SACCSIV – blog ortodox

MASONII vor sa deschida un birou la BRUXELLES, PENTRU A FACE LOBBY IMPOTRIVA influenţei crescânde pe care o au ORGANIZATIILE RELIGIOASE în instituţiile UE. DE CE IES IN LUMINILE RAMPEI?

Posted in MASONERIA, MASONERIE, UE, UNIUNEA EUROPEANA by saccsiv on februarie 19, 2010

   Citez din articolul Freemasons keen to open office in EU capital (euobserver):

   Un francmason francez a declarat că o parte din mişcarea francmasonă este nerăbdătoare să deschidă un birou în Bruxelles pentru a face lobby împotriva influenţei crescânde pe care o au organizaţiile religioase în instituţiile UE.

   „Ordinele masonice ar trebui să practice politica în sensul pozitiv al cuvântului: ca, în pofida propriilor diviziuni partizane, ei să vorbească de pe baricadele secularizării şi să dea glas dezacordului lor cu anumite decizii guvernamentale sau europene”, a declarat pentru cotidianul belgian Le Soir într-un interviu publicat miercuri (17 februarie) Jean-Michel Quillardet, fostul Mare Maestru al Marelui Orient din Franţa.

   El a spus că logile masonice din Europa rămân împărţite cu privire la subiect, cu unii membri mai „timizi” decât alţii în legătură cu atragerea publicităţii prin deschiderea unui birou în capitala UE.

   Dar el a adăugat că problemele de ordin practic sunt mai importante decât diviziunile şi a  schiţat un program pentru dispoziţiile viitoare.

   „Cred că vom reuşi într-o zi să creăm o delegaţie masonică generală, de dragul libertăţii în gândire din instituţiile europene. Este posibil din punct de vedere politic. Este mai puţin posibil din punct de vedere financiar, de vreme ce avem infinit mai puţine resurse decât bisericile”, a explicat domnul Quillardet.

   Masonul a spus că prima sarcină a biroului din Bruxelles va fi promovarea ideii de cetăţenie:

   „Este necesar să impunem ideea universală a Iluminismului, care constă în noţiunea că oamenii sunt cetăţeni şi, înainte de a fi evrei, negri, magrebieni, homosexuali, heterosexuali, sunt cetăţeni europeni”.

   Domnul Quillardet a explicat că Marele Orient al Franţei a creat deja o celulă care încearcă să aducă împreună toate lojile din Europa.

   În 2007, au organizat un congres masonic pan-european la Strasbourg, cu întâlniri ulterioare în 2008 şi 2009, în Grecia şi Turcia. Evenimentul din 2010 va avea loc în Portugalia.

   Masonul a adăugat că în 2008 Comisia Europeană condusă de Jose Manuel Barroso s-a întâlnit pentru prima dată cu delegaţi dintr-un grup de loji, inclusiv cea din care face parte el, şi în acelaşi an a trimis o scrisoare către congresul internaţional din Atena.

   „I-am spus [lui J. M. Barroso] că, în afară de rădăcinile ei creştine, Europa datorează multe filosofiilor elene şi romane, umanismului renascentist şi iluminismului. Am obţinut reprezentare pentru ordinele masonice şi pentru grupurile care apără secularizarea în BEPA (Bureau of European Policy Advisers)”, a spus el în legătură Biroul Consilierilor de Politici Europene (BEPA), o unitate la nivel înalt de analiză a politicilor în Comisia UE.

   Scrisoarea lui Barroso a fost „pentru noi o recunoaştere în mediul intelectual”, a explicat domnul Quillardet.

   Comentariu saccsiv:

   Sa vedem ce se spunea in textul declaraţiei adoptate la întâlnirea Consiliului European de la Laeken din 15 decembrie 2001 , cand s-a pregăti următoare Conferinţă interguvernamentală. Convenţia s-a intrunit (cum altfel?) sub preşedinţia domnului Valery Giscard d’Estaing:

   „ După căderea Zidului Berlinului, ne aşteptam cu toţii la o lungă perioadă de stabilitate, fără conflicte, bazată pe respectarea drepturilor omului. După doar câţiva ani, aceasta nu mai poate fi o certitudine. Ne-am trezit brusc, o dată cu evenimentele din 11 Septembrie. Forţele opozante încă nu au dispărut: FANATISMUL RELIGIOS , NATIONALISMUL , rasismul şi TERORISMUL sunt în creştere . „ ( … )

   „Europa este continentul valorilor umane, al Cartei Magna, al Declaraţiei Drepturilor Omului, al REVOLUTIEI FRANCEZE.„

   Potrivit prestigiosului istoric César Vidal, pentru a inţelege ce se intampla in Europa trebuie luat in consideratie fenomenul francmasoneriei. Vidal documenteaza rolul discret dar imens jucat de acestia in formarea Uniunii Europene.

   Spre exemplu, afirma ca “proiectul Constitutiei Europene a fost elaborat de un francmason, Valéry Giscard D’Estaing”, fost presedinte al Frantei in perioada 1974-1981, presedintele Conventiei Europene care a redactat textul tratatului constitutional, ca “masonii controleaza Internationala Socialista si s-au infiltrat puternic in partidele de dreapta” si ca acestia exercita “o influenta masiva in lumea comunicatiilor si in special in educatie, justitie si fortele armate.”

   Referirile rolului jucat de Valery Giscard d’Estaing in geneza tratatului UE si-au gasit o confirmare si in marturiile celebrului fost dizident sovietic, Vladimir Bukovsky, care a avut acces la arhivele Partidului Comunist al URSS. Intr-o alocutiune rostita la Bruxelles, Bukovsky a dezvaluit ca, in ianuarie 1989, o delegatie a Comisiei Trilaterale, formata din ex-premierul japonez Yasuhiro Nakasone, ex-presedintele francez Valéry Giscard d’Estaing, bancherul american David Rockefeller si fostul secretar de stal al SUA, Henry Kissinger, s-a intalnit cu Mihail Gorbaciov  pentru a-l convinge ca URSS trebuie sa se integreze în marile institutii financiare ale lumii, GATT, FMI şi BANCA MONDIALA. Potrivit lui Bukovsky, la un moment dat Giscard d’Estaing a luat cuvantul si i-a spus lui Gorbaciov: “Domnule presedinte, nu pot sa va spun exact cand se va întampla – probabil intr-un interval de 15 ani – dar Europa va fi un stat federal si trebuie sa va pregatiti pentru aceasta.” Bukovsky nu si-a putut retine uimirea fata de capacitatile profetice ale lui d’Estaing:”Asta se intampla in ianuarie 1989, intr-o vreme in care tratatul de la Mastricht din 1992 nici macar nu fusese schitat oficial.

   Dar Vladimir Bukovsky mai spune ceva: „Uniunea Europeana , noua Uniune Sovietica?„ Cititi va rog si articolul:

Documentare celebre: „Vladimir Bukovsky: Uniunea Europeana , Noua Uniune Sovietica”, subtitrare in limba romana si o analiza a sa

   In toamna anului 2004, un imens scandal bulversa scena politica europeana. Rocco Buttiglione, candidatul nominalizat de presedintele Comisiei Europene, José Manuel Barroso, pentru portofoliul Justiţiei, Libertatii si Securitătii, era respins de una din comisiile Parlamentului European, pe motiv ca este mult prea conservator. In viziunea grupurilor euro-parlamentarilor socialisti si ecologisti, “vina” lui Buttiglione, un catolic practicant, a fost afirmatia facuta in cadrul audierilor cum că homosexualitatea este un pacat. Confruntat cu opozitia furibunda a majoritatii Parlamentului European, care a ameninţat cu un vot de blam la adresa intregii Comisii, Barroso a retras candidatura lui Buttiglione. In locul acestuia, Italia l-a nominalizat pe ministrul de externe Franco Frattini, si se parea că toate controversele vor fi date repede uitarii.

   Inainte insa de a pleca de la Bruxelles, Buttiglione a aruncat bomba, acuzandu-l pe inlocuitorul sau de apartenenta la o societate secreta. In momentul felicitarii pentru candidatura lui Frattini la postul de comisar european, politicanul crestin-democrat a afirmat:

   ”Sper ca audierile lui sa mearga bine si nimeni sa nu il întrebe daca este francmason.”

   Ulterior, in cadrul unei dezbateri desfaşurate la Milano, Buttiglione a spus despre principiul dupa care functioneaza institutiile europene

   “Uniunea Europeana se indreapta spre un totalitarism care doreste sa devina o religie de stat, o religie ateista, nihilista – o religie, care va deveni obligatorie pentru toti.„

   Ce este cu aceasta religie, cititi va rog la:                          

Articolul zilei (27.05.2009) si completari utile despre NEW AGE si MASONERIE: „Obiectivul Patriarhului, acelasi cu al masoneriei: “Unitatea spirituala a lumii””

   Cititi va rog si:

UNIUNEA EUROPEANA si BABILONUL CEL MARE , mama desfrânatelor şi a urâciunilor pământului

   Ce nu se spune insa este faptul ca varfurile masoneriei practica cultul paladin (inchinarea la lucifer). Iata cateva citate:

   In 1881, francmasonul belgian Flerie scria:   

   „Jos Răstignitul!… Împărăţia lui s-a sfârşit! Nu este nevoie de Dumnezeu!”

   „Trebuie sa extirpăm lepra devorantă a creştinismului„, ţipa Gambeta

   Manly Palmer Hall (1901–1990), gradul 33, mason, ritul scotian. In 1934, Hall fondeaza Philosophical Research Society.

   In cartea „The Lost Keys of Freemasonry „, pag. 48, a scris:

   Masonul descopera ca energiile vazute ale lui lucifer sunt in mainile sale

   Lucrarea “ The Secret Teachings of All Ages: An Encyclopedic Outline of Masonic, Hermetic, Qabbalistic and Rosicrucian Symbolical Philosophy “a fost una din sursele de inspiratie pentru partea 1 a documentarului anticrestin Zeitgeist .

   Karl Heinrich Marx (1818 – 1883), evreu, Germania, celebrul filosof, sociolog, teoretician politic, revolutionar, idol al comunismului. S-a casatorit cu o ruda a lui Nathan Mayer ( 1777 – 1836 ) – fondatorul Rothschild banking family of England.

   Karl Marx a fost mason, s-a tras dintr-o familie de rabini, dar nici el si nici Engels n-au inventat comunismul. Ei au fost influentati direct de evreul Moses (Moshe) Hess (1812 – 1875) care a fost si unul din fondatorii socialismului. Este unul din creatorii anti-semitismului de tip modern, cititi va rog lucrarea sa On the Jewish Question.
   Citat Karl Marx:

   „ Aburi infernali se ridica si umplu creierul,
  Pana cand innebunesc si inima mi se schimba cu desavarsire.
Vezi aceasta sabie?
Printul intunericului mi-a vandut-o.
Pentru mine el este cel care masoara timpul si da semnalul,
Cu tot mai multa indrazneala interpretez dansul mortii „

   Tot el mai scria ca instrumentele de tortura sunt bune deoarece asigura locuri de munca , atat fierarilor cat si calailor …

   Albert Pike (1809 – 1891), mason, gradul 33 ritul scotian (rit pe care de fapt el l-a transformat dintr-o societate minuscula, la influenta enorma pe care o stim astazi) a formulat dogma divinităţii lui lucifer în „Morals and Dogma„:

   „Lucifer, Zeul Luminii, lupta împotriva lui Adonai, Zeul Bibliei; da, Lucifer e Dumnezeu

   „ Lucifer este purtătorul luminii. Nume straniu şi misterios al celui ce este Spiritul întunericului! Lucifer, fiul dimineţii! Este cel care aduce lumina şi în toată splendoarea sa intolerabilă orbeşte pe cei slabi sau sufletele egoiste. „

   Despre francmasonerie Albert Pike sustinea in lucrarea sa „DOGMĂ ŞI RITUAL” ca: „Francmasoneria are două doctrine, dintre care una este ascunsă, cunoaşterea sa fiind rezervată doar Maeştrilor…, iar cealaltă este publică…”

   In 1869 a fost unul din liderii de seama ai Cavalerilor Ku Klux Klan (KKK). În octombrie 1901 a fost ridicat în Washington D.C. un grandios monument in cinstea sa.

   In 1913 francmasonul Sicar de Plauson spunea:

   „Este un război pe care trebuie să-l continuăm până la victorie sau până la moarte – e războiul împotriva duşmanilor de totdeauna ai francmasoneriei: toate dogmele, toate bisericile„.

   „Război de moarte creştinismului” răcnea Fr. Viviani.

   Cititi va rog si:

Citate celebre ale unor masoni sau evrei sionisti faimosi

   Asadar, atat cat o fac, de ce ies din umbra in luminile rampei? De ce aflam din ce in ce mai des, uneori oficial, alteori din mass-media, ca ceea o parte din ceea ce avertiza in trecut „teoria conspiratiei”, este real?

VIDEO: Un europarlamentar italian intreaba intr-o sesiune de la Bruxelles de ce candidatii la presedintia sau ministerul de externe al UE sunt membrii BILDERBERG sau COMISIA TRILATERALA

VIDEO (si transcriptul): CNN despre masonii din Congres

Dailybusiness: „De la teoria francmasonica la fapte: Guvernul mondial devine realitate”

Hillary Clinton: “COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS spune guvernului ce trebuie sa faca …”

   De ce se elogiaza si se promoveaza in presa din ce in ce mai des masoneria?

Elogiu masoneriei si romanul „THE LOST SYMBOL” a lui DAN BROWN

La „Nasul” (B1TV), MASONII se lauda ca PATRIARHUL ECUMENIC ATHENAGORAS (cel ce a ridicat anatema de la 1054) a avut GRADUL 33 … (adica se inchina lui LUCIFER)

OSANALE: Marea Lojă Naţională din România aniversează 130 de ani de la înfiinţare

   Nu cu mult timp in urma, foarte rar puteai auzi de la un oficial o recunoastere a existentei societatilor si organizatiilor secrete. Si mai rar auzeai insa despre o recunoastere a actiunilor lor.

   David Rockefeller la 5 iunie 1991, spunea cu privire la prestatia presei fata de deciziile Bilderberg Group:

   „Suntem recunoscatori conducerilor publicatiilor The Washington Post, The New York Times, Time Magazine si altor mari publicatii ai caror directori au participat la intalnirile noastre si au respectat promisiunea lor de discretie pentru ultimii 40 de ani. Ar fi fost imposibil pentru noi sa dezvoltam planul nostru global daca am fi devenit subiecti ai luminilor presei in toti acesti ani, dar lumea este mult mai sofisticata si mai pregatita acum sa inainteze spre o guvernare globala

   Pana in urma cu cativa ani, mass-media, analistii, formatorii de opinie aveau misiunea de a eticheta drept „teoria conspiratiei” orice informatie referitoare la societatile secrete. Ce observam acum? Ca vorbesc pe fata despre ele iar masoneria doreste oficial un birou in capitala UE. Ce se intampla? Se simt suficient de puternici?

   Walther Rathenau (1867 – 1922), evreu, politician, scriitor, ministru de externe in timpul Weimar Republic. Fiul lui Emil Rathenau.

   Legaturi stranse cu masoneria. Lider industrias in vechiul imperiu german si noua republica. Unul din fondatorii German Democratic Party. In 1921 devine ministru al reconstructiei si in 1922 ministru de externe. Insistenta sa ca Germania sa accepte integral obligatiile Treaty of Versailles precum si Treaty of Rapallo cu Uniunea Sovietica i-au infuriat pe nationalisti.

   Acesta scria la 24 decembrie 1921 in Wiener Freie Presse:

   „Trei sute de oameni foarte apropiati intre ei ghideaza mereu destinele economice ale continentelor si tot ei decid cine le sunt succesorii

   Ca sunt fix 300 sau nu, conteaza mai putin. Cert este ca acestea sunt ELITELE si in mare masura nu-i stim. De cativa insa s-a aflat si am si scris despre ei in acest blog. Dar cele mai multe date le avem despre locotenentii lor si despre tot soiul organizatii mai mult sau mai putin secrete. Le avem noi, cei ce ne ocupam de „teoria conspiratiei” si care ne petrecem cea mai mare parte a timpului scormonind dupa informatii pentru a le pune cap la cap. Dar aceste organizatii (masoneria, Bilderberg Group, Comisia Trilaterala, Council on Foreign Relations, etc.) nu sunt decat instrumente in mana adevaratilor PAPUSARI, folosite pentru edificarea GUVERNULUI MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE.

   Revenind la intrebarea din titlu, DE CE IES IN LUMINILE RAMPEI aceste organizatii? Se simt stapanii lor destul de puternici? Observati va rog ca oficial sau in mass-media aflam de fapt in ultima vreme despre instrumente si nu despre ELITE. Acestea din urma stau inca in umbra. Inca mai pregatesc ceva. Ce anume? Cititi va rog:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

   Cu alte cuvinte, prin scoaterea in luminile rampei a organizatiilor-instrumente, se prezinta o viitoare falsa tinta asupra careia sa se buluceasca la o adica toti cei anti-sistem. Aceasta, referitor la Bilderberg Group, Comisia Trilaterala, Council on Foreign Relations, Federal Reserve, etc. Prin scoaterea in luminile rampei a masoneriei, se impusca doi iepuri dintr-un foc. O componenta este cea de mai sus, pentru cei ce sunt convinsi ca adunatura barbatilor in sortulete este ceva rau, dar strict din punct de vedere politico-economic. Pe de alta parte insa, pe multi ii va sminti “invatatura” si actiunile lor “bune”. De aceea se si ascunde componenta luciferica a ei …

9 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on februarie 19, 2010 at 8:51 am

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. Ranca said, on februarie 19, 2010 at 11:48 am

  „Jean-Michel Quillardet, fostul Mare Maestru al Marelui Orient din Franţa”. Oare care este filiatia MLNR?
  Oare sa inceapa prigonirea credinciosilor romani?

  Apreciază

 3. fane said, on februarie 19, 2010 at 1:41 pm

  ” Este mai puţin posibil din punct de vedere financiar, de vreme ce avem infinit mai puţine resurse decât bisericile .”
  Saracii de ei , nu au resurse , toti sunt niste sarantoci , ma si mir ca au dupa ce bea apa . Haideti sa-i ajutam noi , sa organizam colecte ca sa-si deschida si ei un birouas cu cateva nivele , cu compasul si echerul pe fronton . Sa le plangi de mila , nu alta . Cat tupeu mincinos au viperele cu sortulete !

  Apreciază

 4. eufrosin said, on februarie 19, 2010 at 1:46 pm

  Foarte exhaustiv materialul tau – felicitari! E cat se poate de interesanta si reactia romanilor la aflarea acestei stiri – comentariile au fost facute in mass-media de larga circulatie, nu pe vre-un blog:

  http://eufrosin.wordpress.com/2010/02/04/iadul-pe-pamant-ce-ne-ofera-alimentatia-vestica/

  Apreciază

 5. eufrosin said, on februarie 19, 2010 at 1:46 pm

  Pardon, am inclus linkul gresit. Comentariile cu pricina se gasesc aici:

  http://eufrosin.wordpress.com/2010/02/19/masoneria-pe-fata-vrem-homosexualitate-dizolvarea-tarilor-europene/#more-2366

  Apreciază

 6. miki said, on februarie 19, 2010 at 7:06 pm

  O chestie care nu-mi da pace nicicum:
  De ce toata lumea ii numeste pe aceste ciudatenii(pentru ca nu ma lasa inima sa-i numesc oameni)”ELITE”?Pentru ca,conform DEX-ului:
  ELÍTĂ, elite, s.f. Grup de persoane care reprezintă ceea ce este mai bun, mai valoros, mai ales într-o comunitate, o societate etc. ♦ Ceea ce este mai bun, mai demn de a fi ales. ♢ Loc. adj. De elită = ales, deosebit, distins. – Din fr. élite.
  Chiar credeti ca merita aceasta denumire?Eu cred ca ei au impus aceasta denumire tocmai pentru ca noi sa ne simtim inferiori,la fel cum,orice ratat cu „sange albastru”are pretentia ca prostimea sa i se adreseze cu „alteta”auzi: ALTETA. HaHaHaHAHa.
  Nu vreau sa fiu rautacios dar,daca unui nevrednic trebuie sa i te adresezi asa atunci Lui Iisus si celor care si-au dat viata pentru omenire,cum ar trebui sa te adresezi?
  Dumnezeu Sa ne ajute si sa ne dea puterea de a trece peste aceste incercari si Sa ne ierte daca ne aprindem cateodata prea tare,in incercarea noatra de a ne face auziti.
  PACE

  Apreciază

 7. agerstress said, on februarie 19, 2010 at 11:17 pm

  @miki,
  „elite” se numesc ei insisi. De-a lungul timpului, masoneria a facut tot posibilul sa racoleze cat mai multi indivizi „straluciti” in diferite domenii, indivizi influenti, indivizi potenti d.p.d.v. financiar, regi, regine, printi, … „toata spuma cea vestita….”
  pentru care usa bisericii era prea stramta si prea joasa… ca sa-i incapa. Intr-un om sclipitor de inteligent niciodata nu e bine sa ai prea multa incredere. Acest gen de om are, datorita experientei lui de viata o inclinatie irezistibila spre a manipula, insela, controla totul. Rare sunt exceptiile.

  Apreciază

 8. […] MASONII vor sa deschida un birou la BRUXELLES, PENTRU A FACE LOBBY IMPOTRIVA influenţei crescânde … […]

  Apreciază

 9. […] MASONII vor sa deschida un birou la BRUXELLES, PENTRU A FACE LOBBY IMPOTRIVA influenţei crescânde … […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: