SACCSIV – blog ortodox

Revista UNICA isi aduce aportul in promovarea LESBIANISMULUI. Cat de curand anormalul va deveni firesc iar normalii vor fi considerati ciudati …

Posted in HOMOSEXUALITATE, lesbiene, UNICA by saccsiv on februarie 26, 2010

   Citez din articolul Avantajele sexului cu o femeie:

sex cu o femeie

   Acest articol nu este destinat bărbaţilor virgini sau celor homosexuali, ci chiar ţie, o femeie în toată regula! Ştim deja de la sexologi sau prietene că tentaţia sexului cu o femeie… … există în rândul multor reprezentante ale sexului frumos.
   De la tentaţie până la realitate nu este decât… o scurtă informare asupra avantajelor pe care sexul cu o femeie ţi le aduce!

   Alt trup, alte senzaţii

   Atunci când atingi formele unei femei vei experimenta altfel de senzaţii decât cele pe care le simţi când îţi treci mâinile peste trupul unui bărbat. Motivele sunt evidente!

   Femeile reprezintă o provocare

   Nu vrem să fim rele, dar aproape orice bărbat este o pradă sexuală uşoară. Două, trei apropouri din partea noastră şi ne invită să-i vedem „colecţia de timbre”, asta dacă nu cumva a iniţiat el avansurile. Sexul cu o femeie este o provocare, pentru că nu ştii cum, când şi dacă va ceda. În cazul în care eşti o fire competitivă, sexul cu o femeie te va stimula cum nici nu îţi imaginezi.

   Comentariu saccsiv:

   Articolul e mai lung, dar nu vreau sa mai citez, caci da detalii „tehnice”. Bine zice comentatoarea em la articolul VIDEO: Evreul Bernie Sanders îi compară pe scepticii schimbărilor climaterice cu cei care negau nazismul:

   „am sa dau un citat din cartea “Efectele micului ecran asupra mintii copilului”:
“Dictatura opiniei publice sau spirala tacerii. In anul 1974, directoarea Institutului de Demoscopie din Allebach (Germania), Elisabeth Moelle Neuman, publica articolul Spiral of Silence: Theory of Public Opinion. Articolul arata care sunt mecanismele prin care se creaza si se difuzeaza opinia publica in societate, modul in care mass-media poate genera, impune sau consolida un curent de opinie in lumea moderna. Iar daca mass-media este aceea care creeaza opinia publica, atunci ea este cea care va configura si dirija si punctele de vedere individuale, privind diferitele probleme ale societatii sau anumite mentalitati. Aceasta deoarece majoritatea oamenilor au tendinta de a-si alinia punctul de vedere opiniei publice indiferent de pozitia acesteia.
   Spirala tacerii arata ca, daca o minoritate de opinie este reprezentata ca majoritara, spre exemplu aceea ca homosexualitatea este un comportament normal atunci acea minoritate se va transferma in majoritate. Numai 20% din oameni isi vor pastra opinia, dar si acestia vor tacea”.
   Este o teorie care se potriveste la absolut orice. Este valabila atat in cazul homosexualitatii cat si in cazul asa-zisei incalziri globale. Pur si simplu este o teorie care ne atrage atentia ca orice anomalie poate fi impusa ca apartinand majoritatii – prin urmare orice deviere comportamentala devine normala; orice minciuna mondiala devine perfect adevarata. Albul devine negru si negrul alb, binele rau si raul bine fara ca cineva sa poata avea o opinie diferita “…deoarece majoritatea oamenilor au tendinta de a-si alinia punctul de vedere opiniei publice indiferent de pozitia acesteia”

   Cam asta face si Unica prin seriile acestea de articole. Cam asta fac “savantii”:

STIINTA IN SLUJBA POLITICII CORECTE: un „studiu” arata ca lesbienele sunt părinţi mai buni decât cuplurile heterosexuale 

   Dar mai face ceva, pentru “neinitiate”: perverteste. Si o face legal, deoarece teoretic revista se adreseaza majorilor. Stapanii publicatiilor insa stiu prea bine ca acest gen materiale sunt citite si de adolescente. Astfel s-a ajuns aici:  

Adolescentii sunt pe cale de a deveni o GENERATIA STRICATA?

   De ce ma stradui ca din cand in cand sa semnalizez promovarea uraciunilor? Deoarece acest gen de articole (precum cel din Unica) va apare din ce in ce mai des in mass-media, pana ce aproape tuturor li se va parea normal. La inceput nu neaparat a fi normala homosexualitatea, ci tipul acesta de materiale. La un moment dat si crestinii vor ajunge precum niste amortiti fara reactie. Va fi din ce in ce mai dificil sa-ti educi copii normal intr-o societate bolnava. Inchipuiti-va insa ca foarte curand, ceva similar vor invata copii nostri la scoala:

Camera Comunelor din Marea Britanie va vota săptămâna aceasta “Legea Copiii, Şcolile şi Familiile”. Se va promova avortul si homosexualitatea copiilor de la 5 ani in sus?

   Si din acel moment, a spune ceva impotriva homosexualitatii va parea mai ciudat decat a declara ca pamantul este plat …

26 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on februarie 26, 2010 at 9:35 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. shade said, on februarie 26, 2010 at 9:37 pm

    generatia tanara nu e inca tampita complet in rom.Cu toate ca nus credinciosi oamenii cred intr-o forta superioara si sunt contra animalelor numite homosexuali.Dar da,e oribil ce se intampla cum ne baga tot rahatu pe gat

    Apreciază

  3. redalert said, on februarie 26, 2010 at 10:09 pm

    problema homosexualitatii este una foarte controversata in Romania, intru cat nimanui nu prea le pasa de soarta acestor oameni, tolerati sau chiar exclusi din comunitatilile romanesti…

    Revista Unica, prin acest articol, nu face decat sa confirme acest fapt, prin care problema de fata nu este luata in serios, totul rezumanduse la placerile carnale ale omului, fara a tine socoteala de partea emotionala a chestiunii.

    Apreciază

    • ROrtodox said, on februarie 27, 2010 at 1:34 am

      articolul nu pare sa confirme un fapt, ci pare sa il descrie ca unul placut, incitant, corect, sanatos, normal. Incearca sa faca tot posibilul ca acest pacat impotriva firii sa fie practicat, sa daca nu practicat, macar acceptat.

      Apreciază

    • Mos Ioan said, on februarie 27, 2010 at 4:30 pm

      Cine te plateste sa scrii tradatorule ( tradatoareo) ?
      Mars de pe internet! Din cauza unora ca voi s-a depravat tineretul în halul asta.
      Faci parte din redactia revistei UNICA, nu-i asa ?

      Fa, impotentelor la creier, voi ati simtit vreodata dragostea unui barbat?
      Stiti ce înseamna DRAGOSTE ?

      Fir-ati ale dracului de curve, ce v-as mai bate cu biciul si v-as pune la munca câmpului, sa simtiti si voi zdroaba taranilor, tarani care muncesc din greu pentru a hrani niste stricate ca voi.
      Va dati mari intelectuale, scrieti articole care pierd sufletul oamenilor. Aveti sânge pe mâini. Veti da socoteala, în fata lui Dumnezeu, de tot ce faceti.
      Când veti fi pe patul de moarte sa va aduceti aminte de tot raul pe care l-ati facut prin revistele si ziarele voastre care incita la desfrânare, la moarte sufleteasca si trupeasca.
      La ordinele cui sunteti, fa? La ordinele Satanei, nu-i asa? Aveti creierul spalat si sunteti putrezite pâna în maduva oaselor. Stiati ca mai exista câte un cancer, câte un accident, care pot pune capat vietii voastre într-o secunda?
      Parasiti România sa nu mai aud de voi, blestematelor! Focul iadului sa va manânce!

      Apreciază

      • Diego said, on februarie 27, 2010 at 5:57 pm

        atititudinea ta nu e tocmai una de un crestin, nu dori moartea pacatosilor si ratacitilor ci indreptarea lor caci Dumnezeu doreste ca tot omul sa se intoarca si la cunostiinta binelui si raului sa ajunga.

        Apreciază

      • nea Andertha said, on februarie 27, 2010 at 8:32 pm

        @ mos Ioan
        AMIN !

        Apreciază

      • Eltoro said, on martie 1, 2010 at 11:03 am

        Decat o dajana mai bine o rugaciune, are grija El, Dumnezeu. Doamne Ajuta!

        Apreciază

  4. Cristina said, on februarie 26, 2010 at 10:49 pm

    mi-e greata deja…. nu e zi de la Dumnezeu sa nu dau de vreo scarbosenie incercand sa citesc si eu cate ceva, dar din pacate asta e realitatea in care traim, evitand sa citesc astea, doar as baga capul in nisip ca strutul
    ce vreau a relev e altceva: nu ne putem creste copiii curat, crestineste, decat daca ii izolam complet de lume, ori asta e si imposibil si impotriva legilor actuale…
    la tot pasul se vad si se aud lucruri smintitoare prezentate ca pe ceva normal, ori copilul in final ajunge sa creada ca e mama nebuna cu tot ce sustine ea, ca uite tot restul lumi sustine contrariu…

    @saccsiv
    asteptam cu interes povestirile de la Marian Romania-Norvegia; dincolo de disputele legate de etnii, ma intereseaza ce intentiona el sa povesteasca depre minunile pe care Dumnezeu le-a facut in viata lui; te rog nu ma judeca dupa IP ca nu totul e ce pare a fi, iar daca semnez cu acest acest nume nu e la deruta, ci din 2 motive intemeiate: 1. asa a spus preoul cand m-a cufundat in cristelnita si 2. asa scrie in certificatul meu de nastere, buletin si pasaport.
    Recent am realizat ca desi citesc in tacere de ani de zile niste bloguri, neindraznind sa comentez, totusi detinatorii blogurilor vad cine (din ce IP) si ce pagina a blogului acceseaza

    in rest toate bune si Doamne ajuta!

    Apreciază

    • em said, on februarie 27, 2010 at 5:11 pm

      ba puteti creste copiii curat daca indepartati de la ei toate mizeriile media incepand cu televizorul si terminand cu revistele de scandal. Mai bine umpleti spatiul din jurul lor cu carti. Ati uitat ca inainte de ’89 toti citeam? Ati uitat ca toti stiam sa ne jucam? Azi ma apuca jalea cand vad ca cei mici habar nu au ce inseamna sa alerge, sa sara coarda, sa se ascunda, etc. Ei sunt prea singuri, par prea seriosi, seamana cu niste oameni mari in miniatura.
      Banuiesc ca azi e destul de greu sa traiesti fara sa ai macar un televizor in casa. E posibil sa-ti fie teama ca oamenii te vor privi ciudat pt ca ai iesit „din randul lumii”. Ce conteaza? Gandeste-te ca faci asta pt copilul tau, chiar si pt tine. Adu-ti aminte de vremurile de demult cand parintii tai, venind de la serviciu stateau de vorba cu tine si intre timp tu ii ajutai la diferite treburi prin casa. Azi, parintii lucreaza cate 12 ore iar cand ajung acasa pana si mancarea o fac cu televizorul de la bucatarie deschis. Unde mai are loc aici o discutie cu un copil daca ei, parintii, stau cu ochii lipiti de ecran?
      Citeste cartea „Efectele micului ecran asupra mintii copilului” – Editura Prodomos. Poate fi achizitionata si prin comanda la telefon: 0747.499.930 sau prodomos01@yahoo.com
      Nu am televizor de cativa ani, insa daca as fi avut l-as fi aruncat fara sa stau pe ganduri.

      Apreciază

      • em said, on februarie 27, 2010 at 5:20 pm

        Cristina nu vreau sa intelegi ca te critic. Nu am nimic cu tine. Pur si simplu sunt revoltata pe toti parintii pe care ii cunosc pt ca toti se comporta asa cum am spus. Iar daca le atragi atentia se uita la tine cumva… ca la OZN-uri. Un fel de… adica ce stii tu? Ei sunt moderni, nu refuza tehnica, iar tu vii si incerci sa le dovedesti ce? Ca era mai bine in epoca de piatra?

        Si pe mine ma intereseaza povestirile lui Marian Norvegia.

        Apreciază

      • saccsiv said, on februarie 27, 2010 at 5:24 pm

        em

        De indata ce le pune la comentarii sau mi le trimite, le voi publica. Deoacamdata nici un semn. Poate a fost serios, poate „la deruta”. Vom vedea. Eventual mai scrieti la acel articol, incurajandu-l.

        Apreciază

      • Eltoro said, on martie 1, 2010 at 11:18 am

        Buna carte si determinanta, de 8 luni nu am deschis televizorul, l-as vinde dar e crestineste? Mai ales ca e destul de scump… 🙂 Intr-adevar prin televizor se face MAREA SPALARE DE CREIERE atat pe fata cat si subliminal… Rugaciune si Post e ce trebuie sa facem Doamne Ajuta!

        Apreciază

  5. rizescubogdan said, on februarie 27, 2010 at 8:33 am

    Apreciez faptul că până şi în revista respectivă sunt destule comentarii ale persoanelor de sex feminin care desfid, critică materialul respectiv.
    Şi ca o părere personală (ce va ajunge oricum la spam), realităţile sexuale existente de mii de ani n-au nevoie de promovări media, decât se doreşte amplificarea lor. Ruşine aşa-zişilor ziarişti!

    Apreciază

  6. Mos Ioan said, on februarie 27, 2010 at 4:39 pm

    Mesajul meu postat pe 27 februarie 2010: 4:30pm, se adreseaza lui „redalert”( mesaj postat pe 26 februarie 2010: 10:09 pm=

    Apreciază

  7. em said, on februarie 27, 2010 at 5:50 pm

    pai eu nu stiu sa incurajez. Insa daca el va crede ca e bine sa ne spuna si noua, o va face. Posibil sa-i fie teama sa nu fie ironizat.

    Apreciază

  8. nana said, on februarie 27, 2010 at 9:28 pm

    Rusinea, dispare rusinea si odata cu ea si curatenia trupeasca si sufleteasca a tinerilor precum si nevinovatia copiilor…mai ales nevinovatia copiilor .De mult ori am auzit spunandu-se despre copii :,,Pt ei mai tine Dumnezeu lumea” Si cred ca este adevarat…pt ca la o asemenea stare de gingasie si nevinovatie trebuie sa ajungem pt a ne numi copii ai Tatalui Ceresc.
    O sa va spun ca acum 2 ani, inainte de alegerile din state am discutat pe internet cu o persoana aparent normala dar…demonizata.O sa ma ironizati probabil dar sunt sigura ca sunt si din cei care stiu (si au simtit pe propria lor piele ac lucru) ca toti, absolut toti , chiar preotii si monahii suntem ,,munciti” de diavol intr-o mai mica sau mai mare masura , in functie de ,,concesiile” facute lui ,in detrimentul invataturilor Mantuitorului Hristos
    Cateva spicuiri din discutie:
    ,,Nu cred in popi si in Sfintii terestrii !”
    ,,Vezi ceea ce se intampla acum? a inceput…cea ce trebuie sa fie, va fi! finanta a inceput…Omul va fi continuarea…cand va ramane fara bani ,va intelege ! daca nu…nu va ramane NIMIC ! omul iubeste banul ” ( cred ca a vrut sa spuna ca daca nu acceptam semnul nu vom avea bani sa ne cumparam cele folositoare vietii pt a trai – se mizeaza pe faptul ca ne vom vinde sufletele pt bani )
    ,,Dupa parerea ta ,umanitatea merita sa ramana asa? sau merita sa fie distrusa ? si schimbata…ceea ce ramane…”
    ,, NU sunt mason;si masoneria este impartita in doua parti si capii nu stiu asta; sa zicem ca sunt de partea anumitor masoni, fara stirea lor”
    ,, nu am iubit oamenii NICIODATA !” (replica asta m-a infiorat pur si simplu)
    ,,Decizia nu a fost luata dar nu va dura mult.Singura problema …este…inocenta copiilor ” ( a repetat de mai multe ori ac lucru …inocenta copiilor )
    Asa ca nu ma mir ca atat tinerii cat si copiii sunt bombardati cu tot felul informatii care ii ,,ajuta” sa se murdareasca sufleteste si trupeste iar anormalul sa li se para normal

    La 1-2 zile dupa alegerile din sUA am primit urmatorul mesaj : ,,Am castigat noi !!!! masoneria a fost ingenunghiata ! ( oare era vb de o parte a masoneriei care nu era intrutotul de acord cu ei? ) va fi si biserica in curand ! ”
    Probabil ca LUPTA a inceput…Dumnezeu stie…

    @ saccsiv
    daca ti se pare cam nepotrivit ce am scris , nu posta

    !

    Apreciază

  9. redalert said, on februarie 28, 2010 at 12:35 am

    @Mos Ioan

    am sa fac ceva ce de obicei nu fac, adica sa dau atentie la fiecare om care ma jigneste pe net… Chestiile pe care le spui nu ma afecteaza deloc, pentru ca pur si simplu sunt irelevante. Peste tot, chiar si in Romania, au fost, sunt, si vor fi oameni homosexuali iar problemele lor for mereu ignorate.

    Parerea mea e articolul promoveaza doar sex-ul fara alte implicatii emotionale, si asta e gresit din punct de vedere moral.

    la alte „acuzatii” nu voi mai raspunde considerand ca ai capatat atentia pe care ai vrut-o.

    Apreciază

  10. Silvana said, on februarie 28, 2010 at 2:13 pm

    Defapt, cred si sustin ca au disparut valorile morale.

    Apreciază

  11. saccsiv said, on martie 1, 2010 at 11:05 am

    Un cititor mi-a scris:

    „e a 3-a zi consecutiv cand in newsleterul evz apare link catre unica cu sex cu o femeie, vezi mai jos…”

    Mi-a trimis si un copy paste unde am constat ca intr-adevar asa stau lucrurile …

    Apreciază

  12. […] Revista UNICA isi aduce aportul in promovarea LESBIANISMULUI. Cat de curand anormalul va deveni fire… […]

    Apreciază

  13. […] Revista UNICA isi aduce aportul in promovarea LESBIANISMULUI. Cat de curand anormalul va deveni fire… […]

    Apreciază

  14. Stefan said, on martie 16, 2010 at 9:14 am

    Draga saccisv,

    Citesc de mai bine de un an blogul tau si il consider ca fiind cel mai complex prin faptul ca leaga conspiratiile politice care urmaresc instaurarea guvernului mondial cu latura religioasa, lucru pe care multi il ignora, deliberat sau nu. Intr-adevar, problema foarte grava este atacul asupra constiintei si sufletului tinerilor si manipularea lor grosolana in a percepe anormalul, uraciunea si degradarea ca pe lucruri normale.

    In sensul asta, muzica este un factor EXTREM de important. Am gasit un material care mi se pare bine documentat si pe care cred ca nu ar fi rau sa il preiei pe blog. As dori sa il traduc, dar din pacate nu am priceperea de a lucra cu materiale video la care sa adaug subtitrarea. Poate o faceti voi pentru tot publicul blogului tau care nu are cunostinte de limba engleza. Iata link-ul catre acest filmulet:

    Dumnezeu sa ne ajute si sa ne lumineze!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.