SACCSIV – blog ortodox

SONDAJ: 80% dintre americani sunt pentru auditul FEDERAL RESERVE … CUM INTERPRETAM?

Posted in Federal Reserve by saccsiv on mai 29, 2010

   Citez din articolul 80% Favor Auditing the Federal Reserve:

   Optzeci la sută (80%) dintre americani sunt acum de acord cu Congresul, cum că auditul Consiliului Federal Reserve este o idee bună, potrivit cu rapoartele naţionale Rasmussen a unui nou sondaj telefonic.

   Doar nouă la sută (9%) se opun auditului al Fed, iar 12% nu sunt siguri.
Acest lucru marchează prea puţine schimbări din decembrie. Dar este cu cinci procente mai mult decat ultimul sondaj tinut in iulie, atunci când propunerea congresmanul Ron Paul a început să se infierbinte în Congres.

   Presedintele Fed, Ben Bernanke, s-a opus în mod constant unui astfel de audit a politicilor monetare ale Fed-ului, dar ea este inclusă în legislaţia majoră de reglementare financiară care în prezent este împinsa in Congres. Patruzeci şi şase la sută (46%) dintre americani se opun reglementării sistemului financiar de catre guvernul SUA, dar 37% sunt în favoarea acesteia. Doar 27% sunt in favoarea unui mai mult control  a Fed-ului asupra sistemului de reglementare financiară.

   Studiul pe 1.000 de adulţi din SUA a fost realizat in Mai 21-22, 2010 de către Rapoartele Rasmussen. Marja de eroare este de + / – 3 puncte procentuale, cu un nivel de 95% de încredere. Munca de teren pentru toate anchetele Rasmussen sunt conduse de firma Pulse Opinion Research, LLC. A se vedea metodologia.

   Investitorii sprijina efectuarea unui audit al Fed-ului chiar mai puternic decât non-investitorii.
   Republicanii şi adulţii care nu sunt afiliati cu nici una dintre părţile majore, sunt in favoarea unui audit, de asemenea, mult mai mult decat Democratii, dar sprijinul  pentru un audit al Fed este mare în toate grupurile demografice.

   Suporterii Congresului pentru efectuarea auditului văd aceasta ca o modalitate de a verifica cât de mult acţiunile Fed sunt influenţate de presiuni politice. Şaizeci la sută (60%) dintre americani cred ca presedintele Fed este influenţat, în alegerea deciziei, de către preşedintele SUA. Doar 20% spun că preşedintele acţionează în mod  independent.

   Comentariu saccsiv:

   Si nu e singurul sondaj care reflecta neincrederea populatiei in Fed:

VIDEO: Un sondaj Gallup arata ca doar 30% dintre americani au o parere buna sau excelenta despre FEDERAL RESERVE. Cum interpretam?

   Ce-i cu auditul asta, aflati la:

VIDEO: Congresmanul Ron Paul explica ce inseamna HR 1207 (“audit the FEDERAL RESERVE”)

   Si nu doar Ron Paul se agita:

Semnele inceptului REVOLUTIEI – CNBC: ”Daca ar fi supuse unui audit conventional, FEDERAL RESERVE ar fi inchise”

Un senator loial ELITELOR cere investigarea … prabusirii din 2008 a gigantului LEHMAN BROTHER. De ce oare?

OBAMA catre WALL-STREET: „We want our money back, and we’re going to get it” (NE VREM BANII INAPOI SI O SA-I OBTINEM). Din acest moment REVOLUTIA este ireversibila …

   Si astfel, iata cum:

SONDAJ: Intr-o confruntare electorala pentru 2012, Barack Obama 42%, Ron Paul 41%. Ultimul este un adversar declarat al Federal Reserve …

Rand Paul, fiul lui RON PAUL, a iesit invingator in Kentucky. TEA PARTY cucereşte America, stat cu stat

   Federal Reserve a fost create acum 100 de ani de catre ELITE:

„The Money Masters” – un excelent documentar despre modul in care ROTHSCHILD si locotenentii lor stapanesc sistemul financiar-bancar mondial

   Si era de neconceput sa poate fi atacata la nivelul la care este atacata in ultima vreme. Idem cu bancherii de pe Wall Street. Ce se intampla oare? Le-a scapat ELITELOR din mana o parte dintre politicieni si mass-media? Si dupa cum ati putut observa, a inceput sa se vorbeasca tot mai des chiar si despre NOUA ORDINE MONDIALA sau BILDERBERG. Si nu doar in occident:

VIDEO: Presedintele UE, HERMAN VAN ROMPUY, este oficial marioneta grupului BILDERBERG si a declarat ca s-a mai facut un pas spre GUVERNUL MONDIAL. Daca nici acum nu va treziti, aproape ca VA MERITATI SOARTA

IN ATENTIA REVOLUTIONARILOR – Ziarul „LIBERTATEA”: Barack Obama va conduce NOUA ORDINE MONDIALA. Opinii ale cititorilor ziarului …

VIDEO: MIRCEA BADEA despre MUGUR ISARESCU si … BILDERBERG

Ce omite sa spuna cititorilor articolul din HOTNEWS despre BILDERBERG? De ce este prezentata o falsa definitie a NOII ORDINI MONDIALE?

   Fed sau Bilderberg le sunt ELITELOR doar niste intrumente. Sa fi renuntat oare la a le proteja si sa le ofere drept tina maselor nemultumite? Consider ca da. Ce-ar avea de castigat? Cititi va rog:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

 

Un răspuns

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on mai 29, 2010 at 5:29 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: