SACCSIV – blog ortodox

VIDEO (si transcriptul): CIA INCA TESTEAZA DROGURI PE OAMENI. Interviu cu H.P. Albarelli Jr, autorul cartii „O greseala teribila: Uciderea lui Frank Olson si Experimentele Secrete ale CIA din Razboiul Rece”

Posted in CIA, H.P. Albarelli Jr, LSD, MK ULTRA by saccsiv on martie 21, 2010

   Iata si trascriptul:

   Marina Portnaya (MP): In 1953 doctorul Frank Olson din armata SUA a murit subit in New York. Militarii si oficialii federali au spus ca este sinucidere. Dar dupa mai mult de jumatate de secol o carte noua spune ca moartea lui a iesit afara la lumina, afara din CIA. Cu mine acum este Hank Albarelli autorul cartii: „O greseala teribila, crima asupra lui Frank Olson si experimentele secrete din timpul razboiului rece facute de CIA”

   MP: Multumesc ca ai venit.

   Hank Albarelli (HA): Multumesc de invitatie

   MP: Vreau sa incep prin a te intreba de ce ai ales sa explorezi si sa investighezi aceasta moarte sau crima cum o numesti, a doctorului Frank Olson.

   HA: La inceput am crezut si eu ca este o moarte prin sinucidere si am fost putin curios si am inceput sa citesc tot ce mi-a cazut in mana iar dupa ce am citit, nu mi-a venit sa cred, am gasit ca era de necrezut, cu cat citeam mai mult cu atat deveneam mai curios si dupa cateva luni am vrut sa stiu intreaga poveste, ce s-a intamplat cu el.

   MP: Si care este adevarata poveste dupa cercetarile tale?

   HA: Dupa ce am cautat, cercetarile mele facandu-se de peste 10 ani, am gasit ca a fost omorat.

   MP: De ce?

   HA: Motivul este foarte complex. Trebuie sa incepi cu ceea ce Frank a fost. El a fost un angajat civil al armatei Statelor Unite pentru o instalatie secreta in Frederich Merlin, intr-o tabara militara numita Dietrich, asa se numea atunci, inca mai exista si azi si se cheama fortul Dietrch.

   Si Frank era un om arogant, nu-i placea sa se supuna disciplinei sau regimului militar sau sistemului de securitate care era pentru o astfel de baza militara. Iar peste aceasta aroganta, el nici nu-si facea treaba bine si intr-un fel vroia sa paraseasca armata. Dar stia o gramada de secrete din ultimii 10 ani pe care ii petrecuse acolo si in combinatie cu aroganta si nefericirea lui el a inceput sa vorbeasca despre secretele la care lucrase chiar si cu oameni cu care se presupunea ca nu trebuia sa vorbeasca.

   Toti care lucrau la fortul Dietrich au jurat intr-un mod foarte secret, au semnat si au jurat chiar pe Biblie si lui Dumnezeu ca ei nu vor spune nimic despre ce au lucrat ei in fortul Dietrich in timpul orelor de serviciu sau dupa.

   MP: Ce fel de munca facea el?

   HA: Olson facea una din cele mai secrete munci pe care cineva si le poate inchipui, in general in dezvoltarea armamentului letal sau toxic combinat cu agenti chimici si biologici. In 1950 CIA a facut o alianta cu divizia la care lucra Olson din armata SUA.

   MP: Ai spus ca oficiali ai Statelor Unite au ascuns uciderea lui Olson, permitand ca abuzurile facute de CIA sa continue, abuzuri despre care tu spui ca sunt experimente cu droguri facute pe femei, barbati, copii, fermieri. Poti sa dezvolti asta?

   HA: Da este adevarat. Cand fortul Dietrich a facut alianta cu CIA, acelei aliante i s-a dat un nume de cod si acel nume este MK NAOMI, precum numele de femeie, Naomi; MK Naomi era parte dintr-un proiect mai mare MK ULTRA, nume de cod si el. MK ULTRA era un proiect de cercetare care oferea o busa in valoare de 146000 universitatilor pentru a face cercetari in special legate de droguri: heroina, LSD , morfina si tot asa. Studiau efectele acestora si cum pot fie ele transformate in arme.

   Partea operationala a proiectului MK ULTRA se numea proiectul Artichoia. Tehnologia rezultata din MK ULTRA urma sa fie aplicata in Europa, rar asupra populatiei sau Germania de est, sau Rusia.

   MP:  Afirmi ca CIA a testat aceasta pe fermieri. Cum au reusit ei sa faca asta cu success?

HA: Testele care i-au adus lui Olson necazuri si pentru care de fapt a fost omorat s-au intamplat in August 1951 intr-un sat din Franta, sat nu foarte departe de Marsilia. CIA a platit fort Dietrich pentru a face experimente cu aerosoli LSD intr-un sat mic. Aceasta a afectat 500 de oameni din care 3 s-au sinucis si 40 aproape ca au inebunit, ca rezultat al acestui experiment.

   MP: De ce sa nu incercam sa explicam de ce crezi tu ca armata vroia sa se produca LSD. Cum vroiau sa le foloseasca.

   HA: Initial erau tare incantati de acest LSD. Se gandeau ca aplicat in lupta ca o arma LSD-ul putea sa anihileze violenta care are loc deobicei in razboi. Cu alte cuvinte, oamenii nu vor fi ucisi si nici proprietatile nu vor fi distruse. Deci dai drumul unor aerosoli de LSD asupra trupelor inamice, oamenii devin inofensivi pe o perioada de timp, si ii poti captura. Suna naiv acum in retrospectiva , dar a aparut scris in niste ziare ale armatei in anii 1949 si 1950 despre asta. Asa ca se ajunsese intr-un punct in care armata sa vrea sa experimenteze asta numai ca a degenerat in dorinta de a se folosi drogurile la interogari. Pornind de la ideea ca persoana drogata va spune cu usurinta ce se vroia, chiar adevarul, numindu-l chiar “drogul adevarului” , ori asta  nu a reusit absolut deloc.

   MP: Am fost foarte surprinsa sa citesc doua nume foarte cunoscute in cartea ta: Donald Rumsfeld si Dick Cheney. Spune-mi cum au fost ei implicati in asta.

   HA: Olson a fost omorat in 1953 si aceasta crima a fost ascunsa cu success din 1953 pina in 1975. Numai familia lui Olson a avut ceva suspiciuni legate de moartea sa nimeni altcineva. In 1975 Comisia Rockefeller intr-un raport catre presedinte a aratat ca un civil din armata Statelor Unite a fost drogat cu LSD in 1953 si 9 zile mai tarziu s-a sinucis in New York. Ori asta a atras atentia tuturor, deoarece raportul nu spunea cine anume era angajatul civil si asta arata ca intreaga poveste a fost ascunsa cu succes din 1953 pina in 1975. Rumsfeld si Cheney au ajutat ca aceasta sa stea ascunsa.

   MP: Care erau pozitiile lor in acea vreme?

   HA: In acel moment, 1975 Donald Rumsfeld era Seful personalului sub presedintele  Gerald Ford si Dick Cheney era Asistentul special al sefului de personal adica al lui Donald Rumsfeld

   MP: Ce a fost cel mai socant lucru pe care l-ai intalnit in investigatia ta de 10 ani?

   HA: Buna intrebare. In momentul in care am terminat de scris cartea am spus ca nimic nu ma mai poate soca. La inceput…cred ca de fapt cel mai socant lucru pe care nici nu am vrut sa-l cred dealtfel cand am descoperit ce s-a intamplat, a fost experimentul din Franta. Nu am putut crede asa ceva, nu mi-a placut sa cred ca guvernul statului meu a facut asa ceva. Dar pe langa asta au fost nenumarate experimente facut din 1953 pina prin 1970 pe mii de indivizi ale caror nume nu le stim. Armata Statelor Unite a facut experimente pe aproape 5000 de oameni aflati in serviciul militar.

   MP: Cum i-au convins sa accepte asa ceva?

   HA: Le-au oferit beneficii, le-au spus ca vor avea mai multe zile libere, un WE in plus ca sa mearga acasa, mai mult timp pentru vacanta, sau poate chiar o data mai avansata pentru intoarcerea acasa. Dar ceea ce li s-a spus a fost ca ei sunt voluntari pentru teste de medicamente, care sunt aproape inofensive nu au efecte secundare si ca acestea urmeaza sa fie aprobate de FDA, dar asta nu era adevarul , nu erau medicamente si nu au fost niciodata in procesul pentru aprobarea FDA. Nimeni nu a avut niciodata intentia de a le aproba.

   MP: Crezi ca CIA inca mai testeaza droguri?

   HA: Oh da, categoric. Nu cred ca mai testeaza LSD. De fapt au trecut prin acel proces, au terminat cu asta.Dar altele da, categoric.

   MP: Ti-este frica, pentru tine sau pentru familia ta? Pentru ca faci o sumedenie de acuzatii.

   HA: Am demonstrat niste acuzatii, de fapt nici nu sunt acuzatii, dovezile exista, oricine le poate lua si citi, iar daca vor sa caute singuri vor afla si mai mult decat ce e in carte. Eu nu am temeri, mama si sotia au. Eu sunt un istoric. Am scris o carte despre lucruri care s-au intamplat in  anii 50 si 60 si chiar la inceputul anilor 70 care din pacate inca se mai intampla azi. Azi au loc torturi si altele care daca urmeaza sa continue in acest fel…10 sau 15 ani de acum incolo poate fi oricine tu, eu , copiii nostri, nepotii nostri, cine stie cine poate fi?

   MP: Crezi ca presedintele Obama are vreun control asupra CIA?

   HA: Perceptia mea in legatura cu Obama este aceeasi pe care am avut-o asupra presedintelui Bill Clinton. Nu cred ca Obama are un interes puternic  in CIA, precum Clinton nu a avut un interes pina cand a fost fortat cand a aflat ce s-a intamplat in Afganistan. Obama nu are timp sa se concentreze pe CIA ori pe alte probleme multiple adiacente. Dar CIA dupa aparerea mea conduce singura, fara sa-i pese ce gandeste presedintele.

   MP:  Crezi ca CIA poate sa-l submineze pe presedinte daca nu le place ce face presedintele sau ce gandeste el?

   HA: Da categoric ca-l pot submina pe presedinte si una din dovezile ca fac asta este ceea ce s-a intamplat cu JFK. Nu cred ca Oswald singur l-a asasinat pe JFK si de cand studiez aceasta asasinare am convingerea mea ca CIA si-a pus amprenta pe asta.

   MP: Multumesc pentru timpul acordat

   HA: Multumesc

   Bertrand Russell, 1953:

   “Cred ca subiectul cel mai important (politic) este psihologia maselor… Vom arata ca familia împiedica dezvoltarea individului… Desi acestea vor fi studiate în sistemul de educatie, ele vor fi aservite obiectivelor clasei guvernante… Populatia nu va cunoaste felul în care i se inoculeaza convingerile. Când tehnica se va fi perfectat, fiecare guvern care a educat generatii de oameni în acest fel va putea sa controleze întreaga populatie în mod eficient si sigur, fara a fi nevoie de armate sau politie… Propaganda educationala, cu ajutorul guvernului, va putea sa obtina rezultate într-o singura generatie.
Exista însa doua puternice forte care se opun unei astfel de politici: una este religia, iar cealalta este patriotismul… O societate stiintifica nu poate fi stabila decât sub conducerea unui guvern mondial.“

   Bertrand Russell, “Impactul Ştiinţei În Societate„:

   „În mod gradat, prin reproducere selectivă, diferenţele congenitale dintre conducători şi conduşi vor creşte până când vor deveni specii aproape diferite. O revoltă a plebei ar deveni la fel de negândită ca şi o insurecţie organizată a oilor împotriva practicii de a mânca carne de oaie.

   Câştigător al premiului Nobel, Russel a scris pe larg despre cum vaccinările pline de mercur şi alte componente nocive creierului ar induce lobotomii chimice parţiale şi ar dezvolta o populaţie servilă de zombi. In cartea sa „Impactul Ştiinţei În Societate„, acesta scria:

   „Dieta, injecţiile şi interdicţiile se vor combina, de la vârstă foarte timpurie să producă acel tip de caracter şi tip de credinţe pe care autorităţile îl consideră dezirabil şi orice critică serioasă a puterii va deveni imposibilă psihologic.”

   Cititi va rog si:

A facut CIA teste cu LSD pe pasagerii sistemului de metrou din New York?

VIDEO (subtitrare in limba romana): “How To Brainwash A Nation” (CUM SE SPALÃ CREIERUL UNEI NAŢIUNI), un excelent interviul luat de Edward Griffin lui Yuri Bezmenov

Experimente medicale macabre pe copii, femei, minoritati si detinuti (1845-2007) – TRADUCERE IN ROMANA

VIDEO (si transcriptul): Discursul presedintelui JOHN F. KENNEDY din 1961 impotriva SOCIETATILOR SECRETE

Personalitati si organizatii: DICK CHENEY (RICHARD BRUCE CHENEY)

Raport oficial al Senatului SUA: In decembrie 2001 DONALD RUMSFELD s-a opus capturarii lui … OSAMA BEN LADEN

 

10 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on martie 21, 2010 at 4:05 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. […] VIDEO (si transcriptul): CIA INCA TESTEAZA DROGURI PE OAMENI. Interviu cu H.P. Albarelli Jr, autorul… […]

    Apreciază

  3. Mirific said, on iulie 5, 2010 at 11:16 am

    exista si un documentar de la national georaphic pe tema asta. Bine … nu mai stiu exact detaliile sau at adevar si fictiune era in el.

    Apreciază

  4. […] VIDEO (si transcriptul): CIA INCA TESTEAZA DROGURI PE OAMENI. Interviu cu H.P. Albarelli Jr, autorul… […]

    Apreciază

  5. […] VIDEO (si transcriptul): CIA INCA TESTEAZA DROGURI PE OAMENI. Interviu cu H.P. Albarelli Jr, autorul… […]

    Apreciază

  6. […] VIDEO (si transcriptul): CIA INCA TESTEAZA DROGURI PE OAMENI. Interviu cu H.P. Albarelli Jr, autorul… […]

    Apreciază

  7. […] VIDEO (si transcriptul): CIA INCA TESTEAZA DROGURI PE OAMENI. Interviu cu H.P. Albarelli Jr, autorul… […]

    Apreciază

  8. […] VIDEO (si transcriptul): CIA INCA TESTEAZA DROGURI PE OAMENI. Interviu cu H.P. Albarelli Jr, autorul… […]

    Apreciază

  9. […] VIDEO (si transcriptul): CIA INCA TESTEAZA DROGURI PE OAMENI. Interviu cu H.P. Albarelli Jr, autorul… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.