SACCSIV – blog ortodox

Cu finantare ROTARY, in Africa a inceput MEGA VACCINAREA impotriva poliomielitei a 85 de milioane de copii …

Posted in AFRICA, poliomielita, ROTARY, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa by saccsiv on martie 8, 2010

   Citez din articolul 85 Million Children To Be Immunized Against Polio In West And Central Africa:

   Natiunile Unite si agentiile de ajutorare internationala dau startul unei campanii de imunizare in masa impotriva poliomielitei in peste 19 tari din Africa Centrala si de Vest. Agentiile spun ca tintesc vaccinarea a mai  mult de 85 de milioane de copii sub 5 ani impotriva virusului polio intr-un efort de stopa o epidemie lunga de un an in acesta regiune.

   Aceste agentii precizeaza ca o runda de campanii anterioare din 2009 nu a reusit sa stopeze raspandirea virusului poliomielitei care a strabatut Africa Centrala si de Vest din cauza ca nu au fost vaccinati destui copii ca sa blocheze transmiterea virusului.

   Agentiile de ajutorare spun ca au invatat din aceasta experienta. Un purtator de cuvant al World Health Organization (Organizatia Mondiala a Sanatatii), Rod Curtis, spune ca mai mult de 400.000 de voluntari iau parte in aceasta campanie.

   „Si, atunci cand ai 400.000 de vaccinatori, la modul literal mergand din usa in usa la fiecare locuinta din aceste 19 tari, ca sa ajunga la fiecare copil sub 5 ani, este foarte important,” spune Rod Curtis.”Epidemiologic, este foarte important deoarece ajunge la copiii de peste tot. Deci daca ai familii care calatoresc in tarile din jur, ajunge si la copiii care calatoresc cu ele.Totodata, se creste imunitatea atat ca sa stopeze aceasta raspandire prin ajungerea la fiecare copil, dar si creste imunitatea ca sa asigure impotriva viitoarelor valuri de imbolnavire”.

   OMS raporteaza noua tari din Africa Centrala si de Vest ca avand focare de poliomielita in ultimele 6 luni. Ele includ Burkina Faso, Camerun, Ciad, Guineea, Liberia, Mali, Mauritania, Senegal si Sierra Leone.

   Poliovirusul s-a raspandit din Nigeria catre tari de-a lungul Africii Centrale si de Vest in 2008. Multe din aceste tari, care au fost curatate anterior de poliomielita, au fost reinfectate

   Epidemia de poliomielita s-a raspandit initial in Nigeria catre nordul islamic al tarii.Conducatorii religiosi au refuzat sa isi lase copiii sa fie imunizati, sustinand ca vaccinul era contaminat si cauza SIDA si sterilitate.

   Curtis spune ca conducatorii religiosi si-au schimbat de atunci punctul de vedere. El spune ca Nigeria a beneficiat mult din participarea nordului la compania nationala de imunizare din ultimile 12 luni.

   „In timp ce acum un an, poliomielita era transmisa de-a lungul Nigeriei, cu 42 de cazuri deja inregistrate in 16 state in acel moment in 2009, in acest an am avut doar un caz in toata tara,” spune el.

   Atunci cand OMS a inceput a sa Campanie Globala de Eradicare in 1988, mai mult de 350.000 de copii din mai mult de 125 de tari paralizau in fiecare an. In 2009, OMS raporta aproape 1600 de copii paralizati in 24 de tari. Pana acum in acest an, numai 34 de cazuri din aceasta devalizanta boala au fost raportate in lume. 

   Agentiile de ajutorare planuiesc o campanie de continuare a vaccinarii tot in aceste tari pe data de aprilie 24.

   Aceasta campanie a fost posibila prin contributia financiara de 30 milioane dolari a Rotary International.

   Comentariu saccsiv:

   Fondata cu peste 100 de ani in urma, cu toate ca era prin membrii sai strans legata de masonerie si de evreii bogati ai planetei, Rotary International a avut parte de un ciudat statut special in Germania nazista, unde la un moment dat, in 1937, peste jumatate din membrii sai (din Gemania) erau si membrii ai partidului national-socialist. Ciudat doar la prima vedere insa, tinand cont ca in primii ani, nazistii au beneficiat din plin de finantarea ELITELOR:

NAZISMUL (partea 2): finantatorii si sustinatorii national-socialismului

   Oficial, inaintea declansarii celui de al doilea razboi mondial, cluburile din Germania s-au autodesfiintat, insa unele surse indica faptul ca in particular membri ai sai s-au mai intalnit si dupa aceea.

   Referitor la PolioPlus, Rotary International este implicata la nivel mondial inca din 1985, contribuind de atunci cu peste 850 milioane de dolari. Conform articolului lor:

Bill Gates announces new US$255 million grant for ending polio

   aflam ca o uriasa suma de bani a venit din partea The Bill & Melinda Gates Foundation, care fundatie este si ea implicata in vaccinare:

BILL GATES anunta la DAVOS ca doreste sa transforme acest deceniu intr-unul al VACCINURILOR si ca va dona 10 miliarde de dolari. Detalii despre relatia sa cu ELITELE

   Ba chiar Bill Gates, s-a si scapat asupra motivului implicarii sale:

VIDEO – Bill Gates: VACCINURILE si AVORTURILE vor diminua CRESTEREA DEMOGRAFICA …

   Asadar, sa nu ne facem iluzii ca din mare iubire de oameni are loc miscarea asta uriasa de forte … Daca urmariti:

GRAFICE: Statisticile arata indubitabil ca multe boli erau deja aproape eradicate cand s-au inceput campaniile de vaccinare impotriva lor …

   Puteti observa faptul ca in SUA si Marea Britanie, numarul imbolnavirilor de poliomielita si nu numai, erau in mare scadere cu mult timp inaintea introducerii vaccinarii si asta datorita … igienei. Si tot igiena ar rezolva desigur problema si in Africa, insa ELITELE doresc cu totul altceva:

DOCUMENTARE CELEBRE: „Mercury, Autism and the Global Vaccine Agenda” (Mercur, autism si agenda vaccinarii globale)

8 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on martie 8, 2010 at 5:54 pm

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. Clifford said, on martie 8, 2010 at 6:16 pm

  au nevoie de pamant arabil, mult, mult, mult pamant.

  Apreciază

 3. […] In MAREA BRITANIE sunt peste 2,6 milioane de cosuri de gunoi cu … CIP Cu finantare ROTARY, in Africa a inceput MEGA VACCINAREA impotriva poliomielitei a 85 de milioane de… […]

  Apreciază

 4. […] Cu finantare ROTARY, in Africa a inceput MEGA VACCINAREA impotriva poliomielitei a 85 de milioane de… Natiunile Unite si agentiile de ajutorare internationala dau startul unei campanii de imunizare in […]

  Apreciază

 5. […] Cu finantare ROTARY, in Africa a inceput MEGA VACCINAREA impotriva poliomielitei a 85 de milioane de… […]

  Apreciază

 6. […] Cu finantare ROTARY, in Africa a inceput MEGA VACCINAREA impotriva poliomielitei a 85 de milioane de… […]

  Apreciază

 7. […] Cu finantare ROTARY, in Africa a inceput MEGA VACCINAREA impotriva poliomielitei a 85 de milioane de… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: