SACCSIV – blog ortodox

VIDEO (si transcriptul): Ambasadorul haitian RAYMOND JOSEPH critica acuzele conform carora stramosii sai au facut un PACT CU DIAVOLUL

Posted in cutremur, diavol, diavoli, Haiti, MASONERIA, MASONERIE, pact cu diavolul, RAYMOND JOSEPH, Simon Bolivar by saccsiv on ianuarie 16, 2010

Reportera: Domnule Ambasador Joseph, va multumim pentru participare in aceasta seara! Apreciez timpul pe care ni-l acordati!
Raymond Joseph: Va multumesc pentru invitatie si cred ca inainte de a spune altceva as dori sa vorbesc despre unul din lucrurile pe care le-am auzit in aceasta seara.
Reportera: Va rog!
Raymond Joseph: Despre cum pactul cu diavolul a facut posibil ca Haiti sa sufere in asa fel. As vrea ca toata lumea sa stie, si mai ales America ca independeta Haitiului atunci cand scavii s-au ridicat impotriva francezilor si au invins armata franceza, o armata puternica , a permis Statelor Unite sa obtina teritoriul Louisianei pentru cincisprezece milioane de dolari. Asta inseama 3 centi pe acru, 13 state in vestul Mississippi-ului pe care revolta sclavilor haitieni le-a daruit Americii.
Totodata revolta rebelilor din Haiti ii permite Americii Latine sa obtina libertatea. Simon Bolivar a plecat din Haiti cu oameni si vase pentru a elibera Columbia si restul Americii Latine.
Deci pactul facut de haitieni cu diavolul a ajutat ca Statele Unite sa devina ceea ce sunt.
Reportera:  Domnule Ambasador  as spune ca am tot atat de multe in comun cu domnul Pat Robertson cat am cu orice orice alta persoana din lume pe care nu am cunoscut-o si nu pot sa imi cer scuze in numele sau, dar daca as putea as face-o si sper ca nu considerati ce ati auzit a fi dorinta majoritatii poporului american.
Motivul pentru care facem glume pe seama sa in acest show este ca gasim opiniile sale atat de odioase.

Comentariu saccsiv:

Cele de mai sus nu le consider a fi un argument ca intemeietorii statului Haiti nu ar fi facut un pact cu diavolul. Revolutiile franceza, americana si a lui Simon Bolivar au fost generate si coordonate de catre masonerie, ai carei sefi sunt cu totii practicanti ai cultului paladin (inchinarea la lucifer). Daca e pedeapsa divina cutremurul, dat fiind ca vrajitoria voodoo prea se intinsese mult atat in conducerea statului cat si in randul populatiei, nu stiu. 

Cititi va rog si:

HAITI: peste 100 000 DE MORTI dupa CUTREMUR. Au facut haitienii un pact cu diavolul?

Comentariul zilei (16.01.2010): Cutremurul din Haiti a fost declansat artificial? Cu ce scop?

 

8 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on ianuarie 16, 2010 at 7:45 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. kosk said, on ianuarie 16, 2010 at 8:46 am

    Toussaint L’ouverture-brédá si Jean Dessalines erau practicanti voodoo, pro maratisti in timpul revolutiel franceze si au pus bazele in Haiti primei loji masonice a negrilor.

    Apreciază

  3. kosk said, on ianuarie 16, 2010 at 9:28 am

    -citez din cartea istoricului A.Vinogradov „consulul negru” cu evidente simpatii „revolutionare” si masonice:
    „..asa a aparut capitala Frantei negre Dessalines-ville. Acest oras misterios se inalta in campia Artibonului la intrarea Trecatorii Haosului.Urbea era inconjurata de 6 forturi fantastice cu nume stranii al caror talc nu-l cunosteau decat cei din loja abatelui Raynal. Primul fort se numea”izvorul luminii albastre”, al doilea” fortul prabusirii” al treilea”fortul fermitatii”, al patrulea”fortul inocentului”, al cincilea”fortul strivitului” al saselea” fortul sfarsitului lumii”…Haiti a fost pentru francezi simbolul a tot ce poate fi mai infiorator: „raul masacrului”, „puhoiul de singe”, „colina celor 17 spanzuratori”, „fantana putreziciunii”, „putul cu morti”, „campul cu oseminte” si alte mii de denumiri pe hartile de epoca ale Antilelor”. Haiti-ului a inceput sa i se spuna tara numelor macabre

    Apreciază

  4. andy said, on ianuarie 16, 2010 at 9:45 am

    Critica pe buna dreptate, personal mi se pare o prostie foarte mare asa cu pactul cu diavolul…

    Apreciază

    • Cutremur said, on ianuarie 16, 2010 at 11:59 am

      Si mie la fel. Dumnezeu sa-i odihneasca in pace pe cei care au murit!

      Apreciază

  5. yogi bear said, on ianuarie 16, 2010 at 3:06 pm

    „Deci pactul facut de haitieni cu diavolul a ajutat ca Statele Unite sa devina ceea ce sunt.”
    Asta s-a vrut a fi o afirmatie ironica? Sau s-a „scapat”?

    Apreciază

  6. john said, on ianuarie 16, 2010 at 5:52 pm

    Niste amariti care s-au jucat cu focul. Vai de capul lor. Si-au amanetat viitorul (ma refer la cel pamintesc) si p-al lor si p-al stranepotilor lor pentru o… inchipuire de libertate. Credeau ca scapa de francezi si au nimerit la un stapin cu mult mai groaznic…Vai de ei.

    Sa tragem nadejde ca n-o sa fie si „vai de noi” ca pe la ei.

    Apreciază

  7. Ion de la Chiuiesti said, on ianuarie 17, 2010 at 1:50 pm

    O tara saraca deoarece nu este in interesul nimanui ca aceasta tara sa prospere. Ar trebui sa fie la nivelul Bahamasului sau peste.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.