SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: Slujbe in pielea goala intr-o biserica de nudisti

Posted in blasfemie, NUDISM by saccsiv on februarie 25, 2010

   Intr-o statiune de nudisti din statul american Virginia s-a construit o biserica in care enoriasii pot sta la slujbe dezbracati, asa cum i-a lasat Dumnezeu. Toti care vin la biserica sunt dezbracati, inclusiv preotul, informeaza ziare.com, citand ABC News.
   Enoriasii de aici sunt de parere ca pe Dumnezeu nu il intereseaza cum sunt imbracati cei care se roaga, atata timp cat se roaga. Ei mai spun si ca este un loc minunat pentru a te ruga pentru ca e libertate totala si toata lumea este egala, fara sa se vada vreo diferenta intre someri si directorii de corporatii. Biserica se afla in cea mai vizitata statiune de nudisti din Virginia. Aceasta a fost deschisa in 1984 si este vizitata de 10.000 de oameni in fiecare an.

   VIDEO

   Atat zic: Vino, Doamne Iisuse!

   Cititi va rog si:

Anti crestinismul revistei TABU nu are limite …

Crestinii reprezinta grupul cel mai persecutat din lume

Crestini chinezi trimisi in lagare de munca

Documentare celebre: “DOORWAYS TO SATAN”, subtitrare in limba romana

La REALITATEA s-au descoperit vinovatii raspandirii GRIPEI PORCINE si ai refuzului vaccinarii: CRESTINII …

STARPITURI – Elton John: IISUS ERA HOMOSEXUAL

STARPITURI: EVREUL Larry David urineaza pe o pictura reprezentandu-l pe Iisus Hristos, intr-un serial HBO. Altii fac piese de teatru in care-L descriu pe Mantuitor homosexual …

Taranul roman a fost ateu? MUZEUL TARANULUI ROMAN va scoate expunerea Horia Bernea – Crucea

VIDEO (si trascriptul): Tata arestat pentru ca si-a botezat fiica

VIDEO: „MATERIAL BOY” (fiul desfranat al MADONNEI). L-au creat ca diversiune si pentru ca blasfemia e cool …

VIDEO: Care este motivul pentru care PAVEL CORUT, varfurile masoneriei, yoghinii sau adeptii new age, NEAGA EXISTENTA DRACILOR si ca IISUS HRISTOS ESTE FIUL LUI DUMNEZEU?

VIDEO: Nepoata lui BERCEA MONDIALU’, al carei nas este MIRCEA BASESCU, a fost BOTEZATA IN BANI … La propriu

Un site spurcat: „INCLUSIVE ORTODOXY”

 

14 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on februarie 25, 2010 at 9:13 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. adris1919 said, on februarie 25, 2010 at 9:37 pm

    Ce fete degenerate au toti cei din filmulet, in deplina concordanta cu ceea ce fac. Si cu modelul de „cetatean” construit din rasputeri de elite incepand cu sua si extinzandu-se apoi la toata planeta.
    Strigator la cer! Dar Domnul nostru Iisus Hristos, Mantuitorul, in nemasurata Sa mila, iarta toate! Sa ne rugam si pentru ei, sarmanii!
    Doamne, iarta-ne si ne miluieste si mantuieste sufletele robilor Tai!

    Apreciază

  3. zelotul said, on februarie 25, 2010 at 10:05 pm

    intradevar socant..
    citez din „Viziunile staretului rus Antonie despre vremurile de pe urma” :

    „A doua „libertate”, umflată în fel şi chip, e libertatea pervertirii moralităţii. Din păcate, oamenii au primit-o şi ea a devenit o parte organică a zilelor noastre. Desfrânarea nu mai e desfrânare, ci emancipare sexuală (uitaţi-vă cum ascunde vrăjmaşul fapta după cuvinte, la prima vedere, frumoase: nu desfrânare, ci sex; nu hoţie, ci expropriere ş.a.m.d.). Coruperea începe la cea mai fragedă vârstă, educând, chipurile, cultura sexelor şi a relaţiilor dintre ele. Vor începe (iar pe alocuri aceasta deja se întâmplă) să le arate copiilor corpuri dezgolite, actul sexual în desfăşurare, aprinzând poftele, lăsând aceasta să treacă drept ceva normal.
    Cărţile şi televizorul vor fi pline de oameni goi, scene groaznice de desfrânare. Dezgolirea din zilele noastre e doar începutul. Scopul e mult mai spurcat: grădinile Astartei şi ale lui Baal, unde se împerecheau ameţiţi de băutură şi de droguri sute şi sute de păgâni. Iată acolo, spre închinare dracilor, târăsc lumea luptătorii pentru libertate. De cine eşti învins, aceluia îi eşti rob. De această robie în ambalaj de libertate se lasă ispitiţi oamenii.
    Dar şi desfrânarea propriu-zisă le pare puţină slugilor întunericului. Ca o manifestare a culmii iubirii de libertate, a descătuşării gândirii, se va servi sodomia şi zoofilia. Propagarea acestei scârboşenii va atinge proporţii de necrezut, poate mai mult chiar decât coruperea sexuală. Cazurile căsătoriilor între homosexuali vor beneficia de tot atâta publicitate ca şi inventarea, pe timpuri, a antibioticelor! Sodomiţii vor apărea peste tot: vor fi artişti, întâi de toate, politicieni, administratori. ”

    Staretul Antonie a fost un batran duhovnicesc, preot de mir de rang inalt care a slujit, după detenţia din lagărele sovietice, în parohiile Bisericii Ortodoxe Ruse a Patriarhiei Moscovei şi care s-a învrednicit de două viziuni de la Dumnezeu despre timpurile de la urmă (avea in jur de 100 de ani la data acestor convorbiri, al carei an este neprecizat, dar este foarte aproape de zilele noastre), iar la scurt timp a trecut la Domnul. Sursa originala de unde a fost preluat textul o constituie cartea: Convorbiri duhovnicesti si invataturi ale Staretului Antonie de Pr. Alexander Krasnov….

    deasemenea aici gasiti un articol ineresant in engleza despre profetiile staretului Antonie:

    http://www.vor.ru/English/Christian_Message/program.phtml?act=60

    Doamne ajuta tuturor !

    Apreciază

  4. Arcasul lui Stefan said, on februarie 25, 2010 at 10:42 pm

    Blonda e funny :)))) apropo de preotu asta FreeSpirit

    Apreciază

  5. marian said, on februarie 26, 2010 at 7:22 am

    Antihristii au facut lucrul acesta, cu forta, in inchisorile comuniste . Acum au reusit sa faca si cu ,,oamenii liberi,, .

    Ideea centrala este sa se ponegreasca numele de biserica si sa starneasca rasul , dupa cum se vede. Dar bucuria antihristilor sa nu fie prea mare , ca aceea nu este biserica , iar nudistii de acolo nu sunt crestini.

    Apreciază

  6. Alexandru said, on februarie 26, 2010 at 11:52 am

    Saccsiv, am vazut un film despre care poate ai vrea sa scrii. Este vb de solomon kane. Se preda ideea de impotrivire prin forta la NWO. Zic astia o prostie in stilul new age, ecumenista etc: ca exista mai multe moduri de a te mantui si nu toate sunt pasnice. E un lait motiv al filmului….
    Poate ar merita cateva cuvintel despre antiteza dintre ce inseamna mucenicia ortodoxa si ceea ce propun astia prin filmul asta.

    Apreciază

  7. stefan said, on februarie 26, 2010 at 4:39 pm

    marian,

    A compara [ in oricare fel sau chip ] mascarici ca Floyd, Hendrix,Beatles sau Lennon cu viata Bisericeasca este atat irelevant cat si mizerabil, Crestineste vorbind.

    Este irelevant pentru ca niciodata nu compari ‘coada vacii cu stampila primariei’.
    Este mizerabil pentru ca, de exemplu. mascaricii mai sus numiti nu numai ca nu erau/sunt Crestini dar erau mai repede anti-Crestini si anti-Crestinism , ori prin ceea ce faceau/spuneau pe cale directa ori in moduri indirecte.

    Ce este aceea ‘muzica Omenirii’ ?! ‘omenirea’ a ajuns intr-o stare mizerabila si ca urmare ‘muzica’ ei este si ea de aceeasi natura – tot mizerabila.

    Spui : ” Ne arati ceva minor.” adresandu-te lu saccsiv.
    Sigur , lucru minor, mai repede RELATIV minor pentru ca lucrurile astea influenteaza subconstientele. Si apoi, daca saccsiv abordeaza o tema incadrata la ‘lucruri majore’ iese cu paruiala daca abordeaza o ‘tema minora’ lumea zice ca-i penibila …
    Stii ce, fati ‘mneata blog si abordeaza ce teme doresti.

    Apreciază

  8. Vremurile de pe urmă said, on februarie 26, 2010 at 4:43 pm

    Doamne ! Am trai sa o vad si pe asta !! Slujbe in pielea goala ?! Ce mai urmeaza ???

    Apreciază

  9. Vremurile de pe urmă said, on februarie 26, 2010 at 4:44 pm

    Doamne ! Am trait sa o vad si pe asta !! Slujbe in pielea goala ?! Ce mai urmeaza ???

    Apreciază

  10. stefan said, on februarie 26, 2010 at 4:54 pm

    lasand la o parte ca aia nu era ‘Slujba’…dar inteleg ce vrei sa zici, tare mi-e teama ca om traii sa vedem multe altele mult mai oribile…ca sa nu uitam mizeria,gretosenia si stricaturile sunt inventive.

    Apreciază

  11. […] VIDEO: Slujbe in pielea goala intr-o biserica de nudisti […]

    Apreciază

  12. cyp said, on februarie 25, 2011 at 10:02 am

    Am doua lucruri sa spun contra cestor oameni:
    1. Nudismul e contra lui Dumnezeu. Da, Dumnezeu ne-a facut fara haine, pentru ca atunci mintea omului nu era inclinata spre pacat. Daca acesti nudisti ar citi mai atent Biblia ar vedea ca dupa caderea in pacat Dumnezeu le-a facut oamenilor haine (ca un fel de tunici din piele de animal) ca sa inlocuiasca hainele lor rudimentare din frunze. Deci Dumnezeu este contra nudismului.

    2. Desi hainele oamenilor in Biserica trebuie doar sa fie smerite ca sa nu atraga atentia sau ispita, hainele preotului sunt randuite de Dumnezeu intr-un anume fel (vedem asta citind in Vechiul Testament) astfel incat ele se aseamana cu hainele de lumina ale ingerilor din ceruri.

    Deci le-as sugera oamenilor acestia sa citeasca cu atentie Vechiul Testament si sa vada ereziile care le zic.

    Apreciază

  13. […] VIDEO: Slujbe in pielea goala intr-o biserica de nudisti […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.