SACCSIV – blog ortodox

Din ciclul SISTEMUL VA VREA INCOLONATI: IBM doreste sa va controleze masinile – le vor opri sau le vor porni la semafor, la bariere, etc.

Posted in IBM by saccsiv on mai 27, 2010

   Citez din articolul IBM Wants To Control Your Car:

   O cerere de brevet depusă de inginerii IBM dezvaluie tehnologia in lucru a companiei care va permite guvernelor să închidă motoarele autoturismelor private, prin intermediul semnalelor de trafic. Este similar ca si Skynet … dar cu mult mai rău.

   Inginerii de la IBM, brusc eliberati de povara de a produce computere, spera sa ruineze experienta de a conduce o masina prin crearea posibilitatii de a opri şi a porni motoare autoturismelor cu ajutorul semafoarelor, a barierelor de trecere peste calea ferata şi alte semnale de transport. Iată si rezumatul:

   Prezenta descoperire este canalizata către o metodă de gestionare a motoarelor, ca răspuns la un semnal de trafic. Metoda poate cuprinde stabilirea de comunicaţii, cu o pluralitate de vehicule participante; răspunzand la o stare de oprire indicată de semnalul de trafic, cuprinzând în continuare: primirea datelor de poziţie de la fiecare vehicul participant; stabilirea unei liste de aşteptare cu vehiculele oprite la semnalul de trafic ; determinarea duratei rămasă a stopului; trimiterea unei notificări de oprire de motor la lista de vehicule participante oprite la semnalul de trafic în cazul în care durata rămasă este mai mare decât un prag de timp; răspuns la starea de continuare indicată de semnalul de trafic, care cuprinde: trimiterea unei notificări de pornire a motorului la primul vehicul din coada de aşteptare; calculul unui timp optim de pornire a motorului al doilea din coada de aşteptare pentru a porni in momentul când primul vehicul intra în mişcare; şi trimiterea notificării de pornire a motorului celui de-al doilea vehicul la momentul optim.

   Scopul sistemului este de a micsora consumul de combustibil şi a optimiza circulaţia vehiculelor prin intersectii prin comanda motoarelor de la distanţă, prin intermediul semnalelor de trafic. O bariera de traversare peste calea ar putea sesiza vehicolele din vecinătatea, care vor urma să fie blocate pentru o perioada de timp şi ar putea se opreasca motoarele pentru a economisi carburant. Este similar cu sistemele de pornire / oprire a maşinilor moderne, dar dus la extreme perverse.

   Brevetul se referă doar la metoda şi paşii de urmat pentru un sistem, nu la o existenta tehnologie de comunicaţii, dar este înfricoşătoare şi uneori imposibil de aplicat, daca spre exemplu cineva are nevoie să utilizeze aerul conditionat.

   [US Patent Office via TransportGooru]

   Cititi va rog si:

BIG BROTHER, CIPURI, IMPLANTURI, MICROCIPURI, 666, SEMNUL FIAREI: faza finala a experimentului inceput de colaborarea IBM-nazism, coordonarea masoneriei 

DOCUMENTARE CELEBRE: IBM, VERICHIP and the FOURTH REICH (IBM, VeriChip si al patrulea Reich) si o analiza a sa

9 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on mai 27, 2010 at 9:58 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Radu said, on mai 27, 2010 at 10:19 am

    Mi se pare o masura extrem de buna pentru Bucuresti. Doar ieri ce dadea unul peste mine in timp ce traversam pe verde.

    Apreciază

  3. Pustnicul Digital said, on mai 27, 2010 at 12:53 pm

    Acum vreo 10 ani (cand eram mic [16] si naiv) ma gandeam si eu ce bun ar fi un astfel de sistem in care motoarele masinilor sa interactioneze cu senzori si emitatori montati pe marginea soselelor. De ex.: limitarile de viteza sa limiteze motorul direct, politia sa poata sa opreasca motoarele masinilor de la distanta, etc….

    Dar eram mic si prost. Desi bine intentionat am realizat pe parcurs ca lumea nu este bine intentionata.

    Apreciază

  4. Alex said, on mai 28, 2010 at 10:33 am

    Ce ziceti de asta?
    http://www.timpul.md/articol/mitropolitul-vladimir-a-devenit-doctor-in-economie-11357.html
    In capul meu nu se leaga Biserica cu Managementul activitatilor economice in Biserica…

    Apreciază

  5. adris said, on mai 28, 2010 at 2:08 pm

    Iar ne pierdem timpul!
    Ce rost are sa ne inspaimantam de o asemenea „descoperire”? orice venin are antidotul sau, mai ales „veninurile” electronice.
    Am incredere ca se va inventa si un sistem de bruiere a semnalului de la semafor catre masina, asa cum avem antiradarul astazi.

    Mai bine ne-am gandi ce-ar fi daca masa populatiei nu si-ar plati impozitul vreo 2-3 ani! Sa vedem de unde ar mai face alesii nostri locali excursii in Tailanda si „investitii” absurde si nenecesare. Penalitatile nu s-ar ridica la sume de nesuportat, insa decat sa facem greve si sa dam apa la moara papusarilor, facandu-le jocul, cred ca ne-am putea juca putin cu ei prin neplata taxelor si impozitelor.

    Apreciază

    • Ciprian said, on iunie 1, 2010 at 3:42 pm

      Tocmai de aceea vor sa electronicizeze totul sa isi ia banii direct.

      Apreciază

  6. […] Din ciclul SISTEMUL VA VREA INCOLONATI: IBM doreste sa va controleze masinile – le vor opri sau le… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.