SACCSIV – blog ortodox

Cand nu te indrepti spre Dumnezeu, te indrepti spre diavol. SINUCIDEREA MADALINEI MANOLE trebuie sa ne trezeasca

Posted in iad, MADALINA MANOLE, sinucidere by saccsiv on iulie 15, 2010

   Cititi va rog cu foarte mare atentie articolul Mădălina Manole: „Vă pupic pe toţi!”. Citez:

   Mădălina Manole, una dintre cele mai apreciate cântăreţe de muzică uşoară din ţară, a fost găsită fără suflare, dimineaţă, în locuinţa sa din Otopeni. Prima ipoteză luată în calcul de anchetatori este sinuciderea.

S-a stins de ziua ei, când ar fi trebuit să împlinească 43 de ani. Mădălina s-a sinucis cu un pesticid extrem de puternic, Furadan, utilizat pentru combaterea insectelor de câmp. Efectele substanţei otrăvitoare sunt aproape instantanee şi devastatoare: intră imediat în sânge, dă arsuri, determină pierderea cunoştinţei, creează convulsii, spun specialiştii. „Moartea a survenit foarte repede, în câteva minute. Starea de inconştienţă a intervenit rapid”, ne-au spus surse din apropierea echipei de anchetatori.
   „În urmă cu câteva zile, Mădălina şi-a sunat o prietenă şi a rugat-o să-i procure pesticidul Furadan, că are nevoie. Femeia l-a procurat şi i l-a dus. Habar nu avea de gândurile sinucigaşe ale Mădălinei. Acum e devastată. Sigur, această informaţie arată premeditarea din timp a sinuciderii”, ne-au precizat sursele citate. Furadanul este un insecticid carbonic de culoare roz pe bază de Carbofuran destinat tratamentului seminţelor de porumb, floarea soarelui, sfecla de zahăr. Carbofuranul este unul dintre produsele cele mai toxice produse pentru om. Un mililitru din acest produs poate fi fatal. Furadanul nu se poate comercializa întrucât face parte din grupa unu de toxicitate, spun specialiştii. Cu toate acestea, în fiecare gospodărie de la ţară, în perioada culturilor pot fi găsite astfel de produse. Ingerată, substanţa roz poate fi fatală întrucât blochează o enzimă – colinesteraza.
   În ultimele ore de viaţă, Mădălina Manole şi-a respectat programul: a fost la repetiţii cu bandul ei într-un studio de pe Calea Victoriei nr. 25. S-a despărţit de trupă la orele 22:00, când a venit soţul ei şi a luat-o. „În drum spre casă, Mădălina şi soţul ei, Mircea Petru, au mers la cumpărături la Metro şi apoi acasă. S-au dus la culcare împreună, pe la orele 1:00, după cum a declarat soţul ei”, ne-au declarat surse judiciare.
   La ora două noaptea, Mădălina a coborât din dormitorul conjugal. La fix 2:31 Mădălina şi-a trimis pe propriul telefon mesajul de adio. L-a scris şi şi l-a trimis sieşi. Semn că „n-a vrut să fie oprită. A vrut să moară!”, după cum spun sursele citate. Din mesajul de adio adresat soţului, copilului, părinţilor, prietenilor rezultă, în mod indirect, faptul că Mădălina nu se mai simţea iubită, plăcută, dorită. „Sunt un rebut… Aspectul fizic e de vină… N-aveţi voi nici o vină… A fost doar vina mea… Vă pupic pe toţi…”.
   Apoi Mădălina şi-a luat un pahar de plastic de jumătate de kilogram, conic, şi s-a dus în baie, la sticla cu pesticid. O sticlă de un litru. S-a aşezat pe jos lângă chiuvetă. Şi-a turnat mai puţin de jumătate de litru şi a băut moartea roz. A lăsat paharul pe gresie, unde a şi fost găsit – nerăsturnat. După starea de rigoris mortis în care a fost găsită dimineaţă de soţul ei, moartea a survenit, cu aproximaţie, între orele 2:31 şi 3:00, au precizat surse judiciare pentru Jurnalul Naţional. Mădălina şi-a pierdut conştienţa pe holul din faţa uşii de la baie. Anchetatorii presupun că acest lucru s-a întâmplat la scurt timp după ce victima a ingerat pesticidul.
   „Fata cu părul de foc” s-a prăbuşit pe partea stângă, în cădere lovindu-se şi la cap. Sângele i-a năpustit pe nas. În casă se aflau soţul, copilaşul de un an şi o lună şi soacra Mădălinei. N-a auzit nimeni nimic, nici strigăt, nici cădere. A descoperit-o soţul abia la ora 5:30 dimineaţă şi a anunţat salvarea, dar prea târziu. Corpul solistei a fost dus la IML urmând ca astăzi să i se facă autopsia şi toxicologia generală, pentru a stabili exact cauza şi mecanismul morţii.
   Surse medicale, dar şi surse din apropierea anchetei spun că solista a mai avut o tentativă de suicid, la 17 iunie, anul acesta. Atunci, Mădălina a fost internată de urgenţă în urma unei intoxicări cu medicamente. Rezultat al unei depresii severe, actul suicidal ar fi trebuit compensat conform praxis-ului medical în domeniu, printr-un tratament de specialitate.

   Vizionati va rog si:

http://inregistrari.antena3.ro/view-14_Jul-2010-In_gura_presei_cu_Mircea_Badea-5.html

   Observa bine Mircea Badea niste aspecte, dar nefiind crestin (FRICA DE DUMNEZEU. Scrisoare catre MIRCEA BADEA) nu stie sa scoata in evidenta adevarata problema: cand nu te indrepti spre Dumnezeu, te indrepti spre diavol

   Nu mai reiau aici ce anume inseamna de fapt sinuciderea:

Madalina Manole S-A SINUCIS azi, cand ar fi implinit 43 de ani … Ce ne invata invatatura ORTODOXA despre SINUCIDERE?

   Propun insa sa analizam cauza principala pentru care s-a ajuns aici si efectul nefast ce-l va reprezenta pentru multi gestul ei …

   Asadar, de 15 ani dorea sa ramana gravida si la circa un an dupa ce a nascut, cand era inca frumoasa, cand avea bani si un sot si cam tot ceea ce multi din amaratii planetei doar viseaza, s-a sinucis … Si nu oricum.

   Si se intreaba multi: de ce? Dar majoritatea acestor multi n-au nici o treaba cu invatatura crestina. Au in mintea lor un surogat nauc de conceptii despre lume si viata ce nu fac decat sa-i indrepte spre autostrada iadului. Pentru ei, cineva cu o situatie precum cea a Madalinei Manole (Magdalena), este de neconceput sa se sinucida.

   Dar de sinucis, s-a sinucis si atunci cauta, dupa mintea lor, sa ofere raspunsuri. Am ascultat ieri multe pareri la tv si m-am ingrozit. In nici una auzita de mine si s-a vorbit despre Dumnezeu, suflet, iad, ce inseamna de fapt sinuciderea. Doar din cand in cand: „Dumnezeu s-o ierte” si multe variatiuni pe tema: canta cu ingerii in Ceruri … In schimb, s-a vorbit des de vina ce o are industria muzicala si mass-media care nu o mai promovau. Ca ea dorea sa fie in contact cu publicul, sa fie admirata. Ca n-a mai suportat panta pe care tot cobora si atunci a decis sa iasa definitv din scena intr-un mod … glorios.

   Da, este si vina SISTEMUL per ansamblu si nu doar a industriei muzicale si mass-media, in sensul ca promoveaza reusita materiala si/sau gloria ca un soi de culmi spre care trebuie sa tinda norodul. In acelasi timp, face tot ce poate sa indeparteze pe om de Dumnezeu. 

   Doar bunul Dumnezeu stie daca Magdalena cunostea sau nu care sunt consecintele sinuciderii. El o va judeca drept si corect este sa ne rugam pentru ea. Dar, atentie mare la cum punem problema in continuare. Ca multi dintre noi vorbim de erezii, de pagani, de ELITE si declaram foarte hotarati ca daca nu se trezesc, vor ajunge in iad. Trecem insa foarte usor peste gestul artistei si peste modul absolut malefic in care a actionat.

   E indubitabil ca diavolul a reusit cu ea o sinistra lucrare. De ce a ingaduit bunul Dumnezeu, nu stiu, dar e sigur ca semnale pentru a se intoarce din drumul gresit pe care se afla, i-au fost date, caci El e drept.  

   Grav mai este insa si faptul ca sinuciderea vedetei va fi exemplu pentru multi … Iar daca si noi crestinii tacem, ce sa mai zicem de cei rataciti? Trebuie sa intelegem ca in sinea lui fiecare om se considera o valoare si vine in viata fiecarui om cel putin un moment in care va considera ca cei din jur il nedreptatesc si nu i-o recunosc. Sau vine un moment in care considera ca datorita varstei nu mai poate fi in top. Sau ca in aceste vremuri tulburi, nu va mai avea ce sa dea de mancare familiei. Sau multe altele. Ei bine, dintre cei ce nu se vor intoarce la Dumnezeu, unii isi vor aminti de gestul Magdalenei …

   Trebuie sa ne fie mila de ea dar si sa ne ingrozim. Ea trebuie sa fie un exemplu pentru toti despre cum nu trebuie sa gandim. Gestul ei trebuie sa fie un semnal pentru a ne intoarce la Dumnezeu si a arunca precum un gunoi gloria efemera.

74 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on iulie 15, 2010 at 11:27 am

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

  • G-man said, on iulie 15, 2010 at 2:23 pm

   pai ce te asteptai saccsiv sa vorbesca vreun preot ..
   un eveniment trist aduce cu el pareri neghioabe aici intra inclusiv psihiatrii aia care dupa o tentativa .. au lasat-o asa ..
   un psihiatru bun e unul induhovnicit si care are legatura cu biserica si preotii lui Dumnezeu. …mai rar azi

   Apreciat de 1 persoană

 2. eufrosin said, on iulie 15, 2010 at 11:27 am

  Sinucidere? Incepe sa miroasa tot mai mult nu a Furadan, ci a altceva:

  http://eufrosin.wordpress.com/2010/07/15/ce-spun-expertii-despre-pesticidul-furadan-cel-ingerat-de-catre-madalina-manole/

  Apreciază

  • Pustnicul Digital said, on iulie 15, 2010 at 11:55 am

   Lasă frate OTV-ismele. Eu cred că Elodia e implicată…

   Crezi că nu poți bea mizeria aia? Un om care și-a dorit un copil timp de 15 ani și se sinucide când acesta are puțin peste un an poate face orice. Chiar poate mânca sârmă ghimpată și **** cale ferată.

   Apreciază

 3. Razboinicul Luminii said, on iulie 15, 2010 at 12:06 pm

  Ce vrea sa zica Eufrosin? De ce atat scepticism?

  M. si-a folosit liberul arbiru asa „cum a vrut muschii ei”.

  Sigur, acum regreta! Tardiv!

  Pacat de copilasul acela frumos ca un ingeras – ca asa mostenire…

  Apreciază

 4. Razboinicul Luminii said, on iulie 15, 2010 at 12:08 pm

  Ce nemernica!!!

  A nenorocit si pe biata femeie care i-a dus pesticidul. Toata viata va avea remuscari.

  „Fereste-ma Doamne de prieteni….”

  Apreciază

  • seby said, on iulie 15, 2010 at 4:03 pm

   numai fi bou razboinicule ti-am mai scris dar nu cred ca ai citit
   Nu judecati, ca sa nu fiti judecati. Caci cu judecata cu care judecati, veti fi judecati, si cu masura cu care masurati, vi se va masura” (Matei 7, 1-2) vezi sa nu vi se intoarca roata si voua cei ce judecati cu atata rautate si tot cu atata rautate sa fiti JUDECATI . varianta oficiala este sinucidere … dar sunt si multe semne de intrebare …. 400 ml e o cantitate mare ….. fiind substanta toxica obligatoriu are si un gust rau … deci cat poti sa bei ….?? si apa daca bei ( un pahar normal are250 ml ) tot te mai opresti ca sa mai respiri …. daca stia ca substanta este foarte toxica si mori repede nu i-ar fi ajuns o cantitate mica din aceasta substanta ?? de ce nu a baut direct din sticla ..de ce a trebuit sa mai puna intr-un pahar ??? sunt foarte multe semne de intrebare ..parerea mea ..si lucrul cel mai curios e ca a fost o credinciioasa (dupa cum spun cei apropiati) oare ce razboi sa iti dea vrajmasul ca sa ajungi sa te indepartezi de DUMNEZEU atat de tare….SI SA TE LEPEZI DEFINITIV … asa ca aviz celor care judeca acum cu ura …

   Apreciază

 5. Elena said, on iulie 15, 2010 at 12:18 pm

  Este ingrozitor ca oamenii in ziua de azi sunt atat de usor de inselat. Steinhardt spunea ca astazi am decazut atat de mult deoarece am lasat falsele noastre angoase (burgheze) sa ne calauzeasca viata.
  Dumnezeu sa ne intareasca pe toti, in mare mila Lui !

  Apreciază

 6. badea said, on iulie 15, 2010 at 12:34 pm

  razboinicu’ luminii, cat poti fi de bou si de ipocrit…

  Apreciază

 7. Razboinicul Luminii said, on iulie 15, 2010 at 12:53 pm

  Multam’, multam’ Cartzane-bade! Primesc orice sudalma – ca este adevarata!

  Apreciază

 8. Alyssa said, on iulie 15, 2010 at 2:34 pm

  Am urmarit toata ziua la Realitatea tv “cazul” Madalinei Manole si-am vazut cum si-au dat cu presupusul toti si cum incercau sa deznoade un fir pe care nici unul nu-l vedea: ba muzica, ba frumusetea, ba una, ba alta, pana cand a aparut un alt invitat (cred ca era Mihai Georgescu) si a pus intrebarea cheie: “Ma intreb daca Madalina a avut un duhovnic?”. Degeaba a incercat moderatoarea sa-l “deturneze” de pe linia asta, pt ca el a tinut-o asa in continuare, despre rolul unui duhovnic, despre importanta credintei, a nasilor de cununie, despre crestinul care nu are cum sa faca un asemenea gest, etc. Bravo! Inca mai sunt voci care stiu sa puncteze…

  Apreciază

 9. comentator said, on iulie 15, 2010 at 2:59 pm

  Daca s-a sinucis inseamna ca nu si-a iubit sotul, nu si-a iubit copilul, nu a iubit pe nimeni…s-a iubit intr-atat pe sine incat nu a rezistat sa nu mai aiba faima! Cand te suprapui Lui Dumnezeu, cand devii propriul idol si idolul altora nu ai cum sa rezisti unei caderi pe scara sociala!
  @Alyssa … eu cred ca un om ce se sinucide ori nu are duhovnic ori nu face ascultare de el! Ascultarea vine din dragoste de Dumnezeu, din nadejde in Dumnezeu, din credinta in El… sinuciderea inseamna lipsa oricarei nadejdi, inseamna nagarea Lui Dumnezeu si a Dragostei Lui!

  Apreciază

 10. elena said, on iulie 15, 2010 at 3:00 pm

  Nu as fi comentat acest subiect,daca nu as fi urmarit-o,pret de cateva minute,pe dr.Pop,oftalmologa….cu figura de pasare de prada pe care a capatat-o recent,a lovit si ea,nefericita,cat a putut,in Biserica Sfanta,a batut cu pumnul in masa si ca o veritabila Ana Pauker,a infierat cat a putut Biserica,acea „institutie”care trebuie reformata,pentru ca asa vrea dna.dr.,care n-a auzit in viata ei de Canoane,de Sf.Traditie sau de faptul ca Biserica nu consta doar in ierarhii si preotii ei,ca Biserica a fost intemeiata pe dogme,pe canoane si ca Ea nu poate gresi,intrucat il are drept CAP pe Mantuitorul Insusi.Vazand-o pe dna dr.,ma gandeam ca asa trebuie sa fi facut si deputata din Grecia care,plina de „iubire”fata de Biserica si de Dumnezeu,a urlat in Parlamentul european ca este o discriminare faptul ca femeile nu pot urca la Sf.Munte,cerand Bisericii sa se „reformeze”.Astfel de femei sunt exact opusul femeii crestine,sunt opusul Icoanei Nascatoarei de Dumnezeu si sunt,bineinteles,un exemplu despre cum NU TREBUIE SA FIE O FEMEIE CRESTINA!Nu o sa uit curand ura si rautatea din privirea Monicai Pop si daca se spune ca ochii sunt oglinda sufletului,dna.Pop are probleme serioase.
  In ceea ce o priveste pe biata fiinta care s-a sinucis,este clar ca pierduse orice legatura cu Dumnezeu.Au atata dreptate Sfintii Parinti cand spun ca radacina tuturor relelor este mandria!Care ajunge,pana la urma,sa te macine,incetul cu incetul,pana cand uiti si de Dumnezeu,si de copilasul tau micut,care are atata nevoie de tine…care te face sa uiti de durerea ingrozitoare pe care le-o provoci sotului,parintilor,fratelui,rudelor si prietenilor…Dar cel mai important aspect este pierderea nadejdii si a iubirii fata de Dumnezeu si implicit a vietii vesnice!In astfel de cazuri,nici macar crestinescul „Dumnezeu sa-l ierte!” nu-l poti spune…nu pot decat sa ma ingrozesc si sa spun vai de bietul ei suflet!

  Apreciat de 1 persoană

  • Pustnicul Digital said, on iulie 15, 2010 at 6:47 pm

   Și pe mine m-a speriat dna. Pop, oftalmoloaga subnutrita fosta supranutrita. Intrase dracul cu totul in ea. Îl tot ținea pe bietul Părinte în dle. părinte, urla ca o posedată. Mare ispită pe acel Părinte în emisiunea aceea.

   Și sunt total de acord și cu utlimele trei rânduri…

   Apreciază

 11. seby said, on iulie 15, 2010 at 4:06 pm

  numai fi bou razboinicule ti-am mai scris dar nu cred ca ai citit
  Nu judecati, ca sa nu fiti judecati. Caci cu judecata cu care judecati, veti fi judecati, si cu masura cu care masurati, vi se va masura” (Matei 7, 1-2) vezi sa nu vi se intoarca roata si voua cei ce judecati cu atata rautate si tot cu atata rautate sa fiti JUDECATI . varianta oficiala este sinucidere … dar sunt si multe semne de intrebare …. 400 ml e o cantitate mare ….. fiind substanta toxica obligatoriu are si un gust rau … deci cat poti sa bei ….?? si apa daca bei ( un pahar normal are250 ml ) tot te mai opresti ca sa mai respiri …. daca stia ca substanta este foarte toxica si mori repede nu i-ar fi ajuns o cantitate mica din aceasta substanta ?? de ce nu a baut direct din sticla ..de ce a trebuit sa mai puna intr-un pahar ??? sunt foarte multe semne de intrebare ..parerea mea ..si lucrul cel mai curios e ca a fost o credinciioasa (dupa cum spun cei apropiati) oare ce razboi sa iti dea vrajmasul ca sa ajungi sa te indepartezi de DUMNEZEU atat de tare….SI SA TE LEPEZI DEFINITIV … asa ca aviz celor care judeca acum cu ura

  Apreciază

 12. rodica said, on iulie 15, 2010 at 7:06 pm

  „Să-ti feresti capul de frig si de prostie!” Părintele Arsenie a zis o vorbă cât lumea asta de mare – ba mai mare decât lumea asta! –, si anume o zis asa: „Iubirea lui Dumnezeu fată de cel mai mare păcătos îi mai mare decât iubirea celui mai mare sfânt fată de Dumnezeu”.
  DIN ZICERILE PARINTELUI ARSENIE BOCA- Explicate de Parintele Teofil Părăian

  http://blogul.eucred.ro/2010/07/13/DINZICERILEPARINTELUIARSENIEBOCAExplicateDeParinteleTeofilP%C4%83r%C4%83ian.aspx

  Apreciază

 13. Alyssa said, on iulie 15, 2010 at 8:38 pm

  Iata si cata incredere se poate avea in presa:
  „Ceea ce agentia de presa a prezentat ca “ultimul interviu acordat Agerpres, cu doar o zi inaintea mortii sale” este de fapt o compliatie de texte extrase de pe blogul Madalinei Manole si de declaratii acordate anterior de artista agentiei Agerpres, scrie paginademedia.ro.”

  Apreciază

 14. Stefan_D said, on iulie 15, 2010 at 9:00 pm

  @ elena: Foarte adevarat paragraful al doilea. In privinta primului paragraf, nu stiu, pt ca nu am vazut personajul (medicul oftalmolog)

  @ seby: In general nu comentez in contradictoriu, de dragul galcevii si nici nu iau apararea cuiva gratuit! Dar, sa faci „bou” de 2 ori pe un om care si-a exprimat o opinie, numai crestin iubitor nu te numesti. Poate ca Razboinicul Luminii si-a inceput comentariul prea categoric, spunand: „Ce nemenica!!!”, prezentand apoi o situatie cat se poate de reala pentru orice om care are minim de conexiuni sociale. Adica, este evident ca acea prietena care i-a facut rost de substanta are, in primul rand grave mustrari de constiinta, iar apoi, este blamata de cunostintele comune, provocandu-i multa suferinta, numai ca acest aspect inca nu a intrat in atentia mass-media sau chiar nu prezinta interes deloc. Dar, e clar ca discutam despre o fiinta chinuita intr-un fel sau altul. Si, de aici, o intreaga discutie: a stiut, nu a stiut, a banuit macar sau chiar a ucis-o cu sadism?

  Aasa ca, domnule seby, desi nu am jignit pe nimeni pana acum, ei bine, incep cu tine prin a-ti spune ca esti un imbecil in stare pura, jignind un om care si-a expus o idee. Iar daca tot ti-ai repetat „intelepciunea” de doua ori, de ce nu-ti duci teoria pana la capat, luminandu-ne si pe noi care este adevarul, de fapt?

  Sa ma ierte Dumnezeu, dar prea m-am enervat!

  Apreciază

  • saccsiv said, on iulie 16, 2010 at 7:17 am

   Sa ne calmam cu totii.

   Intr-adevar, actiunea Magdalenei deja e posibil sa aiba repercursiuni, nu doar asupra familiei. Fetei care i-a facut rost de substanta, cat si cel ce i-a vandut-o, li se pot face dosare penale, caci era interzisa. Apoi, dupa cum am scris si in articol, exista pericolul ca aceasta sinucidere sa fie un exemplu de urmat si de altii …

   Apreciază

  • seby said, on iulie 16, 2010 at 9:51 am

   TE -AI ENERVAT PT CA IQ TAU E PREA MIC :)) MA FACI PE IMBECIL PT CA I-AM EXPLICAT UNUI PROST CARE A INCEPUT SA FACA UN OM MORT CARE NU SE MAI POATE APARA NEMERNICA SI LASA CA O SA AIBA GRIJA DIAVOLUL DE SUFLETUL EI ..ASTE AU FOST IDEILE CARE LE-A EXPUS UN OM DRAGUL DE EL ..DACA TIE TI SE PARE CA ASTA E UN OM ATUNCI IA-TE DE MANA SI MERGETI DE VA INECATI AMANDOI ..PREFER SA FIU IMBECIL DECAT SA ACCEPT IDEEILE UNORA CA VOI ..ASA MERGETI CU DOMNUL AMANDOI SI SCUTITI-MA DE INEPTIILE VOASTRE IMBECILE …DA-TI CU PRAF DE MERS ..

   Apreciază

  • seby said, on iulie 16, 2010 at 10:13 am

   Razboinicul Luminii said, on iulie 15, 2010 at 9:31 am
   O sa aiba diavolul “grija” de sufletul ei

   pt astfel de jigniri m-am enervat stefan d….. dac te intereseaza nu pentru ultimul .mesaj apostat de mai multe ori niste tampenii .. nu oi fi eu crestin adevarat si nici nu am pretins acest lucru … dar cu crestini ca tine si ca razboinicul nu ma mira unde s-a ajuns cine sunteti voi sa judecati …

   Apreciază

 15. Dan Tanasescu said, on iulie 16, 2010 at 5:59 am

  Cred că principala cauză a acestei tragedii este ruperea legăturii cu Dumnezeu şi mersul împotriva legilor divine. Să ne aducem aminte de Laura Stoica. Şi ea încerca de mult timp să rămână însărcinată şi să aibă un copil. La scurt timp după ce s-a căsătorit şi şi-a îndeplinit acest vis (a rămas însărcinată prin proceduri medicale) a avut un accident de maşină şi a murit împreună cu soţul ei. Eu cred că cei care nu pot avea copii poartă un blestem pentru un păcat grav comis de ei sau de cineva din neamul lor. Dacă încerci să te împotriveşti soartei şi te încăpăţânezi să mergi împotriva a ceea ce ţi-a fost scris, automat primeşti pedeapsa divină. Am cunoscut câteva femei care nu puteau avea copii şi toate aveau probleme mentale mai mult sau mai puţin grave. Privite dintr-un anumit unghi, pot spune că aveau în ele ceva diabolic. De aceea cred că Dumnezeu nu dă voie acestor persoane să aibă copii.

  Apreciază

  • saccsiv said, on iulie 16, 2010 at 7:24 am

   Dan Tanasescu

   Fara voia bunului Dumnezeu, orice ar face, o femeie nu poate ramane gravida.

   Apreciază

  • G-man said, on iulie 16, 2010 at 7:40 am

   Dan Tanasescu crestinii nu cred in soarta si in predestinare. in zodii , in cafea ..etc…

   Apreciază

 16. serafim said, on iulie 16, 2010 at 7:14 am

  Dar ce spuneti de faptul ca – asa cum reiese dintr-un interviu dat unei televiziuni, nu imi amintesc exact care, am vazut acum 2 zile – Madalina Manole avea drept cantec preferat pe care i-l canta copilului ei ,,De ziua ta, mamico/In dar ti-am adus inima…”
  Ea a premeditat in mos sinistru, a fost bolnava, a vrut sa fie iubita inntr-un mod patologic.
  A inteles gresit iubirea.
  Dar nu e de mirare, de vreme ce o viata intreaga a cantat cantece asa-zis ,,de dragoste”, deprimante, pe care i le-a compus niste oameni care au trait in regimul comunist….

  Apreciază

 17. Dan Tanasescu said, on iulie 16, 2010 at 9:22 am

  @saccsiv Mădălina Manole a rămas gravidă prin fertilizare în vitro. Aşa că putem spune că „a fost lucrarea diavolului”.

  Apreciază

  • saccsiv said, on iulie 16, 2010 at 9:32 am

   Dan Tanasescu

   Fertilizarea in vitro reprezintă un proces prin care spermatozoidul bărbatului fecundează ovulul femeii în laborator. Daca erau de la sot si de la ea, e copilul lor si un copil nu apare fara voia bunului Dumnezeu.

   Apreciază

   • elena said, on iulie 18, 2010 at 6:03 pm

    Saccsiv,
    Faptul ca Dumnezeu ingaduie un astfel de procedeu medical,in scopul nasterii de prunci(ma refer aici la tot felul de fertilizari in vivo sau in vitro),nu inseamna ca sunt neaparat si bineplacute Domnului!Sa fim seriosi,nici-un duhovnic n-o sa indemne crestinii spre astfel de metode,cand la Dumnezeu NIMIC NU ESTE CU NEPUTINTA!Crestinii de azi se inchina atat de mult unui autentic si modern vitel de aur,care este stiinta,in general(stiinta medicala intra tot aici)incat au uitat cu totul de Dumnezeu!Ti-l imaginezi,Saccsiv,pe Pr.Iustin Parvu sau pe Pr.Arsenie Papacioc,trimitand un crestin cu astfel de probleme,la prof.Marinescu,de ex.,pentru fertilizare?Am uitat,de ex.,de rugaciunile speciale pentru astfel de probleme ale crestinilor,rugaciunile Sf.Ioachim si Ana,parintii Maicii Domnului?Am uitat de Icoana Facatoare de Minuni a Sf.Ana cu Maica Domnului prunc,de la Sf.Manastire Bistrita-Neamt?Cine este doctorul sufletelor si al trupurilor?
    Cu siguranta,daca evolutia stiintelor si implicit a medicinei,din ultimii ani,a fost ingaduita de Dumnezeu, nu inseamna ca Ii este si bineplacuta!Sunt de acord cu Dan Teodorescu…si nu numai teologic,dar si medical,astfel de procedee,se dovedesc a avea urmari grave,caci bombardarea cu hormoni si medicamente,nu ramane fara consecinte!Uitam din ce in ce mai des(si murim incetul cu incetul)ca toate problemele noastre isi gasesc rezolvarea in Hristos!Caci la El nu exista NU SE POATE!

    Apreciază

   • saccsiv said, on iulie 18, 2010 at 7:14 pm

    elena

    Dar de unde ai dedus tu ca eu indemn la astfel un astfel de procedeu?

    Apreciază

 18. serafim said, on iulie 16, 2010 at 9:25 am

  @Dan Tanasescu
  Aveti dreptate, a fortat mana lui Dumnezeu.
  Dumnezeu stie dinainte ce vom face, desi nu ne predestineaza, si de aceea nu i-a daruit copilul timp de atatia ani.
  E

  Apreciază

 19. serafim said, on iulie 16, 2010 at 9:29 am

  @Dan Tanasescu
  Aveti dreptate, a fortat mana lui Dumnezeu.
  Dumnezeu stie dinainte ce vom face, desi nu ne predestineaza, si de aceea nu i-a daruit copilul timp de atatia ani.
  Ea avea nevoie sa se aseze launtric.
  ,,Cautati mai intai Imparatia Cerurilor”…
  Daca Dumnezeu vrea, daruieste.
  Sara din Vechiul Testament, sau Mama Sfantului Ioan Botezatorul, au dobandit copii la batranete, dupa ce relatia cu Dumnezeu s-a limpezit, s-a fortificat.

  Apreciază

 20. serafim said, on iulie 16, 2010 at 9:39 am

  @saccsiv

  tehnica fertilizarii in vitro nu mi se pare crestineasca

  Apreciază

  • saccsiv said, on iulie 16, 2010 at 9:44 am

   serafim

   Asta e altceva, dar copilul nu e de la diavol.

   Intr-adevar, trebuia sa procedeze precum Sarra sau Ana.

   Apreciază

 21. serafim said, on iulie 16, 2010 at 9:59 am

  nu, cum sa fie de la diavol?
  dar acolo, in laborator, lucrurile nu pot scapa de sub control?
  stiu parintii ce se intampla acolo?
  daca nu sunt copiii lor?
  intimitatea nu trebuie lasata pe mana strainilor, oricat de nobil ni s-ar parea scopul.
  in fine…
  eu am vrut sa punctez mai ales faptul ca narcisismul este un pact, nerecunostinta fata de Dumnezeu este un pacat, si insasi limitarea ideii de iubire la o casnicie fericita este un pacat
  Ganditi-va ce nerecunoscatoare a fost Madalina – sau Magdalena, sau Anca??? – (de fapt, care dintre ele a fost ea, apropos de incalcarea regulii de buna cuviinta de a pune copiilor un singur nume, si acela de sfant….) fata de FRATIORUL EI….
  SARACUL FRATIOR….

  Apreciază

  • parereamea said, on iulie 16, 2010 at 10:36 am

   Am vazut cateva filme pe tema fertilizarii in vitro. Din astea SF in care mamele erau inseminate cu alte dihanii, nu cu ce trebuia de la sot. E riscant rau, nu poti sti ce experimente fac pe tine. Toate filmele astea isi trag ideile din realitatea mult mai ingrozitoare. Interesant de vazut daca copilul va semana cu unul din ei….:(
   Scuze de fabulatii…

   Apreciază

 22. Dan Tanasescu said, on iulie 16, 2010 at 10:00 am

  @serafim Adoratorii lui Lucifer în genul lui Aleister Crowley puneau pe primul loc voinţa individului, înaintea voinţei lui Dumnezeu. Legea fundamentală a bibliei sataniste este „Do what thou wilt shall be the whole of the law”. Aşa că orice lucru artificial, care este împotriva ordinii naturale a lucrurilor este o sfidare a Divinităţii şi o preamărire a orgoliului personal. La asta m-am referit.

  Apreciază

 23. Dan Tanasescu said, on iulie 16, 2010 at 10:04 am

  @saccsiv Copilul a venit pe lume prin voia (încuviinţarea) lui Dumnezeu, dar preţul (păcatului) a fost viaţa Mădălinei Manole.

  Apreciază

 24. serafim said, on iulie 16, 2010 at 10:07 am

  @Dan Tanasescu
  da, fertilizarea in vitro mi se pare a fi rodul cunoasterii, cules din pomul cunoasterii, pomul durerii
  nu se poate intra cu bocancii in tainele vietii, nu putem sa ne jucam de-a Dumnezeu
  este MANDRIE aducatoare de iad

  Apreciază

 25. G-man said, on iulie 16, 2010 at 11:40 am

  sunt curios la Trinitas tv au zis ceva? ca daca parintii ca Iustin si Proclu si altii mai ies cu sfaturi pentru credinciosi si cu pulsu natiunii ca traiesc in tara asta, conducerea BOR parca e pe alta planeta .
  cand o fi razboi tot asa pe trinitas o sa vedem numai realizari marete ale lor??
  ce puteau sa zica ? orce.. sa simtim si noi ca avem episcopi ….
  de inundatii parca am vazut ceva la stiri trecator. daca tot au televiziune sa o foloseasca ..

  Apreciază

 26. G-man said, on iulie 16, 2010 at 11:53 am

  cred ca asta e defapt drama zilei pe care o triaim ,, am auzit in cateva predici audio si sunt perfect de acord se practica un crestinism individual , pe cand crestinismul e …Unul pentru toti si toti pentru Unul. daca ne-am sprijini unul pe altul nu am traii toate dramele care le traim .

  Apreciază

 27. serafim said, on iulie 16, 2010 at 12:20 pm

  @G-man

  asa este, ortodoxia sustine teza vinovatiei universale
  toti sunt vinovati pentru toti
  nu poti merge la altar daca nu te impaci cu toti
  F. Dostoievski face o analiza foarte profunda a acestei teze

  Apreciază

 28. Octavian said, on iulie 16, 2010 at 1:34 pm

  Saccsiv,
  Din pacate ceea ce era nedorit, dar previzibil (dupa cum ai scris si in articol) s-a intamplat:
  http://www.realitatea.net/socant–s-a-sinucis-dupa-modelul-madalina-manole–cu-furadan_723773.html

  Apreciază

 29. G-man said, on iulie 16, 2010 at 2:25 pm

  pai efectu dezbaterii problemei la antene protv otv unde toti idiotii isi dau cu parerea cat de repede se moare asa… de aia acu trebuie pe trinitas sa zbarnie vorbele de indreptare a depresiei si a gandului sinuciderii … da nu la ei tottu e roz …

  Apreciază

  • eugenia said, on iulie 17, 2010 at 12:38 am

   Mai linistiti-va un pic. Au scris in Lumina si au scris bine si nu va mai faceti pacate dandu-va cu parerea in legatura cu baietelul. Pruncul va avea de traversat suferinte pe care nici nu le banuim, urmare a felului in care s-a prapadit mama sa. Dati cu biciul mai rau decat diavolul, da’ de mila nu ati auzit? Mila este cea mai de pret virtute crestina.
   In urma cu ceva ani l-am intrebat pe Parintele duhovnic daca ii putem trece pe sinucigasi pe pomelnice. Mi-a raspuns.” Siguuur ca da! Ei au cea mai mare nevoie de rugaciunile noastre”. Decat sa faceti presupuneri indecente mai bine v-ati ruga pentru sufletul ei si pentru copilas.

   Apreciază

   • G-man said, on iulie 17, 2010 at 3:09 pm

    eugenia dupa cum pari si la tine totu e roz ..
    1 daca imi raspunzi mie eu nu am vb de nici un baietel.
    2 mila e in capu tau … aici nu e cazu ca eu nu am zis asa ceva , am strigat in pustiu ca asa e in tara asta strigi in pustiu , nu e vorba de mila sau de nemila e vorba de ce se discuta acum la tv pe toate posturile in care se aud doar parerile psihologilor ( uneltele satanei) si de aia o iau razna si mai multi , ieri un idiot zicea ca madalina e desupra toturar ca a putut sa se sinucida ,… deci de asta e vorba iar daca BOR are Trinitas ar trebuii sa existe un echilibru sa iasa si ei sa zica de sinucidere si sa explice sa afle si aia care nu se duc la biserica.
    3. si cu trecutu in pomelnice exista o singura metoda , aflo de la parintele Cleopa .
    in rest esti praf la dogma .
    toti o sa dam socoteala si pentru neamu asta dar mai ales conducatorii nostrii laici sau nelaici.

    Apreciază

   • G-man said, on iulie 17, 2010 at 3:13 pm

    5 toate virtutile sunt de pret la crestini . dar trebuie si practicate si incepe cu smerenia, care se vede ca mie imi lipseste ca ma enervez aiurea, cu voi.

    Apreciază

 30. Badea Cirtzan said, on iulie 17, 2010 at 4:33 pm

  G-man , nu judeca preotul …el respecta Sfintele Canoane dupa cum si tu trebuie sa respecti cei 7 ani deacasa care te-a invatat mumata …sau esti de la orfelinat …sa stiu pe cine sa dam vina …
  G -man pe acest forum se vb despre un suflet adormit intru Domnul nu despre BOR …incearca sa respecti articolul lui sacciv …
  daca este greu …la pescuit sa nu uiti sa-i iei cu tine si pe restul….

  eufrosin ? nu are rost sa faci SPUME …SACCSIV , mereu ti-a dat clasa , respecta-l pt asta …si scutestene cu timpeniile tale …. saccisv a spus ca este nasol deoarece se poate ca prin NUMIREA Solutiei toxice sa faca si alte victime , se pare ca a si facut 3 …atentie …. INAINTE SA SCRII JUDECA DE 3 ORI , SI APOI SCRIE …daca vrei sa fii de succes …

  Razboinicul Luminii …ti-am evaluat IQ la alte comentarii…esti jale …

  serafim ? este sectant … sau de ce ne trimiti la vechiul testament si nu te uiti in noul testament : care sint cele de pe urma VORBE SFINTE ale MINTUITORULUI catre Maica SA ? Oare daca noi toti astea care cirtim si vb de rau un suflet rapus , ne rugam cu Lacrimi POST SI OSTENEALA catre Maica Domnului pt. Roaba lui Dumnezeu Magdalena – Ana , oare ca crestini putem nadajdui ca ne ajuta sau NU ?

  Dan Tanasescu : aici multa lume are vina ….
  UNDE au fost nashii de cununie , oare sau interesat despre ia cind a auzit din MASS MEDIA ca a vrut sa se sinucida la 1 tentativa … nashi de cununie sint mai nou de fala , uita sa-si intrebe finii daca postesc , daca se roaga , sa dea un acatist pt ei , sa faca o milostenie in numele lor , sai intrebe daca au fost sau nu la spovedanie , daca au casa Sfintita , etc ….
  UNDE a fost preotul ei DUHOVNIC … oare cite fiice Duhovnicesti a avut acel PARINTE ca si Madalina Manole , de nu a avut timpo sa-si aminteasca de ea ….
  UNDE au fost prietenii apropiatii , au consolato …fara sa dau nume …
  UNDE a fost moshulica ala care a scris 1 Bibliografie al RAPOSATEI si acum se afisheaza la TV ca mare destept …. erau prieteni apropiati si isi permitea sa o critice … acela este prieten adevarat care te CRITICA ,,,, se pare ca moshulica a asteptat tragedia sa poate scrie a doua carte pt a avea succes ….
  Oare sotzul ei nu sa gindit sa-i faca o ONOMASTICA SUPERBA dupa decaderea phsihica care a avuto ….sa o duca cu citeva zile departe de casa sa uite citeva zile de toate …sa fie si ei ….nuzic mai multe ca nu vreau sa-l amarasc …dar vina are …
  TOTI AVEM VINA FRATILOR ….si noi … ca nu stim sa ne respectam valorile …

  Masonii , sectanti si atei sa treaca pe forum-ul lor…avem ispitele noastre nu trebuie sa va inghitim si amarul si jicnirile voastre …

  Ava Iustin Popoviciu ne-a lasat o invatatura Sfinta : ” linga omul departe de DUMNEZEU , trebuie sa te apropii cu pasi de porumbel ” dar totul are o limita …
  ( dupa cum sinteti multi de pe acest forum cu Doamne Doamne pe buze doar , iar in suflet piatra )

  IUBITI PE DUMNEZEU si apoi pe cei de linga VOI fara sa judecati …

  In continuare , noi crestinii ORTODOXI in frunte cu PREOTII nostri spunem :
  ” DESPRE MORTI NUMAI DE BINE „.

  Sa ne rugam cu totii pt. pacea si linistea familiei indoliate si pt. Roaba Lui Dumnezeu Magdalena – Ana , sa o ierte Bunul Dumnezeu , daca nu pt. fapta ei atunci pt. osteneala noastra a tuturor !

  A judeca PREOTUL este Pacat Contra DUHULUI SFINT , cu iertare asta pt cei care nu stiu …

  Apreciază

  • G-man said, on iulie 17, 2010 at 6:56 pm

   a judeca un preot ca e beat si a rade de el e pacat da si implica si o actiune acest pacat nu se mai duc la biserica respectiva ca preotu e betiv , si asa fac pacat impotriva Duhului Sfant,
   dar a judeca ca un preot zice sa ne inchinam la un loc cu iehovisti indieni si alte rase ca trebuie sa le respectam credintele sau alte aberatii TREBUIE sa judeci si sa iei masuri adica:
   ” SA STAM BINE SA STAM CU FRICA SA LUAM AMINTE”

   Apreciază

 31. G-man said, on iulie 17, 2010 at 4:38 pm

  tarane are legatura cu subiectu ce am scris eu este dezbatere pe toate posturile tv nu face pe prostu ca nu merge esti doar un mic securist care se ocupa de paginile lui saccsiv ..cand iesi din tura lasai urmatorului indicatii pe cine sa injure ca vad ca tu inafara sa te iei de parinti nu stii altceva

  Apreciază

 32. G-man said, on iulie 17, 2010 at 4:49 pm

  bai Badea Cirtzan.. bai boule ca altfel nu pot sa iti zic ..pai sa judeci ce face preotu cretine mai ales in vremurile astea, ca o sa te trezesti cu preputu taiat si nu stii de ce .. faptele se judeca ,dar nu omu si nu slujba care o face cu Dar de la Dumnezeu ..
  invata sa delimitezi securistule ..da tu o faci expre nu de alta umblii cu dezinformari pe acilea ..
  si nici aproapele nu se judeca boule da tu cu toate postarile tale o faci … nu auzim o vorba buna de la tine da vad ca te iei de unii care chiar au scris lucruri folositoare si interesante….
  ce o sa va bucurati voi securistii cand o sa puteti sa ne dati direct la gioale cu bastonu si nu sa va folositi cei 2 neuroni pe acilea..

  Apreciază

  • G-man said, on iulie 17, 2010 at 4:52 pm

   cu ce am judecat preotul boule exemplifica cand faci calomnie ..ca am zis ca toti o sa dam socoteala pentru neamul asta si laici si nelaici ..aici vezi tu judecata de preot …???
   cand iti vine colegu de tura aduna cu el 4 neuroni total poate va iese o diversiune mai buna …
   ps
   daca ma prindei mai linistit te lasam in pace dar azi nu pot .

   Apreciază

 33. G-man said, on iulie 17, 2010 at 4:57 pm

  Badea Cirtzan securist de la orfelinat ,pe tine cine te plateste ??
  stoica cu cipu iti trimite banii codat 666.?
  schimbati niku ca de mine nu mai scapi securistule iti analize textele de acum la sange.

  Apreciază

 34. G-man said, on iulie 17, 2010 at 5:04 pm

  tea deranjat ca mam laut de trinitas ca nu are nici o pozitie?
  pai nu are doarme ..da drumu si vezi ..
  tara asta are numai probleme: duhovnicii ar trebuii sa fie sa zica sa faca…si daca au tv sa zica si acolo ..la zi problemele care sunt….iai spus lui stoica ce zic de trinitas si ce zis ?

  -„zii ceva de masa „..nu? asa te invata sefu ? dar cugetu ta nu iti dicteaza nimic , constiinta ta ce zice ? dormi ca bou astepti indicatii …asteapta boule

  Apreciază

 35. G-man said, on iulie 17, 2010 at 5:29 pm

  cartane uite si parintele Mihail zice de vina mass mediei
  https://saccsiv.wordpress.com/2010/07/17/comentariul-zilei-17-07-2010-%e2%80%9ebiserica-nu-trebuie-sa-faca-tot-felul-de-derogari-de-la-canoane-pentru-a-inmormanta-%e2%80%98politic-corect%e2%80%99-in-fata-lumii-pe-toti-razvratitii-fata-de/
  mass media tarane stii ce ee ?? e si trinitat tv tot mass media .
  „”Mai rău va fi cu prelungirile sinuciderilor în societate prin mass-media! ”

  trinitas contribuie prin tacere .

  Apreciază

 36. G-man said, on iulie 17, 2010 at 5:35 pm

  imi cer iertare taranilor pentru folosirea acestui cuvant aici ..

  dar va specific ca am folosit cuvantu ” tarane” = mucios , baga degetu in nas , securist, rupator de bilete la scala…asa in senu asta am folosit cuvantu tarane nu in sensul care il are acest cuvant.
  ma iertati!

  Apreciază

 37. G-man said, on iulie 17, 2010 at 5:40 pm

  Badea Cirtzan inclusiv nikul asta care ti lai ales e cu smecherie intrii aici postezi numai cu atac la persoana ca cine sa ia de tine sa foloseasca automatism :”tarane” , lovind in bietii oamenii care se chinuie la sate .
  . mare scoala are stoiccca.

  Apreciază

 38. G-man said, on iulie 17, 2010 at 6:48 pm

  Mantuitorul pe cine s-a suparat la prima venire?
  daca zic sa facem ceva ce nu scrie in Scriptura si in scrierile Sfintilor nu facem ca ei .cum nu facem ca ei ? judecand asa reusesti sa nu faci ca ei.
  au pe cine incalca legea al urmari si al baga la inchisoare si ai da bice si a zice sa il omoram cu pietre este a judeca ,acel ” a judeca'”.. si aceea nu o facem.

  Apreciază

 39. G-man said, on iulie 17, 2010 at 7:08 pm

  Badea Cirtzan dute si spunei lu stoica ca mai sunt oameni in tara asta care judeca dar nu JUDECA , vezi daca patrunde asta.

  Apreciază

 40. Stefan_D said, on iulie 17, 2010 at 9:45 pm

  @ seby: N-am mai intrat la „comentarii’ pentru ca nu sunt genul de razbunator si nu ma asteptam la replici razbunatoare, desi poate ar fi trebuit.

  Sincer iti spun ca am regretat duritatea mesajului, mai ales ca nu te cunosc nici pe tine, nici pe cel pe care l-ai jignit („razboinicul luminii”). Eu m-am revoltat pentru jignirile gratuite in loc de argumente, gandindu-ma ca oricine poate avea o parere, fara a fi considerat neparat „bou”. Faptul ca tu de aici extinzi ideea si deduci ce eu sunt de acord cu o judecare a raposatei e cale lunga. De unde ma faci sa regret mai putin ce am spus, ba chiar sa am o revelatie (ce tine de pacatul mandriei, recunosc) ca am avut dreptate. Nu numai ca imi pastrez afirmatia ca esti un imbecil in stare pura dar, dupa cum scrii esti si un analfabet demn de un proiect didactic.

  Si cum, in general, nu duc razboaie castigate dinainte, (tu fiind o victima sigura) iti urez multa intelepciune si toleranta. Pentru ca, daca te respecti pe tine insusi si Cuvantul pe care-l folosesti, ai grija la exprimarea ideilor si la ortografe. Altfel esti in categoria tot mai larga a „analfabetilor de net”.

  Iar in legatura cu subiectul in cauza, fara a judeca pe raposata, spun ca e normal ca Biserica sa fie consecventa si sa aplice aceeasi judecata ca si cum cel care a faptuit aceasta nelegiuire era un anonim. De ce un suflet simplu si amarat (cum probabil o sa fie multe de la toamna incolo) care isi va lua zilele din alt soi de disperare, sa fie judecat conform canoanelor ortodoxe privitoare la sinucidere, iar o starleta sa aiba parte de tratamemt preferential. Si aici nu judec, ci dezbat princiipii. Eu nu-mi permit sa judec un suflet pentru ca nu am eu dreptul asta.
  Dar, de exemplu, pot sa judec cativa sfertodoctii care comenteaza mai sus, in ideea de bataie de joc grosolana la adresa limbii romane si a normelor gramaticale in vigoare. Pentru ca daca e sa caut bataie de joc la adresa limbii romane, ma duc la comentariile de pe „Prosport” sau „GSP”.

  Nu stiu daca voi mai intra la acest articol, asa ca nu ma mai intereseaza atacurile. Daca, totusi, mai ajung aici, o sa raspund bucuros la eventualele remarci.

  Scuze fatza de saccsiv, pentru ca nu cred ca asta e rostul comentariilor pana la urma.

  Apreciază

  • seby said, on iulie 18, 2010 at 9:56 am

   o vai iti multumesc pt jignirile pe care mi le-ai adus preainteligentule dar se pare ca nu ai citit ce ti-am scris :))) am scirs clar pt ce m-a enervat si i mai scriu pt ca vad cum creiarusul ala al tau de om destept nu intelege (daca i-ai luat apararea inseamna ca esti de acord cu el altfel nu te bagi )
   Razboinicul Luminii said, on iulie 15, 2010 at 9:31 am
   O sa aiba diavolul “grija” de sufletul ei

   poate asa este o sa aiba grija dar de unde stie el ca acelasi …… nu o sa aiba grija si de sufletul lui …. sunteti atat de departe cu credinta incat va vedeti sfinti deja ..hmmm …. ce repede mai stiti sa judecati …. si daca am scris ceva gresit nu inseaman ac sunt analfabet chiar si de net :))) poate ti-am dat reply de la serviciu si am scris in graba deh mai am si un sef care mai sta cu ochii pe noi ……Si cum, in general, nu duc razboaie castigate dinainte, (tu fiind o victima sigura) :)))) asta a fost tare lol nu mai pot de ras .. in primul rand eu nu am un razboi cu tine ( tu fiind cu IQ REDUS LA MINIM) nu ma cert cu prostii pt ca au mintea odihnita . iti astept replicile pline de ura (De unde ma faci sa regret mai putin ce am spus, ba chiar sa am o revelatie (ce tine de pacatul mandriei, recunosc):))) si pline de jigniri care mai de care mai josnice ..deoarece nu -mi pasa ..si oricum prefer sa cedez eu conform proverbului „cel mai destept cedeaza primul „‘ iar in cazul in care nu mai intri ramai la comenatariile de pe gsp si prosport ….acolo ti-e locul … intre ai tai :))

   Apreciază

  • seby said, on iulie 18, 2010 at 10:47 am

   inca un lucru pe care vroiam sa il mai spun ….. nu te jignisem pe tine cu nimic iar daca el nu a spus nimic …care era problem ta ??? vezi tu de aia la noi este adevarat proverbul :” cainele moare de drum lung si PROSTUL de grija altuia …. asa ca nu imi purta de grija ce i-am spus unuia ca putea sa se apere si singur nu avea nevoie de avocati …. pe viitor daca nu esti implicat in discutie nu te baga aduti amine de proverb .

   Apreciază

 41. Stefan_D said, on iulie 17, 2010 at 9:48 pm

  Erata: „sfertodocti’ (cu un”i”)

  Apreciază

 42. Burtus said, on iulie 18, 2010 at 12:07 am

  Cand vad poza aceasta postata cu Madalina si copilasul ei o vad pe mama mea. Aceeasi mina teatrala si falsa. Femeile ar trebui sa-si invinga mai intai proprii demoni , apoi sa faca copii.

  Apreciază

 43. Burtus said, on iulie 18, 2010 at 12:12 am

  Cand Dumnezeu nu ne daruieste copii la varsta potrivita , stie El ce face ! Uite ce se naste din vointa umana : un copilas care nu a fost intrebat daca vrea se nasca dintr-o mama care a pus nevoile ei mai presus de orice.

  Apreciază

 44. elena said, on iulie 19, 2010 at 5:36 pm

  Saccsiv,
  In nci-un caz nu am vrut sa spun ca ai indemna pe cineva la astfel de tehnici,am vrut doar sa iti atrag atentia pentru a nu fi vreun nefericit care sa-si imagineze ca esti de acord cu procedeul.Nici Dan nu cred ca gandeste ca un biet sufletel din asta ar fi de la cel rau,a vrut doar sa arate cat de mult ne indepartam de Dumnezeu,si prin astfel de acte.
  Minte luminata!

  Apreciază

 45. […] Cand nu te indrepti spre Dumnezeu, te indrepti spre diavol. SINUCIDEREA MADALINEI MANOLE trebuie sa … […]

  Apreciază

 46. […] Cand nu te indrepti spre Dumnezeu, te indrepti spre diavol. SINUCIDEREA MADALINEI MANOLE trebuie sa … […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: