SACCSIV – blog ortodox

Ahmadinejad: „A început numărătoarea finală pentru existenţa Israelului. Regimul sionist este coloana vertebrală a ordinii mondiale dictatoriale.”

Posted in Ahmadinejad, ISRAEL by saccsiv on iunie 9, 2010

   Citez din articolul Ahmadinejad: A început numărătoarea finală pentru existenţa Israelului:

   Preşedintele iranian Mahmoud Ahmadinejad a criticat din nou Israel şi a avertizat SUA să nu caute introducerea de noi sancţiuni contra ţării sale.

   Aflat la un summit regional de securitate, în Turcia, liderul iranian a făcut referire şi la raidul militar israelian contra unui convoi umanitar pentru Gaza, subliniind că acţiunea a demonstrat natura „diabolică” a Israelului.

   „A demonstrat violenţă şi ură şi atitudini războinice,” declara acesta la o conferinţă de presă. „Sunetul diabolic al sioniştilor inculţi venea din decepţia lor. Ei ţineau chiar steagul diavolului.”

   Raidul a dus la moartea a nouă cetăţeni turci, iar Ahmadinejad a felicitat Turcia pentru războiul său diplomatic cu Israel de la acest incident.

   Ambasadorul Israelului în Turcia a părăsit conferinţa în momentul discursului lui Ahmadinejad .

   Astfel, Gabby Levy a ieşit în semn de protest când Ahmadinejad a început să critice „regimul sionist”.

   Atât Israel , cât şi Iran sunt membre ale Conferinţei pentru Interacţiune şi Creştere a Încrederii în Asia (CICA). Turcia, gazda reuniunii, cândva aliat apropiat al Israelului, a făcut presiuni crescânde în ultima perioadă pentru o anchetă internaţională a incidentului din Marea Mediterană.

   Rusia, de asemenea membră a CICA, a condamnat la rândul său atacul israelian. Premierul Vladimir Putin arăta că „în general vorbind, asemenea acţiuni contra navelor civile sunt inacceptabile. Faptul că au avut loc în ape internaţionale ridică multe întrebări, iar incidentul trebuie atent investigat.”

   Referitor la eforturile internaţionale de sancţionare a Iranului pentru programul său nuclear, liderul iranian arăta că SUA a pierdut ocazia să profite de schimbul nuclear negociat de Teheran cu Turcia şi Brazilia.

   Întrebat dacă raidul asupra flotilei va schimba modul cum votează statele în Consiliul de Securitate, Ahmadinejad declara că raidul va schimba foarte multe.

   El crede că pentru Israel, „a început numărătoare finală a existenţei sale. Arată că nu are loc în regiune şi nimeni nu vrea să trăiască alături de el. De fapt, nimeni în lume nu îl recunoaşte, şi ştiţi că regimul sionist este coloana vertebrală a ordinii  mondiale dictatoriale.”

   Cititi va rog si:

SE INGROASA? Premierul turc ar intentiona sa mearga in Gaza cu vaporul si sa trimita de nave de razboi pentru a insoti vapoarele activistilor. Garda Revolutionara din Iran anunta si ea ca “este gata” sa escorteze vapoarele cu ajutoare …

Va fi folosit Iranul pentru declansarea celui de al treilea razboi mondial? Elemente esentiale din istoria sa contemporana (ce nu apar insa in marea mass-medie actuala)

 

8 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on iunie 9, 2010 at 12:56 pm

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. raduhumor said, on iunie 9, 2010 at 1:30 pm

  Cel mai lingusitor si sustinator pe fata a crimelor de pe nava turceasca se dovedeste ITMorar care-si permite mai intai sa publice o asazisa scrisoare de justificare a acestui atac criminal, dar mai apoi isi permite chiar sa ironizeze omorarea celor 9 activisti, cu o postare de-a dreptul revoltatoare !

  Apreciază

 3. Fulger said, on iunie 9, 2010 at 2:53 pm

  Treaba asta e foarte nasoala acest lucru poate declansa al treilea razboi mondial daca irakul va ataca israelul, SUA se va baga si ea in razboi impreuna cu alte natiuni.

  Apreciază

 4. mihaela said, on iunie 9, 2010 at 4:32 pm

  Am auzit la tv ca israelul va efectua antrenament militar….in Romania!!!!!!!!!

  Apreciază

 5. bogdan said, on iunie 9, 2010 at 6:37 pm

  Pacat ca Iranul nu e destul de puternic, dar cine stie, poate o alianta asiatica i-ar ajuta. Chiar daca nu sunt de acord cu ce se intampla in lumea musulmana, ma bucur sa vad cum China si India cresc iar Rusia incepe sa isi recapete gloria.

  Apreciază

 6. eufrosin said, on iunie 10, 2010 at 9:10 am

  Ahmadinejad vorbeste prea belicos ca si presedinte al unei puteri militare de mana a III-a, dar asta nu inseamna ca zilele statului Israel nu sunt intr-adevar numarate. Evident, Iranul nu constituie nici o amenintare la adresa lor.

  Cea mai mare amenintare asupra existentei statului Israel, e insusi guvernul sionist de la Tel Aviv, si imensa sa armata de influentatori si spioni care actioneaza mai ales in SUA, dar si in restul lumii civilizate.

  In SUA deja se vorbeste pe canale dosnice, ca israelienii pregatesc un atac radiologic murdar sub steag fals. In ce scopuri? Este evident:

  http://eufrosin.wordpress.com/2010/05/11/scena-e-pregatita-pentru-un-atac-radiologic-cu-bomba-murdara-condus-sub-steag-fals-atentie-la-israel/

  Apreciază

 7. ion said, on iunie 10, 2010 at 4:28 pm

  butoiul cu pulbere e gata, mai trebuie lucrat putin la fitil…

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: