SACCSIV – blog ortodox

MasterCard – PayPass: microchip şi o antenă radio încorporate va usureaza platile. Nu mai introduci codul PIN, nu mai semnezi chitanţa …

Posted in CIPURI, MasterCard, MICROCHIP, MICROCIPURI, PayPass, RFID by saccsiv on mai 8, 2010

   Citez din articolul Plăţi ultrarapide pentru clienţii care stau mereu cu ochii pe ceas

   Nu mai introduci codul PIN, nu mai semnezi chitanţa, nici măcar nu mai dai cardul din mână vânzătoarei. Tot mai multe bănci introduc în ofertă sistemul de plată PayPass.

   Această soluţie de plată a fost dezvoltată de MasterCard şi permite posesorilor de carduri să facă plăţi rapid. Soluţia este utilă în special pentru cumpărăturile de mică valoare, la comercianţi precum: lanţuri fast-food, farmacii, benzinării sau autostrăzi. Printre locaţiile care acceptă MasterCard şi Maestro PayPass se numără magazine de haine şi încălţăminte precum Otter şi Reflections, restaurante precum Pizza Hut şi KFC, magazine de distribuţie a presei, cum ar fi Inmedio, staţiile de metrou Universitate şi Piaţa Romană sau farmacii ca Sensiblu. Toţi posesorii de dispozitive PayPass emise în România le pot folosi oriunde în lume, în cele peste 200.000 de locaţii acceptatoare.

   „Tehnologia PayPass foloseşte un microchip şi o antenă radio încorporate în cardul sau dispozitivul de plată. Dispozitivele PayPass pot fi, pe lângă tradiţionalele carduri, şi stickere, brelocuri, ceasuri sau telefoane mobile, lista rămânând deschisă“, declară Gabriel Ghiţă, business development manager CEE, MasterCard Europe.

   Risc redus de erori

   Pentru a face o tranzacţie cu un card sau dispozitiv PayPass, posesorii trebuie să-l apropie de cititorul special până la o distanţă de aproximativ 4 cm. „Având în vedere distanţa mică la care se realizează plata, nu există riscul ca cineva să fie taxat în mod accidental, atunci când trece pe lângă un astfel de cititor PayPass. Mai mult, cititoarele nu sunt active tot timpul, ci numai atunci când vânzătorul iniţiază o tranzacţie“, explică Gabriel Ghiţă.

   În momentul când posesorul apropie cardul sau dispozitivul PayPass de cititor, informaţiile privind plata sunt transmise „contactless“ în vederea obţinerii autorizării. Confirmarea plăţii este dată de semnalizarea sonoră şi luminoasă la nivelul cititorului sau terminalului de plată.

   Tehnologia PayPass se poate ataşa oricărui produs de card (debit, credit, prepaid etc.), fiind alegerea emitentului cărui sau căror produse o adaugă. „Este necesar doar ca solicitantul să fie sau să devină client al instituţiei emitente res­pective şi să solicite facilitatea de plată PayPass“, susţine Gabriel Ghiţă.

   Pentru sumele de până la 100 lei nu este nevoie de introducerea codului PIN sau de semnarea chitanţei, în timp ce pentru cele care depăşesc acest prag, se poate solicita PIN-ul şi/sau semnătura clientului. Practic, clienţii nu trebuie decât să apropie cardul sau dispozitivul de cititor şi, în câteva secunde, pot pleca mai departe, dacă valoarea plăţii este mai mică de 100 de lei. Clientul nu trebuie să dea cardul din mână şi nici să introducă codul PIN sau să semneze chitanţa pentru aceste tranzacţii.

   Avantaje şi pentru comercianţi

   Metoda aduce câteva avantaje comercianţilor şi instituţiilor financiare. Astfel, comercianţii pot să ofere mai rapid servicii clienţilor, diminuarea timpului petrecut pentru efectuarea plăţii conducând la reducerea cozilor.
„Tehnologia contactless a reuşit să se impună la comercianţi din domenii care, în mod tradiţional, nu acceptau plata prin card: chioşcurile de ziare sau transportul public. În plus, comercianţii îşi pot reduce costurile legate de administrarea numerarului şi, astfel, îşi cresc eficienţa. Investiţia pe care o presupune acceptarea plăţilor contactless nu este costisitoare: comercianţii pot ataşa la terminalul pe care îl au în prezent un cititor PayPass sau pot opta pentru un terminal integrat, capabil să citească orice tip de card“, afirmă Gabriel Ghiţă.

   La nivel mondial, la sfârşitul anului 2009, existau peste 70 de milioane de carduri şi dispozitive PayPass, care puteau fi folosite în aproximativ 200.000 de locaţii ale comercianţilor, din 33 de ţări.

   Programe noi

   Plăţile contactless au apărut în România pentru prima dată în anul 2008, prin MasterCard. Astfel, în 2008, împreună cu GarantiBank şi ING Bank, au fost lansate în România două programe-pilot MasterCard PayPass. Cel mai recent program, Instant Pay, a fost lansat împreună cu BRD-Groupe Société Générale, în luna martie a acestui an.

   GarantiBank a lansat, în premieră în România, primul program MasterCard PayPass, utilizând stickere ce puteau fi ataşate pe telefoane mobile sau playere MP3. Serviciul PayPass ING Bank, denumit Mobile Payments, funcţiona prin utilizarea un cont Maestro PayPass încorporat în telefonul mobil al clientului.

   În cazul celui mai recent program MasterCard PayPass (Instant Pay de la BRD-GSG), utilizatorul primeşte un sticker ce poate fi ataşat telefonului mobil sau altor obiecte, cu ajutorul căruia poate face plăţi fără contact.

   Dispozitivele pot fi, pe lângă tradiţionalele carduri, şi stickere, brelocuri, ceasuri sau telefoane mobile.

   100 de lei, este valoarea maximă a unei tranzacţii care se poate achita prin PayPass – fără a tasta codul PIN sau a semna chitanţa

   Comentariu saccsiv:

   Repede – repejor … Tehnica tot avanseaza spre „binele” nostru prieteni. Mai sunt cativa pasi miculuti si suntem gata pregatiti si pentru cipuletul implantat in corp. Cititi va rog si:

SUA au devenit oficial o societate de tip BIG BROTHER: incepand cu 01.06.2009 cetatenii ei sunt obligati sa posede un Passport Card cu tehnologie RFID incorporata

India demareaza mega proiectul realizarii a 1,1 miliarde de ID cards pentru cetatenii ei

În INDIA a inceput RECENSAMANTUL BIOMETRIC al populaţiei …

Articolul zilei (08.03.2010): Ca sa incurajeze vanzarea de pasapoarte biometrice, de tip nou, Internele au decis ca pasapoartele simple, de tip vechi, sa fie valabile doar un an

FOTO: Noile carti de identitate cu cip din Germania, incepand cu 1 noiembrie 2010

In MAREA BRITANIE sunt peste 2,6 milioane de cosuri de gunoi cu … CIP

Din 2013, în UE cutia neagră la automobile va pune toţi şoferii sub urmărire

Toti CAINII din Marea Britanie urmeaza sa fie MICROCIPATI CU DETALIILE STAPANULUI, pentru a ajuta la “urmarirea animalelor de companie”

PROIECTE DE LEGE, din Camera Senatului si a Deputatilor, SOLICITA IMPLANT CU CIP pentru americani?

Concernul farmaceutic NOVARTIS va introduce MICROCIPURI in pilule

Intel doreste sa va implanteze un cip in creier

VERICHIP FACE PROGRESE: implant cu microcip pentru a corela datele medicale, istoricul creditelor si securitatea sociala. MAI DORMIM MULT?

VIDEO: Reclama pentru folosirea IMPLANTULUI CU CIP, din motive medicale …

VIDEO (si transcriptul): INFRACTORILOR (dovediti) li se va impanta fortat un CIP in corp?

Un politician american vrea microcipuri în imigranţi

VIDEO: O noua promovare a CIPULUI IMPLANTAT in corpul uman. Scenariu 2017

BIG BROTHER, CIPURI, IMPLANTURI, MICROCIPURI, 666, SEMNUL FIAREI: faza finala a experimentului inceput de colaborarea IBM-nazism, coordonarea masoneriei

   Ideea, desigur, ati prins-o de ceva vreme: actiunile acestea cu noile pasapoarte, noile acte de identitate, noile carnete de soferi, noile carduri bancare, etc. sunt strans legate intre ele. SISTEMUL a creat o sinistra panza de paianjen si oricare din cele de mai sus este un fir al ei. Majoritatea dintre noi suntem deja prinsi de cel putin unul din aceste fire si daca nu ne desprindem cat mai e vreme, alte si alte fire se vor lipi de noi si atunci vom fi precum musculita ce se zbate degeaba privind ingrozita spre paianjenul de vine …

   CE VOM FACE? De unde incepem ruperea de SISTEM? Cu pasapoartele? Cu carnetele de soferi? Cu actele de identitate? Simplu de spus. 

   Daca pasapoartele pot parea pentru multi un moft la care se poate renunta, in privinta carnetelor de soferi chestiunea se complica iar in cazul actelor de identitate obligatorii ea devine deja dramatica. Un om are carnet de soferi in doua cazuri: are (sau are de gand sa aiba) cel putin o masina sau are un serviciu care depinde de acel carnet. In primul caz ar trebui sa apeleze la cei ce au carnet vechi, pana si-l schimba toti, apoi sa renunte la acel vehicul. In al doilea caz insa, e greu tare, caci ramane fara serviciu. Dar in momentul in care orice act nou de identitate va avea incorporat un cip, a-l refuza inseamna a incalca legea, caci va fi obligatoriu, apoi foarte multe lucruri nu vei mai putea face. Nu te vei mai putea angaja decat teoretic „la negru”, nu vei mai putea sa ai o afacere legala, sa faci o tranzactie ce implica acte notariale, nu vei mai putea lasa si lua mosteniri si lista este foarte lunga. Adica, esti la un pas de celebrul „nu vei putea vinde si nici cumpara”. Iar acestea de mai sus nu sunt decat prima etapa. Va urma „unificarea” tuturor documentelor intr-unul singur, apoi un proces de implantare in corp a unui cip cu toate datele acestuia iar tot acest proces se va petrece concomitent cu disparitia banilor lichizi. Acel moment va fi cumplit.  

   Observam ca insemnarea cu 666 va cuprinde importante etape premergatoare, deci si abordarea chestiunii propun sa se faca in doua componente: 1) carnete de soferi, pasapoarte, acte de identitate, carduri bancare si 2) semnul ca atare. Deocamdata suntem in etapa 1), un fel de examen pregatitor pentru toti crestinii marturisitori. Este important caci reprezinta o trecere de la vorbe la fapte. Vom vedea cati dintre noi vor face acest pas: REFUZUL cu grele si imediate neplaceri. Nu este insa un examen doar pentru cei ce ar fi nevoiti sa-si schimbe vechile acte expirate, ci si pentru ceilalti, care sunt inca „in regula”. Acum vom vedea in ce masura Biserica reprezinta un trup fiecare membru al ei fiind un madular, unul deget, altul ureche, limba, ochi, etc., fiecare cu darul sau de la bunul Dumnezeu, trup in care daca se bucura unul, se bucura toti de bucuria lui, daca il doare pe altul , de asemenea toti sufera. Sau daca nu cumva suntem doar o gramada de indivizi egoisti ce se roaga fiecare pentru el lui Dumnezeu. Spun asta deoarece cel ce va face pasul si va refuza noile acte va depinde in mare masura de intelegerea fratilor sai care sunt inca “in regula”. Il vor ajuta acestia cand acela va incepe sa intampine inerentele piedici ale sistemului? Care au posibilitati, il vor ajuta cu un serviciu? Vom fi cu totii o comunitate precum cei din biserica primara? Cei foarte bogati ii vor ajuta pe cei foarte saraci? Sau vor ramane doar sa teoretizeze? Vom vedea.

  Un lucru este insa cert, cu cat amanam desprinderea, cu atat ne va fi mai greu s-o facem mai tarziu …

  Doamne ajuta!

24 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on mai 8, 2010 at 12:22 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. dan said, on mai 8, 2010 at 1:25 pm

    Aceasta metoda mi se pare f nesigura. Un tel mobil,un mp3 iti poate fi foarte usor sterpelit din buzunar si ”binefacatorul” poate face cumparaturi sub 100 de ron pana ramai lefter. Si atunci va veni si ideea ”salvatoare”, fa-ti implant sa nu ti-l mai fure nimeni?

    Cat despre ideea ca un bun crestin va renunta la actele cu microcip si va suferi consecinte imediate; iar cei care nu renunta il vor ajuta sau nu, care-i treaba?! Adica cel care renunta e un bun crestin si va fi mantuit iar cei care nu renunta dar ii vor ajuta pe ceilalti sunt pionii de sacrificiu ptc au acceptat semnul fiarei si vor ajunge in iad? Sau e in regula sa accepti microcipul chiar si sub forma de implant atata vreme cat ii ajuti pe cei ce au ales sa n-o faca?

    Apreciază

    • saccsiv said, on mai 8, 2010 at 2:22 pm

      dan

      Cat despre treaba ce-ai scris-o in al doilea paragraf, mai citeste o data. Am scris:

      Spun asta deoarece cel ce va face pasul si va refuza noile acte va depinde in mare masura de intelegerea fratilor sai care sunt inca “in regula”.

      Intelegi? N-are nici o treaba cu ceea ce ai scris tu.

      Apreciază

    • agerstress said, on mai 9, 2010 at 4:23 pm

      Microcipul ca implant este la fel de nesigur ca toate celelalte dispozitive. „Baietii veseli” vor face dispozitive de citire si „captura” si cu informatia capturata din microcipuri vor face simulatoare de microcipuri. Chiar va fi mult mai usor pentru ei deoarece nu mai este necesar sa aiba acces fizic la instrumentul de plata (sau de identificare), putandu-l citi de la o oarecare distanta, cand trec pe langa tine, fara sa-ti poti da seama.
      Nici nu cred ca mai este nevoie sa vorbesc despre adevarata semnificatie a respectivului cip: marcarea cu semnul fiarei, deoarece este mult prea evident acest lucru.

      Apreciază

  3. luchiana said, on mai 8, 2010 at 2:21 pm

    Metode aparent eficiente, dar cu lipsuri, ca orice lucru facut de om, care sa te faca sa ceri ceva si mai si…inteligenta diavoleasca…satana care este „a avea”, asta vrea de la noi…sa nu mai fim, adica sa nu mai fiintam spiritual.

    Apreciază

  4. Radu said, on mai 8, 2010 at 5:05 pm

    Unificarea documentelor nu este un pas propriuzis. In mod cert daca ar cere unificarea documentelor ACUM toti ar spune DA pentru ca ar scapa de birocratie, costurile ar fi mai mici, alergatura la fel, etc. Ca sa unifice documentele au nevoie de un sistem informational bine pus la punct.
    Cipul nu va veni pe aceasta cale ci pe calea necesitatii. Vor exista evenimente care il vor cere. Si Biblia spune ca antihristul va veni cu solutii la inceput.

    Apreciază

    • saccsiv said, on mai 9, 2010 at 5:34 am

      Radu

      Ba insemnarea direct pe aceasta cale va veni. Pe aceasta cale se pregateste mentalul populatiei cu ideea. Intr-adevar, reala noua ordine mondiala, semnul fiarei, antihristul, vor fi prezentate a fi solutii la teribilele tulburari produse de criza, miscari de masa, foamete, razboi, dar opinia publica este pregatita din timp cu aceste concepte si i se prezinta de pe acum a fi foarte bune.

      Apreciază

      • Radu said, on mai 9, 2010 at 1:20 pm

        Sunt foarte ingrijorat ca nu am inca un plan de actiune. Nu stiu daca a inregistrat cineva, dar aseara a fost un interviu cu Dinu Patriciu si omul a spus clar ca euro va cadea la urmatoarea ecomonie care va crapa. Urmatoarea este Spania, Portugalia sau chiar Italia, aceasta fiind si ordinea la care ma gandesc eu.

        Apreciază

  5. vlad said, on mai 9, 2010 at 12:25 am

    Uitati ce scrie aici: http://mucenicul.wordpress.com/2010/05/08/semnul-fiarei-acum-disponibil-intr-o-cerneala-invizibila-ochiului/
    E de remarcat ca „bate” cu unele profetii privind stampilarea sau tatuarea cu numarul fiarei. Mai ales prin faptul ca, acum tatuajele sunt considerate o podoaba,un accesoriu, ceva „cool”. Cred ca 80% din persoanele cu varsta cuprinsa intre 18 si 40 de ani sunt tatuate. Si ce e mai extraordinar decat atunci cand sistemul iti acorda „sansa” sa iti tatuezi CNP-ul si inca, sa poti face plati sau tranzactii fara sa iti bati mult capul. Duhul comoditatii insala pe multi; cati nu isi doresc sa scape de asa zisa birocratie, inventata tot de „ei”.
    Intr-adevar, se misca cu o viteza…!!!

    Apreciază

  6. Utzu said, on mai 9, 2010 at 9:00 am

    offtopic:

    Propagandă evoluţionistă penibilă, dar care în mintea celor pierduţi echivalează cu un tratat riguros de genetică, biologie, antropologie..
    Ideea este de a prezenta o teză oarecare (aici evoluţionismul) într-o manieră simplist băşcălioasă.. tocmai pentru a o legitima în mintea celor ce înghit totul de-a gata, ca fiind de fapt o teorie valabilă (proven scientific fact).. adică sunt sigur că e ceva mult mai riguros de atât, dar cam asta e ideea generală..
    Reacţia care se doreşte a fi născută în fiecare dintre noi:
    Oaaa.. deci aşa am apărut eu.. asta ca asta.. dar ce tare e melodia!! Să dau repede din cap să nu cumva să gândesc!!!

    Un astfel de vidioclip echivalează cu un an de îndoctrinare şcolară ateist – evoluţionistă, şi face ravagii între cei mai tineri nouă.. pentru că e cool!

    Apreciază

  7. acadennis said, on mai 9, 2010 at 9:28 am

    In biblie scrie APOCALIPSA 14:9

    Apoi a urmat un alt inger, al treilea, zicand cu glas tare:
    „Daca se inchina cineva fiarei si icoanei ei si primeste un semn pe frunte sau pe mana, va bea si el din vinul maniei lui Dumnezeu, turnat neamestecat in paharul maniei Lui; si va fi chinuit in foc si in pucioasa, inaintea sfintilor ingeri si inaintea Mielului.

    Deci intai va fi fiara dupa care icoana iar apoi semnul fiarei.
    De aici incepe – cand vom identifica cu adevarat fiara vom sti despre pasul urmator care va sublinia daca intru adevar este fiara, si anume icoana fiarei.
    Daca aste asa deja stim ca pasul urmator este semnul fiarei.

    Cu atatea modificari privind actele ei creaza confuzie, nu uitati istoria. In campurile de concentrare germane din WW2 – evreii au for insemnati.
    Cand a aparut SSN – Social Security Number in US oameni credeau ca este semnul fiarei, etc.
    Eu cred ca aceasta va fi ceva mult mai complex si va implica mult mai multe decat noi ne putem imagina. De exemplu Project Blue Beam unde se spune despre pregatirea unui urias spectacol in ceruri(The Big Space Show in the Sky).
    Vezi:
    https://saccsiv.wordpress.com/category/blue-beam/

    Apreciază

  8. em said, on mai 9, 2010 at 11:37 am

    ia uite ce griji isi mai fac unii: „…Ca sa unifice documentele au nevoie de un sistem informational bine pus la punct.” Se pare ca nu au auzit de programul eRomania. Chiar mai sunt oameni care cred ca e atat de greu de realizat un sistem informational bine pus la punct?

    Apreciază

    • agerstress said, on mai 9, 2010 at 4:42 pm

      Cu tehnologia e „floare la ureche” insa cu oamenii le va fi mai greu.
      Oare nu v-ati pus niciodata intrebarea fireasca „de ce cele mai noi si mai spectaculoase cuceriri ale tehnicii si stiintei au fost si sunt cu prioritate folosite in scopuri distructive, in scopuri malefice?” Asta ar trebui sa ne dea serios de gandit. Candva eram un mare pasionat de tehnica de cercetare stiintifica, dar cand am realizat cine este adevaratul beneficiar, am refuzat sa merg pe aceasta cale, am refuzat sa contribui macar cu o „gamalie de ac” la acest „progres” spre pustiire.
      Totusi, cu fiecare „gadget” nou sau telefon mobil, televizor LCD sau calculator pe care-l cumparam, sprijinim financiar aceasta cale a pustiirii fara se ne dam seama.
      Tehnica evolueaza impotriva noastra si (stupoare!!!) cu sprijinul nostru.

      Apreciază

  9. Aurora said, on mai 9, 2010 at 1:28 pm

    Se fac pasi mari spre pecetluire. Sa nu mai dormim !

    Apreciază

  10. Marius8eu said, on mai 9, 2010 at 7:02 pm

    Hristos a inviat,
    un articol interesant trebuie verificata stirea:
    http://www.realitatea.net/americanii-se-pregatesc-de-o-apocalipsa-informatica–un-pearl-harbour-electronic_712797.html

    numai bine,
    Marius Pope

    Apreciază

  11. PG said, on mai 10, 2010 at 5:46 am

    acadennis , tu crezi ca fiara va fi ceva urat la fizic si se va autodenunta ?
    Eu zic sa fim foarte atenti caci fiara este calculatorul iar icoana este monitorul. Sunt foarte multi oameni care se uita la acest ecran (filme , jocuri ,divertisment ,stiri…) si in timpul slujbelor ; „Dar ce sa fac Duminica ? Stau in casa la un film doua-trei „

    Apreciază

  12. saccsiv said, on mai 10, 2010 at 8:07 am

    PG

    Consider ca gresesti spunand ca fiara este calculatorul

    Apreciază

  13. acadennis said, on mai 10, 2010 at 8:21 am

    Cu siguranta o sa ne dam seama.
    Oricum trebuie sa fim prudenti si chibzuiti.
    Vezi: Proverbele 2:1-22

    Apreciază

  14. acadennis said, on mai 10, 2010 at 8:25 am

    Multa lume crrede ca va fi acel supercomputer din Belgia – the beast.
    Dar nu este acela.

    „The Beast,” a supercomputer in Belgium, is Being Used to Track Every Human Being on Earth-Fiction!

    Summary of eRumor
    A three-story computer in Brussels, Belgium called „The Beast,” is described as being the brain-child of the European Common Market. It is said to be „self programming” and is intended to track the buying and selling activities of every person on earth. Additionally, the system is alleged to depend on invisible tattoos on the forehead or back of the hand of each person for identity purposes. Ominously, the tattoo will be of a unique, personalized number composed of three entries of three digits each.

    The Truth
    It’s easy to see how this story would grab the attention of Christians. It’s almost as though it were tailor-made to fit with the book of Revelation. And… it was.
    Unlike most urban legends, we have a clear trail that leads to where the story came from.

    There are various printed versions of the story that date back to 1973, but the most widely circulated early account appeared in Christian Life magazine in August 1976.

    Three months after publishing the story, Christian Life received a letter from Christian author Joe Musser.
    In it, he explained that the Beast Computer of Belgium did not exist in reality, but in fantasy.
    Musser said that he created the scenario for a novel he wrote, titled Beyond a Pale Horse, and for a screenplay for the David Wilkerson film, The Rapture.
    In the letter, Musser said that for three years he had seen the story he had created being passed along as fact.

    The possibility for confusing fiction with fact was there from the outset.
    As a part of the promotion for the David Wilkerson film, some mock newspapers had been printed which had convincing-looking news stories about events that could be associated with the rapture, including the Beast Computer of Belgium.
    Unless one read the small print next to the copyright notice, there was nothing to indicate that it was fiction.

    As with other urban legends, some thoughtful evaluation of the facts would cast doubt on the story.

    For example, anybody who is savvy enough about computers would know that it’s not going to take a computer occupying three stories of a major building to catalog all the people on the earth.
    Today’s computers can handle the task in a fraction of that space – assuming there was some way to know who all the people were.

    Also, some versions of the story stated that the computer was self-programming, suggesting that perhaps it had a life of its own outside of the humans who programmed it.
    Artificial intelligence is a fascinating subject, and computers are getting smarter every day, but no computer expert that I know of is worried about whether a database program could become the Antichrist.

    Additionally, even if a decision were made to track all humans, it is not clear that the European Common Market would be the entity to initiate or control it.

    A real example of the story as it has been circulated:

    Dr. Hanrick Eldeman, Chief Analyst of the Common Market Confederacy in Brussels, has revealed that a computerized restoration plan is already under way to straighten out world chaos. A crisis meeting in early 1974 brought together Common Market leaders, advisers and scientists at which time Dr. Eldeman unveiled „the Beast”.

    The Beast is a gigantic three story computer located in the administrative building of the headquarters of the Common Market.

    That monster is a self-programming computer that has more than one hundred sources distributing entries. Experts in programming have perfected a plan that will handle by computer all of the world’s trade.

    This master plan would imply a system of digital enumeration of each human being of the earth. Thus the computer would give each inhabitant of the world a number to be used for each purchase or sale, removing the problem of present credit cards. This number would be invisibly tatooed by laser, either on the forehead or on the back of the hand. This would establish a walking credit card system. And the number could be seen only through infrared scanners, installed in special verification counters or in business places

    666

    Dr.Eldeman pointed out that by using three entries of six digits each, every inhabitant of the world would be given a distinct credit card number.

    Apreciază

    • agerstress said, on mai 10, 2010 at 11:22 am

      Asa capata sens. Este evident faptul ca principala unealta a fiarei va fi calculatorul si probabil, tot calculatorul ii va da „viata”. Dar tot la fel de adevarat este si faptul ca PC-ul il folosim si noi ca unealta, tot datorita calculatorului este posibila si existenta acest blog cu orientare crestina, antifiara, si multe altele asemenea. In tehnica de calcul se fac cercetari in directia „inteligentei artificiale” cu capabilitati de invatare, intelegere si luare de decizii. De aici vine pericolul.

      Apreciază

  15. Anonim said, on mai 10, 2010 at 5:14 pm

    Sa fie o coincidenta in faptul ca GarantiBank este membra a grupului General Electric?!? https://saccsiv.wordpress.com/category/general-electric/
    Unde mai pui ca VOIT aceasta banca promite creditele intr-un interval scurt companiilor si acordandu-le intr-un interval de trei-patru ori mai lung, destabilizand companiile private ducand la falimentul lor (stiu dintr-un caz concret si apropiat)
    De asemenea tot GarantiBank are ca si ING card cu chip care pentru a scoate numerar iti ia cam un minut, dupa fiecare pas al tranzactiei trebuind sa astepti 6-10 secunde timp in care „se verifica cardul” desi cardul e acolo tot timpul, iar dupa ce ai retras numerarul itii scoate afara card-ul fara sa te mai intrebe daca mai doresti alta operatiune, fapt pentru care trebuie sa repeti iarasi toata procedura daca mai doresti altceva. Asta in politica de „incurajare” a bancilor pentru lucrul cu card-ul si eliminarea numerarului. De asemenea ING nu are ghisee, casierii traditionale decat foarte putine, restul fiind doar bancomate cu incasare, tot dn politica de eliminare a lucrului cu bani lichizi. De asemenea companiile care iau credite aproape ca sunt conditionate de carduirea angajatilor pentru a obtine creditele, parca pe principiul nici un om fara card.
    Renuntati cat mai puteti la card-uri si incercati viata simpla si rugaciunea catre Iisus Hristos in cadrul Bisericii Ortodoxe. Fiti pregatiti prin spovedanie sincera, rugaciune, poate se va indura Dumnezeu de noi.
    Nu va fie teama, teama e de la diavol (Arsenie Boca)

    Apreciază

  16. Mircea Suta said, on mai 11, 2010 at 1:36 am

    HRISTOS A INVIAT !!!!!!

    DUMNEZEU SE VA INDURA CU SIGURANTA DE NOI DACA NOI VOM ARATA RIVNA DE A NE DESLIPI INIMA DE CELE LUMESTI, TRECATOARE ! DACA VOM FACE EFORTURI SI SACRIFICII REALE PENTRU A NE DESLIPI INIMA DE PATIMILE CARE SUNT SAMINTA MORTII ! IN MOD AUTOMAT DUMNEZEU SE VA MILOSTIVI DE NOI !!!!

    DESPATIMIREA ESTE DE FAPT CEEA CE HRISTOS INCEARCA SA FACA CU INIMILE NOASTRE PRIN SFINTA SA BISERICA ORTODOXA ! AM HOTARIT NOI SINCER, INAINTEA LUI DUMNEZEU CA SA NE LEPADAM DE PATIMI, OARE ?! ASTA-I MAREA INTREBARE !!!
    CEL DESPATIMIT NU MAI JUDECA PE NIMENI, POATE IUBI CU O IUBIRE REALA SI VIE ORICARE SUFLET AL LUI DUMNEZEU ! ACELA PUNE CREDINTA MAI PRESUS DE VIATA SA SI PUNE ORICARE SUFLET MAI PRESUS DE VOIA SA ! ACELA INTELEGE CA TOATE SUNT ALE LUI DUMNEZEU SI ESTE PREGATIT SA MOARA ORICIND PENTRU CA NU ESTE LEGAT PRIN NIMIC DE ACEASTA LUME TRECATOARE ! SI TREZVIA NE ESTE INSA STRICT NECESARA PT. A NU CADEA IN PLASA ANTIHRISTULUI ! ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU ! AMIN !

    SA MA IERTATI, SUNT LUCRURI STIUTE ACESTEA

    Mircea

    Apreciază

  17. sorin said, on mai 11, 2010 at 5:46 pm

    azi am platit cu cardul la benzinarie..asteptam sa imi intinda terminalul sa tastez codul pin…dar surpriza….vanzatoarea mi-a spus ca nu e nevoie ca se iau banii automat…am ramas interzis….daca-l pierd(furt) sunt bun de plata daca nu-l blochez in timp util

    Apreciază

  18. […] MasterCard – PayPass: microchip şi o antenă radio încorporate va usureaza platile. Nu mai intro… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.