SACCSIV – blog ortodox

VIDEO – DIN CICLUL „ROMANII SUNT IN PLUS, HAI SA EXPERIMENTAM PE EI”: BASF ne testeaza rezistenta la INITIUM. Detalii despre relatia BASF – ELITE

Posted in BASF, INITIUM by saccsiv on februarie 2, 2010

   Citez din articolul Pesticid netestat suficient, folosit în agricultura românească:

   România este prima ţară din lume care va stropi legumele şi strugurii cu o substanţă nouă, netestată suficient şi ale cărei efecte asupra sănătăţii oamenilor sunt încă necunoscute complet. Se numeşte iniţium şi va fi folosită pentru combaterea unor boli ale plantelor.

   Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Mihail Dumitru, a vorbit pe larg la tema zilei despre acest subiect, afirmând că această substanţă a fost testată de trei institute de cercetare agricolă şi că Direcţia de Sănătate Publică şi-a dat, de asemenea, acordul în ceea ce priveşte folosirea substanţei!

   După trei ani de utilizare, efectele ei vor fi din nou evaluate. Deocamdată însă, părerile specialiştilor sunt împărţite: unii susţin că este otravă curată şi că sporeşte riscul de cancer. Alţii spun că este la fel de sigură ca şi alte substanţe deja folosite în agricultură.

   Iata si ce putem citi in articolul Alarmă! Cartofi cancerigeni în farfuria noastră!:

   Din câte ţări sunt pe planetă, doar România se grăbeşte să folosească o substanţă nouă, foarte toxică, pentru culturile de cartofi, roşii, castraveţi, ceapă, cât şi pentru plantaţiile de viţă de vie. Aceasta, numită initium, sporeşte până la 65% riscul de cancer de colon.

   Salata de vară, cartofii şi vinurile româneşti sunt pe cale să devină otravă curată!

   Compania germană BASF anunţă cu bucurie că România a acceptat „într-un ritm alert” să folosească un nou compus chimic, care conţine initium, substanţă deosebit de toxică.

   Pentru că este nou, produsul are nume provizoriu, iar la noi va fi folosit Enervin pentru struguri şi Zampro, pentru alte culturi. Substanţa va fi folosită pentru combaterea dăunătorilor la struguri, cartofi, roşii, castraveţi şi ceapă.

   Medicii spun că folosirea produselor cu initium sporeşte cu până la 65% rata riscului de cancer la colon pentru că intră rapid în combinaţii chimice şi rămâne în organism. Un miligram de initium intrat în corp se elimină în aproape un an de zile, iar dacă mâncăm zilnic legume tratate, concentraţia creşte considerabil.

   Ministrul agriculturii confirma

   Concernul german anunţă ca pe o mare realizare faptul că România va experimenta compusul chimic şi spune că, în felul acesta, vom produce mai mult pentru export. Ministerul Agriculturii confirmă că şi-a dat acceptul pentru folosirea acestui fungicid.

   La data de 8 decembrie 2009, Comisia de Omologare a Produselor de Protecţia Plantelor a aprobat folosirea substanţei nocive într-o primă fază pentru plantaţiile de viţă de vie. Fungicidul are un conţinut de 12% initium.

   Comentariu saccsiv:

   Intr-adevar, BASF saluta decizia autoritatilor romane:

First approval worldwide of fungicides with Initium® for wine and vegetables

   Sa vedem ce e cu acest BASF:

   Badische Anilin- und Soda-Fabrik (Baden Aniline and Soda Factory) este cea mai mare companie din industria chimica din lume.

   Sub conducerea lui Carl Bosch (1874–1940), aceasta fondeaza colosul IG Farben, care a avut stranse si scandaloase legaturi de afaceri cu Bank of Manhattan condusa de evreul Paul Warburg, Ford Motor Company sau Standard Oil condusa de Rockefeller. Mai mult , fratele lui Paul Warburg, Max Warburg, unul dintre industriasii colosului german care a fost unul din pilonii de sustinere al efortului de razboi dar si fabricantul Zyklon B, a fost acuzat ca a finantat puterea national-socialista. Dar Paul Warburg nu era oricine, ci primul director al Council on Foreign Relations dar si unul din fondatorii Federal Reserve. Cum de a fost posibil si alte exemple de PAPUSARI colaboratori cu nazistii, cititi va rog in articolul:

NAZISMUL (partea 2): finantatorii si sustinatorii national-socialismului

   Laureat in 1931 al premiului Nobel in chimie, Carl Bosch a mai fost presedinte al Kaiser Wilhelm Institute (Kaiser Wilhelm Gesellschaft), intre 1937–1940, iar din 1935 devine presedintele IG Farben. Sa ne ramintim ca nazistii vin la putere in 1933.

   Kaiser Wilhelm Gesellschaft a fost fondat in 1911 si i-a avut printre directori pe  Walther Bothe, Peter Debye, Albert Einstein, Fritz Haber si Werner Heisenberg. În 1911, familia Rockefeller exportă eugenia în Germania prin rulări de bani către acest Institut care mai târziu va fi stâlp central al celui de-al treilea Reich.

   Otmar von Verschuer (1896–1969), eugenist preocupat de „racial hygiene„, a fost directorul „Kaiser-Wilhelm-Institut für Anthropologie, menschliche Erblehre, und Eugenik” (KWIfA) („Kaiser Wilhelm Institute of Anthropology, Human Heredity, and Eugenics” si al Institut für Erbbiologie und Rassenhygiene” („Institute for Genetic Biology and Racial Hygiene”).A primit permisiunea lui Heinrich Himmler pentru a lucra la Auschwitz, unde l-a avut asistent pe Josef Mengele. In 1951 era considerat un profesor prestigios al University of Münster unde a infiintat cel mai mare centru de cercetari genetice din Germania de vest. Ca si alti „racial hygienists” , nazisti sau americani, a figurat ca specialist in genetica. A murit in 1969 intr-un accident automobilistic.

   Cititi va rog si:

EUGENIE: instrumentul prin care ELITELE doresc diminuarea drastica a populatiei planetei si transformarea celor ramasi in sclavi

   BASF si-a pastrat deschiderea spre experimentele ELITELOR pana in zilele noastre. De remarcat ca din 1997 principalul lor colaborator in biotehnologie devine … Monsanto, un gigant ticalos despre care puteit citi la:

DOCUMENTARE CELEBRE: “Viitorul alimentatiei”, subtitrare in limba romana si o analiza a sa, un excelent film despre revolutia verde si controlul ELITELOR asupra hranei

STUDIU: Trei tipuri de cereale modificate genetic, marca MONSANTO, sunt TOXICE

   Desigur, experimentul cu INITIUM nu s-ar putea realiza fara concursul castei de ticalosi ce conduc Romania:

PARLAMENTUL si GUVERNUL Romaniei, marionete ale PAPUSARILOR planetari

Lista nasilor membrilor CLANULUI TIGANESC Mondialu’, exemplu clar al legaturii stranse dintre LUMEA INTERLOPA si ADMINISTRATIE

   NOTA:       

   Cuvintele scrise cu litere rosii, ingrosate si subliniate sunt hiperlink-uri spre articole din acest blog si care detaliaza activitatea respectivelor personaje, organizatii sau evenimente

 

44 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on februarie 2, 2010 at 12:41 pm

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. Daniel said, on februarie 2, 2010 at 12:41 pm

  Da , situatia e din ce in ce mai naspa. Lucrurile se agraveaza.

  Apreciază

 3. stefan said, on februarie 2, 2010 at 12:55 pm

  Bun…iarasi ma intreb : „de ce trbuie sa fie TOCMAI Romania locul unde se testeaza chestii?!? ”
  De ce ?
  De ce Romania? …

  Apreciază

  • ovidiu said, on februarie 2, 2010 at 2:13 pm

   Iti dau un raspuns „plastic”.
   Ei bine,romania este o turma de oi zapacite,ratacite,fara cioban,fara ciini.E o imagine fidela sau nu cu realitatea?

   Apreciază

  • gentik said, on noiembrie 2, 2010 at 9:20 am

   Stefan, se intampla asta pentru ca Romania, dupa chestia din ’89, a fost bagata voit intr-o ceata urata, iar populatia a fost lasata de capul ei. Ceea ce se intampla acum este ceea ce s-a vrut de diverse grupuri de interesele nationale sau nu si iaca s-a si implinit. Mult nu mai este pana vom ajunge ca si Grecia si sa ne fereasca Dumnezeu sa intre in vigoare propunerea Angelei Merkel in cere spune ca tarile care fac excese bugetare sa-si piarda suveranitatea.Asa ca ce ne mai mira ca se doreste testarea de otravuri sau alte chestii pe un popor care oricum este debusolat si dezbinat?

   Apreciază

 4. Daniel said, on februarie 2, 2010 at 12:58 pm

  Pt k ne-au luat de fraieri.suntem pampalai si nu avem curajul sa ne spunem punctul de vedere. Ne meritam soarta.

  Apreciază

 5. quintus said, on februarie 2, 2010 at 1:02 pm

  off topic
  un articol tare despre alegerile din Romania
  http://www.proiectul-arche.org/2009/12/autopsia-unor-alegeri.html

  Apreciază

 6. filimon said, on februarie 2, 2010 at 1:24 pm

  nu pt. ca ne-au luat de fraieri,pentru ca astea sunt planurile pt statele crestine ortodoxe

  Apreciază

 7. Daniel said, on februarie 2, 2010 at 2:17 pm

  Scuza-ma nu ma iau de religie aici.Dar avem si noi o demnitate de oameni sau nu?Se pare ca nu si imi pare rau pentru asta.

  Apreciază

 8. stefan said, on februarie 2, 2010 at 2:30 pm

  pt filimon

  Si eu cred ca mai repede ar fii cum spui dumneata.
  Defapt asta are mai mult sens dat fiind contextul si starea generala.
  Asta are legatura cu urmatoarea:

  La intrarea unui oras plin de oameni mizerabili/ultra pacatosi se gasesc doi draci care se plictisesc ingrozitor…la poarta casei unor crestini sunt douazeci care tare se mai agita de forfota sa intre inauntru sa faca paguba… iar la poarta unei manastiri cu drepti calugari sunt doua mii care poarta razboi crancen zii si noapte si astia doua mii mai mai ca nu fac fata la atata nevointa si rugaciune.

  Apreciază

 9. stefan said, on februarie 2, 2010 at 2:35 pm

  pt Daniel,

  Sunt sigur, ca toti aici simtim cum este cu demnitatea la fel cum sunt sigur si ca stim cum ca de la Dumnezeu avem data aceasta demnitate pentru a fii pazita.
  Pe de alta parte, acest lucru are -totul- in legatura cu credinta.
  Aceasta pentru ca faptul de a – crede – implica un ‘tot’ un ‘rotund’ , credinta in care , are locul ei aparte il are demnitatea ( a nu se confunda cu mandria) .

  Apreciază

 10. Daniel said, on februarie 2, 2010 at 2:50 pm

  Ultima parte nu am inteles-o.Ce legatura avea cu comentariul meu? Cu stima.

  Apreciază

 11. adr said, on februarie 2, 2010 at 3:46 pm

  nu e vorba de demnitate. ce e asa greu de priceput? 70% din ce mancam e din export. Daca pesticizam ceva, atunci inseamna mai putin de 30%. Dar nu aste e problema. Problema e ca atata timp cat financiar, economic, agrar, depindem de exterior, nu prea mai e loc de demnitate, decat aceea a a mortii. Ministrul a semnat in mod FORMAL documentul de implementare. Nu mai suntem de mult stapanii tarii asteia. Apa minerala, gazele, pterolul, si nu numai, sunt vandute. Resursele, nu administrarea.

  Vorba lui GHEORGHE DINICA, in filmul Filantropica:

  „LA BANII TAI TU ITI PERMITI SA AI DEMNITATE?”

  Apreciază

 12. adr said, on februarie 2, 2010 at 3:48 pm

  din import, iertati

  Apreciază

 13. liza said, on februarie 2, 2010 at 3:58 pm

  ce le pasa lor de ce mor eu sau tu,sau altii n-spemii de romani,atata timp cat conturile lor cresc si cresc si lor le este bine.
  de unde dracu crezi ca au bani? din tot felul de chestii necurate,ca doar nu muncesc cu mine pe 600 de lei?

  Apreciază

 14. G.C. said, on februarie 2, 2010 at 6:14 pm

  nu mi-e teama de moartea fizica, mi-e teama ca nu voi reusi sa realizez toate visurile pe care le am … sa aplic cunostintele si ideile pe care le am pentru binele fiintelor ce vor mai trai pe taramnul fizic si dupa ce eu voi pleca.

  deja sunt constient ca vor ramane doar vise, ce vreau eu sa aplic implica disparitia partiala sau totala a celor care nu vor sa serveasca ADEVARUL.

  Traim intr-o societate in care, daca se vrea, se pot intreprinde multe actiuni impotriva omului, fara ca acesta sa afle vreodata!

  Apreciază

 15. u.b bc3 said, on februarie 2, 2010 at 7:28 pm

  asa conducator asa tara!!! daca aveam un conducator care ar urma credintza ortodoxa,( cum era stefan cel mare) era altceva asa ca………!!!!!!!!!!!!!!!!!.au vazut ca nu merge treaba cu vaccinul antigripal acuma incerca sa ne omoare cu mancare 😦 nu stiu cea mai ramas sa facem!!!!??

  Apreciază

 16. u.b bc3 said, on februarie 2, 2010 at 7:31 pm

  asa conducator asa tara!!! daca aveam un conducator care ar urma credintza ortodoxa,( cum era stefan cel mare) era altceva asa ca………!!!!!!!!!!!!!!!!!.au vazut ca nu merge treaba cu vaccinul antigripal acuma incerca sa ne omoare cu mancare 😦 nu stiu cea mai ramas sa facem!!!!?? http://www.youtube.com/watch?v=z-ftJuFBpoE

  Apreciază

 17. Mihaela C said, on februarie 2, 2010 at 8:17 pm

  @GC,
  Mi se intampla si mie sa disimulez. Apoi analizez si inteleg rational ca, daca sustin ca Dumnezeu este Omniprezent, Omnipotent, nu am de ce ma teme, nici de moarte si nici de faptul ca nu imi pot implementa ideile. Practic, e mai greu fiindca presupune traire! In momentul in care deja te daruiesti aproapelui tau, nu mai ai cum sa te indoiesti ca nu s-au „implementat” niste idei, as spune mai degraba ca s-a facut voia Domnului. Nu avea cum altfel cand ravnitor fiind, ai aplicat. Ei, banuiesc ca persistand in traire , vine si „stiinta” infruntarii mortii – una care descrie nu un sentiment de eroism sau unul de resemnare ci, STIINTA sentimentului mortii. Si eu sunt in „studiu” asadar, sa nu care cumva sa crezi ca as fi intentionat sa te iau peste picior.
  Dooamne ajuta!

  Apreciază

 18. Mihaela C said, on februarie 2, 2010 at 8:25 pm

  Aaaa… despre implementarea unor chestii de catre niste chestii… Nu e de mirare! Cati dintre noi ne mai gasim timp sa cautam, sa investim si sa asudam la o bucata de pamant pe care sa o ingrasam cu altceva in afara acestui „initium”? Acum sa fim sinceri… Platim netul „n” lei, , facem excursii in weekend de „n ” lei, etc. Suntem dispusi sa NE investim in altceva? Suntem dispusi sa iesim din comoditate macar cu gandul (desi vremurile-s atat de naspa incat necesara ar fi fapta) si sa incercam? E timpul sa ne raspundem fiecare, serios, la intrebare.

  Apreciază

  • trandafir said, on februarie 2, 2010 at 10:43 pm

   Mihaela, initiativa ta e foarte buna. Ideea de a avea o gradina proprie este excelenta, si-mi aduc aminte ca inainte de 1989 puteai sa ai un lot de pamant (in Bucuresti) unde sa-ti faci o mica gradina. O buna parte din pamanturile lui Becali din Pipera au avut aceasta destinatie.
   Oricum, o gradina necesita extem de multa munca, si nu cred ca cineva cu un servici „normal” ar mai avea timp de asta – din pacate
   Iar fara chimicale, e cam greu. Via trebuie stropita, macar cu „zeama bordeleza” (si ea destul de toxica!!) cam dupa fiecare ploaie, ca altel s-a manat si adio struguri! Gandacii de Colorado trebuie adunati zilnic (asta stiu din experienta mea), ca altfel in doua-trei zile iti termina cartofii si nu mai scoti mare lucru. Se poate intampla ca ciresele odata coapte sa aiba niste viermi imensi…nu stiu multe reprezentante ale sexului frumos care ar manca asa ceva. Nu mai vorbim de limacsi (capsuni, rosii) sau coropisnite sau banalele lacuste.

   Apreciază

   • un.oarecare said, on februarie 3, 2010 at 4:20 pm

    Via nu trebuie neaparat stropita cu cine stie ce, ies struguri destul de buni din ea si asa.

    Apreciază

 19. trandafir said, on februarie 2, 2010 at 10:26 pm

  Speram ca prostia asta scornita de Urban sa ocoleasca blogul asta serios, dar n-a fost sa fie…
  Asadar:
  1. Initium este toxic, nu e nici o indoiala (credeti ca alte fungicide pot fi mancate cu lingurita?). Este menit sa ucida ciuperci si alte „cele”. Sunt de acord ca nu ne plac chimicalele astea…insa nu cred ca toata lumea isi permite sa manace o paine bio, de 4-5 ori mai scumpa. Altfel spus, daca romanii (si numai) ar trebui sa cheltuie de 4-5 ori mai multi bani pe mancare ar fi urgie!
  2. Un pic off-topic, insa noi mancam rosii (si nu numai) din Turcia. Aveti idee ce pesticide/fungicide extrem de toxice folosesc ei acolo? Credeti ca le testeaza cineva la intrare in Romania? Nu, pentru ca spagile sunt grase…
  3. Marea Britanie si Olanda vor folosi si ele produsul asta infam. Mai sunt si alti „fraieri”.
  4. Piata de fungicide din Romania valoreaza destul de multi bani. Initium va scoate de pe piata produse ale altor firme…care nu stau cu mainile in san, care incearca din rasputeri sa amane momentul respectiv.
  5. Nu am dat de studiul ala care pretinde ca Initium sporeste riscul de cancer la colon la 65% (adica 65% din oamenii care inghit Initium o s-o pateasca). De fapt, stie cineva sursa? Ma refer la altceva decat click si alte „pocnitori”.
  6. BASF-ul a avut legaturi cu nazistii…asa cum a avut intreaga Germania – nu e nici o surpriza. Insa a lega succesul BASF-ului, si al intregii Germanii, de orice altceva decat de cultul muncii bine facute si disciplinei nemtesti, e o mare greseala.

  Apreciază

  • saccsiv said, on februarie 3, 2010 at 7:30 am

   trandafir

   Faptele sunt fapte, iar a considera ca Germania s-a ridicat din cenusa in care a stat multi ani dupa primul razboi mondial, doar prin „cultul muncii bine facute si disciplinei nemtesti”, fara sprijinul celor pe care i-am indicat in articol, este o manevra tipica aparatorilor SISTEMULUI, anume: ASCUNDEREA ADEVARULUI.

   Desigur, mai e si varianta in care nu ai minime cunostiinte de istorie.

   Pe de alta parte, te-ai intrebat vreodata de ce hrana „bio” este atat de scumpa? Cum s-a ajuns aici? De ce pentru parintii nostrii era ieftina dar actualmente e un lux?

   Apreciază

   • trandafir said, on februarie 4, 2010 at 1:02 pm

    Buna Saccsiv,

    Hrana bio e un lux pentru ca la ora actuala daunatorii s-au inmultit asa de mult (evident, ca reactie la anti-daunatorii chimici), incat fara „chimicale” se obtin recolte foarte slabe. Daca nu ierbicidezi graul, poti sa obtii 800-1000 kg la hectar (si cu multa neghina, eventual). Ierbicidat ajungi la 4000 kg.

    O alta problema este indepartarea producatorilor traditionali din piete. Si aici nu suntem de vina decat noi, pentru ca din comoditate preferam sa cumparam de la supermarket-uri. Sau daca ne ducem in piata cumparam cu nepasare de la…negustorii de etnie roma, in loc sa cautam tarani autentici. Cumparam tot ce e mai mare si mai frumos, in loc sa le cautam tot ce e mai mic/urat dar crescut natural.

    Cat despre nemti…disciplina a inceput de la foame! In sec. XVII (daca nu ma insel) Prusia era lipsita de alimente (avand un sol mlastinos si o clima rece) si pentru a evita dezordinea si neregulile a fost impusa o disciplina stricta, care s-a perpetuat.
    Dupa 1945 Germania a avut un alt „prusac” la conducere: Adenauer. Desigur, a mai fost si planul Marshall, gandit si pentru a contracara influenta ruseasca. Si totul a reinceput de la zero, pentru ca industria era practic distrusa de bombardamente.

    Saccisiv, sunt de acord ca exista si istorie nescrisa si manipulare (adusa la perfectiune tot de nemti: Promi-ul lui Goebbels). Insa e bine sa acordam fiecarui element importanta cuvenita si sa pastram un echilibru.

    Apreciază

 20. razboi said, on februarie 3, 2010 at 7:09 am

  daca tot vor sa ne omoare (cu vaccninuri, cu codex alimentarius, cu fungicide, cu acordul prevalat, si cu ce or mai inventa mintile lor bolnave, scelerate si criminale)eu zic sa oficializam starea de fapt, sa le declaram razboi guvernantilor. purtati o insigna pe care sa scrie: „declar razboi guvernantilor”

  bineinteles, gestul nu are decat valoare simbolica, nu vreau sa spun ca trebuie trecut la fapte… dar trebuie sa spunem lucrurilor pe nume: ne sunt dusmani de moarte, vor sa ne asasineze.

  Apreciază

  • razboi said, on februarie 3, 2010 at 7:17 am

   raspanditi acest mesaj pe toate forumurile si cu orice ocazie

   Apreciază

  • razboi said, on februarie 3, 2010 at 7:19 am

   eventual, daca puteti venii cu variante de text imbunatatite… dar ideea de baza este aceea de a spune lucrurilor pe nume, de a oficializa (unilateral) situatia.

   Apreciază

  • razboi said, on februarie 3, 2010 at 7:27 am

   eventual, mesajul ar putea fi scris sub forma subliminala, stilizata, etc, etc, asa cum ne-au invatat ei cu reclamele lor, cu care ne agreseaza mintile.
   de exemplu, asa: d3c1ar r42b01 6uv3rnant1l0r

   Apreciază

 21. razboi said, on februarie 3, 2010 at 7:30 am

  daca postati acest mesaj pe alte forumuri, ar fi bine sa il postati sub acelasi nume: razboi

  Apreciază

 22. […] Saccsiv: VIDEO – DIN CICLUL „ROMANII SUNT IN PLUS, HAI SA EXPERIMENTAM PE EI”: BASF ne testeaza reziste… […]

  Apreciază

 23. agerstress said, on februarie 3, 2010 at 8:44 pm

  Pentru inceput putem semna o petitie. Chiar daca nu va avea mai mare efect decat cea cu cipurile, ne putem face auziti pe aceasta cale si nu necesita eforturi si sacrificii deosebite, prin urmare este la-ndemana oricui.
  http://www.petitieonline.ro/petitie/petitie_impotriva_folosirii_produsului_cancerigen_initium-p66425048.html

  Apreciază

 24. […] VIDEO – DIN CICLUL „ROMANII SUNT IN PLUS, HAI SA EXPERIMENTAM PE EI”: BASF ne testeaza reziste… […]

  Apreciază

 25. […] VIDEO – DIN CICLUL „ROMANII SUNT IN PLUS, HAI SA EXPERIMENTAM PE EI”: BASF ne testeaza reziste… […]

  Apreciază

 26. […] VIDEO – DIN CICLUL „ROMANII SUNT IN PLUS, HAI SA EXPERIMENTAM PE EI”: BASF ne testeaza reziste… […]

  Apreciază

 27. […] VIDEO – DIN CICLUL „ROMANII SUNT IN PLUS, HAI SA EXPERIMENTAM PE EI”: BASF ne testeaza reziste… […]

  Apreciază

 28. […] VIDEO – DIN CICLUL „ROMANII SUNT IN PLUS, HAI SA EXPERIMENTAM PE EI”: BASF ne testeaza reziste… […]

  Apreciază

 29. […] VIDEO – DIN CICLUL „ROMANII SUNT IN PLUS, HAI SA EXPERIMENTAM PE EI”: BASF ne testeaza reziste… […]

  Apreciază

 30. […] Saccsiv: VIDEO – DIN CICLUL „ROMANII SUNT IN PLUS, HAI SA EXPERIMENTAM PE EI”: BASF ne testeaza reziste… […]

  Apreciază

 31. […] VIDEO – DIN CICLUL „ROMANII SUNT IN PLUS, HAI SA EXPERIMENTAM PE EI”: BASF ne testeaza reziste… […]

  Apreciază

 32. […] VIDEO – DIN CICLUL „ROMANII SUNT IN PLUS, HAI SA EXPERIMENTAM PE EI”: BASF ne testeaza reziste… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: