SACCSIV – blog ortodox

Barack Obama doreste sa foloseasca dezastrul ecologic BP, pentru a declansa o revolutie verde, fara combustibili fosili

Posted in Barack Obama, BP by saccsiv on iunie 16, 2010

   Scurgerile de petrol ale BP de pe costa Golfului Mexic sunt cel mai grav dezastru ecologic de acest fel din istoria naţiunii. Mă întorc în regiune astăzi (14 iunie) pentru a analiza eforturile noastre şi pentru a ne întâlni cu familii şi cu proprietarii de afaceri afectaţi de catastrofă.

   Ne străduim să îi facem responsabili pe cei de la BP pentru pagubele aduse pământului şi faunei aflate pe coasta golfului şi ne luăm măsuri de precauţie considerabile pentru a ne asigura că astfel de scurgeri de petrol nu se vor mai petrece niciodată.
   Dar munca noastră nu va lua sfârşit odată cu această criză. Acesta este unul dintre motivele pentru care am invitat parlamentarii din ambele partide să mi se alăture la Casa Albă pentru a discuta ce anume trebuie făcut pentru înaintarea legislaţiei pentru promovarea unei noi economii, alimentată de locuri de muncă „verzi”, combaterea schimbărilor climaterice şi încetarea dependenţei noastre de petrol din străinătate.
   Astăzi, consumăm mai mult de 20 de procente din petrolul lumii, dar avem mai puţin de 2% din rezervele mondiale de petrol. Pe lângă riscurile inerente de a fora la 6,4 km adâncime în suprafaţa terestră, dependenţa noastră de petrol înseamnă că vom continua să trimitem miliarde de dolari din bogăţia noastră muncită către alte ţări în fiecare lună – inclusiv multe din regiuni periculoase şi instabile.
   Cu alte cuvinte, dependenţa noastră continuă de combustibili fosili va pune în pericol securitatea noastră naţională. Ne va sufoca planeta. Şi va continua să pună sub risc economia noastră şi mediul încojurător. Nu mai putem amâna şi acesta este motivul pentru care vă cer ajutorul.
   Vă rog să-mi oferiţi suportul vostru pentru energiile „verzi”. Adăugarea numelui tău va ajuta Organizarea pentru America să creeze expunerea unui sprijin public puternic pentru a realiza o schimbare.
   A venit timpul pentru naţiune, odată pentru totdeauna, pentru a îmbrăţişa cu adevărat un nou viitor. Aceasta înseamnă să continuăm eforturile noastre fără precedent pentru a face totul – de la casele noastre şi de la afacerile noastre, până la maşinile şi camioanele noastre – mai eficiente din punct de vedere energetic. Aceasta înseamnă aducerea înapoi a miliarde de dolari din scutiri de taxe ale companiilor petroliere pentru a prioritiza investiţiile în cercetarea şi dezvoltarea energiilor curate.

   Multe afaceri sprijină această agendă pentru că schimbarea către energii curate creează oportunităţi pentru antreprenoriat. Acesta este modul prin care vom reinventa economia noastră – şi va crea noi companii şi noi locuri de muncă în întreaga ţară.  
   Vor fi costuri de tranziţie şi un timp de acomodare. Dar dacă refuzăm să luăm aminte la semnele de alarmă date de dezastrul din Golf – vom rata cea mai bună şansă să urmăm viitorul de energii nepoluante pentru care ştim că America are nevoie să se zbată în anii şi decadele ce urmează.
   Camera Reprezentanţilor a votat deja un proiect de lege cuprinzător pentru energie şi schimbări climatice şi, în prezent, există un plan în Senat – un plan care a fost dezvoltat cu idei provenite de la Democraţi şi Republicani – care va urmări acelaşi scop. Dar aceasta este o problemă pe care Washington a ingnorat-o mult timp în favoarea protejării status quo-ului (statutului iniţial).
   Aşadar, astăzi vă cer ajutorul pentru a arăta că poporul american este gata pentru un viitor cu energii nepoluante.
   Te rog să-ţi adaugi numele alături de al meu:
http://my.barackobama.com/CleanEnergy
   Mulţumesc,
   Preşedintele Barack Obama

   Comentariu saccsiv:

   Acesta este un e-mail trimis milioanelor de abonati la info@barackobama.com

   Interesant. BP este una din succesoarele Standard Oil Rockefeller. Si in general, industria petroliera e in mana ELITELOR.

   Sa ne mai amintim si ca Obama parea foarte suparat pe banci:

OBAMA catre WALL-STREET: „We want our money back, and we’re going to get it” (NE VREM BANII INAPOI SI O SA-I OBTINEM). Din acest moment REVOLUTIA este ireversibila …

OBAMA si PAUL VOLCKER continua „atacul” impotriva BANCILOR

   Care banci sunt si ele in mana ELITELOR. Care ELITELE au decis ca Obama sa ocupe fotoliul prezidential:

Detalii esentiale despre PAPUSARII si sforile prin care este manuit presedintele marioneta Barack Obama 

DOCUMENTARE CELEBRE: Webster G. Tarpley – “The Men Behind Obama” (“Oamenii din spatele lui Obama”), subtitrare in limba romana

   S-a razvratit oare Obama? Nu. El urmeaza de la bun inceput o agenda de lucru: pregateste instaurarea realei NOI ORDINI MONDIALE (NOM):

VIDEO: Greseala sau simbol? La conferinta de presa tinuta de Obama la Casa Alba lipseste steagul SUA 

Barack Obama proclama luna iunie – Luna lesbienelor, homosexualilor, bisexualilor si transsexualilor 

   Este un joc sinistru, gandit demult:

Articolul zilei (27.05.2009) si completari utile despre NEW AGE si MASONERIE: „Obiectivul Patriarhului, acelasi cu al masoneriei: “Unitatea spirituala a lumii””

   NOM figureaza a aduce schimbarea in bine pentru omenire si vor dori s-o instaureze printr-o revolutie, dupa cumplitele tulburari ce deja au inceput (criza, foamete, razboi, revolte). Si cum au aratat “ideologii” ei inca in secolul trecut, schimbarea, “alternativa”, va implica atacarea inclusiv a unor elemente ce pana in ultima clipa vor reprezenta intrumente de baza ale SISTEMULUI. Asa se face ca de cativa ani cei ce promoveaza “valorile” realei NOM si ale new age, au pus tunurile pe banci sau industria petroliera:

FITI FOARTE ATENTI DE UNDE VA INFORMATI! Trezirea spirituala globala a umanitatii prezentata de DAVID ICKE

ZEITGEIST ADDENDUM, subtitrare in limba romana. Despre PROIECTUL VENUS. Demonstratia faptului ca aceasta miscare pregateste NOUA ORDINE MONDIALA

ORESTE si PAVEL CORUT: elogiu masoneriei, new age si Noii Ordini Mondiale

   Ca sa intelegi mai bine, cititi va rog si:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

   Prin urmare, Obama asta face: pregateste mentalul maselor pentru marea schimbare …

7 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on iunie 16, 2010 at 9:36 am

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

  • fane said, on iunie 16, 2010 at 10:30 am

   am citit de doua ori articolul si tot nu-mi vine sa cred ca este posibil asa ceva .

   @saccsiv ,
   ceea ce se relateaza in articol se incadreaza perfect in ceea ce a profetit Sfantul Lavrentie si pe care le-am citit mai ieri si in articolul tau :
   ” Luaţi aminte la toate cele ce vă spun căci totul se pregăteşte cu foarte mare viclenie . Toate bisericile şi mănăstirile vor fi într-o bunăstare imensă, pline de bogăţii… ”

   Poate ca n-ar fi rau sa ai in vedere si un astfel de subiect : ce se poate vedea in bisericile noastre , simboluri altele decat cele crestin-ortodoxe , orice legatura cu ecumenismul actual , fel de fel de inovatii moderniste . Este strigator la cer sa vezi asa ceva fie si numai in timp ce vizitezi o astfel de … cladire , ca biserica nu-i pot spune , dar sa participi la o slujba , sa canti ” Sfinte Dumnezeule … ” in timp ce privirea iti ajunge pe chipul lui bush sau gorbaciov . Cred ca diavolul este foarte mandru de ceea ce a realizat , influentand-ul pe acel preot ( saracul de el , in inconstienta lui mai este si modest ) . Cum vor putea sa fie DOAR ortodocsi , copii generatiilor ce vor creste in acea biserica ecumenista ?

   „Doamne al Puterilor , fii cu noi ,
   Ca pe altul , afara de Tine ,
   Ajutor intr-u necazuri , nu avem .
   Doamne al Puterilor ,
   Miluieste-ne pe noi .”

   Apreciază

  • Ciprian said, on iunie 16, 2010 at 11:21 am

   SPURCACIUNE! Mai SF decat ma asteptam! A inceput deja sa avem biserici care nu sunt inchinate Domnului! Macar ar trebui avertizati satenii.
   Doamne Miluieste-ne pe noi!

   Apreciază

  • G-man said, on iunie 16, 2010 at 12:45 pm

   saccsiv trebuie sa dedici o pagina acestui subiect cu biserica din petresti. aici sunt mai multi cu capu….
   „Întreaga lucrare s-a realizat în 14 ani, din contribuţiile tuturor credincioşilor din localitate, fie români sau saşi, dar şi a multor alţi oameni de bine din ţară şi străinătate care au făcut donaţii”
   „ÎPS Andrei, Arhiepiscopul Ortodox de Alba Iulia, cel care a fost de acord cu picturile respective ale preotului Coman”
   astia maine poimaine scot si o bilblie a lor mai ‘cool „

   Apreciază

 2. Eliza said, on iunie 16, 2010 at 11:03 am

  Vorbind de Noua Ordine Mondiala. Recent s-a tinut conferinta Bilderberg in Spania. Nu ai scris nimic de asta si nici de ce anume s-a hotarat acolo.

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: