SACCSIV – blog ortodox

Comentatorul UN OM CARE IUBESTE DREPTATEA

Posted in ORTODOXIE by saccsiv on iunie 20, 2010

   Exista pe internet comentatori foarte activi. Unii sunt extrem de utili, caci aduc completari articolelor, semnaleaza noutati, propun teme, arata greseli, se straduie sa participe la trezirea semenilor, etc. Altii insa, sunt extrem de periculosi, caci majoritatea comentariilor lor par in regula, insa la o analiza mai atenta, se observa ca de fapt, baga otrava in prajiturele. Atentie, nu-i vorba de greseli pe care cu totii le putem face, ci de o actiune dupa un plan dat, parca ar fi in misiune. La o cautare atenta a tuturor postarilor lor, dai uneori de comentarii ce arata indubitabil in ce tabara se afla. Sunt momente rare in care le cad mastile.

   Consider asadar util, pentru fratii care au bloguri si pentru cititori, sa semnalez cativa, intr-o serie de articole.

   Iata-l pe UN OM CARE IUBESTE DREPTATEA.

   La articolul PROFETIA Sfantului LAVRENTIE DE CERNIGOV despre ANTIHRIST, considera ca Sfantul Lavrente nu are cum spune profetii deoarece este … rus. Si ca atare, nici ceea ce spunem multi dintre noi despre vremurile apocaliptice nu este real. Tare. Sa vedem ce-i si cu acest foarte activ comentator. La https://saccsiv.wordpress.com/2010/01/24/%e2%80%9epreotul-stilist%e2%80%9d-florian-bichir-elogiaza-masoneria/#comment-21580 se defineste astfel:

Sunt cel care astăzi zice: vor plăti scump, o lovitură de moarte vor primi toate organizațiile antihristice și toți cei care batjocoresc astăzi numele Domnului.
Din cea mai adâncă umilin
ță un nou popor ales al lui Dumnezeu se va ridica.
Sunt cel care va mai zice.

   Consider ca deja ne putem face o idee. Dar sa vedem ce a mai scris. La https://saccsiv.wordpress.com/2010/01/24/%e2%80%9epreotul-stilist%e2%80%9d-florian-bichir-elogiaza-masoneria/#comment-21347 :

Sinodul BOR nu mai are nici un fel de succesiune apostolică, pentru că securitatea și partidul au înlocuit în 1947 pe toți membrii Sf. Sinod, precum și Patriarhul de drept, cu slugi de ale lor și cu turnători. Iar Sinodul de azi este urmașul sinodului stalinist și securist din 1947 și nu putea alege decât ceva pe măsura lui.

   Foarte interesant … La https://saccsiv.wordpress.com/2010/02/13/daca-e-real-e-grav-declaratiile-patriarhului-daniel-in-adunarea-nationala-bisericeasca-referitoare-la-botezul-in-bani-a-nepoatei-lui-bercea-mondialu%e2%80%99-si-atacurile-anti-crestine-ale-lui-pavel/#comment-23856 completeaza:

Nu mai am nici o nădejde în ierarhia BOR. Peste jumătate din ei nu cred în Iisus Hristos, că dac-ar fi crezut, n-ar fi votat urâciunea pustiirii în fruntea Bisericii. Iar cei rămași sunt prea fricoși și prea adormiți, ca să mai poată face ceva. L-au lăsat pe Înaltul Bartolomeu Anania singur, întotdeauna. Și în cazul apostaziei lui Corneanu, și în problema microcipurilor, și în …multe altele.

   Oarecum se contrazice. Pe de alta parte, zice totusi si de cipuri. De ce zice insa si de ele? Le considera o treaba strict legata de Big Brother? Sau legata de semnul fiarei? In acest ultim caz, daca raspunsul e da, de ce ne ataca?

   La https://saccsiv.wordpress.com/2010/03/11/%e2%80%9ecoincidente%e2%80%9d-preotul-lucian-grigore-cel-ce-promoveaza-prin-producerea-scarbei-folosirea-mai-multor-lingurite-la-sfanta-impartasanie-doreste-si-un-caledar-unic/#comment-27270 scrie:

Ia uite ce viteji sunt cei de la razbointrucuvant, pardon, război întru mormânt, atunci când este vorba de aruncat cu pietre într-un vrednic preot, care a avut curajul să protesteze împotriva faptelor strigătoare la cer ce se petrec astăzi în BOR.
Să nu fi
ți voi niște războinici întru mormânt, unul bine văruit pe dinafară!!!

   Iar la http://laurentiudumitru.ro/blog/2010/03/09/dilema-linguritei/ adauga ca impartasania in BOR este apa de ploaie, ca atare, nu conteaza cate lingurite se folosesc … La un moment dat se ia si de staretul de la manastirea Antim https://saccsiv.wordpress.com/2010/04/02/ultimul-interviu-al-parintele-justin-parvu-despre-imputinarea-preotilor-adevarati-ratacirea-preotului-lucian-grigore-criza-foamete-manastiri-mesaj-catre-romani-de-praznicul-invierii/#comment-28961

Mesajul domniei tale este mesajul tipic pentru politicianul în sutană: tăcere, să nu vedem nimic și să facem ciocul mic. Să lăsăm totul în seama lui Dumnezeu, să vină El să ne facă ordine și curățenie în ogradă, să ne arunce și gunoiul afară. Nu lăsăm să ne înmoaie și posmagii?

Vă folosiți de cazul lui DV, ca să vă transmiteți mesajul vostru otrăvit.

Aud că starea sănătății Părintele Iustin Pârvu s-a agravat datorită presiunilor și torturii psihice la care este supus.
I-a spus unui apropiat al Sfin
ției Sale că i-a fost transformată chilia într-o închisoare. Iudele securiste și staliniste infiltrate la comandă în mănăstire îi fac viața un calvar.
Eu doar atât spun
șefilor tăi: lăsați în pace pe Duhovnicul Neamului Românesc, că dacă nu, o să vedeți voi ce nu ați mai văzut vreodată.
Iar azi vă promit eu că dacă nu-l lăsa
ți în pace pe Părintele Iustin Pârvu, mă voi lepăda în mod public de Ciobotea, Streza, Irineu, Pimen, Teodosie, Corneanu, de toți cei care slujesc masoneria și ecumenismul, de toți preoții și ierarhii care din lașitate, slugărnicie ori indiferență astăzi tac.

   Deja e limpede ca are un scop distructiv. Croseteaza informatiile si minciunile foarte abil, pentru a avea un efect maxim. Esti aidoma unei bombe cu fragmentare aruncate in piata publica: nu conteaza pe cine omoara si raneste, conteaza sa fie cat mai multi … Iata si raspunsul Părintele Mihail:

Pentru că un anonim iresponsabil deghizat într-”un om care iubește dreptatea” dar aruncă numai venin, fără acoperire, calomniind mulți preoți și păstori pe care Dumnezeu îi întărește în propovăduirea adevărului, mă simt nevoit să-l invit pe acesta la o întâlnire față către față, în afara anonimatului virtual, la Mănăstirea Antim. Dacă are curaj va veni, dacă nu, mă simt iarăși nevoit să-l anunț că eu unul, personal, n-am tăcut și n-am ascuns adevărul. De asemenea, îl sfătuiesc, cu calm și durere totodată, să se roage mai mult pentru noi, cei pe care nu-i cunoaște, nici nu-i ascultă. Dacă Duhul Sfânt va mișca inima lui spre a face ceva de folos, asta sigur va fi rugăciunea, pocăința, purificarea gândirii și a limbajului, nicidecum jignirea, judecarea și osândirea pe nedrept, zic eu… Avem cu toții păcate personale de care trebuie să ne curățim înainte începerii războiului cu cei ce au lumea în stăpânire.
Apoi, calomnia
și amenințarea nu fac parte dintre armele creștinului, care ar trebui să se roage și să binecuvânteze pe cei ce-l prigonesc. Oricum nu îl prigonește nimeni pe fratele nostru (cel puțin eu nu) nici pe alții, însă mă voi ruga ca Domnul Hristos să-i dea înțelepciune și har ca să-L trăiască pe Hristos și să învețe de la El smerenia și blândețea, care ne lipsesc tuturor…
De aceea, eu îl rog să mă ierte, să nu-
și lepede credința și ascultarea de mădular al Bisericii, să nu se teamă că nu am ”șefii” la care se gândește el, să caute dragostea și adevărul în care au trăit și trăiesc Părinții noștri Sofian, Adrian, Iustin, Arsenie, Ștefan de la Schitul Lacu-Athos, și să-L mărturisească pe Hristos prin răbdare, nu prin răzbunare, prin fapte, nu prin vorbe. Cu pace și credință în Învierea lui Hristos și a noastră.

   Revenind la comentatorul nostru, la https://saccsiv.wordpress.com/2010/04/02/ultimul-interviu-al-parintele-justin-parvu-despre-imputinarea-preotilor-adevarati-ratacirea-preotului-lucian-grigore-criza-foamete-manastiri-mesaj-catre-romani-de-praznicul-invierii/#comment-29041 scrie:

Iată ce prorocea Sf. Nifon , Patriarhul Constantinopolului, privitor la vremurile de acum: „Cei ce vor şedea pe scaunele bisericeşti din toată lumea, vor fi cu totul străini şi nici idee nu vor avea despre virtute. …aceştia vor fi urâciune înaintea lui Dumnezeu şi nu vor vedea faţa Domnului.”

Anonimatul este o armă eficientă în vremuri de restriște, când puțini mai luptă pentru adevăr. Voi ieși din el atunci când voi termina ceea ce am de făcut, când voi putea transmite ceea ce am de transmis. Și nu mă refer aici la scrisul pe aceste pagini în lumea virtuală.

   Adica, doua idei: 1) se foloseste de profetii foarte asemanatoare celei a Sfantului Lavrente, dar doar cand ii pica bine. 2) ne reaminteste ca are el o misiune …

   Asadar, face orice pentru a distruge si nimic pentru a construi.

   Tocmai cand ma pregateam sa inchei acest articolul, iata ce posteaza la https://saccsiv.wordpress.com/2010/06/20/cititorul-alin-%e2%80%93-orthologia/#comment-37412

„Iaca asa or dat calugarii de la Petru Voda tur prin tara cu povestioara cu cipusoarele sub brat, poate-poate or mai coopta un nume in razbelu’ cu tehnologia apocaliptica.” – Alin la:
http://laurentiudumitru.ro/blog/2009/05/31/d-na-aspazia-otel-petrescu-despre-vremurile-cipului-biometric/
Un om care iubește dreptatea, care pe atunci posta sub numele de Iancu, îl cunoaște foarte bine, pentru că a dat numeroase bătălii cu acest răspândac patriarhal, Alin, la adresa de mai sus, precum și în alte ocazii.

   Adica, e in razboi cu:

Comentatorul ALIN – orthologia

   Tot ce se poate, dar intreb: si ce daca?

57 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on iunie 20, 2010 at 8:28 pm

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. Un om care iubește dreptatea said, on iunie 20, 2010 at 8:45 pm

  Pe asta ai uitat-o:
  @ saccsiv
  Deși ai ales din postările mele doar ce ți-a convenit, totuși îmi faci cinste cu ele.
  Eu voi da socoteală pentru fiecare cuvânt pe care l-am scris. Și când voi trece pragul lumii acesteia, voi pleca cu conștiința împăcată. Atâta timp cât știu că sunt în adevăr, nu mă tem să-l spun. Iar cine luptă pentru credință și pentru țara lui, nu poate fi înfrânt niciodată. Dacă tu consideri aceasta ca pe ceva distructiv, este treaba ta.
  Da, mă folosesc de profeții, ca cea a Sf. Nifon, dar sunt extrem de precaut la cele ce vin de la ruși.
  Scrisul meu pe aceste pagini este total întâmplător și nu urmărește decât glasul conștiinței mele. Pentru tot ce am scris sunt gata oricând să dau socoteală în fața lui Dumnezeu.
  Dar tot nu mi-ai răspuns la întrebarea: Ți-o fi spus ție Dumnezeu la ureche că acum este vremea și nu știm noi?!!!
  Am spus-o și altă dată ( cuvintele acelea nu le-ai căutat) că-ți apreciez activitatea prin care semnalezi diverse lucruri malefice și conspirații împotriva umanității.
  Dar văd că te iei de postările mele împotriva masoneriei și împotriva ecumenismului, care au cuprins ca un cancer în metastază instituția Bisericii.
  Asta înseamnă că urmărești ceva. Urmărești să abați atenția creștinului ortodox de la adevăratele probleme ale Bisericii, cu poveștile și scornelile tale iresponsabile despre iminentul sfârșit. Dacă tot vine sfârșitul, ce să ne mai intereseze de ce fac ecumeniștii și masonii în Biserică?
  Cui convine oare de minune această atitudine a ta? Ierarhiei corupte a BOR îi convine.
  Ai grijă că ești împotriva adevărului, atunci când afirmi că acum vine antihristul. Asta înseamnă că ești împotriva Duhului Sfânt. Și știi cum este cu păcatul împotriva Duhului Sfânt.
  Vor trece anii și antihristul nu va veni, așa cum profețești tu pe aceste pagini. Atunci îți vei da seama cu ce păcate te-ai încărcat. Te vei lua cu mâinile de cap și îți vei aduce aminte de omul care iubește dreptatea.
  Care îți dorește tot binele din lume.
  Să te lumineze Dumnezeu!

  Apreciază

  • Un om care iubește dreptatea said, on iunie 20, 2010 at 9:06 pm

   Și nici pe aceasta nu ai menționat-o.
   @ saccsiv
   Nu știu care dintre noi este rătăcit. Da, cei care au înrobit și distrus popoare, inclusiv ortodoxe, nu vor avea darul să profețească despre cea de-a Doua Venire a Domnului. Nici una dintre profețiile lor nu se va adeveri. Timpul va spune dacă am avut dreptate sau nu.
   „Și va fi în ziua aceea că profeții vor fi rușinați, fiecare-n propria sa vedenie atunci când profețește; … fiindcă au mințit.” (Za. 13,4)
   Tu pe ce bază profețești?
   Tu afirmi că acestea sunt vremile din urmă, că aceasta este ultima fază a apocalipsei. Pe ce te bazezi? Îți spune vreun sfânt rus ție anul?
   Eu sunt rătăcit, pentru că eu cred în ceea ce spune marele nostru Părinte Arsenie Boca? Iar ceea ce spune Părintele Arsenie Boca contrazice total tot scenariul tău. Acesta este motivul pentru care mă consideri tu pe mine un rătăcit? Măsoară-ți cuvintele, dacă ești cu adevărat creștin.
   Cum poate cineva responsabil fiind, să spună lumii că vine acum antihristul, să determine pe unii mai slabi de înger să-și vândă apartamentele, să își bată joc de educația copiilor, să-și piardă tot ce au și să fugă așa ca huhurezii prin păduri? Pentru o singură familie rătăcită și distrusă fără temei vei da socoteală în fața lui Dumnezeu.
   Ți-o fi spus ție Dumnezeu la ureche că acum este vremea și nu știm noi?!!!
   Mai spune Părintele Arsenie Boca că rușii vor invada România și o vor împărți dimpreună cu ungurii și bulgarii.
   Crede-mă, unui popor ortodox care va face așa ceva unui alt popor ortodox, nu i se va da să profețească nimic despre venirea Mântuitorului. Însăilări pe baza textelor Scripturii și fantezii din acestea îți fac și eu câte vrei.
   Dacă ai deschis vreodată Sfânta Scriptură și dacă ai fi înțeles ceva din cele ce sunt scrise acolo, ai fi văzut că Dumnezeu nu a lucrat niciodată, și nici nu va lucra prin coloși ai istoriei care au înrobit și măcelărit alte popoare, ci a lucrat prin popoare mici și oropsite. Dacă a avut de transmis ceva, prin ele a transmis omenirii.
   Vom asista peste câțiva ani la WW3, dar sfârșitul nu va fi acum. De multă vreme vom fi noi oale și ulcele, atunci când va veni Mântuitorul Iisus Hristos.
   Poate că într-o zi vei ști pe cine ai făcut rătăcit. Îmi ești totuși simpatic și îți dau un sfat: să nu te pui cu mine, pentru că tu nu știi, nu bănuiești, nici măcar o fărâmă din câte știu eu. La ora actuală, în ceea ce privește a Doua Venire a Domnului ești total contra adevărului, și vei pierde. Scopul postării mele anterioare este ca tu să tragi o concluzie, să bagi la cap ceea ce Părintele Arsenie Boca zice și să te întorci din rătăcirea ta. Nu de la mine ți-am spus, ci de la un mare Sfânt al neamului românesc, care ne dă un avertisment în ceea ce-i privește pe ruși.
   Și bunul simț elementar îmi spune că atunci când o profeție a Sfântului Arsenie Boca contrazice profețiile rușilor, atunci eu trebuie să-l urmez pe acest Părinte drag al neamului românesc, pentru că el îmi vrea binele, nu rusul distrugător de popoare.
   Băgați la cap ceea ce spun eu acum, că vă veți trezi colaboraționiști cu rușii invadatori, veți fi cu cei care vor săvârși crime împotriva propriului popor, și iadul vă va mânca. Dacă nu pe mine, pe Părintele Arsenie Boca ascultați-l!
   Ce vrei să-ți profețească rușii, că în curând se vor alia cu păgânii de musulmani și de chinezi și vor invada lumea? Căci aste va fi WW3. Spuneți-mi și mie, a existat vreun sfânt, sau un ierarh rus care a mustrat vreodată puterea țaristă pentru a o opri să înrobească și să masacreze alte popoare? A urmat vreunul exemplul Sf. Ioan Gură de Aur, care a mustrat și pe împărați? A profețit vreun sfânt rus despre masacrele săvârșite de neamul său de-a lungul vremii, împotriva altor popoare, inclusiv ortodoxe? A spus vreunul în vedeniile lui, cum rușii, deși intraseră ca aliați în România, ne violau femeile și au furat în mod nerușinat tot ce au întâlnit în cale? Veți spune că au făcut-o în perioada comunistă. Da, dar aveau experiența din Basarabia din perioada țaristă, când au fost mai barbari ca ungurii.
   La o mare încercare va fi supus neamul românesc în curând. Aveți grijă de ce parte veți fi, căci lucrurile vor fi înșelătoare, vă veți trezi împotriva propriului popor și veți pierde mântuirea voastră.

   Apreciază

   • DeSeKapa said, on iunie 21, 2010 at 1:54 am

    Eu nu inteleg un lucru… cand a spus Saccsiv ca sfarsitul este iminent???
    Mai sunt destule profetii de implinit pana la venirea antihristului sau a sfarsitului insa sa-mi scuzi parerea, in ritmul in care se desfasoara procedurile de stabilire a imperiului antihrist cat si degradare societatii… cam greu ma vad in viitor peste 15-20 de ani.
    Ultima carte a Bibliei, Apocalipsa lui Ioan, trage un semnal de alarma serios catre omenirea asta pagana, ba chiar in ultima instanta chiar o ameninta, doar doar s-o schimba…
    Trimite-mi printr-un replay un link cu profetiile Sfantului Arsenie Boca…despre care vorbesti…
    Merci

    Apreciază

 3. kosk said, on iunie 20, 2010 at 8:53 pm

  da’ de unde sti ca vor trece anii si antihristul nu va veni?
  Ai fir scurt cu….? Sau ti-a soptit o pasarea?! 🙂

  Apreciază

 4. kosk said, on iunie 20, 2010 at 9:09 pm

  Si app, nu te-am vaz’t pe aici combatant pe: atei, sionisti,sectari, yoghini, domni care tin calendarui vechi, etc, etc. Tu cu cine te”lupti”?

  Apreciază

 5. Marius8eu said, on iunie 20, 2010 at 9:27 pm

  Sa ne rugam mai mult, sa ne rugam unii pentru altii si sa nu ne preocupe (in mod insistent) profetiile, nu ne este dat sa cunoastem cand va veni Domnul sa judece faptura Sa.

  Doamne Iisuse Hristoase Fiul Lui D-zeu miluieste-ma pe mine pacatosul si pe toata lumea ta.

  Apreciază

 6. Un om care iubește dreptatea said, on iunie 20, 2010 at 9:39 pm

  Nu dezinforma cu nerușinare, că te bate Dumnezeu.
  Pagina la care faci trimitere http://laurentiudumitru.ro/blog/2010/03/09/dilema-linguritei/ , nici nu mai este, este ștearsă, pentru că LD a șters acea pagină din cauza acestui comentariu.
  Îl redau mai jos în integralitate:

  „De fapt Părintele Lucian Grigore aduce în câmpul conștiinței noastre o problemă cu mult mai adâncă și mai gravă pentru credință, pentru Ortodoxie. Poate că nici Sfinția Sa nu s-a gândit la acest aspect.
  Nu mai este o problemă de linguriță, ci este problema dacă mai este, sau nu mai este, Trupul și Sângele Mântuitorului în Potir, în multe biserici din România.
  Mai coboară, sau nu mai coboară Sfântul Duh să transforme pâinea și vinul în bisericile în care slujesc apostați, precum Corneanu, slujitori la idolul masoneriei și la cel al ecumenismului, precum ss Ciobotea?
  Mai poate vreun preot sau ierarh, care se închină la vițelul de aur (de aur pentru buzunarele lor) al masoneriei, care este Lucifer, și la vițelul tot de aur al ecumenismului (erezia ereziilor, după cum numește ecumenismul Sf. Părinte Arsenie Boca), să mai oficieze vreo Sfântă Taină?
  Aceasta-i întrebarea.
  Și ne lămurește chiar Mântuitorul Iisus Hristos, că slujirea la mai mulți stăpâni exclude automat slujirea față de Dumnezeu.
  De aici rezultă clar că acei preoți și ierarhi care săvârșesc cele enumerate mai sus, de Hristos s-au și despărțit și în consecință nu cred că Sfintele Taine mai au ceva de a face cu ei.
  A, uitasem de simonie, care pot spune că s-a generalizat în viața Bisericii noastre. Întrebați în orașul sau localitatea dvs. care sunt tarifele și cu siguranță că le veți afla. Acela care a fost hirotonit în schimbul unei sume de bani, sau a unor foloase de alt fel, nu reprezintă nimic în fața lui Dumnezeu. Acestuia îi spune chiar Sf. Apostol Petru: „Piară banii tăi, și tu împreună cu ei!, pentru că ai socotit că Darul lui Dumnezeu se dobândește cu bani; în chemarea aceasta tu n-ai parte …” (FA 8,20-21)
  „În chemarea aceasta tu n-ai parte” – cred că este clar ca lumina zilei. De Har nu va avea parte. Simonia este cea mai eficientă metodă de decimare a preoților cu Har. Dacă se continuă în acest mod, în 20 de ani nu vom mai avea un singur preot cu Har. Și este o politică aici, implementată chiar de la vârful BOR de către cei care în trecut au slujit partidul și securitatea, iar astăzi slujesc masoneria și grupurile de interese străine. Se adeveresc profețiile Sf. Părinți, care spun că vor fi biserici multe și vor avea cupole aurite, dar în ele nu va mai intra nimeni.
  Una este preotul sau ierarhul căzut și el acolo în banale păcate lumești și una este preotul ori ierarhul care s-a despărțit de Hristos, cu bună știință, așa cum este cazul masonilor și al ecumeniștilor. Să avem mare grijă la acest aspect.
  Dumnezeu mai permite celor ce s-au lepădat de El, să mai oficieze prin biserici și catedrale, pentru ca oamenii cu morala ca apa de ploaie, apă de ploaie să-și ia de acolo. Iar în cazul acestor paharnici și mânuitori de linguriță, căci preoți nu pot să-i mai numesc, poate că s-ar impune introducerea linguriței de unică folosință, pentru că prin apa de ploaie ce o dau ei acolo s-ar putea transmite diverse boli. Dar, nici în cazul de față nu cred că va permite Dumnezeu ca cei „împărtășiți” să pățească ceva.

  Doar acolo unde slujesc preoți vrednici, care nu s-au lepădat de Hristos, vine Sfântul Duh și transformă pâinea și vinul în scump Trupul și Sângele Domnului Iisus Hristos. Care foc este, arde spinii păcatelor noastre, toate bolile și toți virușii și microbii, cunoscuți și necunoscuți. Chiar și otrava o arde și o distruge.
  Va veni vremea, în curând, când omul va bate sute și mii de kilometri chiar, pentru a găsi un preot adevărat, ca să se spovedească și să se împărtășească.”

  Vezi ce scriu mai sus despre Sfânta Împărtășanie. Cum poți să dezinformezi în așa hal? Pentru că te-am atenționat într-o anumită problemă, pentru că am alt punct de vedere față de tine, ai căpătat o ură de moarte împotriva mea.

  Apreciază

 7. nea Anderthal said, on iunie 20, 2010 at 9:43 pm

  Doamne ajuta,
  Bravo Saccsive!Demasca-i pe toti iscariotenii si cozile de topor care apar pe forum!Sunt curios citi dintre acesti pui de naparci sunt in afara tarii (mai ales aciuti pe la kibutzurile socialiste) deoarece ,am observat ca,multi alogeni (impuritati etnice) se pretind romani neaosi doar ca sa ne insulte tot timpul si in tot locul…

  Apreciază

  • Un om care iubește dreptatea said, on iunie 20, 2010 at 11:52 pm

   Mai ușor cu ”DIMASCAREA”, măi ”nea Anderthal”. Poate ești nepotul celor care au implementat reeducarea de la Pitești.

   Apreciază

   • nea Anderthal said, on iunie 21, 2010 at 3:24 am

    …unchiul meu a murit la Poarta Alba deoarece a fost chiabur!N-am avut comunisti in familie..sorryyy…omule care iubesti „dreptatea”..sau PRAVDA?…

    ps;tovarase ,acum ai fost demascat ca infiltrat si agent provocator,spune-ne la ce kibutz esti.C’mon man,fii barbat,pina si demonii demascati isi arata adevarata infatisare la cel care-i prinde..

    Apreciază

 8. kosk said, on iunie 20, 2010 at 9:49 pm

  Foarte subtil generalizezi cu „rusii” violatori. In armata rosie-sovietica erau: kalmuci, tadjici, mongoli, cirkazieni, ucrainieni, uzbeci, chinezi siberieni, tatari, azeri, baltici…etc. Un conglomerat multinational unit prin ideologia atee comunista. Ca tot iubesti dreptatea. Iubeste si adevarul istoric.

  Apreciază

  • Un om care iubește dreptatea said, on iunie 21, 2010 at 8:00 pm

   @ kosk
   Bunicii noștri n-or fi știut ce-au trăit ei atunci? Vii tu și le dai lecții acum post mortem. Întreabă și istoricii, pe aceia cinstiți. Erau ruși toată ziua, nu erau din cei cu ochii oblici. Și chiar dacă mai erau și alte nații, ofițerii erau cu toții ruși, ei permiteau și chiar încurajau așa ceva. La ruși comunismul ateu a fost primit cu brațele deschise, nu ca la noi impus cu forța.

   Apreciază

 9. kosk said, on iunie 20, 2010 at 9:55 pm

  ..am uitat de comisarii evrei-detasati pe front cu miile…

  Apreciază

 10. antiignorantu said, on iunie 20, 2010 at 10:01 pm

  mai bine decat sa despicati firul in 4 … va pregatiti ptr. supravietuire si copiii , se va vedea mult fum … si psihopati in EUROPA …

  Apreciază

 11. Un om care iubește dreptatea said, on iunie 20, 2010 at 11:54 pm

  @ saccsiv
  Să nu zici că nu te-am avertizat?
  Vei pierde. La Judecată îți vei aduce aminte aceste cuvinte ale mele. Și vei da socoteală pentru toți cei care i-ai dus în rătăcire.
  Mă pui pe mine pe același plan cu un răspândac patriarhal, împotriva căruia am luptat multă vreme.
  Văd că îți pute cuvântul de răspândac patriarhal. Te rog să-mi arăți și mie un pasaj în care iei atitudine împotriva acestui patriarh al rușinii, ecumenist și mason, care și-a smintit până și pe fratele său de sânge, făcându-l să treacă la catolici. Faci jocul celor care vor să ne distrugă credința și neamul, abați atenția creștinului ortodox de la ce trebuie el să facă acum. Faci jocul, sau ești chiar în slujba ierarhiei BOR, vânzătoare de Dumnezeu și de țară.
  Habar nu ai și ești în totală rătăcire în ceea ce privește viitorul omenirii și al acestui neam.
  Eu însă mă rog pentru tine și spun lui Dumnezeu să te ierte că nu știi ce faci, tu și împreună cu tine toți cei cărora tu le-ai spălat creierele.
  Ești aidoma fariseului din vechime. Chiar dacă eu sunt un prea nevrednic, astăzi tu cauți să mă pierzi pe mine folosindu-te de cuvintele mele.

  Eu unul dintre cei mai umili oameni de pe fața pământului, care nici urmele pașilor lui Iisus Hristos nu merit să le sărut, îi mulțumesc Mântuitorului că mi-a dat să trăiesc asemenea clipe.

  Poate că astăzi tu împreună cu răspândacii patriarhali, staliniști și securiști îmbrăcați în sutană, împreună cu cei cărora tu le-ai spălat creierele, mă veți linșa pe această pagină. Dar în final …

  Apreciază

 12. sherlock_holmes said, on iunie 21, 2010 at 2:14 am

  ” Un om care iubeste dreptatea „, intre raspindacii patriarhali si calendaristi,nu este nici o deosebire majora.Ei sint precum 0 si 360 de grade pe un cerc.Atit de departati unii de altii,incit se suprapun.Spui ca saccsiv va pierde la judecata ( ai vrea tu…) pentru ca duce oamenii in ratacire cu vremurile din urma,care acum se petrec ( are dreptate )…dar tu nu duci oamenii in ratacire cu afirmatii de genul ” nu mai este Hristos in Sfinta Impartasanie ” si tainele nu mai sint taine in Biserica ortodoxa romana ? Spune tu atunci cum se mai pot mintui romanii ?…ca sa vedem ce hram porti.

  PS.cind spui ca esti unul dintre cei mai umili oameni de pe fata pamintului,poarta-te ca atare…nu ca un infumurat si atoatestiutor.

  Apreciază

  • Un om care iubește dreptatea said, on iunie 21, 2010 at 4:53 am

   Citește mai sus ce am zis:
   „Doar acolo unde slujesc preoți vrednici, care nu s-au lepădat de Hristos, vine Sfântul Duh și transformă pâinea și vinul în scump Trupul și Sângele Domnului Iisus Hristos. Care foc este, arde spinii păcatelor noastre, toate bolile și toți virușii și microbii, cunoscuți și necunoscuți. Chiar și otrava o arde și o distruge.”

   Apreciază

 13. Stefan said, on iunie 21, 2010 at 3:46 am

  „un om care iubeste dreptatea” celor mai departati de adevar,am o rugaminte catre dumneavoastra : va rog sa lasati patetismul ieftin al grijii pentru noi acestia care urmarim si invatam (unii cred ca pentru prima data )fiecare cate ceva din postarile acestui frate intru Hristos avand pseudonimul saccsiv si va rog sa-l lasati in pace pe fratele saccsiv deorece intrand cu dvs.in polemica isi pierde timpul inutil!
  RETINETI :nu v-am jignit si nu vreau sa afirm sau infirm ceva privitor la expunerile dvs. deoarece ptr. mine dvs nu existati iar daca tot sunteti in goana ptr. o idee pai atunci va puteti face si dvs. un site si acolo va puteti refula toate ce va trec prin minte sau prin gura in acel moment.
  Cat despre Parintele Mihail poate daca ati mai trai inca 25 de vieti o sa ajungeti la 0,000001 % din cunostintele sfintiei sale, iar in ceea ce priveste iertarea aproapelui cazut in greseala( asa cum v-ati ratacit de nenumarate ori),sfintia sa a facut-o deja,dvs…..?Incercati-va otrava care v-a coplesit sufletul in site-ul dvs cum am facut referire mai devreme.Imi este mila de dvs. si atat!

  Apreciază

 14. Iubesc Patriarhul said, on iunie 21, 2010 at 5:03 am

  Asemenea omului care „iubeste” dreptatea mai sunt foarte multi. Majoritatea posteaza pe Apologeticum unde e de ajuns sa zic un Hristos a inviat si sunt atacat doar pentru ca folosesc numele Iubesc Patriarhul. Dupa parerea mea rolul lor este bine definit, bine gandit. Vor sa faca agitatie si sa invrajbeasca. Cred ca sunt niste oameni bine instruiti, cunoscatori ai scripturilor dar complet necredinciosi.

  Apreciază

 15. Un om care iubește dreptatea said, on iunie 21, 2010 at 5:20 am

  @ nea Anderthal

  La mintea ta de om de Neanderthal ….

  Apreciază

 16. sherlock_holmes said, on iunie 21, 2010 at 5:58 am

  draga (Un om care iubeste dreptatea ),

  Si unde gasim preotii acestia,ai citeva exemple?…sint si in Biserica ortodoxa romana ?

  Cit despre Sfinta Impartasanie,important este ca ne uneste cu Iisus Hristos Dumnezeu…nu stiu daca omoara toti virusii si microbii cunoscuti si necunoscuti,toate bolile…pentru ca trebuie sa mai si murim,trupeste vorbind…si aceasta survine de obicei in urma bolilor si a microbilor…chiar daca ne si impartasim in ultima clipa.Important este ca ne curata de pacatele spovedite si ne uneste mintal si sufleteste cu Dumnezeu…si aici dar si dincolo,in viata vesnica.

  Apreciază

 17. Marius8eu said, on iunie 21, 2010 at 6:03 am

  @Un om care iubeste dreptatea
  Te inteleg perfect, tu nu realizezi unde gresesti in rest ai fi baiat bun si cred ca ai sanse mari sa revi pe fagas normal.
  Asculta aceste emisiuni si ai sa intelegi mult din Sfintele Scripturi:
  http://www.radiorenasterea.ro/arhiva-abc.html

  Doamne Iisuse Hristoase Fiul Lui D-zeu miluieste-ma pe mine pacatosul si pe toata lumea ta.

  P.S. Harul nu se pierde din Biserica chiar daca ne-am dori noi si daca un ierarh a gresit are D-zeu ac de cojocul lui, noi insa am putea sa ne rugam pentru indreptarea lui. Iertare.

  Apreciază

 18. Cosmin S. said, on iunie 21, 2010 at 9:23 am

  Un om care iubeste dreptatea,
  Citez:
  “Ti-o fi spus tie Dumnezeu la ureche că acum este vremea si nu stim noi?!!!(…)
  Ai grijă că esti împotriva adevărului, atunci când afirmi că acum vine antihristul.(…)
  Vor trece anii si antihristul nu va veni, asa cum profetesti tu pe aceste pagini.(…)
  Vom asista peste câtiva ani la WW3, dar sfârsitul nu va fi acum. De multă vreme vom fi noi oale si ulcele, atunci când va veni Mântuitorul Iisus Hristos…..”

  Raspund:
  Iata ce spun marii nostri duhovnici:

  https://saccsiv.wordpress.com/2010/05/31/video-si-transcriptul-parintele-iustin-parvu-%E2%80%9Eantihristul-este-pe-teren-si-lucreaza%E2%80%9D/
  https://saccsiv.wordpress.com/2009/09/29/video-in-1995-parintele-cleopa-spunea-ca-antihristul-avea-deja-18-ani-%E2%80%A6/
  https://saccsiv.wordpress.com/2009/03/01/parintele-pustnic-proclu-%E2%80%9Cantihristul-s-a-nascut%E2%80%9D/

  Apoi,
  Cine a afirmat ca acum vine antihristul, adica cine a dat o data exacta?
  Aici noi vorbim ca vremea e aproape dar nu se dau nicaieri date fixe. Vrem doar sa fim pregatiti.
  Vor fi in curand niste framantari sociale, foamete, lupte ce vor culmina cu ww3 si mai apoi cu inscaunarea antihristului.
  Deci nu consideri ca este vremea sa ne pregatim de ce-i mai rau? Cum ar trebui sa intampinam aceste vremuri? Stand la cafenea sau in fotolii privind la TV?
  Pana la ww3 va trebui sa facem fata buletinelor biometrice:
  http://www.urbaniulian.ro/2009/03/20/de-la-1-ianuarie-2011-romanii-vor-fi-dotati-cu-carti-electronice-de-identitate-cu-microcipuri-rfid/
  http://www.emaramures.ro/stiri/17839/ACTE-AMANARE-Cartile-de-identitate-electronice-doar-din-1-ianuarie-2011
  si proiectului “eRomânia”
  https://saccsiv.wordpress.com/2010/05/03/seful-e-romania-un-proiect-care-%E2%80%9Enu-va-putea-fi-oprit-de-nimeni%E2%80%9D/
  Tu ce vei face, iti vei lua buletin biometric, te vei indosaria in priectul eRomânia? Cum vei trai in oras fara a fi indosariat electronic? Cum vei cumpara, cum vei vinde? Nu consideri ca se implinesc Sfintele Scripturi? Nu sunt astea etapele premergatoare pecetluirii cu semnul fiarei?
  „Incat nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, decat numai cel ce are semnul, adica numele fiarei, sau numarul numelui fiarei” (Apoc. 13:17)
  …………………………..
  Toata lumea are dreptul la opinie, dar orice afirmatie are nevoie si de argumente. Toti putem gresi, dar putem sa ne si corectam si cu ajutorul celorlalti, si prin staruinta noastra. Traim vremuri grele si e foarte usor a gresi, astazi mai mult ca oricand.
  Doamne ajuta!

  Apreciază

  • Veaceslav said, on iunie 21, 2010 at 11:49 am

   Subscriu! si astept replica lui Iubesc patriarhul.

   Apreciază

   • Veaceslav said, on iunie 21, 2010 at 11:50 am

    si al lui Un om care iubește dreptatea

    Apreciază

   • Iubesc Patriarhul said, on iunie 21, 2010 at 2:09 pm

    Veaceslav, ce replica astepti de la mine?

    Apreciază

 19. ovidiu said, on iunie 21, 2010 at 10:13 am

  saccsiv,oare „rufin liban” ,pe care se pare ca-l apuca iar strechea,unde s-ar incadra?Nu cumva e taticul lor?

  Apreciază

  • saccsiv said, on iunie 21, 2010 at 10:31 am

   ovidiu

   Nu stiu. Pe unde mai evolueaza?

   Apreciază

   • ovidiu said, on iunie 21, 2010 at 11:05 am

    Pe unde?Prin apropiere! 😉 Insa,deocamdata,prefer sa nu comentez.Sa facem rabdare.Orice pasare…

    Apreciază

  • Un om care iubește dreptatea said, on iunie 21, 2010 at 7:58 pm

   @ ovidiu
   Văd că ai uitat cine v-a scăpat de rufin. Sper că nu mă bagi în aceeași oală cu el.

   Apreciază

   • ovidiu said, on iunie 22, 2010 at 9:38 pm

    In ultima vreme am preocupari mai „pietonale”.Economie la combustibil. 😉 Sincer,nu am timp sa…gatesc.Deci,nici la oale nu ma mai gindesc…
    Ps:totusi,destul de rezonabil ce a zis nume mai sus…

    Apreciază

 20. Un om care iubește dreptatea said, on iunie 21, 2010 at 11:47 am

  @ sherlock_holmes
  Slavă Domnului, mai sunt destui preoți cu har în Biserica Ortodoxă Română.
  Cum să-i găsim, întrebi tu.
  Păi cum să-ți spun eu ție? Vezi care este problema noastră, noi mai mult vorbim credința, decât o trăim.
  Că dacă am trăi-o, am ști și cum să-i găsim. Pentru că Dumnezeu în marea Lui milă pentru om, a pus în el un mecanism ce ține de ființa lăuntrică interioară, care poate simți prezența Harului.
  Mângâietorul atunci când vine și ne mângâie cu adierea Lui, fie în biserică, în fața icoanelor, a sf. moaște, la rugăciune, sau în prezența unor oameni ai lui Dumnezeu înzestrați cu Har, revarsă asupra noastră din energiile necreate ale Duhului Sfânt, despre care ne vorbesc Sf. Părinți. Noi nu vedem aceste energii, dar le putem simți prezența, prin diverse manifestări. Nu suntem toți la fel, și trăirile pot diferi de la persoană la persoană. Spre exemplu , ne dau lacrimile, fără motiv. Poate că ai fost tare și nu ai vărsat nici o lacrimă, atunci când ți-a murit un părinte (Doamne ferește, însă face parte din viață), dar la Sfânta Liturghie simți că nu mai poți stăpâni acea lacrimă. O forță mai mare ca tine pune stăpânire pe inima ta, și tu nu poți să mai stăpânești acea lacrimă, care curge fără voia ta. Vei intui în felul acesta, că în acel locaș găsești slujitorul Domnului vrednic și cu Har.
  Sau în prezența marilor Duhovnici se mai întâmplă niște fenomene. Doar liniștit și atent trebuie să fii, ca să le percepi. Se întâmplă chiar dacă ești la telefon cu ei sau asculți o înregistrare cu ei.
  Spre exemplu, dacă ai vorbit la telefon cu Părintele Iustin și ai luat binecuvântare de la el, atunci poate că vei simți în camera ta o pace și o liniște cum nu ai simțit vreodată, pe care nu poți să o descrii în cuvinte, de-a dreptul Dumnezeiască. Și asta chiar dacă ești la sute de Km de el.
  Sau dacă te duci la Părintele Adrian Făgețeanu, poate că vei simți un sentiment al iubirii care te învăluie, cum nu ai simțit niciodată, indescriptibil în cuvinte.
  Sau dacă ești în preajma Maicii Siluana, sau asculți o înregistrare cu ea, poate că te va face să-ți treacă toate supărările și te va cuprinde un sentiment de bucurie, așa inexplicabil.
  Doar atent să fii și în primul rând să vii cu inima curată.

  Apreciază

 21. Un om care iubește dreptatea said, on iunie 21, 2010 at 11:51 am

  @ sherlock_holmes
  După nume pari inteligent. Ia de tâlcuiește aici:
  „2. Daniel a inceput a grai, zicand: „Vazut-am in vedenia mea din timpul noptii cum cele patru vanturi ale cerului au sfredelit marea cea necuprinsa.
  3. Si patru fiare uriase au iesit din mare, una mai deosebita decat alta.
  4. Cea dintai semana cu un leu si avea aripi de vultur. M-am uitat la ea pana ce aripile i-au fost smulse si a fost ridicata de pe pamant si pusa pe picioare ca un om si i s-a dat inima de om.
  5. Si iata o a doua fiara, cu infatisare de urs, stand intr-o rana, cu trei coaste in gura, intre dinti, si asa i s-a poruncit: „Scoala-te! Mananca multa carne!”
  6. Apoi m-am uitat din nou si iata o alta fiara, asemenea unui leopard, avand pe spate patru aripi de pasare; si fiara avea patru capete, si i s-a dat putere.
  7. In urma am privit in vedeniile mele de noapte si iata o a patra fiara inspaimantatoare si infricosatoare si nespus de puternica. Ea avea dinti mari de fier si gheare de arama; manca si sfarama, iar ramasita o calca in picioare. Ea se deosebea de toate celelalte fiare de mai inainte si avea zece coarne.” (Dan. 7, 2-7)
  De vei tâlcui ce înseamnă cele patru fiare apocaliptice ale lui Daniel, atunci poate că vei ști cam pe unde ne aflăm acum.
  Valabil și pentru cei care îmi mai pun întrebări.
  Iar partea cu profețiile despre România se află în relatarea unor oameni, (credibili, zic eu, pentru că n-ar fi îndrăznit nimeni să pună de la el cuvinte în gura Părintelui) se găsește la pag. 106 în cartea „Noi mărturii despre Părintele Arsenie Boca, vol. 2, ed. Agaton.

  Apreciază

 22. acelas said, on iunie 21, 2010 at 1:45 pm

  pana la urma parintele Mihail de la Antim mai este staret acolo?

  de vreo saptamana se aude ca nu.

  Apreciază

  • saccsiv said, on iunie 21, 2010 at 2:04 pm

   acelas

   Iar? Au mai fost cateva zvonuri, ca sigur nu mai e. Si s-au dovedit minciuni.

   Apreciază

 23. Aurora said, on iunie 21, 2010 at 2:29 pm

  @Acelas,
  Intrebarea ta m-a sagetat in inima. Cum adica sa nu mai fie Parintele Mihail staret la Antim ? Ar fi o pierdere imensa pt. noi. Probabil ca e mana Sistemului. Dar sa nu ne grabim cu supozitiile pana nu aflam vesti concrete.

  Apreciază

 24. Aurora said, on iunie 21, 2010 at 2:33 pm

  @un om care iubeste dreptatea,
  Nu ne mai tine pe jar! Daca stii mai multe despre talcuirea din Daniel, spune-ne si noua !

  Apreciază

  • Un om care iubește dreptatea said, on iunie 21, 2010 at 8:02 pm

   @ Aurora
   Cu cea mai mare plăcere, dar din păcate azi sunt pus la zid. Iar din această postură nu pot spune mai mult.

   Apreciază

 25. acelas said, on iunie 21, 2010 at 2:48 pm

  Saccsiv, stiu de ele. Atunci erau zvonuri, sau poate ….., un fum emanat din greseala sau nu de catre unii, care poate stiau ce stiau, dandu-se de gol

  este unul daniel777, al carui nume nu se putea mai potrivit fata de „mentorul” sau

  iata ce zice la comentariul al 2-lea, fata de „cazul k.k.” si atitudinea ferma a parintelui Mihail, numindu-le „derapajele in cazul k.k.”

  http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?p=256348

  el a mai scris pe atunci si pe Savatie, iar fratii de la Razboi l-au criticat pe buna dreptate pe atunci, caci zvonurile nu se regaseau in realitate (pe atunci..)

  http://savatie.wordpress.com/2010/05/28/cum-m-a-scos-marius-ianus-la-lumina/

  dar probabil stia el ce stia …

  eu am informatia de la cineva care merge f des la Antim si care a auzit stirea de la cineva care vietuieste acolo.. (nu pot da insa sursa). De data asta este 99,9 % adevarat.

  aceasta stire mai circula si cu posibila plecare a parintelui Mihail in Grecia, pt vreo 3 ani, la studii. Nu stiu insa care a determinat-o pe care. Dar oricum o eventuala lipsa pt o asemenea perioada a parintelui va fi grea de indurat pt noi, bucurestenii. Vom ramane de izbesliste prin aceasta urbe …

  la ora asta nu mai este nimeni staret la Antim, probabil se asteapta altcineva…, vom vedea.

  si la fel de probabil parintele Mihail nu cred ca vrea sa faca tam-tam pe acest lucru, dar intreaba si tu in particular, ca de la blogger la bloger, pe pustincul digital, caci ii este un apropiat, si veti ce-ti spune…

  Hristoase Doamne, ai mila de noi !

  Apreciază

  • saccsiv said, on iunie 21, 2010 at 3:09 pm

   acelas

   Frate, l-am sunat acum pe parintele si este totul in regula. Dar m-a rugat sa nu mai dau liber la astfel de comentarii – zvonuri, caci se poate interpreta ca insusi el le fabrica pentru a crea un val de simpatie.

   Apreciază

   • Lumina lina said, on iunie 21, 2010 at 7:03 pm

    Saccsiv,

    Milostiv sa-ti fie bunul Dumnezeu! (pentru ca m-am linistit citind postarea ta)

    Cei ce lanseaza astfel de zvonuri – nu sfarsesc bine.

    Din partea mea sa sfarseasca dupa zicala: „Cine sapa groapa altuia…”

    Apreciază

 26. acelas said, on iunie 21, 2010 at 2:49 pm

  saru-mana doamna Aurora, va salut,

  sunt prietenul de la Dintr-o Zi

  Apreciază

 27. boddyca said, on iunie 21, 2010 at 4:45 pm

  @ omu-dreptate

  Parintele Arsenie Boca ne-a fost dat noua, romanilor, pentru martiriul Sfintilor Brancoveni. Profetiile sale ne-au fost, ne sunt si ne vor mai fi de mare ajutor.

  Acu’ eu nu inteleg o treaba. Ai impresia ca in Rusia n-au avut loc mucenicii? Pai mai prietene, comunistii au intrat in Rusia ca in apa? preoti si mireni impuscati sau bagati in puscarie, etc. (dau si eu exemplu din istoria recenta a Rusiei, ca nu prea cunosc evenimente din Evul Mediu rusesc. Daca cineva stie, rog sa ma lumineze 😀 ).
  Ultimul mucenic rus (canonizat) este Sfantul Evghenie Rodionov.

  Sa mai stii o treaba: Dumnezeu nu judeca un popor pentru ce va face, ci pentru ce a facut. Si Romania n-o sa fie impartita in trei decat dupa legalizarea casatoriilor intre gay. Dar asta este alta poveste pe care o sa ti-o zic alta data, la ceas de seara, inainte de culcare, daca doresti. Concluzia mea este o intrebare. Daca imi raspunzi la ea, esti „marfa” 😉 De ce crezi ca Rusia nu poate da inainte vazatori cu duhul?

  Apreciază

 28. cateheza_cipurilor said, on iunie 21, 2010 at 6:08 pm

  ”Cum poate cineva responsabil fiind, să spună lumii că vine acum antihristul, să determine pe unii mai slabi de înger să-și vândă apartamentele, să își bată joc de educația copiilor, să-și piardă tot ce au și să fugă așa ca huhurezii prin păduri? Pentru o singură familie rătăcită și distrusă fără temei vei da socoteală în fața lui Dumnezeu.

  lasa ca stam la bloc sa ne manance tantarii sa suportam zgomotele vecinilor aflati pe buda, manele la max, betoane si praf peste tot, mancare din super marketuri condimentate cu E-uri, sa avem drapt loc de joca strazile unde bantuie dezmatul si desfranrea, sa bem apa fresh de la robinet si sa muncim ca prostii pt niste facturi, iar in timpul liber ce-l avem sa tocim telecomanda tv-ului ca te mai saturi uneori de atata citit nu? de parca lumea pana acum 50 ani de cand s-au facut zgarie nori lumea nu era educata, erau vai de ei, rataciti si distrusi pt ca nu erau oraseni !!!

  hmm… nu stiu cine va da socoteala pt asemenea aberatii

  eu unul mi-am cumparat in primavara pamant la tara si sper ca cu ajutorulul Domnului sa termin casa pt a a ma muta acolo in cat mai scurt timp, mentionez ca multi preoti de la noi au luat calea mutatului la tara

  alineee tu ai duhovnic?????

  Apreciază

 29. Un om care iubește dreptatea said, on iunie 21, 2010 at 6:36 pm

  @ Cosmin S.
  Am să răspund la fiecare după măsura timpului disponibil.
  Cu privire la înregistrarea cu Părintele Iustin, eu nu aud ce spune el acolo, pentru că nu am sunet pe calculator.
  Trebuie să-i cred pe respectivii pe cuvânt. Presupunem că este adevărat ce scrie acolo, sunt cuvintele Părintelui Iustin, față de care am un mare respect și o mare evlavie.
  Ce vrei să zică, față de câte a îndurat el la viața lui, căci noi nici unul n-am fi putut îndura câte le-a îndurat el?
  Este normal să afirme că va veni sfârșitul, uitându-se la nemerniciile zilei de azi și mai ales uitându-se la noi toți cât de pierduți suntem. În acest sens afirma el în rev. Atitudini: „nu imi explic cum toti sunt redusi la tacere, pana si oameni valorosi, savanti, intelectuali sau mari rugatori care inca mai traiesc printre noi, si ei hipnotizati parca de aceasta forta a raului. S-a asternut o liniste si nu mai explica nimeni nici un fenomen istoric, economic, religios, moral sau spiritual. Parca toti netrebnici s-au facut. Toata lumea se gaseste intr-o stare de ignoranta si liniste.”
  Este firesc să zică ceea ce zice, văzând în ce hal am ajuns noi acum. Poate că și eu în locul lui aș fi zis același lucru, văzând că toate eforturile de a trezi acest neam și această țară sunt în zadar.
  În plus, acești mari Părinți mai pot face asemenea afirmații în scopul de a ne trezi pe noi din somnul în care ne-am cufundat azi. Dacă nu ne pot trezi în alt mod, ce să facă și ei?
  Acum a intervenit și problema cipurilor, care dă impresia că acum va fi pecetluirea finală, că va fi sfârșitul.
  Deși par că sunt vremurile din urmă, totuși ele nu sunt. Aceste vremuri sunt doar o preînchipuire a vremilor din urmă. Pentru că dacă te uiți și în Apocalipsă lucrurile nu vin decât gradat, mai întâi la o treime din intensitate, după care ulterior ele lovesc la intensitate maximă.
  Privitor la microcip, nu-l voi lua în nici un fel de act al meu, cu orice risc. Eu spun că trebuie să luptăm acum împotriva microcipurilor, căci nu vom regreta. Chiar dacă noi nu vom fi în stare de mare lucru în această privință, ne va ajuta Dumnezeu să nu avem parte de ele. Căci lucrurile par că se precipită spre WW3 și nu le va mai arde de acte biometrice. În doi ani urgia va veni peste acest nou Babilon și această nouă Sodomă, numită UE și se va alege praful și pulberea de ea.
  Însă în 15 ani de aici încolo suferințele vor lua sfârșit și vom asista la o nouă eră în istoria creștinismului. Va renaște Ortodoxia. Ce-i drept, doar pentru o perioadă de o sută și de ani. Dar nici după nu va fi sfârșitul. Alte suferințe și alte încercări vor veni.
  Poate că mulți mă vor ocărî pentru aceste cuvinte, dar poate că vom trăi și vom vedea peste 15 ani cine a avut dreptate.
  La https://saccsiv.wordpress.com/2009/09/29/video-in-1995-parintele-cleopa-spunea-ca-antihristul-avea-deja-18-ani-%E2%80%A6/ ni se spune că antihristul ar avea acum în 2010, 33 de ani. Păi nu ar trebui să-l vedem deja ieșit la propovăduire? Va trece acest an, precum și următorii, dar nu vom vedea nimic. Vom trăi și vom vedea cine a avut dreptate. Am o mare considerație pentru acești mari Părinți ai noștri de ieri și de azi, dar nu cred că profețiile lor se vor împlini.
  Nu-mi stă în fire să fac afirmații gratuite. Am argumente solide, și mă pot confrunta oricând cu orice teologi veți vrea voi. Mai multe nu pot să vă spun, pentru că unii de abia așteaptă să răstălmăcească spusele mele și să întoarcă totul împotriva mea. Nu uitați că azi sunt pe poziția de ”DIMASCAT”. Experimentul Pitești continuă, dar în forme mult mai subtile.
  Dumnezeu să ne aibă în pază pe toți!

  Apreciază

 30. Un om care iubește dreptatea said, on iunie 21, 2010 at 6:40 pm

  @ boddyca
  Accept postura de mic copil, căruia să-i spui tu povești la ceas de seară. Ce să-i fac?
  Au avut rușii martiri și sfinți destui, nu asta-i problema. Problema este cea pe care ne-o dezvăluie un mare Înțelept mai jos, în ceea ce-i privește pe unii oameni duhovnicești.
  La Cuviosul Paisie Aghioritul a venit un om care mai avea încă 10 membri ai familiei și locuiau toți într-o singură cameră. Dar acel om îl avea cu adevărat pe Hristos în el, și era plin de daruri duhovnicești.
  „Avea inlauntrul sau pe Hristos si era plin de bucurie, iar camera sa era plina de bucurie paradisiaca. In timp ce aceia care nu au inlauntrul lor pe Hristos sunt plini de neliniste. Chiar si numai doi oameni din acestia sa fie, nu incap nici in unsprezece camere. Pe cand acei unsprezece oameni, care aveau pe Hristos in ei, incapeau intr-o singura camera.

  Chiar si pe unii oameni duhovnicesti ii vezi ca nu incap, oricat loc ar avea, fiindca inlauntrul lor n-a intrat in intregime Hristos.”

  La fel și cu rușii. N-au încăput într-un continent întreg și într-o parte din alt continent. Mereu au vrut mai mult și mai mult, au călcat pe munți de cadavre ale unor oameni nevinovați, iar Biserica rusă a blagoslovit expansiunea.
  Noi românii am fost fericiți pe bucățica noastră de pământ și nu am râvnit la alții, aidoma familiei cu 11 persoane care trăia într-o cămăruță, dar era fericită pentru că Hristos era pe deplin prezent acolo.
  Teribile aceste vorbe ale cuviosului Paisie: „Chiar si pe unii oameni duhovnicesti ii vezi ca nu incap, oricat loc ar avea, fiindca inlauntrul lor n-a intrat in intregime Hristos.” De asta rușii nu au cu adevărat darul înainte vederii.

  Cei care s-au mulțumit de-a lungul istoriei cu ce le-a dat Dumnezeu, mari daruri vor primi de la El. Se va adeveri una dintre profețiile Părintelui Arsenie Boca. Vom vedea acest lucru de acum în 15 ani.

  Apreciază

 31. cateheza_cipurilor said, on iunie 21, 2010 at 6:49 pm

  wauuu!!! aline crezi in masonerie?

  ”Mai poate vreun preot sau ierarh, care se închină la vițelul de aur (de aur pentru buzunarele lor) al masoneriei, care este Lucifer”

  parca aveai ale pareri despre masonerie si cipuri, acum ai acceptat masoneria dar nu accepti ca cipurile si monitorizarea globala, care sunt tot mana si interesul lor.

  wauuu!!! aline este patriot si nationalist?

  ”Iar cine luptă pentru credință și pentru țara lui, nu poate fi înfrânt niciodată.”

  iacasa deci, eu stiu ca unul ce lupta pt tara si credinta nu ar putea sa accepte indobitocirea neamului (precum berbecii, caprele, oile, vacile, cainii) cu cipuri in nas,
  tu ca nationalist ai merge cu cipul ala in ureche sau in mana si mai ai pretentia sa zici ca tii la neam si te doare pt el???

  ”Poate că într-o zi vei ști pe cine ai făcut rătăcit. Îmi ești totuși simpatic și îți dau un sfat: să nu te pui cu mine, pentru că tu nu știi, nu bănuiești, nici măcar o fărâmă din câte știu eu” ia si citeste oleaca Sfantul Ignatie Briancianinov – Despre inselare

  ma astept la reply-uri lungi de s’pemii de randuri din partea ta, acum un an si ceva ai distrus un forum si ai tulburat cateva zeci de siteuri in avantul tau revolutionar de a ne arata adevarul, dar ai facut o mare greseala care te-a demascat pt mine – Cuviosul Paisie Aghioritul

  Apreciază

 32. cateheza_cipurilor said, on iunie 21, 2010 at 7:02 pm

  am citit si ultimele tale postari din seara asta, este o schimbare in bine sa zic asa fata de acum 1,5 ani cat erai cu totul alt om
  tot acum un an si jumatate il criticai parintele Roncea cand vorbea despre pericolul cipurilor si tipai in gura mare sa nu ne facem griji pe cipuri ci doar sa ne vedem de mantuirea personala ssau sa avem grija doar de sfarsitul nostru
  tot acum 1,5 ani tipai in gura mare la conferinta cu maica Ecaterina cand vorbea de pericolul indosarieii electronice si a monitorizarii populatiei, ca nu e adevarat si ca baga panica in lume si ca lumea o ia la vale rau de tot daca punem acum ”botu”

  ori ti-ai revenit partial, ori de fapt nu stii ce vrei, eu am fost sincer in ce am scris si nu am interesul sa te murdaresc
  posteaza simplu, calitatea nu sta in cantitate!

  Apreciază

  • Un om care iubește dreptatea said, on iunie 21, 2010 at 7:52 pm

   @ cateheza_cipurilor
   Alo …, vezi că ai încurcat borcanele. Las-o baltă, că nu sunt eu Alin.

   Apreciază

 33. Un om care iubește dreptatea said, on iunie 21, 2010 at 8:06 pm

  @ nume
  Îți mulțumesc pentru cuvintele bune. Mă bucur să văd că mai sunt oameni care înțeleg cu adevărat cum stau lucrurile.
  Omul care iubește dreptatea își va scutura praful de pe încălțări, și nu va mai intra vreodată pe aceste pagini.
  Maica Domnului să te aibă în pază!

  Apreciază

  • Lumina lina said, on iunie 22, 2010 at 12:02 pm

   Te crezi cumva Apostol ? Poate ca esti dar cu a (mic) si coborand Dealul – „in misiune” . Pe cativa arginti.

   Ma semnez:
   Lumina tumultuoasa – asa cum m-ai „botezat” – deunazi.

   Apreciază

 34. kosk said, on iunie 21, 2010 at 8:33 pm

  1.” la rusi comunismul ateu a fost primit cu bratele deschise” Dezinformezi grav @omu cu dreptatea. Din necunoasterea faptelor petrecute atunci? A fost impus printr-un singeros razboi civil 1917-1921. Intreaba pe „istoricii cinstiti” daca nu crezi.
  2. De unde ai scos cifrele alea cu privire la ww3, viitorul Romaniei si timpul antihristului? Din talcuiri ortodoxe ale Sf Parinti? Lumineaza-ma si da sursele.
  3. Deci nu crezi ca unele profetii ale marilor Parinti si duhovnici romani privitoare la antihrist se vor implini, dar esti sigur ca proroocia Par Arsenie se va adeveri….hmm.

  Apreciază

  • boddyca said, on iunie 22, 2010 at 3:25 am

   Alege profetiile care ii plac la un moment dat (poate i se par lui melodioase la ureche) si doar in ele crede. Exact ca „surzii” care aud doar ce le convine.

   Apreciază

 35. DeSeKapa said, on iunie 22, 2010 at 12:05 am

  Ma apuc sa fac un „documentar”… in limba romana cu comentarii verbale, scheme logice si un scenariu pe masura. Este de lucru la editare si o sa dureze destul de mult..
  Sper sa fiu ajutat de Sus.. sa duc la bun sfarsit ceea ce mi-am propus
  INSA VOI AVEA NEVOIE SI DE AJUTORUL VOSTRU. SPER SA VA AM ALATURI IN UNELE CAZURI.
  Doamne Ajuta !

  Apreciază

 36. acelas said, on iunie 22, 2010 at 8:04 pm

  multumim Saccsiv pt stirea negata, legata de parintele Mihail,

  iertare tuturor celor carora le-am semanat oarecare panica si care s-au increzut in cuvantul meu, de acum fiindu-le mai greu sa creada ceea ce voi spune.

  voi cerceta personal sursa de la care a provenit informatia; intermediarul, un bun preiten de-al meu nu intra in discutie, el mi-a redat exact ceea ce a auzit de la acel om de acolo, voi incerca sa i-au legatura personal cu omul care vietuieste acolo, sa vad clar despre ce a fost vorba, mi se pare ciudat, macar sa nu mai repetam asemenea lucruri pt bietii oameni care citesc.

  va rog insa sa aveti o incredere minimala in intetia cel putin fara nicio rea-vointa pe care am avut-o.

  Doamne ajuta !

  Apreciază

  • saccsiv said, on iunie 23, 2010 at 12:42 am

   acelas

   Frate, daca as fi considerat ca n-ai bune intentii, iti stergeam comentariul.

   Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: