SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: SE VINDE TOT, suntem intr-un PROGRAM DE DEZINTEGRARE NATIONALA DIRIJAT DIN AFARA

Posted in Romania, Traian Basescu by saccsiv on iunie 24, 2010

   Filmuletul a fost postat de razbointrucuvant pe 22 iunie 2010. Iata si completarile lor:

   Norica Nicolai, Florin Zamfirescu, Iulian Iancu la „Sinteza zilei” (Antena3) din 20 iunie despre dezintegrarea statala a Romaniei prin cozile de topor din conducerea tarii.
   „Riscam dezintegrarea statala”
   „Transilvania e vanduta”
   „Nu mai exista solidaritate si nu mai exista ideea apartenentei de neam”
   „Nu ne salveaza nimeni, nici UE, nici NATO, ni s-a transmis foarte clar acest lucru!”
   „Guvernul intentioneaza sa vanda si ultimele actiuni pe care le mai are statul roman, la ultimele resurse strategice, fiind si evaluate la minimum istoric”.
   „Un rege poate nu s-ar fi putut transforma in marioneta acestor puteri”.
   „Toate bancile care au declansat aceasta criza si toate companiile multinationale sunt pe profit”.
   „Pensionarii nu ne sunt datori, noi suntem darul parintilor nostri, noi le suntem lor datori… iar noi i-am condamnat la moarte”.

   Cititi va rog si:

Ilie Serbanescu reaminteste de ce a venit FMI-ul si ca Romania nu mai are parghii si instrumente sa implementeze strategii …

Analiza zilei – Ilie Serbanescu: Programul cu FMI chiar nu poate permite altceva decat DRUMUL SPRE CATASTROFA

VIDEO – Ilie Serbanescu: E apocaliptic, puterea vinde Romania ungurilor, ca sa poata taia pensiile si salariile

Distrugerea AGRICULTURII, element esential al planului ROMANIA IN COLAPS

LEPADAREA de BASESCU

 

15 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on iunie 24, 2010 at 10:06 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Filip said, on iunie 24, 2010 at 11:19 am

    Citit va rog, si ce spune…Tanti Udrea.
    Se pregateste oare o dezmembrare a Romaniei?
    Oare vor mai fi capabili romanii sa lupte, precum un Mihai, un Stefan, pentru apararea HOTARELOR tarii? EU NU CRED….Ne-am slabanogit….
    http://www.antena3.ro/politica/udrea-romania-ar-putea-fi-reimpartita-in-alte-regiuni-de-dezvoltare-mai-performante-dupa-2013_102340.html

    Apreciază

  3. CANTASTIM said, on iunie 24, 2010 at 11:55 am

    @Filip = corect 😦 dar asta e deja inceputa din 2008-2009, dar lumea nus-i da seama………….vand tara pentru voturi si bani murdari………
    Mi-e ciuda ca tot noi suferim…..

    Apreciază

  4. MARIUS GOGONEA said, on iunie 24, 2010 at 1:20 pm

    Cind fostul ei sef de partid, masonul Tariceanu, pecetluia pe circa acestui popor ordonantele de urgenta ce ne vor forta spre o identitate de tip biometric, doamna Norica Nicolai, executa vot la comanda, spre inrobirea neamului pe care, acum se bate cu pumnii in piept ca ii poarta de grija. De fapt, pe ea o deranjeaza mai mult domnia lui Basescu decit soarta neamului romanesc. Mindria multora dintre noi, ne face sa nu mai vedem ca unitatea acestui neam a depins de-a lungul veacurilor, strict de unitatea canonica a Bisericii Ortodoxe.
    Doamneajuta!

    Apreciază

  5. em said, on iunie 24, 2010 at 4:27 pm

    se pare ca nu mai pasa nimanui de tara; toti sunt cu gandul la salarii si pensii, toti se gandesc ca vor pierde un trai cat de cat decent. Ba mai rau unii chiar spun „las sa ne ia altii ca o sa ne fie mai bine”. Exact aceeasi categorie de oameni spunea inainte de alegeri „las’ ca o sa fie mai bine cu dictatura” Sau altii zic: „daca nu e afectata cu nimic firma mea nu ma intereseaza”. Iar unii pensionari spun ceva in genul: „da’ ce ma intereseaza asta pe mine? Mie sa-mi dea pensia mea”. Pur si simplu ma blochez cand aud astfel de vorbe. Nu reusesc decat sa-i intreb daca isi mai amintesc pt ce au murit cei care au luptat pt tara. Si mai am un coleg care spune: „si ce daca aia incearca sa-si extinda granitele? Europa nu va mai avea granite, asa ca ei se zbat degeaba. Prin urmare e un lucru fara importanta”.
    Astea sunt parerile celor peste 30 de ani. La cei sub 30 nu mai am nici o pretentie; cu ei nu si-a mai batut nimeni capul sa-i invete nimic; nici macar sa scrie corect. Acum cativa ani o studenta de prin anul 4 mutase castelul Bran in Ungaria si nu voia sa se lase convinsa nici cu harta in fata.

    Apreciază

  6. seby said, on iunie 24, 2010 at 4:42 pm

    pai aia care spun vorbele astea isi merita soarta …. numai ca pe langa ei mai sufera si altii .

    Apreciază

  7. em said, on iunie 24, 2010 at 4:51 pm

    Da. Pe langa inconstientii astia sufera o tara intreaga.

    Apreciază

    • Razboinicul Luminii said, on iunie 26, 2010 at 5:45 pm

      Vorba lui Motoc: „Sunt prosti (inconstienti) – da multi!

      O minoritate constienta – n-are sorti de izbanda pentru ca-i…minoritate.

      Asa ca, tot Rugaciunea ne va fi salvarea!

      Sa-ntelegem ce vroia sa ne spuna parintele Cleopa cand zicea: Rabdare! Rabdare! Rabdarea! Si cand nu mai poti (sa rabzi) o iei de la capat: Rabdare!…

      Apreciază

  8. eufrosin said, on iunie 25, 2010 at 11:13 am

    Un avertisment aici si ce putem face noi pentru a lasa o tara copiilor nostri:

    http://eufrosin.wordpress.com/2010/06/25/crestinilor-apocaliptici-un-avertisment-sfarsitul-lumii-nu-este-aproape-ce-putem-face/

    Apreciază

  9. clement said, on iunie 26, 2010 at 12:30 am

    Sa-mi fie iertat dar domnul Florin Zamfirescu a procedat asemeni personajului Tugurlan ,din Morometii. Adica fara tact, umoral. Toti stim ca Tara noastra va exista in viitor doar in sufletele noastre, prin limba romana si pastrarea memoriei, pentru generatii. Mai stim si ca in tara mai sunt minti lucide care ar avea mijloace de iesire din impas. A vorbi in gura mare despre Guvernul intern in exil, stiind ca aceasta idee nu-i doar o fantezie, ci chiar o posibilitate pe care o au persoane din armata si securitate, e iresponsabil si sinucigas. Le-a dat apa la moare, fara sa vrea, celor ce clocesc legi de privind siguranta nationala, impotriva sigurantei nationale..In emisiunea la care se face referire, un domn a afirmat ca nu noi facem politica economica a Romaniei, ci diversi insi indicibili, din lumea larga si a intrat brusc publicitatea!
    De cati ani este doamna Nicolau in politica? Daca nu este de ieri, atunci stia ca se va alege praful de tara si acum…10 ani, si de ce nu a strigat atunci ca vine prapadul? NIMANUI nu ii mai putem acorda incredere. Ce a facut Ponta la Internationala Socialista in State? Ati auzit dand vreun raport?
    Cat despre vanzoleala cu libertatea presei, ce mai putem spune? Presa este si foarte corupta, si cupida si slaba. Cand se simte ca este puternica nu se ezita a monta un accident auto, o sinucidere…
    In Romania avem precedentul Universul si sper ca este studiat in Facultatile de jurnalism,”etajul si santajul ” a fost un pretext, cazul Diaconescu este insa strict de domeniul penalului prin imoralitatea abordarii subiectelor, prin promovarea prostului gust, a subculturii. Daca ar fi alb, OTVul ar fi difuzat mizeria in care se scalda primarul aradean, dar oul nu se incurca in principii, ci in calcule.Chiar, de fapt postul se numeste:Zero TV.
    Revenind la „ce mai este de facut?”,ma gandesc ca trebuie sa ne comporatm pur si simplu normal. Sa facem drumul intors spre casa, spre ogor, spre scoala, spre institutiile de cultura. Sa scoatem binele din noi, pentru tara.

    Apreciază

  10. […] VIDEO: SE VINDE TOT, suntem intr-un PROGRAM DE DEZINTEGRARE NATIONALA DIRIJAT DIN AFARA […]

    Apreciază

  11. MirceaSCALAT said, on octombrie 10, 2010 at 4:57 pm

    Nimic de afara nu se face înlãuntru decât cu lucrãtura celor de din’lãuntru, adicã prin conationalii nostrii!

    Apreciază

  12. matrix said, on noiembrie 21, 2010 at 3:32 pm

    Au de patrie,virtute,nu vorbeste liberalul,
    De ai crede ca viata-i e curata ca cristalul?
    (M.Eminescu-scisoarea III)
    Cand persoanele de mai sus,slugile celor ce-au generat dezastrul,Patriciu,Vantu,Voiculescu isi permit sa ne prosteasca in fata aruncand pisica Jafului national in alte curti…..cand toata lumea stie ca el(Jaful) a fost inceput de PSD-istii rosii si desavarsit de PNL-istii galbeni….Urmeaza albastrii ca sa imlinim tricolorul!

    Apreciat de 1 persoană


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.