SACCSIV – blog ortodox

Expoziţie in Alicante: papusele monstruoase „BARBIE” infatisand TRANSSEXUALI DEZBRACATI … Sau inca o modalitate de a promova distrugerea unor nefericiti

Posted in BARBIE, HOMOSEXUALITATE, SODOMIE, TRANSSEXUALISM by saccsiv on aprilie 6, 2010

   Citez din articolul Expoziţie cu “Barbie” în ipostaze sexuale:

   Expoziţia din Alicante, Spania, face parte dintr-o serie de evenimente care pledează pentru acceptarea în societate a persoanelor cu orientare sexuală diferită de a majorităţii. Populara păpuşă Barbie, care întruchipează unul dintre idealurile de frumuseţe din lume va fi expusă la sfârşitul lunii aprilie în ipostaze provocatoare.

   Potrivit ziarului‘’20minutos” păpuşa va avea caracteristici sexuale mixte iar Asociaţia de Lesbiene şi Homosexuali (A.L.H.) are câteva ipostaze într-un decor executat din pene, care atrage atenţia asupra discriminării sexuale suportate de către această categorie a societăţii, care se scuză în acest mod pentru conformaţia psihică de altă natură decât aspectul corporal.

   Barbie transexual, rămâne păpuşa cu chip de înger şi organe sexuale masculine pe care le etalează fără jenă în diferite poziţii şi ipostaze ale unor jocuri sexuale care, speră organizatorii să provoace o reacţie publică.

   „Ideea de a reflecta contradicţia dintre natura umană şi psihic este soluţia ideală de a-i face pe oameni să depăşească bariera de respingere şi atitudinea discriminatorie manifestată împotriva acelor persoane, care nu au nicio vină că s-au născut astfel decât marea majoritate”.

   Conform Libertatea, expoziţia nu este recomandată copiilor, ci adulţilor, fiind dedicată unei organizaţii a lesbienelor şi homosexualilor din comunitatea valenciană. Reprezentanţii companiei Mattel, care produce Barbie, au fost deranjaţi de faptul că jucăriile au fost supuse unei bătăi de joc. 

   Conform sfatulmedicului.ro/dictionar-medical, transsexualismul este o tulburare de identitate in care subiectul are dorinta sau sentimentul de a apartine sexului opus. Aceasta definitie exclude travestitii, homosexualii, precum si persoanele atinse de o anomalie cromozomica (sindromul lui Klinefelter, al lui Tumer etc.). Transsexualismul este o manifestare a unei dereglari grave a construirii identitatii la copil, probabil consolidata de catre mediul familial. El se manifesta printr-un sentiment precoce de comuniune cu celalalt sex, subiectul considerand sexul sau biologic ca o nedreptate, ca o eroare pe care cauta s-o indrepte, adoptand comportamentul si aspectul sexului opus. Aceasta poate duce la solicitarea unei interventii medicale sau chirurgicale asupra atributelor sexuale (pilozitate, sani, modificare a organelor genitale). Aceste transformari nu fac, in general, sa dispara nici suferinta psihologica, nici profundul sentiment de insatisfactie al subiectului.

   Comentariu saccsiv:

   E limpede ca au o problema transsexualii, insa rezolvarea pe care cei mai multi dintre ei o gasesc, este total gresita, transformandu-se de buna voie in monstrii. Si sunt incurajati in acest demers de catre politicul corect si de catre cei ce promoveaza homosexualitatea.

   Si nu se distrug doar in aceasta viata, ci aleg un drum ce ii duce mai apoi in iad …

   Actualmente se face o intensa campanie pentru legalizarea adoptiei de copii de catre homosexuali. Probabilitatea ca acestia sa devina la maturitate transsexuali, nu este oare cu mult mai mare decat daca ar creste in familii normale? Consider ca da. Dar ce le pasa stricatorilor societatii? Probabil ca de fapt asta si urmaresc …

   Iar aceasta expozitie nu face decat sa promoveze efectiva distrugere a unor nefericiti …   

   Cititi va rog si:

Bolile homosexualilor: un document medical la zi

Clasamentul celor 50 cei mai influenti homosexuali si lesbiene

CRESTINI, VETI AVEA O PROBLEMA: Senatul a trimis legea privind infractiunile de ura impotriva homosexualilor catre Obama. Presedintele a promis ca o va aproba

In Uganda homosexualii vor fi expulzati sau condamnati pe viata?

New York: CRESTIN ARESTAT deoarece S-A RUGAT in liniste in parc PENTRU HOMOSEXUALII participanti la o parada …

Nou STUDIU politic corect: HOMOSEXUALITATEA are rol EVOLUTIONIST …

Revista UNICA isi aduce aportul in promovarea LESBIANISMULUI. Cat de curand anormalul va deveni firesc iar normalii vor fi considerati ciudati …

STIINTA IN SLUJBA POLITICII CORECTE: un „studiu” arata ca lesbienele sunt părinţi mai buni decât cuplurile heterosexuale

Stiinta in slujba POLITICII CORECTE: un studiu “demonstreaza” raspandirea comportamentului homosexual la aproape toate speciile de animale

Un site spurcat: „INCLUSIVE ORTODOXY”

VIDEO: Cum se promoveaza homosexualitatea in scoli …

 

  

3 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on aprilie 6, 2010 at 5:08 pm

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. adris1919 said, on aprilie 6, 2010 at 5:36 pm

  Nu e zi in care pe canalul de filme „acasacutiebirou” sa nu dea filme cu si despre homosexuali. Daca acum 2000 de ani aceste pacate strigatoare la cer erau oarecum hulite public, chiar daca existau in toate societatile, in zilele noastre conducatorii pamantului le promoveaza intens, avand acest mijloc aproape infailibil de indobitocire care este televizorul.
  Daca atunci Domnul a intarziat cat a putut venirea sa, pentru rugaciunile si pocainta dreptilor (multi) din veacul acela, am convingerea ca astazi nu va mai intarzia, ci dimpotriva, va grabi venirea Sa, caci mare si multa este uraciunea pustiirii sufletelor noastre.

  Sa ne rugam asadar Mantuitorului sa ne dea putere sa luptam cu patimile si pacatele noastre si sa ne afle in pocainta si smerenie.
  Doamne, Iisuse Hristoase, miluieste-ne pe noi.

  Apreciază

 3. […] Expoziţie in Alicante: papusele monstruoase „BARBIE” infatisand TRANSSEXUALI DEZBRACATI … Sau… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: