SACCSIV – blog ortodox

Acum peste o jumatate de an, MASONII au declarat ca pleaca din Romania daca va fi ales BASESCU. Dar sunt tot aici … Sau au spus-o pentru a fi de fapt ales Basescu?

Posted in MASONERIA, MASONERIE, Romania, Traian Basescu by saccsiv on aprilie 29, 2010

   Va mai amintiti? Circula anul trecut o inregistrare intitulata LOJA PRO RUSA a dat ultimatum ca pleaca din tara, daca Basescu va fi din nou Presedinte. O puteti viziona AICI.

   Suntem la sfarsitul lui aprilie 2010 si inca n-au inceput sa-si faca bagajele … Macar o parte din ei. De ce? Consider ca de fapt nici n-au dorit sa plece, ci au spus-o tocmai pentru a fi ales Basescu …

   Observati titlul? LOJA PRO RUSA … Asta ca sa nu credem ca-i vorba de cea pro chineza si s-o delimitam clar de cea pro Zimbabwe … Revenind la un ton serios, pentru cei care inca nu stiu, nu exista loja pro X si nici cea pro Y, chiar daca profesionistii dezinformarii se straduie sa para astfel. La varf, ele au acelasi interes:

LISTA MASONI celebri

Citate celebre ale unor masoni sau evrei sionisti faimosi

   Din motive de ELITE stiute, trebuia ales Basescu. Nu ca Geoana nu le era tot o marioneta, insa poate l-au considerat pe marinar una mai sigura. Ceea ce pana acum s-a si dovedit a fi. Sa ne amintim doar ca el a fost avocatul principal al acordului dezastruos de imprumut de la FMI:

Suntem nr. 1! Romania, CEL MAI MARE DATORNIC AL FMI

   Iar FMI este un important instrument al ELITELOR:

Fostii si actualii sefi FMI O SPUN PE FATA: “Aceasta fereastra favorabila, plina de oportunitati este aici. Nu va sta deschisa pentru totdeauna” si vor o MONEDA INTERNATIONALA

   Sa ne mai amintim si ca:

VIDEO (si transcriptul): TRAIAN BASESCU promovand casatoriile intre homosexuali si adoptia de copii de catre acestia …

   Pentru a obtine Basescu cat mai multe voturi, era necesar sa fie urniti din case si credinciosii ce critica masoneria (ce mai stiau cate ceva despre aceasta, dar nu destul) si eventual sa le fie prezentat un ghiveci masoneria – KGB – comunisti – Rusia, slujit de tabara Geoana, careia i se opunea Basescu. Iar maestrii manipulatori ai maselor au si reusit sinistra miscare … Sa ne amintim ca destui dintre cei din tabara ortodoxa traditionalista chiar, l-au votata pe ultimul.

14 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on aprilie 29, 2010 at 10:02 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. luchiana said, on aprilie 29, 2010 at 11:01 am

    Mai conteaza ce spun? De facut tot ceea ce au de facut vor face.

    Apreciază

  3. daniel said, on aprilie 29, 2010 at 11:40 am

    dragi prieteni,

    Situatia actuala ne indeamna sa ne alaturam fie Vesnicului Invingator, fie vesnicului invins.
    De ce sa ne tot lamentam in plus stiut fiind ca toate ce se petrec in lume si cu noi insine sunt permise si raman intotdeauna sub grija deosebita a Tatalui nostru preaplin de iubire.
    Lucrarile rele sunt permise sa se desfasoare ca sa ne smerim noi, sa ne tina pe noi treji si fiindca din ele va iesi un mare bine … la momentul horatat de Sus.
    Chiar lucrurile ingrozitoare care se desfasoara sub ochii nostri trebuie sa ne intaresca in linistea noastra interioara: este permis de Dumnezeu si daca este permis de El este pentru cel mai bun scop pentru suflete … daca ramanem curati cu inima intelegem ceea ce am scris aici. sa ne ferim de invataturile gresite ale lumii, care este in cea mai mare parte opusa cu invatatura Bisericii.
    Inca ne rugam pentru neinceperea celui de al treilea razboi mondial. De ce sa moara oameni? Ne rugam ca oamenii sa urasca cipurile RFID. Oamenii sa nu se uite la gramezi de bani mai mult decat simple hartii urat mirositoare. Oamniii sa se rupa de realitate si sa se pocaiasca, sa isi cerceteze vietile interioare, sa frecventeze Biserica si sa nu mai inchida usa inimiii in fata Domnului nostru Iisus Hristos care cu Vesnica Rabdare bata incetisor si discret la inimile noastre …
    Vedeti si judecati viata voastra personala cu linistea inimii, ramaneti plini de bucurie si dati speranta si celor din jur: oamenii sa se intoarca degraba la Domnul nostru Iisus.
    Ne rugam in continuare pentru stricarea lucrarilor rele, indeosebi pentru stricarea raului din inima mea!, si cu smerenie, pentru indeplinirea Voii Tatalui nostru drag si bun.
    Desigur, cuvintele pe care le scriu aici, trebuiesc intelese simplu, asa cum le citim.
    Suntem treji si cred ca vom rezista la toate inselatoriile si minunile false care se precipita pe pamant si in fiintele noastre (ma refer la mass media etc) – de fapt este imposibil asa ceva.
    Dar noi vrem. Vrem sa ramanem vrednici de EL.
    dragii mei,
    Iisus drag al nostru ne ajuta in aceste vremuri mai mult decat ne putem imagina noi.
    EL este Prietenul nostru credincios si nimic nu se intampla fara permisiunea Sa. El vorbeste cu putere in inimile care s-au deschis (prin pocainta si iubire sincera), conduce si intareste pe fiecare om care Ii cere indurarea si ajutorul. Ramanem bucurosi, senini si plini de iubire in mijlocul unei lumi tot mai nervoase si fara loc.
    Maica Domnului, de asemenea, ramane cu toti fiii si cu toate fiicele care o cheama si o iubesc.
    Traim vremuri minunate, in care ne putem desavarsi, cu ajutorul Harului lui Dumnezeu.

    va multumesc pentru atentie,
    atentia la EL,

    va iubesc pe toti in Domnul nostru Iisus Hristos,

    Apreciază

  4. luchiana said, on aprilie 29, 2010 at 11:49 am

    @Daniel,

    Asa este, sunt vremuri care ne apropie mai tare de Dumnezeu, de mantuire…

    Apreciază

  5. uncrestinortodox2 said, on aprilie 29, 2010 at 11:58 am

    Problema e să nu cădem în plasele celor vreo 30 de grupări denumite „Biserici Adevărate Ortodoxe”, printre care sunt nominalizaţi şi stiliştii cu 5 grupări, de la noi din ţară.

    Apreciază

  6. daniel said, on aprilie 29, 2010 at 12:02 pm

    completare

    Deci si masonii sunt lasati sa lucreze dupa cum vor dansii: nu este nici o opreliste in acest sens. Numai ca, la un moment dat, fiecare om mason trebuie sa se hotarsac in sinea sa: ori asa, ori asa. Omul nu poate inventa niciodata a treia cale.
    In plus, lucrarile masonice nu sunt lasate asa la intamplare, cum gresit cred unii, ci ele ajung in final sa fie pricina unui bine.
    Doar cei curati cu inima pot deslusi acest bine. Acest bine este departe de galagia si forfota lumii.
    La Dumnezeu, niciodata nimic nu are finalitate raul. Totdeauna, finalitatea in fata lui Dumnezeu este binele.
    Desigur, binele este si atunci cand iadul arde pe veci ceea ce nu este vrednic de Rai, pentru ca unde se refuza Iubirea ajunge Dreptatea, care intotdeauna este necrutatoare …
    Ganditi-va numai cat de milostiva si induratoare este Iubirea … a rabdat si inca rabda Crucea.

    va multumesc,

    Daniel

    Apreciază

  7. Ortodox pe stil vechi said, on aprilie 29, 2010 at 12:18 pm

    uncrestinortodox2 trebuia sa vi sa arunci cu piatra ,arunca parca iadul si raiul l-ai facut tu nu judeca sa nu fi judecat .Sa lasam pe Dumnezeu sa decida si sa faca voia sa hai sa facem putina pace cea pe care ne-a lasat-o Mantuitorul cand zice „Pacea mea o dau voua” stim bine ca pace trupeasca nu a avut dar a avut pace sufleteasca stim bine ca sufletul e adapostit in inima si ca sa fi placut lui Dumnezeu trbe sa ai inima buna ca sufletul sa poata intelege cele spuse de Dumnezeu Intreime de o finta .Poate asa a randuit el sa fie aceste vremuri a ne ajuta nu a ne judeca.Iertati-ma si Dumnezeu sa ne ierte.

    Apreciază

  8. eufrosin said, on aprilie 29, 2010 at 12:52 pm

    Intre timp, planurile lor malefice pentru Romania, se indeplinesc putin cate putin. Stiati ca pretul gazului se va dubla anul acesta?

    http://eufrosin.wordpress.com/2010/04/29/ce-pretinde-guvernul-romaniei-bate-din-calcaie-pretul-gazului-se-va-dubla-si-ce-e-de-facut/

    Apreciază

  9. acadennis said, on aprilie 29, 2010 at 1:46 pm

    Isi duc la indeplinire agenda lor prin deceptii, speculatii, manipularea abila a emoţiilor umane, în special frica:
    PROBLEMA – REACTIE – SOLUTIE
    Iar Basescu si alti guvernanti cu siguranta ca sunt si ei implicati in diferite societati secrete, doar ca nu stim noi inca, dar in timp vom decoperi.
    Mare lucru nu putem face, doar sa avem grija sa nu cadem in plasa lor.

    Apreciază

  10. cornelius said, on aprilie 29, 2010 at 2:35 pm

    Ce facem cu ierargii ortodocsi membrii ai masoneriei? Ce facem cu ierarhii ortodocsi care au fost pusi de masonerie ierarhi, doar ca sa batjocoreasca Biserica? Cu astia ce facem?

    Apreciază

    • koreg said, on aprilie 29, 2010 at 6:36 pm

      Propun sa-i pomenim in rugaciunile noastre particulare… macar atat putem face.

      Apreciază

  11. acadennis said, on aprilie 29, 2010 at 3:07 pm

    @cornelius
    COLOSENI 2:8

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.