SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: Reclamele la HULU sau ceva de genul “v-o spunem pe fata si va place, atat de tare v-am tampit”

Posted in HULU, RECLAME by saccsiv on martie 3, 2010

   Conform http://en.wikipedia.org/wiki/Hulu, site-ul http://www.hulu.com/ ofera transmisiuni video pe web ale show-urilor TV si ale filmelor de la NBC, Fox, ABC si multe alte retele si studiouri. Video-urile de pe Hulu sunt oferite deocamdata doar utilizatorilor din Statele Unite. Pentru a asigura ca utilizatorii din afara Statelor Unite nu au acces la acest canal video, Hulu a blocat multe proxy-uri anonime si retele private virtuale. Hulu ofera video-uri in format video Flash, incluzand multe filme si show-uri care sunt disponibile in 360p si 480p. Totodata Hulu ofera servicii de web syndication pentru alte website-uri incluzand AOL, MSN, MySpace, Facebook,Yahoo!  si fancast.com al Comcast-ului.

   Hulu este o societate mixta a NBC Universal (General Electric), Fox Entertainment Group (News Corp) si ABC Inc. (The Walt Disney Company), finantata de Providence Equity Partners, care a facut o investitie de 100 de milioane de dolari si a obtinut 10% din actiuni.

   Blog-ul companiei explica:

   In limba mandarina, Hulu are doua sensuri interesante, fiecare dintre ele foarte relevante pentru misiunea noastra. Sensul principal ne-a interesat pentru ca este folosit intr-un proverb chinezesc vechi, care descrie hulu ca fiind detinatorul de lucruri pretioase. Tradus literalmente inseamana “tărtăcuță”, si in trecut, hulu era scobit si folosit pentru a pastra lucruri pretioase. Cel de-al doilea sens este „inregistrare interactiva”. Am considerat ambele definitii ca fiind potrivite si foarte relevante pentru misiunea lui Hulu.

   Societatea Hulu a fost anuntata in martie 2007 avandu-i pe AOL, MSN, Facebook si Yahoo! ca “parteneri initiali de distributie”. Jason Kilar a fost numit CEO in iunie. Numele Hulu a fost ales in August 2007, cand site-ul a fost lansat live doar ca anunt, insa fara continut. Utilizatorii au fost invitati prin email sa participe la viitorul test beta. In octombire, Hulu a inceput testarea beta prin invitatie si mai tarziu le-a permis utilizatorilor sa isi invite si prietenii. Hulu a fost lansat pentru acces public in Statele Unite pe 12 martie, 2008.

   Hulu a pornit o campanie de publicitate in timpul transmisiunii Super Bowl XLIII  al canalului NBC cu o reclama denumita “Alec in Huluwood” in care apare Alec Baldwin. Reclama a avut intentia sa dezvaluie in mod hazliu “secretul socant in spatele Hulu”, prezentand site-ul ca fiind “un plan nefast de a distruge lumea”. De atunci reclamele transmise au fost prezentate si de Eliza Dushku, SethMacFarlane si Denis Leary.

   Pe 30 Aprilie 2009, Disney a anuntat ca doreste sa ia parte in societate, cumparand 27% din actiuni la Hulu.

   La o conferinta a industriei care a avut loc pe 21 octombrie 2009, presedintele deputat al News Corporation, Chase Carey a declarat ca Hulu “trebuie sa evolueze asa incat sa aiba un model semnificativ de abonamente ca parte a afacerii” si ca probabil ca o sa inceapa sa introduca taxe pentru cel putin o parte din continut incepand cu 2010. Comentariile lui Carey corespund cu cele ale altor personalitati din conducerea News Corp., incuzand Rupert Murdoch care si-a exprimat dorinta sa perceapa taxe pentru continut cu un numar de unitati on-line.  

   Hulu distribuie video atat pe propriul website cat si prin punerea la dispozitie a propriului hosting altor site-uri web si le permite utilizatorilor sa adauge clipuri Hulu la site-urile lor. In afara de programe si filme ale NBC, ABC si FOX, Hulu aduce si show-uri de la alte retele ca si Comedy Central, Current TV, PBS, USA Network, Bravo, Fuel TV, FX, NFL Network, Speed, Big Ten Network, Syfy, Style, Sundance, E!, G4, Versus, A&E, Oxygen si surse online de comedie ca Onion News Network.

   In noembrie 2009, Hulu a inceput sa stabilieasca parteneriate cu case de discuri pentru a gazdui video-uri muzicale si concerte pe site, incluzand EMI din noembrie 2009, si Warner Music Group in decembrie 2009.

   Consumatorii pot sa vizioneze acum Hulu la televizor descarcand MediaMall Technologies’ PlayOn software pe calculator, care functioneaza cu dispoztive conectate la televizor compatibile cu Wii, Xbox 360, PlayStation 3 sau DLNA, conform Topului celor 100 de Inovatii ale Anului publicat in aparitia din decembrie 2009 a revistei Popular Science.

   Hulu a scos o versiune beta a Hulu Desktop, un program independent care permite utilizatorilor sau urmareasca programele Hulu fara sa foloseasca browser-ul de web. Programul foloseste o interfata cu utilizator 10 foot UI si este proiectat ca sa fie compatibil cu telecomenzile deja existente ale calculatoarelor. Are nevoie de un Flash player si functioneaza pe Windows, Linux, si OS X. Desktop-ul Hulu nu poate accesa deocamdata tot continutul care se acceseaza cu ajutorul unui browser normal.

   In prezent, Hulu este disponibil doar in Statele Unite cu motivele de licentiere citate. Era planificat sa fie lansat in Marea Britanie si Republica Irlandeza in Septembrie 2009, dar a fost amanat pentru 2010. Aproximativ 10 000 de ore de continut de la retelele americane vor fi disponibile si se spera ca si continutul de la retelele britanice ca BBC, ITV, si Channel 4 sa fie si ele disponibile. Incepand cu Februarie 2009, Hulu si-a retras continutul de la TV.com apartinand CBS Corp si de la Boxee, o firma de software care face video-urile pe Internet compatibile pentru a fi vazute pe un ecran mare, ca de exemplu un televizor contectat la calculator. Totusi, Hulu a lucrat cu PlayOn, care atunci cand este conectat la un Xbox 360, PS3 sau alte dispozitive, permite rularea continutului Hulu la televizor. De asemenea Boxee si-a adjustat soft-ul pentru a fi compatibil cu Hulu.

   Comentariu saccsiv:

   Desigur, nu-i vorba de extraterestrii, dar tot de ceva malefic, dar in adevaratul sens al cuvantului … Toti gigantii media despre care ati cititi mai sus reprezinta o unitate in diversitate, avand un singur scop: indobitocirea sau mai bine spus subdobitocirea.

   Cititi va rog si:

VIDEO si FOTO: Stricarea societatii prin RECLAME (partea 1)

Comentariul zilei (28.01.2010): Promovarea NOII ORDINI MONDIALE prin jocurile video si desenele animate

Comentariul zilei (28.01.2010): MY/I/ME – campania de promovare a egoismului

VIDEO: Care este motivul pentru care majoritatea oamenilor nu se trezesc?

Comentariul zilei (02.03.2010): Dormiti linistiti, SISTEMUL LUCREAZA …

17 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on martie 3, 2010 at 11:16 am

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. ovidiu said, on martie 3, 2010 at 1:09 pm

  Cu:”v-o spunem pe fata si va place,atit de tare v-am timpit”,ai cam spus ce era de spus.
  Eu o vad,pe de o parte,ca pe o demonstratie de forta,a fiarei,ca un mesaj direct de demoralizare pt cei care,desi sint mici si neputinciosi,au prins”tupeu” sa nu i se supuna.Caci numai in ei poate avea ecou un asemenea mesaj.Pt restul,cei cu „burtile de umplut”,nu e decit un „update” la programul de spalare a creierului.
  Se mai distingei si teribila nerabdare si grabirea cu care lucreaza.Am imaginea unui animal care este aproape sa rupa friul si sa se dezlantuie cu salbaticie.E TERIBIL!!

  Ps:aud pt prima data termenul de „subdobitocire”,nu stiu daca l-ai inventat tu sau nu,dar mi se pare chiar mai elocvent decit cel obisnuit:indobitocire.Cred ca primul nu-l exclude pe al 2-lea ,ci chiar il implica,intr-o mare masura.

  Apreciază

  • saccsiv said, on martie 3, 2010 at 2:59 pm

   ovidiu

   Nu l-am mai auzit, ar fi inventia mea, insa nu stiu daca nu cumva l-a mai folosit si altcineva inaintea mea.

   Apreciază

 3. alexyo said, on martie 3, 2010 at 4:09 pm

  si daca chiar sunt extraterestrii ?

  Apreciază

 4. alexyo said, on martie 3, 2010 at 5:56 pm

  Saccsiv pai asta e faza de fapt, ca demonii sunt aceeasi cu extraterestrii. Daca exista demoni ei cu siguranta nu vin de pe pamant si sunt mult mai vechi ca noi si mai avansati tehnologic. Ca i-au dat alte valente „culturii UFO” ca sa ascunda asta e alta treaba !

  Apreciază

  • Diego said, on martie 3, 2010 at 6:22 pm

   alexyo, dracii nu sunt fiinte materiale, fac parte din lumea nevazuta, deci daca ei nu sunt materie cum sa aiba tehnologie? ei pot influenta materia, si isi pot lua diverse forme ca sa amageasca pe om(inclusiv forme a asa zisilor extraterestii, care au aparut in imaginatia umana odata cu dezvoltarea tehnologiei) si sa il indeparteze de Dumnezeu.

   Apreciază

 5. Cosmin S. said, on martie 4, 2010 at 11:09 am

  „Iată încă un rău pricinuit de stăpânii televiziunii – faptul că îi deprind pe oameni cu chipurile dracilor! Această învăţătură se desfăşoară din plin: din toate părţile oamenii sunt priviţi de monştri! Îi numesc acum extraterestri sau nu mai ştiu cum, dar aceştia sunt draci. Va trece timpul şi ei se vor arăta liber oamenilor, fiind în slujba antihristului şi a slugilor lui. Cu mult mai greu va fi atunci de luptat cu ei!”
  http://www.razbointrucuvant.ro/2008/10/09/a-doua-viziune-a-staretului-antonie-invataturi/

  Apreciază

 6. […] VIDEO: Reclamele la HULU sau ceva de genul “v-o spunem pe fata si va place, atat de tare v-am tam… […]

  Apreciază

 7. cristi marin said, on martie 9, 2010 at 7:31 pm

  Parintele Paisie din Atos, încă de prin anii 80, 90 ne avertiza cu privire la televizor, in mod hilar , atunci cand prorocea ceva spre folosul cuiva, spunea ca s-a uitat și el la televizorul lui.

  Parintele Arsenie Papacioc, dupa ce fusese vizitat de scriitorul cartii Efetele televiziunii asupra minitii umane, ne-a povestit ca intrebat fiind de acesta, oarecum disperat, ce să oprim oamenii să se mai uite la televizor, Părintele i-a spus ca nu vom putea face asta nici odată, ca la televizor, vezi și atâte lucruri interesante, te pune la curent cu ce se întâmplă prin lume, ce putem face este să educăm oamenii să privească corect (nu este citatul exact , dar oricum este destul de apropiat cu ce a spus parintele)

  Apreciază

 8. luchiana said, on martie 23, 2010 at 2:51 pm

  saccsiv,

  Apropos de reclame…
  Ai vazut pachetul de reclame pe care le are Romania in strainatate pentru promovarea turismului romanesc, „Romania, the land of choise” ? http://www.youtube.com/watch?v=IN06zM-2s7A . Desi spun ca nu este clipul oficial, in Franta se difuzeaza…
  La noi, dupa unii care au initiat acest clip, nu este numai poligamie ci si ceea ce spun „in gluma” ca ar fi posibil?
  Dupa 2000 ani de crestinism….

  Doamne ajuta! ca cei ce vad sa nu „vada”, iar cei ce aud sa nu „auda” ce ineptii se spun acolo!

  Apreciază

 9. luchiana said, on martie 23, 2010 at 3:11 pm

  saccsiv,

  iata tocmai ce voiam sa spun in legatura cu atragerea alienatilor mintali sexuali in Romania , the land oh choise…http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Social/148979/Sectantii-care-fac-sex-in-numele-lui-Dumnezeu-si-au-facut-cuib-in-Romania.html

  Apreciază

 10. codin said, on aprilie 18, 2010 at 9:23 pm

  Ba da. E o alta rasa de fiinte, malefice spun eu, care se afla in spatele manipularii colective. La capatul firului se afla acestia. Acest plan, sau agenda, care tine de mii de ani si acum se apropie de final, nu este de sorginte umana, nu poate fi. E atat de…subversiva,intangibila, neverosimila incat omul nu poate concepe la asemenea scara. Doar priviti in istorie intruziunea altei rase in sanul umanitatii:
  de la colibe din lut si toporisti din bronz apar in cateva zeci de ani marile constructii megalitice cu secretele cosmice si structura ADN-ului incrustate in dalele de piatra, stiintele exacte si dinamica corpurilor ceresti care abia daca au fost intrezarite prin sec. XIX. Stapanirea si manipularea realitatii holografice e atat de geniala si atat de…straina de acest pamant incat chiar si daca nu vrei sa vezi iti sare in ochi.
  Aceasta rasa, de care se vorbeste de altfel si in Biblie, si-a dat seama ca zidirea Noului Babilon nu se va putea realiza atata timp cat omul este constient de realitatea in care traieste, este conectat la Dumnezeu si intelege sensurile istoriei.
  Iar atunci, de la inceputuri, a fost falsificata toata istoria umanitatii pentru a rupe legatura omului cu trecutul sau.Pasul doi il reprezinta efortul imens in bani si resurse umane care sunt folosite pentru a-l tine pe om cu gandul la viitor, mereu si mereu la viitor (reclame, filme etc).Siretlicul consta in faptul ca, de fapt, „trecutul” si „viitorul” sunt timpi morti, inexistenti.
  Singurul timp adevarat pe care noi il detinem este PREZENTUL.Singurul timp in care oamenii ar putea sa ia o decizie in privinta lor, sa actioneze si sa isi schimbe viata.Acest timp este PREZENTUL.Restul nu exista.Si „trecutul” si „viitorul” exista cu adevarat doar in clipa cand ne trec noua prin maini (adica la momentul prezent) la un moment dat insa oamenii fiind ancorati intr-o istorie mistificata si privind catre un viitor iluzoriu nu vor percepe niciodata ca toata aceasta teaba este o inselaciune iar PREZENTUL le scapa printre degete fiind folosit cu adevarat de acei indivizi care manipuleaza viata pe planeta in mod ordinar.Ei stiu ce reprezinta PREZENTUL. Iar ei nu var ca voi sa stiti acest lucru.De aceea se intampla tot circul.Ei stiu ca Timpul nu e liniar si poate fi manipulat in intersul lor cu o singura conditie. Oamenii sa invete ca Timpul este liniar si sa fie preocupati cu trecutul si cu viitorul. Niciodata cu PREZENTUL. Daca intr-o clipa toti oamenii s-ar destepta si ar realiza gravitatea PREZENTULUI, in clipa urmatoare nu ar mai exista nici Illuminati si nici Noua Ordine Mondiala.
  De aceea este atat de importanta massmedia, filmele, Hollywood si ziarele de rahat.
  Si de aceea acei ingeri cazuti au lasat cunostintele tehnologice si magia doar pe mana unor rataciti, dupa ce, in prealabil, li s-au facut cateva „corecturi” de ADN.Si de aceea sunt casele regale si , in general, cei cu sange „albastru’ atat de obsedati de puritatea liniilor de familie, atenti ca nu cumva sa se incruciseze cu cineva dintro alta linie care nu a fost modificata la inceputuri.E o afacere de familie.Ai markerul genetic ai dreptul sa stapanesti pamantul, sa domini alti oameni si sa pui in practica agenda „primilor cazuti”.

  Apreciază

 11. Roxie said, on august 5, 2010 at 9:56 pm

  @codin la ce constructii te referi cand spui ca au structura ADN-ului incrustat in piatra? Eventual daca imi poti indica ceva material fie carti, fie documentar pe tema asta … multumesc.

  Apreciază

 12. CUPRINS O – W « Saccsiv's Weblog said, on august 8, 2010 at 6:07 pm

  […] VIDEO: Reclamele la HULU sau ceva de genul “v-o spunem pe fata si va place, atat de tare v-am tam… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: