SACCSIV – blog ortodox

VIDEO (si transcriptul): Adevarata fata a lui LEO ZAGAMI … Veti intelege de ce YOGA ESOTERIC il promoveaza pe acest asa zis EVADAT din MASONERIE. Veti intelege astfel mai bine articolul “Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale””

   Iata un articol in care Leo Zagami este promovat de YOGA ESOTERIC:

Interviu cu Leo Zagami, fost francmason de grad 33 în cadrul lojii Propaganda Due

   Cititi-l. Pare in regula personajul si chiar si multi crestini s-au lasat pacaliti si vorbesc admirativ despre el, dar vai, nu e deloc asa. Va invit sa urmariti un interviu edificator:

   Iata si transcriptul:

   Numele meu este prinţesa Kaoru Nakamaru, am călătorit în 186 de ţări şi am întâlnit majoritatea liderilor mondiali, inclusiv regi şi preşedinţi, persoane din familia Rothschild şi Rockefeller şi alţii. Apoi am aflat că ei sunt un guvern din umbră şi am publicat deja 40 de cărţi despre asta.

   Motivul pentru care am putut publica aşa ceva este acela că am avut o experienţă spirituală în 1976 cum că viaţa este eternă şi, de asemenea, Creatorul, Dumnezeu este energia iubirii şi a luminii. O parte a acelei lumini şi energii pe care noi oamenii o avem drept conştiinţă… putem spune o minciună altuia, însă nu ne putem spunem spune nouă minciuni. Această parte este, de fapt, esenţa spiritului şi aceasta este eternă. Fiinţa umană nu moare niciodată, aceasta este încă o experienţă pe care am avut-o. În budism ei o numesc reîncarnare. Deci aceasta înseamnă că vertical suntem cu toţii fiii şi fiicele lui Dumnezeu şi orizontal noi, oamenii, nu murim niciodată, spiritul nostru continuă să existe.

   La Universitatea Columbia, unde am absolvit, am învăţat patru limbi străine, dar pe multe dintre limbi nu le-am învăţat, ca de pildă acum 3500 de ani am învăţat greaca sau în vremea Cleopatrei ori pe vremea lui Amaterasu, în Japonia. Existenţa spirituală, aceasta poate veni în interiorul meu iar eu pot vorbi în acea limbă, port un dialog în limba aceea.

   Pentru a introduce acest concept, chiar recent, pe 23 aprilie, a murit soţul meu, în clipa în care a murit spiritul lui care ieşea din capul acestuia, la spital, ne vedea, pe întreaga familie şi pe medici. L-am întrebat: cum te-ai întors în „lumea cealaltă”? El a spus: Printr-un tunel, un tub, foarte rapid, cu viteză spiritul lui a ieşit pur şi simplu. Apoi l-am întrebat: Cine a venit să te vadă atunci? El a spus: tatăl meu şi mama mea au venit şi au spus: „Cu un asemenea corp tu chiar te-ai chinuit” şi l-au primit cu bucurie.

   De asemenea, pentru fiecare fiinţă umană, avem strămoşul fizic, precum tatăl şi bunicul şi aşa mai departe, dar în acelaşi timp avem şi strămoşi spirituali. Asta înseamnă că prin reîncarnare ai avut o viaţă anterioară şi acel spirit în sine este strămoşul spiritual. Deci l-am întrebat: I-ai cunoscut pe toţi strămoşii tăi spirituali? Aici, în Japonia, s-a născut ca Sanutahico (?) şi, de asemenea, unul dintre strămoşii săi spirituali este Sanatokmara (?). El a spus: Da, este mult mai bine ca eu să mă duc pe „lumea cealaltă”, pentru ca împreună cu ei să te protejez, pot să văd toate schimbările, acum putem lucra împreună din ceruri mult mai uşor.

   Acesta este conceptul reîncarnării, acesta este motivul pentru care nu mi-a fost teamă de nimic. Tot adevărul pe care l-am aflat l-am pus pe hârtie. Am înţeles că a venit acum un domn din Italia şi aş dori să-l întreb ceva ce m-a frământat mult timp.

   Prinţesa Kaoru Nakamaru a Japoniei şi prinţul Leon Lyon Zagamani din Santa Elia, Italia

   Prinţesa: Vedeţi, dacă oamenii ar înţelege că viaţa este eternă şi oamenii nu mor niciodată. Dacă inima ta este complet neagră şi omori alţi oameni şi aşa mai departe, în mod evident se întorc în partea întunecată a iadului. Am trecut prin experienţa asta, am văzut multe spirite din iad obsedate de alte persoane, am salvat aceste persoane prin a le da energie şi prin scoaterea spiritului şi chiar am putut să le trimit în lumea luminii. Acesta este motivul pentru care chiar Yuho […] este una dintre aceste persoane, din această „Asociaţie a Universului Federal”, ei vin în mod constant să mă protejeze oriunde mă duc în lume. Aşadar, nu consideraţi că… Am întâlnit oameni precum Rothschild, David Rockefeller şi alţii, dacă ei acţionează… prin document putem vedea că ei încearcă să folosească acea „cale a puterii”, asta înseamnă să controleze lumea prin puterea militară şi prin bani.

   Prinţul: Da, ei încearcă să controleze lumea prin intermediul materiei. Iată ce se întâmplă: adevăraţii Illuminati, în tradiţia occidentală, sunt cunoscuţi drept Rosae Crucis, ei au o educaţie spirituală, ei au ştiut întotdeauna despre nemurire. Contele Cagliostro a fost un membru al familiei mele, cunoscut drept Contele Cagliostro, dar numele acestuia era Giuseppe Balsamo, a fost arestat de către Inchiziţie, a fost ultima victimă a Inchiziţiei la Vatican, pentru că el a descoperit Dreptul Egiptean al Oamenilor şi a descoperit că noi suntem nemuritori şi dacă te alăturai dreptului acestuia, trebuia să spui că spiritul tău este nemuritor, trebuia să accepţi nemurirea. Deci acest aspect era cunoscut de către Illuminati, de fapt el a primit de la Adam Weishaupt un rol important înainte de Revoluţia Franceză.

   Problema este că familiile Rothschild, Rockefeller şi alţii au pierdut legătura cu partea spirituală a Illuminati care era reprezentată de tradiţia Rosae Cruce. Această ruptură a creat o iubire doar pentru partea vizibilă, tangibilă, pentru iluzie. Pentru că, în realitatea, ceea ce vedem aici este iluzia. Adevărata lume este lumea spirituală, după cum ştiţi. Aşadar, suntem o singură iubire în univers, dacă ne conectăm cu un Illuminati din tradiţia dvs. sau din tradiţia mea, vom descoperi că nu este nicio diversitate. Diversitatea este construită şi promovată de aceşti oameni, pentru că prin folosirea ignoranţei maselor îi pot oprima, pot continua să facă bani, pot continua să-şi promoveze iluzia şi această iluzie este acea bancnotă de 1 dolar care are simbolul Illuminati. Dar este o iluzie, pentru că, de fapt, ce este o bancnotă de 1 dolar? Este o bucată de hârtie, noi îi dăm acelei bucăţi de hârtie puterea de a fi o bancnotă de 1 dolar. Dar spune acolo „In God we trust” (credem în Dumnezeu), nu credem în Dumnezeu. Chiar şi această bancnotă este bucată de hârtie, este doar o iluzie. Trebuie să spargem această maya, această iluzie şi să ne plasăm deasupra acesteia.

   Şi aceasta este ceea ce adevăraţii Illuminati vor să facă pentru proiectul de pace de 1000 de ani, cunoscut ca „Regatul lui Dumnezeu”, vrem să facem publice aceste secrete pe care le-am păstrat în arhivele noastre, în societăţile noastre secrete timp de sute de ani în est şi dvs. spuneţi tuturor că noi, cei din vest, nu suntem diferiţi, cunoaştem aceste adevăruri, precum dvs. le ştiţi în Japonia, precum le ştiu cei din China de mii de ani. Pur şi simplu nu am vrut să facem publice aceste adevăruri de teamă de a fi persecutaţi, de aceea Illuminati au fost nevoiţi să păstreze secretul, de aceea o persoană precum Giordano Bruno a fost ars pe rug în anul 1600, în Campo dei Fiori. El voia să aducă aceste adevăruri la Vatican şi să îi facă pe cei de la Vatican să admită că îi asupreau pe oameni. Iar acum Vaticanul şi-a dat seama că asuprirea aceasta nu mai are nicio valoare, pentru că o religie precum islamismul, spre exemplu, cucereşte întreaga Europă. Dacă nu facem public adevărul, oamenii vor fi asupriţi de o altă dogmă, de o altă închisoare. Şi noi vrem în schimb ca mintea să fie eliberată, ca acea cale a inimii, a iubirii, care este şi ea celebrată în lumea islamică, dar doar în tradiţia sufistică (dervişii), prin Jalāl ad-Dīn Rumi, care a fost celebrat anul trecut la nivel mondial, Jalāl ad-Dīn Rumi spune că suntem în primul rând o comunitate a spiritului.

   Trebuie să fim o comunitate a spiritului, dacă devenim o comunitate a materialului şi ne întâlnim doar la Bilderberg, precum Rockefeller, Kissinger şi ceilalţi din Illuminati pentru a decide cum vom asupri masele anul viitor şi cum vom face mai mulţi bani, ce fel de războaie trebuie să facem pentru a vinde mai multe arme. Dacă vom continua cu acest gen de… nu vom evolua către următorul pas al civilizaţiei, nu vom ajunge la acea pace mondială şi nu vom obţine acele rezultate ale trandafirului care în sfârşit înfloreşte şi acel miros al tradafirului care este de fapt mirosul lui Dumnezeu, este mireasma Creatorului nostru.

   Prinţesa: Deci în mod clar le puteţi separa… Illuminati din tabăra bună şi cei din tabăra rea.

   Prinţul: Absolut, au fost separaţi demult. Deja din 1782 a început să fie un conflict, pentru că ordinul oficial al lui Adam Weishaupt a fost fondat în 1776, dar până în 1782 s-a iscat scandalul prin care planurile secrete ale părţii întunecate a Illuminati au fost expuse, aşa că lucrurile au început să se schimbe.

   Dar, de-a lungul timpului, planul Illuminatilor originali, care au creat francmasoneria, care au creat toate tradiţiile şcolilor secrete pe care le avem în vest, practic, am ajuns într-un punct în care materialismul predomină, lobby-ul, partea care foloseşte aceste lucruri ezoterice şi coduri pentru a-i face pe oameni să creadă. Trebuie să crezi în această cruce, nu contează ce semnifică această cruce, tu trebuie doar să crezi. Dvs. aţi explicat diferenţa dintre orizontal şi vertical.

   Trebuie să explicăm că cele patru laturi ale crucii reprezintă elementele, focul, aerul, vântul, apa. Trebuie să le explicăm oamenilor exact ce înseamnă aceste simboluri, pentru ca aceşti oameni să fie eliberaţi din cuştile lor şi pentru a fi conştienţi de ceea ce îi înconjoară, trebuie să explicăm aceste simboluri. Washington DC este bazat pe geometrie sacră, dar francmasonii sunt cei care au creat şi Illuminati deasupra lor care le-au oferit acele documente secrete, pentru ca ei să alinizieze acest oraş cu ceea ce se află deasupra. Aceste mistere trebuie descoperite, de aceea în anii următori, printr-un proces global de conştientizare, care se face prin mass-media, prin filme, prin documentare, prin interviuri precum cel de acum, vom încerca să-i facem pe oameni mai conştienţi de adevăr. Adevărul va fi înţeles de către ei în decursul timpului şi este posibilitatea salvării.

   Prinţesa: Asta înseamnă că şi în francmasonerie există partea bună şi partea întunecată.

   Prinţul: Absolut. Este un război constant.

   Prinţesa: Este important că aţi afirmat foarte clar asta.

   Prinţul: Spre exemplu, în Italia, în acest moment este un conflict între vechiul rit scoţian şi ordinul masonilor Marele Orient. Chiar dacă sunt cu toţii parte a instituţiei masonice, este un conflict. Pentru că sioniştii s-au infiltrat cu un interes, un corp spiritual care trebuie să rămână drept corpul spiritual al francmasoneriei. Ordinul îi proteajează pe sionişti în această infiltraţie.

   Deci există conflicte interne care nu sunt cunoscute de către oameni, oamenii în general atacă ceea ce nu cunosc. Ei spun că toţi Illuminati sunt răi, toţi francmasonii sunt răi, toate aceste instituţii sunt pur şi simplu malefice. Ei nu pun la socoteală faptul că francmasonii sau alţii dau mii, milioane de euro pentru a-i ajuta pe oameni, sprijinind spitale de copii, instituţii pentru pace mondială, ei nu văd asta, văd doar partea negativă. Din păcate, oamenii au tendinţa de a vedea partea negativă ca dominantă. Ei bine, noi vrem să schimbăm asta.

   Prinţesa: Atunci când vicepreşedintele Gore încă era în funcţie, m-a invitat la Washington şi când le-am vorbit despre Illuminati, despre Guvernul ascuns, cel din umbră, ei mi-au făcut cunoştiinţă cu un membru al familiei… James… din familia Gore, şi el a venit şi a spus că este minunat că aţi aflat asta, dar aş vrea să vă arăt preţul. Pentru că mass-media este controlată total de guvernele ascunse, deci America ar vrea să se întoarcă în vremea lui George Washington (?). Deci doar tabloidele, ziarele, ei sunt oamenii care încearcă să spună adevărul şi să-ţi facă cunoştiinţă cu o anume persoană, aşa că m-am dus împreună cu el la subsol şi am descoperit planul de reducere a populaţiei planetei poate până la jumătate până în 2012.

   Prinţul: Aceasta era o afirmaţie scrisă? Scrisă în piatră…

   Prinţesa: Da. Toate aceste boli: SIDA etc. au fost create, ce instituţie le-a creat [era scris acolo – n.tr.], iar populaţia Japoniei este planificat să fie redusă la jumătate. Am văzut documentul şi apoi am început să mă gândesc la existenţa acestor părţi întunecate.

   Prinţul: Partea întunecată coexistă cu cea luminoasă, pentru că este ying şi yang. Vedeţi, până vom avea momentul în care această parte întunecată… vedeţi, acum este dezechilibrată situaţia, pentru că partea întunecată domină partea luminoasă. Încetul cu încetul ying forţează yang să fie minoritatea. Acum trebuie să rebalansăm lucrurile astfel încât să aducem aceste lucruri la un nivel mai mare de conştiinţă, trebuie să ajungem să depăşim conceptele de rău şi bun, trebuie să le arătăm acestor oameni că prin a face doar rău ei distrug posibilitatea apariţiei luminii, astfel încât cultura nu se va putea naşte astfel. Doar ignoranţa se poate naşte din întuneric. De aceea societatea cade în abisul pornografiei, drogurilor, războaielor şi distrugerii. Aceasta este o parte dintr-un plan demonic, este stabilit de regatul metafizic despre care vorbeam înainte. Vorbeam despre acele entităţi care pot fi exorcizate, totul este născut în această zonă, apoi se reflectă în plan fizic prin acele fiinţe care devin posedate. Adică acei oameni care vor să elimine miliarde de oameni prin folosirea SIDA, construind-o într-un laborator, mulţumită lui Ronald Reagan, punând virusul în circulaţie şi omorând miliarde de oameni. Poate ei speră să distrugă trei sferturi din Africa, poate să colonizeze Africa pentru resursele ei, au nevoie de diamante, de petrol, pentru asta o fac. Pur şi simplu pentru asta. Este total malefic, este satanic.

   Toate acestea au fost prevăzute de Illuminati acum 2000 de ani, pentru Iisus însuşi a fost un Illuminati. Pentru adevăraţii Illuminati, Iisus este privit ca un maestru al tuturor alchimiştilor, ca un înalt preot al sioniştilor, cineva care a văzut şi a creat, mulţumită sacrificiului Lui, o nouă civilizaţie, bazată pe ceea ce Benjamin spunea mai devreme într-un alt interviu pe care îl dădeam: „vrei să îi tratezi pe alţii la fel cum vrei să fii tu însuţi tratat”, acesta este un lucru foarte important. Aceasta este adevăratul temei al creştinismului. Creştinismul nu este diferit de budism, de şiitism sau de taoism, este o problemă de a fi echilibrat, deci trebuie să găsim acest echilibru şi cred că acum avem posibilitatea prin care să-i facem pe oameni să înţeleagă şi să eliminăm toată ipocrizia. Dar până când vom continua cu ipocrizia şi vom continua cu un grup de corporatişti, cu cravată şi costum, lucrând de la 9 la 17:00 şi, în acelaşi timp, vânzând droguri, impingând spre tot felul de războaie şi apoi câştigând premiul Pulitzer sau premiul Nobel pentru pace, mergând la Oslo şi primind un premiu. Aceasta este ipocrizia civilizaţiei actuale şi de aceea această civilizaţie este sortită eşecului, are un termen de valabiliate expirat pe care eu personal l-am văzut ca fiind 21 decembrie 2012. Deci oricum este sortită expirării.

   Prinţesa: Deci ştii despre 21 decembrie 2012.

   Prinţul: Absolut.

   Prinţesa: Asta este foarte important, iar mass-media nu menţionează deloc asta. Am scris o carte despre asta, poţi să ţi-o trimit, e în engleză.

   Prinţul: Dar ei nu vor să menţioneze asta, nu vor să creeze panică în rândul populaţiei. Acum aceasta se va schimba, începând cu noiembrie 2009, vor lansa primul film bazat pe 2012 [înregistrarea video a fost încărcată pe YouTube în iunie 2009 – n.tr.]. Acest film, o producţie hollywoodiană de mare anvergură, este făcut astfel încât oamenii să înceapă să înţeleagă marile schimbări cu care ne vom confrunta. Fireşte, într-o manieră hollywoodiană, dar aceasta pentru a-i face pe oameni să înţeleagă că nu este o glumă. Putem bineînţeles să marşăm pe ideea de pace, pentru eliminarea sărăciei, pe ceea ce este pozitiv, dar în cele din urmă rămâne Dumnezeu, natura, care vor protesta şi vor curăţa această materie odată pentru totdeauna.

   Dumnezeu va face ca vulcanii să erupă, cerul să se deschidă, şi în acel moment noi, ca oameni, nu putem decât să ne punem în mâinile… ca noi suntem o singură energie, ca să putem supravieţui. Dacă El vrea ca noi să supravieţuim, bine, altfel mergem la următorul nivel, care este un nivel minunat, pentru că murind din acest nivel material… noi suntem prinşi în capcană aici, spiritul nostru este captiv aici, noi trăim într-o închisoare, putem merge mai departe atunci când murim. Deci eu nu văd moartea ca ceva care îmi îngrădeşte posibilităţile, eu văd asta ca pe o mare întâlnire cu ceva şi mai grozav.

   Prinţesa: Bineînţeles, viaţa este eternă. Iar informaţia pe care o primesc este aceea că de vreme ce ne curăţăm inimile, lumina, energia este acolo. De aceea OZN-urile, sunt aproape 1 milion de OZN-uri care ne înconjoară planeta, ele încearcă să le spună oamenilor în caz că se întâmplă aşa ceva.

   Prinţul: Eu am spus mereu, aceste OZN-uri, ele sunt numite OZN-uri, dar în realitate ele au existat mereu, obişnuiam să le numim îngeri, demoni, spirite, le regăseşti în toate tradiţiile antice. Ele nu sunt obiecte neidentificate, pentru cineva ca mine, cu tradiţia mea străveche, şi cred că şi tu poţi înţelege asta, aceste entităţi au fost mereu acolo…

   Prinţesa: Da.

   Prinţul: Eu nu numesc obiecte neidetificate ceea ce mănânc în fiecare zi. De aceea nu le voi mai spune OZN-uri, pentru că e ca şi cum aş numi OZN bucata mea de pâine pe care o mănânc zilnic, deci este o bucată de pâine, la fel şi cu orezul. Deci ar trebui să învăţăm să spunem că aceste entităţi au fost mereu cu noi, noi trebuie doar să le redescoperim şi să ne dăm seama că au venit în acest moment pentru că 2012 este marea adunare a acestor energii. Deci ele înconjoară planeta cu aceste mari energii, este o federaţie galactică ce se apropie şi este un comandant care se apropie şi aceasta este ceva ce îi va pune pe oameni faţă în faţă cu o realitate care este măreaţă…

   Prinţesa: De aceea am realizat o asociaţie care îi cheamă pe oameni, atâta vreme cât ne curăţăm sufletele şi ne trezim din punct de vedere spiritual. Este foarte important, termenul limită este 2012.

   Prinţul: Acesta este termenul limită.

   Prinţesa: … Apoi o nouă civilizaţie va începe.

   Prinţul: După cum spuneam mai devreme, înainte să ne aşezăm la acest interviu, vor trece 7 ani, vor fi 7 planete, precum 7 zile. Acei 7 ani, din 2012 până în 2019, vor fi momentul critic după 25.920 de ani şi acesta va fi nu 2012, ci 2019 când se va manifesta Regatul lui Dumnezeu şi 400 ani de pace… Dacă Dumnezeu vrea, deci sperăm că aşa se va întâmpla.

   Prinţesa: Continuăm. Da.

   Prinţul: Mi-a făcut plăcere să vă întâlnesc. 

   Comentariu saccsiv:

   Intelegeti fratii mei acum, care e treaba cu Leo Zagami asta? Cititi va rog si articolul:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

   Cei ce deja l-au citit il vor pricepe mai bine dupa interviul de mai sus. Veti intelege astfel si de ce a fost atat de promovat Zeitgeist:

ZEITGEIST ADDENDUM, subtitrare in limba romana. Despre PROIECTUL VENUS. Demonstratia faptului ca aceasta miscare pregateste NOUA ORDINE MONDIALA

   Veti intelege astfel mai bine si articolul:

ORESTE si PAVEL CORUT: elogiu masoneriei, new age si Noii Ordini Mondiale

   E firesc ca yoghinii il lauda pe acest „evadat” din masonerie, caci el prezinta maselor o tinta: falsa NOUA ORDINE MONDIALA. Ca si ei de altfel. Dar ascund faptul ca Leo Zagami promoveaza de fapt reala NOUA ORDINE MONDIALA … De ce? Pentru ca in fapt, yoghinii o promoveaza si ei.

   Ati citit vorbindu-se in interviu despre profetii, despre Apocalipsa, despre antihrist? Nu, ci de:

   Deci ele înconjoară planeta cu aceste mari energii, este o federaţie galactică ce se apropie şi este un comandant care se apropie şi aceasta este ceva ce îi va pune pe oameni faţă în faţă cu o realitate care este măreaţă…

   Si de un mare tambalau dupa care cica va veni binele … Care bine, cand pentru ei nu exista PARUSIE? Evident, „binele” imparatiei antihristului.

   Exact acelasi mesaj de schimbare iminenta in bine, dar fara Hristos, il au si yoghinii, si Zeitgeist si Oreste:

Pentru cine mai avea dubii ca ORESTE e anti crestin si promoveaza reala NOUA ORDINE MONDIALA

   Si Pavel Corut:

Cum considera PAVEL CORUT ca va fi lumea in maxim 30 de ani …

   Si multi alti „luptatori” impotriva f NOM … Inchei amintind ce zicea in lucrarea sa “The Externalization of the Hierarchy”, Alice Bailey (1880–1949), unul din stalpii new age:

   „NOUA ORDINE MONDIALA va recunoaste ca productia lumii, resursele naturale ale planetei si bogatiile sale nu apartin nici unei natiuni, ci vor fi impartasite tuturor. Nu vor mai exista natiuni la categoria „a avea” iar altele la polul opus. Printr-un proces echitabil si corect se va organiza distributia graului, al petrolului si a mineralelor, in functie de nevoile fiecarei natiuni si popor.Toate acestea vor fi stabilite in raport cu intregul planetar.”

   „NOUA ORDINE MONDIALA se va baza pe recunoasterea faptului ca toti oamenii sunt egali la origine, doar ca se afla la diferite stadii ale dezvoltarii evolutive. Integritatea personala, inteligenta, viziunea si experienta, la care se va aduaga si bunavointa, vor indica viitorii conducatori.”

   „NOUA ORDINE MONDIALA va fi fondata pe un sentiment de responsabilitate. Regula va fi „toti pentru unul si unul pentru toti

   „In perioada de pregatire a NOII ORDINI MONDIALE se va reglementa dezarmarea. Aceasta nu va fi optionala. Nici unei natiuni nu-i va fi permis sa produca echipamente in scopuri distructive sau sa violeze integritatea altei natiuni. „

   „NOUA ORDINE MONDIALA trebuie sa fie destinata pentru o lume care a trecut printr-o criza distrugatoare. NOUA ORDINE MONDIALA trebuie sa puna bazele pentru o viitoare lume, posibila doar dupa o perioada de timp de recuperare si reconstructie.”

   Ea insa vorbea de reala NOM … Cititi va rog si:

Un articol ce nu va fi pe placul adeptilor „SOLUTIILOR” LUMESTI …

29 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on iulie 6, 2010 at 7:57 pm

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. codin said, on iulie 6, 2010 at 8:50 pm

  Teza, antiteza si sinteza.

  Apreciază

 3. Silviu C said, on iulie 6, 2010 at 9:31 pm

  Va sa zica indivizii astia trimit la o falsa NOM si toti vin cu solutii lumesti..am si eu o intrebare: astia sunt vorbiti intre ei ? merg dupa un plan ? eu cred ca diavolul lucreaza prin ei la nivel de cuget si gand…

  Apreciază

 4. muresanalin said, on iulie 6, 2010 at 9:35 pm

  Tot ce spune este adevarat!

  Apreciază

  • saccsiv said, on iulie 7, 2010 at 6:49 am

   muresanalin

   Tot ce spune Leo Zagami in interviul din acest articol este adevarat?

   Apreciază

 5. muresanalin said, on iulie 6, 2010 at 9:38 pm

  Dar cred ca aceste fimulete eu fost facute tot la oridinea lor

  Apreciază

 6. RealNG said, on iulie 6, 2010 at 9:56 pm

  cred ca totusi acest subiect va ramane mult si bine deschis.sincer trebuie sa recunosti faptul ca prima data cand ai vizionat zeitgeist ti-a dat de gandit.Cat despre Oreste intr-una din emisiunile sale a afirmat clar ca este un mare crestin.Totusi raspunsul la intrebarea: care este rolul existentei umane pana la urma? este simplu.Ne pierdem efectiv in detalii…in fine discutia e lunga..in rest bafta multa si felicitari.(super tare blogul)

  Apreciază

 7. ROrtodox said, on iulie 6, 2010 at 10:34 pm

  @ muresanalin

  Tot ce spune cine este adevarat ?! Ce a spus saccsiv da / ce au spus ninjalaii deloc.

  Acest interviu este ceva tip Zeitgeist .. in principiu – o mizerie.

  Si sunt cateva pasaje cheie care se vrea sa reiasa. Cred ca tot e axat in jurul unor idei si anume :

  ” Prinţul: [..] Toate acestea au fost prevăzute de Illuminati acum 2000 de ani, pentru [ ca ] Iisus însuşi a fost un Illuminati. Pentru adevăraţii Illuminati, Iisus este privit ca un maestru al tuturor alchimiştilor, ca un înalt preot al sioniştilor, cineva care a văzut şi a creat, mulţumită sacrificiului Lui, o nouă civilizaţie, bazată pe ceea ce Benjamin spunea mai devreme într-un alt interviu pe care îl dădeam: „vrei să îi tratezi pe alţii la fel cum vrei să fii tu însuţi tratat”, acesta este un lucru foarte important. Aceasta este adevăratul temei al creştinismului. Creştinismul nu este diferit de budism, de şiitism sau de taoism, este o problemă de a fi echilibrat, deci trebuie să găsim acest echilibru şi cred că acum avem posibilitatea prin care să-i facem pe oameni să înţeleagă şi să eliminăm toată ipocrizia.

  Adica vrea sa ne induca faptul ca Iisus Hristos a fost unul din ei . Vrea sa spuna, de asemenea ca toate celalalte religii sunt egale Crestinismului.

  ” Prinţul: Eu am spus mereu, aceste OZN-uri, ele sunt numite OZN-uri, dar în realitate ele au existat mereu, obişnuiam să le numim îngeri, demoni, spirite, le regăseşti în toate tradiţiile antice. Ele nu sunt obiecte neidentificate, pentru cineva ca mine, cu tradiţia mea străveche, şi cred că şi tu poţi înţelege asta, aceste entităţi au fost mereu acolo… ”

  Aici se da pe fata foarte clar ce vrea sa spuna de fapt. Ceea ce spune si Crestinismul Ortodox de atata timp si anume ca OZN-urile sunt de fapt invetii ale diavolilor si extraterestrii sunt demoni .

  ” Deci ele înconjoară planeta cu aceste mari energii, este o federaţie galactică ce se apropie şi este un comandant care se apropie şi aceasta este ceva ce îi va pune pe oameni faţă în faţă cu o realitate care este măreaţă… ”

  Dar de faptul cred ca tot scopul interviului sta in fraza de mai sus, cea cu acel comandant care va veni ..

  Si ca sa nu existe niciun dubiu ca la Antichrist se refera zice chiar el mai jos :

  ” Prinţul: După cum spuneam mai devreme, înainte să ne aşezăm la acest interviu, vor trece 7 ani, vor fi 7 planete, precum 7 zile. Acei 7 ani, din 2012 până în 2019, vor fi momentul critic după 25.920 de ani si acesta va fi nu 2012, ci 2019 când se va manifesta Regatul lui Dumnezeu

  Clar si cu cei 7 ani ai imparatiei lui „Dumnezeu” ..

  Apreciază

 8. Alexandra said, on iulie 7, 2010 at 2:11 am

  Ma intreb daca oamenii astia chiar cred ce spun…probabil ca da caci se pare ca sunt pusi pe fapte mari….
  E un talmes balmes in mintea lor ceva de speriat…astia sunt cu adevarat RATACITI rau de tot.
  Amesteca pe Iisus cu Veliar, crestinismul cu religiile lumii….si vorbesc despre adevar? Care adevar frate? Cel in care vor ei sa creada? Cel pe care vor ei ca noi sa-l credem? ca in nici un caz nu vorbesc despre Unul Adevarat Dumnezeu cel Viu.

  Apreciază

 9. nea Anderthal said, on iulie 7, 2010 at 3:37 am

  ..stati linistiti ca daca macaronaru’ era „verro’ atunci ar fi sfarsit si el ca conationalul lui spanzurat de un pod si cu doua caramizi in buzunare!Abureala ptr. huseni si incepatori !

  Apreciază

 10. nea Anderthal said, on iulie 7, 2010 at 4:45 am

  salut,
  Uite Saccsive un subiect tare de tot:

  http://www.jrbooksonline.com/schramm/schramm.htm

  Apreciază

 11. a4m said, on iulie 7, 2010 at 5:03 am

  din moment ce vorbesc de illuminati buni si rai ii clar ca au probleme undeva la mansarda… si mai si cred ca ozn-urile sunt niste entitati… trebuie sa fii habarnist rau ca sa crezi ceva din inventiile astea ale lor…

  Apreciază

 12. fane said, on iulie 7, 2010 at 7:24 am

  Fratilor ,

  nu are legatura cu subiectul si nici nu stiu exact daca sa rad sau sa plang , dar americanii ne vin in ajutor :

  http://www.mdn.md/index.php?view=viewarticle&articleid=6136

  Asta-i valoarea noastra reala ?!

  Doamne , ajuta-ne !

  Apreciază

 13. G-man said, on iulie 7, 2010 at 7:33 am

  ce are cucoana asta la gat si ce reprezinta ? stie cineva?

  Apreciază

 14. Vasile C said, on iulie 7, 2010 at 7:45 am

  Nu am citit decat foarte pe sarite articolul, insa este absolut normal si previzibil ce fac cei de la YogaEsoteric. Cei care au vazut afise prin orase, care anunta conferinte yoghine sau agnostice, esoterice etc., vad cat de asemanatoare e grafica lor (multicolora, culori tipatoare, simboluri) cu „arta” new-ageista (picturi, desene, etc.)

  In plus, prin ideile pe care le promoveaza (in ratacirea lor), yoga, esoterismul si curentele similare nu doar ca nu se indeparteaza de NOM, dar se apropie de aceasta, pana la identificare.

  Ca pe YE sunt articole impotriva actelor biometrice, dictaturii si a altor lucruri, nu inseamna ca sunt de aceeasi parte a baricadei cu noi. Ei ataca in primul rand ceea ce le ingradeste libertatea de manifestare a ratacirilor (incluzand si actele biometrice), iar unii dintre ei (cred) au un simt al moralitatii, pana la un punct. Mai exact, pana vine vorba, de pilda, de profetul urinoterapeut Bivolaru…

  Apreciază

 15. ROrtodox said, on iulie 7, 2010 at 8:12 am

  .. inca ceva …
  After some BS interview with PRINCE Leo Zagami (who isn’t a real prince), there is another interview, where Zagami talks to a supposed PRINCESS Nakamaru of Japan, again, a princess that doesn’t exist.

  The guy has literally rented out a room to film a bunch of bogus interviews – without even thinking that someone could look these people up and see that they’re not really royalty…
  sursa: http://forum.prisonplanet.com/index.php?topic=111072.0

  Toata lumea a ajuns sa se dea de vita nobila .. la o cauta pe google a ” princess Nakamaru ” veti gasi numai ‘teorii ale conspiratiei’ iar la poze .. doar poze din interviu asta de mai sus .. vai de revistele ‘de profil’ care promoveaza numai nulitati .. oricum toata filosofia yoghina e bazata pe acelasi fel de adevaruri ca si veridicitatea indivizilor din interviu …
  Cautati numele onorabilei doamne nimemi din video aici:Imperial House of Japan

  Apreciază

 16. Lavinia said, on iulie 7, 2010 at 10:42 am

  E trist faptul ca multa lume se increde in astia….si chestiile alea cu reincarnarea prezentate atat de credibil sucesc mintile oamenilor dornici de a crede in ceva,numai nu in Dumnezeu!
  E trist ca pleaca de la un punct cu crestinismul sa zic asa(ca va fi o schimbare, un sfarsit al lucrurilor materiale, ca avem suflet etc)dar te atrag de partea lor prin deviatii multiple…intr-adevar trebuie sa ai traire crestina ca sa poti rezista acestor tentatii de escapada in fantastic…suntem dornici de a crede in ceva dar numai in D-zeu nu!

  Apreciază

 17. pepikul said, on iulie 7, 2010 at 12:10 pm

  Trebuie sa recunosc ca m-am cam lasat „informational” ghidat de Zagani. Probabil ca acest interviu este inainte de a iesi din masonerie,dar in alt documentar el recunoaste ca masoneria e rea si ca acum face parte din familia musulmana, ceea ce m-a facut sa am niscavai dubii! Nu este de neglijat cantitatea de informatii pe care o poseda,iar daca-l asculti din perspective diferite iti dai seama ca „printul” rasufla secrete din agenda anticristica. N-as fi crezut ca printesa Japoniei este atat de inteleigenta, si este! Datorita lui saccsiv si altor bloguri de acest gen, am invatat si inca invat cum sa filtrez informatia! Doamne ajuta!

  Apreciază

 18. pepikul said, on iulie 7, 2010 at 4:49 pm

  Saccsiv, pana la urma este printesa Japoniei sau nu? Rortodox zice ca nu, tu?

  Apreciază

 19. razbointrucuvant said, on iulie 8, 2010 at 10:53 am

  N-as fi crezut ca printesa Japoniei este atat de inteleigenta, si este! Datorita lui saccsiv si altor bloguri de acest gen, am invatat si inca invat cum sa filtrez informatia!

  Esti sigur ca ai invatat cum s-o filtrezi, daca nici macar nu ai citit atent comentariul facut de Saccsiv la postare? Sau cum se face ca ai citit rosu si ai inteles albastru? 🙂

  Apreciază

 20. pepikul said, on iulie 9, 2010 at 1:40 am

  Mai fratica, pentru mine personal cred ca am invatat! Te-a deranjat ca nu am mentionat „razboiintrucuvant” la situri de acest gen, sau ai parerea ca numai tu le sti pe toate? Am citit negru ai am inteles ALB! Pace!

  Apreciază

 21. un pacatos said, on august 17, 2010 at 5:49 pm

  @saccsiv
  asta este si mai tare!!!

  Apreciază

 22. Ruben said, on august 30, 2010 at 6:17 pm

  Prinţesa: Deci în mod clar le puteţi separa… Illuminati din tabăra bună şi cei din tabăra rea.
  Prinţul: Absolut, au fost separaţi demult. Deja din 1782 a început să fie un conflict, pentru că ordinul oficial al lui Adam Weishaupt a fost fondat în 1776, dar până în 1782 s-a iscat scandalul prin care planurile secrete ale părţii întunecate a Illuminati au fost expuse, aşa că lucrurile au început să se schimbe.

  Na ca am auzit-o si pe asta cum ca Illuminati sunt de doua feluri , buni si rai , am mai aflat de fratii din OZN-uri despre spiritism etc . Numai marfa AntiCRESTINA si AntiORTODOXA din pacate spun cei doi protagonisti care incearca sa ma dreaga din imaginea negativa a modelului NEW AGE al carei sustinatori sunt , in fapt o alta diversiune a fortelor intunericului cu scopul de a ne arunca in confuzie si nu a mai vedea adevarul.

  Hai ca asta este tare cu Illuminati bunii si rai :))))

  Apreciază

 23. john said, on septembrie 17, 2010 at 12:22 am

  Asta este simai, simai tare:

  Apreciază

 24. cyp said, on martie 2, 2011 at 11:50 am

  Se vede clar tendinta de a amesteca adevarul cu minciune. Pe de-o parte vorbesc despre Dumnezeu ca fiinta personala , pe de-o parte ca o energie a iubirii. In afara faptului ca se contrazic foarte des spun si multe tampenii de genul Iisus a fost Iluminati sau ca poti crede si in iad si in reincarnare. Ei zic ca OZN-urile sunt entitati (in perceptia lor bune). OZN-urile sunt iluzii (daca sunt create prin tehnologie sau putere demonica nu stiu). Oricum e foarte clar. Alta observatie ar fi ca in media este promovata intens ca un om ca Bruno a fost condamnat nu pentru ca avea erezii grave si era panteist (poate chiar si vrajitor) ci pentru ca ar fi spus ca pamantul nu e plat.

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: