SACCSIV – blog ortodox

VIDEO (si transcriptul): Rabinul Yitzhak Kaduri scria in 2005 ca numele lui Mesia este Iisus (Yehoshua sau Yeshua) si ca va veni dupa moartea lui Aaron Sharon …

Posted in Rabinul Yitzhak Kaduri by saccsiv on iulie 7, 2010

   Iata si transcriptul:
   In aprilie 2007, 3 ani in urma, ziarul Israel Today  scrie acest titlu nemaipomenit: “Rabin descopera numele lui Mesia” Rabinul Yitzhak Kaduri a fost foarte cunoscut pentru memoria fotografica si memorizarea Bibliei, Talmudului, Rashi si a altor scrieri iudaice. A fost un profesor si un maestru cunoscut al seminarului  Nahalat Yitzhak Yeshiva.  A cunoscut inţelepţii evrei şi celebritaţi ale secolului trecut şi rabinii care au trait in Ţara Sfânta şi a pastrat credinţa in viaţa inainte ca statul Israel sa se fi nascut.
Kaduri a fost nu numai foarte stimat din cauza vârstei sale de 108. El a fost carismatic şi inţelept, şi rabinii şefi se uitau la el ca la un Tsadik, un om neprihanit sau sfânt. El dadea sfaturi şi binecuvântari tuturor celor care ii cereau. Mii de oameni l-au vizitat pentru a cere sfatul sau vindecarea. Adepţii sai vorbesc de multe miracole şi elevii sai spun ca el a prezis multe dezastre.
   Cu cateva luni inainte ca el sa moara la varsta de 108 ani si-a surprins adeptii spunandu-le ca L-a intalnit personal pe Mesia. El a scris numele lui Mesia intr-o nota, a declarat el.  Website-ul lui oficial mentioneaza notita cu Mesia. David Kaduri, fiul lui de 80 ani a confirmat ca tatal lui in ultimii ani a vorbit si a visat in  exclusivitate despre Mesia si venirea Lui: “L-a intalnit pe Mesia intr-o viziune” a spus el. “ne-a spus ca va veni foarte curand”

   Kaduri a dat un mesaj in sinagoga sa la sarbatoarea Yom Kippur, Ziua Ispaşirii, de predare cum sa recunoasca Mesia. El a menţionat, de asemenea, ca Mesia va aparea in Israel dupa moartea lui Ariel Sharon.

   Cand a murit, mai mult de 200 000 de oameni s-au alaturat procesiunii funerare pe strazile din Ierusalim pentru a-si exprima omagiile lor cand acesta era dus la locul sau de odihna.

   Inainte sa moara acest invatator al Israelului a scris numele lui Mesia intr-o scurta notita pe care a cerut-o sa nu fie deschisa un an de zile. Un an mai tarziu notita a fost deschisa in 2007. Cand a fost deschisa s-au putut citi urmatoarele:”Cu privire la abrevierea numelui mesianic, El va ridica oamenii si va dovedi ca legea si cuvantul sau sunt valide”.

   Propozitia in ebraica cu numele ascuns al lui Mesia este aceasta: “Yarim Ha’am Veyokhiakh Shedvaro Vetorato Omdim”. Acronimul acelei propozitii este abrevierea despre care Kaduri vorbea sau prima litera a fiecarui cuvant formand numele Iisus sau Yehoshua sau Yeshua. Cuvantul in ebraica pentru salvare.

   Cand numele Yehoshua a aparut in mesajul lui Kaduri, evreii ultra-ortodocsi ai seminarului Yitzak Yeshiva din Ierusalim au sustinut ca stapanul lor nu a lasat solutia exacta pentru decodarea numelui lui Mesia.

   Revelaţia a primit puţina acoperire in mass-media israeliana. Numai site-urile News First Class (NFC) şi Kaduri.net menţioneaza nota despre Mesia, insistând ca a  fost autentica.

   Israel Today a vorbit cu doi dintre adepţii lui Kaduri, in Ierusalim, care au recunoscut ca nota a fost autentica, dar foarte derutanta pentru adepţii lui, de asemenea. „Nu avem nici o idee cum rabinul a ajuns la acest nume al lui Mesia,”  a spus unul dintre ei.

   Eu stiu asta: Raspunsul pentru identitatea lui Mesia ca fiind Iisus presupus a fi dat lui Kaduri este absolut adevarat. Deci aceasta a fost revelat lui Kaduri de catre Iisus Insusi care i-a aparut lui Kaduri tot asa cum Iisus i-a aparut evreului Saul in drumul sau spre Damasc cu 2000 de ani in urma.

   Este cutremurator cum liderul invatator al Israelului pina in 2006 ar putea proclama pe patul sau de moarte mesajul ca Iisus Hristos este Mesia si ca se va intoarce in curand. Este din cale afara si aproape de neconceput. Este deasemenea uluitor ca i s-a spus ca Iisus se va intoarce dupa moartea lui Aaron Sharon. La data acestui film Aaron Sharon este inca in viata, in coma. Poate fi ca acest apostol modern precum Paul, sa fi primit de la Domnul Iisus ca intoarcerea Lui va avea loc foarte foarte curand?

   Comentariu saccsiv:

   In cursul zilei de maine voi posta si traducerea articolului

http://www.israeltoday.co.il/default….
  
Nu stiu daca i s-a descoperit ca va veni Domnul nostru Iisus Hristos sau doar l-a promovat pe cel ce se va vrea inlocuitorul lui Hristos, adica pe antihrist …

   Cititi va rog si:

VIDEO (si trascriptul): RABINI despre SFARSITUL VREMURILOR si … MESIA

 

44 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on iulie 7, 2010 at 8:03 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. […] Miercuri, 7 iulie 2010, ora 11:08 Posted on 7 iulie 2010 by Ghita Rabinul Yitzhak Kaduri spunea in 2007 ca numele lui Mesia este Iisus (Yehoshua sau Yeshua) si ca va veni dupa moartea lui Ariel Sharon; acest rabin a fost o figura foarte respectata in Israel insa media nu a dat prea multa atentie acestui mesaj; mai trebuie mentionat ca Ariel Sharonnu nu a murit, este inca in coma… (vezi) […]

    Apreciază

  3. kery said, on iulie 7, 2010 at 8:47 am

    …..trebuie sa sci si despre asta ! Nu stiu cum dar lumea trebuie sa stie…..

    Apreciază

    • nea Anderthal said, on iulie 8, 2010 at 4:35 am

      ..tu esti Pavel Corut sau Oreste?
      ps:abureala si speculatii !Oasele uriasilor sunt ale celor care au trait inainte de potop.Gasiti acolo in cartea Facerii si in alte carti bisericesti…

      Apreciază

      • kery said, on iulie 8, 2010 at 7:23 am

        Sunt sceptic ! In cartile lui Radu Cinamar se poate afla mai multe chestii !

        Daca intradevar exista ceva in Bucegi care ar contrazice toate religiile si ar incepe un razboi ?!

        Apreciază

      • Ruben said, on septembrie 6, 2010 at 12:54 pm

        Facerea (Geneza)

        1. Iar după ce au început a se înmulţi oamenii pe pământ şi li s-au născut fiice,

        2. Fiii lui Dumnezeu, văzând că fiicele oamenilor sunt frumoase, şi-au ales dintre ele soţii, care pe cine a voit.

        4. În vremea aceea s-au ivit pe pământ uriaşi, mai cu seamă de când fiii lui Dumnezeu începuseră a intra la fiicele oamenilor şi acestea începuseră a le naşte fii: aceştia sunt vestiţii viteji din vechime.

        Apreciază

      • cyp said, on martie 2, 2011 at 12:19 pm

        Exact, uriasii au aparut inainte de potop ca urmare a unei combinatii a doua subrase de oamenii: fii lui Set si fiicele lui Cain. De asemenea este mentionat ca acesti uriasi erau foarte rai, majoritatea foloseau practici magice, si aveau un apetit enorm, ajungand unele cazuri chiar la canibalism.

        Apreciază

  4. razbointrucuvant said, on iulie 7, 2010 at 10:22 am

    Exista deja traducerea pe un site, dar nu mai gasesc acum linkul. Cand il aflu, ti-l dau, ca sa nu mai fie nevoie de o dublare a ostenelii.

    Apreciază

  5. altcineva said, on iulie 7, 2010 at 11:20 am

    Daca evreii au ignorat toate DOVEZILE:
    http://www3.telus.net/public/kstam/en/temple/details/evidence.htm
    cum va puteti imagina ca vor accepta NOTITELE acestui invatator?

    Apreciază

  6. Hagen said, on iulie 7, 2010 at 12:26 pm

    uite, o interpretare a acestei „revelatii”.
    http://www.doxologia.ro/articol/20100705/un-prooroc-al-antihristului

    Sa fim cu luare aminte> daca acest „mesia” care i-a aparut rabinului in vis ar fi fost Hristos, oare l-ar fi lasat sa ramana in intunericul si blasfemia iudaismului?
    daca antihristul se va face cunoscut dupa moartea lui Sharon, iudeii vor zice> vezi, e asa cum a proorocit marele rabin Kadouri!

    Apreciază

  7. Razboinicul Luminii said, on iulie 7, 2010 at 12:48 pm

    În 2005, Ariel Sharon ordona retragerea tuturor coloniştilor şi soldaţilor israelieni din Fâşia Gaza, punând astfel capăt unei dominaţii militare de 38 de ani asupra teritoriului.
    (Pare ca a luat – atunci – o decizie salutara….)

    La mai putin de 1 an face comotie cerebrala si, de atunci este in coma…
    Sunt cazuri de oameni care au stat in coma ani – insa, am scepticismul meu cand este vorba de evrei. (Inclusiv de acest rabin…).

    Doamne miluieste!

    Apreciază

    • Ruben said, on septembrie 6, 2010 at 1:41 pm

      S-ar putea ca situatia sa stea dos , Ariel Sharon sa fie factorul pozitiv si Rabinul sa fie factorul negativ . Ce il opreste pe noul ” mantuitor ” sa vina ? Ariel Sharon ? in ce stare este acuma putin probabil . Si chiar daca isi va reveni nu cred ca mai are mare influenta politica si oricum nu ar mai putea face nimic impotriva curentului evreiesc . S-ar mai putea el impotrivi maselor evreiesti care l-ar accepta pe noul ” mantuitor ” ? .

      Apreciază

  8. Razboinicul Luminii said, on iulie 7, 2010 at 12:51 pm

    Hagen are dreptate!

    Sa fim cu luare aminte!

    Apreciază

  9. Razboinicul Luminii said, on iulie 7, 2010 at 12:53 pm

    Ar fi ridicat ei T de mult insa conditiile nu le-au fost prielnice….
    Omar „tine”la Moscheea sa. Encore

    Apreciază

  10. Dromichaites said, on iulie 7, 2010 at 1:39 pm

    Evident, nu despre Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, este vorba, asa cum inteleg bietii protestanti. Daca este adevarat ce spune rabinul asta, antihristul pana si numele lui Iisus il poarta… Indrazneala demonica… Vai si amar de cei care se vor lasa amagiti!
    Dumnezeu sa ne ajute!

    Apreciază

    • Ruben said, on septembrie 6, 2010 at 12:51 pm

      Si eu m-am gandit ca ar fi posibil ca Anticristul sa vina in lume si sa poarte numele mantuitorului . Pentru ca daca ar veni cu alt nume ar fi usor de recunoscut , dar daca ar purta acelas nume cu mantuitorul nostru atunci multi for fi inselati foarte usor . Intradevar protestanti spun ca Anticristul este Papa de la Roma si ca mantuitorl vine in curand ca sa-l judece si ei ca niste veritabili crestini vor fi impreuna cu ” mantuitorul ” ( Anticristul ) la judecata lumi . In final si eu cred ca Rabinul Yitzhak Kaduri a fost pacalit in vedenie sau visele pe care le-a avut de fortele intunericului , deoarece nu sa botezat si nu a recunoscut pe fata Crestinismul ( oare sa temut sa recunoasca ? ) si doar a lasat o scrisoare care sa fie deschisa dupa un an . De ce dupa un an ? , atunci oare cand faima lui este destul de mare si nu mai poate fi contestat ? .

      Apreciază

  11. codin said, on iulie 7, 2010 at 2:22 pm

    exista o persoana de contact pt acest blog? as dori sa am o discutie scurta pe o adresa de mail sau mess, sau skype mai bine

    Apreciază

  12. DeSeKapa said, on iulie 7, 2010 at 3:16 pm

    Vorbeste de Antihrist… Nu apare nimeni in vis si ii spune ca dupa moartea nustiu cui Mesia o sa apara.
    Subliniez: Conform Sf. Scripturi… nimeni nu stie cand vine Fiul Omului…
    Drept urmare aceasta declaratie se incadreaza perfect printre cele ale lui Benjemin si Asociatii.

    Apreciază

  13. acadennis said, on iulie 7, 2010 at 5:20 pm

    S-ar cam putea ca sistemul sa puna in aplicare alta parte a proiectului Blue Beam.
    Sa fim cu luare aminte.

    Apreciază

  14. altcineva said, on iulie 7, 2010 at 6:10 pm

    Rabinul a recunoscut intr-un final ceea ce multi dintre evrei recunosc inaintea mortii, in taina, la urechea rabinului:Mesia a venit, Iisus Hristos este Mesia!

    Apreciază

    • Clifford said, on iulie 7, 2010 at 7:31 pm

      Rabinului i s-a aratat asa-zisul mesia de mai multe ori in ultimele saptamani de viata. Daca ar fi fost vb de Hristos ar fi avut timp m m decat suficient sa primeasca Botezul, nu crezi? Aici nu a fost vb de revelatie divina ci de o proorocie mincinoasa menita a legitima (si ea alaturi de alte semne mincinoase) aparitia mesiei-antihrist a iudeilor. Vezi linkul postat mai sus de @Hagen si explicatia autorului acelui articol

      Apreciază

  15. kosk said, on iulie 7, 2010 at 9:37 pm

    ce departe e acest rabin de coreligionarul sau trecut la Ortodoxie. Par Nicolae Steinhardt monahul de la Rohia
    http://www.nicolaesteinhardt.wordpress.com/

    Apreciază

  16. Silviu C said, on iulie 8, 2010 at 12:36 am

    Pe site ul http://www.kaduri.net/ sunt date mai multe detalii despre acest Rabbi Kaduri, site ul este in ebraica cautati cu google si apoi folositi traducerea automata..pe langa asta site ul e plin de kabbala, magie neagra, talismane si alte prostii !

    Apreciază

  17. Rusu said, on iulie 8, 2010 at 3:23 am

    @Dromichaites
    Ai dreptate la faza cu protestantii.Prin 96 mi amintesc ca mi a cazut in mana o brosura de la martorii lui Jehova si scria acolo ca in curand,Dumnezeu va institui pe pamant un Guvern Mondial si ca va fi o fericire generala fara lacrimi si fara suferinta.De asemenea am intalnit multi baptisti,penticosti,si adventisti care tot vorbesc de venirea Domnului,dar nici unul dintre ei nu vorbea de semnele vremurilor si de venirea lui Antihrist.Baptistii si penticostii cred ca venirea Domnului poate fi oricand si se mandresc ca ei sunt pregatiti pt viata vesnica dar nu tin cont deloc de proorociile Bibliei(statul Israel,evanghelia raspandita in toata lumea,venirea lui Antihrist,venirea celor 2 prooroci,aratarea pe cer a semnului Fiului Omului etc)Degeaba au predicatori si pastori ca nu i invata nimic.Adventistii sunt si mai rataciti.ei zic ca semnul fiarei e ziua de Duminica si ca numai cei ce tin Sambata vor fi mantuiti.

    Apreciază

  18. Rusu said, on iulie 8, 2010 at 3:35 am

    Feriti-va de „pocaiti” fratilor!!!Pocaitii sunt printre cei mai perversi oameni.pocaitii s ca evreii.Am cunoscut foarte multi si mi au lasat o impresie foarte rea.se dau credinciosi,se lauda cu mandrie ca tin poruncile si ca ei „nu traiesc in lume” dar sunt disperati dupa placerile acestei lumi.evanghelia indeamna la saracie,castitate,umilinta dar eu nu am vazut pocait sarac(se ajuta dar numai intre ei si daca vrei sa te ajute cu ceva prima conditie e sa vii la ei la biserica)toti sunt inebuniti dupa bani si averi;au o viata sexuala foarte dezvoltata si activa(chiar daca zic ei ca nu si inseala nevestele),nu tin post;se mandresc si sunt plini de trufie in orice discutie.Arunca cu noroi in Maica Domnului si in sfinti,batjocoresc si tagaduiesc viata monahala dar ce e cel mai grav e ca batjocoresc si urasc CRUCEA.Am vrut sa i dau unui pocait odata RUGACIUNEA TALISMANUL care are o cruce pe prima pagina si a fugit ca dracu de tamaie.
    „Daca vorbeste cineva de rau pe sluga IMPARATULUI, au nu pe Imparat il vorbeste de rau?”

    Apreciază

    • Marturiseste said, on iulie 8, 2010 at 8:21 am

      Asa este cum zici, despre sectari.
      Dar la finalul comentariului am remarcat ceva.

      Citisem anul trecut cartea Capcanele iadului (Protosinghel Nicodim Mandita – Ed Agapis 2007).
      La pag 128 este acest titlu:
      SUPERSTITIA AMULETELOR, TALISMANELOR, ESTE UN FEL DE IDOLATRIZARE
      […]
      Talismanul. Numirea „talisman”, dupa unii, isi are originea in limbile orientale… deriva de la grecescul „telesma”, „rit” desigur idolatru. Talismanele erau niste fragmente de piatra sau de metal, pe care erau sapate unele plante, corpuri ceresti, constelatii, figuri cabalistice si caractere magice. Acelora, superstitiosii mai din toate paturile omenirii, le atribuie pe nedrept, anumite puteri magice, supranaturale. […] In vechime erau niste talismane formate din anumite cuvinte evanghelice, numele lui Dumenzeu… pe care le purtau boierii romani, chiar si unii voievozi, cu credinta ca-i apara de loviturlile: sabiilor, sulitelor, topoarelor, ghioagelor, de raniri, inflamatii, ulcere, friguri, s.a.
      Talismanele cu planete, constelatii, inimioare, foi de trifoi si alte felurite figuri, se poarta
      la gat cu lantisoare si snururi fine. Altii le poarta in buzunarele de la piept, in carnete sau in cutiute, sau infasurate in panza ori hartie. Talismanul cel mai bine cunoscut, si intrebuintat de toate clasele sociale, de femei, fete si copile, este martisorul de 1 Martie. Acesta a cucerit aproape toate inimile, dar nu ca protector; ci mai mult ca podoaba, fantezie. Unele femei si fete, il poarta cu credinta desarta din popor, ca va fi alba si rumena in toate zilele anului. Martisorul este un fel de talisman pagan, reamintind planeta si zeul – idolul – Marte, zeul razboiului.[…]
      (si continua cu enorm de multe superstitii din poporul nostru drag)

      Mergand odata la Petru Voda, mi-am zis ca daca ma va ajuta Dumenzeu sa intru la Parintele Justin, sa-l intreb despre acea rugaciune (Talismanul) pe care si eu o mai tineam mereu cu mine.
      L-am intrebat pe Parintele ce-i cu acel Talisman si mi-a zis zambind sa-mi vad de treaba mea cu el. Pentru mine a fost suficient ca sa imi dau seama ca e adevarat ce scria in acea carte si ca nu e decat un alt obiect de idolatrie prin care cad chiar si crestinii.

      Nu ai nevoie de un talisman ca sa te fereasca de draci si de faptele lor, ci e de ajuns cateodata si Sfanta Cruce facuta din inima. Dar mai ales postul si rugaciunea. De aceea e bine sa fie cu luare aminte pentru un crestin care considera despre acel Talisman ca este „aducator de noroc” sau mai stiu eu ce altceva.

      Dumenzeu sa va binecuvinteze.

      Apreciază

      • Marturiseste said, on iulie 8, 2010 at 3:58 pm

        Sa ma ierte Bunul Dumnezeu ca scriind in graba I-am gresit numele de trei ori. De se poate frate saccsiv te rog frumos sa corectezi greseala care am facut-o.

        Apreciază

    • Cristina said, on iulie 8, 2010 at 9:02 am

      Rusu,

      Asa este cu pocatitii si cu toti sectarii. Au mintea intunecata, constiinta adormita si o extraordinara parere de sine. (De altfel, nu acesta este modus operandi dracesc?!) Desi nu recunosc sfintii din Biserica Ortodoxa, se considera pe ei insisi sfinti si pilde de (cei mai) buni crestini. De aceea se si pregatesc mai degraba sa-l intampine pe Antihrist decat sa-L astepte pe Hristos si nu baga de seama in ce vremuri cumplite de cernere traim. Din randurile lor si, Doamne miluieste!, chiar ale „ortodocsilor” caldicei cred ca se vor alege cei care vor inscauna „uraciunea pustiirii in locul cel sfant”. Dumnezeu sa-i miluiasca si sa-i intoarca cat mai e vreme!
      Voiam insa sa-ti atrag atentia asupra cartii pe care i-ai oferit-o pocaitului, „Talismanul”. Desi are semnul crucii pe coperta, fereste-te: continutul e plin de venin. Aceasta NU este o carte ortodoxa, dupa cum nu sunt nici „Visul Maicii Domnului”, „Epistolia”, „Braul” si altele. Ele sunt scrieri inselatoare ale sectei iconoclaste a Bogomililor, aparuta in Bulgaria in secolele X-XIV, secta care nega Sfanta Treime, propovaduia un botez fara apa, si nu pentru copiii, ci doar pentru adulti, se declara impotriva cinstirii moastelor sfintilor si nu recunostea nicio autoritate bisericeasca sau civila (nu aveau deci vreun lacas de inchinare). Toate scrierile acestei secte sunt condamnate de Biserica Ortodoxa, ca fiind falsificatoare ale adevarului, propovaduitoare de rataciri si pagubitoare pentru suflet.
      Citeste ce scrie despre aceasta Parintele Arsenie Papacioc si spune-le si altora:
      http://www.parohiamacin4.org/talismanul_visul_epistolia.htm

      Apreciază

  19. seby said, on iulie 8, 2010 at 4:20 pm

    Kaduri a dat un mesaj in sinagoga sa la sarbatoarea Yom Kippur, Ziua Ispaşirii, de predare cum sa recunoasca Mesia. El a menţionat, de asemenea, ca Mesia va aparea in Israel dupa moartea lui Ariel Sharon ??? Luca 21:27. “Atunci vor vedea pe Fiul omului venind pe un nor cu putere şi slavă mare.”
    deci clar e inselare …… despre inselari au tot vorbit sfintii parinti ca apar diavolii in chip si de MAICA DOMNULUI numai sa te faca sa te inchini …..si din cate stiu acum 2 ani se daduse o lege (impusa de ariel sharon ) si anume cine detine NOUL TESTAMENT este pasibil de inchisoare intre 3-5 ani (sper sa nu fie o informatie eronata )…in concluzie cred(este parearea mea ) ca e vorba de mesia (antihrist) pe care il tot asteapta de vreo CATEVA MII de ani si nicidecum de IISUS HRISTOS

    Apreciază

  20. […] VIDEO (si transcriptul): Rabinul Yitzhak Kaduri spunea in 2007 ca numele lui Mesia este Iisus (Yehos… […]

    Apreciază

  21. alexmatei said, on martie 1, 2012 at 2:44 am

    POATE AR TREBUI SA FIU IMPRESIONAT…

    Dincolo de elementele mult-intortocheate si imbarligate ale misticii iudaice, aceea catalogata de Mantuitorul Iisus Hristos in fel si chip… ca de altfel si a promotorilor ei… Deci dincolo de asta, daca credea cu adevarat in Iisus Hristos o spunea CLAR si DIRECT, nu in texte „de dezlegat” si alte mizerii iudaice cu subanteles, multiplu inteles si strategie de bataie lunga. Sa nu uitam ca „multi vor veni in Numele Sau” s.a.

    Un asemenea mesaj are o singura relevanta: incurajarea mesajului apocaliptic pe care se bazeaza nenumaratele secte si organizatii finantate, nu de putine ori, tot de Marea Finanta, pentru destabilizarea Bisericii Traditionale, a crestinismului primar.

    Ce a facut Sfantul Apostol Pavel dupa ce l-a aflat pe Hristos ?
    L-a scris pe pergament si l-a bagat in sac ?
    NU !
    L-A MARTURISIT TUTUROR CU PRETUL VIETII, CU CAPUL LA TAIERE, IN ROMA – CAPITALA PAGANISMULUI: „Că eu de-acum mă jertfesc şi vremea despărţirii mele s-a apropiat. Lupta cea bună m-am luptat, călătoria am săvârşit, credinţa am păzit. De acum mi s-a gătit cununa dreptăţii, pe care Domnul îmi va da-o în ziua aceea, El, Dreptul Judecător, şi nu numai mie, ci şi tuturor celor ce au iubit arătarea Lui.” (II Tim. 4, 6-8 s.a.)

    Doamne ajuta !

    P.S.: Tot respectul fata de dvs., d-le saccsiv, dar vedeti ca, devenind un lider de opinie, aveti si datoria unei pregatiri si selectii mai atente a informatiei pe care o puneti pe blog. Altfel… e cu putinta sa fim inselati, chiar si noi… cei alesi. Raul o fi rau, dar nu-i prost, mai ales pentru noi, pacatosii…

    Apreciază

  22. […] VIDEO (si transcriptul): Rabinul Yitzhak Kaduri scria in 2005 ca numele lui Mesia este Iisus (Yehosh… […]

    Apreciază

  23. […] VIDEO (si transcriptul): Rabinul Yitzhak Kaduri scria in 2005 ca numele lui Mesia este Iisus (Yehosh… […]

    Apreciază

  24. […] VIDEO (si transcriptul): Rabinul Yitzhak Kaduri scria in 2005 ca numele lui Mesia este Iisus (Yehosh… […]

    Apreciază

  25. […] VIDEO (si transcriptul): Rabinul Yitzhak Kaduri scria in 2005 ca numele lui Mesia este Iisus (Yehosh… […]

    Apreciază

  26. […] VIDEO (si transcriptul): Rabinul Yitzhak Kaduri scria in 2005 ca numele lui Mesia este Iisus (Yehosh… […]

    Apreciază

  27. […] VIDEO (si transcriptul): Rabinul Yitzhak Kaduri scria in 2005 ca numele lui Mesia este Iisus (Yehosh… […]

    Apreciază

  28. […] Rabinul Yitzchak Kaduri, unul dintre cei mai influenți conducători spirituali ai secolului, care au murit 2006 la varsta de 106, s-a întâlnit cu Netanyahu în 1997 în timpul primului său mandat de premier. Rabbi Kaduri i-a șopti un mesaj lung . Rabbi Shmuel Shmueli, un urmaș al rabinului, a arătat că,Kaduri întotdeauna susținea că Netanyahu va sluji mult timp și că după încheierea mandatului său Mesia ar veni. Cu cateva luni inainte ca el sa moara la varsta de 106 ani si-a surprins adeptii spunandu-le ca L-a intalnit personal pe Mesia. El a scris numele lui Mesia intr-o nota, a declarat el. David Kaduri, fiul lui de 80 ani a confirmat ca tatal lui in ultimii ani a vorbit si a visat in exclusivitate despre Mesia si venirea Lui: “L-a intalnit pe Mesia intr-o viziune” a spus el. “ne-a spus ca va veni foarte curand” […]

    Apreciază

  29. […] VIDEO (si transcriptul): Rabinul Yitzhak Kaduri scria in 2005 ca numele lui Mesia este Iisus (Yehosh… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.