SACCSIV – blog ortodox

Centrul SIMON WIESENTHAL a descoperit 11.500 de “SITE-URI PROBLEMATICE”, unele dintre ele promovand “TEORII CONSPIRATIONISTE PERICULOASE în ce priveşte atentatul de la 11 septembrie” …

Posted in 11.09.2001, Centrul SIMON WIESENTHAL, teoria conspiratiei by saccsiv on martie 20, 2010

   Citez din articolul Terrorists Targeting Children Via Facebook, Twitter:

   Internetul s-a “urâţit” cu 20% anul trecut, cu terorişti şi rasişti ţintind tot mai mult spre site-uri de socializare precum Facebook şi Twitter – şi luând în vizor copii, după cum arată raportul despre Ura din Mediul Digital 2010.

   Raportul de pe CD-ROM, pus în circulaţie în fiecare an de către Centrul pentru Toleranţă Simon Wiesenthal, ţinteşte să asiste forţele de ordine, oficialii publici, educatorii, părinţii şi mediile de ştiri în o mai bună înţelegere a scopului urii.

   Raportul, bazat pe aproximativ 11.500 de site-uri problematice, reţele sociale, forumuri, chat-uri, postări pe Twitter, plus alte postări pe Internet, a scos la iveală faptul că limbajul plin de ură este din ce în ce mai prezent pe reţelele sociale. La întocmirea raportului, cercetătorii pentru centrul Wiesenthal au descoperit astfel conţinut online perturbator, precum şi filmări video care arată instrucţiuni pentru realizarea bombelor şi jocuri “pline ură” – inclusiv unul despre bombardarea victimelor cutremurului din Haiti.

   Raportul a descoperit o creştere cu 20%, la 11.500 de reţele sociale, site-uri web, forumuri, bloguri, feed-uri Twitter şi alte asemenea servicii pline de duşmănie (de la 10.000 anul trecut). Rezultatele amintesc că în afara rolului pe care îl are în viaţa noastră socială, Internetul funcţionează adesea ca incubatorul şi validatorul unor teorii conspiraţioniste periculoase în ce priveşte atentatul de la 11 septembrie şi traficul de organe.

   Teroristul, un lup singuratic, odinioară cu precădere un personaj domestic extremist, este acum un rol puternic promovat de către grupările teroriste, a arătat raportul despre ura din sfera digitală – 2010.

   Centrul Wiesenthal a demascat postări extinse de tipul “cum să” pentru terorişti, inclusiv tehnologie binară şi laser. Încă şi mai răscolitor, Centrul a descoperit jocuri cu mesaje duşmănoase, inclusiv unul care îl invită pe utilizator să bombardeze victimele cutremurului din Haiti, care continuă să-i ţintească pe tineri.

   Totul face parte dintr-o tendinţă a teroriştilor de a se adresa tinerilor, după cum indică raportul, o descoperire susţinută de către reportajele recente de ştiri. Pe parcursul sfârşitului de săptămână, FoxNews.com a raportat că fiul de 6 ani al unei infirmiere din Colorado, care a fugit în Europa pentru a se alătura unei celule teroriste criminale, a fost spălat pe creier şi transformat într-un zombie fundamentalist islamic plin de ură, după cum a declarat familia acesteia duminică. Familia femeii a spus că aceasta a început o prietenie cu un radical din Colorado.

   Înregistrările din instanţă şi alte documente arată că Colleen LaRose – sau “Jihad Jane” – s-ar putea să se fi folosit de YouTube ca parte a presupuselor legături cu activităţile teroriste.

   Raportul a fost prezentat la o conferinţă de presă de la Centrul de Toleranţă din New York de către rabinul Abraham Cooper, decan asociat al centrului Simon Wiesenthal, un pionier în ura şi teroarea din mediul digital, şi Mark Weitzman, directorul centrului însărcinat cu afaceri guvernamentale. Carolyn Maloney, membru în Camera Reprezentanţilor, a asistat şi ea la lansare.

   Raportul este folosit de către FBI, Securitatea Naţională, oficiali militari, unităţi care se ocupă cu crimele săvârşite din ură şi grupuri care lucrează în comun pentru stoparea terorismului din SUA, dar şi din Canada şi Europa.

   Comentariu saccsiv:

   Desigur, sunt o ticalosie acele “jocuri cu mesaje duşmănoase, inclusiv unul care îl invită pe utilizator să bombardeze victimele cutremurului din Haiti”, dar de ce sunt deranjati ca “Internetul funcţionează adesea ca incubatorul şi validatorul unor teorii conspiraţioniste periculoase în ce priveşte atentatul de la 11 septembrie şi traficul de organe.”?

   Cititi va rog si:

In ritmul acesta, in cateva luni planeta va deveni o cusca. Iata o noua actiune marca „The Department of Homeland Security”

Un nou “manual” de lupta impotriva terorismului ii indica a fi periculosi inclusiv pe militantii anti NOUA ORDINE MONDIALA …

 

9 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on martie 20, 2010 at 6:27 pm

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. Ghita said, on martie 20, 2010 at 7:44 pm

  Sunt deranjati, normal. Ca de obicei se prezinta stiri manipulatorii, adevaruri spuse pe jumatate, stiri amestecate, unele false cu altele adevarate pentru a da o nota de credibilitate, unele importante amintite in treacat cuplate cu altele neimportante pe care se insista, scopul stirii este clar: denigrarea teoriilor conspirationiste tot mai prezente a evenimentului 9/11. Media nu se dezminte.

  Apreciază

 3. hay said, on martie 22, 2010 at 1:43 pm

  „Pentru aceea, lepădând minciuna, grăiţi adevărul fiecare cu aproapele său, căci unul altuia suntem mădulare”, numele nu-i al meu nici adresa de mail, ce fel de om sunt? Dumnezeu sa ma ierte, ca sunt las, de aceea e ultima oara cand mai scriu. O sa vorbesc in biserica, la spovedanie caci numai acolo mai imi este ingaduit sa vorbesc cu folos daca da Dumnezeu pocainta.

  Apreciază

 4. […] Centrul SIMON WIESENTHAL a descoperit 11.500 de “SITE-URI PROBLEMATICE”, unele dintre ele promov… […]

  Apreciază

 5. Cristian said, on octombrie 5, 2013 at 2:50 pm

  Asistam in ultimii ani la tot felul de scenarii a unor dezastre iminente. De la eruperea unui supervulcan, ciocnirea cu un meteorit sau cometa, epidemii sau inundatii la scara globala, atacuri teroriste din ce in ce mai “ingenioase”, si chiar pana la intalnirea cu o civilizatie extraterestra. In lume se petrece ceva, asta e sigur ! Nu este o teorie conspirationista, nu este o inchipuire a celor ce cred ca Lucifer va veni pe Pamant, nu este nici macar o strategie de marketing care sa atraga audiente pe site-uri. Sa fie oare toate aceste evenimete o incercare a elitelor de a ne spune ceva ? Poate… sau poate ca e doar marketing. De unde stiu ei ce se va intampla ? De ce nu ne anunta ? Raspunsurile sunt destul de variate. Unele scenarii afirma ca nu vor sa creeze panica, in timp ce altele, mai pesimiste, spun ca ei chiar vor sa imputineze populatia planetei spre a-si atinge adevaratele planuri. Eu raman totusi la varianta ca cei ce se afla in spatele acestor scenarii stiu ce se va intampla si vor sa invete cat mai multa lume sa se pregateasca pentru unul sau mai multe evenimente ce se vor desfasura in viitorul nu prea indepartat.

  http://conspiratiisimistere.wordpress.com/2013/10/05/programare-predictiva/

  Apreciază

 6. […] Centrul SIMON WIESENTHAL a descoperit 11.500 de “SITE-URI PROBLEMATICE”, unele dintre ele promov… […]

  Apreciază

 7. Gicu said, on decembrie 10, 2013 at 9:18 am

  Aparent singura asociatie intre 9/11 si evrei este ca nu a murit nici un evreu acolo . Totusi care e legatura intre „misiunea” WIESENTHAL holocaust , negarea holocaustului , miscarea legionara si 9/11? . Eu in sinea mea stiu care e legatura si probabil multi cititori . Nu m-ar mira in viitorul apropriat ca WIESENTHAL sa condamne si pe cei care nu doresc buletine biometrice , sau poate cei care nu au cont de facebook – sau cine mai stie ce .

  Apreciază

 8. […] Centrul SIMON WIESENTHAL a descoperit 11.500 de “SITE-URI PROBLEMATICE”, unele dintre ele promov… […]

  Apreciază

 9. […] Centrul SIMON WIESENTHAL a descoperit 11.500 de “SITE-URI PROBLEMATICE”, unele dintre ele promov… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: