SACCSIV – blog ortodox

PROPUNERE Angela Merkel: STATELE INSOLVENTE ISI VOR PIERDE SUVERANITATEA, fiind fortate sa accepte o guvernare externa care le va decide politica economica …

Posted in ANGELA MERKEL, SUVERANITATE by saccsiv on iulie 14, 2010

   Citez din articolul Angela Merkel propune ca tarile membre UE care fac excese bugetare sa-si piarda suveranitatea:

   Pentru a evita repetarea situatiei cand Germania a fost nevoita sa plateasca pentru excesele bugetare ale Greciei, cancelarul german Angela Merkel pregateste un set de reguli care ar legifera procesul de intrare in insolventa a tarilor din zona Euro care se confrunta cu probleme bugetare. Publicatia germana Spiegel, preluata de Cronica Romana, considera ca acest plan va intampina rezistenta politica considerabila in randul politicienilor europeni.

   Tot azi, Consiliul ministrilor de Finante din Uniunea Europeana (Ecofin) a hotarat sa declanseze procedura de deficit excesiv impotriva Bulgariei, in vederea reducerii acestuia sub limita de 3% admisa de Pactul de Stabilitate si Crestere. O decizie similara a fost luata tot astazi si in cazul Danemarcei, Ciprului si Finlandei, transmite Antena 3.

   Setul de reguli propus de Angela Merkel urmareste ca, in cazul insolventei efective a unui stat din zona Euro, partea principala a eforturilor de redresare a situatiei si consecintele negative sa revina statului in cauza si investitorilor care au cumparat obligatiunile statului respectiv.

   Investitorii vor trebui sa accepte faptul ca pierd un procent din sumele investite in obligatiunile statelor insolvente, iar statele insolvente vor fi fortate sa accepte o guvernare externa care le va decide politica economica. In acest fel, Germania urmareste ca statele din zona Euro care nu isi rezolva problemele legate de deficitele bugetare sa-si piarda efectiv suveranitatea.

   Ministrul german de Finante, Wolfgang Schauble, a sustinut planul propus de Angela Merkel si a declarat pentru Spiegel ca “trebuie sa facem in asa fel ca, in situatii extreme, statele sa poata fi declarate insolvente fara a pune zona Euro in pericol”.

   Comentariu saccsiv:

   Nu stiu daca se va aproba, insa in caz ca da, consider Romania incadrabila in categoria statelor ce li se vor impune o conducere externa. Dar poate ca asta si urmaresc cei din conducerea actuala a tarii:

PARLAMENTUL si GUVERNUL Romaniei, marionete ale PAPUSARILOR planetari

DATORIA totala a ROMANIEI: peste 86.000.000.000 (86 MILIARDE EURO)

Articolul zilei (26.10.2009): Am fi putut hrăni toată Germania, dăm de mâncare la doar un sfert de Românie

Distrugerea AGRICULTURII, element esential al planului ROMANIA IN COLAPS

Cum se leaga lucrurile: conditiile aderarii Romaniei la UE, refuzul guvernarii de a pregati un plan anti-criza, motivele reale ale acordului de imprumut cu FMI si iminentele masive miscari de strada

Ilie Serbanescu reaminteste de ce a venit FMI-ul si ca Romania nu mai are parghii si instrumente sa implementeze strategii …

VIDEO: Ministrul finantelor Sebastian Vladescu vorbeste despre UN SISTEM ECONOMIC NOU si despre RAZBOIUL DE DUPA CRIZA …

VIDEO: SE VINDE TOT, suntem intr-un PROGRAM DE DEZINTEGRARE NATIONALA DIRIJAT DIN AFARA

Ce gasim cel mai des pe strazile oraselor romanesti? FARMACII, BANCI, CARCIUMI, CASE DE AMANET, JOCURI DE NOROC …

VIDEO – DIN CICLUL „ROMANII SUNT IN PLUS, HAI SA EXPERIMENTAM PE EI”: BASF ne testeaza rezistenta la INITIUM. Detalii despre relatia BASF – ELITE

Seful e-Romania: un proiect care „NU VA PUTEA FI OPRIT DE NIMENI”

Ambasadorul SUA la Bucuresti, MARK GITENSTEIN, recomanda romanilor sa inlocuiasca expresia “Asta e viata” cu motto-ul lui Barack Obama „YES, WE CAN”

Cateva detalii despre cativa dintre vatafii vostri

Basescu – CSAT identifica printre amenintarile la adresa SIGURANTEI NATIONALE: presa, radicalizarea religioasa, terorismul cibernetic, propaganda in mediul virtual, pandemiile …

62 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on iulie 14, 2010 at 10:20 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Ion de la Chiuiesti said, on iulie 14, 2010 at 10:23 am

    Mda, era de asteptat sa urmeze inrobirea totala.

    Apreciat de 1 persoană

    • Ionel said, on iulie 14, 2010 at 10:57 am

      – Si sti care-i baiu ?
      – Ca romanii vor dori acest lucru.
      E un fel de exercitiu de dinainte de pecetluire. La fel va fi si atunci.

      Apreciază

    • florin said, on ianuarie 10, 2015 at 11:47 pm

      Da, doamna Merkel trage la gru pentru infiintarea celui de al IV-lea Reich. Nu stiu de ce nu ma mira asta!

      Apreciat de 1 persoană

    • suciu ion viorel said, on mai 22, 2020 at 6:06 pm

      Oare de ce REZERVA DE AUR A FOST EXPATRIATA,de atunci a inceput sa miroasa gunoiul de sub pres,de ce Mugur Isarescu a mutat rezerva in strainatate de acolo poate fi dirijata unde vor muschii lor

      Apreciat de 1 persoană

  3. VALY said, on iulie 14, 2010 at 12:09 pm

    Criza si toate nenorocirile care au fost aduse peste poporul roman sant bine organizate sa distruga TARA ACUM SE AFLA ADEVARUL .

    Apreciat de 1 persoană

  4. doru said, on iulie 14, 2010 at 12:22 pm

    Decat lacustele insetate de avere care ne guverneaza ….mai bine altii de afara.Se vede treaba ca nu stim sa ne organizam economia,consumam tot ce avem pe lucruri nefolositoare si nu avem bani sa platim pensii,alesii isi fac palate peste tot in tara si in afara.

    Apreciază

    • Ciprian said, on iulie 14, 2010 at 1:28 pm

      Doru, conducatorii „nostri” sunt tot ai lor asa ca… Singura noastra vina e ca ne-am departat de Dumnezeu si pentru aceasta tragem, scrie negru pe alb in cartea Cararea Imparatiei a Parintelui Arsenie Boca. Daca ne-am intoarce hotarati catre Dumnezeu, poate s-ar indura de noi si am avea alta directie…
      Dumnezeu sa ne ajute si sa ne lumineze!

      Apreciază

    • Florin said, on ianuarie 11, 2015 at 12:59 am

      Si vor veni strainii ( indeosebi nemtii) precum cainii cu covrigi in coada si ne vor redresa economic, totul va fi roz si o sa traim fericiti pana la adanci batraneti… VISE TAICA, VISE !!!
      Din ’89 si pana astazi jidanii au tot vandut si au muls economia tarii pana au secatuit-o.
      Asta se intampla cand un strain este pus paznic la oi, cand vine lupul, lasa oile si …. FUGE !!!

      Apreciat de 1 persoană

    • carla said, on ianuarie 11, 2015 at 9:33 am

      Da, acum in 2015, deja nu se mai feresc sa ne-o arate. Cerem acordul pentru orice.
      Totusi mi-e rau cand citesc comentarii ca ale tale, doru.
      Lacuste traiesc si in occident. Si sunt si mai puternice.
      Pe tine nu te-au invatat ai tai ca trebuie sa nu-ti vinzi/amanetezi casa de sub tine?

      Apreciat de 1 persoană

  5. http://mediamanastur.wordpress.com/ said, on iulie 14, 2010 at 12:28 pm

    UITATI-VA LA FATZA ACESTEI TOVARASE FOSTE S T A S I ACTUALA LOJA MASONICA,FATZA EI SPUNE TOTUL.SEAMANA CU GORDON BROWN,DEOARECE CEI 2 SEFI DE STATE SUNT HANDICAPATI LA PROPRIU,BROWN DIN NASTERE.

    SA-SI VADA DE TERITORIUL GERMANIEI SI SA NE LASE IN PACE.ROMANII TREBUIE SINGURI SA-SI DECIDA SOARTA.

    ROMANIA NU E DE VANZARE SI NICI INCHIRIERE.

    Apreciat de 2 persoane

  6. http://mediamanastur.wordpress.com/ said, on iulie 14, 2010 at 12:31 pm

    P.S> INTERESANT CA TARILE CARE AU SALVAT EVREII IN SHOAH SUNT IN INSOLVENTA,IAR CEI CARE AU EXTERMINAT EVREII SUNT RASPLATITI REGESTE: GERMANIA,CROATIA,UNGARIA,AUSTRIA,CHIAR SI FRANTA!

    REZULTA CA HOLOCAUSTUL EVREESC A FOST GANDIT DE MASONERIE,IAR CEI CARE S-AU OPUS PLANULUI(ANTONESCU A REFUZAT SA DUCA EVREII IN BELZEC-GERMANIA), AU FOST NIMICITI IMPREUNA CU TARIILE LOR!

    Apreciat de 1 persoană

  7. tutenstine said, on iulie 14, 2010 at 12:54 pm

    Ati auzit ce a facut guvernul Udrea cu 850 de mii de euro.Au construit indicatore 3d

    Apreciază

  8. danutza said, on iulie 14, 2010 at 1:17 pm

    f interesant. da’ poate ca nu-i o idee rea sa ne guverneze nemtii….! fac si eu haz!
    e tragic pt ca isi arata coltii. au trecut la amenintari. dupa ce ne-au bagat fortat in ue, ca sa le consumam produsele de plastic pe post de alimente si sa ne cumpere industria si resursele pe nimic, acum vor sa ne transforme cu acte in regula in colonie. sa ne gandim: ce-ar mai fi de dat la rechini? sarea, aurul, cateva firme care gestioneaza resurse naturale sau infrastructura. si cam gata. sunt mai rau ca lacustele. iar noi ne ploconim slugarnic la ei, ba mai facem si exces de zel punand in aplicare masuri care nu-s obligatorii, cum a fost cu buletinele sau pasapoartele biometrice.
    cum spuneam…e tragic!

    Apreciază

    • Ciprian said, on iulie 14, 2010 at 1:31 pm

      CONDUCATORII NOSTRI NU-S CU NOI…DAR ASA NE TREBUIE… SPOVEDANIE, POST RUGACIUNE PENTRU TARA, NU VA FIE FRICA, FRICA E DE LA DIAVOL!!!

      Apreciază

  9. botusanalexandru said, on iulie 14, 2010 at 1:24 pm

    romania oricum a fost si este condusa din afara ,nu se doreste o conducere stabila a tarii ci se urmareste cu totul altceva …..asa au vrut aia sa fie ca apoi sa vina ei chipurile cu solutia lor mereu salvatoare si uneori foarte putin avantajoasa dar care bineinteles trebuie luata ca atare si nu discutata de vreun gura casca adica poporul roman……ca pe noi doar nu ne intreaba…….

    Apreciază

  10. Iubesc Patriarhul said, on iulie 14, 2010 at 2:22 pm

    CE MECLA ARE

    Apreciază

  11. Qubit said, on iulie 14, 2010 at 5:16 pm

    Sclavagism cu iz de demonocratie

    Apreciază

  12. Ion de la Chiuiesti said, on iulie 14, 2010 at 7:33 pm

    Tot mai multi afirmati ca ne-am departat de Dumnezeu. Asa si este, dar sa nu uitam ca Occidentul s-a departat mai mult de Dumnezeu decat noi. Acolo bisericile sunt goale si se vand. Managementul si conducerea economiei tine mai degraba de o disciplina care s-a format in timp indelungat si la ei. La inceput si ei au avut portia lor de salbaticie a capitalismului.

    Apreciază

  13. ioana said, on iulie 15, 2010 at 7:33 am

    Valeriu Gafencu ne-a avertizat: comunismul va cadea, aveti grija cu va fi inlocuit.

    Apreciază

  14. ioana said, on iulie 15, 2010 at 7:34 am

    scuze,
    „cu ce va fi inlocuit”

    Apreciază

    • anca@gmail.com said, on ianuarie 9, 2015 at 10:35 pm

      Ioana,”comunismul” Nu a cazut! Ci doar cei doi ceausesti ,adica primul esalon. Si a fost „inlocuit” cu esalonul doi,I.Iliescu ,si toti colegii lui din 1990, apoi de esalonul doi, si asa mai departe!…

      Apreciază

      • carla said, on ianuarie 11, 2015 at 9:41 am

        ”comunismul” totalitar este mic copil fata de societatea globala atent supravegheata electronic, ce ni se pregateste. Securitatea ceausista ar fi invidioasa privind la cum ne integimenteaza astia noi, iar noi nu avem nici o atitudine civica.

        Apreciază

  15. oneata constantin said, on iulie 16, 2010 at 5:41 am

    credeti ca uniunea europeana e staina de ce se intimpla in romania ???

    Apreciază

  16. lucian burjuiul said, on iulie 16, 2010 at 3:09 pm

    asadar tot pe mana nemtilor ajungem! apropos de carol I la „abdicare” cuza avea 7 ani de domnie… ce vrea sa insemne asta!? mai avem de asteptat un an ca sa avem paralele istorice!? 🙂

    Apreciază

  17. […] propunere-angela-merkel-statele-insolvente-isi-vor-pierde-suveranitatea-fiind-fortate-sa-accepte-o-g… […]

    Apreciază

  18. Al. Timoschenko said, on septembrie 27, 2010 at 6:33 am

    A deveni insolvent – ca stat – nu inseamna acelasi lucru cu a pierde suveranitatea. Unii „jurnalisti de investigatie” exceleaza in interpretari proprii – si ajung usor la concluzii pripite.

    Apreciază

  19. Claudia Măru Hanghiuc said, on septembrie 29, 2010 at 10:02 pm

    Doamna se numește HITLER? Nu știam! Am crezut că s-a dus de 65 de ani dar se pare că a scăpat cu viață și are prozeliți!

    Apreciază

  20. […] PROPUNERE Angela Merkel: STATELE INSOLVENTE ISI VOR PIERDE SUVERANITATEA, fiind fortate sa accepte o… […]

    Apreciază

  21. RADICALUL LIBER said, on octombrie 11, 2010 at 1:31 pm

    DIN ARTICOL REIESE CA ESTE VORBA DE STATELE DIN ZONA EURO…
    ROMANIA SI BULGARIA CE TREABA AU CU ACEASTA DECIZIE?
    PROBABIL CA VIZITA CANCELARULUI GERMAN, TOCMAI ACEASTA SCAPARE VINE S-O REGLEMENTEZE…

    Apreciază

  22. Adrian said, on iulie 30, 2011 at 5:43 pm

    Io propun sa inceapa cu SUA, ca tot sunt insolventi!

    Apreciază

  23. archangelofjustice said, on ianuarie 9, 2015 at 11:10 am

    Foarte bine! De s-ar face asta cat mai repede! Asta ca sa le fie invatare de minte la toate gloabele care au dorit „democratie”. Inclusiv cele din Romania, adormite in transee, o masa de indivizi doritoare de libertinism, de placeri vicioase, de consum. O masa de oameni care a votat aceeasi orientare politica, indiferent de partide: cea antinationala. O masa care a sprijinit totate secaturile sa ajunga la putere, sa faca avere fraudulos. Sa chitaiti ca soareci si sa nu puteti face nimic, asta imi doresc. Iar copiii vostri sa va injure cand vor creste mari.

    Apreciază

  24. Eliade Petrescu said, on ianuarie 9, 2015 at 2:11 pm

    Germania a-ncercat sa cucereasca lumea cu forte armate si n-a reusit! Au ajuns la concluzia ca e mult mai simplu daca ne facem hara-kiri :)) II costa mai ieftin :))

    Apreciază

  25. dudan carcostea said, on ianuarie 9, 2015 at 4:09 pm

    Germania se gaseste pe calea celui de al 4-lea Reich. va trebui sa ne aparam cu totii impotriva acestui nou monstru ce apare iarasi, de data aceasta cu binecuvantarea celor pe care cu un episod in urma ii fugarea.

    Apreciază

  26. liber macar in exprimare said, on ianuarie 10, 2015 at 7:14 am

    Totul a fost pregatit de ani buni in legatura cu asta, deja se intampla in SUA doar ca nu este inca pe fata (cauta lista persoanelor ce au lucrat in Monsanto si acum au pozitii cheie in FDA, judecatorii, guvern).
    Tratatul ce se vrea a fii impus se cheama TTIP si deja intampina rezistenta masiva in lume.
    Dar sigur au cativa asi in maneca – conflictul cu rusia, ce este doar la nivel economic momentan, dar chiar si asa se va rasfrange curand si in europa sau un atac ‘terorist’ sigur vor fi de ajuns pentru a dirija in colaps financiar statele dorite de a fi preluate de mUE impreuna cu SUA

    Apreciază

  27. Ioan Ionut said, on ianuarie 11, 2015 at 7:28 pm

    Excesele bugetare ale Greciei au intrat in investitiile firmelor privata germane, in special din zona tursmului, fara ca Grecia sa aiba un beneficiu din asta. Mai mult, an de an aceste si-au ocolit obligatiile fiscale totalizand anual peste 70 mld. euro. Merkel stie asta…

    Apreciază

  28. Mos Craciun said, on ianuarie 11, 2015 at 9:53 pm

    Asta-i fiica lui Hitler

    Apreciază

  29. cristina said, on ianuarie 12, 2015 at 1:37 am

    Naista de Merkel ,despre care se spune ca este fiica lui Hitler,vrea sa puna laba pe Romania si sa o transforme inyt-o RAIA,dar nu turceasca ci europeana,unde masonii sa devina stapanii acestei tari si poporul roman pe post de sclav indatorat pe viata la FMI.si sa munceasca sa plateasca datoriile externe .Pai din aceste datorii nu vom scapa niciodata ,pt ca UE ,ne-a asasinat economic si nu mai producem nimic,doar consumam.Cum am putut noi sa credem ca in 1989 ,la asa zisa Revolutie,ne vom autocondamna la distrugere ? Ne-au furat tot si acum vor sa ne fure si tara si stau ca hienele insetate de sange ,la granitele Romaniei si asteapta sa prinda momentul potrivit pt a ne ataca.

    Apreciază

  30. Thraxus Ares said, on februarie 9, 2015 at 2:13 pm

    Reblogged this on Vatra Stră-Română.

    Apreciază

  31. octavpelin said, on iunie 30, 2016 at 10:54 am

    Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

    Apreciază

  32. Nica Toni said, on august 21, 2019 at 10:16 pm

    Huo!!! Nebun-o, am scapat de hitleru’ tau si acum vii tu? Mai bine vezi de germania ta, ca o sa ajunga precum Cape Town, azi maine. Adica ce insinuezi? Te intereseaza Romanica? Gandire nazista!

    Apreciază

  33. Stan said, on august 22, 2019 at 2:03 pm

    Cum pui ,, mana ,, pe o țară sa ii dictezi bogățiile in favoarea ta. Nu au reușit nemții sa cucerească Europa , acum caută alta forma.

    Apreciază

  34. medusa said, on august 22, 2019 at 10:25 pm

    Germania are cea mai mare datorie nationala si cel mai mare procent de indatorare. Urmeaza Franta. Amândouă sunt deja conduse din umbră de Vatican si SUA

    Apreciază

  35. Razvan said, on august 23, 2019 at 9:05 am

    Le e frica ca mai au puțin nemernicii de aceea fac tot ce pot sa înrobeasca oamenii și sa aducă satanismul mondial.vizitati canalul meu dp YT SPOOKY RAZVAN am vorbit o grămada de chestii!
    Poate ma ajuți sa fac umpic de reclama apoi dacă găsești ceva interesant .
    Acest video l-am filmat și postat ieri:

    Apreciază

  36. mentore said, on august 23, 2019 at 9:11 am

    noi avem deja conducere din afara, asa ca nu ne temem…

    Apreciază

  37. Constantin. TUDOR said, on august 24, 2019 at 3:09 am

    ,ANGELA, AI CURVARASIT DESTUL AN ROMANIA ,CAND ERAI STUDENTA,.
    UMBLAI AN CURUL GOL LA COSTINESTI..
    CE AI CU ROMANIA?….

    Apreciază

  38. MIHAIL said, on august 24, 2019 at 11:31 am

    CANCELARUL GERMAN A UITAT CA GERMANIA NE DATOREZA 60MLD DOLARI DIN AL DOILEA RAZBOI MONDIAL PENTRU PETROL SI ALIMENTE..AM AVUT CONDUCATORI PROSTI CARE NU AU APARAT PUNCTUL DE VEDERE ROMANESC.DIN DATORIA EXTERNA A ROMANIEI 60 MLD REPREZINTA JUMATATE.SA NE PLATEASCA DATORIILE TOATE TARILE CARE NE SINT DATOARE SI PE URMA DISCUTAM PROPUNEREA DOAMNEI MERKEL!

    Apreciază

  39. MARIUS ILIE TANASOAIE said, on august 25, 2019 at 2:41 pm

    Delirati total, zona euro spune clar! Dincolo de faptul ca Romania nu e nici macar in Schengen si nu va fi prea curand nu cred ca exista nici un risc sa vrea cineva Romania in zona euro. La ce cacaturi se intampla sa ziceti merci ca ne accepta astia in UE pentru ca nimic din ce trebuia facut nu s-a facut. Sistematic, toate punctele tratatului de aderare au fost incalcate unul cate unul. Ca tara nu am facut nimic din ce ne-am angajat sa facem. Am vrut UE, drept de munca peste hotare, bani europeni, respect ca si cetateni europeni dar cand a venit vorba de a aplica un set de valori europene unde suntem? Din pacate coruptia e la un nivel alarmant, democratia e un fel de legenda, tara e condusa de mafie in cardasie cu Biserica si toti isi subordoneaza toate institutiile statului.
    Sa mai vorbim de drepturile omului? Sa vorbim de discriminare? De integrare a minoritatilor? Daca mai zic si de politicile ultranationaliste, de partidele si organizatiile extremiste ortodoxe, de homofobie, de xenofobie?

    Apreciază

  40. Chemal Constanta said, on august 26, 2019 at 1:49 pm

    Și uite așa ceea ce au visat :Napoleonu în sec.19și Hitler în sec.20 și a împlinit. Dacă planul politic susținut de Angela Merkel va fi pus în
    practica visul celor doi va devenii realitate.

    Apreciază

  41. ghi said, on mai 21, 2020 at 9:42 pm

    pana acum decideau popoarele?

    Apreciază

  42. Constantin Kopandi said, on mai 22, 2020 at 10:46 am

    Trebuie să ne răspundem dacă vrem sau nu crearea unui stat european unic. Sau „Statele Unite ale Europei”(SUE), pe model SUA. Personal as susține SUE.
    Sub bagheta cui? Păi sub bagheta cuiva capabil s-o țină!
    Germania a dovedit că știe. Când? Cu prilejul reunificării sale la 3.10.1990. Ce s-a întâmplat cu fosta RDG? A fost practic ocupată economic. Majoritatea întreprinderilor de stat au dispărut, prin grija unui organism independent, Treuhand, creeat special în acest scop.
    Capabile de integrare s-au dovedit și SUA.
    Noi, europenii, ar trebui să ne hotărâm, eventual printr-un referendum continental:
    1. ce model alegem și
    2. cui încredințăm bagheta între Germania, SUA sau, tineti-vă bine, Marea Britanie! Asta după ce vom pătrunde, în sfârșit, motivul real al Brexitului promovat consecvent și cu succes de către establishment-ul britanic!

    Apreciază

  43. Stancu Ileana said, on mai 22, 2020 at 11:53 am

    Germania nu este „davai ceas ,davai palton” ,dar eu nu cred ca „,ne vrea”fiindca „am intors armele”….,adica „am tras cu patul pustii” cum am reactionat eu eleva si m-a spus don’profesor unchiului meu fiind colegi ca profesori de istorie.-Doamna MERKEL, intoarceti-va ca in tinerete pe litoral la noi ! ileana lelia stancu.

    Apreciază

  44. Pricop. MIHAI said, on mai 22, 2020 at 11:58 am

    Acum cred că ne dăm seama de ce Johannes își bate joc de țară, de oamenii din România, el are ordinul să scoată România o țară insolvabila si să o ia Germania în administrație. Ăsta este scopul ticălos al acestui mizerabil de președinte al româniei.

    Apreciază

  45. Gabriela said, on mai 22, 2020 at 1:40 pm

    Comentariul face referire la tarile „din zona EURO”

    Apreciază

  46. BERCi said, on mai 22, 2020 at 1:52 pm

    Romania poate s-a isi revina la normal,asa cum a fost.
    Adica o :Tara fara datori si cu oameni inteligenti si Patrioti.
    Romania trebuie s-a fie vazuta bine , printre ;Tarile din .U.E.si de toate Tarile din lume .
    Romania .
    ROMANIA, are terenuri agricole , carbune ,titei ,ocne de sare , turizm.
    Traiasca ROMANIA.

    Apreciază

  47. Baniai Alexandru-Daniel said, on mai 23, 2020 at 12:33 am

    Dacă s-ar întâmpla treaba asta și Doamne dă să se întâmple, atunci ar fi o bilă neagră pentru partidul sau partidele de la guvernare și credeți-mă că nu o să se întâmple, că altfel își pierd electoratul. Acuma e un fel de anarhie și când vine baiul așteptăm ca Uniunea să ne scoată din rahat (cazul Greciei). În felul ăsta am pune punct hoției și pomenilor electorale.

    Apreciază

  48. Ray said, on mai 23, 2020 at 11:54 am

    Noua Ordine Mondiala a fost stabilită în 1936 după criza de atunci și ea artificiala, ca și acum. Cel care a început să pună în aplicare planul a fost Hitler.
    Cei de acum, care,s putini la număr 1 la sută, dețin puterea banului și puterea politică prin care strangulează orișice opoziție, uitând de puterea mulțimii. Câteva state se opun acestui plan diabolic printre care Rusia, Iranul, Corea de Nord și mai multe din America Latină.
    Acum vorbim împotriva lui Hitler, pentru că a pierdut războiul, dacă nu,l pierdea, cine mai vorbea împotriva lui ? Dar cei de azi urmează de fapt planul lui. Istoria se repetă dacă nu suntem atenți și vigilenți !!! Și cine suferă ? Cei 99 la sută, plebea.

    Apreciază

  49. […] STATELE INSOLVENTE ISI VOR PIERDE SUVERANITATEA, fiind fortate sa accepte o guvernare externa care l… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.