SACCSIV – blog ortodox

VIDEO (si transcriptul): News12 despre CHEMTRAILS

Posted in CHEMTRAILS by saccsiv on martie 18, 2010

   Iata ce scrie cel ce l-a postat pe youtube in 2007: „Este o transmisiune televizată din noiembrie 2007, realizată de către News12, despre Chemtrails, incluzând felul în care arată, mostre etc. Amintiţi-vă că aceste Chemtrails sunt un program Aerosol pus în practică de către Biroul de Inteligenţă Navală, controlat de către Serviciul de Inteligenţă Britanic şi de către “controlorul” acestuia, Ordinul Militar Suveran al Maltei. Programul este desfăşurat în toate ţările din “Tratatul Ceruri Libere”. Remarcaţi disfuncţiile de imunitate, problemele respiratorii, cancerul, problemele la glanda tiroida care cresc vertiginos?”

   Transcriptul:

   Prezentatoarea:

   Poate fi o substanţă bizară, descoperită de un om din zona de SV a Arkansas, parte a unui test Guvernamental? Aceasta este întrebarea din miezul unui fenomen numit Chemtrails, care acum are parte de o atenţie sporită. Ei bine, astă seara, reporterul News12 Investigaţii, Jeff Ferrell, arată rezultatele testelor pe care le-am intreprins despre ceea anume este pe cer.

   Vocea unui martor: Se pare că în unele dimineţi pur şi simplu străpungeau  întregul cer, precum o tablă de şah.

   Jeff Ferrell:  Bill Nichols a făcut mai multe fotografii ale norilor ciudaţi, din casa lui din Stams, Arkansas.  Incep ca nişte urme normale lăsate de avioane cu turboreactor, dar nu dispar precum o urmă normală (contrail). La scurt timp a văzut particule în aer.

   Bill Nichols: Le-am văzut căzând pe pământ, în abur (?).

   Jeff Ferrell:  Nichols a observat atunci materialul colectat la suprafaţa pământului.

   Bill Nichols: Aceasta este apă şi alte chestii colectate în borcane, le-am pus pe maşina tatălui meu. 
   Jeff Ferrell:  News12 a dus mostra spre a fi testată într-un laborator. Rezultatele indicau un nivel ridicat de bariu, 68.8 părţi la milion, de trei ori mai mult decât nivelul de toxicitate admis de EPA [Environmental Protection Agency – Agenţia de Protecţie a Mediului].

   Înarmaţi cu aceste rezultate ale analizelor de laborator, care arată nivelul ridicat de bariu găsit în mostrele noastre, am decis să contactăm Departamentul de Calitate a Mediului din Louisiana, ei ne-au spus că da, aceste niveluri sunt foarte neobişnuite, dar în acelaşi timp au adăugat că dovedirea sursei este un cu totul alt aspect.

   Bariul este un atribut specific şi altor teste pentru Chemtrails, care au atras atenţia chiar şi din partea unei televiziuni din Los Angeles. Deja nu se duce lipsa unor programe de modificări meteorologice făcute publice de către Guvern, dar cei care se tem că Chemtrails ar putea fi teste secrete biologice sau chimice realizate pe publicul larg indică în mod special spre audierile de la Senat din 1977, care confirmă că 239 de zone populate au fost contaminate cu agenţi biologici între anii 1949 şi 1969. Mai târziu, raportul Rockefeller din 1994 arată că sute de mii de oameni care făceau parte din personalul militar au fost de asemenea supuşi unor experimente biologice secrete în ultimii 60 de ani. Dar este posibil ca testele secrete să fie din nou desfăşurate?

   Bill Nichols: Mi-aş dori să fie ceva benign, ceva care să nu provoace nicio afecţiune, dar aş vrea să ştiu ce este.

   Jeff Ferrell:  News12 a remarcat că aceste Chemtrails sunt chiar menţionate cu numele în schiţa iniţială a proiectului de lege H.R. 2977, din 2001, sub actul de conservare a spaţiului, dar armata neagă că ar exista un asemenea program. A raportat pentru News12, Jeff Ferrell.

   Prezentatoarea: Se pare că până acum 9 ani Guvernul a avut dreptul, conform legii SUA, să realizeze teste secrete asupra publicului american în condiţii speciale.  Doar un demers public de împotrivire a schimbat o parte a acelei legi, cu câteva excepţii.

   Prezentatorul: După cum reportajul lui Jeff a arătat cantităţi mari de bariu legate de aceste Chemtrails, am vrut să aflăm exact cum anume afectează bariul corpul uman. Am vorbit cu Mark Ryan, director al Centrului de Control Toxicologic, Ryan declară pentru News12 că expunerea pe termen scurt poate avea drept efecte: de la dureri de stomac, la cele toracice, expunerile îndelungate cauzează probleme cu tensiunea arterială. Ryan a arătat aceleaşi îngrijorări ca şi cercetătorii Chemtrails că bariul ar putea afecta sistemul imunitar al persoanei expuse.

   Mark Ryan: Orice afectează corpul pe termen lung, cronic, îţi va afecta imunitatea, pentru că afectează în mod constant corpul, deci, din acest punct de vedere, există un potenţial.

   Prezentatorul: Ryan spune că a demarat cercetări personale legate de testele secrete ale Guvernului asupra publicului, dar rămâne sceptic în ce priveşte presupusele Chemtrails, cel puţin pentru moment. Centrul de Control Toxicologic nu a primit nicio plângere cu privire la expunerea la bariu.  

   Cititi va rog si:

VIDEO (si transcriptul): In 1994 a plouat cu gelatina peste un orasel, iar locuitorii s-au imbolnavit grav. A FOST UN EXPERIMENT?

CHEMTRAILS …

VIDEO si FOTO: CHEMTRAILS Romania …

SISTEMUL nu se lasa: la summit-ului din martie, din California, se va examina folosirea GEOINGINERIEI pentru stoparea INCALZIRII GLOBALE …

Royal Society afirma ca geoingineria (inclusiv CHEMTRAILS) ar putea deveni OBLIGATORIE

Propaganda pentru folosirea geoingineriei pentru incetinirea incalzirii globale

PLOAIE TOXICA in sudul Romaniei: fier, cupru, plumb si alte metale grele

 

10 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on martie 18, 2010 at 8:15 pm

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. agerstress said, on martie 18, 2010 at 9:53 pm

  Sunt curios de ce s-a instalat o tacere „mormantala” in privinta iodului din sarea de bucatarie, iod pe care il introducem in organism in modul cel mai direct.

  Nitratul de bariu este folosit ca oxidant in fabricarea artificiilor (care ne plac noua atat de mult de sarbatori…). Este posibil ca unele companii aviatice (sau militare) sa-l foloseasca datorita proprietatilor oxidante pentru eficientizarea combustiei la motoarele avioanelor aflate la mare altitudine unde oxigenul este mai rarefiat (…desi, cred ca ar putea gasi metode mai „elegante” si mai usor de controlat) – oricum, e doar o ipoteza. Agentul poluant rezultat in urma descompunerii fiind oxidul de bariu.

  Apreciază

 3. adris1919 said, on martie 18, 2010 at 10:02 pm

  Si la noi cerul e brazdat in continuu de darele ucigase. Cel mai simplu ar fi sa mergem cu planorul sau cu vreun avion de agrement si sa luam mostre, sa le facem analiza si sa le publicam. Si mai bine ar fi daca am gasi o televiziune care sa participe la o asemenea operatiune. Oare chiar nu e nimeni din media interesat de asa un potential audienta?

  Apreciază

 4. carligeanu andrei said, on martie 19, 2010 at 6:58 am

  pai nu cred ca e nimeni fiindca mai nou s-a vandut si otvul, fiind ultimul ramas nevandut

  Apreciază

 5. danutza said, on martie 19, 2010 at 8:30 am

  nu stiu de ce , in ultimul timp, nu mai pot vedea filmele video pe care le postezi. imi apare un patrat gol. e o prb la mine sau la blog? multumesc! Doamne-ajuta!

  Apreciază

  • saccsiv said, on martie 19, 2010 at 11:43 am

   danutza

   Cand depistezi asa ceva, spune-mi te rog la ce articol.

   Apreciază

 6. […] VIDEO (si transcriptul): News12 despre CHEMTRAILS […]

  Apreciază

 7. […] VIDEO (si transcriptul): News12 despre CHEMTRAILS […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: