SACCSIV – blog ortodox

FOTO: POLITIA londoneza a pus AFISE pe vitrinele spatiilor internet café, care avertizeaza SA NU CARE CUMVA SA INTRATI PE SITE-URI EXTREMISTE

Posted in extremism, internet, LONDRA by saccsiv on mai 6, 2010

10 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on mai 6, 2010 at 10:25 am

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. luchiana said, on mai 6, 2010 at 11:39 am

  Inducerea panicii e parte din lucratura lor murdara. Care este site-ul extremist? Cine decide asta? Ca sa iti pierzi increderea in orice, in oricine. Dar daca exista Domnul in viata noastra, nu ne mai sperie nimeni cu nimic!

  Apreciază

 3. clement said, on mai 6, 2010 at 7:40 pm

  Trebuie sa acceptam ideea ca s-a cam gatat cu libertatea de expresie via internet. Altermedia belgia si-a dat obstescul sfarsit. Interventiile nu erau nici deosebit de pertinente, nici foarte curajoase. Nu gaseai decat rar analize complete ale unor fenomene sociale sau istorice. Internautilor li s-a pus pumnul in gura pentru ca nu taceau cand venea vorba despre interesele evreimii in lume si atrocitatile comise de armata israeliana in Palestina sau Liban.Cenzurau cat puteau temele legate de crestinism si nu acceptau analiza raportului ortodoxie-catolicism, nu pentru ca ar fi fost pro catolici ci pentru ca Belgia este o tara in care francmasonii sunt stapani. Nici faptul ca homosexualii erau detestati nu le-a convenit. Avand un maimutoi ocult belgian in fruntea Europei, au oprit sonorul celor ce ar mai fi putut misca societatea bleaga.
  Cred ca se va ajunge foarte repede la un soi de rezistenta pe cont propriu peste tot.
  Generatia celor care am trait fara apa curenta, fara caldura, fara electricitate, fara mijloace de comunicare ne viciate, pe cartela, avem de ca ne teme.
  Daca pana in 89 stateam cu ochii pe sarbi si bulgari, supravietuiam pe sponci din micul trafic si visam sa trecem cu deltaplanul in Turcia, s-ar putea ca in viitor sa constatam ca nu mai avem solutii de supravietuire. Magaria cea mare o vor indura milioanele de persoane devenite dependente medicamentos. Medicii au participat activ, stimulati de industria farmaceutica mamut, la imbolnavirea populatiei. Gogorita cu excesul de colesterol care nu poate fi corectat decat prin madicamente ce trebuiesc luate toata viata, a falsilor diabetici si a depresivilor ce trebuiesc tinuti numai sub medicatie ii va trimite pe acesti complici la genocid direct in iad. Am asistat de curand la o scena in care un domn de aproximativ 60 de ani, pentru ca a protestat impotriva manierelor de gardiene de inchisoare ale unor asistente medicale, a fost instantaneu declarat dement si pus sub Ziprexa. A fi trist, descurajat si pesimist te situeaza automat in categoria patologiilor psihiatrice si esti pus pe lista celor de care sistemul trebuie sa se lepede pe o cale sau alta. Cred ca cei care au fost fragilizati cu buna stiinta de catre oculta medicala, vor avea de suferit mai mult decat restul populatiei.
  Subiectul pe care l-ati propus are ramificatii in toate planurile vietii.
  Cu certitudine vor fi si oameni care vor gasi mijloace ingenioase de a se strecura, dar cred ca vor fi exceptii. Marea majoritate va fi dezorientata si usor de manipulat.Cred ca eventualelor noastre solutii li s-au gasit deja anti solutiile. Un singur lucru nu iau in calcul papusarii, vointa lui Dumnezeu.
  Nu ar fi rau sa facem ceva provizii de creioane, pixuri si masini de scris. Pentru orice eventualitate.

  Apreciază

 4. luchiana said, on mai 7, 2010 at 6:06 am

  @Clement,

  Hristos a Inviat!
  „Mijloacele ingenioase” de a ne „strecura” sunt : pocainta, rugaciunea, spovedania, participarea la tainele bisericii noastre stramosesti. Alta cale nu avem. De murit, murim toti, dar important este cum murim: slavindu-L pe Dumnezeu sau nu.

  Deci avem solutia! E nevoie sa vrem sa o aplicam!

  Doamne ajuta!

  Apreciază

 5. clement said, on mai 7, 2010 at 10:17 am

  @luchiana

  Inteleg ca ai fericirea de a avea un parinte duhovnic cu har. Ma bucur pentru tine. Toate caile propuse le urmez asemeni multor romani crestini. Cu spovedania este foarte complicat. Iti cer un sfat. Tu ce ai face daca te-ai gasi in fata unui preot care iti spune ca este interesat sa auda informatii despre pricopsitii politici din parohie si daca, disperat mergi la un altul care iti spune de-a dreptul sa iti creezi o adresa e-mail pe care sa torni la Patriarhie (si alti crestini au fost socati de astfel de vorbe) ? Mai caut, nu deznadajduiesc.
  Harul nu coboara la comanda, asupra oricarui absolvent de teologie, iar cu valul de ff-isti…

  Apreciază

 6. luchiana said, on mai 7, 2010 at 10:22 am

  @Clement,

  Slava lui dumnezeu pentru toate ca numai El stie ce ne trebuie.
  Eu te invit cu toata dragostea crestina la parintele meu.

  Doamne ajuta!

  Apreciază

 7. Pr. Vasile said, on august 3, 2011 at 6:10 pm

  Dizidenti politici au existat in toate timpurile si vor exista cat va fi lumea. La fel si in cazul martirilor, au existat in toate timpurile si vor exista pana la sfarsitul lumii.
  In urma cu 50-60 de ani daca ajutai familiile celor arestati politic, erai catalogat pentru gestul de mila crestina drept reactionar, fascist, legionar, bandit si dusman al clasei muncitoare.

  Asa va fi si in viitor, doar ca nebunia comunismului antihristic se va generaliza in toata lumea, iar la termenii mai sus amintiti se vor adauga altii precum fanatic religios, xenofob, extremist, terorist etc.

  Si daca asistam pe zi ce trece la instaurarea unei dictaturi mondiale, nu trebuie sa ne surprinda ca libertatea presei, cea de opinie si religioasa vor fi ingradite.

  Asadar, va exista dictatura mondiala, politie, securitate, forte armate pregatite pentru a inabusi revoltele si a elimina orice forma de opozitie. Intreaga lume, datorita tehnicilor de control total, se va transforma intr-un imens lagar de concentrare. Si chiar si in acele conditii, noi crestinii nu ne vom da batuti, ci vor marturisi adevarul si vor demasca pana la moarte pe ucigasii lui Hristos si ai crestinilor.

  Eu zic ca nu strica nici unuia dintre noi sa-si organizeze biblioteca in vederea salvarii cartilor duhovnicesti si de istorie.
  Cum putem salva literatura de spiritualitate si scrierile Sf. Parinti? Enumar patru variante:
  1. prin carte tiparita;
  2. prin carte digitala;
  3. prin memorie si
  4 prin traire autentica.

  Insa pentru supravieturearea in conditii grele de lagar de concentrare si prigoana va trebui sa apelam la variantele 3 si 4.

  Pr. Vasile

  Apreciază

 8. […] FOTO: POLITIA londoneza a pus AFISE pe vitrinele spatiilor internet café, care avertizeaza SA NU CA… […]

  Apreciază

 9. […] MAREA BRITANIE: Lucratorii sociali au luat un copil in custodie deoarece parintii sai au refuzat sa-l hranesca cu junk food FOTO: POLITIA londoneza a pus AFISE pe vitrinele spatiilor internet café, care avertizeaza SA NU CA… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: