SACCSIV – blog ortodox

Daniel Estulin va susține o PREZENTARE despre BILDERBERG în PARLAMENTUL EUROPEAN? De ce ar fi posibil?

Posted in Bilderberg, DANIEL ESTULIN, PARLAMENTUL EUROPEAN by saccsiv on mai 23, 2010

   Citez din articolul Daniel Estulin va susține o prezentare despre Bilderberg în Parlamentul European:

   Daniel Estulin, autorul faimoasei cărți„Clubul Bilderberg”, va susține o prezentare în plenul Parlamentului European, la Bruxelles, pe 1 iunie 2010.

   Daniel Estulin, autorul cărților „Clubul Bilderberg” („The True Story of the Bilderberg Group”) și „Stăpânii din umbră” („Shadow Masters”) a fost invitat să vorbească în fața parlamentului european de către Mario Borghezio, cel mai în vârstă europarlamentar italian. Este prima astfel de prezentare ce benefeciază de o asemenea audiență, pe care Daniel Estulin sau oricine altcineva a susținut-o vreodată.

   Prezentarea se numește „Grupul Bilderberg – Către crearea unei O SINGURĂ COMPANIE GLOBALA SRL” („Bilderberg Group – Towards Creation of One World Company Ltd.”) și, pe lângă Daniel Estulin, vor mai vorbi Borghezio, Nigel Farage (europarlamentar din partea Angliei de sud-est) și Gerard Batten (europarlamentar londonez).

   Estulin este persoana cea mai în măsură să vorbească despre grupul Bilderberg. Cartea sa a fost vândută în peste 3.5 milioane de copii și tradusă în peste 50 de limbi, inclusiv română („Clubul Bilderberg – Stăpânirea secretă a lumii”, Editura Meditatii 2008 http://www.meteorpress.ro).

   „Aceasta este o oportunitate de a aduce Bilderberg în mass-media”, declară Estulin.

„Un subiect ce a fost odată considerat de domeniul teoriilor conspirațiilor este acum luat în serios.”, mai declară Estulin.

Grupul Bilderberg este o conferință anuală pe bază de invitații doar cu peste 100 de participanți de pe glob, aceștia fiind printre cei mai influenți oameni de pe planetă, incluzând șefi de stat, oameni de afaceri și alții. La această conferință presa și publicul nu pot participa. În acest an grupul Bilderberg se reunește în Sitges, Spania între 3 și 6 iunie.

daniel estulinbilderberg Daniel Estulin va susține o prezentare despre Bilderberg în Parlamentul European

   Comentariu saccsiv:

   Sub impulsul lui David Rockefeller, Grupul Bilderberg se intruneste pentru prima data la Hotel Bilderberg, de unde si denumirea, langa Arnhem, intre 29 si 31 mai 1954. Cititi va rog mai multe la:

NOUTATI de la intrunirea din Grecia a grupului BILDERBERG

   Nu stiu cat de reala este informatia din articol, insa ea pare credibila. Cel care l-a invitat pe Daniel Estulin, Mario Borghezio, a mai vorbit despre acest grup, in noiembrie 2009:

VIDEO: Un europarlamentar italian intreaba intr-o sesiune de la Bruxelles de ce candidatii la presedintia sau ministerul de externe al UE sunt membrii BILDERBERG sau COMISIA TRILATERALA

   Sau pe 10.01.2010. Si nu este singurul. Iata ce spunea Nick Griffin (NI) pe 20.01.2010:

   Domnule preşedinte, după Copenhaga, haideţi să reevaluăm întreaga chestiune a încălzirii globale. La Copenhaga, am avut parte nu doar de ironia unui „Climategate II”, ci şi de începutul uneia dintre cele mai grele ierni din ultimele decenii. De atunci, am asistat la arătarea în adevărata lumină a panicii privind nivelul mării iniţiată de Institutul din Potsdam; s-a descoperit că Institutul Goddard a falsificat registrele privind temperaturile; s-a demascat faptul că gheţarii himalayeni pe cale de a dispărea nu sunt decât o fantezie; dl Pachauri s-a dovedit a fi un profitor de pe urma schimbărilor climatice. Planeta se răceşte. Încălzirea globală este o înşelătorie.

   Nu este vorba de un delict fără victime. Taxele pe carbon determină creşterea preţului combustibililor, omorându-i pe bătrânii noştri chiar în momentul de faţă. Miliardele irosite în cercetarea acestei probleme inexistente sunt miliarde care nu pot fi cheltuite pentru combaterea unor nenorociri reale, precum Alzheimerul, sau pentru oprirea unor dezastre ecologice reale, cum ar fi despădurirea. Tranzacţiile cu credite de carbon generează miliarde pentru rechinii din City pe seama familiilor afectate de sărăcie. Pierderea terenurilor agricole în favoarea biocombustibililor a determinat deja dublarea preţurilor la produsele alimentare pe plan mondial, prin urmare milioane de oameni mor de foame în vreme ce corporaţii lacome înregistrează profituri şi mai grase.

   Cei care promovează ideea absurdă, fără bază ştiinţifică, a schimbărilor climatice provocate de acţiunile umane – Shell, Monsanto, băncile internaţionale, membrii clubului Bilderberg care susţin ideea unui guvern mondial, miliardarii carbonului şi aliaţii lor de stânga, utili şi idioţi, conduc cea mai mare înşelătorie din istoria umanităţii. Aceştia trebuie şi vor fi chemaţi să dea socoteală, la fel cum ar trebuie să se întâmple şi în cazul colaboratorilor lor din locuri precum acesta.

   Ba mai mult, a inceput sa vorbeasca din ce in ce mai des, chiar mass-media:

VIDEO: Presedintele UE, HERMAN VAN ROMPUY, este oficial marioneta grupului BILDERBERG si a declarat ca s-a mai facut un pas spre GUVERNUL MONDIAL. Daca nici acum nu va treziti, aproape ca VA MERITATI SOARTA

   Sa ne amintim insa ca nu cu foarte mult timp in urma (5 iunie 1991), David Rockefeller spunea:

   „Suntem recunoscatori conducerilor publicatiilor The Washington Post, The New York Times, Time Magazine si altor mari publicatii ai caror directori au participat la intalnirile noastre si au respectat promisiunea lor de discretie pentru ultimii 40 de ani. Ar fi fost imposibil pentru noi sa dezvoltam planul nostru global daca am fi devenit subiecti ai luminilor presei in toti acesti ani, dar lumea este mult mai sofisticata si mai pregatita acum sa inainteze spre o guvernare globala …”

   Ca dupa declansarea crizei (Criza financiara din SUA, etapa principala in edificarea NOII ORDINI MONDIALE), se vorbeste deja pe fata despre un GUVERN MONDIAL, este evident chiar si pentru cei dati cu smirghel pe creieri. S-ar parea insa ca lumea este acum pregatita si pentru a vorbi despre Bilderberg, dar nu oricum, ci critic … Cum asa? Isi sacrifica ELITELE organizatia? Evident ca da, caci nu le-a fost decat o unealta, iar de acum va fi prezentata drept tinta pentru nemultumiti. Dar pentru a intelege, cititi va rog:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

   Cititi va rog si:

VIDEO: MIRCEA BADEA despre MUGUR ISARESCU si … BILDERBERG

 

13 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on mai 23, 2010 at 8:15 pm

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. muresanalin said, on mai 23, 2010 at 10:01 pm

  aa da se refera la masoni…un cred ca ii face pe prosti sa se gandeasca ca sunt niste papusi pe aceasta planeta…

  Apreciază

 3. Pustnicul Digital said, on mai 23, 2010 at 11:23 pm

  Americanii sunt deja agitați. Acum trebuie să fie agitați și Europenii. Ni se dă pe tavă un dușman și apoi suntem ațâțați la revolta împotriva lor. Nu gasesc altă explicație mai ales că i se permite cuvântul chiar de către cei din acest grup.

  Începe să crească temperatura, începe să se contureze dușmanul Europenilor fiindcă Americanii au deja unul bine definit în propriul guvern.

  Apreciază

 4. nea Anderthal said, on mai 24, 2010 at 6:21 am

  ..eu nu cred ca Estulin este intr’adevar ceea ce vrea sa para.Daca era cu adevarat asa ,atunci era lichidat de mult.E un fel de Alex Jones sau Chomsky…

  Apreciază

 5. a4m said, on mai 24, 2010 at 10:43 am

  off topic, v-ati uitat careva vineri peTrinitas tv, pe la 11 si ceva? in momentul in care se impartaseau preotii, corul care a cantat la Sf Liturghie oficiata de patriarh, a cantat „Ave Maria”…nu ati sesizat? mie nu mi-a venit sa cred…si acum inca ma gandesc ca poate n-am inteles bine… mai nou se imprumuta de la catolici, ori nu le plal cantarile noastre ortodoxe, ori a fost o dovada de „dragoste” ecumenista…

  Apreciază

 6. Florina R. said, on mai 24, 2010 at 11:01 am

  Sau poate, acesată aparentă „transparenţă” este doar un fel de „praf în ochi” pentru cei care deja ştiu, şi sunt tot mai mulţi. „Iată ce bine intenţionaţi suntem noi, vă permitem să aflaţi despre Bilderberg!” Dar, desigur că acţiunile lor nu se vor opri, ci vor continua sub o altă formă. Sau, poate vor crea o altă organizaţie, despre care se va afla peste câţiva zeci de ani.
  În acest sens, chiar şi cei care ştiu cu adevărat despre aceste grupări – cum este Daniel Estulin, sau David Icke – sunt folosiţi fără să îşi dea seama. Nu degeaba au foat ei lăsaţi să publice fără urmări. Ei sunt dovada că aşa-zisa democraţie există, că, uite – vă lăsăm să spuneţi atâtea despre noi! Dar în subteran, jocurile continuă.

  Apreciază

 7. Aurora said, on mai 24, 2010 at 11:33 am

  Eu cred ca nu e deloc un lucru bun faptul ca Estulin participa la aceasta conferinta. Adica nu e dracul chiar atat de negru, din moment ce ii permite cuiva care e contra, sa tina discursuri chiar pe tarlaua lui.
  Important este si ce a semnalat @a4m referitor la AVE MARIA . Am remarcat si eu acest lucru la botezul printului Carol Ferdinand ,la Domnita Balasa. Nu e bine deloc. Papismul incepe sa patrunda in Biserica Ortodoxa.

  Apreciază

 8. […] Daniel Estulin va susține o PREZENTARE despre BILDERBERG în PARLAMENTUL EUROPEAN? De ce ar fi pos… […]

  Apreciază

 9. karenin said, on mai 25, 2010 at 12:09 pm

  nu fac decat sa iasa din umbra, din ocult la lumina, sa se legitimeze. in urma haosului vor fi tot ei, „neprihaniti”, in fruntea dihaniei mondiale, calcand pe cadavrul propriilor uneltiri oferit spre devorare maselor infierbantate. estulin, jones, celente, si altii sunt constient sau nu complici la aceasta cacealma. ni se ofera de ceva vreme ceea ce treebuie sa constituie „obiectul furiei” noastre: clasa politica, elita financiara, sistemul bancar, bogatii de orice factura (ii compatimesc pe toti, nu ca noi vom fi ocoliti de urgie, dar se pare ca unii vor fi loviti tintit).

  Apreciază

 10. clement said, on mai 25, 2010 at 10:20 pm

  @a4m si aurora
  Explicati-mi mai limpede ce va supara la rugaciunea catre Maica Domnului, „Ave Maria”.
  Aceasta rugaciune cuprinde doua parti. Prima face referire la salutul Ingerului Gabriel care a auntat-o pe viitoarea Maica a Domnului ca il va naste pe Mantuitorul omenirii dar si la salutul Elisabetei. Cea de a doua parte sintetizeaza credinta exprimata la Conciliul de la Efes din 20 mai 431 legata de faptul ca Sfanta Fecioara este „cu adevarat” nascatoare de Dumnezeu! Tin sa amintesc faptul ca la acest Conciliu sau Sinod cum vreti sa ii spuneti, patriarhul Chiril al Alexandriei l-a anatemizat pe Nestor, lucru cu care noi, ortodocsii, suntem de acord. Cat priveste incheierea rugaciunii…”Sfanta Marie, Maica lui Dumnezeu, roaga-te pentru noi, bieti pacatosi, acum si in ceasul mortii noastre” cine are obiceiul sa citeasca Paraclisul Maicii Domnului, regaseste aceste cuvinte pe parcursul intregii rugaciuni.
  Credeti ca sunt incompatibile cumva rugaciunile” Cuvine-se cu adevarat” si „Ma inchin Tie, Marie, plina de har..”?
  Pe mine, drept sa spun la botezul copilasului Carol Ferdinand nu rugaciunile m-au mirat ci privirile contrariate ale nasilor catolici si ipostaza principesei, de mama prin alianta a propriului copil, careia i-ar veni mai bine rolul de strabunica a acestuia. In Biserica doar Sfanta Slujba a fost dumnezeiasca. Nasii oare chiar s-or fi lepadat de satana?

  Apreciază

 11. studentperole said, on mai 26, 2010 at 6:43 am

  Stimate saccsiv, vechiul blog nu functioneaza bine; adica linkul de ex. cu grupul bilderberg, istoric si participanti contine doar titlul, fara informatiile aferente. Daca puteti remedia as fi recunoscator. Tocmai fac un referat despre acest grup:)

  Apreciază

  • saccsiv said, on mai 26, 2010 at 6:47 am

   studentperole

   Acel blog l-au nimicit chiar detinatorii platformei. Voi scrie despre Bilderberg un foarte amplu material in preajma intrunirii lor de anul acesta.

   Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: