SACCSIV – blog ortodox

GIGI BECALI, a fost NAS la casatoria MASONULUI Florin Maşu, fiul lui Ştefan Masu, Mare Comandor al Cavalerilor Templieri din România, Mare Guvernator General al Ritului de York în România

Posted in GIGI BECALI, MASONERIE by saccsiv on iulie 4, 2010

   Citez din articolul Gigi Becali, naş de mason:

   Locuitorii comunei Periş, Ilfov, au ieşit ieri cu mic, cu mare la biserică, pentru a-l vedea in carne şi oase pe Gigi Becali. Acesta i-a cununat pe Florin Maşu şi pe Andreea Valceanu, mirele fiind fiul lui Ştefan Masu, unul dintre cei mai importanţi lideri ai masoneriei romane.

   Ieri, la ora 15.45, Gigi Becali şi soţia lui, Luminiţa, au descins la biserica din Periş. Îmbrăcat impecabil, latifundiarul din Pipera a fost însoţit şi de două dintre fiicele sale, Teodora şi Alexandra. După ce au spus “Da”, în faţa primarului localităţii, cununia civilă având loc în foişorul din curtea bisericii, mirii au ciocnit o cupă de şampanie cu ceilalţi invitaţi, printre care s-au aflat soţii Adrian şi Dana Năstase şi senatorul PSD Titus Corlăţean. Apoi, cei doi tineri, împreună cu naşii şi cu ceilalţi invitaţi, au intrat în incinta bisericii pentru oficierea căsătoriei. La încheierea slujbei religioase, mirii şi naşii au eliberat porumbei albi.

   Nuntă în valoare de 100.000 €

   Petrecerea a avut loc la Palatul Snagov, unde a fost organizată o nuntă cu temă regală, de la care nu au lipsit paji, domniţe, cavaleri şi steaguri medievale. Potrivit organizatorilor evenimentului, o astfel de nuntă ajunge să coste aproape 100.000 de euro.

   Iata ce aflam si din articolul Nepotismul face legea în rândul masonilor români, publicat la 04 Mai 2008:

Masonerie

   „El este băiatul meu cel mare, Florin, şi «fratele» meu“. Îmbrăcat în costumul de Mare Comandor al Cavalerilor Templieri din România, Ştefan Mâşu îşi prezintă astfel fiul şi pe cel care îi va moşteni o parte din avere, inclusiv „zestrea“ masonică. Florin, de doar 23 de ani, este deja cavaler templier, adică a ajuns la ultimul grad de iniţiere în Ritul de York, pe care în România îl conduce tot tatăl său, în calitate de Mare Guvernator General al Ritului de York în România
   Domeniul de la Periş al familiei Mâşu, de circa cinci hectare, a fost pus în urmă cu doi ani la dispoziţia organizaţiei.

   În curte a apărut un templu masonic elegant, unde se desfăşoară „ţinutele“, adică întâlnirile „fraţilor“ din Ritul de York, iar sâmbătă a fost inaugurată şi prima cazarmă din România a templierilor, botezată „Regele Ferdinand“. Astfel, transmiterea valorilor spirituale ale masoneriei la generaţia următoare a devenit naturală în familie, după cum asigură „nobilul cavaler“ Ştefan Mâşu.
   În familia sa, lucrurile au avut o desfăşurare ideală până acum. Fiul cel mare a dorit să intre în masonerie încă de la 18 ani, profitând astfel de avantajul pe care îl au copiii „fraţilor“, devenind până acum secretar adjunct în Ordinul Templierilor, şi, în plus, i-a călcat pe urme şi din punct de vedere profesional, făcând studii de economie. Tatăl a lucrat înainte de ’89 în pe atunci foarte atractivul şi privilegiatul domeniu al comerţului exterior, fiind paralel şi profesor de relaţii internaţionale la ASE. Fiul a urmat un colegiu în Versoix, iar facultatea tot în Elveţia, specializându-se în marketing şi management. 
   „A fost opţiunea mea şi în ce priveşte masoneria, şi în ce priveşte studiile“, spune sigur pe sine Florin Mâşu, îmbrăcat în straiele albe, ceremoniale, de templier, asezonate cu sabie. După ce a locuit o perioadă şi în Belgia cu familia, căpătând cetăţenia acestei ţări, tânărul mason a devenit şi partenerul în afaceri al tatălui. „Mai mult ne ocupăm de imobiliare, în Elveţia, Belgia şi în România“, dezvăluie Florin Mâşu resursele pe care s-a clădit domeniul de la Periş. Fratele mai mic al acestuia, Ştefan, la doar 13 ani, pare mai puţin convins că va intra în masonerie. Deocamdată calcă pe urma fratelui doar în ce priveşte studiile: e în clasa a VI-a la acelaşi colegiu din Versoix.
   În familia lui Olimpian Ungherea, Mare Purtător de cuvânt al Ritului de York, lucrurile au stat aşijderea. Fiul său, Vlad, cam de-o seamă cu Florin Mâşu, a fost şi el iniţiat în tainele masoneriei la 18 ani. „Lucurile decurg firesc în familiile de masoni: când tatăl dispare din două în două săptămâni, copilul pune întrebări. La un moment dat îi spui şi el te întreabă: «Ce sunt ăia musoni?». În plus, în cazul meu, curiozitatea a fost şi mai mare întrucât sunt autorul a două cărţi masonice, «Misterele templului masonic» şi a două volume din «DEX-ul masonic», de 1.500 de pagini“, spune Olimpian Ungherea. Masoneria transmisă din tată în fiu nu este nicidecum o excepţie, ci o regulă, cel puţin în România: „Marea majoritate a copiilor celor care sunt masoni aleg să intre în masonerie“, întăreşte Ştefan Mâşu.
   Prima fereastră deschisă spre masonerie 
   Inaugurarea cazărmii Cavalerilor Templieri de la Periş s-a desfăşurat sâmbătă sub ochii presei. 
   Câteva zeci de masoni membri ai Ordinului Cavalerilor Templieri din România au defilat sâmbătă în acordurile unei fanfare şi în ţinute de ceremonie prin curtea domeniului de la Periş al lui Ştefan Mâşu. Împărţiţi pe cele şapte comanderii din toată ţara, cu denumiri de domnitori, masonii şi-au etalat ţanţoşi săbiile, unii din spatele ochelarilor de soare negri, folosiţi parcă pentru a le păstra anonimatul şi a le da o aură de mister. Cu toate acesta, amfitrionul şi gazda manifestării a asigurat că, o dată cu acest eveniment, s-a dorit a se demonstra că masoneria poate fi şi transparentă. Presa, care a fost invitată acolo după ridicarea a 20 de masoni la gradul de templier, ultimul al Ritului de York, a avut acces „cvasinelimitat“ în templul masonic, care era însă gol în momentul vizitei.
   În cazarma templierilor, proaspăt inaugurată, accesul a fost însă acordat doar atât cât să poată fi admirate sau criticate, în funcţie de gust, proaspetele amenajări, ce au combinat simbolurile masonice cu elementele tradiţionale româneşti. Primirea unor lideri ai templierilor din SUA, Italia, Portugalia şi Germania s-a făcut cu fastul de rigoare, iar ceremonia rituală din cazarmă a început cu intonarea rugăciunii „Tatăl nostru“, cu scopul de „a atrage graţia divină“. 
   Oaspeţii străini, strânşi în jurul amfitrionului Mâşu şi în faţa unei mese cu capul de mort pe ea, au „îngheţat“ câteva minute, după cum spunea desfăşurătorul evenimentului, pentru ca presa să poată imortaliza momentul ca la carte. După care a fost invitată afară, ca şi alţi invitaţi nemasoni. Printre aceştia s-a aflat, ca reprezentant al Casei Regale, Cristian Cosmin, consilierul principelui Radu. 
   Iniţial, masonii au anunţat că la eveniment vor veni acesta din urmă şi principesa Margareta, însă Ştefan Mâşu a recunoscut până la urmă: „Nu ne punem în situaţia de a face invitaţii care nu pot fi onorate“. Nici Irinel Columbeanu, prezentat adesea de presă ca unul dintre cavalerii templieri, nu a participat la ceremonie. „La noi nu este“, ţine să dezmintă zvonurile Ştefan Mâşu şi să facă distincţia între masonerie şi alt gen de organizaţii cu denumiri similare. „Sunt oameni de afaceri, de cultură, care au vocaţie filantropică, pe care o respectăm, însă a accede la gradele masonice e altceva. Masoneria nu este o organizaţie umanitaristă prin excelenţă, chiar dacă are aplecare spre astfel de acţiuni“, spune acesta. 
   Despre Constantin Bălăceanu-Stolnici, prezentat şi el drept mason, neagă, de asemenea, că ar fi „frate“: „A participat la evenimentele noastre uneori, în calitate de invitat, şi a executat ca şi noi ritualul, dar nu este membru“. Nici despre actualul ministru de Externe, Lazăr Comănescu, pe care Ştefan Mâşu îl cunoaşte de mult, nu vrea să ofere o confirmare privind apartenenţa la masonerie: „Eu vă spun că nu este. Şi chiar dacă ar fi…“, lasă problema în suspensie acesta. „La noi, masoneria a exercitat o atracţie exagerată după 1990“, mai oferă acesta o explicaţie asupra speculaţiilor cu şi despre masoni.

   Comentariu saccsiv:

   Desigur, Gigi Becali stia ca respectivii tata si fiu sunt masoni. Si totusi, a dorit sau acceptat sa fie nas. Cu aceasta ocazie s-au lamurit, sper, cat mai multi, cate parale face si personajul asta de dreapta …

   Cateva detalii despre masonerie, cititi va rog la:

LISTA MASONI celebri

Dailybusiness: „De la teoria francmasonica la fapte: Guvernul mondial devine realitate”

Analiza interviului din Forum masonic prilejuit de implinirea a 200 de ani ai Supremului Consiliu Mamă al Lumii de la Washington

Elogiu masoneriei si romanul „THE LOST SYMBOL” a lui DAN BROWN

ORESTE si PAVEL CORUT: elogiu masoneriei, new age si Noii Ordini Mondiale

ORTODOXIA si MASONERIA. Ierarhi masoni

VIDEO: MASONERIA il lauda pe Papa Ioan Paul al doilea si se lauda ca are printre membrii sai Mitropoliti, Episcopi, politicieni …

 

43 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on iulie 4, 2010 at 10:37 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. codin said, on iulie 4, 2010 at 11:12 am

    A nu se omite cine au fost templierii si cata ravna au depus in implementarea sistemului financiar-bancar, de sorginte feniciana, in europa si mai apoi in toata lumea, sistem al carui singur scop adevarat este acela de a inrobi „the whole human race”.

    Apreciază

  3. "legheon" said, on iulie 4, 2010 at 11:58 am

    sa nu fim invidiosi…
    bani, putere, glorie, cu uniforme, grade, limuzine si palate…dragutz 🙂
    …lipseste cineva ?! … nu vad pe stapanul acestor jucarii, probabi ca nici ei nu-l vad inca, copiii astia mari…

    hotarat :
    masoneria salveaza Romania
    ce-i rau in asta?
    maine va fi:
    pedofilia salveaza Romania
    sau
    necrofilia…mai stii…
    ce-i rau in asta?
    e democratie ? – eee ! chiar e ?!
    la mai mare nea Jiji ! mergi inainte, nu te opreste nimeni, oi fi stiind mata ceva …
    da stiu, sunt rau si invidios pe deasupra, cand vad ce pace sufleteasca iti da banul…

    Apreciază

  4. G-man said, on iulie 4, 2010 at 11:58 am

    cu Becalii s-a intamplat ceva dupa arestare.. ca inainte chiar daca batea campii cu multe si injura ca la usa cortului ..tot mai gaseai ceva la el inclusiv asta a declarat odata ca masonii l-au contactat si pe el dar nu a aceptat, dar nici nu vrea sa se puna cu ei.
    acu se pare ca a acceptat.

    Apreciază

  5. Ion de la Chiuiesti said, on iulie 4, 2010 at 12:02 pm

    Ortodoxia lui Becali a fost „umbra si vis”. Mai mult decat dezamagitor!

    Apreciază

  6. Aurora said, on iulie 4, 2010 at 12:04 pm

    Gigi Becali l-a facut albie de porci pe Pavel Corut si acum a nasit un mason. Cred ca nu stie in ce s-a bagat – sau stie ?

    Apreciază

    • Catalin Kirk said, on iulie 4, 2010 at 3:17 pm

      Cel mai probabil nu – masoneria e prea subtila pentru perspicacitatea lui, care totusi nu lipseste de tot. El crede ca banii si notorietatea il protejeaza si-l scutesc de a gandi putin mai departe. Ce e ciudat e ca nu pare sa se fi gandit ca ordinul asta e la origine catolic.

      Apreciază

  7. carmen said, on iulie 4, 2010 at 12:14 pm

    Un crestin adevarat nu va accepta colaborarea s-au inrudirea cu nici un mason fac parte din lumi diferite si au conceptii diferite despre lume .G. BECALI este un crestin vopsit acum s-au lamurit romani de acest personaj .

    Apreciază

  8. Pustnicul Digital said, on iulie 4, 2010 at 1:32 pm

    La problemele financiare pe care le are, si stilul de viata ce i-a devenit obisnuinta, ma mir ca a durat atat pana sa dea fuga la masoni … ca doar ei vor binele lumii si sunt o organizatie luminoasa… Oreste stie mai bine.

    Apreciază

  9. Razboinicul Luminii said, on iulie 4, 2010 at 1:54 pm

    Misterul si simbolismul templului lui Solomon ( in varianta „lor”)

    http://www.masonicforum.ro/?cmd=displaystory&story_id=142&format=html

    Apreciază

  10. Razboinicul Luminii said, on iulie 4, 2010 at 3:08 pm

    Apreciază

    • DuhulCapitanului said, on iulie 5, 2010 at 8:24 am

      clipul asta e facut de mine ,Romania carmuita de jidani, sia inceput la urma avocatu ala, spamer lamer, Urban, papagalu, sa scrie ca sunt antisemit, anticrestin …. deci era ceva jenant, in locul lui intram in apmant de rusine,un blog ca al lui care promoveaza anticrestinsimul, ura contra preotii, imi aduc aminte ca am citit acel articol aici la saccsiv, unde lua in deradere nu copil ca era credincios, si apoi promova evolutionismul si alte mizerii, iar acolo nasosu asta de urban ma facea pe mine anticrestin, antisemit…….

      Apreciază

      • DuhulCapitanului said, on iulie 5, 2010 at 8:44 am

        Cred ca ma urmarea de mult timp, slugile lui, platite de jidanii de la diferinte ONG , mi-a luat conturile mele de pe yt, si la cativa prieteni ai mei, altii care chiar nu aveau legatura cu mine si pe cine nu ii convenea ii trecea antisemiti, gasca organizata,si punea niste nume, ca eu comentez la nu stiu ce ziare, eu care nu am comentat la site de ziare niciodata,nu ma pasioneaza sa imi pierd aiurea timpul, dar imi asimila numele meu si al altor cativa useri care faceam clipuri de acest gen, demascarea jidanilor si a masoneriei, iar acest clip care nu era agresiv, doar am prezentat niste jidani, luati dintr-o lista, gasita pe avangarda antionala, site care acum vad ca i-au venit de hac, si au scris acolo numai aberatii despre toti userii care deranjau si aveau astfeld e clipuri care demascau masoneria si jidanii, o jigodie de om, un nenorocit !

        Apreciază

    • Anda said, on iulie 5, 2010 at 9:03 am

      Stiam ca : Esca e catolica (chiar daca ea nu stie ce inseamna asta), Rosca-Stanescu si Vasile Lupu sunt rromi. Sa se fi convertit intretimp? Tot ce-i posibil…
      Despre restul, n-am nici un dubiu…au fizionomia tipica.

      Apreciază

  11. nea Anderthal said, on iulie 4, 2010 at 3:48 pm

    salut,
    Am cunoscut citiva romani „diasporeni” care au intrat in „$ini$tra” si apoi au gasit job’uri bune.Ei erau pregatiti profesional ptr. asa ceva dar usile la care bateau erau inchise.Unul dintre ei spunea ca a fost „in curte” ptr. ca a fost prins de potera conducind masina sa cu viteza excesiva si „cu ceva la bord” dar la judecata a facut semnul secret la „cadiu” si acesta i-a raspuns si a fost gasit „not guilty”.Poterasu’ isi manca saptca de ciuda.Pacat de un suflet pierdut ca nu era om rau,a facut pasul din interese pur materiale.Eu,personal,cind am facut o cerere la autoritatile de aici ,la sfatul unui cunoscator,am facut piramida de 3 puncte linga semnatura si cererea mi-a fost aprobata mai repede decit credeam!

    PS:Ceva ciudat: nu departe de unde stau este un templu al „$ini$trei” si ,cu toate ca este expus la strada,n-am fazut un grafitti sau ceva vandalism la cladire cu toate celelalte cladiri din jur sunt murdarite din cind in cind…

    Apreciază

  12. mihaela said, on iulie 4, 2010 at 4:33 pm

    olimpian ungherea are o emisiune”de promovare ” pe vox news.
    Realizarile masonice sunt prezentate ca”patriotice si nationaliste”. Figurile personajelor invitate sunt insa „aparte”.

    Apreciază

  13. cornel said, on iulie 4, 2010 at 7:13 pm

    ”Romanasi”, reusesc performanta reala sa caricaturizeze si masoneria. Aceasta cu contributia voluntara a liderilor acestei organizati, de stiut daca acestia sunt autointulati lideri nationali ai masoneriei, si poate fi vorba de de imparat/rege/presedinte al tiganilor, mondiali sau numai europeni??? Probabil ca despre aceasta este vorba si in aceasta pozitionare masonerie vrs. becali.

    Apreciază

  14. oarecare said, on iulie 4, 2010 at 9:52 pm

    Poate are Gigi o asceza mai fulminanta in Ortodoxie si vrea sa ii comverteasca si pe masoni… poate ii iese, mai stii? 🙂

    Apreciază

  15. seby said, on iulie 4, 2010 at 10:18 pm

    :)))) chiar nu v-ati prins pana acum ..jiji a fost de la inceput mason ..de canda aparut in viata publica si pana acum .. dovada sunt pozele vechi de prin 90′ cand aparea pe langa echipa steaua sau echipa nationala desi zice ca fost cioban mai toata viata lui …. plus niste desvaluiri saptaman trecuta spunea ca la steaua se stia din 96′ ca jiji va cumpara echipa in 2000 .:)) oare cum ? ac sa nu mai spun de simbolul partidului sau png .http://www.png.ro/,http://www.ziare.com/steaua/gigi-becali/petre-roman-acuza-din-1996-se-stia-ca-steaua-va-ajunge-la-becali-1024180…. chestia cu religia a fost doar o alta varianta de minciuna electorala asa cum a spus chiar el si anume nu a mai incercat-o nimeni ……..si oricum multe din faptele lui au fost facute doar in fata camerelor de filmat ….lup in blana de oaie si fariseu sau fatarnic conform noului testament …

    Apreciază

  16. oarecare said, on iulie 5, 2010 at 1:16 am

    Stau si ma intreb de ce stirea a aparut asa: „nunta de masoni”, adicatelea de ce nu au fost numiti cu numele lor ca e si ei oameni, iar daca nu au fost numiti de ce trebuia sa stim ca sunt masoni, nu era suficient sa stim ca a nasit? Ni se induce de aicea cumva ca masonii sunt secretosi si trebuie pastrati ca atare? Stirea preluata peste tot e de genul ca Gigi credinciosul a facut un lucru cu masonii. Sau ni se induce ca masonii sunt foarte apropiati de Dumnezeu (Doamne Iarta-ma), prin asocierea pentru marea masa, a lui Becali credinciosul si masoni. Daca spuneau masoni x si y se pierdea din stralucirea cuvantului „masoni”. Intentia clara este de a spune ca masoneria e ceva bun asimilat chiar Ortodoxiei prin un nas asa de cunoscut credincios. Da, pentru circul de acum a fost pregatit dnul Becali in rolul de credincios. Doamne Iarta-ne!

    Apreciază

  17. ines said, on iulie 5, 2010 at 5:06 am

    O alta dezamagire-Cine este adevaratul patron al Otv?(numita si televiziunea poporului sarac, furat si asuprit)
    Oricum era evident ca unul crestin nu era, dar sa mai apartina si unui infractor?Ti se face parul maciuca!
    uitati linkul
    http://www.exploziv-news.ro/abc/496-cutremur-in-garsonier-de-ce-ii-place-lui-dd-culoarea-portovalie.html

    Apreciază

  18. legheon said, on iulie 5, 2010 at 6:54 am

    masonii astia de york sunt masonii „buni” („sectari”), nu v-ati prins?

    nea jiji stie ca sunt buni, si ne face si pe noi sa credem asta, ca un bun roman ce este

    shefu mason de york a declarat ca e si foarte bun prieten si in gratiile familiei regale

    daca totul e asa roz si nevinovat, ca la divertis-show (divertis = slugi si promotori ai „rozului” sistemului, unde toti sunt dragutzi si buni doar de luat in ras), de ce sa mai face, atata gargara?
    nu va fie teama…

    masoneria e dragutza, un show cu printi si blazon nobiliar (sau imobiliar, in fine…),

    garantia prosperitatii si a elegantei, a viitorului luminos, o mare familie fericita
    asta e mesajul…

    in schimb, cine plateste…afla mai multe…hehehehehe ( of, aaaverea meaaaa )

    Apreciază

  19. uncrestinortodox2 said, on iulie 5, 2010 at 8:36 am

    Sunt băgat la spam?

    Apreciază

  20. uncrestinortodox2 said, on iulie 5, 2010 at 8:36 am

    Se pare că nu…

    Apreciază

  21. MONIKA said, on iulie 5, 2010 at 11:40 am

    NUNTA DE VALUARE NASI VALOROSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII FIRESC

    Apreciază

  22. VALY said, on iulie 5, 2010 at 1:48 pm

    Becali este un personaj controversat sa nu uitam cum se da mare crestin o minciuna mai mare ca el ,faptele si vorbele lui arata adevarata fata .Cat mai curand o sa auzim despre GIGI lucruri cutremuratoare in prietenia lui cu masoni, daca nu trece alaturi de masoni o sa ajunga un viitor muritor de foame cum au ajuns multi care au crezut in masoni .Masoni care conduc lojile sant foarte bogati restul de membri sant servitori care nu stiu adevarul despre masoni .Sant multe marturi cutremuratoare a unor fost masoni cine a avut acces la aceste marturii s-au cutremurat .Am citit un articol ,,demascarea francmasonilor ,,sant marturii cutremuratoare aduse acestor oameni .,,,,YOGA ESTORIC -DEMASCAREA MASONERIEI . Nu cred caci GIGI a citit acest articol .

    Apreciază

  23. costinela said, on iulie 5, 2010 at 4:57 pm

    Stiti foarte bine ca in lojile masonice sunt ademenite toate personalitatile care ar putea iesi in evidenta sau sunt deja in fata opiniei publice.Asa ca era de asteptat ca,Becali sa fie si el mason.Daca esti politician in Romania,de obicei esti si mason,pentru ca asa ajungi in cercurile politice

    Apreciază

  24. costinela said, on iulie 5, 2010 at 5:08 pm

    Credinta fara fapte bune este moarta,dar si fapta buna fara credinta este la fel.Asa ca degaba Becali face donatii si construieste biserici si cine stie ce mai face el daca ,credinta nu este in dreptarul ortodoxiei.Dumnezeu sa il ajute si sa il lumineze sa-si dea seama ca masoneria este biserica satanei.

    Apreciază

  25. babmedia said, on iulie 5, 2010 at 7:03 pm

    Astazi 05 iulie 2010, Ion Popescu a fost la muncă… Ion Popescu nu fură, nu înjură, nu mulge oile altuia…Ion Popescu e un anonim pentru că face ceea ce trebuie…Gigi Becali e arhicunoscut pentru ca face fix ce nu trebuie…Va multumim pentru sistemul de valori din Romania!

    Apreciază

  26. Badea Cirtan said, on iulie 7, 2010 at 12:49 pm

    CRITICA dar nu JUDECA , frate …

    Nu uita-ti vb. Sfintului Apostol pavel ; ” M-am facut Nebun cu NEBUNII , ca sa-i cistig intru HRISTOS ”

    Doamne ajuta !

    Apreciază

  27. Romeo2110 said, on iulie 8, 2010 at 6:18 am

    Fiind sub anatema de Sinod Ecumenic si sub anatema Sinodului BOR de prin 1936, crestinii ortodocsi nu sunt in comuniune cu masonii.

    Nu inteleg cum de au fost cununat respectivul in Biserica…
    Necucunoscand nici macar la nivel superficial canoanele Bisericii, Becali provoaca o noua sminteala mediatica: confirma minciunile masonilor care fac prozelitism, sustinand ca poti fi si mason si bun crestin, adiica intinde o cursa sufletelor fara discernamant.

    Apreciază

  28. Petre said, on iulie 31, 2010 at 3:49 pm

    Mai dragilor

    Inainte de a va lega de masoni…ati putea sa cititi un pic mai mult si o sa vedeti ca Masoni sunt cei care au faurit Romania Moderna. Deci sunt interese comune inclusiv cu ale celor ce isi doresc binele Romaniei. Chiar daca unii sunt mai „energetici” si altii mai discreti.
    Despre Mr Becali ce sa zic…. il stim cu totiii…. Cum a ajuns la acest eveniment nu pot sa comentez.
    Iar povestile alea cu cranii…. sunt bune de scris ca sa arunci cu noroi. si sa sperii pe cine nimeresti… Ele au valoare simbolica si sigur retineti odata ca nu se inchina nimeni la nimic. Readuc aminte privitorului ca cele pamantene sunt efemere, ca viata este trecatoare si ca trebuie sa caute altundeva mai sus sau sa „sape mai adanc”. Comprendo?
    Iar povestea cu discretia…. Nu mai speriati oamenii cu „secretele”, cu „uneltirile”…. Tocmai din cauza de oameni si pareri de acestea se aseaza oamenii in zona discretiei.
    Si multe multe altele de tipul adorarea satan, homosexualitate….. Cand le auzi intelegi cat a citit acel om care le afirma….
    DECI o remarca mai revolutionare: Dusmanul nu este in aceasta zona…. cautati in alta parte.

    Apreciază

  29. […] GIGI BECALI, a fost NAS la casatoria MASONULUI Florin Maşu, fiul lui Ştefan Masu, Mare Comandor al… […]

    Apreciază

  30. […] GIGI BECALI, a fost NAS la casatoria MASONULUI Florin Maşu, fiul lui Ştefan Masu, Mare Comandor al… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.