SACCSIV – blog ortodox

De ce MAREA BRITANIE va renunta la ACTELE BIOMETRICE si la CAMERELE SUPRAVEGHERE? Pentru ca SEMNUL FIAREI nu va fi impus cu forta …

Posted in Big Brother, camere de supraveghere, Marea Britanie, SEMNUL FIAREI by saccsiv on mai 29, 2010

   Citez din articolul Anglia nu va mai fi ţara Big Brother:

   Evocând un big bang politic şi o revoluţie a puterii vizând libertatea unui număr cât mai mare de persoane, nu doar privilegii pentru unii, Nick Clegg a spus că vrea să pună capăt derivelor de securitate ale guvernului laburist.

   Proaspătul vice-priministru al Angliei, Nick Clegg, a ţinut un prim discurs de politică generală îmbucurător pentru britanici, care nu vor mai fi supravegheaţi la orice pas.

   Evocând un big bang politic şi o revoluţie a puterii vizând libertatea unui număr cât mai mare de persoane, nu doar privilegii pentru unii, Nick Clegg a spus că vrea să pună capăt derivelor de securitate ale guvernului laburist.

   Anglia, cunoscută drept ţara cu camere de supraveghere la toate colţurile de stradă nu va mai fi atât de controlată, navigarea pe internet nu va mai fi sistematic urmărită, iar o parte din legile anti-terorism care îngrădesc libertatea de expesie vor fi complet abolite (guvernul a chemat cetăţenii să spună ce legi li se par mai deranjante).

   Iata si ce putem citi in articolul Marea Britanie va renunta la cartile de identitate biometrice, deoarece sunt foarte scumpe si incalca libertatea cetatenilor:

   Cartile de identitate nationala din Marea Britanie vor fi anulate in mai putin de 100 de zile, a declarat secretarul Theresa May. Aceasta masura va fi propusa parlamentului de catre noul guvern spre a deveni lege din luna august. Cei 15 000 de cetateni englezi, care au platit cate 30 lire pentru noul document, nu vor primi nici o despagubire.

   Planul laburistilor a avut drept scop combaterea fraudei, a imigratiei ilegale si furtului de identitate – dar a fost criticat ca fiind prea scump si constituie o incalcare a libertatilor civile. Cartile de identitate tip card au fost destinate sa retina datele personale biometrice pe un cip criptat, inclusiv numele, o fotografie si amprentele digitale. Registrul National de Identitate a fost proiectat pentru a stoca pana la 50 de elemente informative.

   Cardurile deja in circulatie vor ramane valabile pana cand parlamentul va adopta o legislatie care sa le elimine. Proiectul de lege privind eliminarea va fi trecut prin parlament cat mai rapid posibil, cu scopul de a anula cardurile pana pe 3 septembrie.

   Odata ce cardurile vor fi declarate ilegale, Registrul National de identitate va fi “distrus fizic”.

   D-na May a mai declarat: “Această lege este un prim pas din multele pe care acest guvern le va face pentru a reduce controlul statului asupra oamenilor cumsecade, care respectă legea si de a le da puterea inapoi. Cu aprobarea rapida a parlamentului, ne propunem sa expediem in istorie cartile de identitate de tip card in termen de 100 de zile. “

   Odata cu renuntarea la acest sistem foarte costisitor, Marea Britanie va stopa cheltuirea a 800 milioane de lire sterline, dupa ce pana acum s-au cheltuit 250 mil.

   In ciuda disparitiei cartii de identitate de tip card, un sistem separat, dar din punct de vedere tehnic asemanator, va fi aplicat in continuare pentru cetatenii straini.
Acest sistem, condus de Agentia de Frontiera din Marea Britanie, este inca in curs de aplicare. Ministrul Imigratiei, Damian Green, a declarat ca aceesta a fost o obligatie fata de UE si ca guvernul laburist anterior l-ar fi introdus in proiectul cartilor de identitate de tip card.

   Aproximativ 200.000 de astfel de carduri, cunoscute acum sub numele de permise biometrice de rezidenta, au fost deja acordate lucratorilor emigranti, studentilor straini si membrilor de familie din afara Spatiului Economic European.

   Pasapoartele britanice sunt pe cale de a fi actualizate la un nou standard international de securitate, dar propunerile de a adauga mai multe informatii biometrice pe viitor au fost, de asemenea, respinse.

   Oare criza i-a determinat sa renunte la astfel de cheltuieli? Sau se va trece la pasul urmator – microcipul implantat? Sa fie oare doar englezii privilegiati de  o astfel de lege?

   Comentariu saccsiv:

   Intr-adevar, Marea Britanie o luase rau de tot razna in privinta Big Brother:

“If you suspect it, report it”, campania anti-terorista paranoica si orwelliana a politiei londoneze

Camere secrete de supraveghere instalate in casele oamenilor pentru a-i spiona pe vecinii de afara. In Marea Britanie, desigur …

Rezidentii britanici vor primi pana la 500 lire pentru a raporta orice activitati suspecte ale vecinilor

In Marea Britanie, COPIII VOR FI INCURAJATI SA-SI SPIONEZE VECINII

Statul britanic va “spiona” fiecare convorbire telefonica, email sau cautare pe internet

FOTO: POLITIA londoneza a pus AFISE pe vitrinele spatiilor internet café, care avertizeaza SA NU CARE CUMVA SA INTRATI PE SITE-URI EXTREMISTE

Hotii de ADN-uri: politia aresteaza nevinovati doar pentru a smulge detalii genetice pentru baza de date Big Brother. In Marea Britanie, desigur …

   Au mai ramas insa altele:

Marea Britanie, exemplu sinistru a ceea ce va fi societatea planetara de maine

Marea Britanie, exemplu sinistru a ceea ce va fi societatea planetara de maine (partea 2)

Marea Britanie: CREDINTA INCOTRO?

MAREA BRITANIE, din ce in ce mai tacanita: Colindele de Craciun vor fi „interzise” din cauza pericolelor reprezentate de straini …

O asistenta britanica risca sa fie CONCEDIATA din cauza unei „PERICULOASE” CRUCIULITE de la gat …

Moartea familiei traditionale

Parintii britanici au mai pierdut un drept: elevii vor participa la CURSURI OBLIGATORII de promovare a contraceptiei, avortului si homosexualitatii

Articolul zilei (08.06.2009): ANGLIA SCRANTITA – Unei mame i se refuza dreptul de a fi mama pe motiv ca este prea proasta

MAREA BRITANIE: Lucratorii sociali au luat un copil in custodie deoarece parintii sai au refuzat sa-l hranesca cu junk food
Unei familii i s-au luat copii deoarece erau prea grasi

VIDEO – MAREA BRITANIE: Li s-a luat copilul pentru că refuzau să îi dea ciocolată!

SISTEM BRITANIC CRETIN: O tanara nu are voie sa se casatoreasca si i se va lua copilul dupa nastere, deoarece „nu este suficient de inteligenta” …

   De ce oare doreste Marea Britanie sa renunte la acel Big Brother ce o facuse celebra pe mapamond? Oare ii vor urma exemplul si celelalte state? Vom vedea.

   Trebuie sa intelegem insa ca actele de identitate biometrice si supravegherea nu erau decat etape pentru viitoarea cipuire – semnul fiarei. Daca vor renunta la primele, vor renunta oare si la 666? Consider ca nu, caci a fost un experiment in care au pregatit multe.

   Si mai trebuie sa intelegem ca semnul fiarei nu va impus fortat indivizilor, ci va fi acceptat de buna voie de catre acestia. Desigur, nu vei mai putea vinde sau cumpara fara el, insa nu te vor lega pentru a ti-l pune. Aici cred ca este toata chichita.

   „ … o revoluţie a puterii vizând libertatea unui număr cât mai mare de persoane, nu doar privilegii pentru unii”, spune Nick Clegg … Cei care au studiat SISTEMUL, cand aud de termeni precum revoluţie, libertate, nu doar privilegii pentru unii, deja stiu ca se pregateste o lucrare teribila. O revolutie va fi, dar ea doar va parea ca aduce libertate:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

   Caci il va instaura pe antihrist … Si revolutia va promite „solutia” la cumplitele evenimente generate de criza (Criza financiara din SUA, etapa principala in edificarea NOII ORDINI MONDIALE): miscari de strada, foamete, razboi. Anume, un guvern mondial al iubirii si al pacii … Si probabil undeva in acea perioada va apare ideea semnului … ca sa fie bine, ca parte componenta sa „solutiei” de a nu se mai repeta ororile trecutului.

   E foarte plauzibil acest scenariu, caci antihristul nu va veni ca un dictator, ci ca un invatator aducator de bine.

21 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on mai 29, 2010 at 6:34 pm

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. ROrtodox said, on mai 29, 2010 at 8:15 pm

  mai tare ma sperie ca renunta decat m`ar speria daca ar spune ca le dubleaza …

  Apreciază

  • agape said, on mai 30, 2010 at 8:53 am

   ar putea predomina infailibilitatea inchizitiei prin psihiatrie care e o politie a gandirii corectitudinii politice

   Apreciază

 3. Cosmin S. said, on mai 29, 2010 at 9:02 pm

  * Realitatea TV:
  Emisiunea Ora de Foc – 26.05.2010 (VIDEO) – atentie mare la ceea ce spune Emil Hurezeanu apropo de ce se intampla la granitele Romaniei… si numai.(sursa:razbointrucuvant)
  minutul: 00:02:50
  http://www.realitatea.net/emisiuni/oradefoc.html

  Apreciază

  • Radu said, on mai 29, 2010 at 9:57 pm

   fff interesant…

   Apreciază

  • saccsiv said, on mai 30, 2010 at 6:30 am

   Cosmin S.

   Frate, la minutul: 00:02:50 e Videanu. Am auzit si eu ca ar fi zis huhurezeanu o mare chestie, dar indica te rog mai exact minutul.

   Apreciază

   • agape said, on mai 30, 2010 at 8:21 am

    saccsiv
    miercuri 26.05.2010 (VIDEO) nu joi 27.05.2010 (VIDEO) unde e Videanu

    Apreciază

 4. Radu said, on mai 29, 2010 at 10:06 pm

  Nu saccsiv, nu renunta din cauza asta. De obicei prinzi rapid informatiile dar acum va fi altceva.
  Se renunta cu un scop precis, acela de a lasa garda jos. Lasatul gardei jos, va permite „dusmanilor” sa atace. Vom vedea in curand un atac terorist de mari proportii in UK.
  Un astfel de atentat poate arunca in razboi toata Europa, pentru ca Anglia e natiune invingatoare in WW2. Ca sa faci Europa sa te urmeze ataci cea mai veche democratie din lume si totodata natiunea invingatoare cea mai puternica de pe continent.
  Anglia reprezinta cea mai buna locatie pentru un atentat de magnitudine mare.
  Mai departe nu pot intelege ca apar 2 solutii logice:
  1. Atentatul poate oferi cheia declansarii WW3.
  sau
  2. Atentatul va cere niste masuri de securitate mai speciale, cum ar fi un mic cip implantabil cetatenilor.
  Eu as merge pe varianta 1.
  Insa CERT in Anglia se va petrece ceva daca se renunta la aceste masuri de securitate.
  Traim si vedem!

  Apreciază

  • Pustnicul Digital said, on mai 30, 2010 at 4:45 am

   Bine mă 🙂 Să nu uităm ca urmează jocurile olimpice și cantitatea de însemne satanice din organizarea lor este uluitoare!

   Apreciază

  • Vantelegar said, on mai 30, 2010 at 7:49 am

   Cum istoria se repeta nu m-as mira sa fie un atentat la familia regala,motiv pentru care vor fi ” indreptatiti ” sa declanseze razboiul.

   Apreciază

 5. acadennis said, on mai 30, 2010 at 1:04 am

  Se pare ca un complet economic colaps se intampla in UK si USA, intr-un viitor apropiat vom asista la miscari sociale majore si probabil razboi.

  UK at risk of double-dip, fiscal cuts should wait
  http://uk.news.yahoo.com/22/20100529/tuk-uk-britain-economy-bcc-fa6b408.html

  Apreciază

 6. acadennis said, on mai 30, 2010 at 1:40 am

  Si probabil vor utiliza technologia de ultima ora pentru a ne supravegea.

  Defence lab reveals ultimate CCTV
  http://news.bbc.co.uk/1/hi/science_and_environment/10175960.stm

  Apreciază

 7. acadennis said, on mai 30, 2010 at 1:47 am

  Se pare ca echipa FACEBOOK face teste cu RFID

  Facebook flirts with RFID
  Tracking developers in meat space
  http://www.theregister.co.uk/2010/04/22/facebook_rfid/

  Apreciază

 8. Ion de la Chiuiesti said, on mai 30, 2010 at 6:14 am

  E un simplu siretlic, o minciuna! Nu se va renunta la supraveghere niciodata. E un sistem gata implantat.

  Apreciază

 9. Cosmin S. said, on mai 30, 2010 at 12:57 pm

  saccsiv
  miercuri 26.05.2010 , minutul 00:02:50

  Apreciază

 10. Tardea Raluca Diana said, on mai 30, 2010 at 12:57 pm

  S-ar putea sa fie o cursa tot bine ticluita de masoni.Cu riscul de a ma considera lumea paranoica,afirm niste lucruri:oare aceste miscari „sociale” si „sindicale” nu sunt incluse in planul lor diabolic(a bilderbergilor)?!….Si-a schimbat satana tactica:se pastreaza legile sodomiei si altor nelegiuiri,… si de ce ma rog as crede in „luminare duhovniceasca” a politicienilor britanici? Iaca-asa,nu cred si basta!!!De ca „ambasada” Marii Britanii i-a sustinut pe gay la parada din Romania?Este doar o tactica a vrajmasului.Sunt convinsa de treaba asta!!!Cu siguranta se va trece la implantarea directa a cipului,dupa o bulibaseala mondiala si dupa fluturarea unor bomboane otravite(statutul social).
  Treziti-va,romani,si nu va lasati nici manipulati,nici intimidati!Sa nu ducem o viata caldicica!

  Apreciază

 11. Tardea Raluca Diana said, on mai 30, 2010 at 12:59 pm

  Ce sa mai comentez?Oamenii zambesc ironic.

  Apreciază

 12. PIONERU said, on mai 30, 2010 at 6:40 pm

  @saccsiv
  De acord cu tine!
  Cipul va fi o alegere a fiecarui individ, in conditii de maxim dezastru mondial–prabusirea TUTUROR monedelor nationale si internationale ; razboi mondial – foarte probabil inceput conventional si degenerat in nuclear.
  Celor care citesc comentariul, le recomand sa mai”sape „pe net despre cip(rfid) si vor afla mesajele secrete si invizibile cu ochiul liber,continute de cip– care includ un juramant de genul „..al meu esti si de buna voie ai venit la mine…nu cu forta te-am adus…”
  Nu-mi amintesc exact unde am citit un astfel de articol, dar baietii de la altermedia ar putea avea ceva materiale despre un canadian care ar fi afirmat aceste lucruri…
  CAUTATI ADEVARUL SI ADEVARUL VA VA FACE LIBERI imi pare citatul cel mai potrivit aici…

  Apreciază

 13. MunteanUK said, on iunie 14, 2010 at 2:10 pm

  articolul acesta mi-a prilejuit, in sfarsit, sa fac putina reclama blogului de fata si pe blogul meu…

  http://munteanuk.blogspot.com/2010/06/en-not-that-id-compete-with-this-site.html

  cu voia Domnului, cei (ma tem ca destul de putini) ai caror ochi se mai pot deschide, sper sa o faca!

  Apreciază

 14. […] De ce MAREA BRITANIE va renunta la ACTELE BIOMETRICE si la CAMERELE SUPRAVEGHERE? Pentru ca SEMNUL F… […]

  Apreciază

 15. […] De ce MAREA BRITANIE va renunta la ACTELE BIOMETRICE si la CAMERELE SUPRAVEGHERE? Pentru ca SEMNUL F… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: