SACCSIV – blog ortodox

Articolul zilei (19.03.1010): În ţările UE 15, are loc UN AVORT LA FIECARE 11 SECUNDE … In ultimii 15 ani, Europa a ucis un numar de copii echivalent cu intreaga populatia a Romaniei …

Posted in avort by saccsiv on martie 19, 2010

   Citez din articolul În ţările UE 15, are loc un avort la fiecare 11 secunde:

   Rata avorturilor în Europa este în creştere, la fiecare 11 secunde având loc un avort în aşa-numitele ţări UE 15, relevă un raport anual al Institutului pentru Politici Familiale (IPF), citat de site-ul LifeSiteNews.com. Este vorba despre ţările care făceau deja parte din UE, înaintea extinderii de la 1 mai 2004: Belgia, Spania, Franţa, Marea Britanie, Finlanda, Luxemburg, Italia, Olanda, Germania, Irlanda, Grecia, Danemarca, Austria, Portugalia şi Suedia.

   Potrivit statisticilor, creşterea bruscă a ratei avorturilor în Spania reprezintă 87% din creşterea totală înregistrată în ultimii 10 ani. Raportul IPF remarcă faptul că schimbările recente înregistrate în legislaţia privind avortul din Spania sunt responsabile pentru creşterea semnificativă a ratei avorturilor. În ultimii 10 ani, numărul întreruperilor de sarcină în Spania a crescut cu 115%. Aceasta înseamnă că, în Spania, începând din 2008, aproape una din cinci sarcini au fost întrerupte printr-un avort.
   IPF avertizează că, în ultimii 15 ani, circa 20 de milioane de copii au fost ‘pierduţi’ din cauza avorturilor efectuate pe teritoriul Uniunii Europene. Marea Britanie, Franţa, România, Italia şi Spania sunt ţările cu cel mai mare număr de avorturi din UE.
   În acelaşi timp, specialiştii în demografie trag un semnal de alarmă cu privire la scăderea ratei de natalitate în majoritatea ţărilor europene. ‘Numărul avorturilor dintr-un an în cele 27 de state membre ale UE (1.207.646) este echivalent cu deficitul ratei de natalitate în Europa’, avertizează raportul.
   Documentul mai notează că există o legătură strânsă între îmbătrânirea populaţiei europene şi creşterea ratei avorturilor, în condiţiile în care numărul persoanelor cu vârste sub 14 ani continuă să scadă. În ansamblul UE, populaţia cu vârste sub 14 ani a scăzut de la 89 de milioane în 1993 la 78,4 milioane în 2008, ceea ce reprezintă o pierdere de 10 de milioane de tineri. AGERPRES

   Cititi va rog si:

VIDEO SOC – Clasament AVORTURI: Marea Britanie locul 1, Franta 2, Romania 3. FILMARI AVORT (interzis minorilor)

Parintele NICOLAE TANASE: Înotăm în sânge

AUDIO: Marturia zguduitoare a unei femei ce a facut AVORT. Sa vorbim si de VINA MASCULILOR

„IARNA DEMOGRAFICA„ subtitrare in limba romana si completari foarte necesare

 

7 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on martie 19, 2010 at 3:22 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Nica Lucian said, on martie 19, 2010 at 5:42 pm

    Avortul este o crima odioasa , si in UE se dau legi tot mai permisive in acest domeniu , in timpul regimului comunist ateu, avorturile erau interzise chiar daca din alte considerente decat crestine , sigur nu iau apararea unui sistem care se baza pe teroare dar , diavolul isi rafineaza metodele pentru pierderea sufletelor oamenilor.
    Am mai postat un al 3 -lea subiect in Web-situl meu http://:www.marturie2009.wordpress.com despre erezii.

    Apreciază

  3. […] “În ţările UE 15, are loc un avort la fiecare 11 secunde” […]

    Apreciază

  4. […] “În ţările UE 15, are loc un avort la fiecare 11 secunde” […]

    Apreciază

  5. Părintele Mihail said, on martie 20, 2010 at 1:13 pm

    http://patermihail.wordpress.com/category/probleme-actuale/avort/

    Apreciază

  6. luchiana said, on martie 22, 2010 at 11:44 am

    Frati crestini,

    Totul pleaca in aceasta viata de la zamislire…daca este responsabilitate educata prin tainele sfintei noastre biserici stramosesti, viata are inceput bun si din pantece „stii” ce ai de facut pentru mantuire mai usoara.
    Domnul in mila Sa ne da sanse pentru mantuirea nostra, de aceea nu trebuie sa dormim, iar cei ce stiu sa spuna alaturi de preoti, despre Adevar!
    Daca dragoste nu e, nimic nu e! Adica fara Dumnezeu nu suntem nimic!

    Doamne ajuta!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.