SACCSIV – blog ortodox

PROTESTE DE STRADA in ISTAMBUL, ca urmare a UCIDERII de catre ISRAEL a 20 de oameni dintre cei se se aflau in FLOTA CU AJUTOARE pentru GAZA. Premierul Erdogan isi intrerupe vizita in America Latina

Posted in ISRAEL, Turcia by saccsiv on mai 31, 2010

   Citez din articolul Turcia reactioneaza dupa ce Israelul a interceptat flota cu ajutoare: Proteste de strada in Istanbul, premierul Erdogan isi intrerupe vizita in America Latina:

   Interceptia flotei cu ajutoare umanitare care se indrepta spre Fasia Gaza a starnit furia Turciei, care a anulat imediat trei exercitii militare cu Israelul, in semn de protest, relateaza Reuters. Premierul Tayyip Erdogan si-a intrerupt vizita oficiala in America Latina pentru a reveni in Turcia, unde au loc proteste de strada pentru sustinerea palestinienilor, in timp ce ministrul de Externe Ahmet Davutoglu a afirmat: „Nimeni nu are dreptul sa faca asa ceva, nimeni nu este deasupra legilor„.
   Cateva mii de persoane s-au adunat luni in cea mai mare piata din Istanbul, in semn de protest fata de raidul israelian impotriva flotei cu ajutoare umanitare. „Moarte Israelului!„, „Soldati turci, plecati pentru Gaza!„, au scandat protestatarii adunati in piata Taksim, din centrul celui mai mare oras turc, relateaza Le Monde.
   In cursul diminetii, aproximativ 400 de parsoane au scandat sloganuri ostile in fata consulatului israelian din cartierul Levent. Cativa manifestanti au aruncat cu sticle de plastic in directia cladirii.
   La Ankara, aproape 200 de persoane s-au strans in fata resedintei ambasadorului Israelului, protejata de forte de ordine, unde s-au rugat pentru victime.
   Israelienii sunt sfatuiti sa evite vizitele in Turcia
   Biroul israelian de lupta impotriva terorismului a cerut cetatenilor evrei sa-si amane proiectele de vizite in Turcia, pentru a evita manifestatii ostile in urma incidentelor de luni dimineata.

   Cititi va rog si:

   Cititi va rog si:

VIDEO: Aproximativ 20 MORTI, dupa ce MARINA ISRAELIANA a atacat CONVOIUL CU AJUTOARE pentru GAZA. Reactie ferma a TURCIEI

Cateva motive pentru care sunt urati evreii, Gaza, rabini contra sionism

Se pregateste faza finala a viitorului mare razboi din Orient? ISRAELUL doreste pedeapsa cu inchisoarea pentru cei care il neaga ca stat evreu si democratic

ISRAELUL a inceput “JUDECATA DE APOI”, cel mai mare exercitiu militar din istoria sa

Se vor inmulti spectaculos comentatorii pro Israel de pe bloguri. Vor fi eficienti, caci vor fi platiti de guvernul evreu

GRAV. In recenta sa carte, “The King’s Torah”, RABINUL Yitzhak Shapira scrie ca: “EVREII POT UCIDE GOIMI, fie ei si copii” …

VIDEO: Palestinieni morti, sursa de organe pentru Israel

VIDEO (si trascriptul): RABINI despre SFARSITUL VREMURILOR si … MESIA

 

8 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on mai 31, 2010 at 12:09 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. DeSeKapa said, on mai 31, 2010 at 2:35 pm

    Incepe forfota prin zona pe acolo??

    Apreciază

  3. codin said, on mai 31, 2010 at 3:12 pm

    Se grabesc baietii si se dau de gol, adica se da pe fata cine invarte r……ul. Aceeasi poveste cu declansarea razboiului din Vietnam. Aproape identica.Ei au neaparata nevoie de razboi.Acum! Caci timp nu mai este, mai au ragaz foarte putin pana ce Dumnezeu Cel Bun ii va sterge de pe suprafata Pamantului. Si ei stiu asta.

    Apreciază

  4. Radu said, on mai 31, 2010 at 3:57 pm

    Sincer sa fiu, nu au facut bine sa impuste acei oameni. Categoric nu! Dar acum nici n-as sterge Israelul de pe harta.
    Oameni buni, fiti cu bagare de seama cand ii bagati pe toti evreii in aceeasi oala. Nu toti evreii sunt cum se spune. Chiar Domnul a fost ajutat sa duca Crucea tot de un evreu. Sunt oameni si oameni.
    Iesirile de genul sa fie stersi de pe fata pamantului pe mine unul ma sperie. Dar probabil ca ar trebui sa fie stersi de pe fata pamantului toti cei care imping oamenii la razboi.
    Sa fereasca Dumnezeu si pe turci si pe evrei, si pe toate neamurile din Orient de un razboi.
    Spun asta dar simt altfel… simt ca va fi ceva… si imi pare tare rau…

    Apreciază

  5. clement said, on mai 31, 2010 at 10:30 pm

    In urma cu doua zile intreaga crestinatatea ar fi trebuit sa isi aminteasca faptul ca, imparateasca cetate a Constantinopolului, a cazut in 1453. Crestinii au fost omorati in insasi Basilica Sfanta Sofia, iar imparatul Constantin a murit in lupta pe starzile orasului. Gurile rele spun ca una din portile marelui zid de aparare a fost „uitata” deschisa pe multi bani. Sa fi fost, treizeci?
    Daca veti merge in Turcia, veti simtii prezenta oamenilor de afaceri evrei peste tot si ei sunt acolo din vremea in care ii lapidau pe crestinii fugiti de prigoana din Palestina. Sfintul apostol Filip a fost martirizat la Hierapolis de catre romani la indemnul comunitatii evreiesti foarte prospere….si in acele vremuri.
    Pamantul acestei tari este incarcat de o istorie dramatica, violenta de mii de ani si vedem cum aliantele bazate pe profit si dominatie se intorc peste timp impotriva urmasilor conspiratorilor.
    Ce spunea Erdogan despre evrei la Davos? Ca sunt ucigasi de copii? Se referea la Sabra si Satila, la Gaza cu siguranta, dar noi, crestinii ne gandim la Domnul Iisus Hristos, la Stefan, Iacob, Filip si la crestinii ucisi prin comunismul inventat de ei.

    Apreciază

  6. Petru said, on iunie 1, 2010 at 12:20 am

    Aceasta actiune violenta a evreilor e facuta cu un scop precis: acum, cind apar reactii de tot felul, va fi si una foarte orchestrata in care o „grupare” razbunatoare detoneaza ceva … undeva, pretext pentru acesti antihristi de a ataca, pe toate fronturile, intreaga omenire. Deci, foarte curind, o noua operatiune inscenata. Mila Domnului!

    Apreciază

  7. Petru said, on iunie 1, 2010 at 12:56 am

    Am gasit acest scurt video-clip ‘Israel is a Lunatic State’ – Finkelstein on Gaza Flotilla Attack.
    Desigur, sunt nenumarate luarile de pozitie, chiar si din partea evreimii sioniste ori ne-sioniste. Fara alte comentarii din partea mea, urmariti cum acest Finkelstein este intrerupt / oprit de reporterita, chiar atunci cind incepe sa dezvolte in detaliu, ideea despre Israel, ca stat terorist…

    Apreciază

  8. […] PROTESTE DE STRADA in ISTAMBUL, ca urmare a UCIDERII de catre ISRAEL a 20 de oameni dintre cei se se… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.