SACCSIV – blog ortodox

EVREUL Dominique Strauss-Kahn, directorul FMI: cea mai mare problema in urmatorii ani sunt cele 30 000 MILIARDE DOLARI cu care sunt DATOARE cele mai industrializate SAPTE STATE ale lumii

Posted in datorie, Dominique Strauss Kahn, FMI, FONDUL MONETAR INTERNATIONAL by saccsiv on februarie 7, 2010

   Citez din articolul Datoriile celor mai industrializate şapte state ale lumii ajung la 30.000 de miliarde de dolari:

   Statele care fac parte din G7 cumulează o datorie de peste 30.000 de miliarde de dolari. Despre împovărarea bugetelor de stat se vorbeşte însă prea puţin în contextul în care miniştrii statelor din G7 s-au întrunit la Iqaluit (Canada), notează AFP.

   Un semnal de alarmă a fost tras, însă, de directorul general al Fondului monetar internaţional (FMI), Dominique Strauss-Kahn. Acesta a avertizat la Davos, pe 30 ianuarie, că datoria publică va fi „una dintre cele mai mari probleme, poate cea mai mare din anii următori„.

   Ce s-a discuatt la Iqaluit vom afla astăzi de la ministrul canadian de finanţe, Jim Flaherthy, care va susţine o conferinţă de presă. Potrivit acestuia, s-au exprimat îngrijorări privind datoria unor ţări din zona euro, cum ar fi Grecia, stat care a înregistat o restanţă de 300 miliarde la sfârşitul lui 2009, şi Portugalia.

   Datoria publică a statelor care fac parte din G7

1. Statele Unite – 12.349 miliarde (februarie 2010);

2. Japonia – 9.684 miliarde (septembrie 2009);

3. Italia – 2.428 miliarde (noiembrie 2009);

4. Germania – 2.150 miliarde (sfârşitul lui 2008);

5. Franţa – 1.991 miliarde (trimestrul al treilea 2009);

6. Marea Britanie – 1.245 miliarde (martie 2009);

7. Canada – 528 miliarde (estimare martie 2010).

   Cititi va rog si:

Datoria totală a statelor lumii se apropie de 50 000 de miliarde de dolari. INTREBARE: LA CINE SUNT DATOARE?

   Si cica am iesit din criza si cand colo, deocamdata am asistat doar la un simplu antrenament de incalzire. Cand cei ce stapanesc sistemul financiar-bancar („The Money Masters” – un excelent documentar despre modul in care ROTHSCHILD si locotenentii lor stapanesc sistemul financiar-bancar mondial) vor umbla din nou la butoane, va fi jale. Si o pot face oricand, iar Dominique Strauss-Kahn nu face decat sa pregateasca terenul prin astfel de avertismente:

Directorul FMI, evreul Dominique Strauss-Kahn: “Situatia economiei mondiale este cumplita, exista riscul tulburarilor sociale si chiar al razboiului”

   Si o face deoarece deoarece orice criza este declansata cu un scop precis:

Fostii si actualii sefi FMI O SPUN PE FATA: “Aceasta fereastra favorabila, plina de oportunitati este aici. Nu va sta deschisa pentru totdeauna” si vor o MONEDA INTERNATIONALA

Agentia France-Presse: “Declinul economiei Statelor Unite faureste … NOUA ORDINE MONDIALA

Reclame

19 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on februarie 7, 2010 at 6:55 pm

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. Arcasul lui Stefan said, on februarie 7, 2010 at 9:42 pm

  saccsiv, cautam ceva scrieri de ale parinetlui Staniloaie, Nicolae Steinhardt etc. sa ma mai luminez si eu. Si gasesc asta: http://biblioteca.freei.me/religie/index.htm
  Mai sa fie!!! ce le mai aduna ei! gasesti si scrierile Parintelui Savatie etc.
  Harnici mai is trebuie sa recunosc!!!

  http://biblioteca.freei.me/carti/religie/index.htm
  aici poti sa descarci cartile, daca ai cont pe MegaUpload sau daca platesti bineinteles !!!

  http://www.solomonar.go.ro/ – Tu ai auzit de scoala Solomonara! Auzi la ei nu stiam ca diversi Parinti si Calugari romani le-au dat acordul sa vanda cartile lor!!!

  Solomonari in legendele romanesti : Stapani ai vanturilor si calatori prin nori, solomonarii traiesc jumatate in poveste, jumatate prin padurile Bucovinei. Nu exista sat prin care trecerea lor sa nu fi lasat in urma minuni. Aducatori de ploi si risipitori de furtuni, ei poarta oameni prin ceruri si fac sa curga laptele din copaci …

  Sanatate!

  Apreciază

  • Mari said, on februarie 9, 2010 at 9:46 am

   Nu e nevoie sa ai cont pe megaupload. Introduci cele 4 caractere afisate si astepti 45 de secunde. Exista si un tutorial in josul paginii despre cum se face download-ul. Sunt si alte domenii nu doar religie.
   http://biblioteca.freei.me/carti/index.htm
   Multumesc pt. carti!

   Apreciază

 3. Arcasul lui Stefan said, on februarie 7, 2010 at 11:46 pm

  Cam asa ar suna un Protocol de acaparare a Puterii!!!!

  1. Aurul este o putere irezistibilă. Mânuit de experţi va fi totdeauna cel mai util instrument pentru cei care îl au şi obiectul invidiei celor care nu-l au. Cu aur poţi cumpăra cele mai nestăpânite conştiinţe, poţi fixa valoarea tuturor lucrurilor, preţul tuturor produselor, poţi finanţa împrumuturi către state şi apoi ai statele la dispoziţie.

  2. Deja principalele bănci, bursele întregii lumi, creditele tuturor guvernelor sunt în mâinile noastre.

  3. Cealaltă mare forţă este presa, repetând fără încetare anumite idei, presa reuşeşte ca în cele din urmă să le impună de parcă ar fi fapte reale. Televiziunea, arta, învăţământul, toate aflate în mâinile noastre ne aduc servicii asemănătoare ajutându-ne să inoculăm în mintea oamenilor ceea ce noi dorim.

  4. Lăudând într-una democraţia, îi vom diviza pe creştini în partide politice, le vom distruge unitatea naţională, vom semăna peste tot discordie. Reduşi la neputinţă, se vor prosterna în faţa LEGII BĂNCILOR NOASTRE.

  5. Îi vom împinge pe creştini la război, exploatând mândria şi prostia lor, iar noi vom trage
  profite. Se vor masacra reciproc şi vor face loc unde să ne pună oamenii noştri.

  6. Moşia totdeauna a însemnat influenţă şi putere. Von fărâmiţa marile domenii teritoriale în numele dreptăţii sociale şi al fraternităţii. Vom împărţi fragmentele la ţărani, care le doresc din tot sufletul, şi care curând ne vor fi datornici, ca urmare a costului de producţie. Capitalul nostru ne va face stăpânii lor. Atunci noi vom deveni marii latifundiari şi stăpânirea asupra pământului ne va consolida puterea.

  7. Cu aur şi linguşeli vom câştiga proletariatul care se va angaja singur să distrugă capitalismul creştin. Le vom promite muncitorilor salarii pe care nici nu le-au visat, dar vom ridica şi preţul celor necesare pentru trai, astfel încât profitul nostru va fi şi mai mare. Astfel vom pregăti revoluţii pe care le vor face creştinii inconştienţi şi al căror fructe le vom culege noi.

  8. Vom ataca şi le vom batjocori preoţii, făcându-i ridicoli, apoi odioşi, distrugându-le religia şi atunci vom fi stăpâni pe sufletul lor.

  9. Monopolizând învăţământul, vom avea în mâna noastră mijlocul prin care vom forma minţile copiilor după cum ne convine nouă.

  10. Umflaţi de ambiţie şi vanitate, conducătorii politici se înconjoară cu lux şi armate. Le vom pune la dispoziţie toţi banii de care are nevoie nebunia lor, şi astfel îi vom conduce de căpăstru.

  11. Nevoia zilnică de pâine îi va face pe oameni să tacă, iar prin diferitele concursuri de Loto, sport, artă, frumuseţe etc., adormiţi şi hipnotizaţi de cuvântul magic progres, aceştia vor fi astfel distraşi şi îndepărtaţi de la problemele grave lăuntrice sau politice consumându-şi zi de zi în mod haotic şi inutil un imens şi preţios capital de energie psihomentală pe care îl vor investi, spre exemplu, în frenezia unui steril meci de fotbal.

  12. Baroul trebuie să fie demoralizat, instituţiile publice trebuiesc compromise iar spionajul şi turnătoria trebuie să fie cultivate în mod sistematic.

  13. Prestigiul persoanelor publice care sunt orientate în mod benefic şi divin trebuie să fie în mod sistematic desfiinţat ca şi propria lor fiinţă prin atentate, calomnii, denigrare sau folosind alte căi ascunse.

  14. Crizele economice mondiale sunt în mod intenţionat întreţinute de către mişcarea Sionistă cu scopul de a retrage banii din circulaţie, determinând astfel guvernele să facă împrumuturi externe uriaşe cu dobânzi mari pentru a fi pe deplin la discreţia elitei Sioniste.

  Acestea sunt câteva elemente sintetizate din Protocoalele Maeştrilor Francmasoni stabilite în cel mai mare secret în 1897 la Bassel cu ocazia Congresului Mondial al Francmasoneriei. Ele au străpuns cortina misterului şi secretului, fiind dezvăluite chiar de către unii masoni care, pe patul de moarte, îngroziţi de fărădelegile făcute şi de iminenţa Judecăţii Divine, şi-au mărturisit crimele înainte de a muri. Odată dezvăluite, francmasonii au urmărit să inoculeze ideea că acestea ar fi false, fiind o investiţie menită să discrediteze francmasoneria mondială. Însă, argumentul zdrobitor în favoarea autenticităţii protocoalelor, la îndemâna oricărui om inteligent care gândeşte şi ştie să
  privească în jurul său, este cumplita realitate pe care o trăim astfel cu toţii în ţara noastră şi pe întreaga planetă. O simplă coincidenţă?! Poate pentru cei ce doresc să rămână în obscuritatea ignoranţei. Pentru oamenii treji este de fapt o realitate zguduitoare pe care trebuie să o oprim neîntârziat prin forţa cunoaşterii, fermitatea deciziei şi curajul acţiunii.

  Multa sanatate la toti romani!!!

  PS: saccsiv ai primit mesajul meu cu Biblioteca Solomonara????

  Apreciază

 4. gaga the third said, on februarie 8, 2010 at 9:48 am

  off topic: „La sfârşitul saptamanii trecute Agenţia Naţională a Medicamentului a amendat Institutul „Cantacuzino” cu 22.000 de lei pentru că a permis distribuirea unor doze expirate de vaccin antituberculoză, care se administrează nou-născuţilor, dar şi bebeluşilor de câteva luni.”

  mai multe,aici: http://saf.li/68s2z

  Apreciază

 5. Zalmoxys said, on februarie 8, 2010 at 10:24 am

  Mă tem că sunteți într-o ușoară confuzie. Conceptul de datorie publică implică toate datoriile pe care le are statul către terți, adică bănci, firme și persoane private, atât din țara respectivă cât și din străinătate. Datoriile sunt, așadar, și către alte țări și instituții financiare internaționale, care nu sunt în „mâna evreilor”, ci sunt formate prin aportul de capital al tuturor țărilor membre. Un link către un tabel cu datoriile publice ale unor țări aici:

  De exemplu, datoria publică a Statelor Unite – o parte din ea – este către următoarele țări : China-789 miliarde USD, Japonia- 751 miliarde USD, Marea Britanie-249 miliarde USD etc. Link:

  Apreciază

  • saccsiv said, on februarie 8, 2010 at 10:32 am

   Zalmoxys

   Nu exista institutii financiare internationale ce nu se afla in mana ELITELOR. Daca stii una, denumeste-o, iar eu iti voi spune ce si cum cu ea.

   Tarile enumerate de tine sunt si ele in mana lor, inclusiv China:

   https://saccsiv.wordpress.com/2008/12/06/china-sinistru-laborator-al-noii-ordini-mondiale/

   https://saccsiv.wordpress.com/2009/11/01/video-si-transcriptul-george-soros-china-va-avea-un-rol-important-in-crearea-noii-ordini-mondiale/

   Iar unele din ele sunt la randul tau datoare. Cu alte cuvinte, degeaba detaliezi la cine sunt cu toate datoare, ca pana la urma tot acolo ajungi.

   Apreciază

   • Zalmoxys said, on februarie 8, 2010 at 10:48 am

    Mă tem că nu sunt de acord aici. Această susținere a teoriei conspirației cu orice preț, nu mă caracterizează. Dacă întreaga lume este condusă de niște păpușari, iar scopul acestora este exterminarea a 80% din populația lumii, ce ii oprește să o facă? Site-urile de pe internet care susțin teoria conspirației și presa de o anumită factură? De ce nu o fac, dacă nu li se opune nimeni? Dacă toate tarile sunt într-o cârdășie, atunci ce mai așteaptă? Nu s-au împlinit semnele? Au un anumit protocol de respectat? Îmi pare rău, dar acest lucru sună ilogic.
    Dacă elitele dețin pârghiile puterii mondiale și au la îndemână mijloacele, respectiv tehnologii gen HAARP, virusuri mortale etc, nu văd vreun motiv să fi așteptat atât, când puteau să-și pună planurile în aplicare de mult.

    PS: Dacă doriți, vă rog să ștergeți comentariile de la orele 10:27 și 10:28 și să editați comentariul de la 10:24, pentru a adăuga link-urile lipsă acolo. Am introdus niște caractere html, pe care platforma nu le-a acceptat.

    Apreciază

   • saccsiv said, on februarie 8, 2010 at 11:03 am

    Zalmoxys

    Pai tocmai asta e ideea, ca ce a fost mult, a trecut, iar de acum incolo asistam la faza finala.

    Apreciază

   • Zalmoxys said, on februarie 8, 2010 at 11:09 am

    Atunci, cred că vom afla curând, nu-i așa?

    Apreciază

 6. Zalmoxys said, on februarie 8, 2010 at 10:27 am

  Dintr-un motiv neunoscut, nu au apărut link-urile mai sus. Iată-le din nou:
  Primul –

  Al doilea –

  Apreciază

 7. sorin andreica said, on februarie 8, 2010 at 11:11 am

  ,,razboiul ii tragic si absurd „vorba marelui romancier Camil Petrescu
  indiferent de scop
  cu respect

  Apreciază

 8. […] EVREUL Dominique Strauss-Kahn, directorul FMI: cea mai mare problema in urmatorii ani sunt cele 30 0… […]

  Apreciază

 9. […] EVREUL Dominique Strauss-Kahn, directorul FMI: cea mai mare problema in urmatorii ani sunt cele 30 0… […]

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: