SACCSIV – blog ortodox

LADY GAGA isi avertizeaza fanii asupra unor proteste pline de ura in timpul concertelor

Posted in Lady GaGa, MUZICA by saccsiv on iulie 22, 2010

 

   Citez din articolul Lady Gaga warns fans of ‘hateful’ protests during concerts:

   Cantareata si compozitoarea Lady Gaga si-a avertizat fanii asupra unor proteste „pline de ura” ce ar urma sa aiba loc in timpul unui concert pe care il va sustine in St. Louis, Missouri. Biserica Baptista Westboro va protesta in timpul concertului ei. Gaga si-a avertizat fanii pe pagina Twitter personala.

   „Cu riscul de a atrage atentia asupra unei organizatii pline de ura, as vrea sa-mi avertizez micii mei monstri (!!) asupra unui protest ce va avea loc in afara Monsterball din St. Louis in seara aceasta. Chiar daca am mai avut protestatari in trecut, precum si fundamentalisti in timpul spectacolelor, acest grup de protestatari sunt criminali plini de ura si predica folosindu-se de un limbaj obscen si violent tocmai imaginile de care as dori eu sa va protejez.”

   Biserica, originara din Topeka, Kansas, nefiind afiliata cu nicio organizatie baptista, planuia sa protesteze impotriva concertelor sustinute de Gaga inca dinainte de cel din St. Louis. Cel mai recent protest fusese planuit pentru luna ianuarie, dar a fost anulat inainte concertului. Conform purtatorului de cuvant al bisericii, Shirley Phelps-Roper, „Dumnezeu uraste homosexualii si Dumnezeu o uraste pe prostituata Gaga”, motiv pentru care grupul planuieste un protest pentru seara aceasta.

   „Deci cand urca pe scena si incearca sa-l lege pe Dumnezeu de lucrurile pe care El le numeste abominatii… daca iubesti ce uraste Dumnezeu, atunci Dumnezeu te uraste si pe tine”, a afirmat Phelps-Roper in ianuarie. Potrivit site-ului bisericii, protestul urmeaza a incepe la ora 7:10 pm si va dura pana la ora 8:00 pm. „Ce fel de ipocriti netrebnici am fi noi daca nu am avertiza-o pe aceasta profeta falsa si pe toti lingaii ei rasfatati ca merg cu totii direct catre iad, confuzi in privinta propriei sexualitati, plini de ura de sine, surzi la darurile date de Dumnezeul pe care ei Il urasc? Am compus o serie de cantece special pentru acest eveniment”, se afirma pe site.

   Gaga le spune fanilor sa nu asculte de grup. „Cerinta mea pentru toti micii monstri, precum si pentru autoritatile publice, este sa nu-i ia in seama pe acesti criminali rauvoitori. Nu interactionati cu ei, nu incercati sa va luptati cu ei. Nu le raspundeti provocarilor. Nu va irositi cuvintele, sentimentele, nu conteaza ce veti vedea sau auzi. Sunteti mai norocosi si mai binecuvantati decat ei, si in inimile voastre trebuie sa va rugati pentru ei. Fiti inspirati sa le ignorati mesajul ignorant, si multumiti ca nu sunteti atat de apasati sau dependenti de ura, precum ei.”

   Biserica mai planuieste doua proteste la concertele ei din Oklahoma City pe 20 iulie si Kansas City pe 3 August.

   Comentariu saccsiv:

   Indubitabil, mesajul ei este smintitor:

VIDEO – Un clip plin de simboluri: “ALEJANDRO” – Lady GaGa

VIDEO: Premiile Grammy 2010. Ce SIMBOLURI recunoasteti la Beyoncé si Lady Gaga?

VIDEO: Vom vedea pe scena, alaturi Lady GaGa, cadavrele plastinate ale lui Gunther von Hagens?

   Cei care protesteaza insa, sunt prin definitie rataciti de la adevarata invatatura. Vai de americanii astia. Bunul Dumnezeu stie ce va fi si cu ei …

10 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on iulie 22, 2010 at 10:59 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Fanu said, on iulie 22, 2010 at 12:04 pm

    de parca erezia baptista este diferita de lady gaga

    Apreciază

  3. bogdan said, on iulie 22, 2010 at 2:11 pm

    Astia sunt aia care omoara homosexualii, picheteaza inmormantari printre care si ale soldatilor morti in Afghanistan si Irak sau ale persoanelor care mor de SIDA cu pancarte pe care scrie:
    „Multumim lui Dumnezeu pentru moartea soldatilor”
    „SIDA vindeca Homosexualitatea”
    „Homosexualii ard in iad”
    „Multuim lui Dumnezeu pentru SIDA” etc.

    Si tu consideri mesajul aleia smintit? ok…

    Apreciază

  4. Stefan_D said, on iulie 22, 2010 at 2:51 pm

    Asta da confruntare intre doi dusmani ai lui Dumnezeu. De aici ne dam seama de diversitatea paletei de manifestari anticrestine si vedem cum doua parti adversare ale adevarului lui Iisus Hristos se afla in opozitie crancena. Normal, nu se pune problema de a fi cu una sau alta dintre parti, dar asemenea conflicte pot sminti destui oameni slabi care se decid sa ia atitudine intr-una dintre directii.

    Fiecare tabara reprezinta doar una din multele benzi (probabi zeci sau sute) pe autostrada catre iad. Se circula foarte lejer in acea directie. 🙂

    Legat de piesa „Alejandro”, ea este o copie ordinara a piesei „Don’t turn around” a trupei Ace of Base ( http://www.youtube.com/watch?v=thZIM7OlRCE&feature=player_embedded#! ) care, la randul ei este un remake dupa piesa cu acelasi titlu al solistei Tina Turner.

    Apreciază

  5. Stefan_D said, on iulie 22, 2010 at 2:52 pm

    Pt Tina Turner : http://www.youtube.com/watch?v=uZu-Nf0yap0

    Apreciază

  6. nelunnn said, on iulie 22, 2010 at 6:19 pm

    ce spune Gaga fanilor mi se pare corect si de bun simt / noi suntem invatati sa reactionam si sa raspundem provocarilor cu aceesi moneda si asta nu este ceva in regula si nu este chiar deloc crestineste, chiar observ cu bucurie cum Lady Gaga reaminteste fanilor o invatatura crestina – daca cineva va provoaca si va loveste si va da o palma , voi nu incepeti sa reactionati, lasati-l in pace si rugati-va pt el … / f. frumos…
    Asadar FELICITARI cantaretei pt mesajul transmis fanilor.

    Apreciază

  7. Călătorul said, on iulie 22, 2010 at 6:37 pm

    @nelunnn,
    tu chiar crezi ca fanii inteleg asta? daca raspunsul este da,argumenteaza!

    Apreciază

    • Călătorul said, on iulie 22, 2010 at 6:45 pm

      Si inca ceva, Nelunnn, ce mesaj transmite Gaga inghitind un rosariu si filmand in ipostaze grotesti (vorbesc de clipul Alejandro)?

      Apreciază

  8. nelunnn said, on iulie 22, 2010 at 10:10 pm

    eu m-am referit doar la mesajul transmis de cantareata fanilor, pt ca nu vad a fi ceva in neregula dimpotriva este un mesaj cat se poate de frumos … / eu nu ma apuc acum sa o judec pe Lady Gaga ca este asa si pe dincolo … sa fie asa cum doreste ea … cine sunt eu sa judec omul si sa-i dau etichete …???
    apropo imi amintesc de cuvintele lui Iisus – Nu judeca ca sa nu fii judecat – parca asa a spus … dar vad ca nu se prea aplica asta … oamenii uita, nu-i intereseaza … in schimb vor sa arate cat de mult il iubesc pe Iisus cat de credinciosi sunt …
    asta e

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.