SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: Agenti sovietici (EVREI) in Romania. Completari pentru a se intelege ca ticalosul COMUNISM n-a fost inventat de STALIN si nici n-a aparut in RUSIA … Ceea ce s-a petrecut a fost doar o repetitie a ceea ce se doreste sa fie …

Posted in COMUNISM, EVREI, PUNCTUL DE INTALNIRE, RADU TUDOR, Uniunea Sovietica by saccsiv on mai 13, 2010

Va invit sa vizionati prima parte a emisiunii “Punctul de intalnire”, din 09.05.2010:

http://inregistrari.antena3.ro/view-09_May-2010-Punctul_de_întâlnire_cu_Radu_Tudor-23.html

Cititi va rog si:

VIDEO: Inregistrarea emisiunii “Punctul de intalnire – Katyn-ul romanesc”, despre MASACRUL de la FANTANA ALBA si genocidul efectuat de sovietici asupra romanilor de peste Prut.

Documentare celebre: „THE SOVIET STORY” (Povestea sovietelor), subtitrare in limba romana. O excelenta demonstratie a radacinii comune COMUNISM – NAZISM. Completari necesare

Documentare celebre: “BLESTEMUL SATANIC AL COMUNISMULUI” si completari necesare

Dupa cum desigur ati putut constata, urmarind „printre randuri” emisiunea, majoritatea acelor agenti au fost evrei, ce, cu toate ca aveau un scop comun, se comportau in stilul clanurilor mafiote, mancandu-se intre ei. Iata cateva citate interesante, menite a intelege mai bine grozavia in intregul ei:

   Jewish Chronicle, Londra, 4 aprilie 1919:

Conceptiile bolsevice sunt in majoritatea punctelor in armonie cu ideea de iudaism

La acea data 477 din ceie 545 de oficialitati bolsevice erau evrei.

   Winston Churchill, Illustrated Sunday Herald, 8 februarie 1920:

Din zilele lui Weishaupt , Karl Marx, Trotki, Bela Kuhn, Rosa Luxemburg si Ema Goldman, conspiratia acestei lumi a luat amploare. Aceasta conspiratie a jucat un rol recunoscut în Revolutia Franceza. A fost izvorul fiecarei miscari subversive în secolul 19. Si acum, în sfârsit, aceasta banda de personalitati extraordinare din lumea interlopa a marilor orase din Europa si America i-a tras de par pe rusi si au devenit conducatorii acelui enorm imperiu.“

Walther Rathenau, 24 decembrie 1921, in Wiener Freie Presse:

Trei sute de oameni foarte apropiati intre ei ghideaza mereu destinele economice ale continentelor si tot ei decid cine le sunt succesorii

Personajul, (1867–1922) a fost un evreu, politician, scriitor, ministru de externe in timpul Weimar Republic. Fiul lui Emil Rathenau, a avut legaturi stranse cu masoneria. Lider industrias in vechiul imperiu german si noua republica. Unul din fondatorii German Democratic Party. In 1921 devine ministru al reconstructiei si in 1922 ministru de externe. Insistenta sa ca Germania sa accepte integral obligatiile Treaty of Versailles precum si Treaty of Rapallo cu Uniunea Sovietica i-au infuriat pe nationalisti.

   Vladimir Lenin, in culmea gloriei sale fiind, spunea totusi:

Statul nu functioneaza asa cum ne-am dorit. Masinaria nu se supune. Se vede un om la volan si pare ca o conduce, dar masina nu merge in directia voita de el. Se misca insa dupa dorinta altor forte.”

Cititi va rog si:

Citate celebre ale unor masoni sau evrei sionisti faimosi

   De fapt, masinaria se misca dupa cum doreau ELITELE. Nici nu se putea altfel … Sa ne amintim ca Leon Trotsky (Lev Davidovich Bronstein, 1879 – 1940), evreu, revolutionar rus, teoretician marxist, lider al revolutiei din octombrie, al doilea dupa Lenin, este cel ce dupa o vizita in SUA la greii camatariei planetare, se intoarce cu sume enorme de bani pentru finantarea bolsevismului:

„The Money Masters” – un excelent documentar despre modul in care ROTHSCHILD si locotenentii lor stapanesc sistemul financiar-bancar mondial

De chestiunile acestea nu se vorbeste de azi de ieri. Sa ne amintim de exemplu de Louis Thomas McFadden (1876-1936), Chairman al United States House Committee on Banking and Currency 1920-1931. Iata o mostra din discursul sau anti ELITE din perioada trimfului nazist din Germania:

Dupa primul razboi mondial Germania a cazut in mainile bancherilor internationali care acum o conduc si o aprovizioneaza dar o si imobilizeaza. I-au cumparat industria, i-au luat resursele, ii controleaza industria si utilitatile publice.

   Bancherii internationali subventioneaza actualul guvern al Germaniei si de asemenea aprovizioneaza fiecare dolar din banii pe care Adolf Hitler i-a folosit in campania sa risipitoare. Prin intermediul Federal Reserve Board peste 30 de miliarde dolari din banii americanilor au fost pompati spre Germania. Cu totii ati auzit de cheltuielile ce au loc in Germania: locuinte moderniste, marele ei planetarium, salile ei de gimnastica, bazinele de inot, autostrazile ei, fabricile ei perfecte. Toate acestea au fost facute cu banii nostrii. Toate acestea au fost daruite Germaniei prin intermediul Federal Reserve Board.

   Federal Reserve Board a pompat atat de multe miliarde de dolari spre Germania, incat nici nu indraznesc sa spuna suma totala.”

Cititi va rog si articolul:

NAZISMUL (partea 2): finantatorii si sustinatorii national-socialismului

Tot el acuza bancherii de pe Wall Street ca au subventionat revolutia bolsevica prin intermediul Federal Reserve Board si ca au cauzat deliberat Marea Depresie. A platit insa pentru lupta sa. Odata s-a tras asupra lui iar mai apoi a fost otravit …

Sa vedem cine sunt personajele (toti evrei) enumerate de Winston Churchill plus inca altele:

Adam Weishaupt

La 1 mai 1776, sub conducerea lui Mayer Amschel Rothschild (in traducere SCUTUL ROSU – inainte chemandu-l Mayer Amschel Bauer, dar si-a schimbat numele in mod special pentru ce avea in plan sa faca), cu sprijinul altor familii de evrei germani bogati – Wessely, Moses, Mendelsson – si a unor bancheri (Itzig, Friedlander) -, Weishaupt fondeaza in secret societatea „Vechii cautatori de lumina din Bavaria”, care va deveni mai cunoscuta sub denumirea „Ordinul Iluminatilor”. Weishaupt a sustinut ca numele provenea din vechi scrieri si insemna „cei care detin lumina”.

Primul profet al „Ordinului”, cel care intocmise o doctrina de la care mai tarziu s-au inspirat alte societati secrete influente – „Carbonarii” lui Giuseppe Mazzini, „Liga Dreptilor” lui Karl Marx  sau „Decembristii” lui Cernisevski – a fost Adam Weishaupt, din acest punct de vedere poate cel mai influent om al secolului XIX. Doctrina lui, Novus Ordo Seclorum , a supravietuit veacului si a schimbat lumea in secolul XX.

1) Abolirea monarhiei si a oricarei puteri ordonate;

2) Abolirea proprietatii private;

3) Abolirea mostenitorilor;

4) Abolirea patriotismului;

5) Abolirea familiei (a casniciei si instruirea in comun a copiilor);

6) Abolirea crestinismului.

Intre 16 iulie si 29 august 1782, la Wilhelmsbaden a avut loc al doilea Congres Masonic, sub presedintia baronului de Braunswick. Congresul de la Wilhelmsbaden a incercat sa faca o conciliere intre diverse secte francmasonice: rosicrucieni, necromanti, cabalisti si umanitaristi. La Congres a fost prezent si Adam Weishaupt, care a reusit sa fuzioneze Ordinul Iluminatilor cu masonii din lojile engleze si franceze. Congresul mai este important si pentru ca a coincis cu emanciparea evreilor din Imperiul Habsburgic. Totodata, a fost pus la punct in mare secret planul Revolutiei franceze care se va declansa sapte ani mai tarziu . Contele de Virieu, un mason care a participat la congresul secret de la Wilhelmsbaden , i-a dezvaluit ulterior unui prieten:Nu pot sa-ti spun ce s-a hotarat acolo. Pot doar sa-ti spun ca este mult mai grav decat iti inchipui tu. Conspiratia care s-a pus in miscare la Wilhelmsbaden este atat de perfect organizata, incat nu au scapare nici monarhia, nici biserica„.

Aceasta doctrina este baza celei de STANGA. De aceea si simbolurile … Rosu caracteristic stangismului, 1 mai celebrata de intreaga stanga , etc:

STANGA, NOUA ORDINE MONDIALA si ANTIHRISTUL. Ampla analiza plecand de la discursul premierului Gordon Brown in care Il invoca pe Dumnezeu, cerand o Noua Ordine Mondiala, in timpul unei predici la catedrala Sf. Paul

   Alexander Berkman

   Alexander Berkman (1870 – 1936), evreu, Rusia si SUA, scriitor, lider al miscarilor anarhiste de la sfarsitul sec. 19 si inceputul sec. 20. Iubitul lui Emma Goldman. Intre 1908 si 1915 a contribuit la ziarul ei: Mother Earth. Cititi va rog si:

EUGENIE: instrumentul prin care ELITELE doresc diminuarea drastica a populatiei planetei si transformarea celor ramasi in sclavi

Intre 1916 si 1917 publica propriul jurnal anarhist The Blast. Amandoi au fost suporteri ai revolutiei bolsevice.

   Kurt Eisner

   Kurt Eisner (1867 – 1919), evreu, politician german si jurnalist. In 1917 se alatura Independent Social Democratic Party of Germany. In 1918 este inchis pentru 9 luni datorita rolului pe care l-a jucat in incitarea lucratorilor din armament la greva. A organizat Socialist Revolution in Germania distrusa dupa primul razboi mondial, declarand Bavaria republica independenta, Bavarian Soviet Republic, el devenind in 1918 premier al ei. In 1919 este asasinat.

   Emma Goldman

   Emma Goldman (1869 – 1940), evreica, activista anarhista, oratoare, o avocata a revolutiilor criminale si violente.

A fost de cateva ori inchisa pentru distribuire ilegala de informatii despre avort. In 1906 fondeaza jurnalul anarhist Mother Earth. A promovat ateismul, iubirea libera (a fost o critica acerba impotriva casatoriei pe care o vedea ca pe o forma de sclavie), homosexualitatea, controlul nasterilor. L-a inspirat pe Roger Baldwin, unul din fondatorii American Civil Liberties Union.A reprezentat un idol mai tarziu, in anii 1970, al miscarilor feministe.

Iubita lui Alexander Berkman, a fost o sustinatoare infocata a revolutiei bolsevice. De asemenea a participat la razboiul civil din Spania .

Tot ea a fost amica cu Margaret Sanger.

   Moses Hess

   Moses (Moshe) Hess (1812 – 1875), evreu, filosof, unul din fondatorii socialismului si un precursor al Zionism-ului. A promovat o integrare a tuturor evreilor intr-o miscare socialista universala. Prieten si colaborator cu Karl Marx  si Friedrich Engels, l-a convertit pe ultimul la comunism si l-a pregatit pe primul in problemele sociale si economice. Este de fapt creatorul materialismului dialectic marxist si a multor sloganuri si idei atribuite mai apoi lui Marx.

Hess interpreta istoria ca pe o ciclicitate a raselor si a conflictelor sociale.

   Leo Jogiches

   Leo(n) Jogiches (1867 – 1919), evreu, cunoscut si sub numele de Leon Tyszka, revolutionar marxist activ in Lituania, Polonia, Germania.

A fost unul din fondatorii Spartacus League (alaturi de Luxemburg si Karl Liebknecht, denumirea ligii venea de la porecla lui Adam Weishaupt), activa in Germania inca de la inceputul primului razboi mondial si care a condus la communist revolution. Dupa infrangerea revolutiei Luxemburg si Liebknecht sunt asasinati . Jogiches este omorat si el in timp ce incerca sa investigheze uciderea celor doi.

Liga, initial organizatie a Social Democratic Party of Germany, in 1919 devine Communist Party of Germany.

   Gustav Landauer

   Gustav Landauer (1870 – 1919), evreu, unul din cei mai importanti teoreticieni ai anarhismlui din Germania sfarsitului secolului 19 si inceputul secolului 20. A fost un avocat al anarhismului comunist si un auto declarat pacifist ( ?! )

Ataca crestinismul, iudaismul si islamismul, declarandu-se in favoarea buddhismului.

   Paul Levi

   Paul Levi (1883 – 1930), evreu, politician comunist german. In 1906 se alatura Social Democratic Party of Germany (SPD) de partea lui Rosa Luxemburg si Karl Liebknecht. A fost avocatul primeia.

In 1916, legaturi apropiate cu Karl Radek si Vladimir Lenin. Unul din liderii Spartacist League in 1918, ce curand a devenit Communist Party of Germany (KPD). A condus delegatia germana la al doilea congres Comintern la Moscova in 1920. In 1921 critica partidul, este expulzat si in 1922 se alatura Independent Social Democratic Party of Germany (USPD). Mai tarziu se realatura Social Democratic Party. Moare in 1930 cazand de la fereastra sa in circumstante neclare.

   Eugen Levine

   Eugen Leviné (1883 – 1919), evreu, revolutionar comunist, lider in Bavarian Soviet Republic.

La sfarsitul razboiului se alatura Communist Party of Germany. Dupa asasinarea lui Kurt Eisner , devine lider al Independent Social Democratic Party of Germany (USPD). Sub comanda sa garzile rosii au persecutat pe cei considerati ostili regimului. Cand presedintele Germaniei Friedrich Ebert a ordonat cucerirea republicii sovietice intaurate in partea bavareza a teritoriului german, garzile rosii au executat opt ostatici .

Karl Liebknecht

Karl Liebknecht (1871 – 1919), evreu. socialist german, cofondator al Spartacist League si Communist Party of Germany.

La finele anului 1914 , impreuna cu Rosa Luxemburg, Leo Jogiches, Paul Levi, Ernest Meyer, Franz Mehring si  Clara Zetkin fondeaza Spartacist League. Scot publicatia Spartakusbriefe (Scrisoarea Spartacus) care va fi curand declarata ilegala. Este arestat si trimis sa lupte pe frontul de est, unde se imbolnaveste si se intoarce in Germania in 1915.

In 1918 publica ziarul partidului Rote Fahne (steagul rosu). Participa la revolta din Berlin (31 decembrie 1918 – 1 ianuarie 1919) impreuna cu Luxemburg, Leo Jogiches si Clara Zetkin. Este ucis.

   Rosa Luxemburg

   Rosa Luxemburg (1870 – 1919), evreica, nacuta in Polonia, activa in Germania, teoreticiana marxista, filozoafa socialista, revolutionara a Social Democracy of the Kingdom of Poland and Lithuania, SPD , Independent Social Democratic Party si Communist Party of Germany.

In 1914 co fondeaza impreuna cu Karl Liebknecht, Spartakusbund (Spartacist League), care la 1 ianuarie va deveni Communist Party of Germany. In 1918, in timpul German Revolution, fondeaza The Red Flag, ziar central revolutionar de stanga. Dupa revolta din 1919 este ucisa.

   Erich Mühsam

   Erich Mühsam (1878 – 1934), evreu, anarhist german, scriitor, poet, dramaturg. Unul din liderii agitatori pentru crearea Bavarian Soviet Republic. In timpul Weimar Republic (1919-1933) era foarte cunoscut pentru satirele la adresa lui Adolf Hitler si condamnarea nazismului

   Karl Radek

   Karl Berngardovich Radek (1885 – 1939), evreu, activist in miscarile socialiste din Polonia si Germania inainte de primul razboi mondial. Lider comunist dupa revolutia rusa.

Asadar, vorbim despre o revolutie comunista la nivel planetar, iar mai sus v-am prezentat cateva detalii despre cativa din stalpii sai. De fapt, putem spune ca de la revolutia franceza si pana in zilele noastre, intreaga planeta tot intr-o revolutie o tine, doar ca din cand in cand aceasta se manifesta local la modul teribil si i se dau astfel diferite denumiri: bolsevica, bavareza, ungara, din Spania, etc.

Sunt foarte importante de stiut toate acestea, caci inca ni se serveste o mare minciuna. Tot auzim vorbindu-se despre Stalin, Cheka, NKVD, KGB, de parca acestea au aparut brusc si de nicaieri si s-au apucat sa exporte prin agenti-spioni rusi comunismul pe intreaga planeta … Astfel, inca se indoctrineaza mentalul maselor cu falsul: rau = Rusia = comunism, diametral opus lui bun = occident = capitalism

Stiind cum stau de fapt lucrurile, intelegem atunci de unde URA … De ce Pitestiul, de ce Siberia, de ce moartea prin infometare a milioane de ucrainieni, etc. Pe de alta parte, intelegem de ce antinationalismul, de ce internationalismul, de ce cand striga pace, trebuie sa te pregatesti de razboi, de ce cand striga egalitate, trebuie sa intelegi ca aceasta este pentru masele conduse. Si cel mai important, intelegem prigoana teribila impotriva crestinismului:

VIDEO: Experimentul Pitesti. Interviuri cu Parintele Gherghe Calciu Dumitreasa, Roman Braga, dr. Nicu Ionita

In emisiunea de la Antena 3 lipseste referirea la un foarte important personaj:

   Silviu Brucan

   Saul Bruckner (1916 – 2006), evreu, in septembrie 1944 este numit secretar general la “Scanteia“ declansand cu timpul o acerba campanie pentru incarcerarea politicienilor Iuliu Maniu, Gheorghe I. Brătianu si Corneliu Coposu. De asemenea a cerut pedeapsa cu moartea a anti comunistilor Radu Gyr si Pamfil Şeicaru.

Sotia sa, stalinista Alexandra Sidorovici a devenit procuroare la Tribunalul Poporului, calitatea in care a cerut multe condamnari la moarte.

Brucan a mai fost si profesor de jurnalism la Universitatea din Bucuresti. De asemenea ambasador in SUA in 1955 si la Natiunile Unite, intre 1959 – 1962. In martie 1989 a scris “scrisoarea celor sase“ semnata mai apoi de Gheorghe Apostol, Alexandru Bârlădeanu, Grigore Răceanu, Corneliu Mănescu si Constantin Pîrvulescu, citita la Radio Europa Libera si Vocea Americii. Dictatura ceausista n-a prea avut efecte asupra sa, plimbandu-se ca voda prin loboda intre Moscova si Washington si pregatind terenul. Un apropiat al ELITELOR planetare.

In legatura cu evenimentele din decembrie 1989 declara:

Am stiut cand vine trenul, am stat pe peron si l-am luat.

A insistat ca sotii Ceausescu sa fie omorati in zi Sfanta de Craciun. Spre sfarsitul anilor 1990 avea emisiunea Profeţii despre trecut la ProTV (patroni familia de evrei Lauder). De asemenea mai avea o rubrica la Ziarul Financiar.

Se vorbeste putin despre el, din aceleasi considerente pentru care se vorbeste foarte putin de personajele pe care vi le-am prezentat mai sus in acest articol. Cu alte cuvinte, la nivel local se indoctrineaza masele cu un fals conflict: rau = comunism = Iliescu = Rusia la care se opune actualmente bun = anti comunistii = Basescu si intelectualitatea marca George Soros = SUA. Si se duc astfel masele la vot si tot ii aleg pe unii sau pe alti, nefacand altceva decat sa roteasca marionetele ELITELOR la guvernare.

Cititi va rog si articolul:

PAPUSARII revolutiei din Romania 1989

   Trebuie sa intelegem ca ceea ce s-a petrecut in trecut, n-au fost decat repetitii a ceea ce se doreste sa fie …

Inchei invitandu-va sa priviti o caricatura din 1898, ce reflecta foarte bine situatia sociala de dinainte de revolutia franceza si cea de dupa:

Foto: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/9f/Caran_Dache.gif

   Cititi va rog si:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

   NOTA:       

Cuvintele scrise cu litere rosii, ingrosate si subliniate sunt hiperlink-uri spre articole din acest blog si care detaliaza activitatea respectivelor personaje, organizatii sau evenimente.

29 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on mai 13, 2010 at 4:47 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Radu said, on mai 13, 2010 at 5:49 pm

    Nu merge urcat pe youtube ca e prea lung.
    Insa poate fi inregistrat filmul cu softul CamStudio:
    http://camstudio.org/
    E gratuit softul. Fixezi dimensiunea ecranului si inregistrezi ce anume vrei sa inregistrezi. E foarte intuitiv softul si poate fi inregistrata emisiunea.
    Apoi ideal ar fi sa o urcati pe SevenLoad. Acolo accepta si clipuri mai lungi. 😉

    Apreciază

  3. Marius said, on mai 13, 2010 at 7:12 pm

    Salutare,

    Este deja pe youtube.

    Din nefericire muuuuuuuuulllttti romani nu stiu ce a insemnat comunismul pentru Romania.

    Apreciază

    • saccsiv said, on mai 14, 2010 at 5:46 am

      Marius

      Multumesc.

      Apreciază

      • Ioan Pelasgul said, on iunie 22, 2011 at 9:19 am

        Saccsiv, daca dai clic pe link acum vezi ce scrie?
        Copyright by Eurosport SA.
        Ce legatura are Eurosport cu un documentar despre Agentii sovietici?

        Apreciază

  4. sil said, on mai 13, 2010 at 8:20 pm

    mai putem adauga si pe gen. Nicolschi cel care s-a ocupat personal de cei care erau impotriva comunismului , tot el fiind cel care a condus securitatea o buna perioada de timp la inceputurile comunismului .

    Apreciază

  5. CANTASTIM said, on mai 14, 2010 at 7:48 am

    documentar de 85 de minute:

    http://www.jurnaltv.ro/video/The_Soviet_Story_Povestea_sovietelor_incredibil

    Apreciază

  6. rica said, on septembrie 20, 2010 at 9:33 am

    excelente inregistrarile,foarte foarte foarte folositoare

    Apreciază

  7. […] VIDEO: Agenti sovietici (EVREI) in Romania. Completari pentru a se intelege ca ticalosul COMUNISM n-… […]

    Apreciază

  8. […] VIDEO: Agenti sovietici (EVREI) in Romania. Completari pentru a se intelege ca ticalosul COMUNISM n-… […]

    Apreciază

  9. […] VIDEO: Agenti sovietici (EVREI) in Romania. Completari pentru a se intelege ca ticalosul COMUNISM n-… […]

    Apreciază

  10. […] VIDEO: Agenti sovietici (EVREI) in Romania. Completari pentru a se intelege ca ticalosul COMUNISM n-… […]

    Apreciază

  11. […] VIDEO: Agenti sovietici (EVREI) in Romania. Completari pentru a se intelege ca ticalosul COMUNISM n-… […]

    Apreciază

  12. […] VIDEO: Agenti sovietici (EVREI) in Romania. Completari pentru a se intelege ca ticalosul COMUNISM n-… […]

    Apreciază

  13. irismister said, on august 14, 2013 at 6:34 pm

    Reblogged this on Temeiurile iar nu Arătările unui Bun Început !.

    Apreciază

  14. […] VIDEO: Agenti sovietici (EVREI) in Romania. Completari pentru a se intelege ca ticalosul COMUNISM n-… […]

    Apreciază

  15. […] VIDEO: Agenti sovietici (EVREI) in Romania. Completari pentru a se intelege ca ticalosul COMUNISM n-… […]

    Apreciază

  16. […] VIDEO: Agenti sovietici (EVREI) in Romania. Completari pentru a se intelege ca ticalosul COMUNISM n-… […]

    Apreciază

  17. […] VIDEO: Agenti sovietici (EVREI) in Romania. Completari pentru a se intelege ca ticalosul COMUNISM n-… […]

    Apreciază

  18. […] VIDEO: Agenti sovietici (EVREI) in Romania. Completari pentru a se intelege ca ticalosul COMUNISM n-… […]

    Apreciază

  19. […] VIDEO: Agenti sovietici (EVREI) in Romania. Completari pentru a se intelege ca ticalosul COMUNISM n-… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.