SACCSIV – blog ortodox

VIDEO (si transcriptul) – Parintele IUSTIN PARVU: „ANTIHRISTUL este pe teren si lucreaza”

Posted in antihrist, Iustin Parvu by saccsiv on mai 31, 2010

   Iata si transcriptul:

   „si ..nu-i ..un moment prielnic in lume pt ca potrivnicul acuma a sosit, antihristul este pe teren si lucreaza, da nu ramane decat sa il incoronam la Ierusalim si sa apara persoana fizica, atat ne-a mai ramas, si cred ca.. ce cerem noi cerem prea mult.. lucrurile sunt destul de inaintate.”

   De inregistrare am aflat de la cititorul Cosmin S., iar transcriptul l-a facut cititorul G-man, caci eu nu aud ce spune.

   Clipul a fost postat pe youtube la data de 18 septembrie 2009.

   Cititi va rog si:

VIDEO: IN 1995 Parintele Cleopa spunea ca ANTIHRISTUL AVEA DEJA 18 ANI …

Parintele pustnic Proclu: “Antihristul s-a nascut!”

Parintele IUSTIN PARVU: „Solutii omenesti nu sunt, dragii mei! Solutia este moartea pentru Hristos” (despre vaccinare, evrei, preoti, politicieni si sistemul antihristic)

Articolul anului: „DESPRE EPOCA LUI ANTIHRIST SI REVENIREA PROROCULUI ILIE, CA „AL DOILEA INAINTEMERGATOR AL VENIRII LUI HRISTOS””

 

32 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on mai 31, 2010 at 4:11 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. acadennis said, on mai 31, 2010 at 4:27 pm

    Toata lumea il cunoaste (pe antichrist) dar inca nu este desvaluit ca cine este el.

    Opusul, adica antichristul sa nascut in 1982 iar in 2012 va avea 30 de ani – aceasi varsta care a avut-o Iisus cand a inceput lucrarea Lui Dumnezeu.

    Luciafarul diminetii se intorce in curand sa secere pamantul sa-si i-a recolta lui – sufletele pacatoase.

    Cu toti il cunoastem, dar multi nu stiu cine este el.
    Cine cauta va gasi, cine cere i se va oferi si cine are credinta i se va deschide ochii.

    Apreciază

  3. G-man said, on mai 31, 2010 at 4:50 pm

    acadennis da mai multe detalii,,,,

    eu stiam doar de proorocirea parintelui Cleopa din 1995… de unde stii ca s-a nascut in 1982?

    Apreciază

  4. acadennis said, on mai 31, 2010 at 5:14 pm

    G-man
    Timpul ne va desvalui lucrurile care par stralucitoare dar la urma ruginesc.

    Apreciază

  5. vinetimpul said, on mai 31, 2010 at 6:07 pm

    @ acadenis
    Te referi cumva la plodul al mare al lui charles ? ca asa se zvoneste. Eu am gasit unul si mai interesant si care s-a nascut mult mai aproape de anul de care face vorbire Pr. Cleopa. Uita-te la linkul asta ://en.wikipedia.org/wiki/David_Mayerhttp_de_Rothschild . Omul e cine e, e nascut in 1978 si numit lider global pe la forumurile economice, creatorul zilei pamantului vand ne prostesc sa stingem lumina in casa, etc. S-ar cam potrivi, si ca varsta, si ca” aptitudini” si si ca origini.

    Apreciază

    • ROrtodox said, on mai 31, 2010 at 6:13 pm

      Fratee .. nimeni nu`i va iubi pe Rothschild in curand si acela va trebui sa fie iubit, sa lupte impotriva astora [ la suprafata ] .. eu nu cred ca e unul din Rothschild / Rockefelleri / familia regale britanica .. sau mai stiu eu ce vedete consacrate.
      Nu stiu / nu cred totusi.

      Apreciază

  6. ROrtodox said, on mai 31, 2010 at 6:09 pm

    Apreciază

  7. acadennis said, on mai 31, 2010 at 7:16 pm

    Rotirea titirezului porneste de la centru si tot la centru se termina …

    Apreciază

  8. acadennis said, on mai 31, 2010 at 9:27 pm

    Si asa este:
    PERIOADA ÎNTÂI a lui Antihrist – cuprinsă între ziua naşterii sale şi momentul arătării lui –va trece neştiută.

    Dar cu totii stim ca sa nascut si stim ca este printre noi – dar nu sa desvaluit inca.
    Stim despre el dar nu stim ca este el, auzim despre el dar nu auzim ca ar fi el.

    Apreciază

  9. nea Anderthal said, on iunie 1, 2010 at 2:29 am

    ..ala „anti”(Gika-kontra) e jumate *vreu (dupa mama,o femeie cu moravuri usoare, ca sa nu spun altfel) si e acum la „ei’ acolo.Un rol important v-a avea si Maitreya(cine o fi el cu adevarat?) ,poate o fi „profetul mincinos”..etc.Mai intai vor intra femeile pe Sf.Munte (ASTA E SEMNUL MARE) si calugarii de acolo se vor raspindi in lume..etc…

    Apreciază

  10. Aurora said, on iunie 1, 2010 at 8:52 am

    Antihrist va fi din semintia lui Dan, deci va da mari privilegii evreilor. Ce treaba are copilul lui Charles sau nu stiu cine ? Acadennis, daca stii mai multe, spune-ne si noua ! In plus, daca urmariti profetiile, trebuie sa inceapa intai marele razboi care se va incheia prin voia lui Dumnezeu si dupa aceea va fi ales marele lider global, adica antihrist care va fi un barbat foarte prezentabil, foarte binevoitor, tolerant cu toate cultele si va aparea tuturor ca un lider salvator. Va fi atat de atragator incat multi vor cadea in inselare si i se vor inchina. Va fi foamete si el va promite paine tuturor , daca isi vor pune pecetea. Dar domnia lui va fi de doar trei ani si jumatate, dupa care va veni Mantuitorul si-l va nimici si va judeca lumea In Valea lui Iosafat. Avem mai multe profetii, dar punandu-le cap la cap tot nu ajungem sa trasam un „scenariu ” a ceea ce va fi si cand anume, pt. ca Dumnezeu nu ingaduie sa stim mai mult. El vrea sa ne ia prin surprindere ,caci timp am avut berechet sa ne pocaim, dar noi n-am vrut sa rascumparam vremea, preferand sa ne vedem in continuare de distractiile noastre marunte fara sa ne pese de mantuirea sufletului. Dumnezeu ii ingaduie lui antihrist sa-si faca jocurile murdare pt. a-i pierde pe cei netrebnici care nu vor sa se pocaiasca nici in ultima clipa. Urgiile vor fi cumplite in cei trei ani si jumatate, dar Dumnezeu – in marea Lui mila – pt. cei alesi va scurta timpul. Sa nu ne pierdem nadejdea ! Dumnezeu vrea sa ne mantuim cu totii, numai sa vrem si noi acest lucru ! Eu nu indraznesc sa avansez ipoteze, dar am banuiala ca antihrist este printre noi, posibil sa aiba cam la 30 de ani, nu stiu. Noi trebuie sa fim cu inima la rugaciune si cu ochii atintiti spre politica externa. Maica Domnului sa ne ocroteasca sub sfantul ei Acoperamant !

    Apreciază

  11. Fulger said, on iunie 1, 2010 at 9:02 am

    Antihristul va muri la 33 de ani la aceiasi varsta cum a murit Iisus Hristos. Benjamin Creme spuna in anul 1959 ca antihristul se va naste peste 20 de ani asta ar veni 1979 nasterea lui iar daca adunam 1979+33=,,2012,,. Judecti inainte de a trage concluzi . Doamne Ajuta

    Apreciază

    • daniel said, on iunie 2, 2010 at 6:08 am

      Poate ca Benjamin Creme stie ceva, dar in acelasi timp numai Dumnezeu stie cand si cum, asa ca cel mai bine e sa nu ne avantam in ipoteze si scenarii ci doar sa fim cu ochii in patru si cu inima deschisa lui Dumnezeu. Prefer sa plec urechea la ce spun Sfintii si Parintii nostri Duhovnicesti decat la ce spune Creme.
      Dumnezeu sa ne aibe in paza
      Danel

      Apreciază

  12. Fulger said, on iunie 1, 2010 at 9:04 am

    Iertare dar am uitat sa imi corectez greselile de scriere

    Apreciază

  13. LORENA said, on iunie 1, 2010 at 9:51 am

    In ce context parintele Iustin a vorbit despre antihrist?De cand e inregistrarea?

    Apreciază

  14. pepikul said, on iunie 1, 2010 at 2:06 pm

    Fulger, eu cred ca s-ar putea sa gresesti alaturand data de 2012 cu moartea lui antihrist. Unde sunt cei 3 ani si jumatate sau cum intelegi tu profetia? Mi-este curios ce legaturi vezi tu intre 2012 si antihrist. Profetia trebuie implinita, altfel nu valoreaza nimik! Probil 2012 ar putea fi anul inscaunarii sale, dar nici un caz anul mortii lui antihrist!

    Apreciază

  15. acadennis said, on iunie 1, 2010 at 2:22 pm

    @Fulger

    „Antihristul va muri la 33 de ani la aceiasi varsta cum a murit Iisus Hristos. Benjamin Creme spuna in anul 1959 ca antihristul se va naste peste 20 de ani asta ar veni 1979 nasterea lui iar daca adunam 1979+33=,,2012,,.”

    Daca antichristul ar muri in 2012, crestinii s-ar afla in cei sapte ani de stramtoare acum si
    nu am vazut inca uraciunia pustiiri in locul sfant.

    Suntem doar la inceputul durerilor si in curand vom fi prigoniti, chinuiti, omorati si urati de toate popoarele pentru numele Lui Iisus Christos.

    Cand auzi tunetul si vezi fulgerul stii ca se apropie furtuna.

    Apreciază

    • Roxie said, on iunie 25, 2010 at 11:24 pm

      eu nu inteleg la ce se refera uraciunea pustiirii? la indepartarea Sfantului Duh de la noi , sau morti dupa razboaie??

      Apreciază

      • John said, on martie 2, 2022 at 8:17 pm

        Expresia „urâciunea pustiirii” se referă la Matei 24:15: „De aceea, când veți vedea «urâciunea pustiirii», despre care a vorbit prorocul Daniel, «așezată în locul sfânt» – cine citește să înțeleagă!” Referirea se face la Daniel 9:27: „El va face un legământ trainic cu mulți, timp de o săptămână, dar la jumătatea săptămânii va face să înceteze jertfa și darul de mâncare, și pe aripa urâciunilor idolești va veni unul care pustiește, până va cădea asupra celui pustiit prăpădul hotărât.” În 167 î.H. un rege grec, pe nume Antiochus Epiphanies, a așezat un altar pentru Zeus peste altarul darurilor arderilor-de-tot în templul evreiesc din Ierusalim. De asemenea, a jertfit un porc pe altar în Templul din Ierusalim. Acest eveniment este cunoscut sub numele de urâciunea pustiirii.
        Antihristul este cel care, la sfârșitul veacurilor, va încheia un legământ cu Israelul timp de șapte ani, iar mai apoi îl va încălca, făcând ceva asemănător cu urâciunea pustiirii din templul evreiesc din Ierusalim.
        Oricare va fi viitoarea urâciune a pustiirii, nu este nicio îndoială că cel care o va face este persoana cunoscută sub numele de Antihrist. Apocalipsa 13:14-15 îl descrie ca făcând o icoană în fața căreia toți vor fi forțați să se închine. Transformarea celui de’al 3-lea Templu într-un loc de închinare înaintea lui Antihrist este într-adevăr o „urâciune”.

        Apreciază

  16. elena said, on iunie 1, 2010 at 6:05 pm

    Patriarhul Iacob, inainte de moartea sa a binecuvantat pe cei 12 fii ai sai, dupa cum se relateaza in cartea Facerii; si zice in fiecare profetie cate se vor petrece cu fiecare neam israelit in viitorul indepartat, asadar pana in zilele din urma. „Adunati-va ca sa va spun ce are sa fie cu voi in zilele cele de apoi”.(Fac.49, 1). Dintre aceste profetii ale lui Iacob despre fiii sai, una relateaza despre Hristos si alta despre Antihrist. Pentru Hristos marturiseste profetia despre Iuda, care s-a si implinit la venirea Domnului. Pentru Antihrist marturiseste profetia despre Dan, un alt fiu al lui Iacob.

    Profetia despre Dan este urmatoarea: „Dan va judeca pe poporul sau, ca pe una din semintiile lui Israel. Dan va fi sarpe la drum, vipera la poteca, inveninand piciorul calului, ca sa cada calaretul. In ajutorul Tau nadajduiesc, o, Doamne!” (Fac. 49, 16-18).

    Prin urmare Antihrist va fi evreu, va proveni din neamul israelit al lui Dan si dupa cum zic Sf. Parinti va veni din Galileea (Vezi la Sf. Atanasie cel Mare si Sf. Andrei din Cezareea ). Asa dupa cum profetia despre Hristos s-a implinit, sa fiti siguri ca in acelasi mod se va implini si profetia despre Antihrist. Antihrist va fi evreu si va avea slabiciune catre evrei. Evreii il vor primi cu bucurie, pentru ca asa nadajduiesc ca vor realiza visul lor de veacuri despre guvenarea mondiala sub Mesia al lor. Pentru aceasta se pregatesc in mod direct pentru refacerea templului.Antihrist nu-si va manifesta imediat chipul satanic cu care va stapani. Ci se va arata ca binefacator, propovaduitor al pacii, libertatii, egalitatii si fraternitatii, ca prin viclenie sa ajunga stapanitor al intregii lumi.

    Va insela pe toti prin prefacatorie si minciuna, dupa cum il caracterizeaza Sf. Ap. Pavel. Va fi foarte vatamator ca un pui de „vipera” (Mt. 23, 33). Antihrist se va infatisa „la vremea lui” (II Tes. 2, 6). In vremea care a fost fixata. Va veni in chipul unui om bun, pentru ca sa insele pe toti naivii si pentru ca sa acapareze puterea si stapinirea politica mondiala, lucru care nu va reusi. Deoarece popoarele vor fi induse in eroare de catre acesta, se vor lepada de Hristos si se vor alatura, asadar, lui Antihrist. Si vor preda lui „puterea si stapanirea lor” (Apoc.17, 13), dupa cum zice in Apocalipsa. Statele care nu se vor supune, vor fi distruse prin razboi, dupa cum cele trei neamuri straine: Egiptul, Libanul si Etiopia (Dan. 11).

    Cand va stapani Antihrist atunci se va arata toata rautatea si invidia, zice Sf. Ioan Damaschin. Atunci se va arata toata „neomenia si nedreptatea”, si se vor comporta chiar fara de omenie, in special evreii care il vor urma. Dar cel mai mult aceasta duritate se va arata contra crestinilor, zice Sf. Chiril. Antihrist va incerca ca sa insele pe oameni si cu lucrari neobisnuite si semne groaznice. Venirea lui va fi insotita, „de tot felul de puteri si semne si minuni mincinoase” (II Tes. 2,9), dupa cum spune Sf. Ap. Pavel. Pana si foc din cer va cobori in privirile oamenilor, dupa cum zice in Apocalipsa. „Incat si foc face sa se pogoare din cer, pe pamant, inaintea oamenilor” (Apoc. 13,13).

    Va face semne magice, si demonii lui se vor arata ca ingeri ai luminii, si se vor arata ostiri „fara de numar” (Dan. 7, 5), dupa cum zice Sf. Scriptura. Toate acestea se vor implini, dupa cum zice Sf. Ap. Pavel, „prin lucrarea Satanei” (II Tes. 2,9).

    Asadar lucrarile lui Antihrist vor fi lucrarile diavolului, si toate acestea nu vor fi minuni adevarate, ca minunile lui Hristos, ci lucrari false si mincinoase, dupa cum ne invata Sf. Atanasie.

    Dar lucrarile acestea vor fi atat de impresionante incat vor ameninta cu amagirea pana si „pe cei alesi” (Mt. 24, 24).

    Fiindca amagitorul va incerca cu toate aceste tehnici ca sa se arate pe sine ca este dumnezeu, zice Sf. Ap. Pavel, „dandu-se pe sine drept dumnezeu” (II Tes. 2,4).

    Asadar nerusinatul si de trei ori ticalosul si vicleanul va uzurpa locul Eliberatorului si Mantuitorului Hristos.

    Sigur pentru marea apostazie a oamenilor, Dumnezeu va permite ca sa se refaca templul din Ierusalim, care a fost daramat in anul 70 d.Hr., si de atunci nu s-a permis ca sa se zideasca, cu toate incercarile evreilor.

    Astfel evreii urmaresc ca sa zideasca templul, care constituie pentru acestia visul de veacuri, si vor crede ca Antihrist este Mesia cel mult asteptat.

    Atunci se va implini profetia Sf. Ap. Pavel „… asa incat sa se aseze el in templul lui Dumnezeu, dandu-se pe sine drept dumnezeu” (II Tes. 2,4).

    Antihrist va incerca ca sa distruga Biserica lui Hristos de pe fata pamantului. In timpul lui Antihrist va exista o mahnire nemaintalnita, zice Sf. Scriptura. „Caci va fi atunci stramtorare mare, cum n-a fost de la inceputul lumii pana acum si nici nu va mai fi” (Mt. 24, 21). Oamenii neputandu-se opune se vor inchina lui Antihrist. Fiindca persecutia lui Antihrist, contra Bisericii, va fi cea mai mare dintre toate persecutiile.

    Apocalipsa ne spune ca Femeia, „invesmantata cu soarele” (Apoc. 12, 1), adica Biserica, „… a nascut un copil de parte barbateasca, care avea sa pastoreasca toate neamurile cu toiag de fier. Si copilul ei fu rapit la Dumnezeu, ca sa o hraneasca pe ea, acolo, o mie doua sute saizeci de zile” (Apoc.12,1-6). Asadar cei alesi se vor refugia in pustiu, in munti si in pesteri si in crapaturile pamantului, dupa cum spun Sf. Parinti.

    Dar nici macar in pustiu Antihrist nu va lasa in liniste pe crestini. Dimpotriva, contra sfintilor care nu vor primi semnul lui, Antihrist va folosi toate mijloacele de tortura. Toti cati se vor inchina fiarei vor purta negresit semnul (despre aceasta vom scrie amplu in cele ce urmeaza), „pe mana lor cea dreapta sau pe frunte” (Apoc. 13,16), dupa cum spune in Apocalipsa. Restul vor fi izolati social, economic, politic si cei mai multi care nu vor putea ca sa cumpere sau sa vanda vor sfarsi prin a muri.

    Aceia care vor fi martirizati de Antihrist vor fi cei mai mari martori ai Bisericii, zice Sf. Chiril al Ierusalimului, fiindca se vor lupta contra lui Antihrist si a diavolului.

    Nu uitam, iubitii nostri cititori, ca cei alesi nu se vor lasa amagiti (I Pt. 1, 5). Imparatia lui Antihrist va fi desfiintata de Hristos. Atunci „cerul si pamantul vor trece” (Mt.24, 35), se va arata semnul Sf. Cruci pe cer si vor vedea toti pe „Domnul venind pe norii cerului, cu putere si cu slava multa” (Mt. 24, 30). In continuare va fi Judecata, si vor merge pacatosii „la osanda vesnica, iar dreptii la viata vesnica” (Mt. 25,46), dupa cum arata Sf. Scriptura.
    „Si voi da putere celor doi martori ai Mei, si vor prooroci imbracati in sac, o mie doua sute saizeci de zile, acestia sunt cei doi maslini si cele doua sfesnice care stau inaintea Domnului pamantului” (Apoc. 11, 3-4). Vremea tiraniei lui Antihrist va fi mica. In Sf. Scriptura profetiile respective fixeaza timpul stapanirii lui Antihrist la 7 ani. Daca timpul prezentei lui Antihrist s-ar prelungi, nimeni nu s-ar mai mantui pe pamant. „N-ar mai scapa nici un trup” (Mt. 24, 22), zice Sf. Scriptura. Dar Dumnezeu va scurta zilele acelea ca sa se mantuiasca cei alesi. „Dar pentru cei alesi se vor scurta acele zile” (Mt. 24; 22). Asadar prezenta lui Antihrist pe pamant si durata guvernarii lui mondiale va fi scurta.

    Despre cei sapte ani relateaza atat Apocalipsa, cat si profetia lui Daniel. Din acesti sapte ani ai prezentei lui Antihrist primii trei ani si jumatate va fi perioada in care Antihrist va intreprinde lupte dure cu profetii lui Dumnezeu si cu ceilalti sfinti, iar spre sfarsitul acestor trei ani si jumatate, cei doi profeti ai lui Dumnezeu, Ilie si Enoh, se vor lupta cu Antihrist in cuvant si cu minuni adevarate, dupa cum vom arata mai jos. Dupa aceasta Antihrist va ucide pe cei doi profeti si va stapani peste tot pamantul, cu o fericire trecatoare. Marturia celor doi profeti

    Cei doi profeti, Ilie si Enoh, vor fi inainte mergatorii celei de a doua veniri a Domnului. Vor veni pentru intarirea duhovniceasca a credinciosilor, si-l vor infrunta pe Antihrist prin propovaduire si minuni.

    Vor prezice cea de a doua venire a Domnului, care va fi aproape, si vor chema la pocainta pe credinciosi. Pentru venirea profetilor Ilie si Enoh prezice Dumnezeu prin profetul Maleahi si Zaharia, dar si Apocalipsa relateaza asa: „Si voi da putere celor doi martori ai mei, si vor prooroci, imbracati in sac, o mie doua sute saizeci de zile. Acestia sunt cei doi maslini, si cele doua sfesnice ce stau inaintea Domnului pe pamant” (Apoc.11, 3-4).

    Minunile acestora vor fi indiscutabil de provenienta dumnezeiasca (fiindca vor avea putere de la Dumnezeu). In Apocalipsa citim ca: „acestia au putere sa inchida cerul, ca ploaia sa nu ploua in zilele proorociei lor, si putere au peste ape sa le schimbe in sange, si sa bata pamintul cu orice fel de urgie, ori de cate ori vor voi” (Apoc. 11, 6).

    Si cu puterea dumnezeiasca pe care o vor avea cei doi profeti, se vor apara de dusmani, fiindca daca voieste cineva sa-i vatame, foc va iesi din gura lor si va mistui pe dusmanii lor (Apoc. 11, 5). Supravegherea lui Antihrist va fi nemiloasa, si multi oameni se vor pocai. Chiar evreii dupa cum zice profetul Isaia.

    Apocalipsa ne spune ca, „atunci cand vor ispravi marturia lor” (Apoc. 11, 7), adica atunci cand vor termina marturisirea lor, si propovaduirea despre Hristos, Antihrist ii va birui si-i va omori. Iar trupurile lor vor ramane trei zile neingropate in piata din Ierusalim si vor fi vazute de intreaga lume (prin televiziune). In final se va savarsi o mare minune. Trupurile lor vor invia, si spaima mare ii va cuprinde pe cei care ii vor vedea. Dar cei doi profeti inviati nu vor ramane pe pamant, ci se vor inalta „la cer in nori” (Apoc. 11, 11-12), dupa cum zice Apocalipsa.

    Invierea celor doi profeti va anunta venirea Domnului.
    Antihrist va constitui apogeul si cuprinderea tuturor formelor raului care i-au premers, mai ceva decat Antioh Epifanes, care a asezat statuia lui Zeus in templul din Ierusalim. Antihrist va semana pustiire si nimicire, ca nimeni altul pana astazi, dupa cum ne spun profetiile.

    De aceea si este numit „uraciunea pustiirii” (Mt. 24, 15). Va pustii pamantul si va lipsi pe oameni de credinta si virtuti.

    Dupa cum zice Sf. Efrem Sirul, in vremea lui Antihrist, „marea se va tulbura si pamantul se va usca, cerul nu va mai da ploaie si plantele se vor vesteji”. „Cerul nu-si va mai da racoarea sa, norii nu vor mai da apa, pamantul nu-si va mai da rodul sau, marea va revarsa un miros insuportabil, raurile vor seca, pestii marii vor muri, oamenii se vor sfarsi de foame si de sete …, atunci boala mare va fi peste tot pamantul, atunci plangere…”. Sf. Scriptura ne spune ca mantuirea care va stapani pe oameni va fi nemaintalnita. „Si va fi atunci stramtorare mare cum n-a fost de la inceputul lumii pana acum si nici nu va mai fi” (Mt. 24, 21). Oamenii care vor primi semnul lui Antihrist vor fi subjugati cu desavarsire aceluia, si vor ramane nepocaiti, dupa cum scrie Apocalipsa, pentru ca vor avea mintea intunecata, si o vor avea predata intreaga diavolului.

    Situatia trista care va veni va fi rezultatul pacatelor si a celor care au apostaziat de la Dumnezeu. Diavolul cunoscand ca a mai ramas putin timp, dupa cum relateaza Apocalipsa, va purta prin Antihrist, o nemaintalnita manie asupra credinciosilor si a lucrarii lui Dumnezeu, raspandind dezastru, mahnire si pustiire. Lucrarea si scopul lui vor fi ca sa amageasca, daca ar putea pana si pe cei alesi, adica pe cei curati.

    Multi se vor ascunde departe in pesteri si in crapaturile pamantului, dupa cum zice Sf. Efrem Sirul, fiindca necuviinta va fi de nesuferit, iar pacatele trupesti vor deveni ceva public.

    Cu toate acestea amarul, vicleanul si satanicul Antihrist nici macar in pustiu nu va lasa in liniste pe credinciosi, ci in graba ii va aduna ca sa i se inchine. Si cei care vor ceda vor fi insemnati cu semnul lui Antihrist, restul care vor nega vor fi maltratati cum omul nu a mai auzit, nici nu s-a mai intamplat pana astazi.

    Va intrece pe Nero in rautate, in cruzime, manie, ura, viclenie si invidie. Nu va chinui numai pe cei drepti si credinciosi, ci si pe aceia care vor primi semnul de la el si-l vor crede drept Mesia, zice Andrei din Cezareea. Vicleanul va incerca ca sa distruga tot ce este pe pamant, cu o manie nemaiintalnita. Aceasta este „uraciunea pustiirii” (Mt.24, 15), si este sigur ca nu s-ar mantui nimeni, daca Domnul nu ar scurta zilele acelea, din dragoste fata de om. Antihrist va indeparta pe toti cei care i se vor opune, incat va stapani peste toti, chiar si peste aceia care il vor sustine, fara ca cineva sa se poata apara.”
    Dar,dincolo de toate acestea,citate dintr-o lucrare extraordinara,a lui Skartsiuni Dimitriu,avem indemnul Mantuitorului Hristos:”Nu te teme,turma mica,pentru ca Tatal vostru a binevoit sa va dea voua Imparatia!”

    Apreciază

  17. Adrian.I said, on iunie 1, 2010 at 10:52 pm

    @fulgerul. Spun sfintii [mai ales cei din secolul 20] ca antihristul isi va incepe domnia la varsta de 33 de ani . Afirmatia ta este un gresita si sunt sanse ca antihristul sa se fi nascut in 1979.

    Apreciază

  18. acadennis said, on iunie 2, 2010 at 10:36 am

    Vezi si profetia maya:
    „The return of Quetzalquatl”.

    Apreciază

  19. elena said, on iunie 2, 2010 at 12:10 pm

    Acadennis,
    La ce ne-ar fi de folos noua,crestinilor,o asa-zisa profetie a unei civilizatii satanice?Ce treaba avem noi cu profetiile maiase,nostradamice sau mai stiu eu care,profetii false,care nu au nici-o treaba,dar nici-una,cu Dumnezeu?Nimic folositor,doar vatamator!

    Apreciază

  20. daniel said, on iunie 3, 2010 at 12:46 pm

    Oricum ar fi, 33, 30, ce mai conteaza, conteaza sa ne rugam. Pana la urma oricum il vom vedea la tv asa cum o sa-i vedem si pe Ilie si Enoh.
    Dumnezeu sa ne aiba in paza

    Daniel

    Apreciază

  21. Fulger said, on iunie 3, 2010 at 2:35 pm

    2012 mi se pare un an interesant de analizat ! Multi spun ca va fi sfarsitul lumi pe acea data dar eu nu cred ! Daca mergeti la manastirea Voroneti veti vedea la pictura cu apocalipsa, sus unde se afla mantuitorul Iisus Hristos de-a dreapta si de-a stanga Lui se afla cele 12 zodii. Uni oameni spun ca sfarsitul va veni cand se vor sfarsi cele 12 zodii. Acele zodii pe care ficare le posedam cate una reprezinta periode de timp foarte lungi (ere) pe care nimeni nu stie in ce zodie (era) ne aflam acum . Dati-mi voie sa va explic ca sa nu ma crdeti un nebun cand este trecerea de la o zodie la alta. Multi oameni cred ca in 2012 vom muri din cauza unor radiati solare s.a.m.d. Oameni de stinta au studiat astrele si au aratat ca pe data de 06.12.2012(nu sunt sigur daca aceasta este ce-a adevarata) va fi o aliniere de planete, toate planetele din sistemul nostru solar se vor alinia. Maiasi au prezis trecerea timpului mai bine decat noi cu 0.0002% decat noi care am prezis cu 0.0003% Aceasta va demonstra trecerea de la o zodie la alta. NU SUNT SIGUR DE IPOTEZA ACEASTA SI NU O LUATI PREA IN SERIOS DAR VA ROG SA NU MA INTELEGETI GRESIT PENTRU CA EU NU SUNT ATEU , MUSULMAN SA ALTCEVA , SUNT CRESTIN ORTODOX SI NICI MACAR NU CITESC HOROSCOPUL SAU MERG LA VRAJITOARE , NICI MACAR NU CREDEAM IN ZODII CREDEAM CA SUNT NISTE INVENTI DAR CAND AM OBSERVAT PE PERETELE MANASTIRI VORONETI M-AM MIRAT SI ACUM IMI DAU SEAMA CA ESTE CEVA LEGAT DE ELE! Va rog sa ma iertati daca nu m-am facut inteles ! . In privinta antihristului nu stiu cand va domni dar Alister C. si Benjamin Creme au vizitat acei ,,Intelepti,, adica demoni din Tibet care sunt extraterestii si cred ca si ei sunt la curent cu stirile.Doamne Ajuta

    Apreciază

    • Roxie said, on iunie 25, 2010 at 11:45 pm

      Nu stiu ce sa zic de treaba asta cu zodiile pictate in biserica. Am vazut si eu intr-o biserica din Cluj de pe str. Fabricii pictate zodiile la intrare. Avand in vedere ca tot pe blogul lui saccsiv am citit ca in biserica ortodoxa din Petresti sunt pictati Papa Ioan Paul al II-lea, Gorbaciov si Bush – clar ca masoneria e implicata, sunt sceptica in ceea ce priveste pictatul zodiilor in biserici.

      Apreciază

  22. […] VIDEO (si transcriptul) – Parintele IUSTIN PARVU: „ANTIHRISTUL este pe teren si lucreaza” […]

    Apreciază

  23. […] VIDEO (si transcriptul) – Parintele IUSTIN PARVU: „ANTIHRISTUL este pe teren si lucreaza” […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.