SACCSIV – blog ortodox

Comentariul zilei (13.06.2010) – Se pregateste intes mentalul maselor pentru a recunoaste viitorii „vinovati”: crestinii

Posted in CRESTINISM, creştini, prigoana by saccsiv on iunie 13, 2010

   Iata comentariul cititoarei Alexandra, postat la articolul VIDEO – Un clip plin de simboluri: “ALEJANDRO” – Lady GaGa:

   Va dati seama fratilor de prapastia care se afla intre noi care ne uitam cu scarba la clipul asta (eu personal nu vreau sa vad clipul, mi-au ajuns explicatiile date aici cu imagini clare) si cei care admira toate acestea?
   Prapastia asta e din ce in ce mai mare, si sa nu va asteptati la nici un fel de mila omeneasca (nu mai zic crestineasca) de la aceasta lume satanizata. Cernerea inca se mai face insa parerea mea este ca acum la asta se lucreaza, ca cei care au pierdut contactul cu Dumnezeu sa se satanizeze complet, ca atunci cand cineva va arata spre noi, oameni cu frica de Dumnezeu, si va spune ca noi suntem nebunii si ca noi suntem de vina pentru asta si ailalta, ne mai fiind nici o scanteie de dumnezeire sau constiinta in sufletele oamenilor vom fi atacati salbatic.

   Comentariu saccsiv:

   Raiul e plin de pacatosi pocaiti, iar iadul e plin de pacatosi nepocaiti.”, spune des Parintele Arsenie Papacioc.

   Prapastia e clara si se va adanci si largi. Ea nu trebuie privita la maniera: cat de fara pata suntem noi si cat de negri ei. Diferenta este insa ca noi ne straduim iar ei din contra, se tot adancesc in mizerie si le place si considera ca asa e bine.

   Si are dreptate Alexandra, se pregateste intens terenul pentru viitoarea prigoana, cand crestinii vor fi considerati vinovati caci se opun viitoarei minunatei lumi noi. Si nu doar prin indobitocirea maselor prin muzica:

ARTICOLUL ANULUI: Crestinii reprezinta grupul cel mai persecutat din lume

Articolul zilei (13.10.2009): ziarul „ADEVARUL” ataca Fundatia “Sfintii Martiri Brancoveni”, datorita campaniei sale ANTI-VACCINARE …

Cotidianul, vaccinul si blogurile

Crestin arestat de un politist comunitar homosexual deoarece a declarat ca sodomia este un pacat …

Crestini chinezi trimisi in lagare de munca

La REALITATEA s-au descoperit vinovatii raspandirii GRIPEI PORCINE si ai refuzului vaccinarii: CRESTINII …

Mass-media ataca blogurile crestine: ADEVARUL pe Apologeticum si NU VACCINURILOR!!! iar Costi Rogozanu (COTIDIANUL) pe RAZBOI INTRU CUVANT

New York: CRESTIN ARESTAT deoarece S-A RUGAT in liniste in parc PENTRU HOMOSEXUALII participanti la o parada …

VIDEO (si trascriptul): Tata arestat pentru ca si-a botezat fiica

   Si vor fi considerati vinovati, nu doar pentru ca se opun, ci pentru ca nu o fac pe baricade. Vedeti voi fratilor, SISTEMUL are nevoie de o revolutie pentru a fi instaurat antihrist:

DIAVOLUL este REVOLUTIONAR

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

   Iar crestinii adevarati, nealaturandu-se revolutiei, nu vor fi pacaliti nici de cel ce se va vrea a fi inlocuitorul lui Hristos, personaj carismatic, ce va face minuni si va propovadui iubirea si pacea. Dar o iubire fata de tot ce e pacat, fata de tot ce e uraciune in fata lui Dumnezeu … Si asta va declansa teribila prigoana.

   Deci crestinii incep deja a fi din doua parti atacati: dinspre zona SISTEMULUI ce a declansat mega crizele ce sunt sau iminent vor fi, dar si dinspre zona celor ce cauta solutii lumesti si a celor ce cica vor invinge prima zona printr-o revolutie.

   Deci, nu doar ELITELE, marionetele sale si masele indobitocite ne privesc cu ura, ci si de unii dintre cei ce par a pricepe cate ceva despre SISTEM … Si cred ca aici ar fi momentul de a afla ceva ce inca nu stiti majoritatea dintre voi, dragi frati cititori. RAZBOI INTRU CUVANT, saccsiv si alti cativa, suntem in ultima vreme atacati mai des si din ce in ce mai inversunat de catre cei cu solutii lumesti in cap si care neaga evidentele ca vremurile apocaliptice bat la usi, decat de catre prima zona a SISTEMULUI de care am amintit mai sus …

   Despre vremurile ce vor veni, cititi va rog si:

Articolul anului: „DESPRE EPOCA LUI ANTIHRIST SI REVENIREA PROROCULUI ILIE, CA „AL DOILEA INAINTEMERGATOR AL VENIRII LUI HRISTOS””

Familia crestina si VIITOAREA PRIGOANA

Cum trebuie sa actioneze un CRESTIN in timpul iminentei teribile REVOLTE?

Cum trebuie sa actioneze un crestin in timpul viitorului AL TREILEA RAZBOI MONDIAL?

Ii vor cununa oare preotii pe cei ce refuza actele biometrice?

Necesitatea ruperii de SISTEM. Napasta ii va lovi pe toti: intai pe cei din marile orase, apoi la scurt timp si pe cei de la tara

 

20 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on iunie 13, 2010 at 4:07 pm

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. luchiana said, on iunie 13, 2010 at 4:31 pm

  Frate saccsiv,

  De 2000 de ani de crestinism stii foarte bine ca „de vina” sunt crestinii pentru toate nereusitele paganilor…acum istoria se repeta.
  Noi crestinii stim acest lucru si nu ne temem caci „cu noi este Dumnezeu”. Ura tuturor vine de la diavolul care nu ne vrea langa Dumnezeu, unde a fost el odata…
  Dar ce ne pasa? Vom birui toate acestea cu Iisus Hristos.

  Doamne ajuta-ne sa fim cu Tine mereu!

  Apreciază

 3. anonim said, on iunie 13, 2010 at 4:37 pm

  crestinii nu au nici o vina.
  mereu masonii dau vina pe crestini aiurea.

  Apreciază

 4. mihaela said, on iunie 13, 2010 at 4:57 pm

  Daca aceste bloguri ar disparea, mie mi-ar fi greu.

  Apreciază

 5. Doru said, on iunie 13, 2010 at 6:14 pm

  @ luchiana

  Aceeasi bataie s-a dat si in CER de catre satana impotriva lui Dumnezeu angrenandu-se o masa mare de ingeri (1 din 3 ingeri) care au fost mintiti. SCOPUL: lovirea in bunatatea lui Dumnezeu. EFECTUL: coruperea cat mai multor ingeri condusi ulterior de satana.
  Acelasi sablon se da si pe PAMANT de data asta angrenand oamenii; SCOPUL: acelasi, EFECTUL: coruperea cat mai multor oameni condusi ulterior de antichrist.
  Ma gandesc ca durerea pe care au avut-o ingerii care au ales sa slujeasca Domnului vazand cum camarazii (fratii) lor aleg alta directie, nu va cruta nici crestinii care au ales sa urmeze lui Dumnezeu Cel in Treime Sfant, razboiul fiind pana la capat.
  Domnul sa ne intareasca.

  Apreciază

 6. […] Comentariul zilei (13.06.2010) – Se pregateste intes mentalul maselor pentru a recunoaste viitorii… […]

  Apreciază

 7. danutza said, on iunie 13, 2010 at 8:12 pm

  frate saccsiv, ce inseamna ” sa adopte solutii lumesti”? la ce te referi, si aici si in articolul celalalt? ma gandesc ca poate si dorinta mea de a continua sa solicitam o alternativa la buletinele biometrice e considerata solutie lumeasca si, ca atare, am o atitudine gresita? ca nu as vrea sa e intample una ca asta, doar ca mi-as dori sa se gaseasca o alternativa, asa cum, la presiunea opiniei publice , s-a gasit pt pasapoarte. te rog sa ma luminezi ca am mare incredere in judecata ta, ca si in cea a fratilor de la razboi intru cuvant. multumesc! Doamne-ajuta!

  Apreciază

  • Pustnicul Digital said, on iunie 14, 2010 at 4:04 pm

   Solutiile lumesti sunt in special cele materialisto-violente. Tavalugul pornit nu sa va mai opri. Sa nu speram ca vor fi concesii … la CIP, la pecetluire, fata de crestinism. Speranta in alternative lumesti este doar o iluzie de care este bine sa ne debarasam.

   Apreciază

   • danutza said, on iunie 15, 2010 at 12:22 pm

    ceea ce propuneam eu nu erau miscari de strada sau alte lucruri care sa presupuna vilente ( revolte, etc), ci doar readusa in atentia publica aceasta problema a cipurilor, pt ca, la presiunea opiniei publice, la pasapoarte s-a oferit alternativa fara cip. de ce nu s-ar putea si la buletine? ma intreb si eu. nu zic ca existe sanse reale de reusita, dar, daca ne va vedea DUmnezeu determinarea, poate indupleca inimile conducatorilor. in plus, am inteles ca in anglia se va renunta la documentele biometrice. cred ca ar trebui incercat macar de readus subiectul ( dar nu acum, cand sunt framantari sociale in tara). sigur ca rugaciunea este pe primul plan si este lucrul pe care trebuie sa-l facem cel mai mult si cel mai tare. e posibil sa ma insel sau sa fiu inselata ( Doamne-fereste) de cel rau, de aceea asteptam si alte pareri. multumesc!
    Doamne-ajuta!

    Apreciază

 8. Ciprian said, on iunie 14, 2010 at 10:53 am

  În ziarul elveţian Zeit Fragen, Prof. Dr. Eberhard Hamer din Germania întreabă, „Cât de Suverană este Europa?”

  El analizează problema şi concluzionează că Europa are prea puţină, dacă se poate numi aşa, suveranitate. Profesorul Hamer scrie că drepturile suverane ale europenilor ca cetăţeni ai statelor naţionale s-au dizolvat odată cu intrarea în vigoare a Tratatului de la Lisabona la 1 decembrie 2009.

  Drepturile persoanelor au fost mutate la un comisariat politic la Bruxelles. Francezii, germanii, belgienii, spaniolii, britanicii, irlandezii, italienii, grecii şi aşa mai departe, au acum „Cetăţenia europeană orice ar insemna acest lucru.” Rezultatul agregării naţiunilor este reducerea participării politice a oamenilor.

  Autoritatea parlamentelor şi a consiliilor locale a fost afectată. Puterea este acum concentrată în noile structuri ierarhice din cadrul Uniunii Europene. Cetăţenia „europeană ” înseamnă o participaţie indirectă şi slabă a oamenilor. Regula autonomiei a dat cale liberă pronunţării autoritare de sus în jos.

  Apoi, profesorul Hamer analizează Comisariatul UE şi concluzionează că, de asemenea, lipsit de suveranitate, acesta s-a subordonat, bunului plac al Statelor Unite. Problema nu este numai faptul că europenii duc un război neconstituţional comandat de către Statele Unite într-o regiune a lumii în care Europa nu are nici un interes.

  Existenţa statului marionetă Europa îşi depăşeşte cu mult serviciul său de mercenariat pentru Imperiul american. UE a dat la cererea Washingtonului „accesul liber la datele bancare ale furnizorului central de servicii financiare, Swift, în Europa.

  Toate fluxurile financiare în Europa (şi între Europa şi restul lumii), vor fi monitorizate de către CIA şi alte servicii de informaţii americane şi israeliene.” Monitorizarea va include transferurile în cadrul Germaniei, de exemplu, şi în interiorul oraşelor individuale. „Datele, chiar şi date ale cetăţenilor complet nevinovati, trebuie să fie stocate timp de cinci ani, desigur, în detrimentul băncii şi clienţii lor.”

  Cât de suverană este UE, atunci când aceasta se află în imposibilitatea de a proteja viaţa financiară privată a cetăţenilor săi de guvernele străine? Cu ceva timp în urmă, Zeit Fragen a raportat presiunea Washingtonului asupra guvernului elveţian de a încălca legea elveţiană statutară pentru a se conforma cererilor americane de a monitoriza fluxurile financiare în Elveţia şi între Elveţia şi lume.

  Scriitorii îşi arată uimirea faţă de dispreţul total al Washingtonului pentru suveranitatea altor ţări, precum şi pentru dreptul la viaţă privată al cetăţenilor lor.

  Noi, americanii, nu ar trebui să fim surprinşi. Ne opunându-ne actelor cu putere de lege, dreptul nostru la viaţă privată este de mult apus. În SUA viaţa privată a devenit o glumă crudă şi costisitoare. Aceasta înseamnă că părinţii nu pot afla notele de la colegiu ale unui fiu sau fiice fără permisiunea fiului sau a fiicei.

  Aceasta înseamnă că societăţile de carduri de credit, băncile şi alte instituţii financiare sunt obligate să cheltuie bani pentru a trimite un flux continuu de ” notificări de confidenţialitate” pentru clienţi cu privire la utilizarea informaţiilor clientului.

  Aceasta înseamnă că un american nu poate obţine informaţii despre contul lui prin intermediul propriei companii de card de credit, telefon, cablu, precum şi a furnizorului de servicii de Internet, bancă, societate de utilităţi sau nu poate face nici o modificare în contul său fără a furniza unui străin Numarul său de Securitate Socială sau alte informaţii private, în plus faţă de nume, adresa şi numărul de cont.

  Această rutină este o glumă atunci când guvernul are acces la toate informaţiile. Face parte din lumea noastră orwelliană faptul că, confidenţialitatea este protejată prin cerinţa de a oferi străinilor informaţii private prin telefon.

  Oile americane au acceptat în linişte distrugerea completă a dreptului la viaţă privată. Încurajaţi de succesul în doborârea poporului american, Washingtonul a distrus acum viaţa privată a europenilor. Într-adevăr, guvernul „libertăţii şi democraţiei” spionează întreaga lume şi trimite avioane-ţintă programate în ţări străine pentru a-i ucide pe cei dezagreaţi de Washington.

  Washington-ul denunţă alte guverne pentru încălcarea drepturilor omului în timp ce el însuşi violează drepturile omului în fiecare zi. Washington-ul intentează liderilor străini procese pentru crime de război, în timp ce el săvârşeşte crime de război în fiecare zi.

  Ce se va întâmpla atunci când dolarul va cădea şi Washington-ul nu va mai avea bani pentru a mitui în conformitate cu cerinţele sale? Când va veni acea zi, libertatea va reapare.

  Pregătiţi-vă pentru ce este mai rău. Legea americană a asigurărilor de sănătate va fi impusă în toată lumea, fie că ne place sau nu. America a fost un experiment, din păcate reuşit.

  Dacă cel mai liber şi democratic popor din lume a putut fi îngenuncheat aşa uşor, aplicarea aceloraşi reguli popoarelor europene, care de fapt au dispărut prin crearea UE, va fi floare la ureche. Acesta este de fapt rolul UE, iar Grecia este substitutul Americii în acest joc.

  Ingenuncherea grecilor va însemna dispariţia totală a popoarelor europene, aşa cum am învăţat despre ele cândva. Dacă nu ne trezim, deşi deja este târziu, şi acceptăm în continuare, indiferent de locul în care trăim, batjocura şi îngrădirea, cu fiecare zi care trece, drepturile noastre, pentru care alţii şi-au dat viaţa, atunci ne merităm soarta.

  Mulţi îl invinuiesc pe Dumnezeu pentru ceea ce li se întâmplă în viaţă. Dar nici unul nu se întreabă ce a făcut el pentru a-şi schimba viaţa. Dumnezeu ne-a născut liberi şi ne-a lăsat liberul arbitru tocmai pentru a ne face viaţa aşa cum dorim.

  Tocmai pentru că ” jugul” sau e bun şi ” povara” Sa este uşoară oamenii L-au uitat şi îşi amintesc de El doar pentru a-L învinui de nenorocirile din vieţile lor sau atunci când chiar nu mai au nici o altă nădejde.

  Oamenii au uitat că trebuie să se smerească doar în faţa Lui şi se smeresc în faţa aşa-zişilor ” unşi ai Domnului pe pământ”, şi nu mă refer aici doar la preoţi ci şi la cei care ne conduc, din toată lumea.

  De mult timp atât capii bisericilor cât şi cei ai noroadelor nu mai sunt supuşi ai Domnului ci ai lui Lucifer. De multă vreme ei lucrează împotriva cugetului şi trupului omului. N-ar fi o aşa mare problemă că ucid trupul dar în primul rând ei ucid cugetul. Astfel ei au transformat oamenii în nişte legume umblătoare şi vorbitoare, a căror marcare va fi la fel de simplă ca şi cea a legumelor adevărate.

  Renunţaţi la a vă mai îmbăta singuri cu apă rece spunandu-vă că ” asta nouă nu ni se poate întâmpla” pentru că deja vi s-a întâmplat, numai că nu realizaşi încă.

  Prinşi în vârtejul greutăţilor care în loc să scadă se înmulţesc pe zi ce trece în ciuda eforturilor voastre crescânde, aţi uitat să mai gândiţi singuri şi luaţi de bună * ce vi se servesc pe tavă, în presă şi la televizor. Aţi ajuns să credeţi că faceţi un lucru corect fiind de partea americanilor care luptă împotriva aşa-zisei terori şi aşa-zisului pericol pe care-l reprezintă islamul.

  Aţi ajuns să vă fie milă de cei care ucid şi nu de cei care sunt ucişi. Aţi ajuns să luptaţi împotriva unori oameni cărora voi sau ţara voastră n-are nimic a le reproşa. Aţi devenit rasişti şi xenofobi, fără a căuta şi găsi adevărate motive, doar privind ştirile de la televizor.

  Aţi devenit partizani ai unor politici pe care nu le înţelegeţi şi pe care nici măcar n-aţi căutat să le înţelegeţi sau să vedeţi ce se ascunde în spatele lor.

  Mila şi compasiunea, cu care cândva poporul român se mândrea, au dispărut cu desăvârşire. Adevăratul Popor român n-a atacat niciodată pe nimeni şi a luptat doar împotriva celor care îi ameninţa teritoriul şi existenţa. Astăzi, însă, luptăm în războaie care nu ne aparţin, uitând să luptăm împotriva propriilor noştri duşmani.

  Am făcut din duşmanii noştri, conducătorii noştri şi nici măcar nu realizăm acest lucru. Suntem partizanii unui partid sau altuia, ai unui grup sau persoane, fără să ne gândim că de fapt aceştia nu ne reprezintă pe noi, ci interesele duşmanilor noştri, care deşi nu se mai obosesc să se ascundă, totuşi nu sunt văzuţi, pentru că patima şi partizanatul au pus stăpânire pe gândurile noastre.

  Suntem în stare să ucidem pe cineva doar pentru o idee, care nici măcar nu este a noastră dar plecăm capul când adevaratele drepturi ale noastre ne sunt încălcate, de aceiaşi oameni pentru care am fost în stare să ucidem.

  V-aţi gândit vreodată câţi oameni ucideţi zilnic prin tăcerea voastră? Veţi spune că n-aţi ucis pe nimeni dar nu e aşa. Tăcând înseamnă că v-aţi dat acordul şi astfel aţi devenit complici la faptele despre care aţi ştiut dar nu aţi luat nici o atitudine.

  Complicitatea, chiar şi morală, se pedepseşte. După părerea mea ar trebui pedepsită mai aspru decât celelalte forme de complicitate, pentru că întâi gândeşti şi pe urmă faci, deşi unii procedează exact invers.

  De câte ori aţi ieşit în stradă când vi s-a încălcat un drept? Niciodată. Aţi ieşit doar pentru bani şi imediat ce v-au dat o para în plus v-aţi dus să dormiţi liniştiţi mai departe, uitând că dându-vă vouă acei bani s-a încălcat automat un drept al altcuiva.

  Aţi lăsat banul să vă conducă viaţa, uitând că voi sunteţi cei care fac banii şi că nu banul vă face pe voi. V-aţi lăsat familiile şi prietenii doar pentru a merge şi a face bani, bani care de fapt au umplut buzunarele celor care vă asupresc. V-aţi distrus viaţa şi sufletul devenind robii banilor.

  Dacă un sfert din efortul pe care l-aţi depus pentru obţinerea banilor l-aţi fi îndreptat spre credinţa şi îmbucurarea spirituală a sufletului, astăzi aţi fi fost nişte oameni liberi şi fericiţi, şi i-aţi fi făcut şi pe altii fericiţi. Din păcate nu este aşa. Voi sunteţi amărâţi şi sclavi iar singurii fericiţi sunt cei care v-au amagit şi înrobit.

  Amintiţi-vă că suntem un popor creştin şi mai ales ortodox. Amintiti-vă că în vremurile când conducătorii noştri erau smeriţi şi cu adevărat credincioşi, Dumnezeu a fost paloşul care i-a purtat spre izbândă şi scutul ce a ocrotit această ţară.

  Pe măsură ce conducătorii noştri s-au îndepărtat de credinţa strămoşească şi de Dumnezeu, închinându-se banilor şi stăpânilor săi, poporul urmându-i, necazuri tot mai mari s-au abătut asupra noastră, şi nu din exterior ci din interior.

  Astăzi suntem un popor ortodox doar cu numele, ortodoxia noastră reducându-se, pentru marea majoritate, la chefurile de Crăciun şi de Paşte pe care le facem. A minţi, a fura, a mărturisi strâmb împotriva celuilat au devenit practici normale, făcându-ne să fim asemenea evreilor care ne conduc, cu diferenţa că ei fac aceste lucruri împotriva celor care nu au aceeaşi credinţă ca şi ei, pe când noi le săvârşim împotriva fraţilor noştri.

  Să nu ne mire cele ce vor urma, pentru că atâta necredinţă şi răutate n-au existat nicicând pe acest pamant.

  „Lăsaţii pe ei; sunt călăuze oarbe, orbilor; şi dacă orb pe orb va călăuzi, amândoi vor cădea în groapă.” Matei,15.14

  „Si vor (veţi) vedea faţa Lui şi numele Lui va fi pe frunţile lor (voastre)”. Apocalipsa, 22.4

  Textul este o traducere din engleză de la globalresearh.ca publicată la gandul.info sub forma de comentariu.

  Adresa acestui articol este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=378

  Apreciază

 9. adela said, on iunie 14, 2010 at 11:03 am

  @ danutza

  „solutia” cu pasapoartele e cu dus si intors. pentru pasapoartele simple, fara cip, facute in regim de urgenta, valabile un an, trebuie sa aduci o multime de justificari. (stiu lucrul asta de la o colega care si-a facut luna trecuta pasaport in Bucuresti si.. pana la urma, l-a facut cu cip, desi initial vroia sa fie simplu). ca sa obtii unul simplu, trebuie sa fii in una dintre urmatoarele situatii exceptionale (cf. http://www.pasapoarte.ro/pasaport-simplu.php):

  – cei aflati la studii sau care desfasoara activitati lucrative in strainatate, in tari situate la distanta de Romania, nu dispun de posibilitati materiale pentru transport, iar perioada studiilor ori activitatilor lucrative depaseste cu peste un an valabilitatea pasapoartelor pe care le poseda;
  – cei ce se afla la tratamente in strainatate si prezinta documente medicale in acest sens;
  dupa caz, alte persoane aflate in situatii deosebite si care sunt apreciate ca atare de catre lucratorul consular;
  – persoanele care poseda permise de rezidenta in tarile respective, sau care au facut demersuri pentru obtinerea rezidentei, sunt in perioada de asteptare si pot dovedi acest lucru (poseda resguardo – in Spania , sau ricevuta/ cedolino – in Italia)

  asadar, doar cateva situatii considerate a fi exceptii si birocratie multa, orice ca sa te descurajeze in acest demers.
  solutii lumesti, intr-adevar, nu avem.. revolutii, iesiri in strada, referendumuri.. astea nu sunt solutii. sa nu ne amagim.

  Apreciază

  • danutza said, on iunie 15, 2010 at 12:27 pm

   ok, am inteles, dar acum , terog, daca ai copii, spune-mi cam ce ar trebui sa fac eu stiind ca peste 2 ani expira buletinul copilului si e posibil, chiar daca il dau la pierdute, sa ii faca tot pana la 18 ani. nu stiu deloc ce sa fac. sunt f confuza si ii cer lui Dumnezeu sa ma lumineze in aceasta privinta. de aceea va cer si sfatul sau ajutorul, pt ca sunteti oameni cu frica de Dumnezeu, care studiati Scriptura si cititi din sfinti si , poate solutia vine de la voi. Doamne-ajuta!

   Apreciază

   • Ciprian said, on iunie 15, 2010 at 1:03 pm

    Daca nu costa mult, fa-ti curaj declara-le pierdute si roaga-te la Dumnezeu sa fie pe termen lung facute. Eu asa as face.

    Apreciază

 10. luchiana said, on iunie 14, 2010 at 5:31 pm

  @Doru

  Iubirea, marea taina a vietii!
  Un om care iubeste stie sa si sufere, sa se jertfeasca cu nadejdea ca „daruind, vei dobandi” dar nu in plan personal, ci universal, pentru cei de langa el.
  Nadejdea noastra sunt: Sfanta Treime, Dumnezeu Tatal, Dumnezeu Fiul – Iisus Hristos, Dumnezeu Sfantul Duh, Maica Domnului – Fecioara Maria, Sfintii Ingeri si Sfintii de pe pamant, la care sa inaltam rugaciuni sincere de mantuire pentru acest neam incercat de veacuri.

  Dumnezeu sa ne miluiasca !

  Apreciază

 11. […] Comentariul zilei (13.06.2010) – Se pregateste intens mentalul maselor pentru a recunoaste viitori… […]

  Apreciază

 12. adela said, on iunie 15, 2010 at 9:34 pm

  @ danutza

  Draga Danutza, iti inteleg durerea si framantarea. eu asa cred, ca nu trebuie sa asteptam de la oameni ceva care sa ne salveze si nici sa ne ingrijim mai mult decat trebuie de cele ce vor fi (aceasta neinsemnand, bineinteles, ca ar fi bine sa fim niste indolenti). cred ca cel mai bine este, in situatia ta, sa te rogi mult si sa ceri sfatul duhovnicului. Poate nu suna a „solutie”, insa Domnul are intotdeauna cai de a ne scoate la liman din orice incercare! Sa-ti dea Domnul nadejde si liniste.

  Apreciază

 13. […] Comentariul zilei (13.06.2010) – Se pregateste intes mentalul maselor pentru a recunoaste viitorii… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: