SACCSIV – blog ortodox

Seful e-Romania: un proiect care „NU VA PUTEA FI OPRIT DE NIMENI”

Posted in eRomania by saccsiv on mai 3, 2010

   Citez din articolul AUDIO: Toma Cimpeanu, seful proiectului e-Romania: Inca aproximativ 500 milioane euro se vor duce in proiectul e-Romania in perioada 2014-2017:

   Ce este e-Romania? Nu doar un site sau simplu portal ci un sistem national de e-guvernare prin care autoritatile promit interconectarea administratiei centrale si locale si informatizarea tuturor serviciilor publice pentru cetateni si firme. Pentru 2010-2013 autoritatile au estimat ca vor aloca 500 milioane euro. Toma Cimpeanu, seful echipei e-Romania in ministerul Comunicatiilor (MCSI) estimeaza intr-un interviu HotNews.ro ca alte circa 500 milioane euro vor intra in acest sistem in perioada 2014-2017, fara ca lucrurile sa se opreasca aici – un proiect care “nu va putea fi oprit de nimeni” si cu care “nimeni nu-si va permite sa se joace”.

   Acest ecosistem informatic va fi stocat intr-un singur loc pe un supercomputer?
   Toma Cimpeanu: Nu, nu este chiar asa. Supercomputerul are 3 componente mari: o parte de calcul paralel, dedicata cercetarii. Aceasta va permite integrarea Romaniei in reteaua europeana de supercomputing, cu multe beneficii. Institutele de cercetare din Romania vor putea accesa niste fonduri la care azi nu au acces pentru ca nu pot sa utilizeze un echipament pe care sa testeze rezultatele cercetarii. Doi: O sa avem acces gratuit la o mie de aplicatii legate de securitatea informatica, nanotehnologie etc. apoi mai sunt 11.000 de programe dezvoltate de institutele de cercetari din Romania care nu au fost testate niciodata si acum vor avea aceasta ocazie.
   A doua componenta este o componenta de procesare, de inalta performanta, pe care vor fi rulate aplicatiile dezvoltate in fazele e-Romania.
   A treia componenta este zona de date, insemnand datele administratiei publice.

   Structura finantarii pe componente si ani a proiectului eRomania – 2010-2013, asa cum apare in Hotararea de Guvern publicata recent in Monitorul Oficial, o gasiti aici.

   Cititi va rog si:

Din toamna, INCA O MODALITATE DE MONITORIZARE a romanilor: eRomania – “Înscrierea copilului la şcoală, înmatricularea maşinii, rezervarea biletelor de tren, comanda unui buchet de flori – totul, absolut se va face cu semnătura electronică”

NOI DETALII DESPRE PROIECTUL E-ROMANIA: baza de date unica si super-computerul IBM/ „Datele mele au fost cumparate de o firma din SUA”/ Microcipuri pentru imigranti?!

49 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on mai 3, 2010 at 3:17 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. luchiana said, on mai 3, 2010 at 3:20 pm

    Bine zice un parinte… toata lucrare antihristului va fi spulberata doar cu o suflare a Mantuitorului Iisus Hristos! Sa avem nadejde in El!

    Doamne Iisuse Hristoase miluieste-ne pe noi pacatosii!

    Apreciază

  3. Calatorul said, on mai 3, 2010 at 5:24 pm

    Ce facem concret in momentul in care eRomnania devine realitate? Eu plec de la Evanghelii si amintesc de momentul in care Iisus a spus garzilor ca sa-L ia pe EL, nu pe Apostoli! Cred ca nu trebuie rupta fiintarea noastra in lumea asta, in sensul de a desconsidera trupul cu totul! Trupul e templul Domnului si multe lucrari duhovnicesti se pot face in trup – cu binecuvantarea Domnului! Domnul spune doar sa nu ne atasam de cele ale trupului (materiale)ci sa ne folosim trupul si sa-l cinsstim ca templu (mod de manifestare)al Domnului. Deci, ce facem, concret? Prea multe vorbe si nicio initiativa!
    Doamne, ajuta!

    Apreciază

  4. andreic said, on mai 3, 2010 at 6:08 pm

    azi in bacau puteai juca x si 0 pe cer……au impanzit cerul intr-un mod grosolan…..si astfel s-a format o panza groasa ce a acoperit soarele ….este fantastic cat de grabiti sunt si noi stam pe „net” …….ma intreb ce vom face cand si acest site va disparea dintrodata…..

    Apreciază

  5. nebunul said, on mai 3, 2010 at 7:00 pm

    cerul era brazdat de acele gaze albe persistente,eliminate de avioane si in sudul tarii deasupra Dunarii,daca aceea este otrava,atunci chiar se cheltuie enorm de mult:bani timp,energie pt naucirea noastra ,iar noi cu atat mai inversunati ar trebui sa raspundem in felul nostru crestinesc:rugaciune,pocainta,iubire,sa luam ca exemplu determinarea lor!!!Doamne ajuta !

    Apreciază

  6. marin said, on mai 3, 2010 at 7:58 pm

    Si la Cluj tot asa a fost astazi. Tot cerul plin de darele avioanelor si apoi pacla.

    Apreciază

  7. Narcis said, on mai 3, 2010 at 8:45 pm

    Pitestiul brazdat…. incredibil… si oamenii in jur nici macar o privire … parca lumea nu se mai uita la cer… nu-l mai cerceteaza, toti sunt cu privirile in pamint sau cel mult paralel cu el..

    Astazi trebuia sa fie o zi perfect senina…

    Doamne Ajuta!

    Apreciază

  8. Emanuel said, on mai 4, 2010 at 7:47 am

    măăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăă !!!!!!!!!!!
    hai sa facem ceva, ce stam asa si ne uitam prostiti. sa iesim in strada si sa protestam, ca e ilegal ca guvernul sa imprastie gazele alea fara sa ne spuna si noua ce anume ” mare bine ” ne face.

    Apreciază

  9. Emanuel said, on mai 4, 2010 at 7:51 am

    au incalcat legea fatis de mai multe ori : odata ca nu au luat in seama semnaturile stranse pentru referendumul anti-cip, si acuma pentru ca nu vor sa ne spuna ce anume fac ei cu gazele alea din avioane. sunt obligati sa spuna, si daca nu vor, sa ii obligam noi. noi suntem 20 de milioane in romania, ei sunt o mana de banditi de la conducere. in lume sunt miliarde de oameni care sunt nedumeriti cu gazele alea, iar mana aia de banditi isi rad de noi ce prosti si docili si fricosi am ajuns !

    sa iesim in strada si sa protestam. sa nu mai asteptam ca sa ne macelareasca ei prin razboi nuclear, sa iesim si sa protestam.

    Apreciază

  10. Lucian said, on mai 4, 2010 at 9:32 am

    Ar trebui facute multe vis-a-vis de aceasta initiativa a guvernului, si nu ma refer acum la proteste. Dar … cu cine ? (dupa cum se poate vedea clar din comentariile la acest articol si nu numai).

    Apropo, am pierdut eu firul ? Care este legatura logica, dupa parea voastra, intre proiectul e-romania si urmele avioanelor ?

    Apreciază

  11. Emanuel said, on mai 4, 2010 at 10:37 am

    Cum cu cine ? Noi, care vedem gazele pe cer. Suntem multi si stam degeaba si ne uitam. Hahaha. Ce ” buni ” crestini suntem ! Doar comentam si ne lasam condusi de banditi. Trebuie sa punem mana de la mana si sa facem ceva legal, ca avem voie si e datoria noastra sa facem. Hai sa ne interesam de gazele alea. Sa intrebam cati mai multi, sa ii stanjenim si sa ii facem de ras in mass-media. Sa spunem sus si tare, sa iesim in strada, e legal avem voie. Pasnic. Doar protestam pasnic, e perfect lșegal. Băăăăăăăăăăăăi fratilor ! Homosexualii fac marsuri ca se simt lezati si noi stam in fund si citim pe net despre cum ne otravesc astia spunandu-ne ca e ” spre binele nostru „. Nu bine spunea par Paisie ca am ajuns fierturi ? De ce nu facem nimic. Hai măăăăăăăăăă sa mergem in vizita la guvern si sa punem intrebari. Sa informam noi pe domnii guvernanti ca legea ii obliga sa ne informeze despre ce fac ei cu gazele alea. Ca pe noi ne intereseaza daca suntem otraviti ” spre binele nostru ” sau nu. Gresesc eu ? Ne mai intereseaza oare ? Sau nu ne mai pasa daca ne omoara altii pe noi si pe copii nostri ? Am ajuns oare sa fim lasi si sinucigasi ? Oare nu e sinucidere faptul ca nu ne intereseaza daca suntem otraviti cu voia noastra sau nu ? Eu as zice ca e sinucidere. Caci noi avem dreptul sa ne interesam, sa punem intrebari, sa ii obligam sa ne spuna ce fac cu gazele alea ” spre binele nostru „. Hai frate la cladirea guvernului in bucuresti, nu va mai lasati sinucisi asa. Hai ma tată sa ii intrebam de sanatate pe domnii alesi. Vă e frică sau ce ? E legal frate sa intrebi, si vom raspunde in fata lui Hristos daca am facut ceva sau nu, daca ne-am lasat otraviti nio ci copii nostri sau nu ne-am lasat. Caci daca totul ar iesi la suprafata, adevarul cu gazele alea, nu ar mai putea sa mai faca nimic aia. Deci sa le facem o mica vizita la guvern.
    Ce e asa de greu ?
    Ne strangem mai multi si mergem. Punem intrebari si gata. Luam aprobare de la politie si facem niste demonstratii in fata guvernului, ca sa le aratam ca homosexualii nu sunt mai indreptatiti ca noi. Este asta democratie sau stat politienesc si dictatura ? Avem dreptul sa ne pazim de gaze toxice sau nu ? Putem sa refuzam otravirea maselor sau nu ? Suntem un popor sinucigas sau nu ?

    Apreciază

  12. kosk said, on mai 4, 2010 at 11:36 am

    parca ziceai pe un alt fir ca vrei sa pleci la munte…sa te rupi de sistem cat mai curand.

    Apreciază

  13. Emanuel said, on mai 4, 2010 at 11:43 am

    pai da. asa am zis, insa chestia cu gazele astea mi se pare o incalcare a legii din partea guvernului si de aia imi vine sa protestez. mai ales cand exista suspiciuni fondate ca alea ar fi gaze toxice. adica sa accept de buna voie sa fiu intoxicat ? asa ma invata crestinismul oare ?
    da, vreau sa plec cat mai curand din lume la munte, dar sunt gata sa ies in strada si sa protestez impotriva incalcarii legii de catre guvern. si nu ar fi prima oara cand o incalca.

    Apreciază

  14. kosk said, on mai 4, 2010 at 11:58 am

    Bine atunci protesteaza. Cei de la putere sigur o sa fie impresionati…le dau lacrimile ,ce sa mai…ca de fiecare data.

    Apreciază

  15. Emanuel said, on mai 4, 2010 at 12:08 pm

    pai nu asa simplu. mergem la guvern si intrebam. apoi mergem la niste laboratoare si analizam probe din gazele alea ce sunt aruncate din avioane, ca uneori el arunca la mica inaltime. luam probe si apoi le analizam la laborator, si facem totul incat sa fie valabil si in justitie. si apoi, daca ceva e in neregula sau ilegal tragem la raspundere pe cine e vinovat. si facem public analiza din care a rezultat ca e ilegal ce fac ei. iaca asa se face treaba.

    Apreciază

    • Lucian said, on mai 4, 2010 at 9:22 pm

      Hai la guvern. Spune-ne si noua te rog ce raspuns primesti.

      Dupa care, daca poti, spune-ne si noua un laborator dintre acele multe „niste” unde se pot testa aceste gaze. Asta dupa ce, bineinteles, ai gasit o modalitate stiintifica (si fondurile + oamenii specializati in asa ceva) de a colecta intr-o eprubeta aceste „urme”.

      Sigur, dupa aceea o sa „tragem la raspundere” pe cei vinovati, care de cele mai multe ori sunt o institutie protejata de legi si raspunderi ambigue. In cel mai bun caz (presupunand ca poti face rost de un avocat, intenta proces, etc.) vei obtine o amenda de ceva gen 10.000 de RON.

      Eu zic ca merita efortul. Nu prea inteleg obsesia asta vis-a-vis de propria sanatate dar in fine, fiecare cu ideile lui.

      Mai corect ar fi sa se adune probe pentru ilegalitatea sistemului e-Romania. Dar na, probabil ca sunt mai importante aceste urme pe cer decat faptul ca vom devenii cu totii sclavi in sistemul antihristic peste ceva gen un an sau doi.

      Apreciază

  16. kosk said, on mai 4, 2010 at 12:24 pm

    ….intr-o realitate paralelă. Solutii din astea legaliste sint o utopie avand in vedere amploarea globala a fenomenului si cine sta in spatele lui.

    Apreciază

  17. luchiana said, on mai 4, 2010 at 12:28 pm

    @Emanuel,

    Ai dreptate, trebuie sa fim uniti si in fapta, sa facem ceva intelept nu doar sa discutam…

    Apreciază

  18. Emanuel said, on mai 4, 2010 at 12:39 pm

    nu e chiar asa. putem face atata timp cat legea ne permite. deocamdata nu ne ameninta nimeni cu arma ca la auschwitz. si chiar de ar sta cineva cu arma in spatele nostru tot ar trebuie sa spunem sus si tare : domle este impotriva drepturilor omului si e crima ! tarani din india se sinucid din cauza chemtrails. in america e foarte des fenomenul, la fel in italia si alte tari. ce e la noi nu e nimic. la ei zilnic sunt pe cer fumuri peste tot. trebuei sa cerem informatii ce inteleg ei prin faptul ca e spre binele nostru chimicalele alea, si ce inseamna ca organizatiile ecologice nu ar fi de acord cu alea daca ar sesiza fenomenul. dar cum se poate ca organizatiile ecologice sa nu fi sesizat un fenomen de o asa amploare ? mai degraba cred ca au vazut ca nimeni nu zice nimic.

    pai legea e lege, daca se spune ca e stat democratic si ca e condus de legi sa fie respectate atunci. noi avem dreptul sa le facem probleme, sa le punem bete in roate, si nu sa ne lasam asa pe ” mana lor „.

    Apreciază

  19. Emanuel said, on mai 4, 2010 at 12:42 pm

    eu zic ca le putem pune bete in roate, si macar daca facem valva, atunci oricum va iesi in defavoarea masoneriei si organizatiilor guvernamentale care ne tot rad in nas ca avem paranoia cu teoria conspirationista. iaca ca putem strange dovezi impotriva lor, si sa aratam ca nu e chiar asa cum rad ei. si putem astfel informa lumea si atrage spre adevar pe cati mai multi. sa devina oamenii suspecti in ce priveste ” bunavointa ” lui big brother.

    Apreciază

  20. kosk said, on mai 4, 2010 at 3:08 pm

    …pai o sa rada si mai tare. Si oficialii si ma$$-media si vecinu’ de scara. Crezi ca masina de propaganda nu are explicatii gata pregatite? Aia multi de care zici-lumea- doarme somn greu si o sa doarma pan’ la capat.

    Apreciază

  21. cristina said, on mai 4, 2010 at 3:15 pm

    Da Doamne sa dispara din lumea asta curentul electric!

    Apreciază

  22. Emanuel said, on mai 4, 2010 at 3:31 pm

    poate ai dreptate in ce pirveste adormirea lumii. insa nu cumva dormim si noi in picioare ? nu am putea totusi informa lumea mai tare si mai activ ? analiza la laborator a chemtrailsului cred ca ar fi buna de facut, si ar aduce dovezi in favoarea noastra.
    oare noi nu dormim ? facem tot ce trebuie ? avem constiinta impacata ca am facut tot ce se putea face si nu suntem cu nimic vinovati de ce fac elitele ?

    Apreciază

  23. Mihai said, on mai 4, 2010 at 4:52 pm

    intrebarea mea pentru toti ar fi asta: voi lucrati? daca da, pe unde?

    Apreciază

    • saccsiv said, on mai 4, 2010 at 4:55 pm

      Mihai

      Intrebarea mea era: sa-ti las comentariul la spam sau sa vada lumea un exemplu de habauc. Am ales sa te scot de la spam.

      Apreciază

    • Mihai said, on mai 4, 2010 at 5:30 pm

      lol

      aici nu pot decat sa iti dau dreptate! 😀

      offtopic: mama, cate categorii ai, mi-a luat juma de minut sa ajung sa fereastra de comentarii, intrucat m-a bagat direct in the bottom of the page cand am accesat-o.

      Apreciază

  24. Emanuel said, on mai 4, 2010 at 4:57 pm

    eu nu lucrez, daca te referi la servici. am terminat degeaba o facultate. acuma nici nu mai caut servici ca stiu ce vremuri vin si nu mai vreau sa raman in lume. mai bine ma fac cioban … cu facultate 🙂 am 1000 euro din somaj si bursa de la facultate, si cu banii astia as putea trai 20 de ani aproape fara sa mai muncesc nimic, deci pot spune ca ma scald in bani. insa la vremurile care vin nu stiu la ce mi-ar mai ajuta aia 1000 de euro. mai bine imi iau niste capre si imi fac o chiliuta pe un munte si gata.

    Apreciază

    • Mihai said, on mai 4, 2010 at 5:31 pm

      si eu m-as muta la tara! 😀

      dar si aia costa. 😦

      Apreciază

    • LostOne said, on mai 4, 2010 at 9:55 pm

      Sa ma anunti si pe mine cand iti iei caprele ca vin si eu sa iau cateva si te ajut la muls 😀 Si mie mi-ar conveni o viata dinasta, dar e foarte dura.. pana te inveti iti va lua timp, asta pentru ca noi suntem invatati cu calculatoare, mobile, masini, autobuze.. nu cu apa de rau si iarba….. am inceput o facultate fix in bransa asta de Multimedia & tehnologia comunicatiilor dar nah de cativa ani parca tot asteptam sa termin liceul si sa fac ceva folositor.. acuma ca vad ca totul se muta pe internet(intr-un fel pt mine in viitor ar fii bine pt ca am locuri de munca asigurate… dar in alt fel toata viata voi fii controlat si voi fii in sistem.. voi lucra pt sistem.. )

      A da, si .. stai linistit ca, atunci cand va veni vremea, vor incepe astia sa caute in toate pesterile, in toate zonele „populate” inainte de oameni care ieseau la „plimbare, gratarel” prin munti.. toate vor fii cautate. Poate suna incredibil, dar astia care vor pleca asa „de nebuni” (dupa parerea lor) vor fii clasificati drept teroristi ai societatii.
      Se vor gasi scuze.. si in scurt timp se va ajunge la ce a mai fost, sa iti dai la politie/guvern vecinul si cel mai apropiat prieten.
      Faza de „datul in gat” exista in orice tara, in orice popor.. chiar si la vestici.

      IN fine, Dumnezeu sa ne pazeasca.

      Apreciază

  25. kosk said, on mai 4, 2010 at 5:12 pm

    …si io’s taran din ala dur. Ars de soare si spalat de ploi pe cimp. Truditor al pamantului.Intrebari?

    Apreciază

  26. kosk said, on mai 4, 2010 at 5:38 pm

    Bine.

    Apreciază

  27. kosk said, on mai 4, 2010 at 6:21 pm

    @Emanuel.
    Eu stau de o viata la ţară si am cunoscut multi care si-au vandut ap venind la sat. Dupa care au renuntat si s-au mutat din nou in oras . Nu au rezistat. Daca vrei sa te rupi de ‘civilizatie’ tre ‘sa ai vointă.

    Apreciază

  28. Emanuel said, on mai 4, 2010 at 6:29 pm

    Stiuuuuuuuuuuuuu frate, mare adevar ai zis.
    Eu am stat 6 ani la munte si stiu care e treaba. Una isi inchipuie cei de la oras ca e viata la munte, si cu totul alta e realitatea. ei au fost de cateva ori la munte asa in vizita in weekenduri, sau pe la sf moaste si manastiri, si apoi isi fac impresia ca asa e tot timpul la munte. ei isi inchpuie ca e picnic, mici, gratare, bere, weekend, chestii din astea, iarba verde, natura, liniste, etc. da cand vin acolo si stau cateva zile apo li se face dor de internet, televizor, asfalt, magazine, oameni cu care sa discute, si multe altele. nu e asa ?

    Apreciază

  29. Emanuel said, on mai 4, 2010 at 6:36 pm

    apoi ……… animalele salbatice de pe munti care circula liber. se gandesc ca o sa ii manance. da nu e asa.

    Apreciază

    • toteu said, on mai 4, 2010 at 6:42 pm

      da la oras chiar asa este, sunt animale salbatice, umbla liber si te mananca, de obicei la buzunare

      Apreciază

  30. kosk said, on mai 4, 2010 at 6:54 pm

    ..nu au rezistat la stresul despartirii de oras@emanuel si au renunţat. Munca fizica la cimp, ingrijirea animalelor din gospodarie, lipsuri de tot felul….o lume diferita. Nu stiu cat intalegeti voi cei de la oras acum, dar adaptarea este foarte grea.

    Apreciază

  31. Emanuel said, on mai 4, 2010 at 7:29 pm

    pai eu inteleg ca stiu. da cei care nu au trait nu stiu cum e sa faci baie intr-un lighean si sa cari apa cu galeata de la jumate de km. si cand iesi afara vezi ca a plouat si e noroi peste tot in ograda.
    da nici cei de la sat nu stiu cum e sa mergi prin metroul din buucresti si in statie sa vezi ce desene oribile au pictat golanii pe metrouri si pereti. te sperii numai cand le vezi, parca te alfi in vestul salbatic sau in new york.
    da nici noi nu stim ce vremuri ne asteapta. o stiu numai cei care au stat prin puscariile comuniste, si desigur … masonii de grad inalt care ne pregatesc viitorul nostru de ” frate mai mic ” al lor. as fi curios sa spuna saccsiv cum a fost in puscariile comuniste, sa ne povesteasca niste ” intamplari ” grele de acolo si ce era la ordinea zilei pe acolo.

    Apreciază

  32. double_M said, on mai 4, 2010 at 7:41 pm

    salut, ma bucur foarte tare ca am gasit acest blog.cautam de ceva vreme o comunitate de oameni mai deschisi la minte catre astfel de evenimente si daca nu o gaseam, as fi inceput demersuri pentru a o crea. se pare ca in romania nu toti sunt incuiati… poate daca ne strangem si ne organizam cumva, reusim sa schimbam ceva in tara noastra. Doamne ajuta!

    Apreciază

  33. dan said, on mai 5, 2010 at 6:05 am

    Nu cred ca retragerea in munti sau la tara reprezinta o solutie ”salvatoare”. Chemtrails te otravesc oriunde te-ai afla. Daca ati observat, ”campania” de otravire e mai asidua in zonele cu multa vegetatie,paduri etc poate tocmai sa compenseze. Daca ne retragem in munti si pesteri nu inseamna ca suntem niste sfinti in mucenicie sau superiori celorlalti ca nu vrem sa facem parte din sistem. N-am fi decat niste fricosi!! Ideea este sa stai aici in ”valtoare” si sa-ti pastrezi integritatea,taria si credinta.Atunci se vede adevarata virtute,nu ca fugim la munte si stam linistiti. N-o sa fim linistiti ptc si altii cunosc muntii si satele si daca se vrea raul esti gasit si acolo. Din mijlocul raului poti aduce schimbarea daca esti suficient de constient si ai tarie. Ce s-ar fi intamplat daca si Iisus ar fi dat fuga in munti sa-si salveze coada? El insa s-a avantat in mijlocul raului cu credinta si curaj, fara violente, proteste sau vreo pichetare pe la guvern si a reusit sa influenteze o lume intreaga si sa dea un exemplu.

    Apreciază

  34. luchiana said, on mai 5, 2010 at 9:19 am

    @double_M,

    Asa ziceam si eu.

    Apreciază

  35. Emanuel said, on mai 5, 2010 at 12:33 pm

    pai da, o sa apara multi atunci, peste cativa ani, care vor cauta sa se mute sus pe munti. insa la pesteri nu prea, pentru ca pesterile nu mai sunt ca demult, sa poata sta cine vrea in ele. acuma pesterile sunt in proprietatea statului sau altor oameni, si nu ai voie sa stai acolo.
    apoi, dan, sa stai in lume,
    dar cum, luand cipul ? asta e intrebarea !!! participand la sistem ? te faci raspunzator de implementarea sistemului dictatorial prin participarea la el, dar crezi ca asa iti pastrezi credinta intacta ? si pana cand crezi ca poti sta in sistem fara sa te patezi iremediabil ? caci exista o limita dupa care daca mergi cu sistemul devii antihrist cu masca de crestin. limita aia nu o sa apara peste mult timp, peste cativa ani, si atunci ce ai sa faci ?
    dar chiar si acuma, esti impacat cu ideea de a lua cipul in acte ? eu nu sunt …

    Apreciază

  36. dan said, on mai 5, 2010 at 4:20 pm

    @ Emanuel– Daca ai credinta puternica nu conteaza mediul in care vietuiesti,ceea ce simti in interior nu poate fi influentat/patat de exterior. Tocmai mediul te face sfant si mucenic ptc ai cu ce sa te compari. Daca ai trai numai printre sfinti intr-o lume divina,te-ai mai putea numi sfant(chiar daca ai toate calitatile) ? NU. Ptc nu ai mai avea termen de comparatie,sfintenia ar fi o stare de normalitate, ai fi sfant in comparatie cu cine/ce? Atunci ti-ai pierde aceasta calitate.

    Cat despre cipuri nu crezi ca se face prea mare caz? Ce e acest cip? O metoda de control,nu? Ti se pare ca acum suntem liberi? Avem coduri de bare fara de care nu circula nici o marfa. Avem carduri,avem BANII fara de care nu poti achizitiona nimic!!!! Nu crezi ca DEJA am acceptat cu totii semnul fiarei si intretinem sistemul prin faptul ca ne petrecem timpul (in care ne puteam ruga,comunica cu Dumnezeu,descoperi adevarata natura) muncind din rasputeri pt a face rost de BANI(cash sau pe card) pt a ne cumpara haine, mancare etc? Facem credite sa ne luam masini si case,de care credite ne legam zeci de ani muncind cu frenezie sa le achitam. Ti se pare ca asta e libertate? Amice, semnul fiarei l-am acceptat cu totii demult. Prin BANI suntem controlati cu totii de la individ la natiune( cel mai bun ex criza economica si FMI). Un cip in acte nu mai conteaza cu nimic, oricum in ziua de azi poti fi gasit foarte usor si dupa actele care exista deja. Nu asta ar fi problema. Cat despre implantare trebuie sa fi km redus sa accepti asa ceva ptc nu are nici o utilitate pe care elitele ar putea s-o foloseasca drept argument.

    Apreciază

  37. Ortodox pe stil vechi said, on mai 5, 2010 at 7:06 pm

    Ar fi vrut sa spuna ca suntem in sah si ca elitele muta atent cu experti lor iar noua ne-a luat timpul si nu mai vedem periclolele ce apar as putea sa mai adaug in ziua de azi tre sa facem totul de placere nu din obligatie .facand din placere mai ramane timp si pentru suflet iar daca faci din obligatie nu mai ai nici un timp liber.Un adevar exista depinde cum vedem problema ca sa ne fie bine tre sa ne fie rau si invers.Dumnezeu sa ne lumineze inima si mintea sa ne rugam sa ne ajute sa ducem crucea pana la sfarsit amin.

    Apreciază

  38. Emanuel said, on mai 6, 2010 at 6:57 am

    Amice dan, sfant este Dumnezeu nu prin comparatie cu pacatosii, caci asa ar fi avut nevoie Dumnezeu de pacatele noastre pentru a se da pe Sine sfant. Nu e asa, daca eu as fi sfant si as trai intr-o lume divina, si sa ne ajute Dumnezeu sa ajungem toti asa, atunci da, as fi sfant, fara sa ma compar cu un pacatos. De altfel a fi sfant prin comparatie cu un pacatos poate sa fie slava desarta, caci sfintenia nu este ca un concurs unde numai unul castiga, ci TOTI sunt ivitati la sfintenie, si eu pentru a fi sfant am chiar nevoie intr-o anumita masura sa fie si altii sfinti si nu am nevoie de pacatele lor.

    Cat despre cip, sfintii parinti au spus : dreapta socoteala e cea mai mare virtute. De aceea faptul ca noi ortodocsii am acceptat codul de bare pe etichete, este pentru ca nu puteam sa devenim mucenici doar pentru atata lucru, pentru a refuza codul cu 666 pe etichete. Ar fi fost o prostie. Deci aici a functionat pogoramantul. Insa actele cu cip sunt un pas mai departe spre implantul din apocalipsa. Si problema s-a agravat. Nu e inca momentul sa devenim mucenici pentru asta, dar e momentul sa ne gandim serios la ce va urma si sa luam cum putem masuri sa ne pregatim pentru vremurile care vin, vremuri cand nu va mai putea crestin ortodox sa mai vietuiasca in lume, decat doar ca mucenic. Si iar, nu poti spune ca masoneria nu are motive pentru care sa implanteze cipuri, caci motive DEJA au inventat muuuuuuuuulte, intre care protectia copiilor mici, dobandirea capacitatii de invatare a unei limbi straine si nu numai intr-o fractiune de secunda, urmarirea criminalilor, lupta iimpotriva terorismului, inlocuirea banilor cu sisteme mai avansate tehnologic, capacitatea de a comunica cu calculatorul si alte masini mult mai facila, imbunatatirea comunicatiilor intre creier sateliti si ceilalti oameni, lupta impotriva coruptiei si eliminarea hartogaraei, si multe altele. Dar am uitat sa il spun pe cel mai important si mai ascuns : controlul total al fiintei umane de catre dictatorul antihrist. Si sa nu spunem ca toate astea nu o sa le accepte lumea. Acuma nu le accepta, insa dupa un razboi mondial, dupa introducerea cipurilor in acte si familiarizarea cu ele, dupa unirea tutror religiilor si statelor, si alti pasi ce urmeaza, omenirea ca accepta cipul, mai ales luand in considerare avantajele de mai sus. Si sa nu spunem ca cipul nu e nimic, caci despre implantul cu 666 ne vorbeste apocalipsa si spune ca este lepadare de Hristos si pierdere a mantuirii.

    Apreciază

  39. […] Seful e-Romania: un proiect care „NU VA PUTEA FI OPRIT DE NIMENI” […]

    Apreciază

  40. Antonimus said, on iulie 17, 2012 at 12:15 pm

    Ha! Ia auzi!… Cercetatorii romani vor putea „accesa niste fonduri la care azi nu au acces pentru ca nu pot sa utilizeze un echipament pe care sa testeze rezultatele cercetarii”… Ca sa vezi si sa un crezi. De asta institutele de cercetare romanisti nu erau „in fruntea bucatelor” in cadrul proiectelor majore derulate de UE, pentru ca Romania lipsea din „reteaua europeana de supercomputing”?!! Nu pentru ca veneau din Romania… Cat despre accesul „gratuit la o mie de aplicatii legate de securitatea informatica, nanotehnologie etc.”, nici nu mai vreau sa ma mai gandesc la acata mana sunt!

    In ceea ce priveste accesul gratuit, ACTA, drepturi de autor s.a, am o singura mare nelamurire, oare cat costa comercializarea pe piata neagra IT si nu numai… a datelor noastre personale?!?!

    Pentru cei ce mai au, totusi, o doza de neincredere le recomand sa vizoneze un pic „Ghost in the Shell: Stand Alone Complex”. Dar sa bea 2l ceai de tei inainte… Are de toate: clonare, corp bionic, invizibilitate optica, hacking, furt de identitate, posesie si control mental. In plus, orice „injectare” de informatie antisitem (fie si un banal gand) in Retea este catalogat drept act terorist.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.