetelor masonice care sustin satanismul,de la Madonna pana la Elton John,acest Mika – extraordinara descriere mi-ai citit gandurile 🙂 – si pe deasupra sustin sus si tare ca tot ce isi doresc e ca muzica promovata sa fie cea pe gusturile tinerilor de azi…oare Orange sau Vodafone,ca nici V. nu sunt sfinti,au auzit si de altii in afara masonii muzicali sau alta muzica nu intra in programul lui lucifer…

      Apreciază

      • Laurentiu said, on august 1, 2010 at 3:08 pm

        @Horia
        …Asa e,frate Horia…nici Voda(a)fone nu-i mai breaz,…acu’ si Cosmo are niste reclame care simti ca-ti ucide si ultimul neuron ramas…Grupul tinta pentru retelele de telefonie mobila sunt ,in principal,scuzati expresia,”pulimea”…pustimea dezorientata si cu sarmele varate in urechi,ahtiati dupa tot felul de gadget-uri avand singura carte cititta integral Abecedarul…Ei sunt cei mai lesne de manipulat …Eu totusi nu cred ca un adolescent/tanar de la noi (doar in cazul ca ii curge scuipat din gura de idiot) se da in vant dupa de-alde astia si ar asculta „nelimitat”(?) „rihanne”,”mici”,”madonne”,gaga-i” si alte jigodii…Cred ca -s politici de marketing scornite in afara(numai te gandesti la idiotenia fara seaman aia a lor cu abonamente „fluture”,”delfin”,”pantera”- sigur scornite de vreo TUTA…si oricat de multe tute de-ale noastre or lucra in reteaua asta,sigur e tuta de-a lor,”licuricioasa”)…Satanismul si curvasareala nu fac altceva decat sa faca cu vino-ncoa’ serviciile lor care -s oricum oribile…cu si fara rihanna sau mika…Orice ar fi o sa ma sterg la c… cu ei in curand…si poate renunt chiar cu totul la mobil…Ma obosesc&enerveaza teribil…:((((((((

        Apreciază

  18. fanu said, on iulie 30, 2010 at 9:35 pm

    http://fanu.wordpress.com/2010/07/30/departelui-meu-iasi-aproapele-meu-mereu-1/

    rotary şi satanism a la orange la Iaşi…

    Apreciază

  19. Horia said, on iulie 31, 2010 at 7:53 pm

    Orange nu sunt singurii din tara care fac reclame de genu…si Vodafone au afisat prin reclamele lor Tv cat si prin afise desfranare si satanism ( voi incerca sa fac niste poze prin care sa dovedesc,daca mai este necesar bineinteles )

    Apreciază

  20. CUPRINS A – N « Saccsiv's Weblog said, on august 8, 2010 at 5:58 pm

    […] Foto: SATANISM in noile reclame ORANGE […]

    Apreciază

  21. cronos said, on decembrie 6, 2010 at 10:14 am

    asta a fost una din scopurile pozitive ale dictaturii-combaterea devierilor de comportament ! se vede ca numai cu teama se pot educa!

    Apreciază

  22. agerstress said, on decembrie 6, 2010 at 12:51 pm

    Astia merita o lectie. Chiar daca-si vor pierde si 15% dintre clienti ii va ustura rau, mai ales acum in vreme de criza.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.