SACCSIV – blog ortodox

PROFETIE: „MARE VARSARE DE SANGE” in 2011 in Romania?

Posted in IASI, PROFETII, Romania by saccsiv on iunie 26, 2010

   Citez din articolul Proorocie despre un masacru in 2011 in Romania:

   Pustnicul N. se nevoia mai mult pe Muntele Giumalau. Avea darul lui Dumnezeu, de a se face nevazut. In anul 2001, i-a spus fratelui I:

   – Peste doua saptamani, o sa fie un eveniment important intr-o tara indepartata. Efectul daunator in Romania va fi in anul 2001. Ai sa fii in Iasi, sa nu te sperii….[1] Roaga-te lui Dumnezeu sa nu te prinda anul 2011 in oras, pentru ca va fi mare varsare de sange[2]. O  sa randuiasca Dumnezeu si o sa stai in Muntele Rarau, in 2011.

   Fratele I. avea 60 de ani si a intrebat:

   –         Mai este mult pana in 2011. O sa traisc pana atunci?

   –         O sa traiesti. O sa ma rog ca sa locuiesti pe Muntele Rarau.

   Cu un an mai inainte de a se muta la viata cea vesnica[3], pustnicul N. i-a spus fratelui I., ziua in care sa vina si cum sa-l inmormanteze. In ziua pe care o prorocise, a fost gasit adormit intru Domnul si ingropat de fratele I. si maica T., dupa obiceiul pustnicesc, pe Muntele Giumalau, in locasul pe care si l-a sapat singur. Pustnicul N. nu a vrut sa i sa puna cruce pe mormant, ca sa nu stie nimeni locul unde este ingropat si i-a dat canon fratelui I, sa nu-i spuna nimanui numele..

   [1] Este vorba de atacul terorist din 11 septembrie 2001, asupra celor doua blocuri gemene din New York, care, dupa cum spunea presedintele Bush, au schimbat soarta lumii (in mai rau pentru crestinii ortodocsi).

   [2] Cum vor putea trai adevaratii crestini in vremurile antihristice? Cu ajutorul lui Dumnezeu, cum au trait in toate timpurile. Dumnezeu este cel care ne ajuta, ne hraneste, ne da sanatate, putere, ne apara si ne mantuieste. Conducatorii si guvernele risipesc darurile lui Dumnezeu. Cine va participa in fiecare duminica si sarbatoare la Sfanta Liturghie, va implini canonul de rugaciuni, va posti, va face milostenie, se va spovedi si impartasi, va primi ajutorul lui Dumnezeu. Iar cine isi va pune nadejdea in oameni, se va chinui si in aceasta viata, si-n viata cea vesnica. Pentru ca spune Duhul Sfant: Blestemat este omul ce se increde in om.

   [3] Pustnicul N. s-a mutat la viata cea vesnica in anul 2002, fiind in varsta de 108 ani.

   extras din cartea Pustnicii nevazuti ai Athosului, Editura Panaghia

   Comentariu saccsiv:

   N-am citit cartea, deci nu stiu daca fragmentului ii lipseste sau nu ceva. Posibil sa nu.

   Oricum, foarte interesant. Oare ce va declasa acea varsare de sange? Sa fie vorba doar de Iasi sau si de alte localitati mari? Va fi cauzata de razboi sau revolte? Sau ambele?

   Cititi va rog si:

Cum trebuie sa actioneze un CRESTIN in timpul iminentei teribile REVOLTE?

Cum trebuie sa actioneze un crestin in timpul viitorului AL TREILEA RAZBOI MONDIAL?

Familia crestina si VIITOAREA PRIGOANA

Necesitatea ruperii de SISTEM. Napasta ii va lovi pe toti: intai pe cei din marile orase, apoi la scurt timp si pe cei de la tara

IPS BARTOLOMEU ANANIA despre APOCALIPSA

PROFETIA Sfantului LAVRENTIE DE CERNIGOV despre ANTIHRIST

Al treilea razboi mondial

CINE A PROVOCAT CRIZA? CINE NE DĂ « SOLUŢIA »?

Parintele IUSTIN PARVU: „Solutii omenesti nu sunt, dragii mei! Solutia este moartea pentru Hristos” (despre vaccinare, evrei, preoti, politicieni si sistemul antihristic)

Articolul anului: „DESPRE EPOCA LUI ANTIHRIST SI REVENIREA PROROCULUI ILIE, CA „AL DOILEA INAINTEMERGATOR AL VENIRII LUI HRISTOS””

 

83 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on iunie 26, 2010 at 7:03 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. fireflight said, on iunie 26, 2010 at 7:10 pm

    Inclin sa cred ca asa va fi, deoarece traim in niste vremuri apocaliptice si Romania nu o mai duce atat de bine, iar crestinii sunt progoniti. Am citit daca imi aduc aminte aceasta carte, sa dea Bunul Dumnezeu sa trecem cu bine de toate.

    Apreciază

  3. Cristi said, on iunie 26, 2010 at 7:32 pm

    Daca am citit bine este vorba depre efectul daunator de la 11 septembrie, deci poate sa aibe legatura cu nato, politica de „aparare” a romaniei si politica de „iritare” a unei anumite tari arabe.

    Face sens?

    Apreciază

  4. bianca747 said, on iunie 26, 2010 at 7:45 pm

    Felicitari !!

    Apreciază

  5. fanu said, on iunie 26, 2010 at 8:15 pm

    nu îmi închipuiam vreodată că vom fi atât de singuri înaintea tăvălugului demonocraţiei; nalţii ierarhi dorm ŞI ESTE CAZUL CA sfinţii mânăstirilor să coboare în cetate şi să vorbească naţiunii române despre robia la care suntem duşi…

    Apreciază

  6. lucia said, on iunie 26, 2010 at 8:40 pm

    cred ca e o greseala de an aici:

    „– Peste doua saptamani, o sa fie un eveniment important intr-o tara indepartata. Efectul daunator in Romania va fi in anul 2001”, cred ca de fapt anul va fi 2011, nu 2001.

    Asa cel putin ar avea sens – in 2001 a fost evenimentul „intr-o tara indepartata” (US), iar efectul in Romania va fi in 2011. (caci nu s-a intamplat nimic deosebit in 2001 din ce-mi amintesc).

    Apreciază

  7. nea Anderthal said, on iunie 26, 2010 at 9:17 pm

    ..tot ce e posibil.Daca in toamna va incepe „show-ul”(nu ma gandesc la ce a spus baba Vanga, ci la faptul ca SUA sunt falite si in 2011 vor intra in colaps) este posibila ca toate tarile sa fie afectate.O profetie spune ca NATIUNI INTREGI VOR DISPAREA si vor ramane doar putini oameni pe Pamant care apoi vor fi subjugati de Noua-Ordine si produsul lor cel mai de „pret”,Antihristul,va stapani si conduce lumea ptr. 3 ani si jumate…
    ps:pr.Cleopa spunea, la cei care l-au vizitat odata,ca „..suntem ultimii..”..etc

    Apreciază

  8. Stefan said, on iunie 26, 2010 at 9:52 pm

    Am auzit sambata ca deja alesii ne imprumuta si de la banci externe altele decat FMI….
    Iarna asta va fi nenorocita de tot pt ca 80 % din populatie nu-si va putea plati intretinerea
    Euro va ajunge cam la 6 lei iar inflatia o sa mareasca tot mai mult preturile………. prevad ce e mai rau pentru 2011………

    Apreciază

  9. nea Anderthal said, on iunie 27, 2010 at 3:48 am

    Doamne ajuta,
    Citeva ganduri(dupa citeva „ponturi de pe net”) :
    1) Zaharia 1:12 . Şi a răspuns îngerul Domnului şi a zis: „Doamne Savaot, până când vei întârzia să arăţi milă Ierusalimului şi cetăţilor lui Iuda, pe care le faci să simtă mânia Ta de şaptezeci de ani?” ( 1948+70=2018)
    2)Dan 9:27 . Şi El va încheia un legământ cu mulţi într-o săptămână, iar la mijlocul săptămânii va înceta jertfa şi prinosul şi în templu va fi urâciunea pustiirii, până când pedeapsa nimicirii cea hotărâtă se va vărsa peste locul pustiirii”

    Apreciază

  10. ady said, on iunie 27, 2010 at 5:38 am

    Frate Saccsiv, vreau sa adaug ca si titlu informativ, pt cei care nu stiu ca parintele Iustin spunea ca in august va fi varsare de sange in Romania

    Apreciază

    • Anda said, on iunie 27, 2010 at 11:54 am

      Te rog sa fii precis: unde a spus si in ce context!
      Fara malitiozitate, observ ca adrenalina nu lipseste pe bloguri. Da citatul precis. Multumesc.

      Apreciază

  11. ady said, on iunie 27, 2010 at 5:43 am

    nea Anderthal, explica mai mult te rog

    Apreciază

  12. acadennis said, on iunie 27, 2010 at 7:41 am

    Se vorbeste ca din luna Iulie se va aprinde scanteia colapsului economic in toata lumea.
    Daca natiunile puternice merg spre pierzare, sustinerea lor pentru a nu merge catre un colaps total va implica razboi, iar in interiorul tarilor respective vor fi mari manifestari de strada din cauza lipsei hranei.
    Cred ca vom avea un razboi de data asta cu musulmanii luptand contra zionismului iar crestinii vor fi la mijloc.
    Pe zi ce merge in presa se poate vedea incitare la ura impotriva musulmanilor in timp ce in Mediul Orient razboiul impotriva terorismului face victime printre civili.

    Apreciază

  13. acadennis said, on iunie 27, 2010 at 8:03 am

    Alta:
    Nicholas Boyle, profesor la Cambridge: Profetii pentru anul 2014

    2014 va fi un an crucial, care va decide un secol de saracie si razboaie sau o pace globala, crede un reputat profesor de la Cambridge. Conform acestuia, americanii vor decide soarta umanitatii.

    Nicholas Boyle sustine ca evenimentele din urmatorii ani vor decide soarta umanitatii: fie un secol plin de razboaie si saracie, fie un viitor prosper, in pace. El crede ca recesiunea este un prim semn al schimbarilor care vor avea loc si ca viitorul nu mai e al natiunilor stat ci al organizatiilor globale. Totul depinde insa de reactia liderilor americani la schimbarile mondiale.

    Boyle sustine ca in fiecare secol, in primii 20 de ani au avut loc evenimente care au schimbat lumea. In 1517, Martin Luther a scris Tezele de la Wittenburg, si de atunci a inceput Reforma si ascensiunea protestantismului. In 1618 a inceput Razboiul de 30 de ani, conflict religios care a marcat Europa. In 1815 a avut loc Congresul de la Viena, dupa infrangerea lui Napoleon, congres care a marcat inceputul unei ere de relativa stabilitate in Europa. In 1914 a inceput primul Razboi Mondial, conflict catastrofal pentru omenire.

    Profesorul Boyle a scris in cartea sa “2014 – Cum va supravietui omenirea unei noi crize” ca fiecare secol are un caracter aparte, care se stabileste in primii 20 de ani, exact ca si la oameni. Conteaza si schimbul de generatii, care determina schimbarea ideilor vechi cu cele noi.

    Sursa:
    http://www.mondonews.ro/Nicholas-Boyle-profesor-la-Cambridge-Profetii-pentru-anul-2014+id-24955.html

    Apreciază

  14. acadennis said, on iunie 27, 2010 at 8:20 am

    Ia uitati-va la ce profetii face domnul lumii acesteia adica satana.
    Sursa:(tradus)
    http://www.vopus.org/ro/gnoza-gnosticism/profetii-2012/profetia-lui-melchisedec.html

    PROFEŢIA LUI MELCHISEDEC

    Cei trei scriitori meţionaţi vorbesc despre Agharti sau Agharta, nume cu care, în limba tibetană, este denumit misteriosul regat subteran în care îşi are reşedinţa Regele Lumii.

    Profeţia a fost scrisă de Domnul Lumii în anul 1890. Astfel că, atunci când Melchisedec spune ““pe parcursul a 50 de ani nu vor mai fi decât trei mari noi regate”, ne vorbeşte despre anul 1940, adică, de al doilea război mondial.

    Au apărut atunci trei mari noi regate: Europa, Rusia şi Statele Unite ale Americii. Apoi spune că “vor trăi fericiţi pentru şaptezeci şi unu de ani”. Adică: 1940 plus 71, ne dă 2011. Şi în acest an fatidic “în continuare vor veni zece şi opt ani de războaie şi cataclisme”.

    Profetia
    Cu fiecare zi care trece, oamenii vor uita de sufletele lor şi se vor ocupa mai mult de corpurile lor. Corupţia cea mai mare va domni pe pământ. Oamenii se vor asemăna mai degrabă cu animalele sălbatice, însetaţi de sângele fraţilor lor. Semiluna va fi ştearsă şi adepţii săi se vor îngloda în cerşetorie şi într-un război continuu. Cuceritorii lor vor fi răniţi de soare, dar nu se vor ridica de douǎ ori; va cădea peste ei cea mai mare dintre nenorociri şi vor ajunge să fie insultaţi de celelalte popoare.
    Coroanele regilor, mari şi mici, vor cădea. Unu, doi, trei, patru, cinci, şase, şapte, opt… Va fi un război teribil între toate popoarele. Oceanele se vor înroşi…Pământul şi fundul mărilor se vor acoperi de schelete, se vor diviza regatele, vor muri naţiuni întregi…Foamea, bolile, crimele necunoscute de lege, ce lumea nu va fi contemplat încă. Atunci vor veni inamicii lui Dumnezeu şi ai Spiritului Sfânt ce se aflǎ în interiorul omului. Cei care iau şi partea celuilalt, vor pieri de asemenea. Cei uitaţi, cei persecutaţi se vor răscula şi vor atrage atenţia lumii întregi. Vor fi ceaţă şi furtuni, munţii dezgoliţi se vor umple de păduri. Se va cutremura pământul…Milioane de oameni vor schimba lanţurile sclaviei şi umilinţelor cu foame, boli şi moarte. Vechile drumuri se vor umple de mulţimi care vor merge dintr-un loc în altul. Cele mai bune şi mai frumoase oraşe vor pieri în foc…una, două, trei…Tatăl se va lupta cu fiul, fratele cu fratele, mama cu fiica. Viciul, crima, distrugerea corpurilor şi a sufletelor, vor domni fără limite…Familiile se vor împrǎştia…Fidelitatea şi dragostea vor pieri…Din zece mii de oameni, doar unul va supravieţui…unul nebun, dezbrăcat, înfometat şi fără forţe, care nu va şti să-şi construiască o casă, nici să-şi procure alimente… Va urla ca un lup turbat, va devora cadavre, va muşca din propria sa carne şi îl va sfida înfuriat pe Dumnezeu. Se va depopula pământul. Dumnezeu îl va lăsa din mâna sa. Deasupra lui vor fi împrăştiate doar fructele nopţii şi ale morţii. Atunci va apărea un popor necunoscut până acum care, cu mână puternică, va smulge buruienile nebuniei şi viciului şi îi vor conduce pe cei care au rămas fideli spiritului oamenilor în bătălia împotriva răului. Vor fonda o nouă viaţă pe pământul purificat de moartea naţiunilor. De-a lungul a cincizeci de ani nu vor mai fi decât trei mari noi regate care vor trăi fericite pentru şaptezeci şi unu de ani. În continuare vor veni zece şi opt ani de războaie şi cataclisme…Apoi popoarele din Agharti vor ieşi din cavernele lor subterane şi vor apărea pe suprafaţa pământului.

    Apreciază

  15. Fulger said, on iunie 27, 2010 at 9:06 am

    Dupa criza vine razboi.

    Apreciază

  16. anndryusha said, on iunie 27, 2010 at 10:48 am

    În 2011 sigur va fi mare vărsare de sânge la Iaşi! Mai ales c-a intrat Politehnica-n B şi se taie şi subvenţia la RATC pentru pensionari…

    Apreciază

  17. Danutz said, on iunie 27, 2010 at 11:05 am

    Aseara am citit cartea „Evadarea”, am cumparato de la Manastirea Sihastria, mi-a placut. Mult succes in continuare!

    Apreciază

  18. em said, on iunie 27, 2010 at 11:34 am

    probabil vor reusi cumva sa-i scoata pe oameni in strada. Deocamdata nu au iesit (sau mai bine spus nu au iesit destui) dar banuiesc ca vor gasi ceva, un eveniment – cam ca in cazul gripei, care sa-i faca sa-si doreasca sa protesteze, sa-si ceara drepturile, ori o viata mai usoara (asa cum o cunosteau pana atunci). Atunci, ca si in ’89, vor putea sa inceapa masacrul, cativa agitatori vor putea determina victimele sa se ucida intre ele. De aceea ar fi mai bine sa ne vedem de treaba noastra si sa nu facem nici greve nici demonstratii. Oricat ar fi de greu, nu incepe sa ploua cu paine daca iesi in strada. Iar cand o lume intreaga este in criza si rabda nu ai cum sa o duci „mai bine”. Te multumesti cu ce ai, il tii pe Dumnezeu de mana si mergi inainte.
    Doamne ajuta!

    Apreciază

  19. em said, on iunie 27, 2010 at 11:37 am

    am amintit de gripa pt ca, daca va mai aduceti aminte, o buna bucata de timp majoritatea s-au ferit de vaccinuri. Pana la moartea acelui om, cand la toate punctele de vaccinare s-au format cozi, nemaitinandu-se seama nici de vreme, nici de periculozitatea vaccinului

    Apreciază

  20. Stefan said, on iunie 27, 2010 at 11:52 am

    Zicea Părintele Arsenie Boca, parcă pentru toţi românii: „Îmi pare rău de voi că sunteţi slăbiţi în credinţă. Veţi cădea din cauza fricii. Frica-i de la diavol; nu vă fie frică pentru a vă salva sufletele. Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt îngăduite de Dumnezeu, Care este tovarăşul de drum al fiecăruia, de la naştere până la moarte. Vor cădea şi cei aleşi. Îmi pare rău că sunteţi cei pe urmă. Vă vor cerne. Vor pune impozite, taxe şi alte îngrădiri. Vor lua totul!” (Sora Septimia Măniş, 81 ani, Codlea)

    Apreciază

  21. eu said, on iunie 27, 2010 at 12:15 pm

    deci, daca nu ai citit cartea, de unde stii ca va fi varsare de sange, esti cam credul in toate vad ca…

    Apreciază

    • saccsiv said, on iunie 27, 2010 at 12:24 pm

      eu

      1) Reiau ce am scris in articol: N-am citit cartea, deci nu stiu daca fragmentului ii lipseste sau nu ceva.

      2) Consider ca Apologeticum nu a inventat acel fragment.

      3) Spusa ta „esti cam credul in toate vad ca” arata cat de habauc esti.

      Apreciază

    • Stefan said, on iunie 27, 2010 at 12:48 pm

      pt

      Cu siguranta postarea de pe Apologeticum a fost initial documentata cat se putea de bine. Doar si admin-ul de acolo a postat tot ce era disponibil in carte legat de aceasta profetie – cred ca e destul de clar

      Apreciază

  22. Costi said, on iunie 27, 2010 at 1:17 pm

    La “Cronica Carcotasilor” radeau alde Huidu si Gainusa de o inregistrare cu o femeie care zicea ca i-a descoperit Dumnezeu ca va fi varsare de sange in Romania, o revolta sau asa ceva, si astia faceau misto de ea, ziceau ca e nebuna… Din ce scrieti aici, se pare ca nu e asa nebuna si ca ceva se va intampla in Romania. Nici nu e de mirare avand in vedere situatia sociala in care ne aduce guvernul.
    Iata inregistrarea: http://www.trilulilu.ro/Fedayn/ab5405566792e9 de la minutul 11:55.

    Apreciază

    • ROrtodox said, on iunie 27, 2010 at 4:48 pm

      astia de la cronica`s satanistii .. cum sa nu faca ” misto ” cu un stil a la`Tociu si Palade .. ti-e greata …

      Apreciază

  23. Clifford said, on iunie 27, 2010 at 1:36 pm

    Costi,
    m-am uitat pe link si tind sa-i dau dreptate acelei femei dar mai ales, ceea ce zice ea pare a fi in rezonanta cu „varsarea de sange” profetita pt 2011. nu cred ca acea femeie este inselata; daca ar fi fost nu ar fi indemnat la spovedanie si impartasanie

    Apreciază

    • boddyca said, on iunie 27, 2010 at 4:16 pm

      da, si nici nu arata a tiganca ce da in ghioc in noaptea de Sanziene… ma socheaza totusi faptul ca diaconescu a invitat si el pe cineva in emisiune care stie macar despre ce vorbeste

      Apreciază

  24. C. said, on iunie 27, 2010 at 3:01 pm

    l-am cunoscut pe fratele I in persoana si mi-a spus si mie lucrul acesta. a mai spus chiar ca parintele Pustnic N a fost cel mai sporit din cati ( pustnici harismatici ) a cunoscut.
    fratele I este foarte apropiat parintelui Iustin. parintele Pustnic N a trait mai mult din cate am inteles de la fratele I, vreo 128 de ani. l-am intrebat ce a spus parintele ca va fi in 2011 si a raspuns scurt : macel.
    iar parintii care mai sunt ( si ei foarte harismatici,cu viosi de prin pateric ) au spus ca se cam apropie.
    de aceea sa stiti ca parintele Iustin nu este singurul care citeste semnele,poate el este vocea acestor pustnici nevazuti. chiar parintele Iustin a spus ca inca mai sunt pustnici rugatori prin muntii romaniei.

    intalnirea mea cu frate I a fost impresionanta.care aveti ocazia sa il intalniti,nu o sa va para rau.
    Doamne ajuta !
    HRISTOS A INVIAT !

    Apreciază

    • Clifford said, on iunie 27, 2010 at 5:07 pm

      @C
      tu ce crezi, la ce se refera prin cuvantul „macel”? razboi, revolutie… ?

      Apreciază

  25. em said, on iunie 27, 2010 at 3:20 pm

    are dreptate. Daca tot veti vrea sa iesiti in strada, sa fiti eroi, spovediti-va si impartasiti-va mai intai. Si mai are dreptate cand intreaba daca ” cel putin sunteti pregatiti pt asta?”
    Chiar; suntem pregatiti? Nu neaparat pt moarte, suferinta sau altceva asemenea. Dar sa presupunem ca iesi in strada si te intreaba vreo unul de la o televiziune pt ce ai iesit. Si tu ce spui? „Aaaaaaa… am iesit ca saaaaa…..” Sa ce? Sa fii si tu acolo?
    Vei spune poate:
    – ca sa fie mai bine, sa avem salarii. Da, dar va creste inflatia.
    – sa avem locuri de munca. Da, dar locurile de munca nu ti le da guvernul.
    – sa iesim din criza. :))))) dar nu prin manifestari in strada se iese din criza.
    – sa schimbam guvernul. Cu cine? Cu alti hoti?
    – sa schimbam presedintele. Pai din ’89 tot il schimbam. Numai ca in ultimii ani nici nu mai avem pe cine vota. Adica din atatea lichele nici nu mai are importanta care e numele lor. Ce mi-e basescu, iliescu, geaona, etc; parca ar fi acelasi om cu alta infatisare.
    – sa nu mai fim sclavi pt patroni. Pai nu-i nimic. Fii tu patronul tau. Doar nu te opreste nimeni 😀
    – sa nu mai platim taxe. Ei as…
    – sa avem ce manca. Mda… am produs ca sa avem ce manca?
    Mai aveti si alte motive pt a iesi in strada?

    Apreciază

    • egro said, on iunie 27, 2010 at 5:03 pm

      Am intrat din greseala pe acest blog .
      Nu imi vine sa cred ca exista astfel de oameni ….in secolul 21.
      In sfarsit m-am convins ca omenirea mai are foarte mult pe drumul evolutiei pana sa se trezesca . Credinte salbatice , primitive de care tine cu dintii si pentru care ar ucide ….doar pentru ele . My god ! Un blog plin de rautate si razbunare .Simt clocotul furiei …in numele credintei . Nu s[un mai mult pentru ca mi-as pirde din timp inutil. Sunteti prea indoctrinati.Sunt convins ca faceti parte din mediul bisercicesc si ca trageti cu dintii pentru VOI.
      ptr. EM …dupa modul tau de argumentare ….omenirea nu ar fi trebuit sa faca nimic , niciodata. Ea trebuie sa stea supusa …si in cel mai bun caz ..Bisericii dar nu aia sa ai ca nu sunt bune …numai aia… daca oamenii ascultau de unul ca tine …..acum traiam tot in pesteri …muncind ca niste sclavi pentru stapanii ei care ii indoctrineaza cu preconcepte primitive si contradcitorii , altele mai bune nu au gasit.
      „Sa avem ce manca …..am produs ceva sa avem ce manca „…..nu imi vine sa cred .
      {ai majoritatea dintre noi muncim de dimineata pana seara pe un salar de mizerie ….si multi au 2 ,3 facultati. Mai trebuie create si conditii , locuri de munca …de cei responsabili cu guvernarea acestei tari, nu doar sa fure si sa isi face viloace de prost gust.
      In sf interesel politicienilor si chiar si al bisericii este ca boboru sa ramana prost ….nuami asa il poate conduce , il poate pune la treaba pentru binele lor.
      Nu cred ca voi gasi aici pe cineva care sa gandesca altfel , indoctrinarea e prea mare , am constatat doar ca omenirea mai are foarte mult pana se va schimba , pana o sa iasa din inconstienta .
      Oricum …semne de schimbare mai sunt. Chiar daca unii ca voi , Pdl sau biserica trageti cu dintii de putere asupra semenilor. Oamenii se trezesc si renunta la scalvie impusa de unii ca voi de mii de ani.

      Apreciază

      • saccsiv said, on iunie 27, 2010 at 5:09 pm

        egro

        Esti dat cu smirghel pe creier.

        Apreciază

      • boddyca said, on iunie 27, 2010 at 5:20 pm

        oameni de tipul lui egro asta de mai sus or sa ne alerge pe strazi si or sa ne chinuie ca, vezi Doamne, nu suntem evoluati si suntem prea indoctrinati (cine vorbea!).

        egro… ogre (capcaun in engleza) – ar putea fi vreo legatura? 😕

        Apreciază

      • pcd@egro said, on iunie 27, 2010 at 8:57 pm

        nu stiu cat de indoctrinati sunt fratii de pe aici, dar tu prietene stai prost tare cam la toate capitolele. in primul rand ca ai asa un hal de exprimare incat se vede de la o posta ca esti un individ needucat. in al doilea rand se vede foarte clar ca nu ai nicio legatura cu Biserica. ok, unii crestini exagereaza cautand ‘semne’, dar de aici si pana la ajunge la aiuritoarea concluzie ca: „…voi(Biserica) trageti cu dintii de putere asupra semenilor” e cale tare lunga. dumneata esti un semidoct comunist, incapabil sa formulezi o singura fraza coerenta. ‘indoctrinatii’ de pe aici sunt mai liberi de cat vei fi tu vreodata. stii care e tragedia? ca cel indoctrinat esti dumneata si nici macar nu iti dai seama de asta.

        Apreciază

      • nea Anderthal said, on iunie 28, 2010 at 12:10 am

        ..@egro
        Esti bolund rau tataye!Tu ne scrii texte cu vrajeala umanista cind comunistii(cei mai odiosi criminali ai istoriei) au fost parte a Umanismului! daca esti vreun iscariotean furajat de $oro$ atunci nu ma mai mir!Intra pe site’urile new-age sau alea cu homo-popo si acolo vei gasi toata turma care behaie si gandeste ca tine !

        Apreciază

  26. benchira said, on iunie 27, 2010 at 5:46 pm

    deci sunteti toti niste oameni fara ocupatie. faceti vorbarie pe prostiile spuse de un om. cine sunt oamenii ca sa prezica viitorul.mergeti oameni dragi si mai cititi biblia nu va lasati indusi in eroare. mai bine muciti ceva de cat sa faceti asemenea aberatii.nu merita blogul facut pt asemenea prostii.pace.

    Apreciază

    • tutenstine said, on iunie 27, 2010 at 6:31 pm

      Ba sectantule taci

      Apreciază

      • benchira said, on iunie 28, 2010 at 10:39 am

        da definitia sectei inteligentule.

        Apreciază

    • boddyca said, on iunie 27, 2010 at 6:40 pm

      Fara deci la inceputul propozitiei. Pentru un om „cu ocupatie” care ai vrea sa pari, stai cam prost la gramatica.

      In legatura cu lucrurile pe care tu le consideri prostii, nu ai de ce sa le contrazici! In tara asta in care totul merge din mai rau in mai rau, macelul care se anunta pare o certitudine…

      Romania va fi cu adevarat The Land Of Choice – poti avea tot ce iti doresti: de exemplu revolte, nu o sa vrei revolte, o sa ai revolutie, nu o sa vrei revolutie, o sa ai razboi, nici razboi nu vrei, atunci pandemie, si tot asa, vaccinuri obligatorii, cip-uri in documente, multe multe taxe – inclusiv si pe cea cu aerul respirat, etc. 😉

      Apropo, de unde stii ca oamenii de aici nu mu(n)cesc nimic?

      Apreciază

      • benchira said, on iunie 28, 2010 at 10:41 am

        atat stii si tu. ca decat se scrie legat.

        Apreciază

      • benchira said, on iunie 28, 2010 at 10:45 am

        tara asta nu e singulara in lume….si eu pot prezice ca la anu o sa fie mai multe jafuri ca anu asta si iata ca am facut o profetie….or muri mai multi oameni intr-un accident si voi ziceti ca s-a implinit profetia….

        Apreciază

    • danutza said, on iunie 27, 2010 at 11:12 pm

      si decat se scrie legat. fiindca ai o ocupatie..poti s te ocupi mai mult cu studierea limbii romane!

      Apreciază

      • benchira said, on iunie 28, 2010 at 10:42 am

        atat stii si tu, ca decat se scrie legat.

        Apreciază

  27. fanu said, on iunie 27, 2010 at 8:24 pm

    numa poietu care lucrează nu pricepe nimic… doar noi ăştia fără ocupaţie dumirim vremurile… cred că Ţuţea l ar fi expediat iute cu vreun cocept de înţelepţire, ceea ce evident îi şi dorim…

    Apreciază

  28. Ciprian said, on iunie 27, 2010 at 10:29 pm

    † Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine, pacatosul

    Mai intai de toate trebuie sa constientizam ca in fata unei asemenea conspiratii ajutorul trebuie cerut si poate sa vina numai de la Dumnezeu. Totodata trebuie sa nu cadem in deznadejde si frica care sunt pacate, ci trebuie sa luptam impreuna pentru a afla adevarul despre ce se pune la cale fara stirea si voia noastra. Trebuie sa nu ne fie frica si pentru faptul ca daca nu ne aparam noi prin lupta, ne omoara ei prin nepasarea noastra. TREBUIE SA NE OPRIM SI SA CUGETAM … NU E ALTA CALE DECAT LUPTA DUHOVNICEASCA, PRIN CUVANT!

    Poate va intrebati de ce nu am folosit „Treziti-va!” sau „Pocaiti-va!”, din pacate aceste cuvinte au fost compromise cu buna stiinta de niste oameni care au mers pana la ridicol cu reviste din usa in usa ale unei organizatii concepute de masonul Charles T. Russell http://www.thewatcherfiles.com/bloodlines/russell.htm astfel ridiculizand Pocainta, o taina caracteristica Ortodoxiei si eliminand cuvantul „treziti-va” care l-ar putea multa lume folosi pentru a-si trage semenii afara din apanajul de zi cu zi…ce comvenabil…oare de ce? … DECI OPRITI-VA, E VORBA DE VIATA VOASTRA!!! CITITI SI DATI MAI DEPARTE!!

    Din punctul meu de vedere al treilea razboi mondial e deja inceput iar in Romania e in plina desfasurare. Pana sa imbrace formele clasice cu armele de tot felul sa luam aminte la ce se intampla acum, asa ne invata si Ortodoxia, sa iertam trecutul si sa nadajduim la viitor. ACUM nu cred ca e momentul sa barfim (judecam) pe mai marii planetei cand tara noastra e cu un picior in groapa, raul vine de la ei pentru ca Dumnezeu ii lasa pentru ca asa ne trebuie! Cititi Cararea Imparatiei de Arsenie Boca, ceea ce are loc acum sunt fix surlele lui Dumnezeu cu care ii cheama pe oameni catre El si ele vor fi din ce in ce mai apasatoare daca nu ne trezim. Putem sa aratam spre elite pana ne va amorti mana daca nu aratam spre pacatele noastre si ne vom cai pentru ele, nu le vom spovedi, nu vom merge la Sfanta Liturghie, Maslu (pentru bolnavi). Ne pierdem energia si ne facem si pacate daca nu ne uitam mai intai in ograda noastra, sa avem grija cum marturisim asa cum spune si Parintele Justin http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2010/04/01/parintele-justin-parvu-in-cel-mai-recent-interviu-vezi-in-ce-duh-marturisesti-ca-sa-nu-fii-si-tu-in-afara-ortodoxiei/ . CRED ca mai constructiv e sa vedem ce putem face ACUM decat sa ne ingrozim/deznadajduim de ce va fi in viitor. Putem sa ne atentionam semenii la armele prezentului indreptate impotriva noastra, putem sa aratam si cum sa ne aparam cu ajutorul Lui Dumnezeu. DEGEABA propovaduim Orotdoxia daca vom cauta numai solutii lumesti, vremea lor a cam trecut. De multe ori e aratata problema fara nici o potentiala solutie – si asta trebuie evitat. In acest sens la rubrica Comentariu saccsiv propun sa fie adaugate si indemnuri crestine DE FIECARE DATA astfel ca lumea sa priceapa ca trebuie sa se roage chiar si pentru dusmani (nu sunt in masura sa spun cum sa fie rugaciunile) si ceea ce se intampla se intampla pentru pacatele noastre si asa ne trebuie, altfel exista riscul ca multi cititori sa cada in pacatul judecatii, urii (prin neiubirea de aproape sau dusman), in pacatul deznadejdii (daca vezi cat de in jos a luat-o lumea se poate intampla), in pacatul parerii de sine (prin caderea din smerenie). Ba mai mult, daca numai vom constata si nu vom propune solutii (si Rugaciunea e o solutie) vom ramane cu constatatul si ne vom apropia mai mult de stirile de la ora 5 decat de Adevar. O corelare intre ceea ce se intampla si pacate, poate chiar citatul cu cele 7 surle cu care Dumnezeu ii cheama pe oameni catre El din Cararea Imparatiei – intr-un articol separat http://www.fundatiaarsenieboca.ro/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=22&Itemid=94 .

    Armele indreptate catre popor sunt de natura sa slabeasca mintea fizic (anatomic), psihic cat si mai apoi prin pacat, odata mintea slabita distrugerea trupului nu mai este asa o problema. Si TOTUL se intampla in masa. Tocmai pentru ca slabirea mintii si inrobirea ei in pacat e asa inradacinata putina lume se trezeste si vede imaginea de ansamblu.

    Sa luam pe rand armele care slabesc mintea actionand fizic asupra ei (voi cita si de pe site-uri neortodoxe):
    – APA atat cea de robinet cat si in sticle de plastic http://www.armonianaturii.ro/Conspiratia-fluorurii.html*articleID_446-articol http://www.copilul.ro/stiri-copii/sanatate/Apa_de_la_robinet_dusmanul_gravidei-a1072.html
    – alimentele cu E-uri care ataca direct sistemul nervos E 621 (glutamat) http://roaim.co.nr/?a=articles&p=15 E 951 (aspartam) http://roaim.net.tc/?a=articles&p=9 E 535 – sarea de la noi care contine E536 care are rolul de a reduce transportul de oxigen de catre sange deci o oxigenare mai slaba a creierului, o gandire mai inceata http://dictionar.romedic.ro/e536 http://roaim.co.nr/?a=articles&p=122
    ALUMINIU – continut atat in ambalaje http://roaim.co.nr/?a=articles&p=221 cat si in darele de chemtrails bogate in oxizi de aluminiu care ajung in panza freatica mai apoi in plante/animale si apoi la om
    ZAHAR – http://roaim.co.nr/?a=articles&p=223
    MEDICAMENTELE DE SINTEZA – multe din antigripale contin E110 care ataca palmanii, oare de ce? Mai putin oxigen in sange, mai putin oxigen la creier, mai putina minte…http://www.ecomagazin.ro/e110-galbenul-care-agita-copiii/ Medicamentele romanesti au fost „inlocuite” cu altele „mai bune” cautati de exemplu Penicilina…si nu e singurul caz, s-ar putea face o lista mi-a spus farmacista…
    VACCINURILE – cauzeaza autism (o slabire a mintii) si multe altele https://saccsiv.wordpress.com/2010/03/11/din-nou-despre-vaccinuri-si-autism/ http://active.info.ms/?a=articles&cat=7
    RADIATII ELECTROMAGNETICE – telefonie mobila (zgarda electronica – cum spune un prieten de la o multinationala – oare de ce?!?) sunt cartiere unde pe o raza de 500 de metri sunt cate 10 antene iar noi avem din cate stiu 4 operatori nu vi se pare cel putin SUSPECT?!?, retele wireless, bluetooth, boxe fara fir, tastaturi/mousi fara fir http://roaim.net.tc/?a=articles&p=48 http://active.info.ms/?a=articles&p=24 http://roaim.co.nr/?a=articles&p=202 http://roaim.net.tc/?a=articles&p=99 http://roaim.co.nr/?a=articles&p=225 si cartile http://www.librarie.net/autor/27641/andrei-dragulinescu
    PLASTICELE – duc la homosexualitate http://active.info.ms/?a=articles&p=63
    BECURILE ECONOMICE, NEOANELE, MONITOARELE LCD, TELEVIZOARELE LCD – oare de ce UE obliga la alte becuri si nu recomanda, ca pana la urma consumul casnic e sub 15% deci nu in case trebuie economisit http://www.newmediaexplorer.org/chris/2005/12/06/sunlight_lighting_and_your_health_dangers_of_fluorescent_lighting.htm
    DETERGENTII, PARFUMURI ATIFICIALE, PASTE DE DINTI – cum inseala prin senzualitate (placere produsele toxice vedeti cartea http://www.jovis.ro/Cartea-Enciclopedia-aditivilor-Gregorian-Bivolaru-543.htm (nu are rataciri – poate il va ierta Bunul Dumnezeu pentru cartea aceasta) Sa luam aminte la ce spunea Parintele Arsenie Boca „sub fiecare placere e un sarpe”…vom intelege multe.

    Sa luam pe rand armele care slabesc mintea actionand psihic asupra ei (voi cita si de pe site-uri neortodoxe):
    TELEVIZORUL – atat pe fata prin ceea ce promoveaza (ca ai fi fericit daca ai avea un credit, telefon, bautura – DE CAND FERICIREA TINE DE ASTFEL DE LUCRURI?!?) cat si subliminal prin ceea ce ne induce in subconstient (imagini ascunse dati pe Youtube „subliminal messages”) nici macar nu vedem dar actionam cum spune, ataca mai ales tanara generatie, copii – ar trebui eliminat total ARTICOL RELEVANT!!! : http://www.razboiulnevazut.org/articol/13/TELEVIZORUL-o-noua-cetate-a-Sodomei- si cartile http://www.librariasophia.ro/autor-Gheorghe-Virgiliu–sa-650.html
    TELEFONUL, ANTENELE GSM – prin telefonie se pot transmite anumite „sunte tacute” pe frecvente percepute doar de creier, nu de putine ori am fost sunat de la mari companii, banci si am avut experiente relativ ciudate (moleseala, panica) de care probabil angajatii care sunau nu aveau habar http://active.info.ms/?a=articles&p=129 http://roaim.net.tc/?a=articles&p=144
    CALCULATORUL – in special jocurile pe calculator duc la autism, la nepasarea de ceea ce se intampla imprejur, la o adormire a simtirii http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=5952
    MUZICA – prin muzica se trezesc tot felul de pofte, ba mai mult iarasi mesaje subliminale (http://blog.pustniculdigital.info/articole/39/ , FILMUL SIRENELE http://www.sfaturiortodoxe.ro/filme-video/satanismul-in-muzica-rock.php , seria The Industry)
    COSMETICELE, MODA – nasc un cerc vicios al pierderii de timp pentru a alege cat mai multe lucruri, a munci pentru ele iar la final constati ca inca nu esti fericit „asa cum ti s-a promis la televizor” ba mai mult ataca si SANATATEA http://roaim.byethost15.com//?a=articles&p=47 http://blog.pustniculdigital.info/articole/73/
    CRIZELE – de sanatate (epidemii), financiara, sociala, razboaie promovate activ prin MEDIA (din nou) „”Socurile viitorului” sunt descrise ca serii de evenimente care se produc atât de rapid, încât creierul omenesc nu poate asimila toate schimbarile de situatii. Stiinta a aratat ca exista limite clar demarcate ale numarului si naturii schimbarilor carora le poate face fata mintea omeneasca. Astfel, dupa un sir continuu de socuri, grupul vizat nu mai vrea sa aleaga între variantele existente care i se par incerte.
    În urma confruntarii cu prea multe posibilitati ambigue, populatia este astfel derutata si demoralizata, cuprinsa de o violenta necugetata, determinând astfel aparitia ucigasilor în serie, a violatorilor si a rapitorilor de copii, generându-se sentimente de frica, angoasa si teroare. Ulterior, se instaleaza o stare de apatie generala, de inertie si de indiferenta fata de orice alta schimbare. Un asemenea grup devine usor de controlat si va urma docil ordinele, fara sa se opuna.” DE ACEEA E FOARTE IMPORTANT „CUM MARTURISIM” DRAGI BLOGGERI http://active.info.ms/?a=articles&p=263 http://roaim.co.nr/?a=articles&p=305 Caci „semeni vant, culegi furtuna” spune proverbul.

    Odata mintea slabita se invoieste mult mai usor la PACAT si pacatele impreuna cu mintea duc la betesugul corpului dar si al neamului. Sa luam din pacatele cele mai comune:
    ALCOOLUL in excess (ce e peste un pahar de VIN e in excess) – distruge la randul lui mintea, neuronii-sinucidere lenta (1 cerc vicios)
    TIGARA – denatureaza oxigenarea creierului-sinucidere lenta (2 cercuri vicioase)
    BULIMIA – multa mancare incurajata si prin tv duce la mai multa ingurgitare de E-uri, la LENE (adormirea mintii – 3 cercuri vicioase), la poftele trupului (sexuale)
    ENERGIZANTELE – cafea, cola etc pe langa efectele fiziologice de agitatie, slaba absortie a calciului in organism trezesc poftele trupului spre sexualitate
    MALAHIA, DESFRANAREA, SODOMIA – iau din energiile subtile ale organismului si duc catre LENE (adormirea mintii – 4 cercuri vicioase), duc la infertilitale (pierderea neamului – a se vedea Cararea Imparatiei sau macar Pravila Alba), sexul peste sarcina sau in timpul alaptarii duce la exacerbarea sexualitatii la noii nascuti(malahie), conceperea de copii in zilele de sarbatori duc la copii cu tot felul de malformatii, conceperea de copii in stare de ebrietate duce la copii inceti la minte, nervosi (marele cerc vicios al pierderii natiunii)

    Astfel, omul cu mintea slabita si cazuta in pacat intra intr-un cerc vicios din care numai Iconomia Lui Dumnezeu il mai poate scoate sau se poate afunda si mai mult. Prin caderea in pacat se astupa ochiul mintii, constiinta, Duhul Sfant de la Taina Botezului. Iisus, pe care il avem in noi de la Botez, DEVINE in ZEGHE, asa cum bine a desenat Parintele Arsenie Boca http://calindragan.wordpress.com/2009/08/07/parintele-arsenie-boca-maica-domnului-cu-pruncul-iisus-in-zeghe/ …oare de ce?!? Intelegeti?!? Cu constiinta adormita omul ajunge sa zica raului bine si binelui rau si cade in pacate tot mai mari avort, omor, sinucidere (care stim ca e fara de mantuire).

    DE CE SE MAI INDEPARTEAZA OMUL DE BISERICA (pe langa incetosare dar si ca un rezultat al incetosarii)?
    Dupa cum am aratat si la inceput s-a incercat si se incearca deturnarea de la adevarata credinta, doua metode sunt folosite cu precadere: atacul Bisericii si al Tainelor Ei si atacul si furtul Sarbatorilor ba chiar facerea unora noi.
    Biserica e atacata prin MEDIA prin tot felul de „probleme” medicale legate de Taina Sfintei Impartasanii cu o singura lingurita (sunt nenumarate dovezi ca e o falsa problema https://saccsiv.wordpress.com/category/sfanta-impartasanie/), prin igiena pupatului Sfintelor Icoane (adica Biserica si Sfanta Cruce inlatura radiatiile si se impiedica de o gripa … mai, mai http://eufrosin.wordpress.com/2010/02/14/va-spuneti-rugaciunea-inainte-de-masa-iata-de-ce-ar-trebui/), prin deturnarea termenului de „pocainta” care a ajuns un periorativ datorita iehovistilor si altor secte ca ei, prin atacurile asupra clericului atat din interior dar mai ales din exterior de genul https://saccsiv.wordpress.com/2010/02/28/video-un-trucaj-ieftin-este-intens-mediatizat-in-presa-%E2%80%9Etrei-preoti-danseaza-manele%E2%80%9D/ si prin imaginile cu aglomeratii de la sarbatorile sfintilor iar presa SE STRADUIESTE sa creieze o imagine cat mai proasta bisericii. Oare de ce? Pentru ce? Merita?
    Sarbatorile sunt atacate (deturnate de la motivul lor) inca din copilaria omului la Pasti a ajuns sa i se spuna „iepuras” iar la Craciun, Mos craciun, mai exact se pierde voit si CONSUMIST semnificatia Nasterii si Invierii Mantuitorului si se face loc cadourilor si dezmatului generalizat (desfranarii) si iarasi un cerc vicios. La fel si cu Sf. Nicolae – Mos Nicolae. Nu ca ar fi ceva rau sa dai cadouri , dar sa nu uitam DE CE sarbatorim. Ziua Maicii Domnului a devenit Ziua Marinei si prin presa i se diminueaza rolul de sarbatoare Ortodoxa. O alta sarbatoare spre dezmat e cea importata de Sf. Valentin http://www.calauzaortodoxa.ro/credinta/valentines-day-o-pseudo-sarbatoare/ la fel cum e si cu importul Halloween http://ro.altermedia.info/opinii/halloween-ul-o-sarbatoare-de-care-nu-avem-nevoie_2918.html https://saccsiv.wordpress.com/2010/03/23/articolul-zilei-23-03-2010-rataciri-predate-in-facultatile-de-teologie/ … stiati ca portul de masti e un pacat…cel putin asa l-am gasit intr-un indreptar de spovedanie. La fel si cu sarbatoarea de 8 Martie, femeia a decazut din rolul ei de Mama http://apologeticum.wordpress.com/2010/03/06/ziua-femeii-de-8-martie-sarbatoare-comunista-cu-radacini-jidanesti-care-este-sarbatoarea-femeii-crestine/ https://saccsiv.wordpress.com/2010/03/08/8-martie-este-o-inventie-a-stangii-evreiesti/ . Deci sa nu uitam CE si CUM sa sarbatorim. In ritmul asta vom ajunge sa facem si din Ziua Americii sarbatoare nationala. Apropo’s ziua nationala a fost fixata in post de 1 Decembrie deci aproape intreaga natiune se chiolhaneste (desfraneaza!!!) in post. De ce nu au fixat in 24 ianuarie la unirea principatelor?!? Intelegeti cum lucreaza necuratul? Sa nu mai amintim de faptul ca ne-am impuscat conducatorul de Craciun iar acum serbam (conducator care ne infrana de la multe pacate cum ar fi avortul, lenevirea si ne incuraja sa nastem prunci ceea ce acum nu se mai intampla). Sincer acum, l-a pus cineva, oare, pe sotii Ceausescu pe pomelnic?!? Eu cred ca ar trebui sa o facem…cat mai multi…asa e crestineste.

    Odata constiinta adormita, ochiul mintii orbit, omul e capabil de cele mai mari rele, isi vinde poporul iar Dumnezeu il lasa fiindca nu are pe cine apara fiindca si poporul avand constiinta adormita e cu spatele la Dumnezeu. Astfel necuratul intuneca mintile si oameniii cad de acord la cele mai mari rele iar Dumnezeu ii lasa pentru ca asa ne trebuie! Pana nu ne vom smeri si incontinuu, ne vom semeti tot asa va fi! Sa luam dintre relele care se intampla in zilele acestea: Codex alimentarius http://roaim.net.tc/?a=articles&p=356 (in curand vom avea numai usturoi modificat genetic fara calitati curative printre care antigripal, anticancerigen si antiiradiant – contine arsenic, ceapa idem antigripala)
    , Initium http://active.info.ms/?a=articles&p=354 , Organisme modificate genetic (OMG) http://roaim.net.tc/?a=articles&p=298 , http://roaim.byethost15.com//?a=articles&p=154 , Chemtrails http://apologeticum.wordpress.com/2009/07/15/genocidul-pregatit-de-guvernele-lumii-pulverizarea-atmosferei-cu-virusi-gripa-aviara-sars-gripa-porcina/ , HAARP http://roaim.net.tc/?a=articles&p=203 , Cutremure http://roaim.co.nr/?a=articles&p=31 , manipulari in masa (cum ar fi senzatia de trecere mai rapida a timpului ) „În ultimile doua decenii s-au realizat multe care în trecut erau doar la stadiul de posibilitate. Este vorba despre posibilitatea tehnica de a influenta direct cele aprox. sase miliarde de creiere umane, fara intermediere, prin generarea informatiei neuronale în mediu fizic atotcuprinzator (planeta Pamânt – nn)”. http://roaim.co.nr/?a=articles&p=130 si multe altele de care probabil ca nu ne dam seama sau nu se stie de ele. Stiu, 2012 e scuza pentru trecerea timpului ca si pentru multe alte ciudatenii fabricate de mana omului (in ultima perioada) cum ar fi cutremurele (HAARP), schimbarile de vreme(chemtrails+HAARP), scaderea imunitatii (chemtrails), durerile de spate (chemtrails), semne pe cer (Blue Beam), tiuit de urechi (HAARP), trecerea timpului (HAARP). Oare nu va intrebati cum de toate prevestirile legate de 2012 vin prin canale de sorginte New Age/Esoteric/Yoga… intelegeti ratacirea?!? Eu unul cred in Iisus Hristos si Biblie iar in Biblie ordinea e putin alta din cate stiu. Mai intai antichrist si dupa aceea incepe mai repede sa treaca vremea … dar ei s-au grabit putin pentru a precipita lucrurile si a nu avea timp lumea sa reactioneze si sa puna totul in seama lui 2012. Intelegeti?

    Intelegeti dragi oameni si frati intru ortodoxie ca aceasta conspiratie e atat de mare ca e fara cu putiinta ca solutiile sa mai vina numai de la oameni. Intelegeti ca e atat de groasa treaba ca frica nu isi mai are nici un sens?!? Frica e de la diavol…si asa este! Ganditi-va numai, de cate ori ati trecut pe langa moarte iar Dumnezeu a avut grija de voi… veti gasi curajul daca veti fi sinceri … Sa avem curaj, hotarare si credinta, luati aminte la scrierea unui frate ortodox: „Nici un fir de par din capul tau nu se va clinti fara voia Mea!” Îndrazniti, fiti curajosi în lupta asta cu fiara, caci razboaiele nu sunt pentru cei lasi, ci pentru eroi, si de veti îndrazni, veti învinge. „Îndrazniti, Eu am biruit lumea!” Deci, fiind invitati si încurajati de Însusi Hristos Domnul, înseamna ca se poate, dar nu singuri, ci numai cu El împreuna, caci „fara Mine nu puteti face nimic!” si nu uitati : „Daca veti avea credinta cat un graunte de mustar, veti zice muntelui acestuia: Muta-te de aici dincolo! si se va muta; si nimic nu va va fi voua cu neputinta!”.

    A ne apuca acum sa ne facem planuri si sa le spunem inseamna a le desconspira in fata necuratului iar necuratul va cauta orice mijloc sa ni le darame (din scrierile Parintelui Arsenie Boca) Mai inseamna sa nu ai incredere in atotputernicia Dumnezeu. Iar atunci sa nu ne intrebam de ce se intampla de ce se intampla. Ce putem face e sa strangem niste adrese fixe si numere de telefon fix (undeva la o manastire de incredere Petru Voda de exemplu) pentru a putea comunica in caz de ceva. Cateva idei se pot desprinde si de la https://saccsiv.wordpress.com/2009/05/08/cum-actionam-dupa-ce-autoritatile-vor-interzice-blogurile-anti-sistem/ Am fost deja avertizati ca datorita exploziilor solare dupa 2012 actuala tehnologie va fi depasita. Iarasi 2012. Vor face sa cada un satelit si gata net-ul, gata electricitate, de aceea e atat de importanta viata simpla de care tot spune Parintele Justin!!! Viata simpla si rugaciunea cat de multa ! Sa luam aminte: http://www.crestinortodox.ro/sfaturi-duhovnicesti/invatatura-despre-rugaciune-sfantului-simeon-noul-teolog-68651.html

    Arme asupra diavolului avem trei: numele Domnului, numele Maicii Domnului si Sfanta Cruce. Compasiunea si iubirea, fara a judeca pe ceilalti si eliminarea fricii sunt cheile pentru a rezista si trece cu bine aceste vremuri.

    Aveti mai intai grija de sufletele voastre, eliberati-va de pacate, pocaiti-va si spovediti-va sincer si daca primiti dezlegare impartasiti-va. http://blog.pustniculdigital.info/articole/80/ http://blog.pustniculdigital.info/articole/84/ Intoarceti-va in sanul Bisericii Ortodoxe unde veti gasi linistea ca dor „ortodoxia e firea omului”. Spuneti cat mai mult rugaciunea inimii „† Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine, pacatosul ” despre care am citit undeva ca are efect chiar si asupra mesajelor subliminale. RESPECTATI CELE ZECE PORUNCI !

    CUM SE APROPIE OMUL DE BISERICA SI DE DREAPTA CREDINTA?
    Cercetati Ortodoxia, cititi Marturii din Tara Fagarasului, intamplari de la noi din tara din urma cu 30 de ani. Veti intelege ca am fost facuti dupa chipul si asemanarea Lui Dumnezeu numai ca noi prin pacat suntem cam departe. http://www.fundatiaarsenieboca.ro/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=22&Itemid=94 Daca veti dori cu adevarat ascultand de Dumnezeu si El va asculta de noi. Cititi cartulii despre Sfanta Liturghie si vedeti ce minuni s-au intamplat de-a lungul timpului. Veti fi atrasi iremediabil de a participa la slujbe. Ortodoxia seduce nu reduce! Dar trebuie staruinta si credinta. Un fel de „noblesse oblige” daca vreti…

    Sunt si dovezi stiintifice despre puterile Sfintei Cruci (Doamne Iarta-ma!) http://gabrieltzu.wordpress.com/2009/10/16/semnul-crucii-mai-eficient-decat-aparatele-moderne-de-dezinfectie-a-apei/ , ale Bisericii „Se pare ca rugaciunile pot sa neutralizeze chiar si radiatiile. Se stie ca dupa explozia de la Cernobîl, instrumentele de masura pentru radiatii au aratat valori care depaseau capacitatea de masurare a instrumentului. În apropierea Bisericii Arhanghelului Mihail, însa, aflata la patru km de reactoare, valoarea radiatiilor era normala.” http://eufrosin.wordpress.com/2010/02/14/va-spuneti-rugaciunea-inainte-de-masa-iata-de-ce-ar-trebui/ si ale Rugaciunii http://corinanegreanu.blogspot.com/ Intelegeti, dragii mei, ce putere are Biserica si semnul Sfintei Cruci? Daca asupra apei are, iar omul e 70% apa, intelegeti? Daca are si asupra radiatiilor, dupa cum era de asteptat (stiintific demonstrat) caci toate stau in puterea Lui Dumnezeu. Asa se talcuieste si o parte din taina zicerii „Nici un fir de par din capul tau nu se va clinti fara voia Mea!” Dar noi credem suficient pentru ca Dumnezeu sa vrea sa ne apere? Credem?!? Facem semnul Sfintei Cruci cand trecem prin fata Bisericii?!? Au ajuns altii, nebotezati, sa creada, Masaru Emoto dupa ce a cercetat misterele apei, a concluzionat: „Cu cât vei întelege mai mult apa, cu atât iti va fi mai greu sa negi existenta unui Dumnezeu.” (Lui Dumnezeu spun eu) Sa nu ramanem in urma cu credinta ca ne-ajunge neputinta. Multe alte dovezi pot fi vazute si in filmele Ingerul Digital (icoane izvoratoare de Mir, Arca lui Noe) http://apologeticum.wordpress.com/2009/07/16/video-ingerul-digital-2-cu-traducerea-inclusa/ Sa plangem pentru pacate (nu numai ale noastre), sa ne bucuram ca am gasit Calea, Adevarul si Viata sau cel putin sa nadajduim cu bucurie catre ele!

    Mai apoi, dupa putinta, incercati o viata simpla, asa cum sfatuieste si Parintele Justin http://apologeticum.wordpress.com/2010/04/20/mesajul-parintelui-justin-despre-retragerea-si-organizarea-in-comunitati-crestine/

    Daca sunteti prinsi de oras incercati sa evitati a locui in apropierea antenelor GSM. Analizati daca va sunt necesare 3 telefoane mobile sau ar fi bun si doar fixul. Incercati sa beti doar apa de izvor de munte sau forata si certificata. Daca nu e foarte bun si http://www.apa-vie-romania.ro/ Inlocuiti pastele de dinti traditionala cu unele bio care sunt si mult mai ieftine http://www.mamanatura.ro/products_manufacturers_info.php?manufacturers_name=viva_natura&page=&osCsid=qv65bpb76i842bqbnjbjrfh142 Inlocuiti detergentii traditionali cu unii bio, la fel si cosmeticale (daca chiar credeti ca sunt necesare) http://www.life-care.ro/produse-online.html http://www.ecomagazin.ro/magazine-ecologice/ http://www.lush.ro/ Inlocuiti medicamentele chimice cu medicina naturista, isihasta, homeopata http://www.enigmanaturale.ro/magazin.php Folositi mierea ca si indulcitor. Cautati „sare naturala” de import (de parca nu am avea zeci de saline). Incercati sa cumparati hrana NUMAI de la tarani, fara supermarketuri cu mancare iradiata sau modificata genetic (un exemplu.. http://www.realitatea.net/painea-care-anesteziaza–la-cora–e-grav–exista-riscuri–spun-medicii_709641.html ) Tineti minte vorbele parintelui Arsenie Boca „Ma, face-ti semnul sfintei cruci pe tot ce mâncati: apa, ceai, cafea, prajitura, fructe, bautura, mâncare, pâine. De ar fi dat chiar si cu otrava, Sfânta Cruce anuleaza tot ce este otravit” , eu cred ca tine si la E-uri.
    Renuntati la tot ce e fara fir ca e cu radiatii. Renuntati la televizor si media de duzina (tabloide chiar daca se dau gratis – si se dau). Odata cu renuntarea la televizor va va fi muuult mai usor sa va lasati si de vicii si pacate (stiu din experienta cuiva).

    Dupa cum ati vazut mai sus sunt solutii care vin prin Biserica si Tainele Lui Dumnezeu sau prin mana omului. Care va sunt mai la indemana? Care sunt mai dupa fire? Poti sa te feresti de radiatii peste tot sau poti sa te feresti tot timpul de mesaje subliminale? Dar poti merge la Biserica si poti sa te rogi ca Dumnezeu sa te apere…atunci cand trebuie.

    Sa multumim Lui Dumnezeu pentru timpul informatiile ce s-au intamplat sa ne fie la indemana.

    Dumnezeu Sa Ne Ajute!

    † Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine, pacatosul

    Apreciază

    • doktoru said, on iunie 28, 2010 at 9:48 pm

      Mai mult ai scris …da’ bine.Bravo!!!

      Apreciază

    • Moonlight said, on iulie 21, 2010 at 12:53 am

      Dar de ce sa-i punem pe Ceausesti pe pomelnic? Pentru ca nu aveam voie sa mergem la biserica? Eram urmariti de profesori, iar mai tarziu de activistii de partid si sanctionati daca puneam piciorul in biserica. Sau poate pentru ca l-au desfiintat pe Mos Craciun si in locul lui l-au trimis cu cadouri pe Mos Gerila? Poate pentru ca in noaptea de Inviere oragniza discoteci pana dimineata (ceea ce nu se intampla de obicei) ca sa se duca tinerii la discoteca si nu la biserica? Sau poate pentru ca au scos Religia ca disciplina de studiu in scoli? Stiti cati tineri la revolutie nu aveau nici mai mica idee despre Iisus, Fecioara Maria si Dumezeu, nu stiau nici macar o rugaciune?
      Am fost oripilata de uciderea sotilor Ceausescu in ziua de Craciun si e clar ca cineva le-a platit niste polite. Dar am fost oripilata si de crimele Securitatii, de soti care-si turnau sotiile, parinti care-si turnau copiii si in vers, la Securitate. Sa-i ierte Dumnezeu pe toti. Si pe mine!
      Si ce fel de crestini va dati daca va certati ca paganii de la usa cortului?

      Apreciază

      • Ciprian said, on iulie 21, 2010 at 9:57 am

        Iti voi raspunde parafrazandu-l pe Parintele Arsenie Boca: nu Ceausescu a daramat bisericile ci pacatele oamenilor. In ceea ce priveste Mos Craciun/Gerila, discoteci de Pasti nu cred ca era obligatoriu sa te orientezi intr-acolo. Grav este ce a facut fata de cei din inchisori dar sa nu uitam ca a fost inceput pe timpul lui Gheorghiu Dej iar din cate am inteles in timpul lui Ceausescu au fost si eliberari. Sa nu intelegi ca iau apararea, Ceausescu (comunismul) a avut crimele lui dar capitalismul si libertatea prost inteleasa are GENOCIDUL ei prin milioanele de avorturi LEGALIZATE care sunt CRIME impotriva oamenilor lipsiti de cea mai mica aparare. Comunismul era pe fata, iti spunea ce doreste, capitalismul e pervers si are toate mijloacele vazute si nevazute de indobitocire. Sa nu crezi ca ceea ce se intampla acum nu are in balanta si uciderea in ziua de Craciun a lui Ceausescu de care in naivitatea noastra (si prostia) ne-am bucurat multi. Nu trebuia omorat dar stia prea multe despre cei care ii vor urma dupa cum se vede si trebuia eliminat. Ca un conducator care a facut mai mult bine natiunii decat actualii pungasi merita pus pe pomelnic, mai ales daca ne numim crestini care trebuie sa iertam de 70 de ori cate 7 cum spune intr-o Sfanta Slujba. Chiar as dori in masura in care un preot citeste aceasta sa ne spuna daca se cade sau nu sa il trecem pe Ceausescu pe pomelnic (nu permanent dar macar odata) in semn ca l-am iertat (eu am facut aceasta). Doamne Ajuta!

        Apreciază

      • Moonlight said, on iulie 21, 2010 at 9:28 pm

        Nu vreau a intru in dispute interminabile. Diferenta dintre capitalism si comunism consta in aceea ca in comunism erai constrans sa faci asa cum voia partidul, in capitalism ai libertatea sa alegi. Aceasta libertate o avem de la Dumnezeu. Nici macar el nu ne constrange sa alegem calea sa sau o alta cale. Comunistii te obligau, te bagau in beciuri si te chinuiau pana cand mureai sau spuneai si ceea ce n-ai facut. Iar printre cei chinuiti au existat chiar preoti. Comunistii lucrau pe ascuns, iar propaganda comunista este vestita prin puterea ei de indobitocire. Te suspectau pentru fiecare cuvant pe care il spuneai, asta mai ales pe timpul lui Ceausescu. Iar in Romania lucrurile nu s-au schimbat foarte mult asa ca nu putem sa spunem ca ce avem acum in Romania este democratie sau capitalism sau libertate. Dar avem libertatea de a merge la biserica si asta inseamna foarte mult.
        Eu am gasit calea cu adevarat abia dupa revolutie. Abia atunci am inceput sa vad pe strada oameni care se inchinau si care vorbeau liberi despre sarbatori religioase si altele ale spiritului. Iar eu am fost totusi norocoasa ca in familia mea, mai ales bunicii ca erau batrani si nu aveau teama de comunisti, s-a pastrat credinta si tot mai stiam cate ceva despre asta.
        Credinta nu are nimic in comun cu politica asa cum este ea vazuta acum, ca mijloc de a detine puterea si nu ca domeniu care ofera metode de administrare, de aparare a intereselor comune si drepturilor individuale. Dar atata timp cat avem credinta si avem grija de sufletul nostru mijloacele folosite de niste puslamale politice pentru a ne jefui isi pierd din importanta. Importanta este legatura noastra cu Dumnezeu.

        Apreciază

      • Moonlight said, on iulie 21, 2010 at 9:36 pm

        In legatura cu pomelnicul. Ceausescu era ateu. Comunismul este ateist. Pe vremea comunistilor nomenclaturistii nu aveau voie sa isi puna cruce pe mormant. Dar Ceausescu are cruce desi nu credea in Dumnezeu. El sigur credea asa mult in comunism incat nu cred ca il interesa foarte mult sa-si puna cruce la cap si nu cred ca il preocupa problema pomelnicului.
        Noi putem sa-l iertam. Iar Dumnezeu sa aiba grija de sufletul lui!

        Apreciază

      • Ciprian said, on iulie 21, 2010 at 9:37 pm

        Este vorba de cativa norocosi care au ajuns la credinta. Asta nu inseamna ca putem ignora multimea pervertita prin massmedia si propaganda „fa ce vrei”, „fii tu insuti” care nici macar nu isi dau seama ca se pregateste ceva… Inainte de 89 am fost la Biserica mai mult decat in urmatorii 20 de ani tocmai din cauza „libertatii” prost intelese si a pervertirilor de la tot pasul. De ce nu se vorbeste la TV despre biserica, in schimb apar toate spurcaciunile?!? Ce generatie lasam in urma? Ce baza pentru pensie (in caz ca ne gandim ca am putea ajunge) poti sa mai ai? E o stupizenie ceea ce se intampla iar lumea nu vrea sa deschida ochii. Ii place caldiceala, nu vorbim de exceptii. CAPITALISMUL acesta E UN COMUNISM DE CATIFEA si ne-o va arata cat de curand acest lucru, ba chiar atunci cand ne vom astepta mai putin. Doamne Ajuta!

        Apreciază

    • Iulia said, on iulie 16, 2012 at 5:25 pm

      Aproape cu tot sunt de acord. Dar nu ma pot impaca cu pususl sotilor Ceausescu pe pomelnic.

      In timpul regimului comunist au murit mii de oameni nevinovati! MII! Care nici nu stiau ce vina au.
      Sa fi stat dumneata 15 ani la Jilava pentru nici o vina… Imi pare rau dar chiar ma aflu intr-o dilema. In sufletul meu imi este mai mila de persoanele din Jilava, Gherla si Canal ca de sotii Ceausescu.
      Au facut si ei lucruri bune. Dar cu ce pret?
      Si bisericile pe care le-au daramat? Si preotii pe care i-au schingiuit? Pe nedrept!
      Eu am doar 30 de ani dar pe mine ma dor aceste lucruri. Ma gandesc ´´´si daca as fi fost eu in locul acestor nevinovati?´´

      In rest articolul mi se pare foarte bun. In multe aspecte ai dreptate.
      Va dorec o zi buna

      Apreciază

      • Ciprian said, on iulie 16, 2012 at 6:01 pm

        Poate ca nu e chiar asa duhovniceste, Dumnezeu are caile Lui.
        Ceausescu a gratiat la instalare in 1965 destul de multi din cei inchisi de altii. In alta ordine de idei cei care s-au apropiat de sfintenie chiar si inchisi fiind, si-au iertat chiar si prigonitorii directi ( vezi Valeriu Gafencu). Parintele Arsenie Boca spunea nu Ceausescu strica bisericile ci pacatele noastre…asta ar trebui sa ne dea mult de gandit. Oricum Ceausescu prin lipsuri a facut mult mai mult bine decat belsugul actual prin „bogatiile” urmate de desfrau, plecari pe dincolo etc…

        Apreciază

  29. danutza said, on iunie 27, 2010 at 11:18 pm

    nu mai pomeniti de baba vanga. nu are legatura cu credinta si cu harul Duhului Sfant. ca va fi rau , ca vor fi razboaie, ne-o spune IIsus clar, asa ca…de ce nu ar fi la anul? un razboi va fi inainte de aparitia antihristului, asa ca…sa nu ne mai miram.
    problema este ca apocalipsa nu are o data prestabilita, ea vine in functie de cat de pacatosi suntem. asa ca…haideti sa ne rugam mai mult,s a fim mai buni, mai smeriti, mai iertatori si poate Dumnezeu va indeparta zilele acelea de la noi.ce raspuns dam la intrebarea: suntem crestini adevarati?…………..
    iar pt cei care au nimerit din greseala pe acest blog, sa caute teme care le sunt pe plac si sa ne lase in pace, asa , primitivi cum cred ei ca suntem ( alaturi de n paulescu, p tutea, eminescu, caragiale, eliade, c noica,etc)Doamne-ajuta!

    Apreciază

  30. nea Anderthal said, on iunie 28, 2010 at 12:15 am

    ..hehehe..este o vorba in Balcani(parca la sarbi) care spune „..daca nu vine un razboi in curind atunci TOTI vom fi pierduti..”.Explicatia: in razboiul clasic stii cine-i dusmanu si te poti apara,pe timp de „pace” te termina dusmanii invizibili pe toate partile.La necaz,deobicei, romanu se intoarce la Dumnezeu si bisericile vor fi iar pline si vor posti si se vor ruga sa treca si prin raul care a venit..

    Apreciază

    • Steve said, on iunie 28, 2010 at 7:59 am

      asta sper sa se intample… nu razboi, ci intoarcerea noastra a tuturor catre Domnul Dumnezeu.

      Apreciază

    • benchira said, on iunie 28, 2010 at 10:46 am

      asteapta mult si bine…

      Apreciază

  31. ines said, on iunie 28, 2010 at 12:57 am

    Nu cred ca e intamplator ca in ultima perioada sunt unele icoane in Romania care plang…E o minune, dar nu e semn bun…Sunt mai multe,nu imi aduc aminte de la ce manastiri(una stiu sigur ca e de la Petru voda).
    Dar cred ca majoritatea sunt din moldova…

    Apreciază

    • benchira said, on iunie 28, 2010 at 10:47 am

      :)) credulitate

      Apreciază

    • anonyme said, on iunie 8, 2011 at 8:11 pm

      Trei icoane ale maicii Domnului de la manastirea HADâMBU din judetul IASI. Una mai ales, plânge.O doamna, prin anii 97-98(a murit acum 6 ani, D-zeu s-o odihneasca!), a vazut si semne pe una din icoanele de la HADAMBU. S-a dus cu o prietena de vârsta ei (70 ani) la acea manastire, cu o masina(drumul urca), si , intrând in biserica, a zis in sine:”De fapt, nu am ce cere de la Maica Domnului, multumesc, acum e bine la mine acasa!”…si intrând in biserica, la una din icoane(cea din stânga), a observat BRUSC ca parca Maica Domnului avea gâtul taiat, si fatza intoarsa putin , rasucita nu stiu cum… Doamna(avocata pensionara, si femeie credincioasa) si-a zis: „Vai de mine, ce sa fie asta?” Ajunsa acasa, si-a gasit nepotelele plângând in hohote: tocmai aflasera ca mama lor pusese casa la mezat si venisera cu o ora in urma creditorii sa o ia! Fetele au fugit plângând la bunica… Mama lor era in strainatate….si casa le-a fost luata! Apoi bunica a luat fetitzele la ea, dar casa mamei lor (si a lor) a ramas pierduta…

      Apreciază

  32. iuly_an said, on iunie 28, 2010 at 6:44 am

    “Eu sunt dragostea ta. Sa nu te temi. Sa nu te indoiesti. Biruinta va fi a Fiului meu. El a sfintit locul acesta acum pentru cele viitoare. Puterile intunericului cresc si inca vor mai inspaimanta lumea, dar vor fi spulberate. Fiul meu asteapta pe oameni sa se intoarca la credinta. Azi sunt mai cutezatori fiii intunericului decat fiii luminii. Chiar de vi se va parea ca nu mai e credinta pe pamant, sa stiti ca totusi izbavirea va veni, dar ca prin foc si prin parjol. Lumea mai are de suferit. Aici insa e multa credinta si am venit sa va imbarbatez. Indrazniti, lumea e a lui Hristos!“(Cuvintele MAICII DOMNULUI catre Valeriu Gafencu in temnita din Tg. Ocna,in noaptea de Caciun a anului 1951)http://www.razbointrucuvant.ro/2008/02/18/sfantul-marturisitor-valeriu-omul-in-care-via-hristos/

    Apreciază

  33. Paul said, on iunie 28, 2010 at 9:46 am

    „macelul va fi consecinta evenimentelor din sept. 2001.”
    Parerea mea e ca va fi si la noi un atac terorist cu varsare de sange(daca e sa fie ceva local).Oricum, si noi am fost implicati vrand-nevrand trimitand trupe in Afganistan .Eu stiu? Poate asa vor si noua sa ne impuna cipurile alea…
    Nu cred ca trebuie sa ne gandim asa departe, ca ne vor ataca rusii fara motiv.
    Primele vizate de saracire, am remarcat ca au fost tarile ortodoxe-Grecia, Romania,aici e principalul nucleu de rezistenta.Unde mai pui ca se mai preconizeaza si mutilarea Romaniei-Ardealul sa fie vandut ungurilor.
    Ce sa mai zic, suntem chiar de plans! Vai de noi! Sa ne ajute Dumnezeu sa rezistam!

    Apreciază

    • Moonlight said, on iulie 21, 2010 at 1:01 am

      Cum sa cumpere ungurii Ardealul daca si ei sunt in colaps, ca si gecii? Iar rusii sunt si ei ortodocsi. Atunci de ce sa ne temem de rusi? nu sunt tot ca si noi? Si ce conteaza politica cand noi suntem cu gandul la Dumnezeu? Credinta nu are legatura cu politica. Nu asta e ideea? Sa ne pastram cugetul liber de orice idiotenii omenesti si sa ne mantuim!

      Apreciază

      • Florin M. said, on iulie 21, 2010 at 9:48 am

        @Moonlight, spui: „Iar rusii sunt si ei ortodocsi”
        Nu uita ca nici in ’44 nu calugarii rusi ne-au calcat/jefuit tara, ci altfel de rusi..
        In fine, n-avem nimic cu rusii, dar uita-te in jur putin, urmareste actualitatile si vei intelege ce fel de rusi conduc Rusia de azi, de fapt ce fel de oameni conduc toata lumea, azi.
        Baietii sunt aceiasi, in fruntea tarilor, oriunde. Acelasi plan sta sa se realizeze, toate evenimentele converg catre un scop comun. Care este aceea? Deschide ochii. Azi, in „lume”, credinta are legatura cu politica. IN LUME. Pentru ca din toate „credintele” se ia doar ce e „moral”, umanismul, toleranta este de fapt, religia suprema.
        Avem tot dreptul sa ne gandim la orice, sa avem TREZVIE, atata vreme cat atentia noastra este la noi insine, la despatimirea noastra, pentru ca sa putem tine deschisi ochii cei duhovnicesti. Orbirea duhovniceasca este cea mai periculoasa!
        Sa nu ne amagim cu doctrine, cu principii care ne slabesc atentia, trezvia…
        Doamne, ajuta!

        Apreciază

      • Moonlight said, on iulie 21, 2010 at 9:46 pm

        Scuze! sunt convinsa ca nu sunt la fel de docta ca alti distinsi blogeri. Nu am studiat decat istorie, si ceva religie ca asa se face, si am si un master in relatii internationale, am scris vreo 7 carti, si nu beletristica. Cu toate acestea nu pot sa pretind ca detin adevarul absolut si sa ii jignesc pe ceilalti ca nu sunt la fel de informati ca mine. Fiecare cum l-a lasat Dumnezeu.
        Eu am vrut sa transmit numai un mesaj care nu are legatura cu cat intelege fiecare din politica samd. Mesajul era ca: importante sunt respectul fata de ceilalti, credinta si umilinta. Dar asa de mult ne uitam la stiri si ne informam de acolo incat nu mai putem vedea padurea din cauza copacilor. Iar copacii pe care ii vedem sunt numai copacii pe care „trebuie” sa-i vedem. Dar eu sunt o naiva, nu-i asa?
        Dumnezeu cu mila!

        Apreciază

  34. Florin M. said, on iunie 28, 2010 at 2:14 pm

    La problemele cu rusii nu s-a gandit nimeni?
    Ce interes ar avea teroristii sa comita vreun atentat la noi, si mai ales la Iasi?
    Si daca ar fi sa ne gandim asa, cand este Iasiul mai aglomerat? Cumva de zilele orasului? Cumva de Sf. Parascheva?
    Unora, aceste simple ganduri le dau dureri de cap – acestia ar trebui sa faca acelasi lucru ca si ceilalti: pocainta, prezenta la Sfintele Taine ale Bisericii, rugaciune multa. Numai prin rugaciune si prin Sfintele Taine vom fi intariti.
    Ceilalti, pe care nu-i doare capul, sa continue sa gandeasca, dar inainte de a spune gandurile celorlalti sa nu uitati, fratilor, de filtrul credintei, al smereniei.
    Iertati-mi indrazneala si rugati pe Domnul si pentru mine, pacatosul!
    Doamne, ajuta!

    Apreciază

  35. Alexandra said, on iunie 28, 2010 at 11:33 pm

    @em
    eu stiu sa fac gradinarit…putem pune pe foc niste vinete, dovlecei si ceva stiuleti de porumb.

    Lasand gluma la o parte, cand puneam eu exact aceasi intrebare prin ’91-’92 cand apareau buticurile ca ciupercile si dispareau fabricile precum stelele in zori de zi: „noi ce producem, concret, exact?” mi se raspundea de la vladica (profesor universitar) pina la opinca (vecinul politist care votase cu Iliescu) „aaaa….dar nu din asta ies banii” si ca de ce nu stiu chestii din astea elementare.
    Intreaga societatea din ultimii 30 de ani numai la asta s-a gandit, cum sa faca bani multi si repede…rezultatul il vedem acum.

    Iar dupa toti acesti ani de gandire numai din prisma banului acum cand punem din nou aceasta intrebare lumea ne ia peste picior…pur si simplu unii nu inteleg ca rosiile nu cresc in niste ladite care se muta de colo colo de catre agentii comerciali si apar la tine in frigider in urma unei plati.

    Apreciază

  36. […] mi-a dat fiori confirmând ceea ce profețise Părintele Paisie … vremea spanacului. Apoi a fost preluat și de SACCSIV. Totuși eram nelămurit fiindcă aveam cartea în față și fragmentul lipsea cu desăvârșire. […]

    Apreciază

  37. […] dat fiori confirmând ceea ce profețise Părintele Paisie … vremea spanacului. Apoi a fost preluat și de SACCSIV. Totuși eram nelămurit fiindcă aveam cartea în față și fragmentul lipsea cu desăvârșire. […]

    Apreciază

  38. Andreea said, on iunie 30, 2010 at 10:52 am

    Eu zic ca RUGACIUNEA ne poate scoate din necazurile in care suntem. Poate, daca fiecare, in sinea lui, pe langa rugaciunile adresate lui Dumnezeu, Iisus, Sf. Fecioara ar apela la un Sfant, pe care sa-l roage sa mijloceasca pentru el, si nu in ultimul rand pentru poporul amarat, sunt convinsa ca situatia s-ar imbunatati considerabil. 15 minute, zilnic, daca le-am acorda RUGACIUNII (din tot sufletul), Bunul Dumnezeu ar pleca ochii spre noi si am incepe sa ducem un trai mai bun. Cum? EL va hotari. Va doresc la toti multa pace in suflete si Bunul Dumnezeu sa ne pazeasca sufletele de tot ce este rau. Incercati si veti vedea minuni.

    Apreciază

  39. Adri said, on iulie 1, 2010 at 8:18 am

    Am auzit de scenariul cu euro-8lei exact cind noi aprobam imprumutul de la fmi de la un parinte de la Neamt, iar Basescu soptea in public ca am nenoroci populatia cu un asa euro,probabil se referea la astia cu imprumuturi, daca mai tineti minte, se pare ca sintem si nenorociti si cu imprumut…

    Apreciază

  40. […] PROFETIE: „MARE VARSARE DE SANGE” in 2011 in Romania? […]

    Apreciază

  41. […] dat fiori confirmând ceea ce profețise Părintele Paisie … vremea spanacului. Apoi a fost preluat și de SACCSIV. Totuși eram nelămurit fiindcă aveam cartea în față și fragmentul lipsea cu desăvârșire. […]

    Apreciază

  42. […] mi-a dat fiori confirmând ceea ce profețise Părintele Paisie … vremea spanacului. Apoi a fost preluat și de SACCSIV. Totuși eram nelămurit fiindcă aveam cartea în față și fragmentul lipsea cu desăvârșire. […]

    Apreciază

  43. […] dat fiori confirmând ceea ce profețise Părintele Paisie … vremea spanacului. Apoi a fost preluat și de SACCSIV. Totuși eram nelămurit fiindcă aveam cartea în față și fragmentul lipsea cu desăvârșire. […]

    Apreciază

  44. […] Apologeticum, confirmând ceea ce profeţise Părintele Paisie, iar apoi a fost preluat şi de SACCSIV. 34. Pentru că ne mint în continuare cu zâmbetul pe buze. 35. Pentru că mi se face rău când […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.