SACCSIV – blog ortodox

Ce spune un specialist rus despre norul ciudat ce a fost filmat deasupra Moscovei

Posted in formatiuni noroase, Moscova by saccsiv on octombrie 8, 2009

   Este vorba despre:

VIDEO: Formatiune noroasa ciudata deasupra Moscovei

   Prin stradania cititorului Slavic, iata traducerea

http://www.vesti.ru/doc.html?id=319482  

   Un nor „Ciudat” peste Moscova: comentariul unui specialist.

   Fenomenul, pe care moscoviţii l-au putut observa în partea de vest a capitalei, se datorează exclusiv efectelor optice. Asa au comentat specialişti de la Roshydromet (serviciu metereologic de stat) video-ul de pe Vesti.Ru.  
    Un martor a trimis acest video la “Reporter Mobil”, in care se vede un nor de forma neobisnuita peste Moscova. Videoclipul a fost filmat de la Ring Moscova Road în deplasarea de la Volokolamsky la autostrada Novorizhskoe.  
    „Efectul este pur optic, deşi arată cu siguranţă impresionant – au comentat în Roshydromet. – Dacă va uitati ve-ti vedea chiar şi razele soarelui. Dacă în mod regulat urmarim norii, putem vedea asemenea lucruri, cel mai interesant este ca in diferite locatii urmarim aceeasi nori, de aceeasi clasă, care arată complet diferit. Totul depinde de cum şi când s-au format. În zile recente, prin Moscova au trecut cateva fronturi, a fost si o invazie de aer arctic din vest, soarele lumina – si astfel s-a format.”  
   Emisiile industriale nu au absoult nimic in legatura cu aceasta cauza, – a asigurat meteorologii. – Acest efect, în astfel de vreme, nu poate fi prognozat. Dacă se întâmplă ceva, atunci emisii industriale nu sunt colectate în nori, aşa cum a fost, ci în smog crescute. Dar acum, la Moscova, nu este acel tip de vreme. Smogul este format numai când vremea este liniştita o perioada lunga de timp, fără un indiciu de precipitaţii. Dar în ultimele zile la Moscova a suflat mult, toate s-au amestecat. Deci nu poate fi vorba de smog.” 

   Comentariu saccsiv:

   Mai in gluma, mai in serios, s-au emis diferite ipoteze: semn apocaliptic, extraterestrii, blue beam, etc.

   Interesant este ca deocamdata pe internet nu exista decat variante ale unei singure filmari. Sa speram ca mai apar si altele … Totusi, din 11 milioane de moscoviti, poate s-au uitat mai multi pe cer la ora aceea si din cati s-au uitat, unii poate au si filmat. Daca nu vor fi postate si alte filmari, din alte unghiuri, e foarte probabil ca doar sa para a fi ceva deosebit.

12 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on octombrie 8, 2009 at 5:16 pm

    Pentru mai facilita parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. sCuM.asd said, on octombrie 8, 2009 at 5:28 pm

    eu am zis la caterinca faza aia cu extraterestrii :)) , oricum multumim pt traducere

    Apreciază

  3. gil said, on octombrie 9, 2009 at 6:16 am

    as comentau ateii rusi si minunile Dumnezeiesti:ca ni se pare noua,ca a fost o iluzie..iluzie a fost pentru cei ce ii cred pe acesti dracusori care cu explicatiile lor comuniste ii prostesc pe cei ei !

    Apreciază

  4. un.oarecare said, on octombrie 9, 2009 at 7:13 pm

    iluzie, ne-iluzie, tot ca semn se ia.. si nu e singurul. Hristos nu ne-a zis ca atunci cand vom vedea semne, sa le talcuim, ci sa ne pregatim, caci este aproape, ba chiar la usi!

    Apreciază

  5. Diego said, on octombrie 9, 2009 at 9:14 pm

    si totusi de ce nu sunt mai multe videori?

    Apreciază

  6. eufrosin said, on octombrie 11, 2009 at 7:40 pm

    Nici nu ma asteptam la o explicatie oarecum ancorata in realitate. E vorba de altceva, legat de fenomenul OZN intr-un fel foarte concret. Tehnologia a facut salturi pe care lumea nu le intelege inca, dupa cum nu si-a fi imaginat mini-camere video cu memorie fenomenala, fara parti miscatoare, acum 20 de ani. Numai spionii le aveau atunci:

    Cine e cu adevarat interesat, va gasi multe alte imagini asemanatoare, fotografiate in SUA! Armele scalare exista si sunt folosite atat impotriva tarilor, cat si impotriva cetatenilor iubitori de libertate. Aflati mai multe: http://eufrosin.wordpress.com/2009/10/07/psst-sa-va-spun-un-secret/

    Apreciază

  7. acelas said, on octombrie 15, 2009 at 11:06 pm

    este experiment blue beam , clar, 99%

    Apreciază

  8. NihilSineDeo said, on octombrie 22, 2009 at 8:31 pm

    Nu este nimic altceva decat un trucaj. Daca era ceva real, este imposibil sa existe doar o singura filmare. Am cautat pe you tube si este acelasi film postat de zeci de ori. Indiciu suficient de clar pentru oricine are ceva intre urechi. Deci nu sariti cu explicatii ale „fenomenului”.

    Apreciază

  9. un_pacatos said, on octombrie 24, 2009 at 9:45 am

    Se pare ca acest fenomen a aparut din nou,de data aceasta la noi in doua locuri diferite : in comuna Dragomiresti ,jud. Dambovita si una in judetul Constanta.

    Aceste imagini video au fost filmate in drum spre Medgidia :http://www.realitatea.net/martor-ocular-fenomen-ciudat-filmat-la-constanta_647496.html
    -interesant este ca aceste imagini video din Constanta au multe lucruri in comun cu cele filmate in Moscova: au fost filmate din masina, imaginile sunt din acelasi unghi , dimensiunea „norului” este aceeasi.

    Poza facuta in comuna Dragomiresti:http://www.cancan.ro/2009-10-24/Gaura-in-cer-la-Dragomiresti.html

    Citind pe site-ul meteorologie.ro ,am gasit cea mai buna explicatie stiintifica pentru acest fenomen: http://www.meteorologie.ro/forum/viewtopic.php?f=3&t=490&start=390

    „aici e super-evident ca avem un „fall-streak hole”; cel mai probabil un MIG de la baza aeriana din vecinatate a penetrat stratul de Ac formati din picaturi supraracite si a declansat prin emisiile sale glaciatiunea rapida a unei zone circulare din nor care a capatat caracter ciriform si a cazut sub forma de virga

    http://en.wikipedia.org/wiki/Fallstreak_hole

    Daca va uitati bine la cele 3 imagini ,veti vedea ca acest fenomen s-a petrecut doar pe acest tip de nori: stratocumulus.

    Doamne ajuta!

    Apreciază

  10. parereamea said, on octombrie 26, 2009 at 10:51 pm

    http://victor-roncea.blogspot.com/2009/10/nori-ciudati-deasupra-romaniei.html
    Dupa cum zice in articolul de mai sus, pe space.com spun o poveste despre un experiment NASA.

    Apreciază

  11. Scantraxxx said, on iulie 20, 2010 at 8:46 am

    Stiu ca ultimul post pe aceasta tema a fost pe 26.10.2009 dar poate va vedea cineva acest post si isi vapune intrebari. De ce multe din filmarile cu acest nor au disparut de pe youtube „the video has been deleted by the author” sau cele care nu au fost sterse au fost blocate „because of term violation” de ce a facut youtube filtering la orice search care implica „strange clouds above the Moscow ” de ce si google a facut filtering la strange clouds above the Moscow” de ce multe din siteuri, forumuri ,bloguri despre The esoteric agenda, EndGame si inca cateva filme de genu au fost inchise „because violation of the constitution ” date jos de hackeri sau inchise de autori ????

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.