SACCSIV – blog ortodox

Un studiu ROCKEFELLER FOUNDATION pare ca pune gaz pe foc: „Scenarii pentru viitorul tehnologiei si al dezvoltarii pe plan international”

Posted in ROCKEFELLER FOUNDATION by saccsiv on iulie 22, 2010

   Citez din articolul Rockefeller Study Outlines “Doom Decade”: Life For All But Super Wealthy Will Be Hell On Earth:

   Atacuri teroriste, dezastre naturale si supraveghere globala

   In editorialul de azi va prezentam un rezumat al viitorului de cosmar inchipuit de un studiu recent al Fundatiei Rockefeller, care descrie o dictatura globala strans controlata de ELITELE lumii si de catre cei extrem de bogati.

   Schita Rockefeller pentru o NOUA ORDINE MONDIALA, intitulata „Scenarii pentru viitorul tehnologiei si al dezvoltarii pe plan international”, anticipeaza patru posibile fire narative.

   Unul dintre acestea, „Hack Attack” descrie un scenariu in care tehnologia este demonizata ca arma criminala predominanta intr-o lume in care civilizatia este la un pas de colaps.

   „Socuri devastatoare precum 11 septembrie, tsunami-ul din sud-estul Asiei din 2004 si cutremurul haitian din 2010 au avut cu siguranta rol de pionierat in categoria dezastrelor neasteptate. Dar nimeni nu era pregatit pentru o lume in care catastrofe de o asemenea magnitudine se petrec cu o frecventa uimitoare.”, afirma raportul.

   „Anii 2010 – 2020 au fost numiti „decada apocaliptica” pentru un motiv bine determinat: atacurile cu bomba de la Jocurile Olimpice din 2012, cu 13.000 de victime, au fost urmate la scurt timp de un cutremur in Indonezia ce a dus la moartea a 40.000 de oameni, un tsunami care aproape ca a sters Nicaragua de pe fata pamantului, si perspectiva Marii Secete din vestul Chinei, consecinta directa a schimbarilor climatice.”

   Studiul imagineaza un univers in care statele lumii si-au pierdut controlul asupra finantelor publice si abilitatea de a mentine ordinea si stabilitatea, intr-un climat agravat de violenta si infractiuni. Acesta mai descrie si distrugerea interconectarii si coordonarii globale, inlocuite de conflicte interne.

   „Pana in 2030, distinctia dintre tarile dezvoltate si cele in curs de dezvoltare nu mai parea deloc relevanta”, afirma raportul.

   Singurii apti de prosperitate intr-un asemenea mediu sunt (surprize surprize!) ELITELE globale si cei extrem de bogati:

   „Distanta dintre cei care au si cei care nu au a devenit tot mai mare. Cei foarte bogati inca mai aveau mijloacele financiare pentru a se proteja; comunitati ingradite au rasarit din New York pana in Lagos, furnizand un loc sigur incercuit de maghernite. In 2025, procedura standard era de a construi nu o casa, ci o fortareata pazita de gardieni inarmati.”

   Ca ultima picatura a acestui haos, studiul ataca tehnologia avansata, in special Internetul, descriindu-l ca instrument pentru infractori si teroristi:

   „Hackerii erau si ei foarte activi. Escrocheriile online si schemele piramidale bombardau casutele postale. Intre timp, hackeri mai sofisticati incercau sa prabuseasca sisteme guvernamentale, corporatii si banci cu ajutorul escrocheriilor de tip phishing si furturi de baze de date, multimea succesele lor generand pierderi de miliarde de dolari.”

   „Internetul este supra-aglomerat cu amenintari de securitate si devine puternic asociat cu activitatile ilicite – in special in „retelele intunecate”, unde guvernul nu poate monitoriza, identifica sau restrictiona activitatea”, mai afirma raportul.

   Bineinteles, solutia adoptata impotriva acestor rele este implementarea unui sistem de supraveghere foarte sofisticat:

   „Tehnologiile de verificare a identitatii devenisera stampila vietii de zi cu zi, cu unele scapari: o baza de date cu informatii retinale furata de hackeri in 2017 si folosita pentru a crea identitati false, inca in uz la mijlocul anilor 2020.”

   „Efectele pozitive ale revolutiilor internet si mobile au fost temperate de catre fragilitatea lor in crestere fata de virusi si escrocherii, prevenind astfel atingerea de catre acestea a temeiniciei necesare pentru a deveni scheletul principal in cadrul economiilor in curs de dezvoltare – sau macar o sursa de informare de incredere pentru cetateni”, subliniaza studiul.

   Mesajul este clar: Internetul a revolutionat comunicarea globala si a ajutat la raspandirea cunoasterii, insa in forma sa actuala este de necontrolat, constituind astfel un pericol urias pentru singurii care mai pot prospera in circumstantele unei asemenea noi ordini globale: ELITELE.

   In timp ce tehnologiile de comunicatie sunt demonizate, alte „progrese”, precum recoltele modificate genetic, sunt laudate, in ciuda controverselor in care sunt scufundate in zilele noastre. Studiul imagineaza beneficiile aduse claselor sarace decimate de catre cultivarea organismelor modificate genetic in gradinile si garajele lor.

   Totusi, raportul delimiteaza clar aceste progrese tehnologice atunci cand vine vorba de productia in masa scapata de sub controlul ELITELOR a medicamentelor si vaccinurilor.

   Acest studiu nu este o lucrare de fictiune distopica. Nu a fost scrisa in scopuri distractive. Acesta este scenariul imaginat de Fundatia Rockefeller si de catre Global Business Network pentru NOUA ORDINE MONDIALA. Studiul este extrem de serios, iar cei implicati in realizarea si publicarea lui nu glumesc.

   Mai mult, scenariile descrise in acest raport nu decurg de la sine, ele sunt implementate in mod activ. Colapsul economic si controlul social autoritarian ne sunt defilate prin fata ochilor conform unui plan bine stabilit.

   Piata libera a fost strangulata si eliminata printr-o combinatie intre interventiile guvernamentale si jaful bancilor straine asupra bogatiilor planetei. Pe masura ce situatia continua sa se inrautateasca, fara masuri semnificative de corectare, nu este dificil de imaginat globalizarea tulburarilor sociale la care deja asistam.

   Raportul completeaza aceste conditii cu propaganda si raspandirea fricii legate de schimbarile climatice si dezastrele naturale, precum si uriase atacuri teroriste.

   Este luata agenda inginerilor sociali ai ELITELOR si este plasata intr-un viitor deloc departat, ca mijloc de normalizare a prospectelor promovate. Dupa cum se afirma in introducere, scenariile prezentate „ne permit sa ne imaginam si apoi sa facem repetitii pentru diferitele strategii ce ne pregatesc mai bine pentru viitor – sau, mai ambitios, cum sa ne modelam un viitor mai bun”.

   Comentariu saccsiv:

   Articolul a fost scris de catre Steve Watson si postat pe Prisonplanet.com, unul din site-urile lui Alex Jones, despre care am mai spus ca prezinta multe informatii utile, dar si solutii gresite:

FITI FOARTE ATENTI DE UNDE VA INFORMATI! Alex Jones va invita sa faceti parte din RENASTEREA SPIRITUALA A SECOLULUI 21 …

   Rockefeller Foundation a fost creata in 1913 de John D. Rockefeller („Senior”), si este una din cele mai influente fundatii private mondiale. In 1917 chairman devine John D. Rockefeller, Jr., alti membri marcanti fiind C. Douglas Dillon si Henry Kissinger. Actuala presedinta a fundatiei este Judith Rodin, director Citigroup.

   S-a implicat in timpul primului razboi mondial, mai ales prin omul lor, canadianul William Lyon Mackenzie King in relatiile industriale.

   In anii 1930 incepe o masiva aducere a evreilor bine pregatiti sau cadre universitare din Europa. Desi aveau mijloace financiare sa scoata toti evreii, n-au facut-o insa … Cititi va rog si articolele:

NAZISMUL (partea 2): finantatorii si sustinatorii national-socialismului

BOMBA ATOMICA, o afacere a elitei EVREIESTI?

   A finantat si Peking Union Medical College , a carui denumire a fost schimbata in timpul revolutiei culturale in „Capital University of Medical Sciences” dar care a revenit la vechiul nume in 1979. Cititi va rog si articolul:

CHINA , sinistru laborator al NOII ORDINI MONDIALE

   Mii de oameni de stiinta din intreaga lume au lucrat pentru ei in vaste si foarte importante programe:

   Council on Foreign Relations, notabil War and Peace Studies (1939–1945) care a sfatuit US State Department si guvernul in planurile strategice si de perspectiva.

   Royal Institute of International Affairs (RIIA) din Londra.

   Carnegie Endowment for International Peace, diplomatic training program (Carnegie Endowment for International Peace).

   Brookings Institution

   BANCA MONDIALA, finantarea training-ul oficialilor straini in cadrul Economic Development Institute .

   Harvard University, Center for International Affairs

   Yale University, Institute of International Studies

   Princeton University, Office of Population Research;

   Columbia University, Russia Institute (cititi va rog si “CADEREA COMUNISMULUI“, RUSIA, OLIGARHIE, EVREI, NOUA ORDINE MONDIALA)

   University of the Philippines, Los Baños, College of Agriculture si construirea unui centru pentru studentii straini

   Library of Congress

   Bodleian Library, Oxford University

   Population Council (cititi va rog EUGENIE: instrumentul prin care ELITELE doresc diminuarea drastica a populatiei planetei si transformarea celor ramasi in sclavi si VIDEO (si transcriptul): DAVID ROCKEFELLER despre CONTROLUL POPULATIEI)

   Social Science Research Council

   National Bureau of Economic Research.

   Kokuritsu Kōshū Eisei-in in Tokyo (1938);

   Group of Thirty

   A suportat multe programe ale Natiunilor Unite, intre care si First Global Forum On Human Development, organizat in cadrul United Nations Development Programme in 1999. A creat modele pentru World Health Organization , National Science Foundation, National Institute of Health.

   A sustinut campanii de vaccinari, a finantat stiinte sociale, institutii culturale internationale.

   A declansat si finantat Green Revolution, reforme in agricultura pe plan mondial, introducandu-se noi tehnologii pentru cresterea productivitatii, hibridizari, modificari genetice. A cooptat in actiune si Bill & Melinda Gates Foundation.

   Cititi va rog si articolul:

DOCUMENTARE CELEBRE: “Viitorul alimentatiei”, subtitrare in limba romana si o analiza a sa, un excelent film despre revolutia verde si controlul ELITELOR asupra hranei

Familia ROCKEFELLER duce „lupta cea buna” si vrea schimbari la … EXXON

Jay Rockefeller: „INTERNETUL REPREZINTA RISCUL NATIONAL NUMARUL UNU” – video

NE PUTEM PREGATI DE RAZBOI. Analiza unui document marca Brookings Institute (think tank ROCKEFELLER) despre IRAN …

   Mai multe despre celebra familie, cititi va rog la:

Familia ROCKEFELLER, NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL  (partea 1)

Familia ROCKEFELLER, NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL (partea 2)

   Studiul de mai sus pare a pune gaz pe foc … De ce oare? Consider ca raspunsul poate fi gasit la:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

Reclame

9 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on iulie 22, 2010 at 6:49 pm

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. Aurora said, on iulie 22, 2010 at 9:32 pm

  Dumnezeu ne pedepseste pt. nenumatele noastre pacate, unele strigatoare la cer, ingaduind acestor LACUSTE BLESTEMATE se ne stoarca si ultima picatura de vlaga din noi.Macar acum, in ceasul al 12-lea sa ne pocaim.

  Apreciază

 3. C.Tomescu said, on iulie 23, 2010 at 8:28 am

  Jocurile Olimpice din 2012 soldate cu 13.000 morti , in urma unui sau unor atacuri cu bombe e o certitudine sau un exemplu inchpuit? Fiindca sincer nu vad sensul sa dam cifre de genul asta . Saccsiv cu tot respectul pentru ce faci dar fii cu mai mare bagare de seama la chestii de genul asta . Fiindca multi vor crede cu tarie in cifra asta,pentru ca o citeste pe blogul tau inainte ca ea sa se produca , iar daca nu va fi , ce vom intelege ca o fost doar o bomba de presa de fapt? Restul fac parte dintr-un scenariu oarecum plauzibil urmarind in jur ce se intampla deja, dar chestia cu cifra respectiva mi se pare o gogomanie.
  Doamne ajuta!

  Apreciază

  • saccsiv said, on iulie 23, 2010 at 9:25 am

   C.Tomescu

   Tu esti rauvoitor sau nu intelegi ca este o traducere? Mai citeste cu atentie cine a zis treaba aia.

   Apreciază

   • C.Tomescu said, on iulie 23, 2010 at 9:58 am

    Rauvoitor? Duci lucrurile in derizoriu sincer! Intrebarea mea era de genul cat de reala este problema mai ales specificandu-se si numarul mortilor in atentat, ca e o traducere asta cu siguranta o stiam, dar mi se pare totusi o facatura modul cum expun problema respectivii, e parerea mea, scuza-ma ca sunt mai sceptic in aceasta privinta.

    Apreciază

 4. acadennis said, on iulie 23, 2010 at 3:52 pm

  @C.Tomescu
  Nu trebuie sa fii sceptic ca sa intelegi ca acest articol este scris de cei din fundatia rockeffeler, si probabil ca nu va fi chiar asa cum scriu ei dar poate fi un apropo la ceva asemanator cu ce ei ar putea pregati sau doar un articol de dezinformare care trebuie luat in considerare de sceptici ca tine si ca mine 🙂

  Apreciază

  • C.Tomescu said, on iulie 23, 2010 at 5:43 pm

   Vom trai si vom vedea ce si cum, mie mi s-a parut mai ciudat doar cifra respectiva, lucrez cu cifrele si poate de asta sunt o obsesie pentru mine.

   Apreciază

 5. Ciprian said, on iulie 24, 2010 at 2:15 pm

  Nu am putea oare să folosim în loc de „Fundația Rockefeller” termenul de „Fundătura Rockefeller” ar fi mai relevant… ?

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: