SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: Care este motivul pentru care PAVEL CORUT, varfurile masoneriei, yoghinii sau adeptii new age, NEAGA EXISTENTA DRACILOR si ca IISUS HRISTOS ESTE FIUL LUI DUMNEZEU?

Posted in antihrist, diavol, diavoli, draci, IISUS HRISTOS, LUCIFER, NEW AGE, NOUA ORDINE MONDIALA, OTV, Pavel Corut by saccsiv on februarie 3, 2010

   Iata un fragment din ultima emisiune OTV la care a fost invitat Pavel Corut:

   In 2008 telespectatorii puteau asista la B1tv la astfel de mesaje:

ORESTE si PAVEL CORUT: elogiu masoneriei, new age si Noii Ordini Mondiale

   Acum, in 2010, Pavel Corut ajunge la ceea ce pe el (ca si pe cei enumerati in titlul prezentului articol) il intereaza sa promoveze de fapt: NU EXISTENTA DRACI si IISUS HRISTOS NU ESTE FIUL LUI DUMNEZEU. Restul „informatiilor’ pe care el le prezinta in emisiune sunt floricele menite, crede el, sa scoata in evidenta aceste „adevaruri”, iar pe de alta parte sa „dovedeasca falsitatea” Sfintei Scripturi si a invataturii crestine, astfel incat cei ce nu sunt suficient de imbeciloizi sa adere la ateism, dar care sunt incepatori in cautarea lui Dumnezeu, sa excluda crestinismul ca baza de pornire a cautarii lor. Si excluzandu-l, evident ca vor cadea in ratacirea „invataturilor” new age, care le va explica despre faptul ca toti suntem iisusi si ca dracii sunt o poveste.

   In articolul mai sus mentionat, am aratat principalele mesaje transmise telespectatorilor:

   ORESTE: se declara pro mason “explicandu-ne“ ca la inceput membrii lojei erau cuprinsi de o doctrina de lumina, dar acum s-a umplut de oameni care au parasit spiritualitatea ei si au transformat-o intr-o mafie. Ii mai admira si pe initiatii si stalpii new age.

   PAVEL CORUT: respecta partea de inceput a masoneriei, cea care a distrus imperiile. Ne mai “invata” ca masoneria afirma ca odata la 2000 de ani omenirea asteapta cate un Mantuitor. Mantuitorul n-a venit, deci trebuie sa fie printre noi, un iluminat ceva. Spune ca nu exista diavoli, ingerii cazuti si ca Dumnezeu n-a facut intai pe ingeri si mai apoi pe oameni. Huleste adaugand ca heruvimii sunt boi inaripati, o preluare a idolilor popoarelor pe unde evreii au fost robi … Mai afirma ca Noua Ordine Mondiala este solutia unica pentru pacea mondiala si ca de fapt aceasta lupta impotriva familiei Rockefeller si a celor ca ei, numiti oculta regresiva. De fapt la el aceasta oculta regresiva reprezinta greii din petrol si armament. Si mai indrazneste Pavel Corut sa spuna ca instrainarea fabricilor si a terenurilor din Romania s-a facut cu binecuvantarea bisericii. Considera ca primul si al doilea razboi mondial s-a purtat intre crestini. Intreaba unde era Iisus … Subliniaza ca de politica dusa de mass-media nu putem acuza oculta (?!) si ca studii americane ararta ca dupa moarte ne asteapta indiferent ce facem pe pamant, o viata mult mai frumoasa.   Si ca sa nu mai fie nici un dubiu referitor la cultul paladin pe care-l practica, se declara oripilat ca statul roman n-ar mai fi laic, deoarece “popa ia copilul de la gradinita sa se spovedeasca , cu sau fara stirea parintilor “.

   AMANDOI: sustin necesitatea unui GUVERN MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE dar „asigura„ ca nu-i vorba de cel dorit de oculta.

   Cu alte cuvinte, pentru cine are minte de inteles, se auto pozitiona in tabara din care de fapt chiar face parte.

   Iar daca nu stiati deja, din fragmentul video prezentat mai sus, aflati si ca el crede in existenta extraterestrilor. Asta ca sa se lege cat mai bine lucrurile intre ele, caci, sa ne reamintim, invatatura ortodoxa specifica clar ca extraterestrii sunt de fapt draci.

   De ce indarjirea adeptilor new age in promovarea celor doua mari teme? Majoritatea, din nestiinta, considera ca au dreptate si incearca sa ii „trezeasca” si pe ceilalti. Ceilalti insa, invatatorii celor dintai, cum ar fi acest Pavel Corut sau varfurile masoneriei, stalpii new age sau pleiada de guru yoga, stiu foarte bine care-i realitatea, ei fiind practicanti ai cultului paladin. Stiu foarte bine ca lucifer exista si i se inchina.

   Sa ne amintim de cativa dintre ei:

   Madame Blavatsky (H. P. Blavatsky), (1831 – 1891), legaturi apropiate cu ritul scotian (Albert Pike). Lucrarea sa „ The Secret Doctrine „ a fost sursa de inspiratie pentru partea 1 a documentarului anticrestin Zeitgeist . Nascuta in imperiul rus, emigreaza in 1873 in New York si incepe o “cariera“ in spiritism si mai mult agita teorii decat face demonstratii de extracorporalitate, levitatie, telepatie si altele din zona paranormalului. In 1875 fondeaza Theosophical Society, piatra de temelie a new age. Ulterior incepe sa viziteze India. In 1886 se stabileste in Germania unde scrie o mare parte din Secret Doctrine, o lucrare plina de teorii rasiste, ce spunea ca i-a fost inspirata de maestrii non umani din zona Tibetului . Dupa deces a fost INCINERATA.

   Jackson Spielvogel si David Redles de la Simon Wiesenthal Center , au fost nevoiti sa accepte ca lucrarile maleficei femei l-au influentat decisiv pe Adolf Hitler.

   Cititi va rog si:

NAZISMUL (partea 1): religia nazismului, asemanari contemporane alarmante

   Aceasta scria in The Secret Doctrine„, vol. 1, pag 319 – 320:                         

   „In antichitate si realitate, lucifer sau luciferus, este numele unei entitati angelice ce stapaneste absolut peste lumina adevarului si peste lumina zilei.„

   „lucifer este lumina divina si terestra, „spirit sfant„ si „satan„ in acelasi timp

   Manly Palmer Hall (1901–1990), gradul 33, mason, ritul scotian. In 1934, Hall fondeaza Philosophical Research Society.

   In cartea „The Lost Keys of Freemasonry „, pag. 48, a scris:

   Masonul descopera ca energiile vazute ale lui lucifer sunt in mainile sale

   Lucrarea “ The Secret Teachings of All Ages: An Encyclopedic Outline of Masonic, Hermetic, Qabbalistic and Rosicrucian Symbolical Philosophy “a fost una din sursele de inspiratie pentru partea 1 a documentarului anticrestin Zeitgeist .

   Eliphas Lévi (1810 – 1875), cel ce avea sa aiba un mare impact asupra Hermetic Order of the Golden Dawn, spunea:

   „Ce este mai absurd si mai lipsit de evlavie decat sa i se atribuie numele de lucifer diavolului . Intelectul lui lucifer este spiritul inteligentei si dragostei . Este (nu pot scrie cea mai mare hula, cea impotriva DUHULUI SFANT). Iar lucifer corporal este cel mai mare agent al magnetismului universal„ 

   Karl Heinrich Marx ( 1818 – 1883 ), evreu, Germania, celebrul filosof, sociolog, teoretician politic, revolutionar, idol al comunismului. S-a casatorit cu o ruda a lui Nathan Mayer (1777 – 1836) – fondatorul Rothschild banking family of England .

   Karl Marx a fost mason, s-a tras dintr-o familie de rabini, dar nici el si nici Engels n-au inventat comunismul. Ei au fost influentati direct de evreul Moses (Moshe) Hess (1812 – 1875) care a fost si unul din fondatorii socialismului.

   Este unul din creatorii anti-semitismului de tip modern, cititi va rog lucrarea sa On the Jewish Question.
   Citat Karl Marx:

   „ Aburi infernali se ridica si umplu creierul,
  Pana cand innebunesc si inima mi se schimba cu desavarsire.
Vezi aceasta sabie?
Printul intunericului mi-a vandut-o.
Pentru mine el este cel care masoara timpul si da semnalul,
Cu tot mai multa indrazneala interpretez dansul mortii „

   Tot el mai scria ca instrumentele de tortura sunt bune deoarece asigura locuri de munca, atat fierarilor cat si calailor …

   Albert Pike (1809 – 1891), mason, gradul 33 ritul scotian (rit pe care de fapt el l-a transformat dintr-o societate minuscula, la influenta enorma pe care o stim astazi) a formulat dogma divinităţii lui lucifer în „Morals and Dogma„:

   „Lucifer, Zeul Luminii, lupta împotriva lui Adonai, Zeul Bibliei; da, Lucifer e Dumnezeu

   „ Lucifer este purtătorul luminii. Nume straniu şi misterios al celui ce este Spiritul întunericului! Lucifer, fiul dimineţii! Este cel care aduce lumina şi în toată splendoarea sa intolerabilă orbeşte pe cei slabi sau sufletele egoiste. „

   Despre francmasonerie Albert Pike sustinea in lucrarea sa „DOGMĂ ŞI RITUAL” ca: „Francmasoneria are două doctrine, dintre care una este ascunsă, cunoaşterea sa fiind rezervată doar Maeştrilor…, iar cealaltă este publică…”

   In 1869 a fost unul din liderii de seama ai Cavalerilor Ku Klux Klan (KKK). În octombrie 1901 a fost ridicat în Washington D.C. un grandios monument in cinstea sa.

   Cititi va rog si:

Citate celebre ale unor masoni sau evrei sionisti faimosi

   Alice Bailey (1880–1949), initiatoarea amplei miscari new age , continuatoarea Theosophical Society ale carei baze au fost puse de catre Madame Blavatsky.

   Sotul ei, Foster Bailey (1888 – 1977), a fost mason grad 32.

   Intre 1919 si 1949 a scris multe lucrari dictate de catre “maestri ai intelepciunii“, non oameni din zona Tibetului. A considerat ca lucifer este un zeu al intelepciunii considerat pe nedrept de catre crestinism ca inger cazut.

   Este intemeietoarea Lucifer Publishing Company redenumita mai apoi Lucis Trust.

   Lucis Trust este Non-Governmental Organization in cadrul Natiunilor Unite !!! La indicatia ei, in cladirea ONU se afla o camera de rugaciune cu insemnele acesteia, unde greii se aduna inaintea fiecarei sedinte generale:

   Un astfel de „sef secret„ non uman i-a dat in 1937 lui Bailey “Marea invocatie “. Aceasta a fost folosita inclusiv dupa evenimentele din 11.09.2001 de catre Findhorn Foundation (pe care o invoca de la infiintare ei). Este o invocatie folosita si de miscarea new age UFO.

   Findhorn Foundation a fost fondata in 1972. In 1997 devine membru Conference of Non-Governmental Organizations in Consultative Relationship with the United Nations (CONGO) si membru fondator al mai multor grupuri active in UN Headquarters, intre care amintim The Spiritual Caucus in al carei site oficial gasiti fotografia United Nations Meditation Room, camera de rugaciune de care aminteam mai sus si careia ii face propaganda.

   Cuvinte de lauda adresate camerei, precum unui templu, i-a adus si misticul Dag Hammarskjöld (1905–1961), al doilea Secretar General al Natiunilor Unite. Individul avea planuri marete cu ONU dar a murit intr-un accident neelucidat nici pana in zilele noastre.

   Alt greu al Natiunilor Unite, mare iubitor de draci este Robert Muller (1923-). Asistent al  Secretarului General de peste 40 de ani. Poreclit “filosoful“ UN pentru liniile directoare pe care le traseaza. E plin de idei despre guvernarea mondiala . Recunoaste ca este influentat de Alice Bailey pe care o admira caci a fost contactata de “maestri ai intelepciunii“ …

   Analistii fenomenului sunt de acord ca lucrarile lui Bailey, Rudolf Steiner (Thule Society din Germania, alta “fiica“ a Theosophical Society, care a fost piatra de temelie a Nationalsozialistische Arbeiterpartei a lui Hitler …) si ale Theosophy-ei in general au influentat crearea “religiilor“ UFO, inclusiv Order of the Solar Temple.

   In lucrarea sa “The Externalization of the Hierarchy”, Alice Bailey scria:

   „NOUA ORDINE MONDIALA va recunoaste ca productia lumii, resursele naturale ale planetei si bogatiile sale nu apartin nici unei natiuni, ci vor fi impartasite tuturor. Nu vor mai exista natiuni la categoria „a avea” iar altele la polul opus. Printr-un proces echitabil si corect se va organiza distributia graului, al petrolului si a mineralelor, in functie de nevoile fiecarei natiuni si popor.Toate acestea vor fi stabilite in raport cu intregul planetar.”

   „NOUA ORDINE MONDIALA se va baza pe recunoasterea faptului ca toti oamenii sunt egali la origine, doar ca se afla la diferite stadii ale dezvoltarii evolutive. Integritatea personala, inteligenta, viziunea si experienta, la care se va aduaga si bunavointa, vor indica viitorii conducatori.”

   „NOUA ORDINE MONDIALA va fi fondata pe un sentiment de responsabilitate. Regula va fi „toti pentru unul si unul pentru toti

   „In perioada de pregatire a NOII ORDINI MONDIALE se va reglementa dezarmarea. Aceasta nu va fi optionala. Nici unei natiuni nu-i va fi permis sa produca echipamente in scopuri distructive sau sa violeze integritatea altei natiuni. „

   „NOUA ORDINE MONDIALA trebuie sa fie destinata pentru o lume care a trecut printr-o criza distrugatoare. NOUA ORDINE MONDIALA trebuie sa puna bazele pentru o viitoare lume, posibila doar dupa o perioada de timp de recuperare si reconstructie.”

   Edward Alexander Crowley (1875–1947) a fost maestru mason si bisexual. In 1947, inainte de a muri, a lasat o schita a infatisarii unui  “sef secret  In acea schita, bipedul arata aidoma extraterestrilor din “cultura UFO “.

   Ca si ceilalti, Crowley si-a numit clar stapanul: lucifer. A influentat organizatiile oculte Golden Dawn si Ordo Templi Orientis. Cea mai cunoscuta lucrare a sa este The Book of the Law, al carei text central este noua filosofie a vietii denumita Thelema, a carei lozinca Do what thou wilt(faceti ce doriti, in engleza veche) a influentat decisiv mentalul colectiv al generatiei tinere incepand cu anii 60. Aceasta filosofie a primit-o in Egipt in timpul unei experiente mistice din 1904, ocazie cu care zeul (dracul) horus l-a informat ca a inceput o noua epoca magica, al carei profet va fi Crowley. Tot atunci horus (autonumit zeul vazduhului, stapanul noii ere si bestia printul-preot) i-a dictat si textul cartii

   A practicat ritualuri magice sexuale cu femei si barbati.

   Stranse legaturi cu iluminatii.

   Pentru foarte mult timp a mai fost si agent al serviciilor secrete britanice, avand la un moment dat misiunea de a compromite idealurile germane sau irlandeze, prin propaganda aberanta. A fost unul din cei ce s-a ocupat cu intoxicarea serviciilor secrete germane cu “informatia” ca luxosul si gigantul transoceanic RMS Lusitania ar transporta cantitati urisase de materiale de razboi si ca incearca sa pacaleasca blocada submarinelor nemtesti. Acest fapt a dus la dramatica scufundare a vasului civil (al doilea dezastru ca marime dupa Titanic) si a reprezentat motivul intrarii SUA in razboi. In acelasi timp, isi promova articole in ziarele nemtesti The Fatherland si The International.

   A folosit un spectru larg de stupefiante in cadrul experientelor sale magice.

   Vedetele rock, inclusiv miscarea hippie il considera un soi de zeu-patron al lor. Cititi va rog si articolul:

Aleister Crowley si REVOLUTIA SATANISTA (rock, sexualitate, droguri) – video si completari necesare

   In articolul DOCUMENTARE CELEBRE: „THE NEW AGE – A PATHWAY TO PARADIS?” (new age – calea spre Paradis?) gasiti un documentar in care se aminteste despre Benjamin Creme si lucrarea sa „Reaparitia lui Crist si maestrii intelepciunii „, cu al sau capitol „Cum lucreaza Planul„ in care se exprima clar conceptul de noua ordine economica si sisteme centralizate. Acesta a fost de asemenea membru Aetherius Society (o miscare a noii “religii“ UFO). Ca si Madame Blavatsky sau Alice Bailey a fost contactat de “maestrii intelepciunii“ non umani din Shambhala. In 1959 declara ca acestia i-au spus ca dupa aproximativ 20 de ani va apare pe pamant “maestrul maestrilor“ … Iar lui Benjamin Crème i se va da un rol important .

   Iar in 1982 declara:“Cristul este printre noi“ …

   Asadar, unul din motivele pentru care Pavel Corut (si ceilalti care isi promoveaza “invataturile” in Romania) neaga existenta dracilor, este o simpla ascundere a adevarului. Caci chiar daca din ce in ce mai multi romani practica doar un crestinism superficial, totusi, majoritatea nu sunt pregatiti sa afle ca “marii maestrii” din care tot citeaza Corut erau sau sunt de fapt satanisti pe fata. De aceea si ascunde toate citatele de mai sus. Un alt motiv este ca pregateste mental indivizii sa-l primeasca pe maestrul maestrilor: ANTIHRISTUL. Caci nu-i asa, daca nu exita draci, daca Iisus Hristos nu e Fiul lui Dumnezeu, daca Sfanta Scriptura si Invataturile Sfintilor Parinti sunt false, evident ca nici ceea ce se spune despre antihrist nu este real si deci toata lumea il va primi ca pe un salvator … Cititi va rog si:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

   NOTA:       

   Cuvintele scrise cu litere rosii, ingrosate si subliniate sunt hiperlink-uri spre articole din acest blog si care detaliaza activitatea respectivelor personaje, organizatii sau evenimente

127 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. stefan said, on februarie 5, 2010 at 1:29 pm

    Hehe chestia asta cum zic americanii prin filmele de la holiud „politistu bun si politistu rau” …caraghioasa treaba.

    1.Apare un articol (sa zicem pe forum) in care este aratata negru pe alb o situatie , o intamplare etc in care se evidentiaza clar un lucru anticrestin si omu in general se revolta atat in comentarii cat si in sine.
    2.apar la interval , cu comentarii, diversi indivizi foarte virulenti , ofensivi si intru toate anticrestini si ei dealtfel ca si in intamplarea mai sus prezentata.
    3.crestinu de pe forum ‘se ataca’ si de acestea si riposteaza cum ai vine , pe de o parte cu argumente, pe de alta energetic si in forta-ofensiv si dansul iar pe de alta pe alocuri scapa si lucruri care nu ar fii trbuit scapate dar pentru ca omu-i om ele scapa.
    3.a.De obicei si in CEA MAI MARE PARTE argumentele si explicatiile cad pe urechi surde dar de …
    4.Apar in acest moment o alta ‘categorie’de indivizi care se dau ‘oite neutre’ in sensul in care incep a da argumente de la bun inceput ca dansii nu-s nici asa nici asa… ca ei sunt acea perfectiune a balantei ca ei nu-s nici albi nici negrii , da-s gri hmmmmm
    Bun si ei incep sa se dea in a judeca… lasand la o parte ca lucrul acela in sine nu-i bun, acestia judaca TOT PE CEI CARE au ceva ceva curaj sa zica „eu nu-s de acord!” „asta-i de rau!” „asta-i dracu impielitat!” ca de…

    In concluzie…
    Doua variante sunt posibile.
    -„oita neutra si judecatoare” este suficient de lasa cat sa nu isi faca datoria ei de oaie si isi doreste ca si celelalte sa fie ca ea – sa taca si astfel sa se compromita.

    SAU

    -„oita neutra si judecatoare”este defapt tot un drac…a caru-i misiune la momentul respectiv este crearea de diviziune si smintire ….

    Draga mea oaie gri, iti cerem in mod oficial sa te hotarasti de ce culoare esti.
    Daca, pe de alta parte esti de fapt un drac, apai ia-ti coada si da-i drumu d-aici si nu ne mai sminti cu abureala ta semantica… si te rugam fa un upgrade la harvard…

    Apreciază

  2. Ady said, on februarie 5, 2010 at 8:30 pm

    dacic dracon

    Ia-te de mana cu satanistul corut.Retragete in munti nu mai polua aerul pe aici..

    Apreciază

    • Dacic Dracon said, on februarie 5, 2010 at 10:07 pm

      Vad ca te-ai simtit cand am zis de acela cu idei de extrema dreapta. Vezi sa cu cazi in cealalalta extrema cu antisemitismul. Nu uita ca si Isus tot evreu era. Am mai intalnit si astfel de „nationalisti”.

      Apreciază

      • nea Anderthal said, on februarie 6, 2010 at 2:51 am

        @Dacic Drac-on
        ..ptiu,piei satano!Spuneai ca esti „ortodox” si scrii numele Mantuitorului cu un singur ‘i”?

        Apreciază

  3. Dacic Dracon said, on februarie 6, 2010 at 12:44 am

    Revin cu un nou comentariu. Tot respectul pentru Saccsiv care cu ocazia unui alt comentariu al meu a intuit ceea ce voiam sa spun și mi-a dat răspunsuri pline de bun simt pentru care ii mulțumesc. De asemenea respect și pentru Tutenes care deși vădit deranjat de comentariul meu mi-a răspuns în limita bunului simt fără a apela la jigniri. Desigur exista și alți comentatori care reușesc sa discute civilizat indiferent dacă sunt de acord sau nu cu ideile expuse.
    Lucru care nu-l pot spune despre alți comentatori (nu doar la acest articol) care neavând cunoștințele celor doi citați mai sus și neputând sa se exprime altfel dau drumul benzii cu jigniri (nu ma mira ca sunt fani Becali), sau se mira de nick name-ul ales de mine făcând fel de fel de comparații. Exista și o alta categorie care dau dovada de inteligenta și capacitate de analiza exprimându-se malițios pana într-un punct când… nu se mai pot abține și scapă o jignire mai voalata e drept dar tot jignire rămâne.
    Fratilor daca asta este modul vostru de a intampina un profan care isi exprima nedumeririle si chiar vrea sa afle cate ceva. Asa cum spuneam in primul comentariu crestinismul este religia iubirii si tolerantei. Cand Isus a spus iubesteti aproapele ca pe tine insuti sigur nu s-a gandit ca unii sunt mai aproape decat ceilalti. Nu uitati altruismul de care a dat dovada atunci cand s-a sacrificat pentru NOI. S-a sacrificat pentru pacatele noastre ale tuturor nu doar ale unora. In fata Domnului toti suntem egali. Insa tot Domnul ne indeamna la cumpatare in toate. Ura genereaza ura, iar fanatismul nu este bun indiferent de ce parte s-ar afla.
    Citeam cu placere articolele postate aici si voi continua sa le citesc. Voi incerca insa sa evit sa citesc si comentariile pentru ca probabil voi fi tentat sa raspund.
    Inca odata respect pentru cei pe care i-am citat la inceputul comentariului.
    @Tutenes Chiar exista dovezi referitoare la ceea ce am spus in primul comentariu. Si iti voi indica sursa indata ce o gasesc.

    Apreciază

  4. spellmaker said, on februarie 6, 2010 at 5:56 am

    Intotdeauna manipularea contin macar un 60 % adevar,asa ca fiti atenti cand ii dati dreptate lui Corut in una sau alta,pentru ca tipul stie sa foloseasca anumite tipare spirituale,conceptii fixate in mintea oamenilor pentru asi creea sustinatori in anumite idei si mai ales disensiuni. Astfel usor,usor tipul isi inoculeaza otrava.Asa ca fiti atenti.Nu e important daca el sustine o ideea reala sau alta ( Dumnezeu nu are contracandidat etc. ),multe dintre ele sunt adevaruri stiute de toata lumea,noi trebuie sa fim atenti si sa descoperim cand plaseaza bomba.

    Apreciază

  5. Ady said, on februarie 6, 2010 at 8:13 am

    dacic dracon

    vad ca scrii niste comentarii seci golite de continut,crezant ca o sa pari si tu destept…ei bine domnule nu esti.. !!

    Apreciază

  6. Svetlana said, on februarie 6, 2010 at 9:03 am

    Draci sunt. Tatal meu a avut nefericita ocazie sa-l vada pe un michiduta pe care mi l-a descris amanuntit. In timp ce turna smoala pe un acoperis s-a ales cu arsuri pe mâna de la o explozie a smoalei în timp ce se topea la foc. Dupa ce ia sarit smoala pe mâna se chinuia în dureri, iar dracul dansa de bucurie în jurul lui. Ăsta era de un metru si un pic, ca o matahala negru, cu coarne, coada, copite – o urîciune care nu mai putea de râdea si dansa împrejur. De îndata ce a gindit ca mai sunt oameni si fara mâna, necuratul a disparut iar durerile iau scazut. Arsurile i-au fost lecuite total pe parcurs.

    Eu si fara acest eveniment stiu ca draci sunt, dupa marturiile multor pustnici, sfinti parinti, scripturi, avem destui bolnavi cu duhul (îndraciti) chiar printre oameni de rind, de la ei vine un miros doboritor de urit.

    Apreciază

  7. Florin said, on februarie 6, 2010 at 9:41 am

    Ai invatat si tu in sfarsit ca Iisus se scrie cu 2 de i ?

    Apreciază

    • un curios said, on februarie 6, 2010 at 1:36 pm

      din ce an Iisus se scrie cu 2 de i ?cine a stabilit aceasta gramatica?de ce e gresit daca scriu cu un i ?scuze intreb fiindca nu cunosc si nu inteleg limba ortodocsa

      Apreciază

  8. Svetlana said, on februarie 6, 2010 at 5:31 pm

    Un monah spunea ca n-a cunoscut femeie, dar nici feciorelnic nu este (cu gândul). Cât despre copiii în zilele noastre rele întîlnim copiii mincinosi, sunt cazuri când din leagan striga cuvinte necuviinciose, hulitoare, acestea automat se trag din pacatele parintilor care au dus un mod de viata necrestinesc.
    Din pietre Domnul poate cît ai clipi face copii ai lui Avraam.
    Când ni s-a spus sa iertam fratele de 77 ori câte sapte, Magda tu ce faci, stai si înmulţesti 77 cu 7? Sau sensul acesteia este sa iertam la infinit?
    Pasaje aparte din Biblie luate si discutate, fara ale lua în contextul total al tuturor învataturilor Bisericii Ortodoxe Crestine, face parte din obiceiul sectarilor. Fara a studia vietile sfintilor, predania, toate scripturile si a dezbate probleme de parca ai sta în scaunul arhistratigului celui cazut te vei duce în ratacire si pierzanie, macar nu-i atrage în ratacirile tale si pe altii Magda ca avem de dat raspuns pentru orice cuvint, gînd. Nu-i de nasul tau sa-i numeri, judecata nu-i a ta. Mai duceti-va să vă rastigneasca si-apoi mai vedem cum o sa mai cântati dupa aceasta.

    Apreciază

  9. un curios said, on februarie 6, 2010 at 6:22 pm

    Magda
    cred ca ortodocsii vor sa te lamureasca ca:
    -cei 144 de mii e infatisarea unui numar nehotarat, dar foarte mare al celor drepti, adica 144 de mii e infatisarea a milioane chiar miliarde de persoane mantuite in apocalipsa .nunumai 144 de mii de persoane mantuite
    -cauta un preot ca sa-ti interpreteze versetele din biblie ,apocalipsa ,ca sa nu ratacesti
    -preotii vostrii cum interpreteaza aceste versete din biblie?

    Apreciază

  10. George Valah said, on februarie 6, 2010 at 9:13 pm

    Mult material adunat in acest blog. Intradevar, ignoranta, cauza fundamentala a relelor are la polul opus intelepciunea si nu… cunoasterea. Iti doresc succes in aceasta cautare!Pana atunci fereste-te de minciuna. Asa ne-a invatat Iisus, fiul lui Dumnezeu.

    Apreciază

  11. felicia said, on februarie 8, 2010 at 12:22 pm

    Am incercat sa vad daca va da cineva un raspuns legat de scrierea numelui Mantuitorului cu 2 de i . Au fost mai multe intrebari, dar nu a dat nimeni un raspuns. Cred ca tot pe acest site am citit, dar nu imi aduc bine aminte ca cineva spunea ca s-a ales scrierea cu doi de i , deoarece in acea vreme erau multi cu numele de Isus si atunci pentru a se face deosebire, s-a scris numele Mantuitorului Iisus Hristos. Daca citeste cel care a scris acest raspuns si poate sa precizeze cand s-a intamplat aceasta , cu aproximatie, sau sa comenteze daca acesta este motivul pentru care este scris ortografic Iisus ? Mi se pune deseori aceasta intrebare si nu stiu sa raspund.Nu poti sa dau raspunsuri evazive sau sa raspund doar asa se scrie si gata. Multumesc.

    Apreciază

    • Anda said, on martie 3, 2010 at 4:26 pm

      Felicia, „isus” in ebraica inseamna „magar”. Domnul nostru se numeste: I-I-S-U-S HRISTOS! Intodeauna cu 2 de i.

      Apreciază

  12. Teodor said, on februarie 12, 2010 at 7:07 am

    Scrisoare deschisă lui Pavel Coruţ- hulitorul de cele Sfinte

    Tare mult aş fi dorit să-ţi transmit verbal ceea ce urmează să-ţi scriu, Pavel Coruţ, sau mai bine zis Pavel Corupt. Am auzit în mai multe rânduri,de la mai mulţi creştini,despre hulele urâte ce le scrii în cărţile tale de doi lei, asupra preoţilor, a bisericii,asupra dreptei credinţe, asupra lui Hristos, a Maicii Domnului şi a Sfinţilor, asupra a tot ceea ce este sfânt în Biserica Ortodoxă. Iar acum te-am auzit şi la OTV, unde la modul cel mai sincer îţi spun că m-aşteptam ca în orice moment să fii trăznit de Bunul Dumnezeu, după fiecare hulă ce-ţi ieşea din gura preaspurcată. Coruptule blestemat, înţeleg şi vreu să cred că personal ai avut divergenţe, dezamăgiri sau alte probleme cu preoţii. Dacă te-ai fi adresat în nemulţumirile tale cu acele blasfemii şi vorbe urâte doar preoţilor, aş fi tăcut, socotind că îţi exprimi opinia personală faţă de preoţii care nu-şi fac datoria şi smintesc credincioşii, dar, câine blestemat, tu ai ce ai sau mai bine zis, diavolul care locuieşte în inima ta împietrită are ceva cu Hristos, cu Maica Domnului, cu Biserica, cu Sfânta Cruce, care i-a zdrobit capul şi care şi pe tine te arde, blestemăţie, încât huleşti în aşa hal, că în viaţa mea n-am auzit o blasfemie mai urâtă, decât ceea ce-ţi iese din gura ta spurcată.
    Cum ai putut, câine blestemat şi corupt (că mai bine te-ai fi numit blestemat corupt, decât Pavel Coruţ şi mai bine cea care te-a născut ar fi fătat un câine decât o bestie cu gura şi inima atât de blestemate), cum ai putut să calci pe pieptul, pe inima şi pe sufletul atâtor miliarde de creştini, care prin credinţa în Hristos şi-au mântuit sufletele şi au mers la odihnă, de la Hristos până-n prezent, care şi acum vieţuiesc, trăind curata credinţă în Hristos? Oare toţi aceşti oameni sfinţi, împăraţi, domnitori, dregători, oameni de ştiinţă din toate timpurile şi colţurile lumii, mii şi milioane, poate miliarde, au fost proşti şi nebuni, nesimţind şi netrăind ceea ce cred, şi ai apărut tu acum mai deştept decât toţi, ca să batjocoreşti şi să huleşti crezul lor sfânt şi pe Dumnezeul lor Sfânt? N-ai gândit, spurcăciune blestemată că jigneşti şi răneşti profund sufletele atâtor milioane şi miliarde de oameni? Cum ai putut, blestematule, să calci cu picioarele pe mormintele şi pe piepturile voievozilor sfinţi precum Mihai Viteazu, Ştefan cel Mare, Mircea cel Bătrân şi mulţi alţii, care iubind pe Hristos au zidit mănăstiri şi se odihnesc în ele, având crucea la căpătâi?
    Oare mai pretinzi că eşti român? Trădător, pervers şi înşelat de draci prin falsa părere de sine şi diabolica slavă deşartă.
    Dacă mama ta trăieşte, mergi antihristule şi-o huleşte şi-o calcă pe piept cu picioarele, calcă-i sufletul şi crezul în picioare; mergi şi-i râzi în faţă, iar dacă este moartă, du-te la cimitir, bestie, scoate-i crucea de la căpătâi şi stai cu picioarele pe ţărâna de pe pieptul ei, că nimic altceva n-ai făcut prin blasfemia ta decât ai călcat totul în picioare. Ai călcat ceea ce aveam mai sfânt, moştenit de veacuri de la strămoşii noştri sfinţi.
    Dacă ai fi hulit pe Mahomed şi credinţa musulmană aşa cum ai hulit credinţa creştină te-ar fi linşat musulmanii rapid, dar aşa ştii că legile creştine sunt cu totul pline de iubire, de iertare, de îngăduinţă şi bunătate. Astfel, spurcăciune ce eşti, profiţi şi huleşti şi jigneşti şi batjocoreşti atât credinţa cât şi pe toţi credincioşii; pe Hristos, pe Maica Domnului şi totul, vas al diavolului ce eşti, plin de toată urâciunea.
    Aşa cum am spus, am vrut să-ţi transmit verbal toate acestea şi ţi-aş fi dat, blestematule, ceea ce ai fi meritat, dar nădăjduiesc că ne vom întâlni vreodată faţă către faţă şi atunci ai să trăieşti mâhnirea şi durerea din sufletele noastre ale creştinilor pe care ne-ai adus-o, antihristule.
    Tu vorbeşti din Sfânta Scriptură? Tu răstălmăceşti din Sfânta Scriptură? Tu, care ai mintea atât de posedată de diavolul şi inima atât de împietrită, tu, care ai atâta mândrie diabolică în tine îndrăzneşti să deschizi Sfânta Scriptură?
    Oare crezi că nu-ţi ştim viaţa ta imorală şi trecutul tău plin de trădare, compromis şi murdărie din tinereţe, din vremea comuniştilor şi până acum? Crezi că nu se ştie viaţa ta necurată ce-ai avut-o încă din satul în care te-ai născut şi pe unde ai petrecut, pe unde ţi-ai desfăşurat activitatea, perversule?
    Iţi voi arăta în următoarea scrisoare şi voi da pe faţă viaţa ta murdară în care s-a alcătuit acest suflet blestemat, hulitor,mândru şi corupt şi totodată blestemat de hulele tale şi de toţi creştinii cei din veac, cărora le-ai batjocorit crezul şi pe Dumnezeul lor. Îţi voi da public, ca să cunoască toată lumea viaţa ta murdară, să cunoască toată lumea cine este bestia care huleşte şi ale cărei cărţi de doi lei le citesc.
    Nu mai ai blestematule din ce să-ţi faci rating şi adepţi, decât prin hula şi batjocura asupra lui Hristos, a credinţei şi-a creştinilor?
    Dacă ai fi fost în vremea Sfântului Voievod Ştefan şi-a celorlalţi voievozi credincioşi, ţi-ar fi tăiat limba blestemată şi-ar fi oprit puroiul urât mirositor ce iese din această gură spurcată.
    Te-ai mai născut şi-ntr-un oraş binecuvântat al Sfintei Cuvioase Parascheva, plin de biserici şi credinţă!
    În viaţa mea n-am mai auzit o hulă mai urâtă şi n-am văzut un chip mai întunecat şi mai hâd ca al tău, înşelatule de draci!
    Nu am putut să cred, aşa cum spuneau mulţi creştini care ţi-au auzit hula, că în acel trup, totuşi de om, poate locui o fiară atât de cumplită?
    Respectă, hulitorule, crezul liber al fiecărui om şi nu huli pe Dumnezeul nimănui şi credinţa nimănui, că nimeni nu ţi-a hulit crezul tău, alegerea ta şi Dumnezeul tău în care crezi.
    Am văzut că ţi-ai făcut şi adepţi care-ţi acceptă şi apreciază gândirea bolnavă şi concepţiile stricate. Mi s-a întâmplat să-i cunosc pe unii dintre ei, mai ales în ceea ce priveşte viaţa lor personală, în familie şi societate, majoritatea atei, corupţi ( sau fii ai lui Coruţ), sodomiţi, preacurvari, chiar şi criminali. În preajma lor am simţit groază şi nelinişte. Eşti un antihrist, un batjocoritor de valori naţionale, atât pe plan spiritual, cât şi pe plan material, istoric şi contemporan.
    Cât de diabolic înţelegi şi interpretezi şi redai învăţătura Sfintelor Scripturi, neprimind nimic din adevăratele tâlcuiri ale Sfintelor Scripturi ce le-au tâlcuit Sfinţii noştri Părinţi, care şi-au sfinţit întru totul viaţa şi-au fost făcători de minuni încă din viaţă şi după moarte, încât şi trupurile lor pline de sfinţenie au rămas cu totul neputrezite ca mărturie a crezului lor sfânt în Fiul lui Dumnezeu Cel Întrupat prin Duhul Sfânt din Fecioara Maria. Cum să înţelegi tu, bestie spurcată, Taina Întrupării cuvântului lui Dumnezeu, având mintea atât de întunecată şi inima atât de împietrită de mândrie diabolică şi egoism? Cum să-L recunoşti tu şi să I te închini tu lui Hristos, tu care ai ca dumnezeu propriul eu, de către care te înşeli şi-n care te încrezi, nebunule, tu care nu ştii peste un ceas dacă vei mai fi în viaţă sau nu.
    Ţi-a zis bine Becali că ai totul, adică din însuşirile diavolului: hulitor, necredincios, pervers şi blestemat, afară de coarne; pe care ţi le va pune satana, tatăl tău, când îţi vei lepăda blestematul suflet în ghearele lui. Ai afirmat că nu există diavol, cum să-l vezi, să-l înţelegi şi să-l simţi pe el, dacă s-a ascuns în inima ta şi dinăuntru te întunecă. Îţi întunecă mintea şi simţurile şi vorbeşte prin gura ta, huleşte prin gura ta, defaimă prin gura ta. Am mai auzit hule de la mulţi eretici şi necredincioşi, dar ceea ce iese din gura ta depăşeşte orice limită.
    Credinţa creştină, nebunule, împărtăşeşte harul Duhului Sfânt, pe care tu nu Îl ai şi nu-L simţi. Ce ştii tu despre har, care nu-l ai în tine şi care n-ai gustat din el? Tu ai răspuns- deşteptule- la toate, tu le ştii pe toate, toţi până acum au fost în întuneric şi-ai venit tu, un fiu al lui antihrist să-i luminezi, tu, a cărui viaţă personală spurcată şi plină de toată necurăţia şi-a pus amprenta pe mintea şi inima ta, de unde iese atâta hulă şi întuneric. Oare ce vei spune lumii când vom face cunoscută viaţa ta şi faptele tale, comunist şi securist pervers.
    Vom face cunoscută lumii activitatea ta de securist în amănunt, cu toate răutăţile ce le-ei făcut atât în ţară, cât şi peste hotare şi mărturii adevărate din viaţa ta personală, ca să cunoască lumea cine este hulitorul de Hristos, deşteptul pretins şi scriitorul proscris.
    Când vei muri, bestie, ce voieşti să-ţi pună la căpătâi? Crucea lui Hristos cea biruitoare asupra morţii, a diavolului şi-a iadului, precum au toţi moşii şi strămoşii noştri de-a cursul a aproape 2000 de ani sau o piatră pe care să scrie hulele tale cele urâte. Să te îngroape cu preot, să-ţi facă dezlegări de păcate, necredinciosule, ca şi pe părinţii tăi şi pe cei din neamul tău sau să te ducă ca pe un câine şi să te îngroape în pământ.
    Oare vrei să fii înmormântat în cimiturul creştinilor, să fii aproape de cei ce-au crezut în Hristos şi să ai crucea la căpătâi, precum aceia? Să nu fie! Că nu te va primi pământul şi te va arunca afară; nici cei adormiţi din cimitir nu te vor primi între ei, precum şi acum în viaţă te-ai despărţit de ei şi-i huleştişi pe ei şi credinţa lor şi pe Dumnezeul lor. La mormântul tău, hulitorule, se cuvine să se pună chipul diavolului şi-n dreptul capului să ţi se pună coarne, deasupra pe pământ.
    Vei da seama, înaintea lui Dumnezeu, de toate sufletele pe care le-ei rătăcit şi întunecat cu nebuniile şi hulele tale. Dar ce spun, ca şi când te-ar sensibiliza aceste adevăruri, pe tine, împietritule de mândrie diabolică. Oricum, vei ajunge în faţa lui Hristos şi vei da seama, te vei lovi de piatra cea din capul unghiului, pe care ai hulit-o şi n-ai luat-o în seamă şi aceasta te va strivi. Te sfătuim să-ţi ceri iertare, public de la toate miliaoanele de creştini pe care i-ai înjosit şi cărora le-ai batjocorit crezul şi pe Dumnezeul lor. Să mergi public şi să-ţi ceri iertare, precum public ai şi hulit şi pocăieşte-te de păcatele tale, cât mai ai zile de trăit. Dacă te vei trezi la realitate din înşelăciunea diabolică în care petreci, îţi vei cere iertare şi te vei pocăi de hulele tale cât mai repede, nu-ţi vom mai da public viaţa ta personală plină de urâciuni şi răutăţi, iar dacă nu, în curând va cunoaşte lumea cine este cu adevărat acest mare hulitor de Dumnezeu şi de unde provin aceste hule şi blasfemii.

    Creştinii,
    cărora le-ai batjocorit credinţa şi pe Dumnezeul lor.

    Apreciază

  13. sorin said, on februarie 15, 2010 at 10:07 pm

    invatatura ortodoxa specifica clar ca extraterestrii sunt de fapt draci. – Atunci de ce vaticanu sustine ca exista extraterestri……………………………….

    Apreciază

  14. […] VIDEO: Care este motivul pentru care PAVEL CORUT, varfurile masoneriei, yoghinii sau adeptii new age… […]

    Apreciază

  15. […] VIDEO: Care este motivul pentru care PAVEL CORUT, varfurile masoneriei, yoghinii sau adeptii new age… […]

    Apreciază

  16. […] VIDEO: Care este motivul pentru care PAVEL CORUT, varfurile masoneriei, yoghinii sau adeptii new age… […]

    Apreciază

  17. […] VIDEO: Care este motivul pentru care PAVEL CORUT, varfurile masoneriei, yoghinii sau adeptii new age… […]

    Apreciază

  18. […] VIDEO: Care este motivul pentru care PAVEL CORUT, varfurile masoneriei, yoghinii sau adeptii new age… […]

    Apreciază

  19. Ileana Adriana Stan said, on mai 13, 2010 at 4:53 am

    Probabil tipii mai sus mentionati s-au inspirat din gandirea celebrului erudit judei Moise ben Maimon (Maimonide). Dansul nega vehement existenta demonilor si divinitatea lui Jeshua/Iisus.

    Apreciază

  20. […] VIDEO: Care este motivul pentru care PAVEL CORUT, varfurile masoneriei, yoghinii sau adeptii new age… […]

    Apreciază

  21. […] VIDEO: Care este motivul pentru care PAVEL CORUT, varfurile masoneriei, yoghinii sau adeptii new age… […]

    Apreciază

  22. […] VIDEO: Care este motivul pentru care PAVEL CORUT, varfurile masoneriei, yoghinii sau adeptii new age… […]

    Apreciază

  23. aniush said, on august 19, 2013 at 12:24 pm

    Pavel Corut ataca…Credinta ortodoxa-Sfanta Scriptura, Sfanta Traditie, pe care le huleste; nu mai vorbesc de faptul ca ii huleste pe Iisus Hristos si pe Maica Domnului…si pe Sfinti-si inca ceva: el vorbeste si se comporta ca o persoana care, sa ma ierte bunul Dumnezeu, cam are nevoie de un psihiatru.
    O data spunea ca prin nu stiu ce calcule a constatat ca el va trai 111 ani in conditiile in care e fumator inrait. Ha, ha, ha. De unde a tras el concluzia asta? Le stie asa de bine pe toate?
    Eh, ganditi-va si dumneavoastra ce fel de persoana este.

    Apreciază

  24. […] VIDEO: Care este motivul pentru care PAVEL CORUT, yoghinii sau adeptii new age, NEAGA EXISTENTA DRAC… […]

    Apreciază

  25. […] VIDEO: Care este motivul pentru care PAVEL CORUT, varfurile masoneriei, yoghinii sau adeptii new age… […]

    Apreciază

  26. […] VIDEO: Care este motivul pentru care PAVEL CORUT, varfurile masoneriei, yoghinii sau adeptii new age… […]

    Apreciază

  27. […] VIDEO: Care este motivul pentru care PAVEL CORUT, varfurile masoneriei, yoghinii sau adeptii new age… […]

    Apreciază

  28. […] VIDEO: Care este motivul pentru care PAVEL CORUT, varfurile masoneriei, yoghinii sau adeptii new age… […]

    Apreciază

  29. […] VIDEO: Care estemotivulpentru care PAVEL CORUT, varfurilemasoneriei, yoghiniisauadeptii new age, NEA… […]

    Apreciază

  30. […] VIDEO: Care este motivul pentru care PAVEL CORUT, varfurile masoneriei, yoghinii sau adeptii new age… […]

    Apreciază

  31. […] VIDEO: Care este motivul pentru care PAVEL CORUT, varfurile masoneriei, yoghinii sau adeptii new age… […]

    Apreciază

  32. […] VIDEO: Care este motivul pentru care PAVEL CORUT, varfurile masoneriei, yoghinii sau adeptii new age… […]

    Apreciază

  33. […] VIDEO: Care este motivul pentru care PAVEL CORUT, varfurile masoneriei, yoghinii sau adeptii new age… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.