SACCSIV – blog ortodox

Va exista o SINCOPA pe traseul „de la acte si carduri cu CIP pana la SEMNUL FIAREI”?

Posted in 666, CIPURI, SEMNUL FIAREI by saccsiv on iulie 19, 2010

   O stire (CARD NATIONAL DE SANATATE pentru toti romanii. Acesta va avea CIP iar identificarea pacientului se va face pe baza amprentei digitale) ma determina sa reiau  comentariul de la articolul BIG BROTHER: Din cauza CARDULUI PENTRU SUPORTERI, galeria lui LAZIO se autodizolvă …:

   Pana la un punct, liderii suporterilor gandesc bine. Dar oare doar despre Big Brother este vorba? Desigur ca nu … Generalizarea folosirii a tot soiul de carduri nu este decat una din etapele (alaturi de actele de identitate, carnetele de soferi, etc.) de care SISTEMUL are nevoie pentru pregatirea mentalului populatiei cu marele final: SEMNUL FARA DE CARE NIMENI SA NU POATA CUMPARA SAU VINDE.

   Cititi va rog si:

SUA au devenit oficial o societate de tip BIG BROTHER: incepand cu 01.06.2009 cetatenii ei sunt obligati sa posede un Passport Card cu tehnologie RFID incorporata

FOTO: Noile carti de identitate cu cip din Germania, incepand cu 1 noiembrie 2010

India demareaza mega proiectul realizarii a 1,1 miliarde de ID cards pentru cetatenii ei

MasterCard – PayPass: microchip şi o antenă radio încorporate va usureaza platile. Nu mai introduci codul PIN, nu mai semnezi chitanţa …

Concernul farmaceutic NOVARTIS va introduce MICROCIPURI in pilule

Noul Cod de Procedura Penala: AREST LA DOMICILIU cu BRATARA GPS

VIDEO (si transcriptul): INFRACTORILOR (dovediti) li se va impanta fortat un CIP in corp?

POLONIA recupereaza rapid terenul pierdut: BPS SA a instalat PRIMUL BANCOMAT BIOMETRIC din Europa. Fara card, doar cu degetul …

SELF TRACKER-ING se doreste a fi viitorul nostru ca fiinţe umane bionice?

VERICHIP FACE PROGRESE: implant cu microcip pentru a corela datele medicale, istoricul creditelor si securitatea sociala. MAI DORMIM MULT?

Intel doreste sa va implanteze un cip in creier

VIDEO: Promovare BRATARI RFID (Smat Band)

VIDEO: Reclama pentru folosirea IMPLANTULUI CU CIP, din motive medicale …

VIDEO: O noua promovare a CIPULUI IMPLANTAT in corpul uman. Scenariu 2017

   Pare paradoxal, insa lupta impotriva cipurilor uneste in aceeasi tabara galerii de fotbal, miscarea Zeitgeist, yoghini, Alex Jones, David Icke si tot felul de personalitati si organizatii necrestine sau chiar anti crestine. Ele vad in chestiunea cipurilor strict o problema de tip Big Brother, incadrabila perfect in “lupta lor antisistem” ce se doreste a fi “solutia” pentru invingerea ELITELOR si instaurarea unei lumi mai bune pe acest pamant. Ei neaga vehement orice posibilitate ca vremurile apocaliptice sa bata la usi. Iar unii nici nu cred in astfel de vremuri … Si astfel, se inregimenteaza in:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

   Veti spune: bine, bine, ei nu duc lupta crestina, dar in privinta cipurilor, chiar si indirect, duc o lupta corecta.

   Nu e asa. Cipurile, cardurile, tot soiul de acte, reprezinta doar pregatirea mentalului populatiei cu marele final: SEMNUL FARA DE CARE NIMENI SA NU POATA CUMPARA SAU VINDE. Nu stim, tehnologic, sub ce forma va fi efectiv acel semn. Poate tot un fel de cip dar foarte avansat. Poate altceva. Atentie mare insa: pe traseul pe care majoritatea considera ca se dezvolta lucrurile, de la primele masinarii IBM (BIG BROTHER, CIPURI, IMPLANTURI, MICROCIPURI, 666, SEMNUL FIAREI: faza finala a experimentului inceput de colaborarea IBM-nazism, coordonarea masoneriei) si pana la 666, poate aparea o sincopa. Sa ne amintim cateva stiri recente:

De ce MAREA BRITANIE va renunta la ACTELE BIOMETRICE si la CAMERELE SUPRAVEGHERE? Pentru ca SEMNUL FIAREI nu va fi impus cu forta …

VIDEO: CIPUL RFID implantat in corpul uman, poate fi VIRUSAT 

   Altfel spus, o tara ce facea pasi extrem de mari spre societatea de tip nou, pare a renunta la acest tip de acte, dar la nimic din celelalte elemente ale doctrinei NOII ORDINI MONDIALE. In plus, actualele cipuri sunt cu probleme …

   Sa mai luam in considerare si faptul ca in scurt timp se vor declansa tulburari grozave: razboi si revolte.

Al treilea razboi mondial

Pustnicul Zosima: „O să fie MARE MACEL IN ORASE. O să fie mai rău decăt ti-a spus părintele Pustnic N.” Completare la articolul „PROFETIE: „MARE VARSARE DE SANGE” in 2011 in Romania?”

   Ei bine, in timpul acestei perioade de haos, credeti ca va mai functiona intregul sistem Big Brother pe care deja l-au pus la punct? Consider ca nu. Cel putin nu sub forma in care suntem deja obisnuiti. Acum, de exemplu, teoretic, datele de pe un pasaport de tip nou sau de pe un card bancar, ajung aproape instantaneu oriunde este necesar. Pentru ca exista o „logistica”. In ce hal va arata aceasta intr-un teatru extins de razboi? Dar cand acolo se va declansa si revolutia?

   De aceea am zis de sincopa. Voita, ca in cazul Marii Britanii sau fireasca, intr-o zona cuprinsa de mega tulburari. In acest caz, despre ce lupta corecta a celor cu solutii lumesti in cap mai vorbim? Ei lupta impotriva acestui soi de tehnologie cip si atat. Cand va apare sincopa, va dispare si acest motiv al luptei lor. Ei nu lupta impotriva pregatirii mentalului populatiei cu marele final: SEMNUL FARA DE CARE NIMENI SA NU POATA CUMPARA SAU VINDE, din simplul motiv ca nu cred ca vremurile apocaliptice bat la usi sau efectiv nu cred in asa ceva.

   Dar pregatirea mentalului a fost deja facuta si cand se va prezenta omenirii „solutia” la toate necazurile, adica imparatia antihristului, inclusiv semnul fiarei 666, masele o vor accepta.

   Cititi va rog si:

Despre ANTIHRIST …

   Cele de mai sus le-am scris asadar la articolul despre suporterii lui Lazio, dar n-au prea fost bagate in seama, asa ca am considerat necesar sa insist asupra acestei posibile sincope, ca s-o constientizam si sa nu adormim in cazul in care va apare …

21 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on iulie 19, 2010 at 8:34 pm

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. ide4nty said, on iulie 19, 2010 at 9:29 pm

  Saccsiv…semnul 666 există aproape peste tot…de la codurile de bare până la superbiocipuri….problema ta unde este ? Lași să se înțeleagă că toate etichetele actuale cunoscute până acum sunt ceva ce nu ar crea decât pregătirea maselor în vederea acceptării semnului FINAL 666 a lui ANTICHRIST…Într-adevăr va fi semnul FINAL, si acesta va fi CARDUL UNIVERSAL BIOMETRIC *CUB* si acesta va reuni toate informațiile cardurilor precedente ( Sănătate, politie, pasaport, buletin, abonament, absolut tot… etccc)*CUB*implantat in mână și frunte….aceasta nu însemnă că actualele etichete cod bare, cipuri etc. nu sunt purtătoare ale semnului FIAREI 666…..TOCMAI SISTEMUL CONDUS DE FIARA ANTICHRISTICĂ a creat si crează pasii INSELĂTORI….ca să fiu înțeles CLAR…ACEST BALAUR ARE MULTE CAPETE….se arată si vorbeste in multe feluri …CA să fiu si mai inteles…vă explic… ce face acum FIARA ?… vă spun doar atât…se străduieste să adune toate piesele si articolele la un loc ( că de.. acum nu stie exact numărul, ci doar aproximativ ) si ca să stie mai exact si cât mai exact câti sunt de-ai lui îi va numerota din nou….iar pe cei care nu sunt ai lui….ii va urmări peste tot si îi va omorâ…..

  Apreciază

  • acadennis said, on iulie 19, 2010 at 9:55 pm

   Pai lasa-i sa vina sa ne urmareasca. Dumnezeu sa ne aiba in paza.

   Apreciază

  • Roxie said, on iulie 20, 2010 at 6:46 pm

   @ide4nty te referi la faptul ca google mai nou indexeaza tot ce prinde ca sa aiba o baza de date cat mai mare?

   Apreciază

   • ide4nty said, on august 8, 2010 at 9:43 pm

    DA…si Google e parte a acestui SISTEM…dar nu numai Google….

    Apreciază

 3. acadennis said, on iulie 19, 2010 at 9:33 pm

  In The Land Of Mao, A Rising Tide Of Christianity

  The last 30 years of economic reform have seen an explosion of religious belief. China’s government officially recognizes five religions: Protestantism, Catholicism, Buddhism, Islam and Daoism. The biggest boom of all has been in Christianity, which the government has struggled to control.
  Link:
  http://www.npr.org/templates/story/story.php?storyId=128546334&ft=1&f=1004

  Apreciază

 4. vlad said, on iulie 19, 2010 at 9:49 pm

  Ai perfecta dreptate. Cam asa s-a procedat in Romania anul asta. Basescu a lansat zvonul ca se vor micsora salariile, pensiile si alte gesturi romantice, sindicatele s-au grabit sa scoata lumea in strada; lumea a iesit, a dansat pinguinul, a dat foc la poze cu „dictatorul”, a baut, s-a distrat si a huiduit. Apoi lucrurile de la nivel de zvon au devenit realitate, dar oamenii isi potolisera deja setea de distractie cu ajutorul liderilor de sindicat si se resemnasera, asa ca au ramas acasa si comenteaza pe banca, in parc.
  Cam asa va fi-cand toata lumea va crede ca a scapat si va fi satula de discutii pro sau anti-cip, dupa ce se vor fi crea tabere si in mijlocul taberelor, alte tabere iar apoi se vor desfiinta, si cand oamenii vor dormi doborati de lupta cea patimasa cu cipul si cu aproapele, ei bine abia atunci se vor trezi ca pecetea a fost deja pusa si e ciudat cum de nu au bagat de seama. Tavalugul va trece neobservat, zgomotul lui fiind acoperit de urletele noastre.
  Sa nu fie!

  Apreciază

 5. acadennis said, on iulie 19, 2010 at 10:39 pm

  Tehnologia va fi vânduta publicului pentru aspectele ei benefice.
  Una dintre metodele care pot fi utilizate pentru a subjuga fiecare bărbat, femeie şi copil de pe faţa pământului va fi un sistem nou de bani care va fi introdus facand o noua societate „Societatea fără bani”. Din păcate, multor oameni din ziua de azi le este greu să creada că acea zi va veni vreodată.
  În cazul în care semnul fiarei vine in plina forta, va fi greu pentru oameni sa faca comerţ de orice fel, doar prin utilizarea mărcii. Am auzit multi crestini spunand, „Eu nu voi lua această marcă”. Ei bine, satana este mai deştept decât mulţi dintre creştini.

  El este lent cu punere în aplicare a mărcii. Ca un pescar, satana asteapta ca oameni s-a înghita momeala(marca) putin cate putin (carti de identitate, pasaport biometric, carte de sanatate, carduri bancare, etc), până intr-o zi cand multi crestini se vor trezi în barca lui.

  Apreciază

 6. B.Mihai said, on iulie 20, 2010 at 7:25 am

  Off topic

  O stire interesanta despre Bill Gates

  http://piatza.net/bill-gates-sterilizarea-populatiei-poate-salva-clima/

  Apreciază

 7. seby said, on iulie 20, 2010 at 10:48 am

  am auzit si eu stirea asta aseara … mi se pare logic ….daca tot a fost scandal pe buletinele cu cip si pasapoarte ..ne-au bagat-o pe gat pe asta cu cardul de sanatate ..
  foarte inteligent ..de buletin mai aveai sau nu nevoie …dar de cardul se sanatate ? ce faci cand esti bolnav ? unde te duci ? cati vor renunta la sanatate pentru a nu primi acest card ? dupa cum spunea parintele IUSTIN PARVU intr-unul din ultimele interviuri :”‘vor veni vremuri grele – nu ai sa poti sa mai iei un medicament ,o bucata de paine si comunicarea si intrajutorarea din­tre noi va fi cu anevoie de facut”. cata dreptata are …. si cati il hulesc si il denigreaza doar pentru ca li se pare lor ca nu ar avea dreptate .http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2010/06/23/parintele-iustin-tot-erezie-este-sa-desparti-si-de-trupul-bisericii-cum-e-cazul-stilistilor/ aici este tot interviul in care vorbeste despre aceste lucruri .

  Apreciază

 8. Daniel said, on iulie 20, 2010 at 11:20 am

  Parintele Mihail Stanciu nu mai este staret la Manastirea Antim!

  Apreciază

 9. mihaela said, on iulie 20, 2010 at 12:34 pm

  luni, 19 iulie 2010
  STAPANUL SI SLUGA…

  FMI sugereaza interzicerea oualor rosii de Paste

  FMI sugereaza interzicerea oualor rosii de pasteAflat intr-o vizita fulger in tara noastra, seful FMI doctor Dominique Johann Strauss, a facut cateva precizari in legatura cu prevederile acordului cu reputata institutie.
  “Am venit sa vad cum fondurile noastre sunt risipite, si observ ca acest lucru a fost facut cu multa abnegatie de catre Guvenul Romaniei, incadrandu-se perfect in cerintele FMI.
  Vreau sa-l felicit cu aceasta ocazie pe domnul Emil Boc pentru masurile anticriza adoptate, fiind un exemplu pentru intreaga umanitate, si care vor duce fara indoiala, la iesirea din criza a Romaniei in urmatoarele 44 de minute.
  Observ deasemenea ca exista tendinta nejustificata a populatiei de a arunca cu bani in stanga si in dreapta, pentru tot felul de lucruri si traditii desuete, cum ar fi ouale si mielul de paste.
  Pe langa efectele nocive ale consumului asupra organismului uman, aceste cheltuieli inutile pot fi usor transformate in impozite, avand astfel si noi garantia ca imprumutul ne va fi rambursat in urmatorii 50 de ani, cu rezonabila dobanda de 127 % pe an.
  Recomand Guvernului sa investeasca in continuare in Bechtel pentru urmatorii 2 metrii de autostrada, la costuri cat mai mari, din moment ce acesti bani se intorc tot la noi.”
  In incheierea vizitei sale in Romania, domnul doctor a tinut sa ne faca cadou ceasul sau marca Orex.

  Apreciază

 10. mihaela said, on iulie 20, 2010 at 12:37 pm

  Ps
  Articolul de mai sus a fost copiat de pe saitul „Lupta pentru ortodoxie”

  Apreciază

 11. Gabriel said, on iulie 21, 2010 at 3:05 pm

  Si-a pus cineva intrebarea:
  Daca semnul fiarei nu este ceva material?
  Daca este o parabola ca cele spuse de Iisus Hristos???
  Daca semnul fiarei este in interiorul nostru, daca este stricaciunea sufletului, daca este faptul ca unii incepem sa credem si sa spunem la rau bine si la bine rau ???
  Sa facem fapte rele si sa credem ca sunt bune,…
  Nu cumva se refera la o rasturnare morala?
  Nu se refera ca noi ca si crestini ortodocsi suntem exclusi din randul celor care sunt necredinciosi, ca suntem priviti cu rautate si usor usor marginalizati.

  Exista o fratie a oamenilor de afaceri. Ei sunt ca fiarele in jungla se miros unul pe altul si sunt acceptati doar cei ca ei. Ei sunt insemnati si isi recunosc insemnele. Conceptiile, principiile si modul de viata sunt insemnele lor.

  Poate fi totusi si un element material, francmasonii poarta obiecte prin care se recunosc, inele pe deget cu insemne, lanturi la gat, etc. Fac si gesturi prin care se recunosc.

  Apreciază

 12. […] de turci au protestat la Istambul impotriva cenzurarii Internetului 3)VACCINAREA cu PLASTURE 4)Va exista o SINCOPA pe traseul „de la acte si carduri cu CIP pana la SEMNUL FIAREI”? 5)Autorităţile americane închid 73.000 de bloguri WordPress? 6)VIDEO (animatie): Cat volum ocupa […]

  Apreciază

 13. Geo said, on august 10, 2010 at 6:59 pm

  Gabriel,Dumnezeu nu se joaca cu mantuirea noastra…A spus in mana si pe frunte,asa va fi!Care parinte, care isi iubeste copiii(si Dumnezeu este insasi iubirea)le vorbeste in dodii,doar,doar vor cadea in pacat.Chiar daca…vei spune:Doamne,Tu asa Ai spus,eu am respectat intocmai.Am mai auzit asta,ca poate nu e cip-ul,ca poate o sa inventeze altceva…Nu te pacali.

  Apreciază

 14. […] Va exista o SINCOPA pe traseul „de la acte si carduri cu CIP pana la SEMNUL FIAREI”? […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: