SACCSIV – blog ortodox

PLOAIE TOXICA in sudul Romaniei: fier, cupru, plumb si alte metale grele

Posted in PLOAIE TOXICA by saccsiv on martie 11, 2010

   Citez din articolul Ploaie toxica in sudul Romaniei:

   Saptamana trecuta a cazut, peste mai multe orase din sudul Romaniei, o ploaie ce continea o pulbere argintie in a carei compozitii intrau: fier, cupru, plumb si alte metale grele.
   Specialistii de la protectia mediului spun ca, in mod normal, in aer nu ar trebui sa existe nicio urma de astfel de metale si ca inhalarea acestora poate fi periculoasa daca fenomenul se va repeta.
   Fenomenul a fost semnalat in judetul Constanta, in Campia Baraganului dar si in Bucuresti, scrie Adevarul.
   Specialistii Agentiei de Protectia Mediului (APM) Constanta au prelevat probe pentru a stabili componenta prafului, iar rezultatele analizelor dovedesc o realitate de necrezut. „Ploaia” continea cupru, fier si zinc in cantitati apreciabile.
   De asemenea, in aerul respirat de cei din Dobrogea s-a regasit si crom, plumb, nichel, arsen si cadmiu. Specialistii declara ca aceste metale grele se regasesc in mod normal doar in sol.
   Specialistii spun ca periculozitatea pulberilor este data nu doar de compozitia chimica, ci si de dimensiunile particulelor. Prin inhalare, acestea ajung in plamani.
   Medicii avertizeaza ca fenomenul poate deveni periculos pentru sanatatea populatiei in cazul in care se repeta. In cantitati mari, plumbul poate genera anemie, nichelul – boli respiratorii, cadmiul – hipertensiune arteriala si ateroscleroza, iar cuprul poate determina iritatii ale cailor respiratorii.

   Cititi va rog si:

VIDEO: Zapada din Bucureşti poate ucide?

   Sa aiba legatura cu CHEMTRAILS?

CHEMTRAILS …

VIDEO si FOTO: CHEMTRAILS Romania …

Propaganda pentru folosirea geoingineriei pentru incetinirea incalzirii globale

Royal Society afirma ca geoingineria (inclusiv CHEMTRAILS) ar putea deveni OBLIGATORIE

SISTEMUL nu se lasa: la summit-ului din martie, din California, se va examina folosirea GEOINGINERIEI pentru stoparea INCALZIRII GLOBALE …

 

31 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on martie 11, 2010 at 8:42 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. parereamea said, on martie 11, 2010 at 9:12 pm

    Normal ca are legatura cu chemtrails, doar nu s-au evaporat din sol acele metale grele.
    Ma intreb care e băţosul de la Protectia Mediului Constanta ce a avut tupeul sa faca o astfel de analiza… si cat o sa mai stea pe functie dupa asemenea isprava.

    Apreciază

  3. Dana said, on martie 11, 2010 at 11:09 pm

    Pentru parereamea: As putea sa-ti satisfac curiozitatea. Voi fi sanctionata. Am fost acuzata de lipsa de profesionalism si de multe altele. Dar nu voi fi data afara, ca sunt functionar public si am totusi niste drepturi. In schimb seful meu, directorul APM, care a semnat buletinul de analiza si a dat informatiile celor de la Adevarul nu este functionar public, este numit politic. Sper din tot sufletul sa ramana in continuare seful meu pentru ca este un om deosebit care isi merita functia.

    Acum, despre pulberi si despre neintelegerea creata prin faptul ca informatia nu a fost transmisa sau receptata corect: Metalele grele exista in mod obisnuit in aer, in pulberile pe care le respiram, dar in concentratii foarte mici. In noaptea de 4 spre 5 martie, filtrele pe care s-au aspirat pulberile din statiile de monitorizare a calitatii aerului nu aveau culoarea rosie, ci gri inchis, ca de obicei.Continutul acestora inca nu a fost analizat. Pulberea care s-a depus pe masini si peste tot, sub forma oarecum noroioasa si a carei compozitie a fost analizata (ca activitate de cercetare, de identificare, dar nu dupa standardele de analiza a aerului, ca nu se putea) s-a depus, din fericire, in timpul noptii si nu a fost inhalata de cei ce arau pe afara. Acestia s-au trezit doar cu hainele murdare, noroiul acela rosiatic s-a depus si pe ei. Fenomenul este ciudat si oarecum inexplicabil. Am verificat posibile surse de poluare locale si e clar ca nu au existat. S-ar putea ca meteorologii sa aiba o explicatie.

    Nu stiu daca am reusit sa fiu cat de cat clara. Pot raspunde la eventuale intrebari pe acest subiect.

    Apreciază

    • trandafir said, on martie 12, 2010 at 3:12 am

      Cateva intrebari: pulberea respectiva era rosie (posibil un oxid de fier + alte metale) sau gri (ceea ce ar putea indica pulberi metalice)? Se stie daca e vorba de metale libere sau saruri/oxizi metalici? Se poate face un test foarte simplu cu un magnet: daca exista fier/nichel metalic, pulberea respectiva ca fi atrasa.
      Se poate face o estimare grosiera a cantitatii de pulberi cazute, macar peste Bucuresti?
      In prese se spune ca praful cantitati „apreciabile” de metale. Ce inseamna asta – 10%, 1%, 0,1%?
      Pana se va dovedi contrariul, eu cred ca e vorba de praf/nisip din Sahara. Cred ca am citit undeva ca un nor de praf ridicat dintr-un desert a facut inconjurul globului. Cu metale sau nu, inhalarea lui timp indelungat duce la silicoza (boala specifica minerilor).

      Apreciază

      • Dana said, on martie 12, 2010 at 9:21 am

        Multumesc pentru metoda de analiza indicata (cea cu magnetul). Din pacate nu avem magnet in laborator si nici nu ne-a dus capul la a verifica asa ceva. Dar daca se mai intampla, sau daca mai gasesc pe undeva pe la cineva vre-un rest de pulbere din acea perioada vom verifica. De fapt, oricine poate face asta.

        Noi am mineralizat proba (am dizolvat-o in acizi puternici). Asta inseamna ca am determinat cantitatea totala de metal, nu doar ionii.

        O estimare grosiera a cantitatii cazute pot sa fac doar pentru Constanta, nu si pentru Bucuresti. Stiu ca pe o suprafata de 0,3 metri patrati s-a depus o cantitate de 0,3829 grame. Se poate aplica regula de 3 simpla pentru a determina cantitatea depusa pe o alta suprafata. Estimarea va fi extrem de grosiera, pentru ca in locuri diferite se puteau depune cantitati diferite.

        Cantitati „apreciabile” inseamna de fapt, ca ordin de marime, mg/kg. Asa ca, cuvantul „apreciabil” este clar exagerat.

        Asa am gandit si eu, ca vine din Sahara, pentru ca s-a intamplat cam in acelasi interval de timp ca la Atena, unde fenomenul a avut o amploare mai mare. Dar probleme au fost si in Ucraina, iar directia vantului in Constanta a fost NNE. Am incercat sa imi imaginez niste scenarii posibile, dar s-ar putea sa fie aberante, asa ca ma abtin.

        Apreciază

    • trandafir said, on martie 12, 2010 at 10:10 pm

      Multumesc de lamuriri!
      Este improbabil sa existe pulberi metalice care sa contina fier metalic – acesta se oxideaza foarte rapid. Nici nichelul nu e rezistent in stare fin dispersata.

      Asadar, praful contine cativa ppm (parti-per-milion) de metale, foarte probabil sub forma de oxizi sau saruri. Cred ca e ceva foarte obisnuit ca un nisip de desert sa contina asa ceva – ca si piatra de munte. Sper ca va e clar acum ca articolul din Adevarul este o mare gogoasa.

      Raman la ipoteza mea: praful din desert. Puteti citi despre asta aici: http://www.reuters.com/article/idUSTRE56J3YH20090720

      Pentru o suprafata Bucurestiului, aproximata la minim 100 km2, la 1g pe metru patrat rezulta 100 de tone. Mi se pare cam mult pentru chemtrails, mai ales daca adaugam Baraganul si Constanta.

      Apreciază

  4. alex said, on martie 11, 2010 at 11:11 pm

    deci asta ar putea fi un motiv de ce ma arde pe gat/nas de cateva zile.. 😐

    Apreciază

  5. Dana said, on martie 11, 2010 at 11:23 pm

    Alex, nu cred! Ai umblat in noaptea aceea pe afara? Daca da, povesteste-ne ce ai vazut.

    Apreciază

    • alex said, on martie 12, 2010 at 11:08 am

      pai daca imi aduc aminte bine, am fost intro seara dupa ce a plouat, dar nu era nimic neobisnuit oricum nici nu am stat sa ma uit pe cer sau mai stiu eu.
      Oricum mai mult ca sigur cred ca e de la faptul ca am baut rece.
      Dar de obicei stiu ca te doare doar gatul, pe mine insa ma ustura si pe nas de vreo 4 zile.

      Apreciază

  6. razbointrucuvant said, on martie 12, 2010 at 12:30 am

    @ Dana:

    Ce explicatie pot sa dea meteorologii la asa ceva?

    Dvs. cum va explicati?
    Este prima oara cand se intampla asa ceva? Cand libertatea a scris si a dovedit ca zapada din ianuarie din Bucuresti era si ea extrem de toxica, ce a fost?

    S-a spus ca daca se va repeta, va fi foarte rau… cat de rau? La ce sa ne asteptam?

    Acesta ar fi subiect de discutat zi-noapte la toate talk-show-urile si stirile, este caz de siguranta nationala, dar… tacere. MARE minune ca a aparut si in Adevarul! Numai asta arata in ce cosmar de lume traim si cum suntem manipulati grosolan, tinuti in bezna…

    Apreciază

    • Dana said, on martie 12, 2010 at 10:58 am

      Ma iertati, dar nu sunt in masura sa raspund la intrebarile dvs. Am incercat sa caut detalii despre compozitia prafului/nisipului din Sahara. Nu am gasit. In ceea ce priveste Adevarul, nu cred ca e vreo minune. Au fost extrem de insistenti in solicitarea informatiilor si nu s-au lasat pana nu le-au obtinut pentru ca mass-media adora sa creeze panica, nu-i asa? Cui ii place oare sa induca panica si frica in randul oameniilor? … spuneti dvs ca stiti foarte bine.

      Da, suntem manipulati. de acord. Dar tot manipulare este sa dai informatii alarmiste, pornind de la samburele de adevar existent. Pe de alta parte, este extrem de dificil sa privim aceste lucruri echilibrat.

      Apreciază

  7. ROmanul said, on martie 12, 2010 at 1:52 am

    Pentru Dana: Fenomenul cu zapada rosie a aparut si la rusi si in alte tari. Acele substante seamana cu anumite emisii de la anumite fabrici (adica o fi fumul de la vreun combinat chimic ceva?).

    Apreciază

    • Dana said, on martie 12, 2010 at 10:44 am

      Tot ce pot sa afirm deocamdata este ca praful nu provenea de la o fabrica de pe teritoriul judetului Constanta. Nu cunosc sursele de poluare industriale de la rusi sau din Ucraina. Ipoteza ca acest praf provine din Sahara este plauzibila. La nivelul Uniunii Europene s-au produs anterior asemenea fenomene. Informatiile pot fi gasite in reteaua datelor de calitate a aerului EIONET.

      Apreciază

  8. razbointrucuvant said, on martie 12, 2010 at 9:31 am

    http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2010/03/12/ploaie-otravita-prima-dovada-despre-chemtrails-pana-unde-mergi-pentru-un-job-fmi-ne-pregateste-pentru-urmatoarea-criza-europa-fierbe-de-nemultumiri-rusia-da-cu-tifla-sua-paganismul-high-te/comment-page-1/#comment-8533

    John:

    In legatura cu ploaia otravita si mai ales cu pulberea de culoare rosie ciudata depusa pe masini.

    Dupa cum am mai spus eu locuiesc in Atena, Grecia. Acum doua 2-3 zile a plouat zdravan aici. Spre mirarea tutror dupa ploaie a ramas un strat gros de pamint/praf rosiatic. De fapt ar trebui sa spun, dupa fiecare ploaie s-a intimplat asta. Adica in prima zi cind a plouat cel mai mult (pe 9 martie daca nu ma insel)stratul a fost foarte gros. S-a uscat, a trebuit sa ne curatam cu totii peretii caselor, geamurile si masinile. Urmatoarea zi a mai fost o ploaie de intenstiate mai mica dar care a lasat aceleasi urme rosietice. Grecii au fost mai putin uimiti pentru ca ei sint obisnuiti ca din timp in timp vinturile sahariene sa le aduca praf tocmai din Sahara. Totusi si-au pus intrebarea inclusiv pe la TV de unde acest praf din momentul ce vintul a batut din Est si Nord. Totusi nimeni nu a facut aici analize ale compozitiei chimice. De 5 ani de cind sint aici nu am mai vazut niiciodata o ploaie care sa lase astfel de urme.
    In al doilea rind, in Atena nu am vazut urme de chemtrail multa vreme dupa ce in Romania si prin alte parti s-a raportat fenomenul, la care am fost si eu martor in COnstanta asta vara cind cerul era pur si simplu alb de avioane si de urmele lasate de ele. Ei bine, in prima zi din postul Pastelui (KATHARI DEUTERA)am vazut pentru prima oara astfel de avioane si intr-un numar foarte mare. Din acea zi si pina la momentul in care va vorbesc avioanele acestea isi fac aparitia daca nu in fiecare zi, aproape pe cerul foarte albastru al Greciei (spun asta pentru ca este mult mai usor sa le detectezi cind este senin).
    Incep sa cred ca este o legatura directa intre aparitia chemtrail si aici si aceste ploi rosietice.

    Apreciază

    • Dana said, on martie 12, 2010 at 12:40 pm

      Intr-adevar in noaptea dintre 4 si 5 martie, vantul a batut in mod constant doar din NNE. Si totusi, nu s-a intamplat nimic la Tulcea, Braila, Galati. In schimb in Calarasi, Giurgiu si Oltenita da. In legatura cu acest detaliu, ar fi nevoie de parerea unui meteorolog bun si sincer, pentru a infirma sau confirma daca este un fenomen natural.

      Teoretic vorbind, este posibil ca praful/nisipul sa fie ridicat la inaltimi semnificative (2 km), sa fie purtat pe directia vantului pana la distante foarte mari si sa se depuna pe sol atunci cand se intalnesc 2 fronturi atmosferice diferite (uscat/umed). Daca afirm tampenii rog meteorologii sa ma contrazica… Dar nu stiu cum ramane cu directia vantului si cu eventualele conditii meteo speciale de deasupra Dunarii.

      Apreciază

  9. Cosmin S. said, on martie 12, 2010 at 11:00 am

    Chemtrails = armă binară ?!?

    „O arma binara, este compusa din doi sau mai multi constituenti, care in stare independenta sint nepericulosi, dar prin combinatia lor, produc efecte devastatoare. Acest concept militar a aparut ca urmare a necesitatii stocarii in conditii de siguranta a componentelor până atunci periculoase pentru ca erau deja combinate.”Activatorul” sau trigger-ul (declansatorul) cum il numesc ei poate fi introdus ulterior cand vor considera ca este momentul potrivit, in apa de baut (posibil), alimente, injectii.
    Este o ipoteză.

    Exista vreo legatura intre HAARP si Chemtrails ?!?

    Se stie ca aceste chemtrails contin saruri de bariu.

    (Reference to Barium in the HAARP patent report:
    „It has also been proposed to release large clouds of barium in the magnetosphere so that photo ionization will increase the cold plasma density, thereby producing electron precipitation through enhanced whistler-mode interaction.”)
    http://patft.uspto.gov/netacgi/nph-Parser?Sect1=PTO1&Sect2=HITOFF&d=PALL&p=1&u=/netahtml/PTO/srchnum.htm&r=1&f=G&l=50&s1=4,686,605.PN.&OS=PN/4,686,605&RS=PN/4,686,605

    http://bariumblues.com/

    „Aceste chemtarails contin saruri de bariu, aluminiu care se banuieste ca sint folosite la aplicatii militare in deflectia undelor radio si luminoase (ca un strat reflectorizant) iar in ele se introduc virusi, bacterii, microbi, fungi, diversi agenti biologici care sunt tesati pe populatie, etc. Dara ce se formeaza, este de fapt un polimer care se transforma intr-o plasa fina care se intareste in contactul cu aerul si astfel el ramane plutind in atmosfera, la mare inaltime, acolo unde este nevoie de aceste particule reflectorizante.”
    http://apologeticum.wordpress.com/2009/07/15/genocidul-pregatit-de-guvernele-lumii-pulverizarea-atmosferei-cu-virusi-gripa-aviara-sars-gripa-porcina/

    Apreciază

  10. ovidiu said, on martie 12, 2010 at 11:46 am

    Chemtrails-urile sint aparitii atit de obisnuite ca,pur si simplu,de la o vreme nu mai ai energie ca sa te mai indignezi de lipsa de reactie a presei/oamenilor.Desi majoritatea taranilor stiu ca dupa fiecare ploaie trebuie spalate/tratate legumele/plantele cu piatra vinata sau var(parca)ca altfel e totul pierdut, oamenii nu fac legatura.Nu e de competenta lor asta dar de ce nu sesizeaza altii mai indreptatiti problema sau de ce nu se discuta in presa/televizor,in public treaba cu avioanele care deverseaza chimicale ziua in amiaza mare?Normal ca intrebarea e retorica…
    Am filmat si pozat recent(nu atit de edificator pe cit se vedea cu ochiul liber),la mine in oras intr-o dimineata insorita,cu cerul albastru curat,parca pregatit special pt ca toata lumea sa vada si sa se minuneze.A aparut primul avion,prima dira alba,greoaie care se tot lungea fara sa se disipeze.Doar se intindea.In urmatoarea ora cerul a fost impinzit din toate directiile si clar, in mod concertat,de astfel de avioane.Cerul,din albastru curat a devenit cetzos,difuz.S-a intimplat ca in imediata apropiere,si in aceiasi directie cu un avion „chemtrail” ,sa fie si unul obisnuit,cu reactie;iarasi ,parca pus special ca sa arate diferenta clara dintre cele 2.

    Apreciază

  11. codin said, on martie 12, 2010 at 2:53 pm

    HAARP functioneaza la capacitate maxima si cu precizie doar cand se imprastie in atmosfera pulberi de metale care sunt bune conductoare.Tot mai mlt se acuza faptul ca ultimele cutremure de pamant au fost provocate.Nimic nu e intamplator, totul e bine planuit si exista un „timing” intre aparitia unui „fenomen” si a unui „eveniment”.
    HAARP face un tandem perfect cu Chemtrails. Chemtrails are triplu scop. O data pentru functionarea HAARP la parametri inalti, apoi pentru reflectarea undelor solare inapoi in spatiu si, nu in ultimul rand, destabilizarea profunda a organismelor vii de pe Terra. Suntem, din pacate, martorii unui atac fara precedent la adresa omenirii. Si asta este doar inceputul caci, incet incet, indivizii acestia care promoveaza genocidul planetar vor incepe sa se ascunda din ce in ce mai putin, pe masura ce implementarea guvernului mondial devine o realitate evidenta pe zi ce trece. Dovezile, conexiunile se gasesc pe internet, in documente declasificate, marturii, martori oculari, deconspiratori etc. Cine crede ca acestea sunt povesti…sa stea pe apropape; asaltul decisiv al Noii Ordini Mondiale e pe cale sa se produca.

    Apreciază

  12. ROmanul said, on martie 12, 2010 at 7:52 pm

    Poate ca in Grecia sunt imprastiate substante cu efect psihoactiv, de linistire, de genul prozac, cu scopul de a calma populatia dupa atatea greve si proteste.

    Apreciază

  13. codin said, on martie 12, 2010 at 8:13 pm

    Surpriza.Si in Romania se imprastie la greu.Si nu e doar aceasta metoda.Mai este inca una, mai oculta…ca sa spun asa.

    Apreciază

  14. codin said, on martie 14, 2010 at 8:54 pm

    Cutremurul de pamant din Turcia din 8 Martie 2010 s-ar putea sa aiba o legatura fundamentala cu metalele grele de deasupra Romaniei. Dupa cum se stie, HAARP, arma geofizica pe care o utilizeaza americanii pentru a produce astfel de evenimente in lume functioneaza la capacitate maxima doar daca atmosfera de deasupra zonei in care ei doresc sa provoace cutremur este “contaminata” cu pulberi de metale bune conductoare, asfel incat impulsul electromagnetic proiectat in ionosfera si ricosat inapoi pe Pamant sa aiba precizie maxima si efect aproape imediat. Daca asa stau lucrurile, nu e nimic iesit din tipare, durata in care norii infestati cu puberi de metale ar fi ajuns in sudul Romaniei manati de vant fiind… acolo…una – doua zile.

    Apreciază

  15. ab said, on martie 18, 2010 at 10:31 am

    Durata de plutire a particolelor prin aer depinde, banuiesc de dimensiunea lor. Cu cit mai mici, cu atit mai ushor plutitoare, cu atit mai aproape de mishcarea Browniana. Conteaza, parca, raportul suprafatza / ( volum densitate masa ), raport care nefiind adimensional, adica fiind dimensional, cu cit e mai mic / mare, cu atit efectul ( direct sau indirect, de plutire ) devine mai evident, viteza de sedimentare mai mica / mare.
    Posibil de ex. la vulcani ( „pyroclastic flow” ) particolele sa fie tare mici, ceea ce esplika ( scuzatzi barbarizmele de exprimare ce denota o totala lipsa de respekt gramatikal ) esplica, deci, fabuloasele fenomene mondiale despre care ne povestesc geologii speriatzi / sperietori prin diverse docomentare grozavnice, fenomen mondial precum cel de la noua-unshpe unde probabil era un vulcan pe dedesupt din moment ce tare mici particole pluteau prin aer prin tot locu intr-o revarsare dizgratzioasa prin cogeamite metropola… scuzatzi digresiunea.

    Prin Sahara uneori se zice ca zboara furtunile de nisip.

    Vintul despre care se scria mai sus ca venind din diverse punkte kardinale este banuiesc referit ca fiind cel de la nivelul solului… oare ? Cica vintul venea din Est, sa zicem. Care vint? La ce inaltzime ? Care era viteza si istoria circulatziilor ciclonice/anticiclonice
    ( asha un fel de rotocoale gigantice cu diametre de vre-o mie de kilometri care se-ntorc zile-ntregi, timp in care minusculele particole sub-mini-mili-micronice nu apuca sa razbata prea mult in jos. ) ?

    Venit din Sahara ? Pare plauzibil.

    In ce priveshte nascocirile de tip Harpie, citeam, tot plauzibil, ca se descurca suficient de bine doar cu ionosfera si cimpul magnetic terestru. Nu vad de ce ar avea nevoie de suspensii metalice grele, greu de mentzinut prin atmosfera cea instabila. Adica as vedea ca fiind necorelate instalatziunile electromagnetice mai mult sau mai putzin scalare cu chemo-urmele din azur, la urma urmei antenele ofera suficienta directzionalitate, iar caracterul scalar tocmai la asta ajuta, la facilitarea producerii de la distantza a manifestatziunilor localizate, poate prin interferentza, oare … ? …

    Iar mareatza Sahara fiind enorm de gigantica, nu m-ar mira sa putem gasi la ea orice fel de mineral teluric vrea mushkiul nostru…

    Apreciază

  16. […] PLOAIE TOXICA in sudul Romaniei: fier, cupru, plumb si alte metale grele […]

    Apreciază

  17. codin said, on martie 19, 2010 at 5:41 am

    Vanturi din Sahara, povesti frumoase de adormit copiii.Intotdeauna oamenii vor cauta raspunsuri „autorizate”, „oficiale” si aflate in cartile aprobate de sistem.

    http://vodpod.com/watch/2680896-haarpchemtrails-are-causing-earthquakes-weather-tsnamuis-ie-katrina-japan-

    si multe altele…de fapt

    Apreciază

  18. Emanuel said, on mai 7, 2010 at 7:24 am

    Cei ca Dana ar trebui sa faca eforturi la laboratoare pentru clarificarea problemei chemtrails.

    Apreciază

  19. Emanuel said, on mai 7, 2010 at 7:29 am

    Sunt mii de laboratoare in toata lumea, laboratoare de tot felul. De ce nu se analizeaza fenomenul chemtrails, a carui existenta e atat de clara, si asupra caruia exista banuieli atat de alarmante ? De ce ? Chiar… De ce nu se analizeaza fenomenul de catre specialisti. E o intrebare care ma face sa cred ca sigur ceva nu e in regula, si ca tot sistemul e vinovat de astea. Am impresia ca laboratoarele nu au voie sa analizeze fenomenul, iar mass-media nu are voie sa spuna nimic. Asta e de ajuns ca sa intru la banuieli. Nu e justificat ce am spus ?

    Apreciază

  20. Emanuel said, on mai 7, 2010 at 7:35 am

    Chemtrailsurile exista de atatia ani peste tot. De ce nu se aude nimic de la specialisti, de la laboratoare. Ceva de genul : ” populatia sa stea linistita caci nu e nimic toxic sau nociv „. De ce guvernele nu arata ei insisi astfel de analize, ca sa linisteasca oamenii ? Au interesul sa creeze panica ? Sa alimenteze parerile conspirationiste ? Guvernele ? Oare asa o fi ?
    Nu mi-e clar de ce guvernele si specialistii nu analizeaza situatia si nu prezinta niste rezultate clare in ce priveste chemtrailsurile. Faptul ca toti tac nu face altceva decat sa dea dreptate parerilor conspirationiste. Tacerea e vinovata. Si nu vad rostul si logica secretului. Daca e ceva bun atunci sa ne arate clar asta. Daca nu e, atunci e logic ca tac. E singura explicatie.

    Apreciază

  21. Emanuel said, on mai 7, 2010 at 8:23 am

    Eu am mai ajuns la o concluzie : am impresia ca guvernele si masoneria vrea sa induca populatiei un sentiment de neputinta, ” ca totul e oricum pierdut, ca cu astia nu ai cum sa te pui „. Si am impresia ca ei chiar alimenteaza parerile conspirationiste si le fac sa o ia razna. De exemplu cu 2012, exista o gramada de pareri cum ca se apropie planeta nu stiu care, ca trecem printr-o zona plina cu meteoriti din galaxie, si altele, care mi se par exagerate. Si ei alimenteaza tot felul de pareri alarmiste de intensitate mare, astfel incat sa induca sentimentul de neputinta in popor. Si uite ca nimeni nu face nimic in ce priveste chemtrails, de frica ” lor „. Pai ce e asa de greu. Analizam in laboratoare si gata, terminam cu mascarada.
    Nu stiu, dar am vazut un film cu un dezertor rus care a spus ca acuma se ” lucreaza ” foarte mult la inducerea la nivelul populatiei a sentimentului de neputinta de reactie. Astfel incat oamenii sa vada NWO cum se instaleaza dar nu fac nimic, pentru ca au impresia ca ” oricum nu se mai poate face nimic, cu astia nu ai cum sa te pui „. E clar : ei vor asta : ca noi sa stam si sa privim cum ei isi implementeaza planul masonic, si sa nu facem nimic. Sau daca facem ceva sa facem tot ce vor ei : ori sa devenim excesiv de alarmati, sa facem acte de violenta in strada pentru bani si altele, in timp ce ei isi implementeaza planul in mod ” legal ” si sigur. Ei vor ca noi sa fim preocupati de altceva si ei sa ramana ascunsi, ca sa nu li se puna bete in roate.

    Uite aici ce spune rusul :

    https://saccsiv.wordpress.com/2009/09/15/video-si-transcriptul-%e2%80%9chow-to-brainwash-a-nation%e2%80%9d-cum-se-spala-creierul-unei-natiuni-un-excelent-interviul-luat-de-edward-griffin-lui-yuri-bezmenov/

    Deci e un proces lent, si subtil , de spalare a creierului, astfel incat sa aduca populatia la imposibilitatea de reactie. Sa vedem cu ochii nostri dar ca niste hipnotizati sa nu reactionam defel. Sa lasam totul pe mana lor, ca si cum nu am putea face nimic, in mod pasnic. Aici e problema : ei ori ne induc sentimentul alarmist exagerat incat sa facem acte de violenta care nu duc la nimic bun, ori ne induc sentimentul de neputinta exagerata, astfel incat sa stam doar sa privim.

    Apreciază

  22. Emanuel said, on mai 7, 2010 at 8:36 am

    Deci mai intai demoralizarea in randul studentilor si tineretului, ceea ce se intampla si la noi de la revolutie incoace. Un om demoralizat nu mai are capacitate de reactie. Si chiar asa a ajuns poporul roman, alimentat permanent cu shwouri si emisiuni de genul carcotasi, demoralizante si atragatoare. Poporul care se uita la tv nu mai are capacitate de reactie. Nu mai are conceptii morale. Nu mai crede in nimic. La tv e permanent alimentat omul cu imoralul. Si la stiri, si la emisiuni si la filme. Imoralul e permanent. Deci se strica natiunea cu ajutorul tv. Cu buna stiinta fac asta. Si omul ajuns imoral, cand vede informatiile de genul celor de pe siteul asta, informatiile care sa il puna in garda, informatiile care sa il faca sa reactioneze la ce se petrece in jurul lui, el nu mai are putere sa faca asta. Totul devine pentru el lipsit de importanta si esentialul trece pe langa el. El nu mai sesizeaza adevarul si realitatea. Si ideile realiste devin pentru el lipsite de distractie si plictisitoare, prea serioase, si prea conspirationiste.

    Apreciază

  23. Emanuel said, on mai 7, 2010 at 8:49 am

    Interesant : la noi au fost primele doua etape, demoralizarea, si destabilizarea, acuma suntem in a treia etapa, criza. Dupa asta urmeaza perioada de normalizare, cu guvern de tip big brother, dictatorial si care va promite sarea cu marea. Si papusele folosite acuma vor fi executate.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.