SACCSIV – blog ortodox

Cum considera PAVEL CORUT ca va fi lumea in maxim 30 de ani …

Posted in Pavel Corut by saccsiv on mai 11, 2010

   Aseara, pe cand treceam de la un post la altul, sa vad cine ce mai zice, am dat la OTV peste  Pavel Corut, exact in momentul in care acesta facea cateva previziuni pentru urmatorii maxim 30 de ani:

–          Va fi un soi de Uniune ce se va intinde de la Marea Britanie si pana in extremitatea estica a Rusiei si din Scandinavia pana la Mediterana. Aceasta nu va permite sa mai fie in viitor nici un razboi. Cel mult vor fi conflagratii locale in regiuni precum Africa.

–          Extraterestrii vor fi in mod oficial cunoscuti de catre omenire

–          Trimisii lui Dumnezeu pe pamant sunt cei precum inventatorii becului, nu cei de care invata crestinismul.

–          Va fi o minunata lume tehnologizata in armonie cu natura

–          Nu va exista Apocalipsa si nu va veni Iisus Hristos (despre care spune ca nici nu exista)

   Altfel spus, face o descriere pe care o regasim exact, de exemplu, la miscarea Zeitgeist:

ZEITGEIST ADDENDUM, subtitrare in limba romana. Despre PROIECTUL VENUS. Demonstratia faptului ca aceasta miscare pregateste NOUA ORDINE MONDIALA

   Miscare ce la randul ei reia elementele esentiale ale “invataturii” stalpilor new age. Sa ne amintim de exemplu de spusele lui Alice Bailey (1880–1949), initiatoarea amplei miscari new age, continuatoarea Theosophical Society ale carei baze au fost puse de catre Madame Blavatsky. Intemeietoarea Lucifer Publishing Company redenumita mai apoi Lucis Trust, Non-Governmental Organization in cadrul Natiunilor Unite !!! La indicatia ei, in cladirea ONU se afla o camera de rugaciune cu insemnele acesteia, unde greii se aduna inaintea fiecarei sedinte generale …

   In lucrarea sa “The Externalization of the Hierarchy”, Alice Bailey scria:

   „NOUA ORDINE MONDIALA va recunoaste ca productia lumii, resursele naturale ale planetei si bogatiile sale nu apartin nici unei natiuni, ci vor fi impartasite tuturor. Nu vor mai exista natiuni la categoria „a avea” iar altele la polul opus. Printr-un proces echitabil si corect se va organiza distributia graului, al petrolului si a mineralelor, in functie de nevoile fiecarei natiuni si popor.Toate acestea vor fi stabilite in raport cu intregul planetar.”

   „NOUA ORDINE MONDIALA se va baza pe recunoasterea faptului ca toti oamenii sunt egali la origine, doar ca se afla la diferite stadii ale dezvoltarii evolutive. Integritatea personala, inteligenta, viziunea si experienta, la care se va aduaga si bunavointa, vor indica viitorii conducatori.”

   „NOUA ORDINE MONDIALA va fi fondata pe un sentiment de responsabilitate. Regula va fi „toti pentru unul si unul pentru toti

   „In perioada de pregatire a NOII ORDINI MONDIALE se va reglementa dezarmarea. Aceasta nu va fi optionala. Nici unei natiuni nu-i va fi permis sa produca echipamente in scopuri distructive sau sa violeze integritatea altei natiuni. „

   „NOUA ORDINE MONDIALA trebuie sa fie destinata pentru o lume care a trecut printr-o criza distrugatoare. NOUA ORDINE MONDIALA trebuie sa puna bazele pentru o viitoare lume, posibila doar dupa o perioada de timp de recuperare si reconstructie.”

   Cititi va rog si:

Articolul zilei (27.05.2009) si completari utile despre NEW AGE si MASONERIE: „Obiectivul Patriarhului, acelasi cu al masoneriei: “Unitatea spirituala a lumii””

   De unde avea Alice Bailey aceasta “invatatura”? Intre 1919 si 1949 a scris multe lucrari dictate de catre “maestri ai intelepciunii“, non oameni din zona Tibetului. A considerat ca lucifer este un zeu al intelepciunii considerat pe nedrept de catre crestinism ca inger cazut …   Un astfel de „sef secret„ non uman i-a dat in 1937 lui Bailey “Marea invocatie “. Aceasta a fost folosita inclusiv dupa evenimentele din 11.09.2001 de catre Findhorn Foundation (pe care o invoca de la infiintare ei). Este o invocatie folosita si de miscarea new age UFO.   Lucrarile lui Bailey, Rudolf Steiner (Thule Society din Germania, alta “fiica“ a Theosophical Society, care a fost piatra de temelie a Nationalsozialistische Arbeiterpartei a lui Hitler …) si ale Theosophy-ei in general au influentat crearea “ religiilor “ UFO, inclusiv Order of the Solar Temple.

   Asadar, pentru a n-o mai lungi, „invatatori” precum Pavel Corut nu fac altceva decat sa provomeze falsa minunata lume noua, viitorul imperiu al lui antihrist. Cititi va rog si:

ORESTE si PAVEL CORUT: elogiu masoneriei, new age si Noii Ordini Mondiale

VIDEO: Care este motivul pentru care PAVEL CORUT, varfurile masoneriei, yoghinii sau adeptii new age, NEAGA EXISTENTA DRACILOR si ca IISUS HRISTOS ESTE FIUL LUI DUMNEZEU?

43 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on mai 11, 2010 at 11:47 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. luchiana said, on mai 11, 2010 at 11:53 am

    Iadul pe pamant…
    Sa avem rugaciunea inimii permanent…”Doamne Iisuse Hristoase, miluieste-ma pe mine pacatoasa!”

    Apreciază

  3. ROrtodox said, on mai 11, 2010 at 12:39 pm

    Ce faceau alesii nostri cand se vota legea pensiilor.

    Cum sa ne asteptam ca astia sa nu legifereze prostitutia sau mai stiu eu ce .. cand ei nici in parlament nu rezista ?

    Apreciază

  4. andrei said, on mai 11, 2010 at 1:15 pm

    Nenea Corut care-„ntinereste” de la o zi la alta (conform retetei sale) doar in vis, bate campii de foarte multa vreme.
    Acum a atins un pic limita superioara, dar isi va reveni cat de curand cand va constata pe propria-i piele ca este un muritor insipid, inodor si incolor, si mai mult decat atat, ca va muri aidoma tuturor: imbatranit, screlotic, suferind si neinseamnat.
    Tot ceea ce face, FACE pentru bani! Cum sa-si sustina financiar „mosia” si propriile-i placeri? Prin carti vandute si prin emisiuni.
    Munca lui consta in adunarea informatiilor de prin alte carti, sintetizarea lor, punerea lor pe hartie in forma personala (oarecum) si… gata! Succesul este garantat.
    Un alt ipocrit, un alt impostor!

    Apreciază

    • Delliaa Delia said, on august 29, 2012 at 8:42 pm

      Pai, unul face altul desface, dar amandoi fac bani din aceasta practica. biserica a vandut ceva si a castigat bani , corut vine si ne spune ca biserica n-are dreptate dar castiga si el destulpe aceeasi tema.

      Apreciază

    • Petru said, on februarie 9, 2016 at 11:26 am

      De ce nu faci si tu la fel daca zici ca este foarte simplu.

      Apreciază

      • dan hanas said, on februarie 9, 2016 at 11:59 am

        MULTA LUME IDIOATA…

        From: Saccsiv – Weblog To: dan_hanas@yahoo.com Sent: Tuesday, February 9, 2016 11:29 AM Subject: [Comentariu nou] Cum considera PAVEL CORUT ca va fi lumea in maxim 30 de ani … #yiv9018922428 a:hover {color:red;}#yiv9018922428 a {text-decoration:none;color:#0088cc;}#yiv9018922428 a.yiv9018922428primaryactionlink:link, #yiv9018922428 a.yiv9018922428primaryactionlink:visited {background-color:#2585B2;color:#fff;}#yiv9018922428 a.yiv9018922428primaryactionlink:hover, #yiv9018922428 a.yiv9018922428primaryactionlink:active {background-color:#11729E;color:#fff;}#yiv9018922428 WordPress.com Petru commented: „De ce nu faci si tu la fel daca zici ca este foarte simplu.” | |

        Apreciază

  5. paul mitrut said, on mai 11, 2010 at 1:20 pm

    Domnul Coruţ este un mare om , mare caracter !

    Apreciază

    • boddyca said, on mai 11, 2010 at 4:47 pm

      intr-adevar, mare om, e cam supradimensional. si da, mare caracter, cred ca ar fi in stare sa fie seful baietilor veseli de la Socola.

      Apreciază

  6. fane said, on mai 11, 2010 at 1:59 pm

    si daca a venit vorba de Curut , hai sa vedem ce face si prietenul sau Oreste :

    http://www.ziare.com/stiri/stiri-eveniment/marea-loja-nationala-masonica-a-romaniei-are-un-nou-mare-maestru-1014778

    Este implicat pana mai sus de motul bastii . Si ne mai miram de ce astia doi arunca cu mizerii in crestinism si in mod special in Iisus . L-au confundat demult pe Dumnezeu cu mamona , au apucat sa se inchine lui si acum si sa vrea si nu mai pot scapa de el . Macar de s-ar milui Bunul Rabdator de ei si in ceasul al 11-lea . Macar de s-ar lepada de satana si sa cada inaintea Tatalui si-n ultima clipa . Doamne , ajuta-le !

    Apreciază

  7. Iubesc Patriarhul said, on mai 11, 2010 at 2:30 pm

    la balamuc

    Apreciază

  8. spellmacker said, on mai 11, 2010 at 2:37 pm

    @Andrei,inodor ? Corut ?nu,asta miroase rau.

    Apreciază

  9. Mafioso said, on mai 11, 2010 at 2:44 pm

    Pe ro.wikipedia.org/wiki/Pavel_Corut vad „Persoane LGBT din România”, o fi adevarat?

    Apreciază

  10. Aurora said, on mai 11, 2010 at 2:48 pm

    Corut este un demonizat, iar cel care semneaza Paul Mitrut s-ar putea sa fie tot el. Piei de pe acest blog crestin , intunecatule !

    Apreciază

  11. saccsiv said, on mai 11, 2010 at 2:49 pm

    Pana acum, au fost mai multe comentarii pro idei Pavel Corut, decat contra. Dar au intrat la spam sau le-am bagat eu acolo. Ce influenta nefasta poate avea ratacitul …

    Apreciază

    • Anonim said, on mai 11, 2010 at 7:28 pm

      Nici nu iti imaginezi, am mai discutat cu persoane despre Dumnezeu si ei imi vorbeau din Corut in loc din Sfinti. Propun ca dintre cei ortodocsi cu timp sa incepem sa postam atitudini ortodoxe pe blogurile „oficiale” poate se prinde ceva de cate cineva si se misca treburile…

      Apreciază

  12. fane said, on mai 11, 2010 at 3:30 pm

    @saccsiv , @razboiintrucuvant , fratilor ,

    haideti sa ne coalizam in fata unei asemenea manifestari si sa nu permitem satanelor sa se plimbe libere pe strazile Romaniei . Sa incercam sa convingem autoritatile ca sunt si vor ramane in afara legii in aceasta tara .

    http://bataiosu.wordpress.com/2010/05/11/parada-anormalitatii-sexuale-va-avea-loc-anul-acesta-pe-22-mai/#comment-16589

    Domnul Dumnezeul nostru fie cu noi , cu toti !

    Apreciază

    • Anonim said, on mai 11, 2010 at 7:34 pm

      Sa incepem un post aspru si rugacine catre Dumnezeu sa Il trimita pe sf. Ilie la vremea respectiva. „De veti avea credinta cat un graunte de mustar veti putea muta muntii”
      A demonstra in strada pe fondul demonstratiilor sindicale care vor fi nu e o solutie mai ales ca media va ridiculiza iarasi Ortodoxismul. Mi-ar place sa ma insel dar asa am vazut ca se intampla pe vremea cand ma uitam la televizor…
      @saccsiv ar trebui facuta o dezbatere pe tema asta, ne ajuti?

      Apreciază

      • saccsiv said, on mai 11, 2010 at 7:36 pm

        Anonim

        Am zis ca scriu un articol pe tema asta, ai insa te rog rabdare, caci dupa cum vezi, uitandu-te pe blog, nu stau.

        Apreciază

      • Anonim said, on mai 11, 2010 at 7:47 pm

        Am remarcat 🙂
        Ma refeream de data asta la o dezbatere pe seama manifestarii homosexuale pe langa cea despre iesitul in strada. Iarta-mi nerabdarea, ei se misca repede, trebuie si noi cu ajutorul tau si a Lui Dumnezeu sa ne miscam repede. SPOR!

        Apreciază

      • fane said, on mai 12, 2010 at 5:08 am

        nu de demonstratii in strada vorbeam . Saccsiv stie deja care este parerea mea despre orice fel de astfel de manifestari . Ma refer la inaintarea de petitii primariei generale a capitalei , guvernului , BOR , impartirea de fluturasi in fata bisericilor noastre ( poate ca cineva are o idee de concepere a unui astfel de fluturas cu un mesaj scurt , concis si mai ales uniform ca sa se vada ca suntem uniti ) , protest pe internet , pe blogurile oamenilor politici ( poate vreunul dintre ei are vreo scanteiuta da Duh Sfant si ne va ajuta ) .
        Haideti sa incepem sa gandim si sa dam solutii , poate vom reusi sa-i stopam .

        Doamne , ajuta-ne !

        Apreciază

  13. mihaela said, on mai 11, 2010 at 3:33 pm

    corut :psihopat ,probabil chiar psihotic , cu schizofrenie paranoida.Eu asa il vad pe acest monstru. Iar diaconescu, un nemernic , care, pentru bani aduce orice demonizat ,orice hahalera ,orice derbedeu,orice circar de doi bani si de origine suburbana. Mai promoveaza si sectele ,cu o nonsalanta de om amputat sufleteste.
    Ca ei vom avea de-acum multi, multi i mercenari antihristici,care vor domina media si viata politica si sociala !

    Apreciază

  14. luchiana said, on mai 11, 2010 at 3:33 pm

    @fane

    Eu sunt intru totul de acord!
    Doamne ajuta-ne sa fim uniti in fata satanei!

    Apreciază

  15. crip 81 said, on mai 11, 2010 at 3:47 pm

    bietul Corut…. e aceeasi dracie cu alta palarie

    Apreciază

  16. Geo said, on mai 11, 2010 at 7:16 pm

    Daca ati observat,printre noi circula un soi de indivizi ciudati care (nu stiu de unde si cum)au aflat ca anul 2012 inseamna trecerea oamenirii intr-o alta dimensiune,una a pacii,infratirii,iubiri,i etc .Corut e unul dintre ei.El a citit ceva pe ici pe colo din Biblie dar ori a sarit pagini intregi,ori n-a inteles nimic.Daca il ascultati o sa vedeti ca el are un Dumnezeu personal,care e bun si nu-i cere mai nimic.A afirmat si ca nu exista iad(deci toata lumea poate sa faca ce vrea,oricat de rau caci Dumnezeu nu pedepseste).Ca daca se uita mai atent in paginile Bibliei pe care o flutura cu dispret ar fi citit :cand vor zice oamenii pace,pace, atunci va veni razboiul.A inceput sa-si creada propriile bazaconii (carti) despre care chiar el spune ca sunt fictiuni.Ca un adult sa creada in extraterestrii,e prea de tot.Pe urma il tot ataca psihotronic nu stiu cine…
    Spun toate astea ca sa nu spun ca e smintit.Din nefericire…are multi admiratori…

    Apreciază

  17. vinetimpul said, on mai 11, 2010 at 7:31 pm

    Corut ? un psihopat care a cazut victima propriilor iluzii. Foarte sigur pe el in delirul lui de grandomanie si , in mod sigur, se crede un individ mesianic, un soi de profet national.
    Din pacate pentru el, nu este decat un profet mincinos, unul dintre multii pierduti care, dupa ce ca s-au vandut pe ei , vin sa-i spurce public si pe altii.

    Apreciază

  18. Anonim said, on mai 11, 2010 at 7:36 pm

    Nu il apar, sa judecam faptele, nu omul, altfel cadem in pacat…

    Apreciază

  19. Ostrov said, on mai 11, 2010 at 8:15 pm

    Incredibil pe siteul: http://fymaaa.blogspot.com/ la articolul: Inchiziția Farmacratică (8.05.2010):

    citez:”Rezultatul a fost , nici mai mult nici mai putin, ideea conform careia, Iisus era o ciuperca psihodinamizanta.”

    iar in finalul articolului anticipand reactiile crestinilor zice: „Suntem acuzati ca suntem anticrestinism , dar in realitate, suntem doar complet anticretinism. ”

    apoi fac reclama la un seminar de dezvoltare personala:
    „cum sa iti schimbi campul energetic si campurile din jurul tau, pentru ca ceea ce-ti doresti sa fie adus in existent ta. Iti ofera tehnici specifice pe care le poti folosi pentru a-i influenta pe altii sau evenimentele si multe altele.”

    din partea mea: No coment !

    Apreciază

  20. spellmacker said, on mai 11, 2010 at 8:16 pm

    Posibil ca acest Corut sa fi fost finantat de cineva pentru asi scrie cartile.A fost sustinut,i s-a facut reclama ,a prins priza la public si acum manipuleaza din greu.Si uite asa unul care uraste „bubulii” a ajuns unul dintre ei.

    Apreciază

  21. paul mitrut said, on mai 11, 2010 at 9:27 pm

    Din pacate pentru voi , dragi mei , domnul Corut are in spate o cariera militara , mai mult , cand spune ceva , se arata la fata . Voi o faceti ? Sau stati pititi dupa vreun monitor , si luptati impotriva ” satanei ” din postura de anonimi timizi . Acum il faceti si Lgbt . . . Rusine timizilor ! Un mare roman , dl Corut .

    Apreciază

  22. ROrtodox said, on mai 11, 2010 at 10:39 pm

    Se poate face un protest pasnic / nu stiu cum .. orice .. impotriva pederastilor. Sa se stie ca exista si oameni impotriva ?

    Apreciază

  23. PG said, on mai 12, 2010 at 4:57 am

    Sunt de acord sa protestam impotriva acestei parade .Nu trebuie sa-i lasam asa cum vor ei .Doamne miluieste-ne .

    Apreciază

    • fane said, on mai 12, 2010 at 5:20 am

      nu , nu proteste in strada . Acestea implica scandari , implica prezenta fortelor de ordine , vom fi asociati cu orice altceva dar nu cu ortodocsi , este posibila infiltrarea de indivizi apartinand asociatiilor de dreapta ( cum s-a mai intamplat ) -Noua Dreapta si care prin prezenta lor au facut sa se ajunga la adevarate lupte . Este exact ce vor altii , sa fim perceputi ca instigatori , batausi , galagiosi … , in timp ce parada gay se desfasoara cu muzica si veselie . Adica vreau sa spun ca multi din cei neutri de pe trotuare , privitori , vor zice ca decat debandada creata de noi , mai bine veselia gay-lor . Atitudinea noastra trebuie sa ramana tot timpul una inspirata de Iisus Hristos care inseamna liniste , pace , sa se vada ca suntem manati tot timpul doar de Duhul Sfant . Sunt insa o multime de alte modalitati eficiente si , repet , care sa-i implice si pe fratii nostri din provincie . Efectul va fi si mai accentuat .

      Duhul Sfant care a grait prin prooroci ne va sfatui si pe noi cat mai bine , sunt convins de asta .

      Cu Dumnezeu , inainte !

      Apreciază

  24. mihaela said, on mai 12, 2010 at 7:41 am

    paul mitrut,
    Esti intr-o mare confuzie!
    corut este un gunoi, nu stiu ce militar a fost el ,dar a luat-o razna rau de tot.Are o logoree interminabila, nu poate fi oprit ,amesteca ideile, DECI NU ESTE NORMAL PSIHIC .
    Consideri ca noi suntem anonimi timizi.
    Dar tu ,mitrut , cine sti? Esti un anonim indraznet?
    Corut se „arata la fata ” pentru ca are intrare la diaconescu,nu petru ca reprezinta ceva. Mass media este sustinatorul nonvalorilor, al ideilor confuze si anticrestine.
    Daca ai argumente, spune in ce consta valoarea acestui gunoi, numit corut!.Poate te referi la puterea sa demonica.Aici as fi de acord.

    Apreciază

  25. Anonim said, on mai 12, 2010 at 11:32 am

    Vechi da bun

    Apreciază

  26. […]  Cum considera PAVEL CORUT ca va fi lumea in maxim 30 de ani … […]

    Apreciază

  27. […] Cum considera PAVEL CORUT ca va fi lumea in maxim 30 de ani … […]

    Apreciază

  28. elena said, on octombrie 15, 2015 at 6:53 pm

    Va fi asa : marile puteri vor pune mana pe toate resursele Uniunii Europene si nu numai, vor fi razboaie prin toate continentele acestea nu vor inceta pentru ca sunt multi bani si multe rezerve la mijloc, au nevoie de terenuri pentru testarea armamentelor de distrugere in masa conventionale si nevonventionale. Omenirea va regresa in loc sa se puna bani deoparte pentru cercetare medicina si alte domenii , se vor consuma aceste fonduri pentru aparare si asta pe cel putin 50 de ani de acum inainte.

    Apreciază

  29. nina said, on aprilie 3, 2016 at 6:51 am

    Din pacate realitatea este alta.

    Apreciază

  30. […] Cum considera PAVEL CORUT ca va fi lumea in maxim 30 de ani… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.