SACCSIV – blog ortodox

CE SE INTAMPLA IN TEXAS? Mafia mexicană de droguri invadează statul? CE SE URMARESTE?

Posted in droguri, MAFIE, Mexic, TEXAS by saccsiv on iulie 27, 2010

   Citez din articolul Mexican Drug Mafia Invades Texas:

 laredomap.jpg

   Statele Unite sunt atacate de către teroriştii narcoticelor care invadează dinspre statul Mexic, iar Obama şi guvernul federal nu fac nimic în privinţa aceasta.

   În iunie, mafia mexicană a drogurilor a forţat închiderea Refugiului Naţional pentru Fauna Sălbatică Buenos Aires din Arizona.  Autorităţile recunosc că acum infractorii controlează un coridor de trafic cu droguri şi trafic de persoane care se întinde de la graniţă până în Phoenix.  Şeriful din districtul Pinal (statul Arizona – n.tr.),  Paul Babeu, a explicat în iunie că Mafia mexicană controlează trei districte din statul său.

   Acum traficanţii de droguri repetă acelaşi tipar în Texas.

   Sâmbătă, Cypress Times, un ziar online din Cypress, Texas, a raportat că Los Zetas, gruparea criminală, a ajuns în Statele Unite şi că a pus stăpânire pe cel puţin două ferme din Laredo, zona Texas. Proprietarii fermelor le-au evacuat şi nu au păţit nimic.

   “Pot eu însumi confirma că această informaţie ne-a fost transmisă noaptea trecută de către o sursă din interiorul poliţiei din Laredo”, Jeff Schwilk, fondatorul radioului online San Diego Minutemen, a declarat pentru publicaţia online. “Actualmente este o rezervă între forţele Zeta, care au o mărime necunoscută, patrulele de frontieră ale SUA şi forţele de ordine locale din zona celor două ferme de pe partea noastră a Rio Grande.

   Kimberly Dvorak, care scrie pentru Albuquerque Examiner, raportează că două surse din interiorul Departamentului de Poliţie de Laredo au confirmat incidentul. “Considerăm că acesta este un act de război”, a spus un ofiţer de poliţie aflat pe teren aproape de locul cu pricina. În acest moment există o ascundere a incidentului faţă de presă şi surse din interiorul poliţiei Loredo au vorbit sub protecţia anonimatului, scrie Dvorak.

   Blogul DBKP a luat legătura cu Departamentul de Poliţie sâmbătă. “Am fost sfătuiţi să nu spunem nimic. Şeriful din Comitatul Webb investighează această chestiune şi spune că nu pot confirma nici ei nimic”, a declarat un purtător de cuvânt pentru blog.

   Pe 30 martie 2008, ştirile Dallas Morning raportau cum traficanţi de droguri mexicani operau în tabere de instruire în stil militar, în cel puţin şase locuri din nordul statelor Tamaulipas şi Nuevo León, unele la mai puţin de câţiva kilometri de graniţa cu Mexic, potrivit autorităţilor SUA şi Mexic şi mărturiei scrise a cinci martori protejaţi care au fost instruiţi în aceste tabere.

   “Traficanţii depun multe eforturi pentru a se pregăti de luptă”, a declarat ziarului un oficial senior al SUA pentru lupta anti-narcotice, sub protecţia anonimatului. “O parte din pregătire constă în cursuri de tir cu gloanţe reale şi instruire pentru luptă… Iar aceasta nu este ceva care să mai fi fost întâlnit în trecut”. În statul Tamaulipas, Los Zetas se antrenează alături de alţi mercenari, inclusiv Kaibiles din Guatemala, spun oficialii.

   Obama şi-a făcut public în luna mai răspunsul “anemic” legat de violenţa de la graniţe.

   Departamentul de Justiţie a atenţionat poliţia locală din Arizona şi California despre violenţa Los Zetas de la graniţă. “Violenţa se va revărsa la graniţa cu Mexicul în Statele Unite şi agenţiile de forţe de ordine din Texas, Arizona şi California de Sud se pot aştepta să se confrunte cu Los Zetas în lunile ce urmează”, a avertizat un buletin de informaţii emis de către agenţii federali. Departamentul de Justiţie şi Securitate Internă consideră că aceste carteluri mexicane de traficanţi de droguri ca fiind  cea mai mare ameninţare de crimă organizată din Statele Unite.

   Los Zetas a fost fondată de asasini din forţele de elită formată dintre dezertori ai Armatei Mexicane şi acum este alcătuită din foşti ofiţeri federali, statali şi din poliţia locală, toţi corupţi. Los Zetas a fost întâi angajată ca o armată privată de mercenari pentru Cartelul din Golful Mexic, dar din luna februarie a acestui an, aceasta a devenit independentă şi este acum duşman al fostului partener.

   În primele unsprezece luni ale lui 2008, asasinii Los Zetas au fost direct responsabili pentru moartea a 5.300 de persoane, inclusiv soldaţi, propriile trupe, civili, jurnalişti şi traficanţi de droguri rivali.

   În 2006, preşedintele mexican Felipe Calderon se presupune că ar fi declarat război cartelurilor de droguri. De la declaraţia lui Calderon, mai mult de 25.000 de persoane au fost ucise în Mexic din cauza violenţei declanşate de traficul cu droguri. În luna iunie a acestui an, sute de persoane din Mexic au murit din cauza violenţei legate de droguri.

   Săptămâna trecută, CBS News a spus că mafia drogurilor din Mexic a adoptat “tactici al-Qaeda” după ce o maşină capcană a explodat la graniţa cu El Paso, Texas, în Ciudad Juárez, omorând doi agenţi federali şi un cântăreţ, rănind 11 persoane, inclusiv câţiva trecători. La sfârşitul lui iunie, Primăria El Paso a fost atacată cu focuri de armă venite de la un atac terorist (al mafiei narcoticelor) mortal, la graniţa din Juárez.

   În mai, Obama a anunţat că 1.200 de trupe vor fi trimise la graniţă pentru a pune sfârşit violenţei venite de la cartelul de contrabadă şi droguri. Criticii au numit-o declaraţie politică venită pe fondul alegerilor din Congres din noiembrie şi un răspuns pentru recent adoptata lege a imigraţiei din Arizona.

Republicanii din Texas consideră o insultă desfăşurarea a 250 de trupe în statul lor. “Trupele din Garda Naţională nu sunt o soluţie adecvată sau pe termen lung – sunt doar un pansament”, a declarat către Star-Telegram o purtătoare de cuvânt pentru candidatul guvernamental Bill White. “Poate că Texas ar trebui să dea în judecată guvernul federal pentru că nu-şi face datoria”, a adăugat Republicanul SUA Michael Burgess, R-Lewisville.

   Senatorul Kyl al Arizonei a spus în iunie că Obama  refuză să securizeze graniţa până ce Congresul votează pentru aşa-numita reformă a imigraţiei. “Problema este, spune el, că dacă securizăm graniţa, atunci nu vei mai avea niciun motiv să sprijini o reformă cuprinzătoare a imigraţiei”, a spus Kyl la o întâlnire din cadrul unei primării organizată de o Tea Party locală, din Arizona.

   În iunie, “gansterii bancari” au admis faptul că finanţează Mafia de droguri mexicană. . Wachovia şi Bank of America au tranferat bani pentru contrabandişti de droguri mexicani.

   “Mărturia a venit dintr-un acord prin care Charlotte, o filială a Wachovia din Carolina de Nord a intrat în conflict cu procurori federali în martie şi astfel se face lumină asupra marelui rol din umbră al băncilor SUA, în contribuţia adusă traficului violent cu droguri care a zdruncinat Mexicul în ultimii patru ani”, raportează Bloomberg.  “Indiferenţa evidentă a Wachovia pentru legile noastre bancare le-a dat cartelelor internaţionale de cocaină o carte în alb pentru a-şi finanţa operaţiunile”, a declarat pentru Bloomberg Jeffrey Sloman, procurorul federal care a instrumentat cazul.

   Participarea “gansterilor bancari” a finanţat de asemenea expansiunea Mafiei Mexicane în Texas şi Arizona.

   Senatorul de Arizona, Jon Kyl, a spus în iunie că Obama plănuieşte să nu facă nimic în legătura graniţa pentru a declanşa “reforma” imigraţiei.

   Comentariu saccsiv:

   Par reale informatiile de mai sus, dar poate cititorii din SUA ar putea sa ne spuna mai multe.

   Asadar, pe de o parte cetatenii au parte de asa ceva:

Cetateanul trebuie sa se obisnuiasca cu uniformele pe strazi: In numele razboiului impotriva drogurilor, GARDA NATIONALA se implica din ce in ce mai mult in ARESTARI … in timp ce armata SUA protejeaza campurile de mac din Afganistan

   Iar pe de alta parte, mafiotii mexicani isi fac de cap …

11 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on iulie 27, 2010 at 11:49 am

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. acadennis said, on iulie 27, 2010 at 12:37 pm

  Eu cred ca ii guvernul US ii lasa deliberat pe gangsteri sa-si faca treaba, iar violentele din partea gangsterilor ii vor afecta/atata pe americanii ducand probabil la un razboi civil.
  Cea ce sistemul vrea pentru declansarea statului politienesc.

  Apreciază

 3. Vasile C said, on iulie 27, 2010 at 12:57 pm

  Citisem mai demult că statul Texas este impotriva lui Obama, si doreste o guvernare locala. Este cumva un pic „rupt” (dpdv al principiilor si ideilor) de restul SUA; in acest caz, cred ca Obama nu face nimic acolo impotriva mafiei, pentru a-l putea slabi si apoi „recastiga”.

  Apreciază

 4. karenin said, on iulie 27, 2010 at 1:40 pm

  un scenariu…

  http://counterpunch.org/roberts07262010.html

  Apreciază

 5. Ostrov said, on iulie 27, 2010 at 2:30 pm

  http://www.businessinsider.com/texas-governor-rick-perry-talks-about-seceding-from-the-union-2009-4

  The need to secede “may be a reality sooner than we think,” said Chuck Norris in Townhall. My president-of-Texas quip was tongue-in-cheek, but the idea behind it isn’t. Washington is “moving farther and farther from its Founders’ vision and government,” and the people won’t stand for it. And Texas—it’s own republic from 1836 to 1846—is the logical place to make a stand.

  http://theweek.com/article/index/94248/Chuck_Norris_Texas_secessionist

  se poate semna petitia online pentru Chuck Norris presedinte Texas:

  http://www.thepetitionsite.com/2/Chuck-Norris-for-president-of-Texas

  Se pregateste destramarea actualei SUA si apoi Uniunea Americii de Nord si noua moneda Amero:

  http://www.theworldsprophecy.com/amero/

  Apreciază

 6. C.Tomescu said, on iulie 27, 2010 at 6:14 pm

  Poate parea o tampenie dar cred ca Obama va fi ultimul presedinte al SUA asa cum o cunoastem noi astazi. Cred ca jidanii ce trag sforile la nivel global pun la cale acum destramarea SUA.

  Apreciază

 7. Mihai said, on iulie 28, 2010 at 7:17 pm

  Eu sunt cam de vreo 10 ani în America și într-adevăr observ în ultima vreme că mai ales din partea politicului, a presei se caută ațâțarea spiritelor. Cea mai bună metodă de a realiza asta este redeschiderea unei răni cicatrizate, care a fost formată mai bine de 100 de ani în urmă, în timpul războiului civil. Convingerile și patimile oamenilor sunt acum folosite împotriva lor. Cele 2 tabere au nume diferite, unii își zic liberali (foștii yankei) și alții își zic conservatori, foștii sudiști. Din punct de vedere creștin, ambele tabere greșesc. Un creștin adevărat trebuie să iubească oamenii și să urască păcatul. Liberalii iubesc păcatul cu nesaț, iar conservatorii urăsc oamenii până la animalism. Calea de mijloc cere smerenie și jertfă și în mândria lor nici una din grupări nu este dispusă să o facă.
  Liberalii sunt atei convinși, în timp ce conservatorii sunt creștini cu numele (nu și în esență). Va fi război civil, se ățâță foarte mult conservatorii și se dorește să-și dea arama pe față și să facă crime oribile. O vor face, după care vor fi striviți ușor, însă după aceea vor fi incriminați toți cei ce sunt creștini și mai ales creștinii adevărați care sunt ținta reală a ceea ce se plănuiește. Vor exista și daune colaterale, cum ar fi națiunile actuale din America de Nord, însă adevărata țintă sunt creștinii. Săracii mexicani sunt folosiți pe post de bau-bau cum au fost și negrii în trecut, vor fi doar victime de conjunctură, căci oricum și Mexicul va dispărea ca entitate reală după.

  Apreciază

 8. Ioan said, on iulie 30, 2010 at 7:47 am

  E oficial – Obama este un presedinte ilegal !
  Posted on iulie 29, 2010 by Ilija
  http://flashportofoliu.wordpress.com/2010/07/29/e-oficial-%E2%80%93-obama-este-un-presedinte-ilegal/

  Dupa o perioada lunga de polemici pe tema nasterii lui Obama in America (Hawai) sau in Kenya, luna aceasta au fost date publicarii actele doveditoare cum ca acesta s-a nascut in Kenya. Stirea a aparut chiar in Globe, astfel ca nu a dus lipsa de audienta. Totusi certificatul de nastere publicat este acelasi cu cel aratat anul trecut de avocata Orly Taitz, care insa a fost discreditata si copia numita falsa. Si toate astea pentru ca certificatul aratat de Obama din Honolulu Hawai nu este unul original pe negru, cum sunt toate certificatele de nastere de acolo si pentru ca au aparut mai mult martori care atestau ca el este din Kenya, iar problemele nu s-au oprit nici la numarul lui de Social Security, numar care a fost inregistrat in Connecticut intre anii 1977-1979, ani in care Obama era in liceu in Hawai si in nici un caz in Connecticut, unde nici el nici parintii nu au fost in acei ani. In plus acel numar ar fi fost asociat cu o persoana de 87 de ani, nascuta prin anii 1890’. Pare ca Obama a folosit 2 numere de Social Security, ceea ce ar fi ilegal si fraudulos fara o explicatie bine motivata, ceea ce nu avem in acest caz. Incepand de la inregistrari medicale lipsesc o gramada de date care sa autentifice cetatenia lui, insa nu a fost investigat pentru asta precum alti cetateni americani cu astfel de situatii.

  Ramane insa intrebarea, de ce ? Care ar fi fost motivul ca acest om sa fie impins pana sus la presedintie, fara sa fi indeplinit conditia minima de a fi cetatean american. Misterele continua… Au fost destule voci care il vad pe Obama inlaturat de la putere, iar acest scandal izbucnit din nou si in forta printr-o publicatie mai mare tind sa confirme asta. Trebuie sa existe motive foarte clare pentru asta, motive pe care noi insa nu le stim la aceasta ora. Insa daca el va fi inlaturat, in acest moment singurul inlocuitor se intrevede a fi Joe Biden.

  Gasiti o colectie de date si fotografii despre asta aici. Articolul din Globe nu se poate accesa din Romania, se pare ca revista cenzureaza aria noastra prin internet.

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: