SACCSIV – blog ortodox

Cetateanul trebuie sa se obisnuiasca cu uniformele pe strazi: In numele razboiului impotriva drogurilor, GARDA NATIONALA se implica din ce in ce mai mult in ARESTARI … in timp ce armata SUA protejeaza campurile de mac din Afganistan

Posted in GARDA NATIONALA by saccsiv on iulie 13, 2010

   Citez din articolul NY National Guard Involved In Mass Arrests Of U.S. Citizens:

   Trupele au asistat anul trecut la peste 2.000 de arestări pe măsură ce America se cufundă într-o lege marţială totală.

NY National Guard Involved In Mass Arrests Of U.S. Citizens 080710top2

Paul Joseph Watson
Prison Planet.com
Joi, 8 iulie 2010

   S-a aflat faptul că Garda Naţională a New York asistă la arestări a sute de cetăţeni americani, ca parte a unui “război cu drogurile”, în timp ce în acelaşi timp guvernul SUA însuşi ordonă trupelor din Afganistan să păzească câmpurile cu mac de vreme ce heroina inundă străzile americane, încă un alt exemplu strălucit cu privire la felul în care SUA este în stare de fapt sub legea marţială. 

   Ieri am relatat despre felul în care Garda Naţională a New York lucrează cu forţele de ordine locale pentru a realiza percheziţii sofisticate asupra vehiculelor care intră în zona New York, pentru a căuta arme şi droguri, un program celebrat de către noul canal local Fox 23, care astăzi a difuzat partea a doua a activităţilor din regiune ale Garzii.

   Clipurile de promovare a ştirilor laudă faptul că Garda Naţională realizează zboruri de supraveghere pentru a “căuta marijuana”, prin folosirea camerelor cu infraroşu.

   “Garda Naţională a New York a asistat la peste 2000 de arestări anul trecut şi a confiscat aproape 150 de milioane de dolari constând în droguri, proprietăţi şi arme”, după cum se raportează.

   Întreaga justificare din spatele folosirii unităţile Gărzii Naţionale în percheziţionarea vehiculelor, săvârşirea arestărilor şi în a merge în şcoli pentru a-i spăla pe creier pe copii şi pentru a-i face să creadă că este normal să existe bărbaţi militari înarmaţi care se plimbă pe străzile americane pentru a asigura „siguranţa”, iar aceştia ţin drogurile departe.

   Dar, în timp ce activele militare sunt folosite pentru a urmări adolescenţii fumători de marijuana din New York, însuşi guvernul SUA le ordonă trupelor să păzească câmpurile de maci, permiţând pătrunderea a tone de heroină pe străzile americane. Producţia de opiu a explodat de când a început invazia Afganistanului, pe măsură ce CIA recapătă controlul unei preţuite surse pentru operaţiuni de trafic cu narcotice.

   Alianţa Întunecată a lui Gary Webb şi alte revelaţii de la Contra Informaţiile Iraniene, Vietnam-Laos-Cambodia şi dincolo de orice punct la faptul trist că aceia care deţin puterea în SUA, inclusiv CIA, au condus comerţul de droguri, nu l-au încetinit sau oprit. 

   Într-adevăr, în septembrie 2008 a reieşit faptul că un avion privat de tip Gulfstream II care s-a prăbuşit în estul Mexicului, transportând 3,3 tone de cocaină, a fost anterior folosit pentru zboruri de “recunoaştere” CIA.

   Folosirea unităţilor Gărzilor Naţionale în arestarea cetăţenilor americani şi pentru patrularea străzilor este o parte din procesul de “aclimatizare” pentru a-i face pe americani să accepte priveliştea activelor militare implicându-se în acţiunile forţelor de ordine locale ca fiind o privelişte rutinieră. În desfăşurarea acestui program sub pretextul războiului împotriva drogurilor, autorităţile încearcă să realizeze un final dibaci în ce priveşte Posse Comitatus, care în cele din urmă face ilegală intervenţia militarilor în asemenea operaţiuni.

   În trecut, scene ale unor trupe care ordonă cetăţenilor erau larg denunţate ca fiind o caracteristică a unei ţări autoritare, înapoiate, dictatoriale, sub o stare de lege marţială. America a fost văzută ca lumina călăuzitoare a lumii pentru că poporul ei era liber în faţa acestei tiranii. Acum că America este o lege marţială statală de facto, astfel de scene devin normale.

   Faptul că multe dintre aceste trupe ale Gărzii se întorc din Afganistan şi Irak, unde sunt parte din forţa de ocupaţie instruită să adune şi să reţină populaţia gazdă în lagăre de încarcerare pentru cele mai mici infracţiuni este de asemenea o parte şocantă a acestei poveşti.

   După cum subliniam ieri, unităţile Gărzii Naţionale sunt acum disclocate pentru lucruri precum controlul traficului în locuri precum Kingman Arizona şi asigurarea securităţii la evenimente sportive precum Campionatul Kentucky.

   Precum am raportat în 2008, trupele care se întorc din Irak ocupă acum America, controlând puncte de trecere şi antrenându-se pentru a se confrunta cu “revolte civile şi controlul mulţimilor” sub auspiciile unui program Northcom care până în 2011 vor avea nu mai puţin de 20.000 de trupe active la datorie dislocate în interiorul Americii pentru “a ajuta” statul şi oficialii locali în timpul unor situaţii de urgenţă.

   Am trecut în revistă numeroase instanţe de trupe şi personal al Gărzii Naţionale, folosite în activităţi menite pentru forţele de ordine care sunt în mod transparent în afara competenţelor presupusului rol al Gărzii de a răspunde la urgenţele naţionale şi, prin urmare, care sunt complet ilegale.

   În ianuarie 2009, soldaţi din Batalionul Întâi cu bazele în Lynchburg, brigada 116 a Echipei de Combat, au fost folosite pentru a iniţia percheziţii personale la punctele de trecere din timpul numirii în funcţie a lui Barack Obama din Washington DC.

   În luna martie a aceluiaşi an, am raportat că trupele militare americane însărcinate cu patrularea străzilor din Samson, Alabama, după o serie de omucideri.

   Pe 6 aprilie, am relatat despre un punct de control DHS, federal, statal, al forţelor aeriene şi forţelor de ordine locale din Tennesse. Pe 3 aprilie, Infowars a jucat un rol crucial în anularea unui punct de control pentru purtarea de centuri de siguranţă condus în colaborare de către Departamentul Securitate Naţională şi Poliţia Militară din Bolivar, Tennesse.

   În decembrie 2008, am relatat despre Forţele Aeriene de Marină şi Centrul Terestru de Combat care au furnizat trupe pentru a colabora cu poliţia la punctele de control din Ţinutul San Bernardino, California.

   Pe 22 aprilie 2009, am adus la cunoştinţă desfăşurarea unui număr de 400 de trupe ale Batalionului de Suport al  Gărzii Naţionale pentru “a menţine ordinea publică” la Maratonul din Boston.

   În iunie 2008, Infowars a publicat un articol al lui D. H. Williams de la cotidianul Daily Newscaster care relata desfăşurarea unui contingent de 2.300 de puşcaşi marini în oraşul Indianapolis sub direcţia FBI şi a Departamentului de Securitate Naţională.

   Am mai relatat şi despre o poveste din 22 aprilie 2009 care acoperea ştirea despre un atac asupra unei echipe de televiziune locală de către un ofiţer de poliţie furios din El Paso, Texas. Un clip video înregistrat de către un cameraman arată soldaţi în uniforme care lucrau cu ofiţerii de poliţie la locul producerii unui accident rutier.

   Dacă acceptăm integrarea fără cusur a trupelor în cadrul forţelor de ordine, atunci America, cunoscută ca “tărâmul celor liberi”, va înceta să mai existe pentru totdeauna, pentru a fi înlocuită de un stat poliţienesc opresiv şi sovietizat cu un strat în plus de tehnologie de secol 21, proiectat pentru a monitoriza şi controla fiecare mişcare a noastră. Aceasta este o situaţie şi mai alarmantă din cauza faptului că Garda Naţională se antrenează acum cu trupe străine pentru a le veni de hac “teroriştilor” americani, ca parte a procesului de integrare.

   Comentariu saccsiv:

   Dupa cum aratam in articolul FITI FOARTE ATENTI DE UNDE VA INFORMATI! Alex Jones va invita sa faceti parte din RENASTEREA SPIRITUALA A SECOLULUI 21 …, multe informatii de pe site-urile lui Alex Jones sunt utile, insa trebuie evitate solutiile pe care el si colaboratorii sai le promoveaza.

12 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on iulie 13, 2010 at 3:49 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. G-man said, on iulie 13, 2010 at 7:40 am

    dupa cum observati la Manole, sistemul nu o sa duca lipsa de noile trupe nkvd … vad ca il si ameninti pe saccsiv . domnule reptilian sau ce te consideri mataluta nu esti nici primul nici ultimul din inchizitia satanei .. daca crezi ca un crestin se teme de voi care pregatiti calea satanei te inseli .. cine nu crede in Dumnezeul VT nu crede nici in Dumnezeul NT.

    Apreciază

  3. G-man said, on iulie 13, 2010 at 7:46 am

    si o sa redau pasajul din omlii la matei care i lam scris si lui malakai .. un nkvdist de al tau manole….

    Ati auzit ca s-a zis ochi pentru ochi si dinte pentru dinte: iar Eu va zic voua: Nu va impotriviti celui rau ! Ci celui ce te va lovi pe obrazul drept , intoarce-i lui si pe celalalt . Si celui ce vrea sa se judece cu tine si sa-ti ia haina , lasa-i lui si camasa!”

    “Daca cineva ar invinui legea veche ca da o astfel de porunca, pentru ati face dreptate, ii voi raspunde asa dupa parerea mea un om care aduce o astfel de invinuire legii vechi nu cunoaste intelepciunea ce se cuvenea sa o aiba un legiuitor, nu cunoaste ce putere au imprejurarile de timp in darea unei legi si nici castigul de a da legi pe masura priceperii acelora carora le sunt date legile. Daca acest om s-ar fi gandit cine erau cei ce aveau sa primeasca aceasta lege, daca s-ar fi gandit la puterea lor de judecata si la timpul cand au primit aceasta legiuire ,atunci ar fi laudat nespus de mult intelepciunea Legiuitorului : ar fi vazut ca unul si acelasi este si Legiuitorul Legii Vechi si Legiuitorul Legii Noi si si-ar fi dat seama ca amandoua legiuirile sunt foarte folositoare si au fost date la timpul potrivit.”

    Sfantul Ioan Gura de Aur din cartea Omilii la Matei .. Omilia XVIII

    Apreciază

  4. G-man said, on iulie 13, 2010 at 8:07 am

    tin sa remarc si sa va anunt fratilor ca dupa cum decurg lucrurile blogul lui saccsiv nu mai are multe zile . decat daca o suceste cumva cu sistemu.
    si mai remarc ceva acei falsi atleti ai lui Hristos de la alte articole de morala si dogma crestina care sustin parerea lor pana in panzele albe si isi justifica pacatele cu citate ortodoxe impotriva sfaturilor parintilor nostrii …acestia lipsesc cu desavarsire sin articolele in care se face Hula impotriva Domnului IISUS HRISTOS.
    oare de ce tac ? poate si pentru asta au tot niste citate ortodoxe de dat … deci vedem inca odata ca incep vremuri de restriste pentru crestini… acum pe net ,, maine pe strada .. apoi in casele noastre..
    traiasca Parintele Iustin PArvu!

    Apreciază

  5. G-man said, on iulie 13, 2010 at 8:38 am

    i-a scos saccsiv postarea ..era de vreo pagina si ne relata ca VT trebuie scos din Biblie.
    e bine ca l-a scos dar era bine si daca il lasa ca sa se vada clar acei aparatori ai ortodoxiei ..din cei ce scriu destul de des aici ..ma refer.

    Apreciază

  6. G-man said, on iulie 13, 2010 at 10:21 am

    pentru grigore / manole sau cum teo chema .. daca vrei sa aflii adevarul ..Adevarul este Dumnezeu ..Dumnezeu este Hristos ..

    Apreciază

  7. Vasile C said, on iulie 13, 2010 at 10:35 am

    ce titlu potrivit, „Garda Nationala”, adica protejeaza apara Statul de cetateanul care indrazneste sa gandeasca, sa aiba idei, opinii.. nu e prea departe de „Politia gandirii”, a lui Orwell

    Apreciază

  8. nea Anderthal said, on iulie 13, 2010 at 12:21 pm

    salut,
    Va spun dintr-o sursa sigura ca armata la „astia” se pregateste ptr. „gherila urbana” ,adica au orase miniatura cu civili (figuranti) pe care ii ridica de la casele lor si-i baga’n tzarcuri.Asta li s-a parut ciudat la noii recruti(uniii dintre ei) care au fost ptr. prima data la antrenamente si se asteptau la altceva si NICI NU LI S-A SPUS CIND AU INTRAT IN ARMATA ….

    Apreciază

  9. Razboinicul Luminii said, on iulie 13, 2010 at 3:31 pm

    „Armata SUA protejeaza campurile cultivate cu mac din Afganistan?”

    Da…de ce?

    Macul a fost cultivat din timpuri antice pentru semintele sale bogate in ulei si opiumul ce rezulta din latexul obtinut prin incizia capsulelor inca verzi.

    Din mac se extrage OPIUM-ul. Nu stiati?

    Apreciază

  10. Botoş Remus-Emilian said, on iunie 4, 2011 at 8:22 am

    Frate „saccsiv”, te iubesc in Hristos Iisus. Ţine-o tot aşa, aceasta e lupta ta şi cu mila Domnului, lupţi bine. Cum ne zice Domnul şi la Efeseni 6, 12 de lupta împotriva duhurilor şi stăpâniilor întunericului şi nu a trupului şi sângelui, şi să ne ajute Domnul să fim şi noi asemenea acelor sfinţi reprezentaţi în sfintele icoane cu suliţe, simbolizând lupta cea duhovnicească. Iartă-mă, iubite frate. Hristos S-a înălţat.

    Apreciază

  11. […] Cetateanul trebuie sa se obisnuiasca cu uniformele pe strazi: In numele razboiului impotriva droguri… […]

    Apreciază

  12. […] In secundar, a explodat si productia de mac in Afganistan. […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.